Momelcsi,
köszi az infókat, akkor te megvagy elégedve az Aventes cumisüvegekkel, cumikkal, mert nekem olyan sok ismerősöm nem dícsérte, azért nem mertem azt venni. A NUK-os és MAM-os dolgokat emlegették, azért vettem azt, de az sem olcsó ám...
Hát igen, nagyon sokba kerül mindent megvenni, főleg hogy három kell belőlük (van, amiből egy is elég, de kevés olyan dolog van).
Ügyes a férjed, hogy tudott segíteni, és hogy sokat dolgozott értetek, jaj, az enyém is állandóan oda van, hogy minden meglegyen, mire kell, de remélem, mikor meglesznek a csajok, akkor ő is ügyesen fog tudni nekem segíteni.
Persze bejelöllek, csak írd már meg priviben légyszi, hogy kit keressek...

mert azt nem tudom.
Végül is hány hetesen feküdtél be? Szerintem a dokim engem már a jövőhéten befog, vagyis nagyon célozgatott, ha megyek 12-én, akkor úgy készüljek, de remélem azért fogok vele tudni beszélni, és ad még nekem legalább két hetet.
Zafír,
látod milyen ügyes voltál, emlékszem, anno én is inkább kiküldtem a férjem, hogy ne is lássa, a szurizást, amúgy is rosszul volt tőle.
Figyu! Amúgy meg nem az a lényeg, hogy donorosak vagytok, hanem az, ha megfogan, majd megszületik, a ti szép gyermeketek vagy gyermekeitek lesz/nek. Úgyhogy ezzel ne is foglalkozz szerintem!
Szélkisasszony,
legyen jobb a hangulatod, úgy szeretném... Tudom mit éreztek, anno minket is mindenki kérdezgetett, amúgy meg ne is törődj a sok bunkó megjegyzésekkel, a kérdésekre pedig egyszerű válaszokat adjatok: hogy köszönjük kérdéseiteket, már mi is rajta vagyunk az ügyön, reméljük hamarosan nekünk is lesz kisbabánk.
Kriszto,
igen, nagyon jó lenne, ha betölthetném a 32. hetet, és utána jönnének csak a lurkók, akkor már nem lehet semmi nagyobb baj. Jól teszed, hogy romantikus filmeket nézel, nem szoktál rajta sírni? Szerintem már megkapaszkodtak a babócáid, nem kell holnapig várnod, nagyon vigyázz rájuk, egyél nagyon finomakat. De azért ne főzz annyit amennyit szoktál, inkább csak pihengess...
Mné,
nem mindenkinek van tünete azzal kapcsolatban, hogy terhes valaki. Van egy ismerősöm, már elmúlt 2 hónapos terhes, és nem vette észre hogy terhes, mert semmi tünete nem volt, sőt még pirizett is. Csak elment egy szimpla vizsgálatra, és ott mondták, hogy már 10 hetes terhes volt.

Nem lesz semmi baj!!! Neked is ott van a pocidban a gyönyörű kisbabátok.
Emerenc,
már én is kérdezni akartam, hogy vagytok?
Mi holnap megyünk terheléses vércukor vizsgálatra ... fúúúúúj

kíváncsi leszek, hogy fogom bírni, mert reggel így is rosszul szoktam lenni, főleg, ha nem eszem időben, itt meg úgye nem szabad kb. csak 10-kor ehetek, ha minden jól megy.

remélem azért kibírom valahogy.
Küldök pocifotót:
egy kicsit jobbra húz, mert a B baba mindig kitolja magát, szegény biztos nem fér, bár a doki szerint ő van a legelőnyösebb helyen, neki sok helye van, akkor nem értem, miért megy mindig annyira oldalra
Kívánom, hogy ezen fórum tagjainak ugyanilyen pocija legyen előbb vagy utóbb... de hamarosan.