A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Rencsi: Nekünk nem mondott semmit Dévisz, mert mi inszemesek vagyunk. Még azt is én mondtam ki, hogy mikor kell tesztelnem. Nem nagyon volt közlékeny. Úgyhogy foggalmam sincs.

Kriszto: Jó napocskázást! Készülj fel a holnapi nagy harapásra! :-D

Mné
mné

Melcsi, köszi a tippet. Reggelre nagyon durva az én cicim is, így azt hiszem, kipróbálom a fejést éjjel is... Mit veszíthetek, max megkapja üvegből.... Végül is, olyan, mintha szopizna a gyerek.... Próba szerencse. Nem adom fel......... Még van egy pár hónapunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszi: Kitartást kívánok! Remélem, hogy valamelyik tanács beválik.

Leeda: Hogy vagy? Mi jót csinálsz egész nap? Tudtok a férjeddel beszélni minden nap? Mikor jön haza?

Bari, Poszi, Parane: Régen jártatok felénk! Még mindig dolgoztok?

Emerenc: Hogy van apukád?

Halihó! Többiek! Merre vagytok? Én itt visszaálltam függő üzemmódba, erre mindenki eltűnik! :roll:

Hát ha senki nincs erre fele, akkor nincs mese, megyek főzni.

Mné
mné

Mné: Én már itt vagyok. :) Ne keseredj el attól hogy nem érzel semmit, nem minden terhesség egyforma. Nagyon kevés idő telt még el az inszem óta, adj időt magadnak. Mit főzöl?

Szélkisasszony:Hatalmas kitartást a hétvégéhez. Hidd el hamarosan felfelé megy veletek az a hullámvasút és gyorsan felértek a legmagasabb pontjára és remélem ott is maradtok, hiszen onnan a legszebb a kilátás. :wink:

Momelcsi:Köszönöm szépen a linket. A napokban mindenképpen végignézem mindet, most csak belepillantani volt időm. :D

Kriszto: Nem tudom láttad-e, hogy kinek is lett itt laptetője. :lol: Pont időben! Hajrááááá!

Kisalag: Ismerős az érzés, néha el kell vonulni. Elmeséled mi bánt?

Nálam nem sok minden történt reggel óta. Talán annyi,hogy elkezdett görcsölgetni a hasam. Kicsit megijedtem, de Barika megnyugtatott, hogy lesz ez még rosszabb is. :lol:
Most pihizek és lelkileg készülök a holnapi UH-ra.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Bizony, bizony... laptető :roll: :roll:
a hagyományt nem megszakítva:
Kép
válogassatok kedvetekre..

Mné! Jó főzést! ma én is főztem fincsiket. Mit főzöl?

Zafír! Holnapra egy kalappal! Tényleg olyan kevesen vannak most?
Hiába nyaralnak az emberek...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: Mit főztél? Hétfőn amikor eljöttem már 4-en voltak utánam. Gyanítom csak mázlim volt. :wink: Remélem holnap is sikerül hamar végeznem.

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Itt egy zugolvasó.....

egy nagyon gyors kérdés: Régebben emlitettetek egy labort, aki gyorsan meg tud csinálni leleteket. TSH-t meg hormonokat kellene nézni.

Következő postomban elmesélek mindent!

Nagyon köszönöm!

Mortisha
mortisha

Mortisha!
1. már igencsak hiányoltalak!!!
2. www.centrumlab.hu, több helyen vannak laborjaik, én a Megyeri útiba járok, tök normálisak, kedvesek és gyorsak!
3.Nagyon várjuk a beszámolódat, mesélj, mi van veletek??? Kezdtek szeptember körül???

Zafír! Tejszínes-gombás-borjú ragut és a husi másik feléből paradicsomos-májas-borsós-borjú ragut csináltam. És rizst hozzá. Azért kétfélét, hogy legyen változatosság és holnap ne kelljen főzni. :lol:
Aztán holnap hamarabb gyere a hírekkel! Hétfőn már nagyon vártunk!

kriszto

kriszto82

Mortisha: Az ÁNTSZ laboratórium is jó, az a Podmaniczky utcában van.

Kriszto: Biztosan finomra sikerültek. Nyami! Én nem vagyok nagy húsevő, én csak rizst ennék májjal és borsóval. :lol:
Sietek majd a hírekkel, de nem tudom mikor érek haza. Holnap pihenj sokat, napozz egyet a kertben. Mikor kell majd tesztelned?

Zafír
zafir100

Kriszto: Nálunk csak egyszerű halrudacska volt rizi-bizivel és tartárral. Holnap pedig valamilyen töltött csirkemellet készít a férjem. Nyami! De a Tiétek is nagyon jól hangzik! Holnap pedig letelt az első hét, már "csak" kettő van hátra! Holnap pihenj sokat, hogy jól be tudjanak fészkelődni a babák!

Zafir Nem vagy nagy húsevő?! Remélem ezt nem nagyon újságoltad Apánknak, mert stimu alatt előírja a fél kiló húst egy napra. Kisdoki még nem említette neked?

Szép estét nektek! Én most megyek, mert lassan kezdődik a sorozatom. :roll:

Pusza:

Mné
mné

Mné: Tőletek tudom hogy kell, de egyik doki sem mondta hogy husizzak. Így maradok az eddigi mennyiségemnél. Holnap azért rákérdezek. Dévai sem mondta a múltkor. Mire is kell a sok husi? A long protokoll lehet ok arra, hogy nem mondták? Na most kétségbe ejtettél.

Zafír
zafir100

Kriszto, Mné,
én is itt vagyok-nagyjából - csak sok volt a melóm, fordítani kellett, teljesen kicsavartam az agyam...
Igen, tudunk minden nap beszélni, de nem sokat, meg ez nem is olyan igazi :? Most hétvégén kiutazok 2 napra, meg elvileg/remélhetőleg hazajön hétvégente. Úgy legyen!
Örülök, hogy Ti is jól vagytok, azért a körülményekhez képest pihenjetek, készüljetek majd a harapdálásra :lol: :lol:
Ja, és Kriszto: majd oszd meg velünk, hogy néz ki most a kertetek!!! :D

Zafír,
nagy drukk holnapra!!

Kisalag,
remélem, már jobb.... :roll:

Szép estét!
leeda

Ha muszáj lesz húst ennem természetesen enni fogok, de a túl sok hús nem biztos, hogy bennem is maradna. :cry:

Zafír
zafir100

Momelcsi,
köszi az infókat, akkor te megvagy elégedve az Aventes cumisüvegekkel, cumikkal, mert nekem olyan sok ismerősöm nem dícsérte, azért nem mertem azt venni. A NUK-os és MAM-os dolgokat emlegették, azért vettem azt, de az sem olcsó ám...
Hát igen, nagyon sokba kerül mindent megvenni, főleg hogy három kell belőlük (van, amiből egy is elég, de kevés olyan dolog van).
Ügyes a férjed, hogy tudott segíteni, és hogy sokat dolgozott értetek, jaj, az enyém is állandóan oda van, hogy minden meglegyen, mire kell, de remélem, mikor meglesznek a csajok, akkor ő is ügyesen fog tudni nekem segíteni.
Persze bejelöllek, csak írd már meg priviben légyszi, hogy kit keressek... :wink: mert azt nem tudom.
Végül is hány hetesen feküdtél be? Szerintem a dokim engem már a jövőhéten befog, vagyis nagyon célozgatott, ha megyek 12-én, akkor úgy készüljek, de remélem azért fogok vele tudni beszélni, és ad még nekem legalább két hetet. :lol:

Zafír,
látod milyen ügyes voltál, emlékszem, anno én is inkább kiküldtem a férjem, hogy ne is lássa, a szurizást, amúgy is rosszul volt tőle.
Figyu! Amúgy meg nem az a lényeg, hogy donorosak vagytok, hanem az, ha megfogan, majd megszületik, a ti szép gyermeketek vagy gyermekeitek lesz/nek. Úgyhogy ezzel ne is foglalkozz szerintem!

Szélkisasszony,
Kép
legyen jobb a hangulatod, úgy szeretném... Tudom mit éreztek, anno minket is mindenki kérdezgetett, amúgy meg ne is törődj a sok bunkó megjegyzésekkel, a kérdésekre pedig egyszerű válaszokat adjatok: hogy köszönjük kérdéseiteket, már mi is rajta vagyunk az ügyön, reméljük hamarosan nekünk is lesz kisbabánk.

Kriszto,
igen, nagyon jó lenne, ha betölthetném a 32. hetet, és utána jönnének csak a lurkók, akkor már nem lehet semmi nagyobb baj. Jól teszed, hogy romantikus filmeket nézel, nem szoktál rajta sírni? Szerintem már megkapaszkodtak a babócáid, nem kell holnapig várnod, nagyon vigyázz rájuk, egyél nagyon finomakat. De azért ne főzz annyit amennyit szoktál, inkább csak pihengess... :wink:

Mné,
nem mindenkinek van tünete azzal kapcsolatban, hogy terhes valaki. Van egy ismerősöm, már elmúlt 2 hónapos terhes, és nem vette észre hogy terhes, mert semmi tünete nem volt, sőt még pirizett is. Csak elment egy szimpla vizsgálatra, és ott mondták, hogy már 10 hetes terhes volt. :shock: Nem lesz semmi baj!!! Neked is ott van a pocidban a gyönyörű kisbabátok.

Emerenc,
már én is kérdezni akartam, hogy vagytok?

Mi holnap megyünk terheléses vércukor vizsgálatra ... fúúúúúj :? kíváncsi leszek, hogy fogom bírni, mert reggel így is rosszul szoktam lenni, főleg, ha nem eszem időben, itt meg úgye nem szabad kb. csak 10-kor ehetek, ha minden jól megy. :shock: remélem azért kibírom valahogy.

Küldök pocifotót:

Kép
egy kicsit jobbra húz, mert a B baba mindig kitolja magát, szegény biztos nem fér, bár a doki szerint ő van a legelőnyösebb helyen, neki sok helye van, akkor nem értem, miért megy mindig annyira oldalra :shock:
Kívánom, hogy ezen fórum tagjainak ugyanilyen pocija legyen előbb vagy utóbb... de hamarosan. :D

Csuti
Kép
csuti83

Csuti: Jaj de szép pocak! Igazán irigylésre méltó! Kívánom, hogy még sok hétig a babák is bent maradjanak, és hogy 12-én még ne kelljen befeküdnöd a kórházba.

Zafir: Jaj, nem akartalak megijeszteni a húsevéssel. Azért mondják a dokik, hogy sok húst kell enni, hogy megelőzzék a hiperstimulációt. Ugye Lányok?

Leeda: Örülök, hogy Te is itt vagy, és azért Te se dolgozd halálra magad! Jó pihenést!

Pusza:

Mné
mné

Csuti, nekünk is az Aventes cumisüvegek jöttek be. Van egy tommy tipp-es (remélem így írják), abból nagyon folyik a cucc, ez nem vált be. Ja, és szép a pocakod, durva, hogy három lurkó van odabent! :shock:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Szép jó estét minden függőnek!

Kisalag, örülök,h jöttél, de annak nem amit írtál :( Mi történt? Léleksimit küldök!

Terhesedő csajoknak nagy-nagy drukk a pozitív teszthez!!!

Zafír, várlak én is holnap reggel :wink:

Parane, nem jöttél a múlt heti vizsgálat óta. Mi volt??? Ugye minden rendben?

Poszi, veletek mizu? Tőled nem kapunk pociképet?

Mortisha, üdv újra itt és várunk,h mi történt veled mostanában!

Nyuszi, Mné, szép a vonalzótok nagyon!

Melcsike, kapunk majd képet a bébikről?

Lor, Ti hogy vagytok a szépséges hercegeddel?

Nene?

Csuti, aztamindenit :shock: Jóóó nagy görögdinnyét nyeltél :lol: Hamarosan követünk a terhesedőkkel aztán jön Zafír és majd mindenkiiiii :lol:

Nálunk annyi van,h ma voltam Paragi dokinál,mert múlt héten bejelentkeztem a védőnőhöz aki közölte,h a házidokis beutalók nem jók. Az az egy szerencsém van,h hetente 1x itt is rendel Battán. Szóval ma voltam nála és nagyon jó fej volt. Megkaptam a beutalókat és mondta,ha bármi ilyenre lesz szükségem akkor menjek csak oda.
Szerencsére semmilyen maszat nem volt napok óta (kop-kop-kop) helyette van sav és iszonyatos forgófájdalom :? de ezeket ne panaszkodásnak vegyétek :wink:

Bocsi,ha nem írtam mindenkinek. Jövök majd ha tudok :lol:

Pussz mindenkinek!
Bari

bari6

Sziasztok! Itt vagyok ám én is!

Csuti, AZTAAAA! csuda szép poci! :D

Mné, ne aggódj, a kis embrió még most utazik a méh felé, így nem kel még érezned semmit, Majd kb 2 hét mulva! :wink:

Zafír! Drukk holnapra!

Krisztó, nem semmi miket főzöl! Megyek enni!

Bari, Kagyló, Ancsi merre jártok?

Szélkisasszony, gondolj arra, hogy a rossz után mindig jó jöhet!

Én holnap megyek terheléses vércukorra, és még a Podmaniczky laborban néztem az infertilitás panelt, lehet azt is megcsináltatom, sikertelen IVF után javasolják! Mire megyek D-hez már lesz, biztos nem fog megdícsérni az önkéntes akciómért, dehát az egészségügyisnél rosszabb beteg nincs... :oops: én már felállítom a diagnózist magamnak azelőtt, hogy a leleteke megkapnám... :lol: Az első punkció előtt D-t kikérdeztem az altatás során használt gyógyszerekről, a műtéti technikáról, de aranyos volt, mindenre válaszolt. :roll:

Most mennem kell, 1-2 nap mulva peteérés, és apának meg javultak a leletei... :roll: :roll: egy kis házigyártás sosem árt... :D
Vendég

zafír
A húsban ,főként a vörös húsban levő fehérje segíti a legjobban a bevitt hormonok beépülését,elsősorban a progeszteronhoz szükséges.
Úgyhogy muszáj lesz legyűrnöd a napi (nyers állapotban)mért kb fél kg :shock: husit. Ja és ha szurizol már,akkor kezdheted is :) plusz a napi 2-3 liter folyadék :shock:
csutikám
Csodás a pocikád :lol:
Olvaslak Benneteket,viszont most mennem kell melózni.
Szép napot mindenkinek. :lol:

szurikáta
szurikáta56

Halihó!

Nagyon köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat! Segítettek ám! :wink: De tényleg!

Kriszto: ma nagy-nagy drukk a hatalmas harapásokra! de biztos, hogy minden rendben lesz! Nem semmi finomságokat főzöl, hallod-e? A reggeli után is éhes lettem!

Csuti: annyira édes a pocakod. :lol: :lol: Nagyon drukkolok, hogy még otthon tudj maradni egy kicsit! De a hercegnők eddig is olyan jól viselkedtek, hogy remélem hatnak majd a dokira is.

Bari: örülök, hogy jól vagy leszámítva a kellemetlenségeket. Fel tudtátok már fogni, hogy két szépséges csöppség érkezik hamarosan hozzátok?

Zafír: nagy drukkok mára. A husit meg tényleg enned kellene, nem is értem miért nem mondták. :roll: Én, amikor már nem bírtam a mennyiséget, akkor egy falat után volt, hogy 10 perc is eltelt a következőig. Csak ügyesen. :lol: :lol: :lol:

Kretty: felkeltetted az érdeklődésem ezzel az ínfertilitás panellel. Írnál erről? Hátha! :lol: :lol:

Leeda: akkor most te vagy a szalma. Nem tudom mi van erre felé, de mindenki párja el megy előbb-utóbb külföldre? :lol: :lol: :lol: :lol: Jó utat neked a 7végére? Hol van most egyébként?

Mné: tudod, nem szabad jeleket keresned. Persze könnyű ezt mondani, de minden rendben lesz! Ebben a szép időben most biztos, hogy mindenkinek sikerülni fog!!!! Drukkolok!
szélkisasszony

szép jó reggelt mindenkinek

csuti, csodás a pocid, képeket is lehet látni a három lánykáról? annyira szabályos, annyira kerek, annyira kívánom mindannyiunknak!!! :)

kretty, jó akciózást otthon ;)

kismamiknak jó kis gömbölyödést, megtapadni vágyóknak hatalmas harapást, cicizős babáknak sok fincsi fájdalommentesen "előállított" tejet, várakozóknak pirit, peteérést, növekedést és minden jót :lol:

rólunk: buta gondolatok jártak a buta szőke agyamban, de már elszálltak és ismét itt vagyok :)
18án megyek DévaiI-hoz, mutatom a csodaszép leleteimet (remélem nem lesz velük gond) és várom a kezdést. Mivel nekünk ez lesz az első lombik, bizonyosra veszem hogy tele leszek kérdésekkel és majd bombázlak benneteket :P

szép napot mára - időjósok szerint valóban az lesz: napsütés, de nem túl meleg :)
kisalag
Fót

Szélkisasszony, este utánaolvasok ennek az infertilitás panelnek és leírom priviben.
Vendég

Csuti, óriási a pocid :) nagyon szép!

Bari, facebook-ra és iwiw-re raktam fel pocakos képet. Örülök, hogy nincs már semmi maszatolás! Pihenj sokat.
Vendég

Kretty,
majd nekem is elküldöd ezt a panelt? Köszönöm!!

Szélkisasszony,
ne csüggedj! Vagy legalábbis ne sokáig..nem mondom, hogy nincsenek mélypontok, de főleg most, így nyáron, talán könnyebb magunkat mással elfoglalni, például fényképezéssel, ugye?? :wink:
A párom most Bulgáriában van, ott dolgozik nagyon sokat, már többet van ott, mint itt :? de sajnos nem nagyon lehet válogatni a munkákban, ahol van, oda kell menni.
Köszi, remélem nem lesz szél/vihar, mert azt nagyon nem csípem repülés közben... :?

Csuti,
nagyon szép a hasid, tényleg oldalra húz egy kicsit, hát nem is csodálom, milyen tülekedés van odabenn.... :lol: :lol: Beszéld meg velük, hogy még szépen férjenek meg egymás mellett, most vannak a legjobb helyen.. :D

Bari,
de jó, hogy abbamaradt a maszatolás! Ha majd lesz új képed a babókról, vagy lesz kedved újabb rigó/cica/stb. képeket csinálni, azt is várjuk szeretettel.. :D

Kriszto,
remélem, nagyokat szunyálsz a napon a csodaszép kertetekben...aludj helyettem is, nekem már most lebakkan a fejem a billentyűzetre..

Mné,
megígérem, nem dolgozom magam halálra, most még nem
:lol: Remélem, Te is csak light-osan csinálod, és csak semmi idegeskedés...!!

Szép napot!
leeda

Sziasztok!

Kisalag: örülök, hogy rendeződni látszik a lelked. nincs kedved mesélni róla, hogy mi volt a baj?

Leeda: Én is csak lightosan nyomom így zárás után. mindent csak szépen ráérősen csinélok. Nem kapkodok semmivel.

Kriszto: Halihó! Elaludtál a napon? Merre vagy? Milyen filmeket nézel?

Bari: Hihetetlen, hogy szinte minden héten orvoshoz kell mennetek. Tudom, hogy most csak beutalóért, de akkor is. És a kisdoki rendel még Battán is? Azta mindenit! Ez az ember szokott pihenni szerintetek, vagy ezt is eltanulta Apánktól, és pihi nélkül így bírja?

Poszi: Mindjárt megyek és meg is lesem a Te pocakodat is FB-on. Nagoyn kíváncsi vagyok!

Zafir: Merre vagy? Még nem értél haza? Remélem, hogy minden ok! Gyere kérlek, és nyugtass meg minket!

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Sziasztok!
Előre is elnézést kérek,de nem reagálok semmire,senkire,mert em volt még érkezésem visszaolvasni.De tudjátok,anélkül is szurkolok mindenkinek,és sokat gondolok rátok.
Nagyon elvagyok havazva amúgy is,de a mai napom túltett mindenen..teljesen kikészültem,h miért rak elénk a sors újabb és újabb nehézségeket.
Az eredményeim szuperek,több befutó is várható,Parragi is tök aranyos,viszi az intézetet(bár nincsenek sokan),és megnyugtatott,h ne aggódjak a hétvégi inszem miatt,mert"megcsináljuk"és kész.
Erre..beütött a krach..Ma amikor hazajöttem uh-ról,Petit levittem a doktornénihez(a mai nap folyamán 2x,mert de.Apával nem bírták tovább a várakozást,meg be is k..ilt :D ,amin Apa kiakadt) :lol: ,ugyanis kiütéses lett.Kiderült,h lepkehimlő,ami nem nagy dolog,de kismamákra veszélyes lehet.(rákérdeztem az inszem miatt).Ugyh a doktornéni leszavazta a védőnővel együtt.
Felhívtam Kisdokit,azt mondta,h van rá vérvételi lehetőség.Nyomoztam,így a Laboratorium kft.-t hívtam,tök aranyosak voltak,de mindkettőnktől kellene vért venni(sürgősséggel 2x10ezer),péntekre megvan az eredmény,ha holnap 10-ig bevisszük a Megyeri útra.Ők viszont csak tőlem tudnak vért venni,kisgyerektől nem,így azt is megkell oldanom,h még a battai Centrumlab-ban levegyék reggel.
És ha ott sem vagyok"átvészelt",és nem mutaja ki még a friss fertőződést sem,Petinél meg bebizonyosodik,h valóban parvoB19,akkor nem lehet(nem ajánlott)megcsinálni.Ha már átvészelt vagyok,akkor nincs gond(mégha neki van is vírusa),úgy mint a toxoplazmozisnál.
Áhhhhhh,kész vagyok! :cry: :cry:
Egyszerűen nem hiszem el,h mindig van valami!!!!Tudom,másnak sem könnyebb,de egyszerűen ez a 2.babáért való küzdelem,jobban kikészít,és rögösebb,mint anno volt!!
Ne haragudjatok a kirohanásért!
Szép napot,puszi mindenkinek!
Andi

Kép
cs.andi

Andi: Nagyon sajnálom. Hihetetlen tényleg, hogy soha nem lehet az, hogy minden simán menjen. A lányok szokták mondani, hogy mindennek oka van. Hátha ennek is így kellett lennie, hogy a spontánbabátok jönni tudjon.

Kriszto: Halihó! Merre vagy? Pihencs egész nap? Remélem már jól beléd csimpaszkodtak a babák, és nem eresztenek!

Mné
mné

Kretty: Most jut eszembe. Esetleg el lehet még kérni a dolgozatodat a fórumról? :roll: Nagyon szeretném elolvasni, ha lehet.

Köszönöm

Mné
mné

Sziasztok!

Csak mindenkinek egy hatalmas DRUKKK-ra jöttem. :)

Pocakosoknak kitartást a meleghez! :)
kislibus

Csuti: :shock: Húúúúúúúú, mekkora a pocid. :)

Szurikáta: Köszönöm szépen a segítséget. A folyadékkal nincsen bajom, megvan a napi 2-2 és fél liter minimum (víz+cukor, citrom nélküli tea).

Ma rákézdeztem Paragitól az étrendváltoztatásra. Azt mondta nem kell semmin változtatnom. Kérdeztem a husit, mondta, hogy 30 dkg-ot egyek meg naponta. Eddig ennyit egy hét alatt (de néha 2 hét alatt) ettem meg. De ha ez kell a csodához, akkor rajtam nem fog múlni. Ebédre rántott húst ettem, vacsorára pedig grill karajt csinálunk.
Mivel lehet a husit pótolni, hogy biztosan meglegyen a napi bevitelem?

Szélkisasszony: Jól látom a táblázatban, hogy hétfőn mész Dévaihoz? Szerintem nekem is kell mennem hétfőn. :D

Leeda: Kitartást az egyedülléthez. Én nagyon nehezen viselem, ha a férjem távol van tőlem. :(

Mné: Aranyos vagy hogy aggódsz. Te hogy vagy? Terhesedsz már?

cs.andi: :cry: Sajnálom, remélem mihamarabb tudtok majd kezdeni.

Én ma 7 előtt nem sokkal értem oda. Én voltam a 2., még Paragit is megelőztem. Utánam már voltak 6-an. A számaim, ha jól emlékszem:9,9,10,11, hallottam valami 13x-osat is meg talán még 8-as, de mind 8-as feletti vagy 8-as. Van viszont egy új versenyző, ami 7-es.
Paragi mondta, az UH után széles mosollyal, hogy Ő nagyon örül. Mondtam neki, ha Ő örül, akkor én is örülök. :D Nagyon aranyos volt (megint és mint mindig). :lol:
Ma megint nem tudtam abbahagyni a vigyorgást egész nap.
:D :D :D :D :D

Zafír
zafir100

Zafír, de jóóóóó! Azt nem mondta kisdoki, hogy mikor lesz a punkció?

Mné, írd le az email címed priviben és elküldöm a dolgozatot.

Andi! akkor most mi lesz? vérvétel vagy halasztás?
Vendég

Kretty: A jövő hét végét jósolta meg. :-)

Zafír
zafir100

Várom a véleményeket:

Vércukor:
0: 4,5
60: 4,2
120 2,0 (ez azért durvaaaa)

Inzulin:
0:2,9
60:66,5
120:6,6
Vendég

Sziasztok!

Zafír, de jóóó,ha jövő hét pénteken lesz a punkciód akkor 18-án találkozunk :lol:

Kislag, Ti hányra mentek majd Dévizhez 18-án? Örülök,h itt vagy újra!!!

Krisztokám, pusszantalak és remélem Bububabák nagyot haraptak ma!!! :wink:

Cs.Andi, nagyon sajnálom,h Peti lepkés lett :( lehet most tényleg a sors akarta így... :? ne csüggedj tuti össze fog jönni a szőke tesó Peti mellé :wink:

Mné, kitartás, mindjárt hétvége és pihizhetsz a babákkal a pocidban :lol: Teszttel megint vársz majd a végéig? Jaj, nem bánom,h egy kicsit ki kell mozdulni. Jó emberek között lenni,hacsak rövid időre is, de ér legalább inger. Paragi doki elég rég óta rendel már Battán, de nem tudtam róla...tavaly a férjem vette észre útközben. Mi mentünk haza és jött velünk szembe, aztán utána néztem a neten és akkor láttam,h rendel itt is. Hogy mennyit pihen nem tudom, de Ő most van a karrierje elején...

Kislibus, óóó de rég jártál erre :roll: Hogy vagytok?

Szélkisasszony, nem tudom,h fel fogtuk e...nagyon várjuk a következő UHUt az "sorsdöntő" lesz. Egyenlőre igyekszem mindig a következő dologra koncentrálni. Egy csomóan kérdezték már,h mit kezdek majd 2 gyerekkel...bevallom (és sztem itt ezzel mindenki így van) nem érzek félelmet azzal kapcsolatban,h ne tudnám ellátni Őket. Szerencsére lesz segítségem :) Amúgy valszeg azért nem félünk még,mert nem fogtuk fel :lol: :lol: :lol:

Rencsi, huh, jó kis utatok volt...de a lényeg,h szerencsésen megjártátok és jól éreztétek magatokat! Domi hogy bírta a repülő utat?

Julcsi, merre vagy? Kapunk képet a kislányodról?

Kretty, nekem is elküldöd? Ti mikor utaztok?

Megyek mert megjött zuram és vacsizunk :lol:

Pusza mindenkinek akit nem említettem meg annak is!!!

Bari

bari6

Jó sokáig szöszmötöltem :oops: közben beelőztél Kretty :lol:

ÓÓÓ, Dévisz majd csóválhatja megint a fejét :lol: Szereti a magánakciókat :roll:
A 120 perces cukrod valóban durván leesett...ami az inzulint illeti a 0ás a 120hoz viszonyítva sztem teljesen jó. Az,h a 60 perces jó e, jó kérdés...sok orvos csak a 0 és 120as eredményt nézi...
Mész majd dokihoz?

bari6

Mné, Bari, dolgozat elküldve a gmailre. :)
Vendég

Sziasztok,

Mi is 18-án megyünk Dévaihoz. Akkor lehet, hogy bepótoljuk a múltkori elmaradt tömeges találkozót? :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bari, persze, megmutatom orvosnak! Egyébként Dévisz tudhatja, hogy ez egészségügyis a legrosszabb beteg! :wink:
Vendég

CS.Andi, én is azt tapasztaltam, hogy a 2. babáért sokkal nehezebb megküzdeni, mert a nagytól ellehet kapni mindenfélét.....
mert, hogy kerülni kellene a fertőzés veszélyeket, de akinek van már kisgyereke nem adhatja le 3hétre vhová...tényleg mi lehetne a megoldás? Sokszor mondom a férjemnek, hogy amikor kezdek ne hozza a kislányát, mert elkaphatok valamit....de ez így kimondva baromi kegyetlenül hangzik. :shock: Már fel is lázadtak. Tényleg minden a lombikról szólt....nagyon nehéz. De Neked sikerülni fog!
KITARTÁS!( ezt biztatásnak szántam, remélem úgy jött le.. :wink: )

Kérdeztétek apukámat, (annyira kedvesek és aranyosak vagytok!)
még mindig nem tudunk semmi konkrétumot, a vastagbél tükrözésnél találtak 3polipot. 2t eltávolították a 3.hétfőn fogják, mert ahhoz bekell feküdni. A hasi daganat meg majd ennek függvényében augusztusban lesz. De jól van, apukám olyan mint máskor, csak ezek a vizsgálatok viselik meg.

Kriszto, már ott kapaszkodnak ezerrel! :D
Barikám, annyira drukkolok azért, hogy könnyebb legyen a várandósságod vagy ez most még terhesség? :wink: De minden rendeben lesz! Bár ez a hőség nem hiányzott.

nyuszika, nene remélem tejci kérdés megoldódik, sikerül rájönni, hogy mi a megoldás a tejmennyiség növelésére. :shock: annyira megoszlik erről mindenkinek a véleménye, hogy csak kapkodom a fejem. Talán a túl nagy elvárás sem használ a kis anyukáknak....
puszilak titeket és kitartást......
mné, nagyon drukkolok Neked! :D

nicsak Kislibus! Veletek miújság? Hogy vagytok? mESÉLJ magatokról!
csuti, gyögyörű szép pocak! :D Tényleg mintha dinnyét nyeltél volna! :lol: :lol: (mindannyiunknak ilyent)

Mindenkinek egy nagy drukk, de már fél órája elkellett volna indulnom dolgozni. :roll: jövök még, szélkisasszony, kisalag, kretty Rátok is gondoltam és puszi! +++++++++++++
emerenc

Andikám,
nagyon sajnálom, én is mindent elkapok Domitól....még rotás is felnőttnek voltam.....egyébként néhány napja beszélgettem a házból egy lánnyal és mondta h nálunk is lepkehimlő járvány van a házban.....( több mint 50 kisgyerek lakik a házban és van egy közös nagy játszó ahol jönnek mennek a betegségek mi is ott szedünk össze mindent :cry: )

Emerenc Drága,
nagyon ügyes Apukád h így tartja magát, nekem volt anno tükrözésem már az is kikészített!! Továbbra is kitartás és jobbulást neki!!! Én úgy fogom csinálni h maszkot veszek ha Domi beteg lesz, eddig is így volt illetve csak akkor ha rajtam jött ki valami betegség így tőlem Domi még semmit sem kapott meg, elég macerás de a cél érdekében most akkor is fel fogom venni ha Domi beteg mert a betegségek oda vissza mennek....

Kretty, sajnos nem értek a cukor inzulin értékekhez....

CSutika,
hűha hatalmas a pocak nekem kb ekkora volt szülés előtt.....és tudsz majd jönni akkor is ha be kell majd feküdnöd? tudsz írni majd bentről???

Barika,
már írtam korában h jól bírta :wink: csak nem bírja az ha nem mozoghat:D

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Látom megint nagy a pangás erre felé...
Hol van mindenki?

Emerenc: Örülök, hogy apud jól/jobban van. Ő egy hős, hogy így viseli ezeket a vizsgálatokat.

Kretty: köszönöm megkaptam a dolgozatot. Mindjárt el is olvasom, mert most itt a melóban is nyugi van.

Bari: Örülök, hogy jöttél. Nektek mikor kell menni legközelebb kukucskára? Hihetetlen, hogy holnap már 11 hetes terhes vagy. mindjárt itt a 12, és fel lehet egy pillanatra lélegezni. Hogy viseled a meleget? Mit tudsz csinálni egész nap?

Kriszto: Kérlek gyere elő! Legalább csak annyit írj meg, hogy jól vagy, és nincs semmi baj. Nem szoktál te eltűnni 1,5 napra. Halihó! Bújj elő!

Mné
mné

Drága Mné!

Itt vagyok. Csak most a 3nappal ezelőtti mélypont óta, immáron két napja épp a toppon vagyok, így filmeket nézek, olvasok, "napozok", ma jönnek a szüleim egy villámlátogatásra, délutánonként alszom, de iszonyú lassan telik az idő. 8nap telt el és nem tudom mi van odabent? Van-e valami odabent???
De nem akarok panaszkodni, mert jó, hogy egyáltalán én most abban a helyzetben vagyok, hogy lehet valami... tudom milyen rossz várni..akár a kezdésre, akár a puncióra, akár a transzferre.. szóval a szám néma és nem panaszkodik.
Bizakodom, iszonyúan bizakodom...

Emerenc! Örülök, hogy jöttél! Egészen biztosan minden rendben lesz apuddal! Remélem egy kis pihenésre ti is szakítotok majd időt.

Kislibus! Mesélj, engem is érdekel mi van veletek???

Mortisha, most akkor nem bújsz elő??? Várunk.

Mindenkinek pusszantás, lassan ebédidőőőő!

Később, vagy este jövök majd, mert egyedül leszek este a zuram vidéken... de holnap jön is! :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto: hála az égnek, hogy előbújtál! És mi az, hogy van-e "valami" odabent! Nem hogy valami, hanem valaki/k van/nak. :-D

Lányok! Szeretnék tőletek tanácsot kérni. Szombaton le kellene autózni Gárdonyba a telekre, hogy leszedjük a barackot. Kb 50 km oda, és 50 km vissza. Szerintetek lemehetek? Vagy inkább fújjam le ezt a programot. Holnap lesz egy hete, hogy megvolt az inszem, és ki tudja , hogy a babók mikor szeretnélek befészkelődni, és nem szeretném, ha bármi baj lenne. Szerintetek? Legszívesebben most felhívnám Dévait, de hát ugye ő most nincs elérhető közelségben. Tanácstalan vagyok, kérlek segítsetek!

Köszönöm előre is!

Pusza:

Mné
mné

Mné! Én nem mennék!
Meleg is lesz, azért csak 100km, és még a fára is felmásznál???? Emelgetnéd a kosarakat???
Küldd el aput, te pedig irány a kellemes hűvös szoba és majd ha hazavitte a barackot, akkor megkóstolod! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto: Barackot nem szednék, csak lemennék, hogy ne legyen egyedül az uram a családommal, mert megy még a nővérem a két fiával és anyukám is. Lehet, hogy igazad van, és jobb lesz lemondani a dolgot. Azt még megkérdezhetem, hogy menniy ideig nem ajánlatos autókázni?

Mné
mné

nekünk Dévai a három hétre mondja, hogy ha nem muszáj ne. Barinak már 8hete mondja... de persze vannak helyek, idők amikor nem lehet elkerülni... aztán persze ki tudja, lehet, hogy nem számít... :roll:

kriszto

kriszto82

sziasztok,

mné, szerintem le bírja azt a barackon más is szedni... Én nem nagyon kíméletm magam az inszemek alatt, de hosszú autózást nem vállalatam sose. Persze azt is megértem, hogy a zserbóba a legfinomabb a házi baraclekvár :twisted:

18-án 17:30-ra van időpontom, de magamat ismerve már biztosan ott leszek fél órával hamarabb... türelemtlen vagyok és rettentően izgulós. Többiek mikorra jöttök?

sok sok mosolyt küldök mindenkinek és szép napot kívánok!
kisalag
Fót

Kriszto! BIZTOS vannak odabennt es jol erzik magukat! CSAK POZITIVAN!!!!!!
Vendég

Csajok, akkor eddig Nene, Barika, Kisalag mentek 18.-án igaz???
Beírom a tábliba és akkor tudjátok követni...
megcsinálom még ma...
És ha minden jól megy, akkor Zafíréknak lehet, akkor transzferjuk is...
Szóljatok, ha valakit kifelejtettem?

Szélkisasszony ti hétfőn jövő hétfőn mentek, igaz?
Kretty!Ti? 18.-án? Majd írsz, ha van vélemény valamilyen doki részéről a terheléses eredményeidről? Kíváncsi vagyok nagyon.

Megnéztem sokadszorra a Valentin-nap című extra romantikus filmet.. jaj, amikor a kisfiúhoz megérkezik az anyukája... na bőgtem vagy 10percet... :D :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!
Én is itt,most van pici időm,gondoltam írok pár sort.
Elnézést mégegyszer a tegnapi morgásomért,de nagyon betette a kaput..Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat,nagyon jólestek!
Elmentünk ma a Megyeri útra vérvételre,végül is tegnap este úgydöntöttünk,h csak engem csapolnak,mert az a lényeg,h megtudjuk nálam mi a szitu, és Petinél annyira egyértelmű,h mi van,meg a doktornénije is megerősítette.Ő meg már csak látott ilyet.(én ezelőtt még csak nem is hallottam róla!)
Szóval levették a vért,nayon aranyosak voltak,ma du-ra ígértek emailben eredményt,azt majd holnap elviszem Kisdokihoz,és meglátjuk..
Kretty,mikor mentek nyaralni?De jó lesz nektek,csak egymással foglalkozzatok!
Mné,én sem mennék,megoldja a család!Meg szerintem rád is fér a pihenés!A melegről nem beszélve..
Ezzel én is megvagyok lőve,mert míg vannak a kiütések,kerülni kell a napot.. :evil: Múlthéten a hideg miatt nem lehetett kimozdulni,most meg ez..Szuper.
Csuti,ez ám a pocak!!!Remélem sikerül még kibekkelni a kórházat.
Kriszto,te is élvezd az otthonlétet,pihengessél,a pocakodban minden a legnagyobb rendben van!!
Bari,már 11 hét??Hihetetlen!!Biztos,h minden rendben lesz a köv.uh-n.
Zafír,mikorra várható a punkció,van már valami kilátásban?
Kislibus,de jó hallani rólatok is!Köszönöm soraidat odaát!jó lenne Annáról is friss képet látni!
Rencsi,akkor marad szept.az indulás?az a lényeg,h nyugodt legyél te is,h Domi"megvan oldva".
A nyaralást sajnálom,de azért jutott jó is Krétából!?!?Merre voltatok?
A heraklioni reptér meg nem egyszerű..hallottam a balesetet a géppel,eszembe is jutott,h amikor mi mentük,akkor is azon paráztam,nehogy a vízen landoljunk.
Emerenc,remélem Apud hamar túlesik még ezeken a kellemetlen dolgokon,műtéten,mert azután hamar felkell épülnie,hisz jön az unoka!Minden jót kívánok nektek is.
Nene,Nyuszika,az én véleményem szerint,persze,az ember a legjobbat akarja a babának,de azért nem kell belecsavarodni a tejdologba,mert annyira rálehet görcsölni,idegeskedni miatta..és az senkinek sem jó!Egyszerűen akkora terhet raknak ezzel az elvárással az anyukák vállára,h az ember lánya kikészül tőle.
Ha mindent megtettetek(márpedig biztos vagyok,h megtesztek),szerintem nem akkora tragédia ha kell a pótlás.
Puszi.
Andi

Kép
cs.andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: