A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo,

én csak mobilparkolást használok, de az baromi kényelmes, nagyon bejött...

Miron és a jámbor beagle 8) 8) 8) cukik lehettek nagyon! Képzelem, hogy repkedett a kutty füle :lol: :lol:

Dodi,

vacsi nekem okés, bármikor, hétköznap nekem is inkább jó. Csütörtök? Na jóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol:

Boo,
van ott a környéketeken valami jó hely? Ja, látom, Dodi már felvetette...

Boofelejtő :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Lois,

hááááááááááárom métereeeeeeeeeeeeees? Szerény... :lol: :lol:

Felszólításra pisilésnek hurráhurrá!

Nyuszi,

boldogat mindkettőtöknek!

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Akkor a csütörtöködre lecsaptunk :twisted: . Nincs szabad estéd a héten!!!!! :lol:

:arrow: Szundi, csak bekuksiztam :P

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

pocok!
ti hogy bírjátok ezt a meleget???

Benett konkrétan mondhatni izzad,pedig már csak egy pelusba nyomja...
alig akar enni,ebbe a hónapba nem fog 1 kilót hízni...

Boo!
mikorra mentek uhura??
hát én is kiváncsi vagyok mekkora méretei lesznek Vencelnek...
nekem a 38. héten 3300nak mérték Benettet...

folyt.köv.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

katy!
de jó nektek,h Balcsiztatok!!!
nekünk sajna ez kimarad idén...

Boo!
nem tudom mi lesz a wellnessel.20-a után lehet telefonálni..
majd apa felhívja őket és akkor okosabbak leszünk...

tegnap megvolt este az első cicisztrájkunk...
egy órán keresztül nem akart se cicizni se inni...
és így borult az éjszaka is...
eddig 7kor evett utoljára és szinte mp-re pontosan fél2kor kelt,majd 6kor.
tegnap viszont fél9kor evett és csak fél4kor kelt és 7kor...

pocok!
nektek hogy telnek napjaitok?
kialakult már valamiféle rend?

Dodi!
mi úgy volt,h hintát veszünk,de apával úgy döntöttünk,h majd jövőre
a saját kertünkbe veszünk inkább.
ezért tőlünk ugrálóvárat kap,anyutól gyurmakészletet,nagynénémtől
meg egy olyan rajztáblát amire vízzel tudsz rajzolni...

gyurmaszett:
http://www.ponyjatek.com/index.php?url= ... ek_id=1301

a többiről nem tudok most linket tenni,m nem tudom a márkájukat...

apuméktől egy magasszárú csőrikés cipit kap,amit apu barátnője
olaszországból hozott...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
basszus tényleg...nem vettem észre bocsi...
pediog régen kidobott egy ablakot,ha pü-m jött...

Kép
Kép
csibe83

nyuszi!
utólag is boldogat Nektek!!!!

Kép
Kép
csibe83

Boo!

Étteremet akkor foglalhatsz :wink: :D . Úgyis te beszéled az ottani dialektust :lol: :lol: :lol: :lol: . (Viszont a bulira/hangzavarra kérdezz rá, nehogy megint ott derüljön ki...)

"mondjuk akkor lőttek a kertben egyedül projektednek "
Ezért :lol: :lol: :lol: . A medencénket is úgy vettük, hogy min. olyan magas legyen, amibe nem tud beleesni, mert így is bennem van a para, bár tényleg elég magas, bőven a feje főlé ér, ráadásul kifelé hajlik, táhát előbb zúdítaná magára a vizet, mint beesne... Kaptunk hozzá létrát, de az még a kertből is elűzetett, nahogy önállósítsa magát a kiffiam:twisted: :lol: . Viszont a vízmélység meg belül akkora, hogy leér a lába :wink: .
Meg azt nem is tudom, hogyan lehetne jól kivitelezni a csúzdás dolgot :roll: . Mert ha beletámasztasz egy magas csúzdát, abból is max. egy méter van a víz felett, a többi a víz alatt van, annak meg úgy nem sok értelme, nem? :roll: :lol: . Majd Zétény teszteli az övét :P:D:D.
Viszont Lois mutatott videot, amin a kicsi csúszda bele van állítva egy bébi pancsolóba, és a gyerekek imááádják :lol: . Nemrég vettem Botondnak egy ilyen kis pancsolót erre a célra, de még nem tettük ki neki, szóval sztem az lesz az apróság :oops: :lol: :lol: .
Úgyis rájöttem ma, hogy még kókuszmatracot is vennem kell neki, mert a régi ágya csak 60x120-as (azt hittem az is nagyobb), az új meg 70x140-es :twisted: . Szóval hiába van két matrac, futhatok még egy kört.
Amúgy ma jön keriapu feltenni a tapétát, a villanyszerelő a lámpát, és a Diegos pasi letenni a szőnyeget. Már csak a kiságyat kell összeraknom, meg a fiúknak a ruhásszekrényt, és lehet beköltözni "máááris" :twisted: :lol: :lol: .

Ne is mondd, nagyon durván megy az idő :roll: . Csak most csináltam a pozi tesztet, most meg már az utolsó UH-k időpontját egyeztetem, meg hálóinget nézegetek a kórházba :shock: :lol: . (Amúgy vettem egyet a Tescoba, féláron 2500-ért, trikós, és hosszú nadrágos, de nagyon lenge anyag, meg hát már koraősz lesz. utolsó darab volt, M-es a felső, L-es az alsó. Ergó vmi nagycicis, de kisfenekű csajszi (akit ezért utálok :twisted: ) összecserélgette, nekem viszont pont így tökéletes, mert felsőből elég az M-es, viszont az L-es gatyának meg jó nagy a dereka (most is jó terhesen), így fel tudom majd húzni a hasamra, és nem fogja vágni a sebem :wink: . Bár sztem az M-es se szorított volna, mert tök laza a gumija, de sebaj, így féláron volt :lol: .)

Nálunk sok az augusztus eleji: anyum, szomszéd, unokatesóm, bnőm, Ricsi (4.-4.-5.-7.-9.) :wink: . Bár hozzá kell tennem, kösd fel a gatyád, nem egyszerűek :twisted: :lol: . De ezt már tudod :wink: .

Mit is beszéltünk, pasiból melyik a "jobb"? A szűz, vagy a mérleg? Mik a fő jellemzők (nagyon nagy vonalakban). Mindkettő esélyes nálunk...

Csibe!

Dögmeleg van, mi is alig eszünk, szóval sztem ne csodálkozz :wink: . Botond kifejezetten rosszul viselte a meleget csecsemő korában, naponta 4-5x fürdettük, és csak délután mentünk ki a hűs szobából.
Ehhez képest most alig lehet beparancsolni, és folyton attól parázok, hogy megég, de egyszerűen nyoma sincs rajta. Mármint tök szépen barnul, de egyáltalán nem pirul :shock: . Tegnap talákoztam apósommal, olyan színe van, mint a tipikus floridai milliomosoknak: csokibarna (vagyis nem csoki, hanem bronz!), fehér hajjal, és még az ősz mellszőr is kivilant az ingéből :lol: . Most már tudom honnan örökölte ricsi is, meg Botond is. Örülnék, ha Andor is barna bőrű lenne, mert egyrészt sztem tök jól néz ki :P , másrészt legalább egy dologgal kevesebb miatt kell paráznom :lol: . Viszont az, hogy nem veszi fel Botond a sapit, megőrjít :evil: . Tavaly lecarta, télen már ő szólt, hogy el ne felejtsem( :lol: ), most viszont azonnal leveszi. Persze, télen fázott a feje, de most kell a francnak szte :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket,arik vagytok,hogy gondoltatok ránk :D

Csütörtöki vacsi részemről ok!!!

Bocsi,hogy ennyire nem jövök,de hol strandolunk,barátnőzünk,itt-ott vagyunk,este meg Lili a meleg miatt jóval később alszik el,mint általában,amivel nincs is gond,mert szegénykém szenved a meegtől,de mire kidől,addigra én is hulla vagyok :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

másodszorra szállt el a kisregényem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:arrow: csicsi

KépKép

KépKép
kispocok13

Csütörtököt még mindig nem ígérem, bár Uramnak mondtam, nem tiltakozott, bár aszonta nem vagyok épp ha 38 fokban felautózom :roll:
Kerthelyiséges kajálda???

Olyan vizes rajzolója van Z.-nek is, eddig még nem szeretett bele. Lehet le is viszem a kertbe, hátha ott jobban bejövős lesz.
Ugrálóvárat én is néztem, de ami már értelmes súlyt elbír, belefér több gyerek, azok bazidrágák :?
Nagy csúszdát nem rakom bele a vízbe, ahhoz mély a víz, meg ahogy Dóri is mondja bele is érne, a vízi-csúszdák másmilyen kialakításúak. Meg nem is akarnám, hogy így belemerüljön. Sümegen volt csúszda, le is csúszott az én fiam, aztán úgy kellett kihalászni folyton a víz aljáról, vagy el kellett kapni, amiben ő is meg én is megütöttük magunkat.
Most jöttünk fel a kertből, C. algaölőzte meg pelyhesítette a vizet, Z. meg akkora búbánatba esett hogy nem mehet be, hogy csak na. Tegnapelőtt itthon kertipartiztunk 3 órán keresztül nem jött ki belőle :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A Lány mostanáig szivatott :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Tééényleg, ott nincs is kerthelység :oops: . De, deeee, menjünk kerthelységbe!!!!!
6-7 felé már nincs is 38 fog :roll: . Csak 34 :lol: :lol: :lol: . Meg légkondid is van, szóval ne kéresd magad királylány :twisted: :lol: :lol: :lol: !

Pocok!

A Lány :twisted: :lol: :lol: :lol: . Végülis hálás lehetsz, hogy nem éjszaka csinálja :lol: :lol: :lol: . Biztos őt is kikészíti a meleg, meg már ti is fáradtok, no meg csajból van, és kész :twisted: . Remélem jobb belátásra tudod bírni, különben oda kell, hogy küldjem apát, ő a nagy csecsemő-kiképző. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

wellness-video coooool!

Csibe,

meleget köszi, aránylag jól bírjuk... bár tegnap már nyomattam a nappaliban a légkondit, így Borinál sikerült 26 fokra levinnem a hőmérsékletet.

Napirend nagyjából körvonalazódik, bár plusz-mínusz egy óra eltérések vannak... nincs szívem felkelteni három óránként...

este 8-9 körül fürdik (attól függ, hogy Nimród mennyire fáradt, ha nagyon, akkor ő fördik először és Bori később), kajcsizik
1 körül és 6 körül kel enni
reggel 7-8 körül kel Nimród, reggeli, indulás bölcsibe fél9 körül
Bori 1o körül kel, eszik, és fennt van 12-1ig, eszik,
alvás kb 4ig, kaja
alvás elvileg fürdésig, gyakorlatilag van hogy végig fennt van...

Sajna elég érzékeny a pocakja, pl most is kifolyt belőle a vacsi, Apa próbálja megnyugtatni... még kísérletezgetek hogy mi nem bántja...

Dodi,

csecsemőkiképző? :lol: :lol: :lol: :lol:

csütörtök: kerthelység szuper lenne...

Boo,

a motyó már a kocsiban van, csak valamelyikünknek emlékezni kell majd, hogy ki is vegyem :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

uh-on mi volt??????????

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Boo!
????

pocok!
na az tök jól hangzik.bár az nem,h ennyit ébren van...
és mire érzékeny a pocija eddig??
én még nem merek klímázni,bár nálunk a hálóba van és ott van velünk Benett is...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe,

egyenlőre a tiramisut és a tepsis csülköt és/vagy fagyit nem bírja a gyomra :lol: :lol:
(pedig a tiramisu tojásmentes volt, és Leo csinálta, és nagyonfini volt...)

Boo,

Uh :lol: :lol: :lol: :lol:

Dackorszak - ne is mondd... Nimród is durván nyomja, már látom rajta amikor csak úgy kezdi... felhúzza a vállait (az egyiket magasabbra), görbíti a száját és közben csapkod, mintha szárnyai lennének... amúgy rettentő cuki, de nagyon nehéz elviselni - és bölcsi után ki van merülve, fáradt, tehát még nyűgösebb, hisztisebb.
Ma Apával és Borival elsétáltunk érte bölcsibe. Motort, semmit nem vittünk, gondoltuk próba. Hááááááááááááát... minden bokornál, kutyánál meg kellett állni, az úttestre simán lelép (nem volt veszélyes, mert a kertek alatt mentünk).
Alapvetően tolja a babakocsit, a mózesnél fogva, de ha érdekeset lát, megindul. Persze sem szép szóval, sem erőszakkal nem lehet tovább vinni (vagy kötélhúzást játszik, vagy csak simán leül a földre hisztizni), az sem volt jó ha Apa a nyakába vette, mert akkor babakocsit akart tolni, ha meg tolhatta volna, elkóricált...
Az kristálytiszta, hogy egyedül nem tudok vele hazasétálni mostanában úgy, hogy babakocsi is van.
Veszek egy tesőfellépőt, talán az műkszik, vagy kell egy testvérbabakocsi... más ötletem nincs...

Lány - nem így hívom, csak úgy eszembe jutott, és leírtam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.07.12 21:32-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Két oroszlán... kemény lesz!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Írok, aztán olvasok :wink: :D .

Húúú csajok, annnniyra király lett Botond szobája 8) :D :D :D :D :D ! Fél 11-ig élvezkedett benne :oops: :lol: :lol: . Feltettük a tapétát, letették a szőnyeget, és felszerelték a lámpát. Botond totális eufóriába volt tőle, föl-alá szaladgált, 15x végigmutogatott mindent a képen, meg a szőnyegen, fetrengett, puszilgatta, simogatta, annnnyira édes volt, hogy megzabáltam :D ! Én nem gondoltam, hogy ilyen hihetetlenül fogja élvezni, nem győztük fotózgatni, meg kamerázni :lol: .
Mindenképp teszek majd fel képeket, de még berendezzük, és azokkal együtt :wink: . De holnap elvileg befejezzük teljesen, szóval 4-6 hét és felteszem :twisted: :lol: :lol: .

Na, olvasok....lesz-e Boo-nak óriásbébije :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

A Brendonban kipróbáltuk, ráállt, meg minden, viszont a babakocsi tolókarjába vagy beveri a fejét ha alacsonyra van állítva, ha meg magasra, már nem emlékszem, de azzal is volt valami gáz. Meg tolni sem túl kényelmes mert előre kell görnyedni, az meg a hátamnak nem tesz túl jót.
De ha rajta marad, akkor megéri!

Kendőt ilyen buzimelegben még nem akartam bevetni.

Hiszti - a bölcsiben is anno azt mondták hogy Nimród nem is hisztis, és tündérfiú, aztán revideálták a véleményüket... Majd jól levidejózom neked...

(persze a hazaúti hiszti után nem akart feljönni a lépcsőn, nem akarta a lakásban levenni a cipőt, és egyáltalán, semmit sem akart, vacsizni sem. Ezzel felébresztette Borit, úgyhogy ketten nyüglődtek a kanapén Apa két oldalán...Apa birkatürelmű volt, higgadtan kezelte Nimródot kb két órán keresztül... )

KépKép

KépKép
kispocok13

nem jut eszembe semmi jó kerthelységes vacsizós hely :twisted: :evil: :evil: :twisted:
Esetleg Római part? Vagy a belvárosban rengeteg hely, de azok messze vannak Boo-nak.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Én sem keltegettem még ennyi idősen Botondot (később sem emlékszem :oops: , de ilyenkor még tuti nem), csak ha többet aludt volna, mint 4 óra. Ezt mindig betartottam, mert akkor azt éjszaka megszívtuk :twisted: . Ezt is a Suttogóban olvastam , és nálunk tök igaz volt, hogy akkor az volt neki az "éjszakai alvás", és akkor többször kelt éjszaka.

Bizony, nálunk apa a kiképzőtiszt :lol: . És ahogy egyre tapasztaltabbak vagyunk, illetve nő a gyerek, igazolódik, hogy menniyre igaza van, és jól csinálja :roll: :P . Pedig volt, hogy csatáztam vele néha, mert én másképp gondoltam, de benne vhogy pont összeadódik a "zsigeri" nevelés, meg a "tanult". Én a tanultakra hagyatkozom, viszont lágyítom az anyai szívemmel :oops: :lol: :lol: . És így már sokszor nem az igazi :roll: . De sztem mi így együtt vagyunk jó csapat (ezt ő mondta múltkor, és olyan jól esett :P ), mert így sem az van, hogy "jó zsaru-rossz zsaru", csak annyi, hogy ő igazi apa-kép, a maga következetességével, de kamaszos bolodndozásával, én meg az anya-kép a magam bújásával, lekenyerezhetőségével (és hisztijével :oops: ) :lol: :lol: . Szóval én komolyan azt mondhatom, hogy apával nagyon jó együtt gyereket nevelni :wink: . És a közeli ismerősök, akik nap, mint nap látják, ugyanígy gondolják :wink: .
Elég húzós természete van, és időnként Buddha-türelem kell hozzá, de az vitathatatlan, hogy csodálatos apa! :D
De azért félek kicsit Andor érkezésétől, mert az újszülöttekkel nem nagyon bír :twisted: . Mármint mindent megcsinált, mindig ő fürdette, jött-ment vele, reggel ő volt a bébicsősz, de ha sírás volt, attól hamar kikészült (mármint, ha nem volt oka) :lol: :lol: :lol: .

Basszus, mennem kell, apa elkezdte a filmet nélkülem....goniiii :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

jogos, én is megfigyeltem, hogy ha 4 óránál többet alszik, akkor szívás van... még amin tanakodom, hogy ha reggel 6 körül evett, akkor hagyjam-e 1o.3oig meg 11ig aludni, mert az még az éjszaka vége, vagy keltsem... de olyan jó még gyorsan elintézni ezt-azt amíg alszik...

Teapa :lol: :lol: :lol:

Szobáról meg gyorsan hozd a képeket!

KépKép

KépKép
kispocok13

Apa belealudt a filmbe, engem viszont a kisfiam nem hagy aludni :twisted:...

Boo!

Botond minden mérete nagyobb volt jóval a 36 hetes UH-n, és 3800-ra saccolták :twisted: :lol: . Szóval megnyugodhatsz szerintem, nem lesz óriásbébid :wink: :D .

Horoszkóp: Hú, nagyon köszönöm :D . Végülis örülök azoknak, amiket írtál, mert így várhatóan tényleg nem lesz köztük nagy testvérharc, sem elnyomás. Sőt, a családi béke érdekében örülök, hogy "nyugisabb" csillagjegyűek, mert apa totális oroszlán, vagyis, nem, ő rosszabb annál , vérfarkas :twisted: , és apa-fiú viszályt viszont tényleg nem szívesen élnék át. :roll:
Mondjuk Botonddal egészen más, vele sokkal türelmesebb, de hát még kisgyerek, azért egy feleselő kamasz simán kiveri nála a biztosítékot majd sztem, ha a fia, ha nem :twisted: :lol: .
Én is szűz vagyok, és jól kijövünk ( :lol: ), mégsem vagyok elnyomva, nem vagyok frusztrált, és köszöni szépen az egóm is, jól van :lol: :lol: :lol: . Szóval remélem, hogy a gyerekek is "ki tudnak teljesedni" mellettünk, mert azért van bennem egy kis para, hogy két extrovertált szülő gyerekei nehogy túl félénkek legyenek :roll: . De azért tartom magunkat annyira intelligensnek, meg a gyerekeink iránt figyelmesnek, hogy nem esünk ebbe a hibába :wink: . Majd igyekszünk :wink: .
No meg az ilyen gyerekeknek kifejezetten jót tesz a "sztárolás", mi meg abban jók vagyunk (Pygmallion, Kennedy...és tsai.)

Pocok!

Sztem a reggeli alvás belefér még, bár az már inkább délelőtt...khöm :lol: . De hát olyan messze van onnan még az este :roll: .
Vagy próbáld ki: (3,5-) 4 óra után keltsd fel, eleve meglátod majd, hogy mennyire tűri (lehet, hogy attól készülne ki), meg hogy hat-e az éjszakára, mert akkor megéri az a mínusz fél óra a délelőttödből, ha jobb az éjszaka :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én sosenem ébresztettem fel :oops:

Hiszti :arrow: Nálunk még semmi sincs... :roll: És bevallom egyelőre elképzelni sem tudom, hogy a kisfiam ilyen kis akarnokká válna hirtelen. Ő szelíden ámde kitartóan nyomul :roll: Pedig istibizi nem lesem az óhajait és ugrálok a kedve szerint :roll:

Én beírtam keresőbe hogy Óbuda meg hogy kerthelyiség, kidobott egy csomó kajáldát, véleményezze valaki :)

Na lépek, holnap is nap lesz, és fittnek kell lennem a strandon 8) 8) 8)

GizdaLois :arrow: El

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A tegnapi fektetés jól sikerült anyósomnál, úgyhogy csütörtökön esélyes vagyok én is.

Petra olyan kis ügyes volt reggel, már görbítette le a száját és mondta, hogy anya nem megy dolgozni, Petya dolgozik anyával, mikor a nagyanyja elkezdett sopánkodni, hogy akkor ki fog vele ma pancsizni meg homokozni, úgyhogy Petra azonnal összekapta magát és mosolygósan integetett nekem! :D :D Nekem meg csendben megszakadt a szívem, hogy vége a szabinak és augusztus végéig esélyem sincs pár napot kivenni. Pedig annyira jó volt együtt lenni kicsit hosszabb ideig! :(

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Mert én konfliktuskerülő vagyok?? Így még sosem gondoltam magamra..... ezt a csillagjegyem miatt gondolod??

Holnapot még mindig nem tudom, mert C. fél 8-ra megy bőrgyógyászhoz, szóval még kell egy szitter is, mert addigra nekem már indulnom kéne.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Rapid!

Utólagos engedelmetekkel lefoglaltam holnap 8-ra egy asztalt az Óbudai Leroy teraszára :wink: . Még lemondhatjuk, ha vkinek nem szimpi, de néztem az árakat, teljesen normálisak (olyanok, mint a többi helyen, ahol voltunk), és a Leroy elvileg garancia, hogy nem car, de már semmin se csodálkoznék :twisted: :lol: :lol: .
http://www.leroycafeobuda.hu/

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Nahhát, te nagyon jól látol dolgokat :roll: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Leroy jó ötlet,de a 8 nem korai? Nekem mondjuk nem,de Lois,Pocok,nektek?

Szobáról képeket kérünk!!!!

Ma megállapítottam,hogy Lilinek talán nem lenne gond,ha lenne kistesója. Voltunk strandon és két csajnak pici babái voltak(5 hónapos és 10 hónapos) és Lili egyfolytában ölelgette,puszilgatta,etette őket,beadta a cumit a szájukba,majd megzabáltam :D Persze ez nem jelenti azt,hogy a tesójával is így fog viselkedni,de jó ebben hinni :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

pocok!
sztem is hosszú a reggeli alvása Borinak...
nekem Benett este fél9kor alszik,olyan fél2kor eszik majd 6-7körül
és onnan már 3óránként eszik...
bár Benettel szerencsém van,nem úgy mint Kiarával...
vele nagyon nehéz volt...

Boo!
na az tök jó súly...bár sztem az a tuti,amikor már kint van...
hisz nekem 3300nak mérték 38hetesen...
mikor értek rá kicsit talizni???

mi kb 3hét múlva költözünk fótra...

nyuszi!
és terveztek is akkor ezek után kistesót??,
vagy még azért vártok???

Kép
Kép
csibe83

Csibe! Most visszamegyek kicsit dolgozni,és kb.fél év múlva elkezdünk próbálkozni,legalábbis most így tervezzük,de aztán ki tudja mi lesz

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gyors: 8ra tutira nem érek holnap oda, kb 9-fél10 a reális.
De ti menjetek bátran korán, majd érkezem :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
a holnap pont nem jó,m megyek vissza a dokihoz 6hetes kontrollra és felteszi a spirált is...
kicsit félek tőle,h miylen lesz...remélem nem lesz annyira kellemetlen,bár
ha egy szülést túléltem ezt is túl kéne :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Én is csak bekukk, hosszú volt a nap....

Botond az új szobájában alszik, egy hang nélkül, ugyanúgy feküdt le, ahogy mindig 8) :D :D :D . Pedig minden új, a szoba, az ágy, a matrac, sőt, még az ágy elrendezése, és a fejvége is, mert nekem ebbe a szobába nem tetszett úgy, ahogy rég volt :roll: :oops: :lol: . Képeket csináltam, de most már nem megyek át a régi képhez feltenni, majd holnap :oops: .

Boo!

Kíváncsi vagyok, hogy alakul az éjszakátok. Az én kezem is csuriban.... :lol: :lol: :lol: :lol: .

Vacsi!

Azért foglaltam 8-ra, mert Nyuszi, meg Lois általában már hamar tud jönni, nekem meg mindegy, mert úgysem én fektetem Botondot ilyenkor, így meg talán kevesebbet bagolykodunk :P :lol: :lol: .
Szóval ha Loisnak is jó (gondolom együtt jöttök Nyuszival), akkor mi mehetünk 8-ra, és akkor Pocok jön később. Boo, Katy ti mikorra tudtok jönni?

Csibe!

Hú, bátor vagy ezzel a költözéssel :roll: :lol: . Mármint a két kicsivel... De tuti jó lesz, úgyis sokat vagytok kint :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

A lényeg lemaradt :oops: :

BOLDOG SZÜLINAPOT NIMRÓÓÓÓÓD! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsi Nimród!
Isten éltessen!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A 8 órán én simán átsiklottam.... nekem most kivételesen valszeg necces :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii!

KépKép

KépKép
kispocok13

Vicces volt az ünneplés, mert az egyik lufi leeresztett a kezében, amitől totálisan beparázott, majd a tortán lévő gyertyáktól félt... De a villamos-torta tutti nyerő volt, nagyon tetszett neki és ízlett is :-)

Végül parkolóházat kapott, nagy volt az öröm :-)

Ja, és az este befejezéseképp fejre esett a franciaágyról Bori fürdetése közben...

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Nimródnak utólag is Boldog Szülinapot!!

Dodi!
hát még én sem tudom mire vállalkoztam sztem...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: