Bari,
sav? Ne is mondd, engem majd megfojt, igen, olyan a pocim, mintha görögdinnyét nyeltem volna, de képzeld, hogy annyira kívánom a dinnyét, sokszor eszem is, és sok gyümölcsöt is, főleg a sárgabarackot, de a gyümölcssavtól nem tudok még ülve sem meglenni, nemhogy fekve este

.
Képzelheted, ha tőled kérdezik, hogy "mit kezdessz két gyermekkel" akkor én? Tőlem is mindig kérdezik, sőt vannak olyan nagyon bunkó emberek, hogy a szemembe mondják, hogy sajnálnak, és nem irigyelnek, és úgysem fogom tudni csinálni, stb.

Tudom, hogy nagyon-nagyon nehéz lesz, de azért inkább pozitív dolgokkal kellene bombázni, nem ezzel a hülye szöveggel, nekem soha nem jutna eszembe valakit megbántani, mégha tudom azt, hogy biztos nagyon nehéz lesz.
Kretty,
hogy bírtad ma a terheléses vércukorvizsgálatot? Mert én képzeld, fél óra után sugárba hánytam ki a cukros lötyit, és onnantól kezdve szinte egész nap csak hánytam. Nagyon megtört a tegnap, már alig vártam, hogy ma legyen, mivel ma már jobban vagyok.
Így hazaküldtek, és nem tudták megcsinálni a 24. hetes cukorvizsgálatot.
Kisalag,
sajnos képem nincs a csajokról, de megpróbálok majd kérni. ....és nektek is lesz ilyen pocakotok, mint mindenki másnak, én is ezt kívánom... akkor 18-án mentek D-hez és indultok, juhé!!!!!!
Leeda,
tudom én is milyen az, ha a férfi nincs idehaza, mivel az én férjem is állandóan dolgozik, és úgy, ahogy írtad: oda kell menni, ahol van munka
Cs.Andi,
nem is hallottam még lepkehimlőről, szegény gyermeked, és titeket is sajnállak, főleg, hogy neked is pozitív lett az eredményed, de azért remélem meglesz az a hétvégi inszemetek.
Zafír,
de szép számokat produkáltál, csak így tovább, ügyesen.
Rencsi,
még nem tudom, hogy fogok-e tudni írni ha befekszem a kórházba, addigra szeretnék beszerezni mobilnetet, már én is gondoltam rá. Akkor biztos tudok majd nektek írni...
Igen, sokan mondták már, hogy ekkora pocival más szülni szokott, de hát csak 3 babóka van odabent.

Most kb. több, mint fél kilósak egyenként, tehát a három már több, mint másfél kiló, azért egy babánál az mégis csak fél kiló lenne
Kriszto,
jól teszed, hogy bizakodsz, csak így pozitívan állj a dolgokhoz, és szerintem ott van/nak azok a babák, hidd el!!! Vagyis én nagyon ezt kívánom nektek, hogy mihamarabb kiderüljön, hogy nemsokára kisbabáitok lesznek.