Sziasztok, lányok!
Pötit innen is Isten éltesse sokáig! Nagyon tetszett a tortája, főleg, ahogy az arcocskáját összekente vele

Tényleg fantasztikusan nagy már!
Móni, szuper ez a közös képetek! Azt a boldog fiúcskát!
Mikor jöttök hozzánk jövő héten? Egyelőre bármelyik nap jó!
Dettyk, de örülök, h jöttél, hiányoztál innen! Panka egy csodatündér továbbra is
Remélem, mielőbb találsz munkát, addig is élvezd a nyarat! Az a biciklitúrás nyaralás nagyon izgalmasnak hangzik.
Fleur, gratulálok a munkához! Majd azért mesélj, milyen

Remélem, remekül telik az utolsó heted otthon!
Zdori, mielőbb gyógyulj meg a füleddel!!!
Maggie, sajnálom a fejfájást, iszonyatos lehet, de a nemalvás is! Tudsz pihenni a nyáron? Milyen volt az esti buli?
Szerintem nagyon hülye időjárás van, nekem is havi kb. 1 hetet fáj a fejem, ami nem volt jellemző. 4 napot múlt héten én is csak gyógyszerrel tudtam végigcsinálni.
Vindo, hogy telt a hétvége?
MUNKA ÉS NŐK: Elég annyi, hogy egy férfi sem akar nő lenni, míg fordítva sokan (én mindig azt mondogatom, persze némileg ironizálva, hogy a következő életemben ún. hagyományos magyar férfi szeretnék lenni, akinek a mhelyén kell dolgoznia és passz, esetleg néha ezt-azt odébbraknia otthon... á, nem, egy nőt sem kínoznék ezzel

).
Utolsó ovi hét van, próbálok haladni a munkákkal, mert utána csak lassabban fog menni. Rájöttem, hogy nem fér bele annyi a nyárba, amennyit gondolok, ráadásul kb. 1 hetet S-val kettesben leszünk, addigra is sok mindent terveztem (mozi, koncert, vacsorák, kirándulás), be kell kb. 4 év romantikázást pótolnunk.