A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Hazaértünk tegnap sikeresen.

MOst rohanunk utolsó munkanapomra, de azt gyorsan leírom, hogy:
- Dettyk, sajnálom, és drukkolok, hogy hamar alakuljon az életed
- Fleur, azt a hetet élvezzétek ki alaposan, aztán jó munkát onnantól
- Dóri, jobbulást
- Mesi, ez a kép :lol:

Irina merre van?

Majd jövök Böszörményből hosszabban, de most tényleg :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Mesi, nagyon tuti az a kép odaát :lol:

Fleur, kitartás, ügyesek lesztek a munkás hétköznapokon is!

Dóri, jobbulást!

Jó lenne már valami talit összehozni, én már olyan rég láttam innen bárkit is. Vagyis Verusssal találkoztam futólag pár hete, de az nem olyaaaaan :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Pöti nagyon nagy lett, hihetetlen! Meg az is, hogy jövő ilyenkor ekkora lesz Gábor :shock:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok, lányok!

Pötit innen is Isten éltesse sokáig! Nagyon tetszett a tortája, főleg, ahogy az arcocskáját összekente vele :lol: Tényleg fantasztikusan nagy már!
Móni, szuper ez a közös képetek! Azt a boldog fiúcskát! :-)
Mikor jöttök hozzánk jövő héten? Egyelőre bármelyik nap jó!

Dettyk, de örülök, h jöttél, hiányoztál innen! Panka egy csodatündér továbbra is :-)
Remélem, mielőbb találsz munkát, addig is élvezd a nyarat! Az a biciklitúrás nyaralás nagyon izgalmasnak hangzik.

Fleur, gratulálok a munkához! Majd azért mesélj, milyen ;-) Remélem, remekül telik az utolsó heted otthon!

Zdori, mielőbb gyógyulj meg a füleddel!!!

Maggie, sajnálom a fejfájást, iszonyatos lehet, de a nemalvás is! Tudsz pihenni a nyáron? Milyen volt az esti buli?

Szerintem nagyon hülye időjárás van, nekem is havi kb. 1 hetet fáj a fejem, ami nem volt jellemző. 4 napot múlt héten én is csak gyógyszerrel tudtam végigcsinálni.

Vindo, hogy telt a hétvége?

MUNKA ÉS NŐK: Elég annyi, hogy egy férfi sem akar nő lenni, míg fordítva sokan (én mindig azt mondogatom, persze némileg ironizálva, hogy a következő életemben ún. hagyományos magyar férfi szeretnék lenni, akinek a mhelyén kell dolgoznia és passz, esetleg néha ezt-azt odébbraknia otthon... á, nem, egy nőt sem kínoznék ezzel :-)).

Utolsó ovi hét van, próbálok haladni a munkákkal, mert utána csak lassabban fog menni. Rájöttem, hogy nem fér bele annyi a nyárba, amennyit gondolok, ráadásul kb. 1 hetet S-val kettesben leszünk, addigra is sok mindent terveztem (mozi, koncert, vacsorák, kirándulás), be kell kb. 4 év romantikázást pótolnunk. :lol:
irina

Jó reggelt!!!

Isten éltesse az 1 éves Pötit!!!!!!!!!! nagyon szuperek a képek Móni, a torta pedig csodás!!! Ügyi vagy!!!

Fleur jó munkát! Majd várjuk a részletes beszámolót!

Maggie fejfájás:-( nekem is fájdogál mostanság, sok front tuti

:evil:

Irina romantika 8)

Dettyk Panka nagyon édes:-) Bence meg m ár kész fiatalember!

Zdori jobbulást!

Panndi én egyet értek!

Heni
KépKép
heni81

Pötinek boldog születésnapot utólag is :D

Teszteket nyomtatni :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó,

Mi julius 21-24 valószínű pesten leszünk. István konferencián, így szombaton du-án vmi csajos programot keresünk Emmával. Vki csatlakozik?

most épp eléggé fáj a hasam alja.:-(

Még 3 hónap és jön Dalma...Gábor képet nézve, már nagyon türelmetlen vagyok..bár még szinte semmi előkészület..na majd ovi szünetben.

időjárás :evil: :evil: :evil: nekem is gyakran fáj a fejem, eddig évente 1-2x. :?

Emma új "hobbija" a hulahopp karikázás. :-) az a csípőmozgás.. :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Pötit, Isten éltesse!!! :)

Mostmár jobban vagyok, legalábbis a kedvem jobb. :)

Innen is bíztatás, sok!!!

Rohanok, mert életveszélyben a gyerekek... Dani játszik... Ilyenkor mindenkifedezékbe!!! De lehetőleg ő is... :D

Kép
Kép
Kép
zdori

Sehol senki :shock: :?: :!:

Köszönöm a pöti köszöntéseket :)

Mesi itt is boldog névnapot :D

Dóri örülök, hogy jobban vagy :D

Panndi pötikémre már a 80-86-os ruhákat vadászom, a 74-es éppen, hogy rámegy :roll:
pedig nem nyújtjuk ám :D

Kaqk már csak 3 hónap :lol:
ó de jó lesz nektek :lol:

Irina még nem tudom, de eldöntöm hamarosan, igérem :D

Fleur na hogy alakul az "utolsó" hetetek?
mennyire izgulsz?
Dani van csanába, Lillus oviba?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Pötikét Isten éltesse sokáig!!!!

Mesinek Boldog névnapot!

És én még Panndinak sem gratuláltam a csöppséghez,ahogy Dórinak sem :oops:
Ne haragudjatok!! Hatalmas gratuláció mindkettőtöknek!!
Jó egészséget és sok tejcit kívánok!!
Képeket láttam,gyönyörűek a kis jövevények!!!

juba0

Maggie,mert nem vagy fb-on :)
Kép Kép

Amúgy napsugaras szép reggelt :)

Dóri,jobbulást :) Dani veszélyesen játszik? :)

:arrow: mennem kell vonatozni :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2011.07.06 08:13-kor.

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Nyolckor megérkeztek a térköves munkások, elég sokan vannak. 120 m2-es a terület. Egy hét kell neki állítólag :roll:

Tegnap munkanapom volt, Rugó meg csanában. Állítólag már meg tudja magát védeni, ha megtámadják. Eddig csak sírva fakadt, most meg már úgy rámászott egy őt megtámadó gyerekre, hogy alig tudták leszedni róla :shock:

Délután még átugrottunk Derecskére egy tüzépre (az nagyon olcsó hely), tetszett Rugónak.

Otthon elég tűrhető volt, R. a búcsúban egy babanotebookot kapott, rém büszke rá. Igaz, nem csinál semmit, csak zenélget, meg van egere, lehet nyomogatni, de borzasztóan örül neki.

Anyósom otthon Rugótól óránként megkérdezi, hogy szereti-e őt. G. mesélte, hogy tőle is ezt kérdezgették mindig, meg azt, hogy melyiküket szereti jobban, az apját vagy az anyját. Vita esetén meg megkérdezték, hogy kinek van igaza szerinte (gyerek volt). Így aztán ilyen párbeszédek születtek, ezen már röhögnöm kellett, nem bírtam ki.
- Szeretsz engem?
- Rugó: nem.
- Akkor ne is menjek nyaralni a tengerhez veletek?
- Rugó: nem. Mami vigyáz pókbácsi papucs nagypapa ház.
- De azért vegyek neked játékokat?
- Rugó: igen.

Mondtam, hogy Rugó ritkán mondja, hogy szeret, nekem is csak este, mielőtt elalszik, és puszikat sem szórja (kivéve akkor, ha rokonoktól kap valamit, olyankor az ajándékokért cserébe hajlandó adni). Tényleg csak rám meg Gáborra mondja, hogy szereti, senki másra.

MOstantól itthon vagyok augusztus végéig.

A barátnőmet Odesszába küldték el egy konferenciára, vonattal mentek, másfél nap volt az út. Előző este szóltak neki, hogy holnap indul Ukrajnába. 20 fok volt, de teljesen leégtek a tengerparton :shock: Hólyagosra.
Odessza állítólag szép, az egyetem meg kaotikus.
Az ukrán határon volt egy kis botrány, és majdnem testüregi motozásig jutottak, mert egyikük egy tábla frontint vitt magával, ami odaát tiltott.

Na, most ennyi.

R. még alszik, tejeskávézok, joghurtot eszegetek.

Kép
vindolanda

Juba, a gyerekekről tehetnél már képet!
Zina is vörös lett?

Viranka, hogy Te miket tudsz :shock:

Dóri, gyógyulj meg!

Móni, micsoda parti 8) Pöti nagyon csinos :D

Irina, mit akartok Ti mindig romantikázni, most romantikáztatok Prágában :lol:
Nekünk bezzeg négy év alatt egy közös este jutott, azt egy falusi kocsmában töltöttük, és kb. 2 óráig tartott :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Emese, megkésve, de boldog névnapot!

Vindo: anyósod :shock: Párbeszéd tuti ;)

Nekem most csak egy gyerekem van, lányok anyuéknál nyaralnak, úgy volt, hogy ma hozzák őket haza, de nem akarnak hazajönni :lol: Szóval még egy szabadnapom van, holnap érkeznek csak. Fura ez a nyugi :roll:

És megvolt az első átaludt éjszakánk: 10-kor megetettem, és fél hatkor kelt! :lol:

Hoztam két képet is :)

Kép

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Juba, köszi a gratulációt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, Gábor nem semmi. Ügyes gyerek és szép :D
Fura lehet kettesben...

Emesének boldog névnapot utólag!!!

Itthon borzalmas kupi van, porszívózás, fürdőszoba takarítás, mosások tömege vár rám, de még nem kezdtem el. Már akkor is ronda volt a lakás, mielőtt elutaztunk.

Vagy tíz munkásunk van :shock:

Rugó még mindig alszik.

Elkezdtem a házimunkákat tényleg
:arrow:

Kép
vindolanda

Andi,tiszta Fruzsi :) és a haja :) de jó dolgod van :)
azt még talinak sem lehetett nevezni,csak odaadtam a Kittyket és rohantam tovább :) de legalább láttalak pocakosan :)

Vindo,párbeszéd :lol: jól megkapta Anyósod :)
és ha tudnád milyen könnyű 8) csak látványos :)

Juba,mi van Veletek? mesélj már :)

Pöti tortája tök jó lett :) nem tudom miért voltál kiakadva :) s egyen póló van rajtuk :) Te ötleted volt?

Irina,romantika :) de jó is lenne :) S. amit kapott Bólyai mit jelent? meséld el :) amúgy gratula Neki :)

jut eszembe,1 ismerősőm fia most nyitott Budai hídfőnél a Tölgyfa utcában kávézót.A stílusa 20-as évek beli és állítólag nagyon finom a forró csokija :) egy csajtali ott?

KépKép
viranka

Viranka, fiatal kutatók ösztöndíja:
http://www.bolyaitestamentum.hu/?m=24

Én majd jövőre tervezem :P

Hát, én a gyöngyrókánál leragadtam tíz éves koromban. Bár szőttem gyöngyöt is olyan kifeszített madzagokon, arra emlékszem :D

Ez a kávézó szép lehet :D

Én most majd koktélozni akarok Rugóval, ha a barátnőm kiheverte az égési sérüléseit :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Panndi, ez a Gábor baba elképesztően szép! Na és az ügyességéről még nem is beszéltem (átaludt éjszaka)! :-)

Vindo, nem piskóta ez a motozásos történet meg leégés 20 fokban. Az ukránok amúgy nekem szimpik, az előző mhelyemen volt egyszer egy találkozó velük (ők jöttek ide), halál jó fejek voltak, és a mieinket is körbeajnározták kint, sokkal önzetlenebbek és vendégszeretőbbek voltak, mint a magyarok. :shock:
Romantika: :roll: igazából főleg arra van szükség, hogy lazítsunk már, mert S-n nagyon látom, hogy tiszta görcs az állandó munkahelyi és egyéb parák miatt, egyszerűen nem tud kiengedni még így nyáron sem... Ádi mellett meg értelemszerűen nem lehet pihenni, agyilag sem. Gyártom arra a hétre a programokat, nekem aztán nem kell kétszer mondani, hogy kapcsoljak ki és élvezzem az életet. De nekem most jobb is, mert ugyan agymenően sok a melóm nyárra, de őszi határidősek, nem nyáriak.

Verus, ezek csodaszépek! :-)
Bolyai: havonta adott kutatási ösztöndíj (1,2 v. 3 évre lehet kapni), kutatási anyaggal kell pályázni, beígérni, mit csinál az ember X évig, aztán azt számon kérik rajta. S. idén nyerte el, én tavaly. Az ösztöndíj mellett az is jó benne, hogy szakmailag elismert. Összesen kétszer lehet megpályázni/fő, 45 éves korig max. Mindent tucc! :-)[/b]
irina

Vera, csajtali a 20-as évek stílusú kávézóban bármikor!!! :D De én egy ebéddel is jövök még Neked!
irina

Juba, helló!!! 8) Én is szívesen látnék Rólatok képet!

Kaqk: hullahoppos Emmáról egy fotó? ;-)
irina

Na, a munkások lebuktak, Rugó rájött, hogy dolgoznak kinn :roll:
Vége a takarítási folyamatnak :x

Kép
vindolanda

Csak békésen ácsorog az ajtóban. Addig megpróbálom a fürdőt kitakarítani meg a wc-t. Nem mer kimenni a munkásokhoz.

Kép
vindolanda

Vittem kisszéket is neki, pont rálátok 8)
Porszívózás helyett meg seprek, felületi eredménynek megteszi az is :idea:

Kép
vindolanda

Vindo, Ádit tegnap egy markológépben ülő bácsi akarta bevenni magához, de nagyon visszafogott a fiam ilyen esetekben. De a bácsi tök jó fej volt, dudált is neki. Csak mert hetek óta naponta bámuljuk a Budát túró markolókat.... :lol:
irina

A markolók bizony látványosak.

Hát, R. sem mer felülni még a traktorra sem. Felajánlották már kedves kukásbácsik, hogy üljön fel a kukásautóra, vagy hogy próbáljon ki egy villás emelőt, de azt mondja, hogy "Rugó kicsi".

Ha kész a mosogatógép, főzünk le vagy fél liter kávét, azt hiszem.
Találtam egy csomó műanyag poharat a spájzban.

Kép
vindolanda

"Rugó kicsi" , de aranyos :)
Anyósod továbbra is hozza a formáját. Rugó meg a frappáns válaszait. :lol: :lol:

Éhes vagyok. :arrow:
irina

Na, mi már túl vagyunk az ebéden.
MOst teregetés és tejeskávé következik.
A munkásoknak vittem ki fél liter kávét, két perc alatt eltűnt :shock:

Kép
vindolanda

Amúgy otthon annyira lehűltek a házak,
hogy fűtöttünk, mert 20 fok alá ment benn a hőmérséklet.

Kép
vindolanda

Hát igen, hihetetlen, júliusban begyújtani...
Akkor jól is dolgoznak a térkőlerakó munkások? :-)
irina

Ja, pörögnek a kávétól :roll:
Bár most eltűntek, szerintem ebédelnek.
Még az alapját csinálják, betonoznak valamit, a szegélyeket stb.

Kép
vindolanda

A fő, hogy haladnak.
Én meg nyomom a boszorkánypereket, de elég lassan megy. Kissé motiválatlan vagyok így a nyárban.
irina

Ja, aki napközben is tud dolgozni :wink: :roll: :lol:

Na, teregetek, amíg R. sárga dinnyét eszik :arrow:

Kép
vindolanda

Jó étvágyat!
:-) Hát ha ezt a melót éjjelente kéne csinálnom (mondjuk napi 2 órával számolva), kb. az év egyharmadát csak ezzel kellene töltenem, és akkor hol van a több meló elvégezve....
irina

Az ember, ha nincsen választási lehetősége, érdekes dolgokra képes.
Na, tényleg teregetek.

Kép
vindolanda

Ezt fejtsd ki... :D
irina

Hát, pl. nem lesz motiválatlan, és sokkal gyorsabban tud dolgozni végszükségben :roll:

Kép
vindolanda

Újra megy a munka. Rugó pudingot keres a hűtőben. Megtalálta.

Kép
vindolanda

hali, látom jól el chat-elgettek.:-)

Nekem a változatosság kedvéét fáj a fejem..jön a meleg vagy mi lesz már?????

eszek én is....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, jó étvágyat, jobbulást is! Nekem is fájt a fejem tegnap, tuti a fronttól.

Vindo, értem. Jobban megy a hajtás határidők előtt, de ha nincs pihenés, akkor hajtani sem lehet egy idő után.
Amúgy jövő héttől aug. 2. feléig nekem is csak Ádi alvásideje marad munkára. ;-)
irina

Csajok, akit érdekel, nagy nyári leértékelések vannak a ruhaboltokban (Promod, Cunda, H&M, Mango stb., ki mit szeret).
irina

Ja, pihenni sem árt néha.
Kaqk, hülye idő van, az biztos.

Játszunk éppen.

Kép
vindolanda

Na evés mellett....tettem vettem..... találtam száraz kifliket ...= mákosguba......már meg is sült.....I már szedi is...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

:) de jól elvagytok :) HM-et pont most láttam hirdetve :)

Kaqk :( tuti ettől az idióta időtől vagy ki :(

Vindo,majd képet mutassál :)

:arrow: M. pörög,csomagol... :)

KépKép
viranka

Vindo végül milyen térkövet raktok?

Anyósod :roll:

Anyám kérdezi Péterkétől: szeretsz? erre P: nem, Anyu : akkor menj haza :roll: :shock: :evil: eszem megállt.

Kaqk front van tuti.

Vasárnap mi is befűtöttünk, 19 fok volt :shock:

Heni
KépKép
heni81

Furák ezek a nagyik. Szerencsére nálunk nem kérdezik! Emma mondja nekik hogy szeretlek! :-)

Apum szakállas..és ugye nem olyan kellemes szakállastól puszit kapni, adni...így a homlokára szokott Emma de nagy ritkán van kedve hozzá..teljesen megértem..de apu..na ő nem.....megsértődik :x

én sem vagyok az a puszilózós fajta.

KépKép
kaqk
Debrecen

Nálunk szerencsére tartja a ház a 22 fokot! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, sima szürke térkő, kicsit hullámos lesz a széle.

Anyud sem semmi :lol:

22 fok van nálunk is. Mikor jöttünk, 20 volt, na akkor este szégyenszemre megpakoltuk a kályhát :oops:

Kaqk, szakáll :shock:

Kép
vindolanda

Heni, valami ilyesmi:

http://terko.biz/terko-leier/leier-terko-serpentino.html

Ránézésre ilyesmi.

Kép
vindolanda

Viranka, rakok majd, de szerintem egy hét, mire készen lesz.
Biztos szép lesz, már nagyon várjuk mi is :P

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: