Boo!
Jaa, nem végülis nem a dreamworks-ös tapéta lesz, hanem a Roary-s. Azok is autók arccal

. Tök hasonló a grafikája a verdákéhoz, sztem nem gáz együtt

. Én inkább azért nem kartam, hogy ne legyen sok a tapéta, meg a mintás padlószőnyeg, de nem volt készleten olyan, mait kinéztünk, és nekünk mostkellettazonnal, meg apa szerint ez egy gyerekszoba, Botond meg odavan a kocsikért....beadtam a derekam

. Aztán lehet, hogy úgy fog kinézni, mint egy bazársor

. De apa olyan lelkes volt, és úgy örültem, hogy érdekli

. Én egyszínű készfüggönyt akartam 990-ért, de apa a függönyre is rákattant, úgyhogy varratva lesz, sokszorannyiért

. De hagy élje ki magát, nem csak az én fiam

.
Szerelés: ugyehogyugye?

Az, hogy főzök, mosok, kitakarítok, senkit se érdekel, mert mindig megcsinálom, de egy ilyen dolgot - főleg a pasik - tökre elismernek

. Mire apa megjött, be is állítottam, és elkezdtem bepakolni. Azóta már vagy 4x elmondta, hogy tök büszke rám, hogy megcsináltam8) . Mondjuk sokszor csináltam már ilyesmit, de terhesen csak Botond kiságyát anno, azt is két bnőmmel. Pocak nélkül már sokmindent... Engem szórakoztat is a szerelés

.
Mi Botondot eleve nyáron 9-kor tesszük le

. Még így is világos van, és lehúzom a redőnyöket, de 8-kor ő még kint homokozik, vagy vagyunk valahol. Akkortájt szoktunk készülni a vacsihoz, aztán fürdés, kicsi családi élet (kanapén fetrengés, mesélés, autózás apával...), aztán 9 körül alvás. PEdig 7-kor kel, de egyszerűen őt nem lehet világosba letenni. Többször is próbáltuk "átállítani", de nem lehet. Ha 8-kor leteszem, 9-ig úgyis vergődés van, tehát ugyanott vagyunk . Így viszont semmi gond vele, szóval nem túráztatjuk magunkat

. Egyszerűen ő így működik, a nappal együtt tér nyugovóra

. Mikor car idő volt, és hamarabb sötétedett (legalábbis úgy tűnt), ő is fél órával előbb elaludt. Télen megint vissza fogunk állni a 8-ra, mert mi is előbb merülünk le, hamarabb jövünk haza mindenhonnan...sztem ez természetes

.
Babaalvás:
Botond születésétől "kihagyott" egy étkezést éjszaka, és úgy tudom, hogy ez így is a normális, erre kell törekedni, mert kell a pocakjuknak, emésztésüknek is ennyi

. Ez azt jelentette, hogy 6-8 órát aludt egyhuzamban, tehát effektív "átaludta az éjszakát", de mégsem, mert ez az etap úgy jött ki, hogy 4-5 felé ébredt belőle

. De kaja után aludt is vissza (némi szoktatás után

), és ez 8,5 hónapos koráig be is állt. Viszont eltolni az Istennek se tudtam, de így nem volt túl megerőltető

. Aztán ahogy eltolta a cicit, nem is kelt fel többet éjszaka.
Niki bnőm "megszívta", Áron 5 hósan is 2x kel, és nem nagyon megy a leszoktatás, mert már nagyon berögzült

. A másik ismerősünk, akinél 4 hós a baba, ő kezdettől egyszerűen nem adott cicit 5 óra előtt, csak kis simi, cumi, esetleg ringatás, de se tej, se víz... Pár napa alatt meg is értette a bébi a szitut, és azóta is egyszer kel hajnalban, és ő is alszik tovább

. De sztem ennyi idősen amúgy az 5 óra egyben tök jó

! Az gyakorlatilag pont azt jelenti, hogy egy étkezés kimaradt

.
Szóval Boo, elvileg úgy a "normális", ahogy neked is volt Mironnal, bár készülj fel, hogy a tápszeres babák alvókája sokkal jobb, te pedig most biza szoptatni fogsz, szóval kicsit több macerára, és kevesebb alvásra számíts

.