A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Kriszto: Örülök, hogy jöttél. Kicsit aggódtam miattad, hogy csütörtökön nem jelentkeztél.

Bari: Jaj, hogy nem nyugszanak a babák. Mindig kitalálnak valamit, amivel a hét frászt lehet hozni a szülőkre. Remélem, hogy elmászik a kisgézengúz!

Julcsi: Üdv közöttünk!

Kretty: Nagyon jó pihenést, és kikapcsolódást kívánok nektek a hétvégére. Melyik kastélyszállóba mentek?

Nyuszi: Ja de édes ez a kép Dóriról! Nem csodálom, hogy ez a kedvenced.

Zafir: Egy hős vagy Te is! Kitartást a szurikhoz! Hétfőn már mész is UH-ra?

Csuti: Remélem, hogy minél tovább kint tudsz maradi a kórházon kívül. Borzasztó lehet 8-10 hetet bent tölteni. El sem tudom képzelni. Bár tudom, hogy a terhességed elején Te is jó sokat bent voltál, így biztosan meg sem fog kottyanni neked!

Ancsi: El vagy Te s tűnve! Mentetek valahoa hétégén, vagy csak a meló öntött el?

Kisalag: Hogy bírod a fogyókúrát? Te is jó rég jártál felénk! Remélem, nincs baj!

Kvzsuzsi: Jól hangzik ez a rengeteg fesztivál. Most még ki kell élvezned a nyári hajtást, mert jövőre nem lesz benne részed, mert lefoglal a csemete!

Rencsi: Nagyon aggódom értetek is! Hogy van Domi?

Szélkisasszony, Szélúrfi: Nagyon remélem, hogy az eladónak igaza lesz, és esetleg azért tűntetek ti is el , egy jó ideje, mert ezen „ügyködtök”, esetleg tudtok is már valamit? Júli 11. már mindjárt itt van. Indultok is ismét?

Lányok! Nem is mondtam. Dévisz jövő héten nem lesz az intézetben, mert konferenciára megy, és Kisdoki ügyel egész héten. Viszont Apánk ha jól tudom, holnap és vasárnap is dolgozik.

Na most megyek vissza terhesedni. 8)

Pusza:

Mné
mné

Mné!

Akkor mi most terhesedünk??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az jóóóóó 8)

Juj, nem lesz Apánk....durva, de néha neki is kell egy kis kizökkenés a mindennapokból...még ha nem is szabi, de valami változatosság.

Hol van mindenkiiiiii?????

Olyan hüvi van kint, ma kidugtam a kisujjam a teraszra délután, aztán gyorsan visszamásztam az ágyikóba... Bár nem rég kimentünk meglocsolni a virágokat, nos... fel kellett rendesen öltöznöm... igazi felügyelőtiszt voltam a férjem mellett, ahogy dirigáltam, hogy melyik virágra mennyit... :roll: :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné,
de jó, már csak a sok pihenés van hátra... :D :D és csak light-osan, ne izgasd magad semmin és senkin :D
Remélem, D. kicsit kipiheni magát a konferencián és nagyokat fog szunyókálni az előadások közben.... :lol: :lol:
leeda

Leeda!

Ez jóó, nagyon el tudom képzelni, ahogy bóbiskol... cukker lehet... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Jaj,most látom laptetőm volt...
Mindenki vegyen belőle,kinek mihez kell!!!
Ui:bocsi,de nincs időm képet keresni,azt légyszí képzeljétek oda... :oops: :oops:
Szép estét mindenkinek!
Andi

Kép
cs.andi

Üdv mindenkinek Misefáról, a kastélyszállóból! 8) Éppen most ettük meg a 4 fogásos vacsit, aztán kimegyünk sétálni a hatalmas alborétuma és utána... :oops: el sem eresztem apát! :lol:

Mné, ann is anyira örülök, hogy ma terhesedsz és nem hétfőn! Miért kisdoki csinálta, nem dolgozott ma D? Tök jó, hogy megy konferenciára, legalább pihen egy kicsit! Én is sok konferencián voltam (orvosin) és amellett, hogy hasznos volt, és találkoztam a szakma "nagyjaival" estére mindig volt valami program, hol borvacsora, hol Zséda koncert...de karaokéztunk is (kicsit vicces volt, ahogy a délelőtt előadó professzor este őrjöngve karaokézott :lol: ) De ezért voltak annyira jók!

Krisztó, neked is jó terhesedést!

Oxigén, Zafír, ugye nem is olyan szörnyű a szurizás? :wink:

Pusszantás mindenkinek, pihenek helyettetek is! 8)
Vendég

Szép estét!

Bocsánat, csak a teszt nagyon lefoglalt, és nem igazán tudtam jönni, de megvan, mehetnék egy szinttel feljebb, de most élőben fogom gyakorolni...igen jövö7 Anglia!!!!
Már nagyon várom!

Nyuszi: Dóri olyan csodás, tegnap este megmutattam a férjemnek, nagyon tetszett neki, és éjjel azt álmodtam, hogy nekem is született gyermekem, de kisfiú, és olyan jó volt, hogy csak evett, és aludt....:DJó lenne már!

Mné: izgultam érted nagyon...hajrá spurik....Jó terhesedést!!!!! :wink:

Kriszto: ne is nagyon dugd ki az orrod, mert borzalmasan rossz idő van kint.....váááááá, örülök, hogy jól vagy!

Bari: én is megijedtem, amikor olvastam, hogy barnázol, főleg én végképp nem értek ehhez a méhlepényes" bulihoz"
...ez kis rosszcsont A baba.....kivánom mielőbb rendeződjön....
Pihenj sokat!!!!!!!

Kretty: Jó pihenést kivánok! Apust ne hagyd pihenni :wink:

Zafir: nagyon ügyes vagy!!!!!!!!eszembe jutattad, amikor én bénáztam, mint az állat..... :D DRUKK

Csuti: pusszantás nektek, és simi a csajsziknak :wink:

Szélkisasszony: merre jársz, ebben a szép időben?

Leeda: Franciaország...gyönyörű!!!!!

cs.Andi: loptam a laptetőből, hogy hétfőn minden ok legyen az endokrinológusnál.....

Ági: Utólag is: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
katapetra

Sziasztok!

Bari szívesen leírom majd 1 napunkat, de sajna most napközben nem sok időm van irkálni.

De ahogy lesz időm leírom mindenképpen. Most csak zugban olvasok.

Puszika mindenkinek.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Szép jó reggelt!
Itt vagyok ám,csak olvasó üzemmódban :)
Most van időm egy picit írni Nektek.
mné,krisztó
Akkor Ti most terhesedtek? :)
Küldök varázslatot és szerencseszurit: Kép :arrow: :)
Kép :arrow: :lol:
julcsika
Szia,jó hogy újra jössz közénk. Hajrá tesóprojekt :arrow: :)
zafír
természetesen Neked is megy a szerecseszuri
Kép :arrow: :)
Rólunk:
Sajnos az időjárás nagyon kitolt Velünk :evil: :shock: alig tudjuk lefoglalni a gyerekeket,minden program tervünk bedőlt,mert csavarogni szerettünk volna.Hát ez nem nagyon jött be.
Holnap délben mennek haza a gyerekek.sajnálom hogy így alakult.
Viszont zombi vagyok a fáradságtól,kiszolgálni,ellátni Öket nem kicsi feladat. Rájöttem hogy öreg vagyok már ehhez :)
De nagyon szépek,aranyosak és okosak. Na meg persze rosszak. :lol:
Úgyhogy hétfőn pihenés képpen beállok dolgozni :lol: :lol:
Puszi mindenkinek és szép hétvégét,bár hűvös lesz :( nem éppen nyári idő. :evil:
Képeket a picasaweb albumomra fogok feltenni mert sok van és ide át kell méretezni,amit utálok :shock: ha kész lesz,írom a címet hogy tudjatok nézegetni. :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!
Kriszto aranyos vagy, hogy betettél a táblázatba. Igen, 2. lombik lesz, nem akarom elkiabálni,de ha minden klappol akkor 2 hét múlva kezdünk. Már most alig birok aludni...
Fagyibabás lombik lesz, van esetleg valakinek tapasztalata ebben???

Mné,
nagy drukk neked is a terhesedéshez!:)

Szurika,
szia:) hányan is voltak nálad egyszerre a gyerkőcök? Én is sokat agyaltam a héten, hogy mit csináljunk, nehéz ilyen időben:(

Lányok, én sajnos nem nagyon fogok tudni jönni, nincs időm most netezni, de azért zugolvasok és néha bejelentkezem. Mindenkinek mennek a drukkok!Jövő héten már 35 fok lesz, aki tudja élvezze, aki meg pocakos az pihenjen sokat:) Puszi
vjulcsi

julcsika

4!!!!!!! unoka :) :) :shock:
puszi

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok,

Kriszto, Mné,
Hajrá babásodás :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsánat, de nem tudom, hogy ki kérdezte az ov. indukciót.
Nekünk is úgy volt, hogy végig kell csinálnunk mindent, csak utána mehetünk lombikra. Totál el voltam keseredve, hogy az még mennyi idő. Akkor voltunk együtt Nyuszikával és Lorral az intézetben, és mondtam is nekik, hogy de jó nekik, hogy Ők lombikozhatnak. Aztán tessék! Az első ovunál már sikerrel is jártunk, és nem kellett mindent végig csinálni :lol:
Nekem csak gyógyszert kellett szednem, és összesen 1 db szurit kaptam, amit ott adtak be az intézetbe.
D. le akart állni, mert 5 petém is érett, és aláíratta velem, hogy tájékoztatva lettem az ötös ikerterhesség veszélyéről. DE! Én nem hagytam magam, és kitartottam a mellett, hogy megyünk tovább, éééésssss igazam lett, mert itt van Bálint :lol:
Szóval lányok, amikor D. ijesztget mindenfélével, akkor nem kell megijedni, csak ki kell tartani a megérzésetek mellett, és minden rendben lesz.

Köszi a sok érdeklődést :D
Sajnos még mindig küzdünk a tejciért és a hasfájással is, de én azért nem adom fel, és most még úgy látom, mintha javulna a helyzet :?
Mi nem vagyunk olyan szerencsések, mint Nyuszikáék, mert Bálint nem alszik éjszaka ilyen sokat. Eddig aludt legalább 3-4 órát, ami most az elmúlt napokban lerövidült 2,5-re :cry:
Már lassan olyan vagyok, mint egy zombi :(
Na, de lesz ez még így sem :wink:
Sétálni azóta sajnos nem voltunk, mert mire apa hazaér, már nincs jó idő, és mivel még sok dolga van, hogy befejezzük a lakás felújítást, így a séták majd a jobb időkre maradnak, amikor este is simán lehet sétálni, mert olyan jó idő van. Remélem hamarosan visszatér a nyár, és elmegy ez az őszi idő.

Nekem a szüléssel nem ment le, csak kb. 4 kg, és azóta itthon kb. 2 kg, így van még rajtam az indulási súlyomhoz képest kb. 6 kg. DE! én a terhesség előtt fogytam egy kicsit, így ha csak az előző súlyomra megyek vissza ( 55-56 kg), akkor már csak 3-4 kg feleslegem van :D

Mindenkinek drukk és jó hétvégét :!: :!: :!:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Csak egy gyorsra jöttem:

Babásodó Mnének küldöm amivel még tartoztam: Kép Kép

Üdv Julcsi közöttünk. Én is magánlabort ajánlom, még ha drága is. Nekem (centrumlaboros az sztk-s laborunk) mindkettő egy hónap volt... :evil: emlékszem a végén már minden nap hívtam őket.

Szurika, sajnálom,h az idő így kitolt veletek... :roll:

Ági, várjuk majd a beszámolót :lol:

Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat, remélem nem lesz gond...

Pusza mindenkinek!

Bari

bari6

Bari,
Köszi a tanácsot.
Azt meg tudjátok még modnani, hogy a toxon és rubeolán kívül más is van még, ami ilyen sokáig van meg? Elvileg úgy terveztem, hogy csak ezeket csinálatom meg magánlaborban, a többit meg az SZTK-ban, de ha más is van még ami hosszú, akkor inkább mindent megcsináltatok hétfő reggel a Podmaniczkyben. Csak hát az nem kevés pénz lesz:(
Viszont következő szerdán már prezentálnom kell Apánknak az összes leletet...

Bari, te most otthon pihizel? Kaptál valami gyógyszert? A magnéziumot kell sokat szedned?
Szerintem sok-sok pihivel, nulla emeléssel, és persze házasélet sztornóval nem lehet baj!!!
Szuper lehet ikreket várni, én is úgy reménykedem ebben, még ha nem is lenne egyszerű egy kétéves mellett...:)

Szurika,
4 unoka, nem semmi! De nagyon szerencsés vagy, hogy lett 4 unokád. Nálunk a szüleim egyelőre 2-t vállalnak be egyszerre, pedig szeptemberben születik a 4.:) és eddig mind lány:)
vjulcsi

bari
Remélem mostmár rendben leszel, pihenj sokat.
julcsi
A szüleidnek teljesen igaza van,hogy csak kettőt vállalnak be egyszerre. Én is megmondtam a gyerekeimnek hogy többet így nem.Mondjuk nálunk takarékossági szempont is lett volna (az utazás miatt ) időben és költségben is,de majd inkább kigazdálkodom. Tudod Ők vidéken laknak,212 km. Azért ez nem semmi távolság, 3X megjárni Békéscsabát,hát.... na majd meglátjuk.Soká lesz még a jövő nyár :)
Nálunk 2 fiú-2 lány az arány. :lol:
nene
Kitartás,lehet még elegendő tejcsid.Ha szorgalmas Bálint,akkor az serkenti a legjobban a tejtermelést.Meghát persze Neked a rendszeres táplálkozás és a folyadék bevitel. És fejni,fejni,fejni.De hát ezt nem kell mondanom,gondolom mindenki ezt szajkózza neked :shock: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Hol vagytok?????

Ebben a szörnyű időben mit lehet csinálni? Még ki se tudok ülni a kertbe, mert nagykabát kellene.. :lol: Az ágy pedig már nagyon nyom... :shock:

Mné! Remélem pihiztél...

gyertek meséljetek ki mit főzött? Mit csinált? Mit álmodott? meg ilyenek...

Pusza

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kriszto itt vagyok! :))
hát ilyen időben ne is nagyon ülj ki! még én sem voltam kint csak 10 percet :)
Tegnap viszont voltam lovagolni (10 év után újra)
Jajjj olyan, de olyan jó volt! Nagyon élveztem
Mondjuk ma nem nagyon tudok menni az izomláztól :))
De sebaj!

Képzeljétek nálunk már érik a paprika, paradicsom, hagyma, ubi, tök! Így a tegnap esti grill csirkemellhez friss zöldség volt a köret. Ma a maradék csirke mellet kirántottam, és rántott tök volt hozzá köretnek!
Annyira jó, hogy az ember csak kisétál a kertbe, és leszedi az ebédnek valót!

Remélem a "terhesedők" jól vannak és pihennek sokat.
Na meg a kismamik is pihengetnek, ilyenkor úgysem lehet mást csinálni!
Az újdonsült anyukák is pihenjetek amennyit tudtok!

Puszi

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Én is itt vagyok!

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de szinte egész nap ki sem keltem az ágyból. Tegnap bementem dolgozni, és 5 órát bent voltam. :shock: Utána a kanapén heverésztem. Ma pedig reggel én voltam a kelős a kutyához, így 3/4 7-kor már fent voltam, viszont, ahogy kelt a férjem, mentem is vissza aludni, és 1/2 3-ig szundítottam. Most pedig lent voltunk a Duna parton egy kicsit "szellőzni".

Kriszto: Menjetek el sétálni egy kicsit az pároddal, nagyon finom, és utána jobban esik ismét lefeküdni az ágyra. Ja, és igen, mi most TERHESEDÜNK! :lol:

Kvzsuzsi: Nagyon irigyellek a friss zöldségért. Finom lehet. Nekünk nagyikám tegnap szólt, hogy menjünk leszedni a sárgabarackot, mert megérett, de mondtam neki, hogy én egyenlőre sehova nem autózom. Lehet, hogy a férjecském lemegy holnap, és ha már nagyon érett, akkor be is főzöm az idei lekvárt. (Persze csak ha hagyja)

Szurikáta: Pihenj egyet az unokák után. Nem csodálom, hogy kimerültél. Nem lehetett egyszerű lefoglalni a 4 unokát. És nagyon szépen köszönöm a szerencse szurit is.

Bari: Te hogy vagy? Mit csinálsz egész nap? Folytatod a gobelinezést? Köszönöm neked is a babaragacsokat.

Csuti: Meglestelek én is iwiwen. Tényleg mekkora már a pocakod. Olyan, mintha bármelyik pillanatban megszülnél. Hihetetlen. Örülök, hogy szépen fejlődnek a lányok, és hogy mindegyik a korának megfelelő. Hogy álltok a vásárolgatással? Mindenük megvan már a lányoknak? Megkérdezhetem, hogy egy szobában fogtok aludni velük, vagy külön alszanak majd?

Nene: Ezek szerint Ti sem fejeztétek még be a lakásfelújítást? Mi minden van még hátra? Bálint mellett győzöd azt is? Minden elismerésem a tiéd!

Katapetra. Jó pihenést kívánok nektek a jövő hétre!

Kretty: Várunk ám az élménybeszámolóval. Én is nézegettem ezt a kastélyszállót, kíváncsi vagyok a véleményedre.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én nagyon nem várom a holnapot! Ismét dolgozni menni. Na de elhatároztam, hogy nem hagyom magam felbosszantani.

Pusza:

Mné
mné

Mné!

Séta sajnos egyelőre nem lesz, egyedül vagyok. :( De nemsokára jön haza a zuram :D :D
De a kertbe kimegyek kicsit, mert a friss levegő kell.

Közben folyton a hűtőben lévő túrón járt az agyam így nem maradt más hátra, mint a jól bevált: egyvillaegykanálegytál-túrófánk. Kb 10 perc és kész is volt. most itt majszolom eperlekvárral.de ez titkos! :wink:
Igazából már 35-40dkg húst is megettem ma, szóval... :roll:

Zsuzsi! Lovagolás... hmm egyszer ültem lovon... mit ne mondjak magas... :lol: :lol: Nagy kertetek van? Akkor van vele meló is rendesen, gondolom...

Erről jut eszembe anyum telcsizett délelőtt, hogy leszedték a sárgabarack kb egynegyedét, ami kb 25-30 kg.... nagyon durva... mindössze egy barackfa van :shock:

kriszto

kriszto82

Kriszto: Jól hangzik a túrófánk. Pláne az eperlekvár. Pont most beszéltük a férjemmel, hogy sajnos ár lecsúsztunk róla, hogy eltegyek, pedig szerintem nagy sikere lett volna.

Zsuzsi: Lovaglás! Jaj de imádtam én is. Nagyon jó lehetett.

Hahó!! Többiek! Merre vagytok?

Mné
mné

Sziasztok!

Mi a tegnapi fokhagymás-zöldfűszeres sertestarját tzatzikit és salátát ettük. Ki sem dugtuk az orrunkat. 8-kor keltünk szurizni, reggelire csináltam gofrit, majd délben aludtunk még 3 órácskát.
Ebben a nyomott időben nehéz bármit is csinálni. :(

A túrófánk nagyon jól hangzik. Nyami!

Kvzsuzsi: Irigyellek, hogy van kertetek és otthon meg tudjátok termelni a zöldségeket. Én vidéken nőttem fel és nagyon hiányzik a kert. :(

Szurikáta: Jó pihenést és köszönöm, hogy gondoltál rám a szerencseszurival. Köszönöm!

Barikám? Hogy vagy?

Többiek?

Csajok! Azt hittem az első szuri után, ami olyan jól ment hogy a többi még egyszerűbb lesz. De nem! Ma megpróbáltam a barátunk felügyelete nélkül beadni, de egy idő után eljutottam oda, hogy átmegyek, adja be nekem. :cry: Végül egyedül adtam be magamnak, de ahogy telnek a napok nem hogy egyszerűbben inkább nehezebben megy.

Szerintetek érdemes holnap reggel 1/2 7-re mennem? Sokan vannak mostanában reggelenként?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Szia Zafir: A múlt héten már nem voltak sokan, és így, hogy Apánk konferencián van szerintem még kevesebben vannak. De talán fél 7-re érdemes odamenni, és akkor talán hamar bejutsz. A kisdoki általában 7 körül jön nyitni, és akkor nem kell sokat álldogálnod sem! Várunk ám holnap a hírekkel!

Mné
mné

Szurika,

Köszi a tanácsokat, pont ezeket csinálom. Rengeteget fejek, mert Bálint "kicsit" lusta :?
Napi legalább 4-5 liter folyadékot iszom meg, ebből 1,5 liter szoptatós tea, szedem ezt a kapszulát, amire azt mondták, hogy csodákra képes, hát sajnos nálam nem sok eredménye van, pedig a honlapjukon azt is olvastam, hogy meg lehet duplázni az adagot, így két napja így szedem. Eleinte úgy tűnt, hogy van eredménye, de most minden vissza állt a régibe :cry:
Azért még nem adom fel, de már elképzelésem sincs, hogy mit tehetnék a több tejciért.

Mindenkinek küldöm:
http://www.youtube.com/watch?v=tGjAxmypt6Y

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Üdv a terhesknek, terhesedőknek és a terhesedni vágyóknak! :D

Megjöttünk apával, és jóóóóól kipihentük magunkat! Monduk fáj a torkom, mert mi a rossz idő ellenére is vitorláztunk a Balcsin, bicikliztünk és sétáltunk! Nem állít meg minket holni kis szél és hideg! :) :roll:

Holnap munka, ha nem leszek beteg, és tervezzük a nyaralást, apa befizetett egy kanári szigeteki útra, még utóljára jól elmegyünk, mert szepteberben én is terhesedni fogok és akkor már nem lehet! :lol:

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Nene, ne izgulj, nekem sem hat a dupla kapszula ! Mi már ebben is egyformák vagyunk :lol: Én röhögve fogom fel ezt a hülye tej kérdést. Azt hiszem Mindenki nevében mondhatom, hogy bárki bevállalná a problémánkat. Megértem...

Ma annyira hideg volt.................................................. De jövő héttől jön a jóóóó idő végre :)

Ma voltunk először kocsis túrán, elmentünk a Szüleimhez, nagyon jó kislány volt Dóri, végig szundította az utat. :)

Terhesedő Kismamák, nagyon drukkolok :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Mné: Köszi. Fél 7-re odamegyek,aztán meglátjuk mi lesz.

Kretty: Melyik szigetre mentek nyaralni? Gran Canaria? Tenerife? Fuerteventura? Örülök, hogy rajtatok nem fogott ki ez a vacak idő. :D

Zafír
zafir100

Hmmm.... Teneriffén kétszer is voltam, csodálatos hely.... :)

nyuszika85

Zafííííír? Mi volt ma??????

Többiek? Mindenki dolgozik, babázik?

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Bocsi, csak végre élvezhetem a nagy semmit, nem szól a telefon, nem kell suliba menni, csak a férjemmel kucoroghatok itthon :lol:

ma voltunk délelőtt az endokrinoloógusnál, aki nagyon megdicsért a fogyással kapcsolatban, mondta, hogy 6-8 kg.ot még fogynom kellene, de megállapitotta ő is hogy semmilyen szervi elváltozásom nincs belgyogyólag, ami oka lehet a terhességnek, hormonjaim jók, csak van egy óriási inzulinrezisztenciám. De fél év múlva rendbe fogok jönni, ha továbbra is ilyen kitartó leszek...NANÁ, hát gyermeket szeretnénk, vagy mifene :D szóval továbbra is szedem a Merckformin-t, futok, és diéta, ja és kaptam terhes vitamint is, amit szednem kell :) ezek a gyogyók már tetszenek :wink:
Októberben csinálnak egy újabb terheléses cuki vizsgálatot, és ha ott jó lesz az inzulin, akkor mehetünk 2.-ra :roll: tudom, én is, hogy nagyon messze van, de addig gyúrok, fogyok, és élvezem a férjemmel eltöltött minden pici kis pillanatot, hátha csodababa becsúszik :wink:

Zafir: mi volt ma?

Mné, drága hogy vagy?

Krisztókám?

Anyucik: kivánom, hogy sikerüljön átesni, vagy leküzdeni a tejcsinehézségeket....!!!

Csutika: hogy vagytok ebben a frontos-hülye időszakban, gondolom a hercegnők igencsak mocorognak....

Barika:Te hogy vagy kismami?

jaj lányok tényleg puszilok ám mindenkit, csak holnap utaazunk, és még sehol sem vagyok.....
DE néha beugrok olvasgatni......és nagyon-nagyon sokat fogok rátok gondolni :roll: :lol:
Ölelés
katapetra

Szisztok, itt vagyok :lol:

Reggel szerencsére nem kellett túl sokat várni. 7 után érkeztünk. Volt 3 műtétes, így hamar 7:45-re már bent is voltam. A nyerőszámok a következők: 8,8,9 és 8,8,10xvalahányas és talán még egy, de én itt elvesztettem a fonalat.
:lol:
Szerdán megyek vissza. Paragi azt mondta az lesz a sorsdöntő. Na kíváncsi vagyok hová dölök. :lol:

Katapetra: Csak így tovább! Nagyon ügyes vagy. Október nincsen olyan messze, hamar repülnek a hónapok.

Nyuszika: Mi Gran Canarian voltunk, kirándulni mentünk csak át Teneriffére. Nekem Teneriffe jobban tetszett, sokkal zöldebb.

Kriszto:Hogy vagy? Mit csináltál ma?

Többiek?????

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Krisztókám, csak a terhesedők vannak itt napközben (vagyis csak te, mert a másik terhesedőn dolgozik), az anyucik babáznak, a maradék (mi) meg rabszolgák vagyunk! :?

Igen, Tenerife az uticél, majd 1-én Dévisz megmondja mikor is mehetünk... :D

Zafír! HAJRÁÁÁÁÁ!!!
Vendég

Én is vagyok, mindig olvasok, de írni már sosincs időm:-)
Egyedül vagyok, vagyis anyummal, mert a zuram edzőtáborba ment egy hétre. Képes a babákat itthagyni :wink:
Úgyhogy kicsit húzósabbak a napok, de minden OK nálunk. Sári nem hajlandó már üvegből enni, úgyhogy kicsit nehezített pálya, mert sehova se tudok elmenni 3 óránál hosszabb ideig, mert itthon vár.
Matyi pont fordítva, Ő meg szopisztrájkba kezdett egy hete, és szinte semmit nem eszik ciciből. Ő üvegből nyomja. Két ellentét a két gyerek.
De csuda helyesek, már gőgicsélnek, hangosan nevetgélnek.
Ja, és mindkét gyerek végigalussza az éjszakát, csak a fejés miatt kelek egyszer.
Mindenkinek minden jót kívánok, kinek nyaralást, pihenést, terhesedést, babázást.

KépKép
momelcsi

Sziasztok,
bocsánat az eltűnésért, de összejöttek a dolgok.....
száz oldalnyi lemaradadásom van, jó sokat írtatok! :D
köszönöm a hiányolást, Kriszto, Mné, Barika....nagyon jól esett!!!!!
igyekszem visszarázódni és újból felvenni az fonalat....
amit láttam

Krisztokám, hűha jó kis hullámvasúton kellett végimenned mire a bébikék beköltözhettek!!!!nem csoda h kifakadtál....mennek a drukkok+++++++++++++++

Nene, homeós bogyókat nem próbáltad? nekem az jött be.

Katapetra, jó utat!!!!

Mné, nagyon drukkolok neked is!!!!!!

Andikám, 3. a nyerő, most majd sikerülni fog.....

ezer bocs h csak ennyir írok, de rohanok lerakni Domit...
ja velünk annyi h Domi nagyon beteg volt kétséges volt h el tudunk-e menni Krétára....aztán kicsit jobban lett így megkaptuk az engedélyt a dokinőtől...erre indulás napján kijött rajtam is ....de elmentünk...ráadásnak azon a gépen utaztunk ami megsérült a leszállásnál.....szóval rosszul indult az út az első két nap magas lázam volt stb de végül szuper fantasztikus lett....majd rakok fel az iwiwre képeket ha valakit érdekel.

puszi most már tényleg megyek

Kép
rencsi79

Emerenc, Cs.Andi,
köszönöm a bíztatást, aranyosak vagytok, én is remélem, hogy minden rendben lesz, és még itthon lehetek egy pár hetet. Bár pénteken már betöltöm a 24. hetet, a dokim a 20. heti befekvésről beszélt mindig, de mivel jó minden, így azt mondta, hogy még egy pár hétig itthon lehetek. Ennek is örülök. :wink:

Bari,
remélem jól vagytok, mit csinálsz egész nap, mert én már nagyon unatkozom itthon egyedül, már semmi nem köt le, csak tengek lengek, na meg nagyon sokat pihenek. Skype-on már nem nagyon szoktál lenni?

Mné,
hát igen, az elején is 7 hetet voltam bent, úgyhogy ki fogom bírni ezt is, hát persze, hogy kibírom, csak már lennék túl rajta, mert ha belegondolok, akkor mégis csak hosszú idő :shock: Nagyon szép lett a vonalzód, remélem szerencsét hoz majd nektek, és 9 hónap múlva gyönyörű babócátok lesz...
Igen, persze hogy megkérdezheted, külön szobában lesznek a csajok, de nincs a mi szobánk és az ő szobájuk között ajtó, így szem előtt lesznek... :wink: hát, már nagyon sok mindent megvettünk nekik, de még azért vannak hiányosságok. Mondanom sem kell, hogy három gyerek, nem egy gyerek, tehát nekünk tripla annyiba kerül minden, ez is, és az is, hogy nincs aki elvigyen vásárolni, mert a férjem nagyon sokat dolgozik mostanság, tehát emiatt sem tudtuk még megvenni a hiányzó dolgokat. De a jövőhétre tervezem az utolsó nagy bevásárlást.
Meg is jelöltél az iwiw-en? Mert én még senkit nem kerestem meg :oops: de mostmár ideje lenne, végül is lenne időm is rá... :roll:

Kretty,
de jó nektek, jó pihenést kívánok számotokra! Minden időt használjatok ki most a kirándulásokkal kapcsolatban, képzeld, én is annyira, de annyira vágyom kirándulni valahová :roll:

Nene,
jaj, biztos rossz lehet, hogy a kisfiúnak fájdogál a pocija, és alig alszotok emiatt. Remélhetőleg hamarosan rendben jönnek a dolgok, és minden beáll a megfelelő kerékvágásba, vagyis én azt kívánom nektek!!!

Zafír,
szerintem ügyes vagy a szurival kapcsolatban, amikor beadod, ne is arra gondolj, hogy épp akkor mit csinálsz, hanem valami másra, ne félj, menni fog az! Annak örülök, hogy nem kellett ma D-nél sokat várnotok. Szépek a nyerőszámaid, igen, volt, amikor anno én is elvesztettem a fonalat, mert annyi mindent mondott D, azt sem tudtam, melyiket kell megjegyeznem. :roll:

Katapetra,
ügyi vagy a fogyással kapcsolatosan. Igen, egy kicsit hosszadalmas lesz, de jól teszitek, hogy egymással fogtok majd foglalkozni :wink: :wink: :wink: minden egyes pillanatot ki kell használni... :lol:
Jaj, ne is mondd, ez az idő teljesen kikészít már két napja rosszul vagyok szinte egész nap. Hajnalban már itt van róka, hát nem akar már békén hagyni!!! :evil: :shock: :evil: és egész nap rossz a közérzetem, fáj a derekam, stb. (és képzeld el, úgy sajnálom a lurkókat, amikor hányok, mert addig szépen nyugisan alszanak, és az erőlködéstől felkelnek hajnalban is, és elkezdenek mocorogni, biztos nem esik nekik jól, akkor mindig megsimizom őket, hogy nyugodjanak meg, nincs semmi baj). De reménykedem, hogy itt a jó idő, és akkor minden ok lesz, jól fogjuk magunkat érzeni.

Momelcsi,
de jó lehet egy napotok, úgy megnézném hogyan telik egy ilyen lurkós nap... :wink:
Tudnál nekem segíteni? Cumisüveggel kapcsolatosan szeretném kérdezni, hogy van a 125 ml-s és a 250 ml-s, és nem értem, hogy most mind a kettőt kell venni? Mert én csak a nagyobbat vettem, szerinted vegyek kisebbet is? Milyen márkájú cumi, cumisüveg vált be nektek? Mert abban is tanácstalan vagyok, hogy milyet is kellene venni. NUK, és MAM-os dolgokat vettem eddig.

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Katapetra! Nagyon jó utat, jó pihenést és kikapcsolódást Nektek! Mennyi ideig lesztek? 10nap? jól emlékszem?

Zafír! Ez nagyon szupi eddig és továbbra is minden ok lesz!!!! Ma 7 után értél oda és háromnegyedkor már végeztél? És akkor most a kisdoki csinálta a műtéteket? Vagy mégis van Dévai?

Kretty! Nagyon klassz lesz nektek is, akkor ezek szerint még előtte 1-jén mentek Déviszhez?
Hallod csajszi, ahogy olvastalak arra gondoltam, remélem nem leszek egyhamar rabszolga megint... :lol: Vagyis csak addig míg a rabszolga-utódot betanítom és már nem is látnak egy ideig...

Reni! Örülök, hogy Domi meggyógyult... és hogy te is... biztos nagyon szép helyen voltatok és szupi lehetett a nyaralás (persze nem az első nap) Várjuk a képeket...

Kagyló??? Merre jársz????

Mné! Ugye nem dolgoztad ma nagyon halálra magad, tudom, hogy zárás van, de nagy dolgok vannak készülőben odabent!!! Így vigyázz magadra, csak óvatosan a stresszel és sok melóval...

Melcsi, látom nálatok is zajlik az élet.. Apa meg lelépett... :lol: :lol: Na, de komolyra véve, jó, hogy anyud segít és azért neki is kell egy kis kikapcsolódás.

Nálam semmi különös, ma kicsit kifeküdtem a napra, hátha D vitaminra még szükségem van. Szigorúan a pocakomon egy párnával, ami védi a bébiket a közvetlen naptól.
Lehet, hogy bedillóztam... :shock: :shock:
olyan baromságokat álmodtam és reszkedtem és izzadtam és a kisördög és az angyalka folyamatosan magyaráznak nekem, hogy akkor most terhesedem vagy úgysem.... nagyon durva...
De ma belekezdtem az Alkonyat-terápiába, így holnapra már jobb lesz... Remélem... Egyébként a hullámzó kedélyállapoton kívül semmi extra... jól haladok az eltervezett itthoni "munkával".
:lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kretty! írtam is vissza...

Mné! Azért majd gyere egy kis helyzetjelentésre, hogy minden ok veled!!!

kriszto

kriszto82

Rencsi,
Köszi a tippet, de a homeopátiás bogyót is kipróbáltam, de az sem használt :-(

Csuti,
Köszi amit írtál, és remélem minél hamarabb így lesz. Semmi nem gond, az sem, hogy szinte egész nap nem alszik, hanem engem szórakoztat, csak éjszaka aludhatnék kicsit többet, az jó lenne.

Én még az egyik említett helyen sem voltam, de fényképeket már láttam róla :lol:

Mindenkinek jó pihenést, nyaralást, babásodást, tüszőnövesztést és babázást.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene,
sajnálom....van egy lány aki szoptatási tanácsadó, még olyannak is be tudta indítani a tejcit aki öribabázott.....nem akarok erőszakoskodni, ha érdekel akkor írj privit.

Kriszto,
én terhesen is folyamatosan zagyvaságokat álmodtam....dolgoznak a hormonok!!! :wink: :D jól láttam ugye h szerdán fognak beágyazódni? én a jóbarátokat néztem látástól mikulásig és bár már sokszor láttam jókat nevettem rajta....

Kép
rencsi79

Csuti, én AVENT-eset vettem, mert az volt akcióban. De a kórházban dicsérték, mert cici formájú, mikor szívja, és így nem veszti el az érdeklődését a cici iránt sem. Ez nálunk bejött. A lányom már nem hajlandó üvegből enni.
Ebből van 125-ös és 260-as. Két különböző cumival, a kisebbhez 1-es van, a nagyobbhoz 2-es. Elsőre mindenképp 1-est használjatok, lehet külön is venni. Az üveg szerintem mindegy, bár a nagyobbat már 6 hónapos kortól ajánlják, mikor már nagy mennyiségű hozzátáplált kaját kap benne (turmixolt izéket). Én akkor használom a nagyobbat, ha este elmegyünk (2x fordult elő), és anyu és anyós fektet, akkor nem kell újratölteni az üveget, ekkor kb. 180-200ml tejet kapnak. De akkor is az 1-es cumival kapják.
A MAM-ot is dicsérték, a NUK-ról semmit nem tudok, Matyinak NUK-os cumója van, és imádja.

El tudom képzelni, hogy nektek mennyibe van a babavárás. Már a végén nekem is csak a szemem forgott a sok kiadástól. Pedig ruhákat nem is nagyon vettünk. De mikor kifut az 50-56-62-es széria, hirtelen azt is kell venni, mert akkorát már senki sem ad, mintha az ismerősök gyerekei ezt a méretet átugorták volna.

Akkor a három csajszi egy szobában, de külön lesz tőletek. Nálunk is így van, nem bántuk meg. De gyorsnak kell lenni, ha valamelyik felébred, nehogy a másikak is felébredjenek. Nekünk egyenlőre ez jól megy, hétvégén nagyik lassúak voltak :wink:

Nyugodtan kérdezz, szívesen segítek, akár priviben is.

Tényleg ráfér a férjemre is a pihenés-kikapcsolódás, mert baromi sokat vállal miattunk. És itthon is szépen helytáll. A kezdetekkor szinte ügyesebb volt nálam is. De azért 15 hét 24 órában az előnyömmé vált.:wink:
És anyumnak tényleg kikapcsolódás a babákkal lenni.

Csuti, bárcsak abba maradna már nálad a rókázás. Tényleg fellélegezhetnétek egy kicsit.
Dévai 24. héttől engem is cseszegetett, hogy menjek kórházba, pedig semmi bajom nem volt. Jól ki is nevettek volna a Jánosban, ha megjelenek a kis csomagommal, hogy most akkor 14-15 hetet eltöltenék ott. Mikor bekerültem, szülés előtt 3 nappal is haza akartak küldeni.
Légyszi, jelölj be engem is az iwiw-en, szeretném nézni a pocid fejlődését.

Mindenkinek kellemesebb időt, mi két napja esténként befűtöttünk.

KépKép
momelcsi

Kriszto: Dévai nincsen, KisDoki csinálta a műtéteket. Nem diliztél be csak óvatos vagy. Én tegnap óta, mióta megtudtam, hogy minden rendben van, óvatosabb vagyok mint valaha, pedig tudom, hogy nekem még nincs kiért/kikért aggódnom. Holnap jön el a te nagy napot. Babóóóóóóóócccccáááááák tessék kapaszkodni. :D

Csuti: Köszönöm a bíztatást, a mai szuri már pikk-pakk ment, Oxigént elküldtem, hogy ne is nézzen oda. Így könnyebb volt mert így nem láttam a sajnálkozó kutya szemeit. :D Sose gondoltam volna, hogy képes leszek magamnak beadni, hiszen minden vérvételnél meg szurinál rosszul leszek, már akkor ha a tűt meglátom. Mi mindenre képes egy nő, hogy attól (nálunk inkább azzal, hiszen donorosak vagyunk) legyen gyereke, akit a világon a legjobban szeret.

Momelcsi: Ha van friss képed az ikrekről szívesen megnézném.

Barikám: Tudom hogy jól vagy, meg feküdnöd kell, de ha van egy kis időd bújj elő.

Majd otthonról írok többet, de úgy tűnik annyira függő lettem, hogy már a melóból is fórumozok. :wink: Megyek melózni.

Szép napot mindenkinek!

Zafír
zafir100

Zafir! Udv a fuggok kozott! :wink: Hat igen, ahol jol erzi magat az ember ott sokat megfordul! :D

Bari, azert neha adj eletjelet magatokrol!

Mne, hogy megy a terhesedes? :)
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak annyi a meló, hogy nem jutok el az írásig csak gyorsan végig olvaslak benneteket. Estére meg már nézni sincs erőm. De lassan csak vége lesz ennek a projektnek is és akkor nyugisabb lesz (remélem).

Zafír: annyira-annyira ügyes vagy! Én nem hiszem, hogy be tudnám magamnak adni! irigykedek is rendesen most. :oops:

Rencsi: akkor tényleg nem indult valami jól a nyaralás, de remélem, hogy annál jobb volt a folytatás! :D

Kriszto: :D :D Vigyázz is a kis lurkókra! És szerintem természetes a kisördög, meg a kisangyal. De csak a kisangyalt szabad meghallani és komolyan venni, nem tudtad??? :lol:

Bari: a sztárfotó óta állandóan az jár a fejemben! Remélem, minden rendben továbbra is veletek és csak pihengetsz rendületlenül. :D :D

Katapetra: jó utat és a ködös Albionban (remélem, nem lesz köd végig) felejtsd el a gondokat. Október meg mindjárt itt lesz. Nekünk is úgy repülnek a napok, hogy csak na. Addig meg sok-sok esély és lehetőség van a csodababára.

Mné: nagyon drukkolok a terhesedéshez! :lol: :lol: :lol: Vigyázz magadra. A vonalzód nagyon édes, kívánom, hogy hozzon ez is szerencsét. Sokat gondolok rád! És igen, amint lehet indulunk! Piri kicsit korábban érkezett, mint számoltam, így szerintem csak aug. 20 után tudunk majd indulni. Ami abból a szempontból talán nem akkora probléma, hogy nagy valószínűséggel minden vizsgálatot újra kell majd csinálnunk és nem kell stresszelnem az időhiány miatt.

Nálunk most nem történik semmi különös. Kicsit magam alatt vagyok, mert mindenki a családban az új jövevényről beszél, ami persze teljesen természetes. A 7végén ráadásul egy nagy-nagy családi összejövetel lesz, ahol majd végig ezt fogjuk hallgatni, meg hárítani a kérdéseket, hogy nekünk mikor lesz már.
Velem jelenleg a lelki-hullámvasút épp lefelé tart, mert nem bízom a következő lehetőségben, nincs kedvem az egészhez, türelmetlen és fáradt vagyok. Így meg nincs is értelme belevágni! Igyekszem összeszedni magam. Ma bejelentkezem talpmasszázsra, és remélem hamarosan a kineziológus lány is tud fogadni.
Bocsi, a vége kicsit negatív lett. Lesz ez még jobb is!
Szép napot mindenkinek!
szélkisasszony

Melcsi, azt írtad, éjjel felkelsz fejni. Na most Dóri nálunk lefekszik éjfél, negyed 1 körül, reggel 7-kor úgy verjük ki az ágyból. Cici reggelre iszonyatosan fáj, mégsem tud sokat szopizni belőle és a fejés sem produkál túl sokat............ :( Te miért kelsz fel éjjel fejni? Van jelentősége? Nekem ekkor telik meg a cici, mondjuk mondom, fáj rendesen, de pont most éjszaka volt egy fél órás ramazuri Dórival (büfizett egyet több órával a kaja után, így kellett öltöztetni és vissza is aludt azon nyomban). Na akkor arra gondoltam, fejni kéne, de félek, reggelre meg nem lesz akkor tejcsi............ Szóval?

Rencsi, írtam privit.

nyuszika85

Kedves fórumfüggők! Úgy fest romantikus film-függő lettem...de ha ez kell, legyen.

Mné! Na, nem hiszem el, hogy a munkahelyen nem lesel néha-néha felénk??? Csak egy-két szóra gyere, annál nagyobb függő vagy te is, mintsem, hogy csak így eltűnj.

Barika pihenget, de szerintem ma jön majd, mert ma megy dokihoz vérvételekre beutalót kérni, meg belgyógyászhoz, szóval egészen biztosan jön majd a híreivel..

Csuti! Teszel fel friss képet a pociról? Szerintem most iszonyú gyorsan nőhet már. Én nagyon szorítok neked, hoyg egy 6-8 hetet még otthon tölthess és a megérzésem, hogy csak a32. hét után fognak a csajok kibújni! Ami pedig remek lenne!!!

Nene! Nagyot nevettem amikor a helyekről (amikről a többiek váltottak néhány szót) írtál egy mondatnyi hozzáfűznivalót, pont arra gondoltam amire te, képen már én is láttam mindet!!!! :wink: :wink:

Mindenesetre irtó sok szép hely van a világban az tény, az ember utazik, repül pár órát és egy teljesen más környezet, éghajlat, hangulat veszi körül.

Szélkisasszony! Mennyire ismerem a hullámvasutat! Az a baj vele, hogy baromi hepehupás. :D :D Állandóan csak fent és lent, és teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor indul el a lejtő vagy az emelkedő. DE saját tapasztalatból és itt sokan szerintem ugyanígy élték meg, mire odakerül az ember, hogy kezdés, addigra csak előre, fel és semmi lejtő!!! Hidd el így lesz Nálatok is. Ti mentek nyaralni?????

Leeda! Te most egyedül vagy, a férjed külföldön?

Többiek pusszantás, megyek ki a kertbe.., szigorúan töltődni semmi egyéb. :wink:

kriszto

kriszto82

Krisztom,
nem tudsz jönni skype-ra egy kicsit, mert fel akarnálak hívni, de elromlott a telefonom... :evil:

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok Csajszik,

sajna egy kesergős időszakon vagyok túl és az önsajnálat miatt nem jöttem felétek, de még zugból sem volt hajlandóságom babás témára gondolni :(
csodababát biztosan nem tudunk összehozni (tudom, a mézespálinka és a rockkoncert hiánya az ok és nem az én tehetetlenségem;)

amint tudok visszaolvaslak benneteket és ismét képben leszek

ohhh Bari, milyen csodás az a kép a két kis lulkóról!!!!
jó babásodást mindenkinek!!!!! jó nyaralást aki éppen utazik!!!!

puszi
kisalag
Fót

Halihó!

Itt vagyok!

Kriszto: Jól esik, hogy hiányolsz, köszönöm, de az elmúlt 1,5 napban nem tudtalak olvasni benneteket, annyi volt a meló... Most úgy néz ki, hogy rendeződik mindenmegint, és már nincs akkora hajtás. Te hogy vagy? Mi jót csinálsz egész nap? Filmeket nézel? Itt a belvárosban nem is süt a nap, úgyhogy remélem nem fogsz megfázni! Nagyon vigyázz magatokra!

Csuti: Igen, bejelöltelek, és vissza is jelöltél. Még 10 hónappal ezelőtt Kriszto elküldött egy levelet, amiben benne volt mindenki "eredeti" neve, és bejelölgettük egymást. El tudom képzelni, hogy mennyi pénzbe kerülhetnek a dolgok. Miért nincsenek a boltban mennyiségi kedvezmény?

Kisalag: Mi történt? Elmeséled? tudunk valamiben segíteni azon túl, hogy meghallgatunk? Hatalmas ölelést küldök neked.

Szélkisasszony: Borzasztó lehet, állandóan hárítani ezeket a dolgokat. Néha én is olyan szívesen megmondanám már az igazat. Úgy ki tudják borítani az embert ezekkel a kérdésekkel, és megjegyzésekkel. Kitartást kívánok nektek!

Nyuszi és Nene: Sajnálom, hogy mindketten küzdötök a tejért, ugyanakkor irigykedem is ám, mert milyen jó is lenne már ott tartani, hogy felkeljek-e éjszaka "fejni"... Ugyanakkor tudom, hogy megviseli az embert, úgyhogy nektek is sok erőt, és tejcit kívánok!

Kretty: Nagyon jó utat kívánok nektek! És ha lehet, akkor majd kérünk szépen képeket, mert én még csak fotón sem láttam a Kanári-szigeteket (azt hiszem).

Kagyló: Megint nagyon eltűntél! Lassan utaztok! Készülődsz már? Párod meggyógyult?

Rencsi: Sajnálom, hogy Te is lebetegedtél,m és így kellett elutaznotok, de örülök, hogy végül jól sikerült a pihenés. Domi hogy bírta a repülést?

Zafir: Nagyon szép számok, és holnapra még nagyobbak lesznek! Ügyes vagy a szurival is! Holnap is nagyon várunk ám a beszámolóval!

És hnogy én hogy vagyok? SEHOGY! Nem tudom, nem érzek semmit, nem fáj semmi, nem szúr, nem görcsöl stb. Jaj nem tudom, hogy most mi van. Pedig olyan nagyon messze van még 25-e. Tudom, nem szabad keresni a jeleket, de a múltkor nagyon fájt a hasam. Úgyhogy most nem tudom, hogy hogy is vagyok. Tudom, lesz ez még így se!

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Sziasztok,

Szélkisasszony,
szerintem nagyon fontos h pozitívan állj a kezdéshez, addig nem szabad belevágni amíg nem hiszel benne....mi is csúszunk a kezdéssel legkorábban szeptember vége lesz mert én úgy érzem h csak akkor sikerülhet ha lesz aki segít nekem Domival....ahogy már említettem ő egy szélvész rosszcsont....biztos vagyok benne h esélye nem lenne a babáknak ha azt adnám elő közvetlenül beültetés után amit egy átlagos nap szoktam Domival. Van egy rokon aki besegít néhány hete, de kiderült h unokáznia kell pont akkor amikor nekünk a lombik lenne....így nincs mit tenni csúszunk, de tudom hogy ha negatív gondolatokkal félelemmel indulnék akkor biztos nem sikerülne.....Fel a fejjel a következő nagy családi eseményen már a ti babátok lesz a téma!!!!

Mné,
tudod az is jó hogy ha ne érzel semmit és az is ha igen, mert mindnekinek más és máshogy történik!!! Neked mikorra mondták kb a beágyazódást? bocsi ha volt már róla szó még mindig vannak lemardásaim... :oops:
Már sokaszor repült, mi nagy világutazók vagyunk a férjemmel és bár nagyon visszavettünk amióta Domi velünk van, már elvittük őt is ide oda. A fel és leszállásnál kell taktikázni, előtte nem adok neki inni, illetve kapott egy kis sós kekszet hogy szomjas legyen mert így a folyamatos nyeléstől nem fájdul meg a füle.....volt a agépen jó sok baba az összes üvöltött sajnos a fájdalomtól.....még egy felnőttnek sem kellemes nemhogy egy picinek.....egyébként szereti csak egy percig sem képes nyugton maradni így a két óra alatt igencsak lefáradtunk apával a szórakoztatásától.... :wink:

Nyuszika, már válaszoltam is:)))

Kisalag, írtam privit.

puszi mennem kell ma megyek végre a körzetihez.....

Kép
rencsi79

Nyuszika, én nem akarok ebben tanácsot adni, csak leírom, hogy velünk hogy van. Ugye nekem az elején nem tudtak szopizni, úgyhogy ezerrel fejtem minden kajálás után. Persze így nem termelődött 3 óra múlva elegendő a szopizáshoz, na erre elég későn jöttem rá. Most napközben már nem fejek, csak este a lefekvés előtti szopi után és utána 6 órával, ekkor teljesen.
Ha nem szoptatok, akkor max. 6 órát bír ki a mellem, és akkor olyan, mintha 500köbcentis implantátum lenne benne. Elsőre eléggé megrémültem tőle (elaludtam a fejési időt) :lol:
Kb. 4-5 fele fejek éjjel, és reggel 8-ra már tudok szoptatni. Ha Matyi felébred, akkor úgyis üvegből kap. Muszáj, hogy az éjjel cicizés mentes legyen, pihentetni kell.
Éjjel kb. 450-500ml-t fejek, ezt használom fel Matyinak napközben pótlásra, úgyhogy nagyon fontos, hogy fejjek. Mondjuk baromi sz*r éjjel felkelni fejni, kb. 1 órát vesz igénybe nálam. De már több mint egy hónapja nem kapnak tápszert, bár addig is elég minimálisat kellett.
Szerintem, ha fejsz éjjel, lesz reggelre tejed rendesen. És a teljes kiürítés fokozza a tejtermelődést. Mondják az okosok.
Remélem, tudtam segíteni. De tuti mindenkinek másképp működik, nekem se jöttek be mások praktikái.

KépKép
momelcsi

Csajok, csatolom a táblit!

Mné! Örülök, hogy jelentkeztél, annak kevésbé, hogy sok melód van! DE hamarosan otthon lógathatod majd a lábid és növesztheted a megterhesedett pocakod!!! :D :D :D

Kisalag! Mesélj!!! Meghallgatunk ám és itt aztán lehet panaszkodni, kiakadni, sírni, üvölteni stb. stb. Valljuk meg volt mostanság rá példa, hogy én is jelentősen kiborultam nektek!

Pusszantás, megnézem a Napocskát, egy kis kinti szusza keretében :lol: :lol:

jaja és a táblicsku: 1309874961.0819.htm

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: