Boo!
Étteremet akkor foglalhatsz

. Úgyis te beszéled az ottani dialektust

. (Viszont a bulira/hangzavarra kérdezz rá, nehogy megint ott derüljön ki...)
"
mondjuk akkor lőttek a kertben egyedül projektednek "
Ezért

. A medencénket is úgy vettük, hogy min. olyan magas legyen, amibe nem tud beleesni, mert így is bennem van a para, bár tényleg elég magas, bőven a feje főlé ér, ráadásul kifelé hajlik, táhát előbb zúdítaná magára a vizet, mint beesne... Kaptunk hozzá létrát, de az még a kertből is elűzetett, nahogy önállósítsa magát a kiffiam:twisted:

. Viszont a vízmélység meg belül akkora, hogy leér a lába

.
Meg azt nem is tudom, hogyan lehetne jól kivitelezni a csúzdás dolgot

. Mert ha beletámasztasz egy magas csúzdát, abból is max. egy méter van a víz felett, a többi a víz alatt van, annak meg úgy nem sok értelme, nem?

. Majd Zétény teszteli az övét

:D:D.
Viszont Lois mutatott videot, amin a kicsi csúszda bele van állítva egy bébi pancsolóba, és a gyerekek imááádják

. Nemrég vettem Botondnak egy ilyen kis pancsolót erre a célra, de még nem tettük ki neki, szóval sztem az lesz az apróság

.
Úgyis rájöttem ma, hogy még kókuszmatracot is vennem kell neki, mert a régi ágya csak 60x120-as (azt hittem az is nagyobb), az új meg 70x140-es

. Szóval hiába van két matrac, futhatok még egy kört.
Amúgy ma jön keriapu feltenni a tapétát, a villanyszerelő a lámpát, és a Diegos pasi letenni a szőnyeget. Már csak a kiságyat kell összeraknom, meg a fiúknak a ruhásszekrényt, és lehet beköltözni "máááris"

.
Ne is mondd, nagyon durván megy az idő

. Csak most csináltam a pozi tesztet, most meg már az utolsó UH-k időpontját egyeztetem, meg hálóinget nézegetek a kórházba

. (Amúgy vettem egyet a Tescoba, féláron 2500-ért, trikós, és hosszú nadrágos, de nagyon lenge anyag, meg hát már koraősz lesz. utolsó darab volt, M-es a felső, L-es az alsó. Ergó vmi nagycicis, de kisfenekű csajszi (akit ezért utálok

) összecserélgette, nekem viszont pont így tökéletes, mert felsőből elég az M-es, viszont az L-es gatyának meg jó nagy a dereka (most is jó terhesen), így fel tudom majd húzni a hasamra, és nem fogja vágni a sebem

. Bár sztem az M-es se szorított volna, mert tök laza a gumija, de sebaj, így féláron volt

.)
Nálunk sok az augusztus eleji: anyum, szomszéd, unokatesóm, bnőm, Ricsi (4.-4.-5.-7.-9.)

. Bár hozzá kell tennem, kösd fel a gatyád, nem egyszerűek

. De ezt már tudod

.
Mit is beszéltünk, pasiból melyik a "jobb"? A szűz, vagy a mérleg? Mik a fő jellemzők (nagyon nagy vonalakban). Mindkettő esélyes nálunk...
Csibe!
Dögmeleg van, mi is alig eszünk, szóval sztem ne csodálkozz

. Botond kifejezetten rosszul viselte a meleget csecsemő korában, naponta 4-5x fürdettük, és csak délután mentünk ki a hűs szobából.
Ehhez képest most alig lehet beparancsolni, és folyton attól parázok, hogy megég, de egyszerűen nyoma sincs rajta. Mármint tök szépen barnul, de egyáltalán nem pirul

. Tegnap talákoztam apósommal, olyan színe van, mint a tipikus floridai milliomosoknak: csokibarna (vagyis nem csoki, hanem bronz!), fehér hajjal, és még az ősz mellszőr is kivilant az ingéből

. Most már tudom honnan örökölte ricsi is, meg Botond is. Örülnék, ha Andor is barna bőrű lenne, mert egyrészt sztem tök jól néz ki

, másrészt legalább egy dologgal kevesebb miatt kell paráznom

. Viszont az, hogy nem veszi fel Botond a sapit, megőrjít

. Tavaly lecarta, télen már ő szólt, hogy el ne felejtsem(

), most viszont azonnal leveszi. Persze, télen fázott a feje, de most kell a francnak szte

.