Sziasztok Lányok!
Elég régen nem írtam, bocsánat. Időnként bekukkantottam, de valahogy az írásig nem jutottam.
Látom téma a mese.
Nálunk most szünet van az Annapetiben, helyette Bogyó és Babóca van pár napja. Meg néha Thomas. Míg Agárdon nyaraltunk, a Gőgös gúnár Gedeonból ment a Cirmos és a cérna című mese, amit nagyon élvztek. Egy cica egy gombolyag cérnával mindent megkötöz...
Klasszikusok közül a Piroskát meséltem és a Hófehérkét, de nem nagyon jött be nekik, így nem erőltettem.
Mostanában még lefekvés után bárányokat számolok nekik, persze nem egy kis mesés körítéssel. Gergő sokszor el is alszik közben.
Maggie!
Bercónak jobbulást!
Gratulálok az egyetemhez!
Kaqk!
Minden napra 1 mese? (Mondjuk nálunk az sem annyira nyerő még.) És hallottam egy anyukától, aki Pomponnal próbálkozott. A Gombóc Artúrok tetszettek a kislányának.
Heni!
Péterke kijavít. Ez aranyos!
Mi sem sietjük el az ovit. Egész megszelidültek a nyári szünet alatt. Már sokkal jobban kezelhetők és persze nagyon jól ( túl jól ) megvannak egymással.
Móni!
Mindenképp írd le a meséidet!!!!
Vindo!
Megnéztem ám, nagyon szép helyeken voltatok! Szállást magatok kerestetek?
Irina, Vindo!
Nekem is a Vuk az első moziélményeim egyike, és egy számomra horror film általános iskola elsős vagy másodikos nyári napközijében, annyi maradt meg bennem, hogy egy bányában korbácsoltak valakit.

Napokig nem aludtam..