Jó reggelt!
Hát igen, itt dög meleg volt tegnap is, mikor hazaértünk a lakásban 28 fok volt

Ma még nem voltam kinn, nem tudom, milyen az idő...
Kaqk, és meddig maradtatok fenn, mikor lagziban voltatok?
Juba, Rugó is fenemód válogatós
Szegény Rugó, mikor terhes voltam, az óráimat hallgathatta, ott tolattam nagy hassal a főiskolán
De voltak aranyos hallatók, még etettek is volna, hátha megkívántam
Próbálom elérni az óvodát, hogy mit is kell összeállítani Rugónak a kezdéshez. De a megadott telefonszámon előfizető nem kapcsolható, és a tudakozó sem tud segíteni.
Megkérdezem az angolos lánynak az édesanyját, ő óvónő az intézményben, biztos ki tud segíteni
Otthon nagyon mozgalmas volt.
- voltunk strandon Bükkszéken
(itt igazi nagy csoportban, mert nem csak G. szülei jöttek, hanem apu meg a kisebbik bátyám a gyerekekkel). Rugó nagyot pancsolt, a lányok meg a hátukon cipelték.
- Rugó anya férjével elment a kocsmába, és egy óráig közös programoztak. Ez azért aranyos, mert anya férjének nincsen unokája, és a gyerekét is elég érdekesen nevelték, magyarán fél a gyerekektől. De Rugó annyira akart vele menni, hogy megadta magát. R. nagyon jól viselkedett, és azóta a kapcsolatuk új szintre lépett.
- Rugó libát tömött G. nagymamájával
Szóval aránylag jól sikerült az otthonlét. Jól jött ki, hogy az unokatestvérek is most voltak otthon, és R. találkozhatott Blankával, akivel nagyon odavannak egymásért, de ritkán találkoznak (ő inkább az anyjával van, nem a bátyámmal).