A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Gondoltam megosztom Mné,h én csak akkor ülök autóba,ha Déviszhez kell menni vagy kórházba mentünk, ill. tegnap vv-re levitt a zuram és haza is hozott. Dévisz iszonyatosan az autó ellen van. Megkérdeztem,h mikor ülhetek majd rendesen autóba...nem is válaszolt... :shock: Csak abban bízom,ha A baba már nem a méhszájamon lesz akkor néha-néha beülhetek. Május 6-a óta a munkahelyemen sem voltam...nem ártana bemennem összepakolni,hazacuccolni, de oda is csak akkor megyek,ha már minden OK!

Krisztokám, jók is ezek a romantikus filmek :lol:

Kisalag, nekünk 15:30-ra kell mennünk, szóval tuti találkozunk!

Nene, Ti hányra jöttök?

Hogy bírjátok ezt a kuka meleget? Én márbűvölöm az időjárás jelenést egy kis enyhülésért. Nekem ez már sok...még a lakásban is...

Zafír, hogy van a pocikád?

Emerenc, drukk Apudnak,h mihamarabb túl legyen az utolsó beavatkozáson. Ugyan nekem nem polipom volt, de hasonló vizsgálatban volt részem...üvöltöttem mint a sakál annyira fájt...szóval tényleg drukk Apudnak!
Olyan viccesek ezek a tünetek,mert ugyan nagyon rossz, de erre vágytam :lol: szóval rossz-rossz, de olyan jóóóó :shock:
Tudom,h itt mindannyian meg fogjátok érezni ezt az érzést,h milyen jó is rosszul lenni :lol:

Rencsi, megkuksiztam a képeiteket! Szép helyen voltatok nagyon! Olyan cuki Domi amikor a parton a homokban szalad :lol:

Pussz mindenkinek, megyek szunyálok egyet!
Bari

bari6

Bari: Köszönöm, akkor tuti, hogy lemondom. Majd megoldják a barackot nélkülem. :-) Jó szundítást délutánra!

Kretty: Elolvastam a dolgozatod. Hát nem csodálom, hogy 5-öst kaptál. Nagyon tetszett. :-)

Cs.andi: Soha jobbkor laptető! Hátha ez jót jelent. Megérkezett a labor eredmény?

Mné
mné

Mné, köszönöm és örülök, hogy tetszett!

Krisztó, persze hogy elmondom mit mondott a doki. Már elküldtem neki az eredményt. Hétfőn megyünk genetikushoz konzultációra.
Egyébként én már felállítottam a diagnózist: a sejtjeim vadul szippantják be magukba a cukrot, semmit nem hagynak a vérben éppen ezért olyan nagy a fenekem! :? :lol:
Vendég

Kretty, :lol: :lol: :lol:

cs.andi, drukk a lobareredményhez is!+++++++++++++

Rencsi, sokszor a legegyszerűbb megoldások nem jutnak az eszünkbe! 8) Be kell szerezni egy maszkot és lehet azt játszani a gyerekkel, hogy most jöttünk a Marsról. Az esetemben én vagyok a marslakó a mostohaanyám. :lol:

Kriszto, akartam már mondani, hogy a romantikus filmek nézése jót jelent! Pozítivan hat a beágyazodáshoz. :wink: nagyon szorítok Neked!

Bari, kedden megyek a talpmasszáshoz! :wink:
emerenc

hello!
Most látom a laptetőmet...Vegyetek belőle,mindenkinek jut!! :D
Nemrég jöttünk be,itt a ház előtt du.árnyék van,így itt bringázott,motorozott Petya.Mégis egy kicsit kinntvoltunk.
Az eredményem megjött,köszi a drukkokat,de sajnos én is "lepkés"vagyok,friss fertőzésem valószínűsíthető pozitív az Igm.Az Igg is magas,pozitív eredményű(ez mutatja az átvészeltséget).Szóval fuccs ennek a hónapnak.
Mindegy,már nem idegelem magam,még mindig jobb,h most derült ki.
De beszéltem a védőnővel is,és szerinte sincs akadálya a következő hónapos nekifutásnak.
Úgylátszik nekem aug.-ra marad a 3.alkalom..(Peti is aug.sikerült 3x..)Hátha..
Puszi.

Kép
cs.andi

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem jöttem, elégé elhavazódtam, de már csak hétfőig, akkor meglesz minden vizsgálatunk, amit Dévai kért.... :D :D :D , ugyhogy akkor majd remélem vissza tudok olvasni. :oops:

Addig is mindenkinek nagyon drukkolok :arrow: :arrow: :arrow:

Pusziiii
ancsi80

Kriszto: Örülök hogy jó a kedved. Szerezd meg az így jártam anyátokkal sorozatot, ha tetszett a jóbarátok, akkor imádni fogod és sorozatnézéssel repül az idő.

Emerenc: Remélem minden rendben lesz apukáddal.

cs.andi: Előre láthatólag punkció a jövő hét végén lesz, traszfer pedig akkor hétfőn. Hacsak nem kevertem össze a kifejezéseket. 1. lombikom lesz így még nem minden világos. Vagyis ha minden jól megy én is csatlakozom a többiekhez 18-án. A long protokol miatt nálam semmi sem biztos. Annyira sajnálom hogy nem tudtok kezdeni.

Mné: Szerintem ne menj, inkább pihenj otthon.

Barikám: Köszönöm a pocim jól van. Ha fáj azon aggódom, ha nem azon. A hússal küzdök, eddig én voltam az erősebb. :lol: Remélen te jól vagy, pihenjetek sokat.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Bari,
sav? Ne is mondd, engem majd megfojt, igen, olyan a pocim, mintha görögdinnyét nyeltem volna, de képzeld, hogy annyira kívánom a dinnyét, sokszor eszem is, és sok gyümölcsöt is, főleg a sárgabarackot, de a gyümölcssavtól nem tudok még ülve sem meglenni, nemhogy fekve este :shock: .
Képzelheted, ha tőled kérdezik, hogy "mit kezdessz két gyermekkel" akkor én? Tőlem is mindig kérdezik, sőt vannak olyan nagyon bunkó emberek, hogy a szemembe mondják, hogy sajnálnak, és nem irigyelnek, és úgysem fogom tudni csinálni, stb. :roll: Tudom, hogy nagyon-nagyon nehéz lesz, de azért inkább pozitív dolgokkal kellene bombázni, nem ezzel a hülye szöveggel, nekem soha nem jutna eszembe valakit megbántani, mégha tudom azt, hogy biztos nagyon nehéz lesz.

Kretty,
hogy bírtad ma a terheléses vércukorvizsgálatot? Mert én képzeld, fél óra után sugárba hánytam ki a cukros lötyit, és onnantól kezdve szinte egész nap csak hánytam. Nagyon megtört a tegnap, már alig vártam, hogy ma legyen, mivel ma már jobban vagyok. :D
Így hazaküldtek, és nem tudták megcsinálni a 24. hetes cukorvizsgálatot. :cry:

Kisalag,
sajnos képem nincs a csajokról, de megpróbálok majd kérni. ....és nektek is lesz ilyen pocakotok, mint mindenki másnak, én is ezt kívánom... akkor 18-án mentek D-hez és indultok, juhé!!!!!!

Leeda,
tudom én is milyen az, ha a férfi nincs idehaza, mivel az én férjem is állandóan dolgozik, és úgy, ahogy írtad: oda kell menni, ahol van munka :roll:

Cs.Andi,
nem is hallottam még lepkehimlőről, szegény gyermeked, és titeket is sajnállak, főleg, hogy neked is pozitív lett az eredményed, de azért remélem meglesz az a hétvégi inszemetek.

Zafír,
de szép számokat produkáltál, csak így tovább, ügyesen.

Rencsi,
még nem tudom, hogy fogok-e tudni írni ha befekszem a kórházba, addigra szeretnék beszerezni mobilnetet, már én is gondoltam rá. Akkor biztos tudok majd nektek írni...
Igen, sokan mondták már, hogy ekkora pocival más szülni szokott, de hát csak 3 babóka van odabent. :wink: Most kb. több, mint fél kilósak egyenként, tehát a három már több, mint másfél kiló, azért egy babánál az mégis csak fél kiló lenne :roll:

Kriszto,
jól teszed, hogy bizakodsz, csak így pozitívan állj a dolgokhoz, és szerintem ott van/nak azok a babák, hidd el!!! Vagyis én nagyon ezt kívánom nektek, hogy mihamarabb kiderüljön, hogy nemsokára kisbabáitok lesznek.

Csuti
Kép
csuti83

Emerenc,
Örülök neki, hogy apud egy hős. Ezek a vizsgálatok nagyon megviselik az embert. Továbbra is kitartást neki.

Bari,
Akkor mi megyünk utánatok, mert nekünk 16:00-ra van időpontunk, de kizárt, hogy addigra oda is érjünk. Igaz mindig várni kell, így nem hiszem, hogy gond lenne.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csuti, nekem kikeszult a gyomrom és a cukros lotyi utan 1 órával olyan hasmenésem lett, és egész nap az volt!
Vendég

Andikám,
sajnálom h lepkés vagy.....de a sors így akarta, azt mondják az okosok h a második lombiknál akkor indulsz sok eséllyel ha abban a hónapban mész amikor az első megfogant mert vannak termékenyebb hónapok és kevésbé...és hát Peti is augban fogant....most tuti sikerülni fog!!!!! Egyébként nálunk is az a terv ha nem sikerülne elsőre akkor márciusban megyünk újból, mert h Domi meg akkor fogant....

Emerencem,
:D :D :D ezen a Marslakó a mostohámon akkor nevettem!!!!!

mi elvileg 27ére kaptunk időpontot de szerintem kérek későbbre mert már akkor megérkezik a piri valószínű.....

Kép
rencsi79

Csuti: Hogy mondhat valaki ilyet????? Igenis fogod bírni! Miért nem kérdeztél rá, hogy ő mit tenne a helyedben? Kiváncsi lettem volna a válaszára. Mindkét barátnőmnél ikrek vannak, valóban nehéz, de nem lehetetlen. 3 babával csodálatos karácsonyaitok, nyaralásaitok, szülinapjaitok stb. lesznek. Ezekre gondolj!

Zafír
zafir100

Teljesen le vagyok döbbenve! Milyen ember az aki egy várandos anyukának azt mondja, hogy sajnálja? :x Felfogni nem bírom!
A gyermek áldás, minnél több van belőle annál jobb! És bírni fogod! Különben nem lenne a pocakodban a 3 rácia! :lol:
A róka koma most már el mehetne a busba......szegény akkor most meg kell ismételni a vizsgálatot? Gondolom ez a hőség nem könnyiti meg a helyzeted.
Zafir és barátnőidnek is "mesterséges" babáik vannak? Vagy spontán? A mi családunkban több ikerterhesség is előfordult, dédimnél tuti természetetes, keresztanyámnál már nem vagyok biztos, mert ő is késöbb vállalt gyermeket....
Nekem megváltás lenne a több gyermek.....egy csoda lenne 5.lombikra ikreket várni....egyből be hoznám a "lemaradásom"! :lol:
Szüleimnek nagy háza van, mindig mondják, hogy a gyermek zsivaj ami hiányzik belöle...remélem meg lesz a gyermek zsivaj is....egy is tud hang zavart csinálni. :wink: :lol:
emerenc

sziasztok,

hali emerenc!!! marslakó, meg mostoha is???? :lol: :P aztán nehogy nagyon átéld és elrepülj :D jajj de régen láttalak!!!! majd most már én is többször megyek az Intézetbe, biztosan összefutunk valamikor :)

csuti, látom az emberi irígység még ilyenkor is működik, Barinál a kolléganők voltak bunkó-beszolongatósok!!!! Hidd el irígy, aki mondta, ő is hármat szeretett volna,de.... Szóval én is irígy vagyok ám!!!! Viszont csak jókat kívánok! És valóban tessék azt a róka komát tovább küldeni! Sok nyugalmat és otthonlétet nektek!

Zafir, milyen szép és nagy mennyiségű tüszőid vannak!! Gratulálok!! CSak így tovább! húson kívül iszol/eszel még valami fehérjét(por?)?

Ancsi várunk!

18-án: Bari, utánnuk Nene-ék, majd még valaki és utánuk én, biztosan hamarabb megyek és remélem találkozunk 8)

Lehet ám feltölteni fényképeket az új bókról és a pocaklakókról is ;) annyira jó bennük gyönyyörködni :)

mindenki igyon sok vizet! nagyon vigyázzatok, uv sugárzás + meleg!
kisalag
Fót

Sziasztok!

tegnap sajna kissé hamar kidőltem.... így jártam...: Kép

Mné! Hogy vagy?

Zafír! Várunk ám!

Csatolom a táblit: 1310117198.0146.htm

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok,

sajnos nem tudok veletek lépést tartani... napközben Szonjáé, este apáé vagyok, nem jutok a gép elé. Na de ez nem panasz volt! :)

Csuti,
Jaj de bunkó emberek vannak!Persze, biztosan nehéz lesz, de emellett fantasztikus és csodálatos!! és még jó hogy birni fogjátok, sőt nagyon boldogok lesztek a három babával. Biztos jól meg kell szervezni, ki kell találni majd mindent, de hát ezt meg lehet oldani és meg is fogjátok! Szuper pocakod van, nekem talán még szülés előtt sem volt ekkora (nekem mondjuk pici hasam volt).

Bari,
De jó hogy már nincs semmi pecsételés!

Valaki kérdezte az autózást, hát Dévai tényleg nem ajánlja. De pl Vass doki (sztem ti már nem ismertétek, nekem ő csinálta a beültetést 2 éve) azt mondta nekem akkor, nyugodtan menjünk le Balatonra, és mi le is mentünk. Nem lett semmi baj. Szerintem az autózás is olyan mint sokmindent más, nem az a baj feltételnül, hanem ha az ember izgul miatta és stresszel, akkor tényeg nem szabad menni. Mi most beülti másnapján fogunk utazni 200 km-t.

Már ha lesz beülti, merthogy nem túl jók a laboreredményeim, majd jövő héten megmondja Dévisz h kezdhetünk-e.

Szoptatós lányok, én is javasolnék szopt tanácsadót, ha nagyon elakadtok, lelkileg, fizikailag nagyon sokat segit, és nem kerül sokba.

Terhesedőknek nagyon drukkolok (mné, kriszto), hamarosan tesztelések is lesznek???

A többieknek is sok drukk, de képtelen vagyok fejben tartani, h kinek akartam még irni.

Kriszto, a táblázatba: elvileg 2 hét múlva kezdés, 2. lombik, fagyis beültetés.

Bari kért képet Szonjáról, igérem majd küldök, csak mostanában nem töltöttem át a gépre, meg kicsinyiteni is kéne...
vjulcsi

Sziasztok!

Én is itt. Hogy bírjátok ezta meleget? Ez embertelen! Mi most voltunk kint kajálni, és már alig bírtunk visszajönni, amjd összeestünk a hőgutától!

Kriszto: Az álomkór jót jelent. :-) Te hogy vagy? Mikor fogsz tesztelni? Kivárod a három hetetm, vagy Te is csinálsz tesztet hamarabb?

Zafir: Várunk ám nagyon! Most is majd csak délután tudsz jönni? Remélem, azért megkönyörülsz rajtunk, és nemsokára sorolod a szép méreteket!

Csuti: Remélem, hogy én nem bántottalak meg a múltkor azzal, hogy mondtam, hogy én nem bírnám! Hidd el, minden elismerésem a Tiétek! És én is tuti vagyok, hogy neked/nektek menni fog! Nem véletlenül adott az ég egyszerre 3 kislányt!

Vjulcsi: Sajnálom, hogy nem túl jók a labor eredményeid. Bízom azért benne, hogy nem fogja Dévisz lefúni e miatt a beültit.

Kisalag: Ha jól emlékszem a múltkor azt írtad, hogy fogyózni fogsz Te is. Bocsánat, ha rosszul emlékszem. Ha mégis Te voltál, akkor hogy haladsz vele?

Monilla: Te is jó régen jártál felénk. Hogy vagy? Ti hol tartotok?

Szélkisasszony: Ti is mellőztök minket! Hétfőn mentek Déviszhez? Hány órára?

Bari: Hogy vagy? Voltatok a védőnőnél? Elfogadta végül a papírokat? Mikor mentek 12 hetes UH-ra?

És hogy velünk mi van? Hát nem túl sok, illetve ami van az is rossz, de most inkább nem nyavalygok! Ezt a hónapot én egy kicsit már eltemettem. Úgy érzem, hogy ez most nem sikerült. tudjátok én minden reggel hőmérőzök, és hát nem megy föl a hőm úgy, ahogy kellene. Elméletileg ha minden igaz, akkor kb. ma lehet a beágyazódás kezdete, és hát meg kellett volna hogy emelje a hőmet a progeszteron. De inkább csökkent, nemhogy nőtt volna.
Na még jó, hogy nem akartam nyavalyogni!

Bocsi!

Mné
mné

Mne, Kriszto nem birja ki a 3 hetet (szerintem hetvegen mar tesztelget) :D :D
Vendég

Halkan megjegyzem, en sem szoktam kibirni :roll: :roll:
Vendég

Mné! Kretty! A déli szuszámból felkelve mit látok?? :shock: :shock:
Nem is tudom miről beszéltek :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
És csak így a hátam mögött??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Pusszantás, ha lesz hír úgyis elmondom!!! :wink: :wink:

Ja és Mné! fel a fej és előre, kit izgat, mennyi a hőd??? elég meleg van odakint is! Rendben lesz minden! Pihizz egy hatalmasat a hétvégén! Nem kell, hogy minden úgy legyen, mint máskor, előzőleg, szóval érted... ott lesznek azok a lurkók hidd el! Éééééééééééés felejtsd el a barackot... majd hazahozzák Neked!

Kretty! Mikor is mentek Dévaihoz?

Vjulcsi! Ti? Már kezdésig nem is mentek? Átírlak a tábliban majd, ígérem...
Hány fagyibabátok van? Hogyhogy inkább fagyis lesz? Ti kértétek?

Tööööööööööbbbbbbbbbbiiiiiiiiieeeeeeek , tudom, tudom, rabszolgák... ki a munkáé, ki a babáké, (én az ágyé lettem...), de gyertek meséljetek mit csináltok hétvégén????

kriszto

kriszto82

Kriszto felhívására.
Épp gyűjtöm az erőm, hogy átszóljak a szomszédba, hogy baromira idegesít a vendégunoka üvöltözése. Egész héten csinálja a medencében, az én gyerekeim meg mindig felriadnak.

Amúgy bezárkózunk a relatíve hűvös lakásba (27fok) és próbáljuk átvészelni a kánikulát.
Kb. 2-2,5óránként szoptatok, mert félek, nehogy kiszáradjanak a nagy melegben. A teát nem kérik.
Nyuszika, hogy ment az éjszakai fejés?
Kismamiknak továbbra is mennek a drukkok, Csuti nagyon édes a pocid!

KépKép
momelcsi

Momelcsi: Küdlök neked én is egy kis erőt a kiabáláshoz! "Szomszéd kölcsön gyerek, hagyd mááá abba!" Gyerkőcök hogy bírják a meleget? Szegények nem lettek kiütésesek?

Kriszto: Nagyon irigyellek a pihi miatt. Nekem is nagyon jól esne most a hűvös szobában szundizni... Lemondtam a szombati barackszedést, és inkább áthívtuk anyósomékat ebédre.

Mné
mné

Kriszto: És előreláthatólag mikor lesz hír? Most hétvégén tesztelsz tényleg? És dehogy a hátad mogött, hát nem látod, hogy az orrod előtt beszélünk ki? :lol:

Mné
mné

Kriszto: Félre ne érts, nem akarlak siettetni, csak szeretnénk mi is tudni mihamarabb a jó híreket! Mert hát ugyebár Barimami is titkolózott egy hétig.

Mné
mné

Melcsi, elhiszem, hogy nehezen viselitek a meleget. Nálunk "csak" 25 °C van, nem jöttök?? A legalsó szintünk szuterén, pince, ki hogy szereti, régebben ott volt konyhánk, ott minimum 5fokkal hűvösebb is van... jó hely...

Mné! És mi finomat főzöl holnap???
Nekünk tegnap hozott anyum sárgabarack krémlevest...hmmm mennyei.
Még nem tudom :roll: Tudod, hogy még csak a kilencedik napon vagyok és egy nappal ifjabbak a gyerkőcök, mint "máskor", szóval szinte még csak a 8.nap... bonyolult :shock:

Szélkisasszony, Monilla, Kagyló, Ancsi, Leeda, Anyukák, TÖBBIEK??????

kriszto

kriszto82

Kriszto: A holnapi menü Fokhagyma krémleves, utána Fokhagymás sertéssült mézes képosztával és ha minden igaz, akkor knédlivel illetve csirkepaprikás nokedlive és desszertnek gyümölcs.

Mondjuk abban igazad van, hogy nem szabad elkapkodni a tesztelést, nehogy hamis eredményt mutasson. Most szerintem én fogok tesztelni hamarabb, mert a múltkor is rákérdezett Dévai, hogy teszteltem-e hamarabb. Ezek szerint az a jó, ha igen. De én megvároma jövő hét végét, mert akkor nem kellene megjönnie.
Már szóltam is a férjemnek, hogy majd menjen el abba agyógyszertárba tesztért, amit javasoltál. Már csak elő kell keresnem a nevét és a címét. :roll:

Mné
mné

http://www.vitani.hu/ elvileg lehet házhoz szállítással is rendelni,de én mindig elmentem érte. a helyszínen lehet a meghosszabbított lejárati idejűt venni, ami tökéletes. De erről már írtam. Ha ajánlhatok, akkor kazettás tesztet vegyen, annál hamarabb nem jelez semmi, mint a 10-es kazettás, innovacon teszt... ez tuti... a márka innovacon, ha esetleg máshol találtok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kriszto82 2011.07.08 15:31-kor.

kriszto

kriszto82

huh, fincsiket főzöl!!! knédli... imádom! Te csinálod? vagy veszed?
Ha te csinálod, akkor rendesen gőz fölött, a fazékon vászonanyag, konyharuha ilyesmi, és azon "főzöd"??? huuh, én így szoktam, de régen is volt...

kriszto

kriszto82

Kriszto: Köszönöm a tesztes infót: :-D Jövő héten beszerezzük. :-)
Knédlit sajnos nem tudok csinálni. Szerintem mirelitet veszünk, már ha lesz a boltban.
És Ti mit csináltok a hétvégén?

Mné
mné

Nem is tudom... pihenünk??? Egyébként nem, vagyis én igen, de a kertben lenne mit tenni, leginkább a paradicsomainknak kell megcsinálni a lugast, mert már nagyon nagyra nőttek. szóval ebben aszisztálok, aztán növénykék gondozásai is esedékes, tápoldatozás, elhullott levelek, virágok leszedegetése... :lol: :lol: Egyébként semmi különös dolgot nem terveztünk. Sajna hétfőn és kedden megyek dolgozni, mert akkreditációs auditunk lesz = ízekre szednek minket. De ha az körvonalazódik ki addigra, hogy annyi csíkocskát látok amennyit szeretnék, akkor maradok itthon szerdától tovább 20.-áig.... meglátjuk...

elküldöm neked priviben a knédlit, szerintem roppant egyszerű és szuper a házi..

kriszto

kriszto82

kisalag, már nekem is eszembe voltál! Kezdtek is ha minden rendben? Én csak szeptemberben kezdek, de elötte még kérek randit Apánktól, hogy rendben vannak e leletek meg kenet eredmény is fog kelleni. Remélem én is 18ára kapok időpontot és akkor mehet a tracs parti. :lol:

Kriszto, mi meggyet szedünk és magozunk és rakjuk be zacsiba, mélyhűtőbe. Anyu főz. Ill. bogrács-gulyás lesz ezt apu csinálja(férfi munka) majd túró gombóc, vasárnap pedig rakott palacsintával. Mindkét nap megyünk....Melyik fajta paradicsomotok van? Most anyuéknál 3féle is a legfinomabb a kecskeméti fürtös, vmi ilyesmi a neve. Meg van az apró szendvics paradicsom is. Csomó minden. Én nem szeretek ezzel foglalkozni, apu hobbija és már kissé fel fejlesztette, hogy akár mehetnénk piacra árulni....írtó sok munka.
Én heverésznék és olvasgatnék közben szürcsölgetném a jegeskávémat. :D De nincs lelkem hozzá, segítek ahogy telik tőlem. Most ez lesz a nyaralásunk....de jövöre is kiegyeznék benne csak legyen....+gyerek sírás is jöhet ... :wink: Bevállalom. :lol:
mné, ezzel a hőzéssel nekem sosem volt türelmem foglalkozni. Mennek a drukok! ++++++++Kriszto Neked is!+++++++++
emerenc

Emerenc: Mindkét barátnőmnél spontán babák vannak. Nálunk is voltak a családba ikrek, méghozzá fiú lány párosításban. :D

Kisalag: Bio pattogatott Amarant magot szoktam még enni,eddig a műzlimbe raktam, most a salátába amit a husihoz eszek.

Kriszto: Nagyon aranyos ez a kép. Hogy vagy? Milyen filmet néztél ma? Én is itthon fogok pihenni a hétvégén, majd gyakran benézek, hogy szórakoztassalak. :D

Mné: Kérlek bízz még abban, hogy sikerülni fog. A pozitív gondolkodás sokat segít. Pihenj a hétvégén sokat. Minden rendben lesz!

Csajok! Én még nem vacsoráztam, erre ti meg ilyen fincsi kajákról beszélgettek? :lol: Most már hangosan korog a gyomrom. :lol:

Sajnos én nem tudok veletek találkozni 18.-án hétfőn. :cry:
Szerda az új jóslási időpont. Dévai a szurizások óta nem látott, nézte az UH-t és azt mondta: ezt nem gondoltam volna! Szépen nőnek. Kb. 8 db lesz befutó, aztán meglátjuk lesz e valamelyikből nyertes. Mind 10 feletti, a legnagyobb 14-es. Vasárnaptól kell adni azt az ijesztő új szurit esténként. :D Nyálkahártya:9-es.

Szélkiasszonyról tud valaki? Jól van?

Zafír
zafir100

Zafír!
Várható volt, hogy az a péntek messze van... hamarabb lesz a punkció. De nem is ez a lényeg. A számaid tökéletesek a 8db teljesen ideális, szuper!
Ijesztő szuritól ne félj! Semmi extra! Max picit bepirosodik vagy viszket majd a helye néhány percig. DE az elsőt azért orvos jelenlétében add be!

Ma a nászajánlatot néztem.. hát annyira nem nagy film, de kikapcsolt.
Ajánlhatnátok filmeket....

kriszto

kriszto82

Krisztó, augusztus 1-én megyünk Dévaihoz. És akkor számoljuk ki, mikor indulhatunk. Ha augusztus végén jön meg, 25 után, akkor még augusztusban. De lehet kitoljuk szeptemberre, a nyaralás miatt. csak szeptember elején jár le az összes lelet, ezért Dévisz siettetné... :roll:
DE reméljük nem kerül rá sor, mert nagyon rajta vagyunk a házigyártáson... :roll: :wink: (ezért minden nap próbálkozunk :shock: :shock: :shock: )
Vendég

Kriszto: Vasárnap megyek a SOTE II. női klinikára, ott fogják beadni az elsőt.
Nem tetszett a nászajánlat? Szerintem jó film. A sorozatot nézted amit ajánlottam korábban? Esetleg: A csúf igazság, Exférj újratöltve, Ilyen a formám. Az utolsó egy mesterségesen megtermékenyített csajról szól (donoros :D ).
Sejtcserés támadás?
Nem vagyok nagy romantimus filmes, de ezek jók voltak.

Zafír
zafir100

Zafir: Ezek igazán szép számok! Gratulálok! És még szerdáig jó sokat fognak nőni. Azért remélem nem nagyon bánod, hogy 18-án nem találkozol a lányokkal, hiszen ez azt jelenti, hogy pénteken már a pocakodban lesznek a Ti babáitok is. Jupiiii!

Kriszto: Mi nem rég láttuk az Ízlések és pofonokat. Nekünk nagyon tetszett.

Mné
mné

Ja és én is ma csináltam meg életem első sárgabarackkrém levesét! :D ÉÉÉÉÉÉs, sárgabarack íze lett!!!! csodálatos (azért örülök ennyire, mert multkor a kakaós sütiből csak a kakaót hagytam ki... :lol: :lol: hát igen, nem szoktam főzni!)
Vendég

Kretty: Hajrá házi gyártás! :lol: Kakaós süti kakaó nélkül? :lol:

Mné: Csak el ne kiabáljuk. Remélhetőleg lesz használható, hamár ekkora a választék.

Barikám: Hogy vagy?

Többiek?

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Ki hogy bírja ezt a kuka meleget??? :shock: Nekem már most kezd egy kicsit sok lenni,pedig egész nap a lakásban vagyok.

Mné, pihizz Te is hétvégén, pláne,ha most van a beágyazódás!!!

Bubumami, tiszta romantika leszel :lol:

Zafír, csudaszép számaid vannak és csak így tovább. A szuritól tényleg ne félj tuti csak piri lesz és egy kicsit meg max hólyagos :wink:

Kretty, ezek szerint nem volt már 18-ra hely? :(

Melcsi, remélem elintézted a szomszédokat. Már én is gondolkodom rajta.

A felettünk lakó szomszédnak van egy 26 éves lánya, aki a szerencsések közé tartozik. Már 2 gyerekkel büszkélkedhet....A nagyobbik fiúcska kb. 2 éves lehet a kislánya meg 4 hónapos. Képzeljétek, többet vannak a mamánál mint a csajnál. A kisgyerek nem tud menni, csak futni...már csak egy klumpa hiányozna a gyerek lábáról és akkor a mennyezet is leszakadna..... :evil: Amúgy nem is lenne ezzel az egésszel baj, hisz nem lehet egy 2 éves gyereket leültetni. A baj az,h max. boltba mennek le. Se egy játszó, se semmi, nem csoda,h megzakkan a gyerek...na kimérgeltem magam :lol:

Amúgy minden OK. Ma meglett a vérképem eredménye :lol: éééés csak egyetlen csillagom lett :lol: Olyan de olyan boldog vagyok :P
Remélem majd a védőnő, belgyógyász és Dévisz is elégedett lesz :) Olyan jót nevettünk a zurammal. Ami egy kicsit alacsony lett az a karbamid, megnéztem a neten,h mi va h alacsony és azt írják,h alultápláltság és sok vízfogyasztás miatt is lehet :lol: Én és az alultápláltság Kép

Nálunk a hétvégi menü: maradt még holnapra Brassói. Holnap sztem csinálok egy kis rántott patiszont, vasárnap meg csirkepaprikás hokedlivel :lol:

Kánikulától, rosszulléttől mentes hétvégét mindenkinek!

Pussz mindenkinek,
Bari

bari6

Bari, mikor mi bejelentkeztunk Deviszhez meg üres volt a naptara, de direkt aug 1-et beszéltünk meg, mert a hormonkezeles miatt felborult a ciklusom. Devisz hamarabb akart hívni, de én mondtam hogy jó lesz az augusztus is!
Vendég

Jó meleg napra ébredtünk ma is. Aki teheti maradjon a hűvös lakásban. Sajnos nekünk még van ma egy patikajáratunk, elfogytak a kínzóeszközeim. :lol:

Ki mit főz ma? Nekem van egy adag karajom. Szerintetek mit főzzek belőle? Kisütni már nem akarom, mert a sült húst már nem nagyon tudom lenyomni a torkomon. :(
Csinálok grill csirkét is, csak hogy legyen választék.

Barika: hólyagos??? Ez rosszul hangzik. Ha délután tudsz gyere skypolni. Én is ismerek ilyen csajt mint te. Bezzeg nekik csak úgy ripsz-ropsz összejön. :twisted:

Mné: Ez a film nagyon ismerős, egyfolytában azon jár az agyam, melyik is az. Majd utána nézek a neten. Tudom hogy vendégeitek jönnek, de azért pihenj is.

Zafír
zafir100

Szélkiasszony: Kérlek adj valami életjelet magadról. :cry: Vagy legalább üzenj valakivel, hogy jól vagy. Hiányzol!!!!!

Zafír
zafir100

Itt vagyok!!!!

Zafír: köszönöm, jól esett az aggódásod. Azt hiszem egy kezdődő inhüvelygyulladással sikerült meglepnem magam. Szóval bocsi, hogy nem jövök gyakran. Napi 8-9 órában gépelek marhaságokat most már 2 hete. De már látszik a vége.
Nem vagyok a toppon, de vagyok.
Amúgy csodaszépek a számaid! és az ijesztő szuriktől ne félj! Én is paráztam tőle, de szerencsére semmi nem lett. Remélem, neked sem lesz.
Hétfőn szerintem Te már nem lesz ott, mert én csak 11-re megyek!

Csajok én nagyon nem bírom ezt a meleget. És 3-kor indulunk a családi banzájra!
:roll: :roll: :roll: Remek kis út lesz!

Bari: örülök, hogy jók az eredményeid.

Kriszto: jó filmnézést. ebben a borzasztó melegben úgy sem lehet mást csinálni.

Andi: én is sajnálom, hogy lepkés lettél. (kicsi off, hogy azon röhögnek a kollégáim, hogy pohárral befogott lepkékkel rohangálok az irodákban... ugyanis állandóan beszállnak én meg megmentem őket... :lol: :lol: :lol: ) de akkor az augusztus lesz a tuti hónap! Biztos! :wink:

Mné: nehogy nekem barackozni menj. főleg ebben a kánikulában! tessék kismamiként tenni-venni otthon, és semmi negatívoskodás! Az most az enyém! Mindenki más happy és funny. Na azért!

Ne haragdjatok, hogy nem írok mindenkinek, de nagyon nem megy a kezem miatt. Olvasla titeket, de csak ritkán írok!

Szép 7végét!
szélkisasszony

Sziasztok! Én dolgozom.... :D no de jó sok lóvét fogok így keresni és jól magamra költöm mindet!

Én amúgy Kagylót is hiányolom!!!!!
Vendég

Szélkiasszony: Megértelek. Inhüvelygyulladás? Ez elég rosszul hangzik. :( Nagy nagy kitartást a családi összejövetelhez. Sajnálom, hogy nem találkozunk hétfőn, nagyon remélem, hogy 11-kor én már a munkahelyemen leszek.

Kretty: Ha már dolgoznod kell, legalább hűvös helyen vagy?

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Kagylóóóóóóóóóó! Hoooooooooool vagy????

Kretty! Munka??? Na, de jó lesz majd elkölteni... :wink:
De holnap pihizel, igaz?

Zafír! Hogy van a pocid? Feszít? A csúf igazság, Exférj újratöltve, Sejtcserés támadás--megvolt, Ilyen a formám, --még hátra van!

Szélkisasszony! Jaj, az ínhüvelygyulladás nagyon durva dolog, fáj nagyon... sajna tudom.. de nem kellene pihentetni? Vagy most szükséged van a kezeidre nagyon? Ééééés mi ez a letargikus hangulat? Hétfőn mentek Déviszhez!!! Utána legközelebb már kezdtek!!!

Mné! Milyen volt a mai nap? Elfáradtál rendesen? Remélem azért lightosan főzöcskéztetek.

Többiek???

kriszto

kriszto82

Kriszto: Pocakom feszít, remélem ez jó jel. Hogy tetszettek a filmek? Hogy vagy? Képzeld, holnap a barátunk ügyel a SOTE-n, ő lesz az életmentőm. :lol:

Zafír
zafir100

Sziasztok!
Kicsit offolom magam a topicról,nem vagyok túl jó társaság,és tegnap sikerült"taccsra"tennie Apánknak,de persze ez nem az ő hibája.
Végigbőgtem a délelőttőt,levagyunk tiltva mindenről,míg teljesen negatív nem lesz az eredményem.Ami valahol érthető,de a laboros és a védőnő szerint is,a jövő hónapban mehetnénk tovább,mert ez"csak"egy vírus,és max.3 hét a lefutása.Azaz a köv.hónapban mehetnénk,de D.nem engedi.Ebben csak az a gáz,h mindenki szerint,az eredményem HÓNAPOKIG pozitívitást mutathatnak,hiába nem vagyok már aktív vírusos.Ugyh kontroll labor kell majd,és utánna lehet.Na ezt jól megfogalmaztam.
Pedig annyira bíztam az aug.-ban!!!
Kicsit átkell gondolnom,most h tovább,mert nem így terveztem a dolgokat.Asszem Peti elmegy szept.bölcsibe(ahonnan majd megint szuper dolgokat hoz haza),én meg visszmegyek dolgozni,és így folytatjuk majd amikor lehet.Nagyon nem így terveztem,de talán így lesz a legjobb.
Jövőhéten meg elmegyünk nyaralni,és agyon fogom magam strandolni..
Szóval foglak titeket olvasni,szorítok nektek,és sokat gondolok rátok!De nekem asszem jobb lesz kicsit"háttérben"(a nem mintha eddig annyira aktív lettem volna :D ,de nem szeretnék szó nélkül eltűnni)
Puszi!
Andi

Kép
cs.andi

És persze,ha van valami jelentkezem..
Jók legyetek.
A.

Kép
cs.andi

Zafír! Az klassz, hogy ismerős lesz ott amikor beadod az "ijesztő" szurit. Bár nem lesz semmi extra, de az elsőt így kell, mert a Nagyfőnök így mondja!! :lol: :lol:
A csúf igazságot már láttam párszor, szerintem irtó jó film. Az exférj újratöltve pedig új volt, de szerintem az is jó. A sejtcserés is annyira cukker film. Az így jártam anyátokkal sorozatot nem sikerült még beszereznem, de már nagyon sokan ajánlották.

Amdi! Szinte sejtettem, hogy Apánk ezt mondja majd. DE biztos ami biztos!! Igaza van!!! És azért max 1-2 hónapról van szó! Szerintem simán lehet, hogy nem a következő, hanem az azt követő mensivel már kezdhettek is. Nekünk lombikosoknak ez a két hónap "kötelező egy-egy próbálkozás között, így tapasztalatból tudom, hogy "gyorsan" eltelik. Rossz, de utána már tényleg nem áll semmi az utatokba, majd meglátod.
Azt pedig, hogy az ember mit, hogyan tervez... sajnos akkor ha minden úgy alakul ahogy pl. mi is elképzeltük, akkor a gyermekünk már két éves lenne és a kistesón gondolkoznánk, nem az első babáért küzdenénk... :evil:
Nehogy félreértsd, nem úgy szánom, csak azt akartam kifejezni, hogy sajnos szinte sosem úgy alakulnak a dolgok ahogy eltervezzük... olyan csak a mesében van..
DE nektek minden esélyetek megvan rá, hogy a következő (szerencsés 3.) inszemmel sikerrel járjatok, így fel a fejjel nagyon-nagyon jó nyaralást és utána jöhet a kistesóóóóó! Hidd el gyorsan eljön! :wink: :wink:

Sehol senki??????

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: