A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Én itt :oops:
Igazából már múlt héten levizsgáztam, de itt voltak a barátnőmék 5 napig és napokig nem jutottam érdemben géphez. Nem is emlékszem ilyenre, hogy napokig nem tudtam olvasni.... :oops:

Azóta átolvastam az elmúlt hét termését, és igyekszem érdemben reagálni is :roll:

Forgó :arrow: Nekünk a Dodi által negatív példaként említett mackós-projektoros FP van, http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=3 két éve nyúzzuk (még most is) csak már nem az ágyon van, hanem át van állítva asztalivá, szerintem szuper, én nem bántam meg.
Ma reggel a Babapercekben pont egy olyan kivetítős volt, jópofa az is. 2 éve még nem voltak ilyenek. De ettől függetlenül én forgósat vennék most is, énFiam imádta/imádja.

Festés :arrow: Bár már nem aktuális, de nálunk egy szobában sem ugyanolyan a plafon mint a fal, attól nekem is doboz-feelingem lesz. Z. szobályában narancs-zöld falhoz ekrü plafon. Mi szobánk kuplerájlila fehér plafonnal (meg a manzárdfal is), de ugyanígy a többi helyiségben is más mindenhol.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Újrafelfedeztem a teraszt! Hogy ez mekkora királyság, kiülni kicsit míg Bori alszik és nem ér ide a védőnyanya...

KépKép

KépKép
kispocok13

Na helló elveszett bárányka!
Már épp sms-t szándékoztam írni hogy merre lófrálsz...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Énenyém crocsom is megjött, az is rózsaszínű csak még cicás is :roll:

Szerintem nem fog kijönni semmivel sem a spenót, sem a festék. A folteltávolító oldószerek sztem kikezdenék a gumit és még nagyobb kárt okoznának :? Gumiséknál nincs valami spéci gumitisztítószer?? :wink:
Forgózene :arrow: Személyes tapasztalatom szerint tök felesleges a bőséges zenei választék, úgyis lesz egy elalvós zene, ami a szertartás része, nálunk spec. a Hull a pelyhes az télen-nyáron :oops: Ha pici korában másikra kapcsoltam az inkább élénkítette, mint zsongította.

Pocok!

Nálunk is tegnap volt a támadónéni, jól rá is csodálkoztam, hogy jééé, még mindig gyün :roll: 2 éves státuszt csinálta meg. Gyerekem felszólításra ugrabugrált itt neki két lábbal és hasonlók 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Szereztél rugalmas kendőt?? Barátnőm el akarja adni az övét innen van: http://www.sleepywrap.com/ , ha gondolod firtatom, hogy mennyi lenne az annyi. Már ha érdekelne használtan is.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

A Hello Kittyset vetted? :lol:
Én is azzal szemezek már hónapok óta, de már van egy sima pinkem, és beleracionalizáltam hogy nekem az nem is kell, pedig nagyonnagyon tecc!!!!!

Támadónéni :lol: :lol: :lol:
Helyettesítő volt, sokkal több értemeset mondott mint az eredeti...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Igen, azt, a fáradt-rózsaszínűt csokipánttal :roll:
Én bírom a támadónénimet, már megszokta, hogy ált egyetértünk, ha meg valamiben mégsem, akkor meg úgysem hallgatok rá :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én ma voltam a védőnyanyánál, aki amióta összebalhézott egy számomra sem túl kedves ismerőssel velem sokkal kedvesebb :shock: :lol:

A centije szerint nem nőtt a pocakom, pedig láthatóan nagyon is :arrow: szóval megállapította, hogy hülyeség ez a méregetés :lol:

babócamocorgásra azt mondta ne izguljak, ha most kezdeném csak el érezni az is normális lenne, egyébként 1,5 napi mozdulatlanság után úgylátszik vette a lapot apróka, mert lejelentkezett.

Pénteken uh, afp eredmény, integrált eredmény :arrow: kérem a drukkokat!!!

Bölcsiben ma 5 pisis bugyi várt :arrow: gondozónéni levonta a következtetést 2 nap után, hogy éretlen a gyerek még rá. Én meg tök hülyén érzem magam, mert itthon szinte baleset nélkül bugyiban van, pelus nélkül el merek vele indulni rövidebb utakra ( bolt, posta stb). Hétvégén keresztanyjával volt és neki is szólt mikor pisilni kellett. Én is levontam a következtetést, ott nem mer szólni, vagy nem kérdezik

Döntöttem a tűzliliom mellett, most már csak a plafonon gondolkodom, hogy fehér vagy valami halványabb bézs?

Boo: mi nem egy csillagzat alatt születtünk véletlenül? ( gázszámla, kazán, tűzhely stbstb) :twisted: :twisted: :twisted:

megyek apának névnap vacsit kreálni, grillhusit pácolni, meg vaniliamártással és sárgabarackkal töltött palacsinta lesz csokiöntettel

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike,

Enyémapának is ma van a napja :wink:

Plafont én tojáshéjra vagy bézsre csinálnám.

Drukkok mennek!

Bölcsi - hát igen, ott lehet hogy tényleg nincs rá kapacitás, hogy úgy figyeljenek :-(

Nálunk Nimród ma is és tegnap reggel is szólt hogy kakilni kell, de még nem volt hajlandó levenni a pellust, csak abban ült rá a bilire.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: teapának is boldogat! :lol:
4kor ébredt :shock: , száraz pelussal ( bölcsiben ebéd előtt pisilt utoljára), igaz az én ösztönzésemre pisilt a bilibe jóóó sokat, azóta száraz a bugyi, ha kérdezem, hogy kell-e pisilni nem a válasz....most akkor képes 20 percnél tovább tartani vagy nem? :twisted: :twisted: érett rá vagy nem?

Én is ledőltem Hédivel, figyelgettem Babócát mozog-e és képzeljétek olyan szinten eldeformálta a hasamat hogy simán ki lehetett tapintani hogy a kemény púp az ő, mozgást akkor nem éreztem, viszont néha határozottan olyan érzésem van, hogy hólyagon rúgott és mindjárt bepisilek. Különös érzések, Hédi ugye faros volt, ő alul nem piszkált semmit, max oldalt boxolt :lol:
Remélem felvesz majd a tesó is valami olyan pozíciót ami kíméli a méhszájat és engem is :lol: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
http://www.crocs.eu/crocs-classic-hello ... wear-clogs

Kendő :arrow: Na ha lesz ingyér' az a legtutibb :)

Forgótéma :arrow: Én meg pont nem vagyok a híve a kiságyban parkolásnak, meg ott a játéknak, mi azt csak és kizárólag alvásra használjuk és nem is akartam hogy ebben zavar legyen a gyerekben.

Minden Csaba-apának boldogat :wink:

Nekem a tesómnak kéne ajándékot vennem, de annyira nagyon ötlettelen vagyok :? Mégis mit lehet venni egy középsúlyos vásárlásmániásnak????

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

Igenigen, ez a szerelempapucsom :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

Vidd el shoppingolni valahova (pl Bécs) és álld a cechet ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Én ettem dinnyét a 9. Hónapban, sőt, mi is a járókában használtuk a forgót mert a kiságyban nyugiban csicsi van csak.

Kendőnek örülés!

Szerintem ez a felfújható kád csúszik... Ha már tud ülni majd, akkor a nagykádban is elvan Miron mellett, nem? Addig meg vagy külön, vagy a macis ok baby fürdetőben a nagykádban Mironnal? Mi legalábbis így tervezzük.

Csibe,
Nálatok hogy megy a fürdetés?

KépKép

KépKép
kispocok13

Ma miután Apa hazahozta Nimródot a bölcsiből, lemenzem vele a kertbe a játszótérre egy órára - olyan jó volt kicsit kettesben!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Olvasok, de reagálni már zombi vagyok :oops: .
Délelőtt apa kifestette a szobát még egy rétegben (csudiszép, nagyon tetszik 8) :D. Nekem nem "doboz" ;) ), délután voltunk az Ikeában, Kikában, Diegoban vettünk MINDENT :twisted: :lol: :lol: . A nappaliba most szereltem össze egy Malm komódot, de a többi az gyerekcucc :wink: . Holnap még összeszerelem/jük a gyerekszoba bútorait (játéktároló-szekrény, ruhásszekrény, gyerekágy), reményeim szerint szombaton jön a szőnyeges (végülis Verdásat vettünk, apa azt szeretett volna, meg vett hozzá fehér voile függönyt verdás kocsikkal :lol: :lol: :lol: ), fel kell szerelni az új lámpát, és még várjuk a tapétát, mert az angliából jön (úgy tűnik Kambodzsa érintésével :twisted: ), és már kééész is :lol: . Aztán jöhet a nagytakarítás, a babaszoba kiganézása, ruhák előkészítése...én meg félúton megszülök :lol: :lol: :lol: .
De vigyázok amúgy, nem emelek nehezet, meg keveset gugolászom, meg hajolgatok, mert azt nagyon carul viseli a drágám :roll: :lol: . Most a komódnak a vázát is térdelve raktam össze, a fiókokat meg a kanapén ülve. Apa lefotózott, és elküldte a haverjainak, milyen tökös felesége van :lol: :lol: :lol: . Mondta, hogy csináljuk holnap, és segít, de tökre volt hozzá kedvem, és ezzel is előrébb vagyunk :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Juhuuuuu-juhuuuuuuuu :lol: :lol: :lol:

Enyémlányunk minden éjjel nyom egy semmisemjónyafogok kört, kb 1-2 órán át - most ezt 9től mostanáig adta elő. Remélem, a mai penzum ezzel letudva... :arrow: Csicsi

KépKép

KépKép
kispocok13

5ig aludt egyhuzamban :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi: képek? ja és nem bosszantásként, de most hétvégén minden bútorra lesz 10% a kikában

tike

Pocok!

De ügyi :wink: :D :D :D .
Én borzalmasan aludtam :( . Rengeteget forgolódtam, amitől sokszor bekeményedett a pocakom, amitől meg pisilnem kellett :twisted: . Vagy 5x voltam kint. Aztán 5-kor Botond felsírt, de vissza is aludt rögtön, onnan tudtam aludni 2 órát egyhuzamban, de nagyon rosszat álmodtam, tömegszerencsétlenségről, meg hullákról.... :( . Sztem biztos bejátszik a tegnapi pörgés, mert mindig ez van: közben nem érzem, hogy sok lenne, de utólag mégis megbosszúlja magát :? . Úgyhogy ma lefekszem Botonddal napközben, meg csak limiten pörgök :wink: :lol: .

Tegnap anyósom volt Botonddal egész délután (12-től 6-ig), és tök jól érezték magukat :wink: . Volt némi gikszer, de anyósom tanulékony fajta :lol: . Pl. ebédre a gyerek állítólag félelmetes mennyiségű brassóit evett, főleg krumplit, ami végülis nem gáz, csakhogy erre még betolt két felnőtt maréknyi málnát a bokorról, és mikor anyósom teát ivott, ő is azt kért, meg mikor vaníliás tejet, azt is kapott :roll: . Anyósom azt mondta, gyakorlatilag végigette a délutánt :twisted: .
Persze ez nem nagy gáz, csak nem szeretem, ha túleszi magát, és azt sem szeretném, hogy kitáguljon a gyomra, mert most teljesen "normális" a súlya, napi egy kakival, nincs szüksége több kajára... Persze be is kakilt kétszer még délután, másodjára épp, mikor megjöttünk, és tarkóig caros lett, mert fordítva volt rajta a pelenka :lol: :lol: :lol: .
Anyósom mentségére legyen mondva, tudom, hogy igyekszik, és csak jót akar, és általában csak gyümölccsel tömi a gyereket (televan a kertje, és Botond imádja)... Tegnap azért nem hagytam szó nélkül a dolgot :twisted: , de nagyon finom voltam, és inkább poénosra vettem a figurát, remélem megértette :roll: . Lecseszni semmiképp sem akartam, mert azzal csak azt érem el, hogy ugyanúgy megitatná mondjuk vaníliás tej+barack kombóval, csak nem mondaná el :twisted: . Na, attól meg idegbajt kapnék, szóval inkább tudjak róla, és finoman megértetem vele, hogy nem attól lesz jó mami, hogy mindent megad a gyereknek, amit csak kér :roll: :wink: .

Tegnap nekiestem megint a Suttogó 2-nek, aztán ha abból elolvastam, amire szükségünk van, újra beseggelem az 1-t, mire Andor megérkezik. :wink: . Tegnap olvastam a beszédtanulós fejezetet, és rájöttem, hogy tökre nem csoda, hogy Botond (viszonylag) sokat beszél, egyrészt mert ez állítólag öröklődő dolog is, és én másfél évesen már folyékonyan nyomtam, videón is látszik ( :shock: 8) ), másrészt meg akiket leír, hogy hagyan beszéljünk a gyerekhez, hogyan fejlesszük...stb. én magamtól is totál úgy csinálok mindent :shock: :wink: . Biztos anyu is így "tanított", vagy nem tudom, a családba láttam, de nekem ez a természetes. Ezzel nem arra akarok kilyukadni, hogy mekkora király vagyok :lol: , hanem hogy biztos működnek a tanácsai :wink: . A szomszéd csaj pl. sose Suttogózott, de a beszédben ő is pont így "fejlesztett" magától, és mindkét gyereke hamar, és szépen beszélt :wink: .

(Azért azt most is megállapítottam, hogy kisgyerekek terén van jobb is a Suttogónál :roll: . A csecsemőket sztem nagyon vágja - és nem is tagadja, hogy ő abban van elsődlegesen otthon - , de a gyerekekre időnként olyan dolgokat ír, mint aki még nem találkozott kétévessel :twisted: :lol: :lol: . Nekem Jo Frost a nagyoknál életszerűbb dolgokat ír :roll:. És ő meg köztudottan a csecsemőkkel nem olyan penge... )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

bölcsi: esti mese helyett próbáltam kicsit beszélgetni Hédivel, hátha félálomban jobban megnyílik, többet mesél...Hááát érdekes dolgokat mondott. Elmesélte, hogy a Marika néni nem szereti, mert bepisilt a gatyába és mérges volt. Mit mondott kicsim? irgum-burgum ( drága szívem, egy ilyen kis szídást is hogy a lelkére vesz) és sírtam is. Miért sírtál kincsem? Ott volt a szekrényben a szundi-bundi. Marika néni felvett ( gondolom észre vette mikor vették elő a váltás ruhát és nem kapta meg)Rosszat csináltam.... Vilmoska odaadta a labdát, labdáztam vele...Vénusz is sírt. Miért sírt? Rosszat csinált, beütötte a lábát. Megvígasztalták? meg Ha te sírsz téged is megvígasztalnak? hosszas hallgatás után bizonytalan meg. Szeretsz bölcsibe menni? nem Nem jó a gyerekekkel? de Mit nem szeretsz a bölcsiben? Hiányzik anya...anya jön ebéd után....és megsímogatta a kezemet
szívem szakadt meg...

tike

Tike!

Ari vagy, de ott ruhásszekrényt vettünk neki, -30%-ért :wink: :D . Meg lámpát, de azon a 10% nem nagy bukó, meg vettünk a kertbe napernyőt, mert a tavalyi eltört, és mivel kiállítási darab volt -40%-ért megkaptuk (nem volt már sajnos, pedig ebbe beleszerettünk, ennek meg kutya baja, és apa nagy kegyesen felajánlotta, hogy ennyiért elhozzuk :twisted: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

Anyós nálatok is keményen nyomja... A pelenkán nagyot röhögtem :lol: :lol:

Suttogót én is újra kell hogy olvassam, egy csomó dologban bizonytalan vagyok már...

Tike,

Szegèny Hédi, szegény Te... Gondozónőkkel nem tudsz beszélni?

Boo,

Nem mondod, hogy Miron ilyen piciként már 10 órákat aludt???? Az durva!
Én még bírom, Apa kezd kifáradni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!

A legkisebb kritikai él nélkül kérdezem(!):
Miért kell Hédinek bölcsibe járnia :roll: ? Azt tudom, hogy annak idején a (leendő) munka miatt kellett beiratni, de azóta változtak a dolgok :P . Megértem, hogy egyedül vagy, meg ott a pocak, és ez tök kézenfekvő, ha szeret is oda járni, jól érzi magát, barátokkal van....de már többször úgy tűnt, hogy sajnos nem ez a helyzet :( . És ez nem is feltétlenül a csölcsi(sek) hibája! Vannak gyerekek, akik olyan lelki alkatok, akiknek nem való a bölcsi. Hédi talán ilyen :roll: . Ráadásul téged sem tesz boldoggá ez a helyzet, mert nekem is szívem szakadna bele, ha ilyen szavakat hallanék a kifiamtól :oops: :cry: . És plusz még jön a kistesó, amit ő (egyelőre) nem fogad túl lelkesen, talán könnyítene a dolgon, ha veled lehetne... :roll: .
Tényleg nehogy azt hidd, hogy "elítéllek" vagy bármi, csak én alapvetően nem vagyok bölcsipárti pontosan az ilyenek miatt. Anyu is csak kötelező rosszként tartja számon, amit ha el lehet kerülni, kerüljünk. A családi napközikkel kicsit más a szitu, de azokat meg tényleg nagyon kevesen engedhetik/akarják megengedni maguknak...
Sajnos van a közvetlen környezetben rossz tapasztalat emiatt, ami nem törvényszerű, sőt, csak ha egy gyerek ilyen alkat, akkor előfordulhat, hogy többet árt a bölcsi, mint amennyi előnye van. Ezeket kell mérlegelni...
:wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Jaa, nem végülis nem a dreamworks-ös tapéta lesz, hanem a Roary-s. Azok is autók arccal :lol: . Tök hasonló a grafikája a verdákéhoz, sztem nem gáz együtt :wink: . Én inkább azért nem kartam, hogy ne legyen sok a tapéta, meg a mintás padlószőnyeg, de nem volt készleten olyan, mait kinéztünk, és nekünk mostkellettazonnal, meg apa szerint ez egy gyerekszoba, Botond meg odavan a kocsikért....beadtam a derekam :roll: :lol: :lol: . Aztán lehet, hogy úgy fog kinézni, mint egy bazársor :twisted: :lol: . De apa olyan lelkes volt, és úgy örültem, hogy érdekli :P . Én egyszínű készfüggönyt akartam 990-ért, de apa a függönyre is rákattant, úgyhogy varratva lesz, sokszorannyiért :twisted: . De hagy élje ki magát, nem csak az én fiam :wink: .

Szerelés: ugyehogyugye? :wink: :lol: Az, hogy főzök, mosok, kitakarítok, senkit se érdekel, mert mindig megcsinálom, de egy ilyen dolgot - főleg a pasik - tökre elismernek :P . Mire apa megjött, be is állítottam, és elkezdtem bepakolni. Azóta már vagy 4x elmondta, hogy tök büszke rám, hogy megcsináltam8) . Mondjuk sokszor csináltam már ilyesmit, de terhesen csak Botond kiságyát anno, azt is két bnőmmel. Pocak nélkül már sokmindent... Engem szórakoztat is a szerelés :oops: :lol: :lol: .

Mi Botondot eleve nyáron 9-kor tesszük le :roll: . Még így is világos van, és lehúzom a redőnyöket, de 8-kor ő még kint homokozik, vagy vagyunk valahol. Akkortájt szoktunk készülni a vacsihoz, aztán fürdés, kicsi családi élet (kanapén fetrengés, mesélés, autózás apával...), aztán 9 körül alvás. PEdig 7-kor kel, de egyszerűen őt nem lehet világosba letenni. Többször is próbáltuk "átállítani", de nem lehet. Ha 8-kor leteszem, 9-ig úgyis vergődés van, tehát ugyanott vagyunk . Így viszont semmi gond vele, szóval nem túráztatjuk magunkat :wink: :lol: . Egyszerűen ő így működik, a nappal együtt tér nyugovóra :lol: . Mikor car idő volt, és hamarabb sötétedett (legalábbis úgy tűnt), ő is fél órával előbb elaludt. Télen megint vissza fogunk állni a 8-ra, mert mi is előbb merülünk le, hamarabb jövünk haza mindenhonnan...sztem ez természetes :wink: .

Babaalvás:
Botond születésétől "kihagyott" egy étkezést éjszaka, és úgy tudom, hogy ez így is a normális, erre kell törekedni, mert kell a pocakjuknak, emésztésüknek is ennyi :wink: . Ez azt jelentette, hogy 6-8 órát aludt egyhuzamban, tehát effektív "átaludta az éjszakát", de mégsem, mert ez az etap úgy jött ki, hogy 4-5 felé ébredt belőle :twisted: . De kaja után aludt is vissza (némi szoktatás után :twisted: ), és ez 8,5 hónapos koráig be is állt. Viszont eltolni az Istennek se tudtam, de így nem volt túl megerőltető :wink: . Aztán ahogy eltolta a cicit, nem is kelt fel többet éjszaka.
Niki bnőm "megszívta", Áron 5 hósan is 2x kel, és nem nagyon megy a leszoktatás, mert már nagyon berögzült :? . A másik ismerősünk, akinél 4 hós a baba, ő kezdettől egyszerűen nem adott cicit 5 óra előtt, csak kis simi, cumi, esetleg ringatás, de se tej, se víz... Pár napa alatt meg is értette a bébi a szitut, és azóta is egyszer kel hajnalban, és ő is alszik tovább :wink: . De sztem ennyi idősen amúgy az 5 óra egyben tök jó :D :D :D ! Az gyakorlatilag pont azt jelenti, hogy egy étkezés kimaradt :wink: .
Szóval Boo, elvileg úgy a "normális", ahogy neked is volt Mironnal, bár készülj fel, hogy a tápszeres babák alvókája sokkal jobb, te pedig most biza szoptatni fogsz, szóval kicsit több macerára, és kevesebb alvásra számíts :twisted: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!

Miron is úgy aludt 10 órát, hogy közte volt egy kis hajnali nasi, aztán szundi tovább. Gondolom Bori is visszaalszik még 5 után :roll: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Naná, ma 10 kor kelt :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Szupeeeer :D :D :D :D :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Amúgy ez pont jó, mert így reggel tudok Nimródozni és indítani a fiúkat mint régen, hisztilány meg akkor kel, mikor ők már elindultak, én kávéztan, zuhanyoztam.

Ma reggel apa is és én is adtunk Nimródnak köptetőt... Ő sosem szokta a reggeli gyógyszert intézni, ma valami
miatt mégis... Szegénykém meg kihányta a reggelit, hívtak 10kor a bölcsiből.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hú csajok, sztem nekem az életben nem fájt még így a fejem :shock: :evil: :( :( :( ! Délben kezdődött, ezért 2-kor lefeküdtem, gondoltam, talán a car éjszaka miatt van. Tudtam aludni, de ahogy kinyítottam a szemem, ugyanúgy folytatódott :( . Cukrom, vérnyomásom jó, ébredés után ittam rá egy kávét, sőt pár órára rá még egy fél RedBull-t is, hátha be vannak szűkülve az agyi ereim, de semmi. Mostanra adtam fel, bevettem egy Algopyrin (anyu jóváhagyta), és most várom a csodát... De még beszélnem is fáj, pedig az nem szokott gondot okozni :twisted: :lol: :lol: :lol: ....

Lépek is, többre most nincs "kedvem" :oops: ....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ugyanúgy fáj, sőt, talán jobban... :( :( :( :(
Megőrülök :evil: :cry: :cry: :cry: .

Vmi tipp? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 12:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
Szegénykém, rémes lehet :?
Nekem az Algopyrin be szokott jönni, ha időben veszem be, ha nem akkor csak az segít, ha kidobom a taccsot :oops:
Én mást nem vettem be terhesen, de sok orvos engedi a paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítókat is.

Pocok!

Szegény Nimród, akkor jó alaposan meg lett köptetve :?
Utána már kutyabaja se??
5 óra az tök jó :) Zétény is nyomott már az elején is simán 5-6 órát egyben éjjel. És utána szépen nőtt ez az idő :roll:

Boo!
Zétény is később fekszik, mi ma is csak negyed 9-re értünk haza :roll: És még utána vacsiztunk ésatöbbi :oops: 10-kor feküdt le. Azért ez kicsit később van a szokásosnál, de nem sokkal.
Ja hogy járókás forgózás lesz... az más, így már értem :wink:
Felfújhatós kád :arrow: Mi tavaly nyaralásra egy lavórt vittünk, fürdőruha és/vagy Zétény-mosásra :)

Tike!

Lehet én sem erőltetném, ha ennyire nem lelkes a leányzó. De én amúgy is idegenkedem az intézménytől, szóval nem vagyok túl objektív :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, végre gép elé ültem, írtam egy kisregényt, erre kiléptetett :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nem bírom újraírni... majd holnap...

Dodi,

ötletem sajna nincs :cry: :cry: :cry: :cry:

Boo,

ne aggódj, nem lehet ennyitől baja :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Ááá, ez tuti csak neked fájt, a babó jól be van bugyolálva :)
Nyusziékat én is láttam :wink:

Pocok!

Címszavakban, kivonatosan?? :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Akkor hoztam pár képet:

előtte
Kép

utána
Kép

első találkozás
Kép

szeretgetés
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Bölcsivel kapcsolatos, az óvónő hívott, hogy szeptembertől ugyanitt, de másik csoportot kell vinnie, Nimródékhoz valakit felvesznek, újat :cry: :cry:

És hogy csak szólt, mert így korrekt, hogy megtudjuk (a vezetőség még nem szólt). És hogy tuti nehéz lesz mert a kicsiknek (főleg Nimródnak) baromi nehéz lesz megmagyarázni, hogy ott van ugyan, de nem ő eteti, játszik vele, stb.

Nimród ugye szerelmes belé, csak őt fogadja el, senki mást (múltkor már itthon is mondta hogy Móni vegye le a zokniját...). De olyan szinten, hogy ha a csaj elmegy wcre, Nimród az ajtó előtt síłr és várja, csak úgy alszik el ha a csaj szorosan hozzábújik, stb.

Azért is hívott, hogy megkérdezze, mi van itthon, hogy boldogulunk, mert Nimród a héten nagyon hisztis és nyűgös volt, és hogy szerinte most jött ki rajta az anyahiány.

Én meg ki vagyok akadva, mert azt hittem, hogy milyen jól ment minden, mert itthon semmi jelét nem mutatja hogy hiányoznék neki, sőt... mondjuk lehet hogy nála pont ez a jel...
Akkor is, szomorú vagyok nagyon, megszakad a szívem....

Ja, és Bori ma du 4 óta csak most este 11 kor aludt el... előtte max fél órákat, 1o perceket szundizott :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Jajdeszépek :) :) :)
Utolsópocakos is nagyon csini :)
Nimród simizése meg tökre megható..én elolvadok az ilyenektől :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én is olvadozok állandóan...

Ma kiválogatták Apával a bébijátékokat Borinak, vitte is rögtön az egyik könyvet neki :lol:
És Bori akárhányszor megnyikkan, Nimród startol hozzá...

KépKép

KépKép
kispocok13

Csak rapid...megpróbálok lefeküdni :roll: .

Pocok!

Valahogy, valamilyen formában minden gyereken ki kell, hogy jöjjön a változás, az a baj, ha nem! :wink: Akármennyi idős, és akármilyen természetű! Ha nálatok "csak" ennyi, akkor hálát adhatsz, én rosszabra számítok :twisted: .
Persze, most tök jó, hogy van egy anyapótlék, de te amúgy nem vagy féltékeny? :roll: Én tuti az lennék :oops: :lol: :lol: :lol: . Annak mindig örülök, ha Botond szeretettel beszél vkiről, vagy hiányolja, de neki nincs egy konkrét, hanem van 4-5 ember, akiket különösen szeret. De ha csak egy lenne....én biztos féltékeny lennék :oops: :lol: . Mondom, én carfej anyós leszek :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Jó, ez jogos, valahogy tényleg ki kell jönnie a dolgoknak.

dehogynem vagyok féltékeny... Illetve ez nem olyan goni féltékenység, hanem inkább szomorúság hogy nem én vagyok már az egyetlen neki.
Rossz érzés, hogy leszakítottam magamról azzal, hogy bölcsibe vittem. Tudom, előbb-utóbb eljön ez a pillanat, csak én siettettem sajna. De hát utólag okosabb az ember lánya.

Valamit könnyít a dolgon, hogy biztosra tudom, hogy ez a csaj is imádja és odafigyel rá, törődik vele, imádja - jobban is mint a többieket, ezt én is látom és ő is mondja hogy különleges a kapcsolatuk - a telefonban majdnem elsírta magát...
Szóval ez biztonságérzetet adott, tudtam hogy jó helyen és olyan emberrel van (ha már nem velem) akitől ugyancsak odafigyelést és szeretetet kap.

Most viszont ez borulni látszik - valami idősebb, 5oes nő megy jövőhéten próbanapra. Sajna a vezetőhelyettes azt veszi fel, aki neki szimpi, ő meg a régi típusó óvónő :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: