A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Katapetra, úgy tudom, a cukros lötty ivászatot nem szabad ilyen sűrűn ismételni, mert eléggé megterheli a szervezetet. Csak ne legyél rosszul.... :!:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Tessék, laptető... Azért örülök :) Mindenki vegye el a Maga részét, sok sok sok szeretettel :)

Én "Dóribabagyerekiéstalálkozzunkvégre" drukkra fordítom :)

Ti?

nyuszika85

Neharagudjatok........nagyon aranyosak vagytok, hogy szurkoltok nekem!
Nincs jó hírem nem termékenyültek meg, túl vastag a petesejt fala.
ICSI van rá írva a kartonomra de csak annyit mondott Dévisz, hogy holnap reggel telefonáljak. Csak nagyon nagy kétségem van! Miért nem szurták meg rögtön? Miért kellett várni egy napot? Amikor már az elözőkben is Icsi volt?
Jaj, semmit nem tudok....
Kriszto, jaj az a piri...... :evil: pedig már azt hittem, hogy kezdesz. Ezek szerint nem reggel 6ra mész hanem 18órára?Nagyon drukkolok, hogy megjöjjön és a férjednél ne legyen gyulladás, tudjatok kezdeni!
nyuszika, a férjem eredménnyével sosincs gond. Inszemeknél is mindig azt mondta Dévisz, hogy egy falu asszony lakosságát eltudná látni..... :lol: Az én amazonjaimmal van gond.
Nagyon szép Dóri szobája....jó, hogy fel tetted a képet, tényleg erőt ad az embernek, hogy érdemes küzdeni, mert van pozítiv végkifejlet is.
Barika, jól tetted, hogy otthon maradtál. Azért vagy veszélyeztettet terhes, mert ketten vannak? Ugye nincs más baj?
Katapetra, nagyon ügyes vagy, hogy ennyit sportolsz és diétázol, meg lesz a gyümölcse az tuti! :wink: Teljesen érthető, hogy szét izgulod magad a párod miatt.....most már tényleg nincs 4hét.....mindjárt itthon lesz!
Kagylo, KITARTÁS és KITARTÁS! Meglesz az a gyerek és anyuka leszel a többi meg megoldodik. :wink:
Zs, :cry: :cry: basszus.
Szurikáta, köszönöm a varázslatot! Nagyon jól jön, hogy legalább egy kis borsószem nagyságú legyen....

Drukk, szélkisasszony, Kretty és Mindenkinek.
CS.Andi, :D jó, hogy jöttél!
monilla, Te is jó, hogy jöttél! Hogy van a kisfiatok? Még rakosgatja a kinőt ruciait a kistesónak? :D Annyira drágák tudnak lenni! :lol:
Rozi, hogy állsz?
emerenc

Neharagudjatok........nagyon aranyosak vagytok, hogy szurkoltok nekem!
Nincs jó hírem nem termékenyültek meg, túl vastag a petesejt fala.
ICSI van rá írva a kartonomra de csak annyit mondott Dévisz, hogy holnap reggel telefonáljak. Csak nagyon nagy kétségem van! Miért nem szurták meg rögtön? Miért kellett várni egy napot? Amikor már az elözőkben is Icsi volt?
Jaj, semmit nem tudok....
Kriszto, jaj az a piri...... :evil: pedig már azt hittem, hogy kezdesz. Ezek szerint nem reggel 6ra mész hanem 18órára?Nagyon drukkolok, hogy megjöjjön és a férjednél ne legyen gyulladás, tudjatok kezdeni!
nyuszika, a férjem eredménnyével sosincs gond. Inszemeknél is mindig azt mondta Dévisz, hogy egy falu asszony lakosságát eltudná látni..... :lol: Az én amazonjaimmal van gond.
Nagyon szép Dóri szobája....jó, hogy fel tetted a képet, tényleg erőt ad az embernek, hogy érdemes küzdeni, mert van pozítiv végkifejlet is.
Barika, jól tetted, hogy otthon maradtál. Azért vagy veszélyeztettet terhes, mert ketten vannak? Ugye nincs más baj?
Katapetra, nagyon ügyes vagy, hogy ennyit sportolsz és diétázol, meg lesz a gyümölcse az tuti! :wink: Teljesen érthető, hogy szét izgulod magad a párod miatt.....most már tényleg nincs 4hét.....mindjárt itthon lesz!
Kagylo, KITARTÁS és KITARTÁS! Meglesz az a gyerek és anyuka leszel a többi meg megoldodik. :wink:
Zs, :cry: :cry: basszus.
Szurikáta, köszönöm a varázslatot! Nagyon jól jön, hogy legalább egy kis borsószem nagyságú legyen....

Drukk, szélkisasszony, Kretty és Mindenkinek.
CS.Andi, :D jó, hogy jöttél!
monilla, Te is jó, hogy jöttél! Hogy van a kisfiatok? Még rakosgatja a kinőt ruciait a kistesónak? :D Annyira drágák tudnak lenni! :lol:
Rozi, hogy állsz?
emerenc

Emerenc, most nem értem pontosan: tegnap egy sem termékenyült meg, de ma meg tudták szúrni mindet? Remélem minden rendben lesz holnap és kaptok vissza babát!!!!

Krisztó, jajj, nagyon drukolok, hogy holnap minden rendben legyen. Hidd el, holnap merional és puregon recepttel jössz ki apánktól! :D
Vendég

Emerenc, nagyon sajnálom, azért tény, ezek nem a legjobb hírek, de végül is nézzük a pozitív részét, ma megszúrták Őket és holnap JÓ HÍREKET FOGSZ KAPNI!!!!

nyuszika85

Emerenc: amit irtál, hogy nem értesz, azt bevallom "férfiasan" én sem értem :roll: , de ők a szakik, biztos van rá magyarázat...nagyon drukkolok holnap, és kérlek gyere, bármi is legyen...puszi

Nyuszika: vettem a laptetőből, a lapalját pedig én osztom :lol:
A terheléssel kapcsolatban, nem bizti, hogy újra lesz, ez csak az én okoskodásom lenne, de tényleg elég megterhelő volt.....valószinű, hogy 3 hónap múlva lesz újabb terhelés, az az augusztusban....de jó lenne, ha rendben lenne, mert akkor szeptemberben GOOOOOO :!:

Szélkisasszony: hogy vagytok szélcsikóval? mi jót csináltál ma?

kvzsuzsi:nagyon Veled leszek holnap!!!!!

Zs76: ...sajnálom...

kriszto: reggel, vagy este 6-ra mész?

Kagyló: gyereeeee sűrűbben! Ahogy irod, úgy látom a férjeddel kapcsolatban, Te is nagyon szerencsésnek mondhatod magad, és ez nagyon jó dolog! Hogy ennyire szeret!!!! De mis is szeretünk ám! Ne légy szomorú.....

Mné: ti mikor is indulnátok?

Kretty: Neked is nagy drukk holnapra!!!!!!

Szép estét lányok!!!!Ölelgessétek meg a párocskátokat..... :P
katapetra

Sziasztok!

Emerenc, uh, nem semmi :shock: de most ne idegeskedj,hanem készítsd a helyet a picuriknak :lol: Nagyon drukkolok,h holnap jó híreket kapjál :wink:

Kagyló, kérdezted,h h vagyok :lol: Nagyon jól, ma kevésbé fájt a hasam, helyette éjszaka a cicim szurkált, de nem gyengén :shock: mintha tűvel szurkálták volna, de napközben egyáltalán nem volt semmi. Aludolni már aludolok minden du-n, de általában mindig van valami ami felkelt... :evil:
Te is holnap mész Déviszhez ugye?

Nyussz, én is vennék egy szeletet jövő péntekre :wink:

A férjem ma hívta a talpmasszőrt és mondta e neki a jó hírt és azt mondta,h szerinte meglesz a két baba :lol:

Kretty, hova tűnt a vonalzód???

Katapetra, én tényleg tudok olyat akinél IR gond volt és ahogy helyrejött jött is a spontán baba :wink: A gyerekeket táborozni viszed a Balcsihoz? A piroskás képet jót nevettem mikor megláttam :lol: :lol: :lol:

Parane, Poszi mi van veletek??? Hogy vagytok?

Nene, várunk holnap,h Dévisz mit mondott :lol:

Kriszto, remélem reggel mikor bejelentkezem szkájpra jó hírrel vársz :lol:

Szélkisasszony, merre vagy?

Zsuzsi, Téged is várunk holnap!

Puszi mindenkinek és szép estét!
Bari

bari6

Sziasztok
Emerenc
Ezt most én sem értem,egy nap után szúrják meg?!Vagy már értelmezni sem tudom amit leírtál?!..............Ha ICSI van akkor azt is csinálják,ebben az esetben nem számít a petesejt fala....
Jó ha apánk azt mondta,hogy holnap reggel hívjad akkor azt is kell tenni,és remélem meg fog indulni....én szorítok neked,de nagyon!!!! :wink:
Köszönöm,remélem hamarosan már én is anyuci leszek,okoska apucitól... :roll: :oops:
Katapetra
Köszönöm szépen,aranyos vagy,tényleg nagyon jól esik,hogy mellettem vagytok.Majd fel kaparom magamat a padlóról...
Hidd el minden nap megnézem mi történik veletek,csak van amikor annyira ki vagyok nincs kedvem írni. :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Barika
Akkor nem is viseled olyan rosszul...........és ez a jóóóóóóóóóóóó!!!
:wink: :lol: :lol:
A talpmasszőr ezt miből gondolja???Remélem igaza is lesz!!!
Holnap megyek apánkhoz,találkozok az egyik csajjal,avval akivel az utolsó lombikon voltunk együtt, és aki hívott akkor.

kagyló

Barikám! én is remélem... túl vagyok egy forró ülő -( :oops: :oops: , Dévainak egy szót se!!!)fürdőn, néhány tornagyakorlaton, egy vagon görcsön és remélem reggelre pirike beköszönt mert már nagyon az agyamra megy. (ja és persze a férjem már mondta, hogy fejben már menstruálok ezerrel.. :lol: :lol: )
A fürdő ötlete az ikers barinőmtől származik... javasolták még a két feles pálinka elfogyasztását is, amelyen ugyan még gondolkozom, de hajlok felé... (szegény uram meg mér fent alszik, mert 3kor kel....), szóval hátha segít a kis pálinka is...

Holnap 18.00-ra megyek.. Zsuzsi talizunk???
Nene, remélem veled nem! És ezt nem azért mondom mert nem szeretnélek látni, megismerni a nagy pociddal, hanem mert egyikünknek sem kívánom, hogy te a fél ötös időpontoddal még ott légy.

Katapetra, te Pesten? Csajos bulik? Vagy hasonlók,amíg Apa nincs itthon? Merre futsz? Úszáson nem gondolkoztál, az is kikapcsol és szépen formálja az alakot, is.

Emerenc! Drukk és mégegyszer mondom minden rendben lesz!!! Hidd el!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kagyló! Ma mit főztél?

kriszto

kriszto82

Kriszto
Ma borsó leves,rizibizi,rántott sajt.És te?Holnap jössz apánkhoz?
Képzeld el rászántam magam tegnap,hogy apukámnak elmondjam a donort.Tudom,hogy a párom megkért arra,hogy ne mondjam el soha senkinek,de úgy éreztem meg kell beszélnem vele...meg a tanácsára is szükségem volt.Hát végig is hallgatott.....és egy darabig nem szólt semmit sem.Vártam majd azt mondja ne csináljam,vagy bármit.
De csönd volt,és egyszer csak rám nézet és azt mondta:nem tudom számít-e amit most mondok neked,de szeretlek kislányom!Hát annyira kész lettem,hogy elkezdtem bögni... :cry: :cry: :cry:
Szegénykém azt sem tudta,hogyan öleljen át....ezért vagyok annyira magam alatt,de megígérte nem mondja el senkinek sem.

kagyló

emerenc: tessék bizakodni! és követni bari példáját! és akkor ránk is jut majd a sor ;)
szép estét és tessék pozitív gondolatokkal bombázni a négyeket és a katonákat! +++++++++++++++

kriszto, persze h minden ok lesz a gyulladással, az nem is gyulladás hanem vmi afféle, mint írtad; tehát nyugiiiii!!!!!!!!!!!

mindenki másnak is jó éjszakát!
kisalag
Fót

Kagyló!! :cry: :cry: :cry: :cry: Jaj, az apukák már csak ilyenek, egyszerűen imádnivalók. Jó tudni, hogy vannak nekünk és ennyire nagyon szeretnek minket!!!
Nálunk grillezett húsok és saláta a hétvégéről és húsleves, sok-sok répával.
Holnap lesz forgalom Dévainál...

kriszto

kriszto82

Kisalag!!!!!!! Egy mondatot rólad!!! Légyszi, légyszi,légyszi... hogy vagy? mi a helyzet????

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

kagyló, nene: olyan aranyosak vagytok, hogy biztattok, de én nem akarom hamis álomba ringatni magamat. persze, hogy D mondja ki az utolsó szót, de nem hinném hogy holnap azt mondaná, hogy van ott valami! :shock:

kagyló: el is pityeredtem magam azon amit írtál apukádról. jajj ezek az apukák, olyan aranyosak tudnak lenni! :D ne legyél magad alatt. ez annyira jóóóó :)

nene: miért írod azt, hogy ha Dévain múlik már kint lenne a gyermek, ő miért sürgeti?? majd várunk, hogy milyen lett a CTG eredmény, meghogy mit mondott D!

katapetra: nagyon jó ez a kép, én legközelebb egy vérengző farkast kérek, aki elűzi Piroskát! :lol:

emerenc: ezek valóban nem jó hírek, de bizzunk benne, hogy ha ma megszúrták őket, akkor holnapra minden rendben lesz! mondjuk ezt én sem értem, hogy ha ICSI van a kartonodra írva, akkor vajon miért vártak 1 napot, ezt már máskor is így csinálták? Vagy másnak hogy csinálták az ICSI-t???
Érdekes amit írsz, mert nekem is azt mondta, hogy vastag a petesejt fala, így mielőtt visszatette meglézerezték Egyetlenkét, hogy jobban be tudjon ágyazódni (hát sajnos ez is hiába volt) viszont ezek után azt gondolom, hogy lehet, hogy ezért termékenyült meg csak1 a 6 ból, mert a többinek is vastag volt a fala. Azért rákérdezek, és lehet, hogy legközelebb már nekünk is inkább az ICSI vel kéne indulni

Én azt beszéltem tegnap D-vel, hogy holnap délelőtt menjek, szerintem 10 óra körül fogok menni!
Ha valaki megy reggelre! Üzenjen már valahogy, hogy sokan vannak-e, és hogy hogy megy a sor. MErt ha lassú, akkor csak 11 re megyek oda! :)

ÚGyhogy sajnos a délutános műszakkal holnap nem találkozom! :)
De talán majd legközelebb!

Mindenkinek szép álmokat!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

bari: örülök, hogy jóban vagytok a lurkóv/k-al, kivánom, hogy a talpmasszőröd megérzése bejöjjön....
Igen, gyerekeket viszek le, régen volt vidéken egy szinjátszó csoportom....álom meló volt, az ovi mellett.....és egyyik barinőm :),továbbvitte őket, amikor én feljöttem Pestre, de nyáron mindig én szervezem nekik a tábort....már nagyon várom....

Kriszto:hála az égnek, Pesten vagyok....külföldön , egyedül megzakkannék.....nagyon vágyok csajos bulikra, de nem ihatok :( , emiatt a gyogyó miatt....és azért az én társaságom buli alkalmával azért nem mellőzi....de azért egy két névnapra, szülinapra bekukkantok....
Futni itt szoktam a tónál, szembe velünk van egy tó (kőbánya, újhegy)és itt lehet futni...az úszással is szemezek, csak utálok levetkőzni, főleg igy hogy van rajtam imitt-amott párnácska..... :oops: majd 8 kiló minusz után bátrabb leszek.... :lol:

kvzsuzsi: elküldöm neked legközelebb a vérengzőt, ha kéred :wink: :lol: nálam anno 3 szép, és kettő picibb, és keményebb sejtecske volt, 3-at simán, 2-t ICSI-vel tettek embrióvá....aznap....nálad biztos indokolt.....nyugi
Puszi

Na, JÓ ÉJT.....0:15 van..... :o
katapetra

katapetra tényleg kőbányai vagy! :-) Én is!!!!! :-) Imádom a tavat az újhegyin!

Ági28

Sziasztok!

Nem termékenyültek meg! :cry: :cry: :cry:
3 hónap múlva mehetek csak, mert kaptam ezt a decapeptyl Depot.
Szerintem ezt most ők szúrták el.....nagyon csalódtam.....elegem van az egészből! Nem mondott semmit....De most őszíntén hová mehetnék máshova? Kezdetektől ide jártam, de nem vagyok több mint egy adat, vagy még az sem, megsem nézték szerintem, hogy múltkor is ICSI volt. A baj az, hogy az idő nem nekem dolgozik, egyáltalán nem biztos, hogy sikerül mégegyszer 4petesejtet kipréselnem magamból.
Nagyon ki vagyok.....
emerenc

Drága Emerenc, nem is jutok szóhoz...borzasztóan sajnálom :cry: :cry: :cry:
Kép

bari6

Emerenc: annyira sajnálom, nem is tudok mit mondani, de azért legyél egy kicsit pozitivabb, biztos tudsz még egy csomó petesejtet adni, hiszen olyan kis adag hormonokat kaptál, én 2 egységnyi merionalokat kaptam,
na aggódj lehet azokat az adagokat még emelni! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Nem állított le várunk pentekig
Vendég

Drága Emerenc! nagyon nehéz ilyenkor olyat mondani, ami vigaszt adna.... DE tudd, hogy Nagyon szeretünk, melletted vagyunk, és rettenetesen sajnáljuk, hogy igy alakult.....jól érezted ezt az ICSI dolgot....nem kérdezted meg, hogy miért döntöttek másnap az icsiről?

Ágika: nem mondod????? :lol: ez nagyszerű!
Igen ide költöztünk a férjemmel az eljegyzés után...azóta itt vagyunk, én nagyon megszerettem Kőbányának ezen részét :D Csak akkor megyünk el innen, ha gyerkőcök lesznek.....a kis kertecske jó lenne nekik....És Ti merre? Hová járnak bölcsibe a manók?
katapetra

Kretty! Ez nagyon biztató....... :wink:
katapetra

Sziasztok!

Itt vagyok, csak hétfőn este 11-kor értünk haza, tegnap pedig vendégek voltak délelőtt, délután mentünk az itteni nőgyógyászomhoz, és este ismét vendégek voltak :shock: így pihenni sem tudtam semmit.
A lényeg, hogy Elekes doki tényleg aranyos, precíz szakember. Megnézett mindent tüzetesen, az ágyon 1 óra 44 percet feküdtem, és közben végig nézte a babókat, és végig mondta, hogy mit lát, mit néz. Persze én sokszor hiába néztem, nem "láttam", hogy mit is kellene látnom??? :oops: :roll:
Megtudtuk a neműket is, és képzeljétek, mind a három babócánk kislány. Először a férjem arcára kiült a meglepettség, mert szeretett volna egy kisfiút is (igaz én is), de nekik is nagyon örülünk, főleg, hogy egészségesek. :lol: :lol: :lol:
Tegnap a nőgyógyász megnézte a méhszájat, és rendben van hála, így még nem kell befeküdnöm a kórházba, mondtam neki, hogy nagyon sokat fekszem, pihenek, nem csinálok semmi. Ja, és híztam is már 4-5 kilót :lol:
A doki felírta nekem a Proluton depot injekkciót, hogy 20. héttől már kezdjem adatni :? hogy minél hamarabb hasson, hát nem tudom, hogy jó ötlet-e, mert én úgy hallottam, hogy 22-24 héttől szokták adni.

Bari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon ügyes anya és apa vagytok, nagyon örülök nektek!
Én azért reménykedem a másik picuriban is, hogy életre való, és egy pár nap múlva UH-n ott lesz a két kis szívhang :D

Kép

Kriszto,
írj, hogy mi volt ma, mert nagyon kíváncsi vagyok, és jó volt találkozni is, nagyon örültem.

Zs76,
:cry: :cry: :cry:

Szélkisasszony,
te mikor tesztelsz már? Mikor mész D-hez? Nagyon szorítok nektek is!

Emerenc,
:( :cry: :(

Kretty,
:lol: :D :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti! Vigyorgok, mint a vadalma....... :D GRATULÁLOK a 3 kis királylányhoz.....gondolom a férjed mekkorákat pisloghatott :lol:
Örülök, hogy egészségesek!!!!!

Az intro nagyon édi.....az a két kis dundi baby, ide nekem....... :lol:
katapetra

Bocsi Bari, most láttam, hogy Te kaptad...jajjjjj, nem , akkor ők a tieid :lol:
majd nekem másikat..... :lol:
katapetra

Sziasztok,én is itt vagyoook!

Bari, még egyszer szeretnék gratulálni, annyira örülök nektek!!!! És az uh-képed.......ugyanúgy néz ki, mint az én első uh-képem ! majd nézd vissza, fel volt rakva :)

Kretty, annyira szurkolok, hogy pénteken jó híreket hozzál...

Emerenc, nagyon sajnálom...:( egyébként őszintén szólva az első (sikertelen) lombik után nagyon sokat gondolkodtunk a párommal azon, hogy valóban minden úgy volt-e mint ahogy kell.....nem bizalmatlanságból, csak hát volt 8 leszívott petim, igaz ennek a fele kb. éretlen lett, de a többi jó, és mégis csak 1 termékenyült meg a végére (jó tudom őserdő........) ... és nem az első napon, hanem a másodikon! furcsálltuk, hogy ha icsi-sek vagyunk, akkor mi a probléma? hiszen ott teljesen egyértelmű a helyzet, megszúrják, és kész, nem kell a katonánknak "körberajongani" a csajokat, mint a sima lombiknál. Az is felmerült bennünk, hogy mivel a párom 4 millió katonát produkált a punkció napján (a korábbi sokkal alacsonyabb értékektől eltérőn) nem lehet-e, hogy sima lombikot csináltak ICSI helyett???? És el is voltunk keseredve egyúttal, hogy ha viszont tényleg ICSI-t csináltak D-ék, akkor valami genetikai hiba merült fel, és azért nem termékenyültek meg, ergo, előfordulhat, hogy a sejtjeink genetikai szinten nem bírják egymás társaságát??? mert az hosszú távon katasztrófa lenne a teherbeesés szempontjából......szóval voltak kétségeink rendesen, hogy minden úgy történt-e ahogy elvileg kellett volna.

Csuti juhéééééé! azonnal tessék jönni skype-ra!

Zsuzsi várunk a hírekkel.....

Parane, merre vagy? miss U!

Mi tegnap voltunk Dévisznél! Minden ok, rettenetesen mozgott a bébi, alig bírta lekövetni D. a mozgását :D
Jaaa, és a nemét továbbra sem tudjuk...Elekes a múltkor azt mondta, h kisfiút tippelne, Dévisz azt mondta tegnap, hogy kislányt tippelne............ :roll: :roll: :roll: hát, egy ideig nem veszünk neki semmit, úgy tűnik....

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy kicsit eltűntem. Valahogy tegnap olyan napom volt, hogy csak filmeket néztem!

Drága Emerenc: nagyon-nagyon sajnálom! El tudom képzelni, mennyire ki vagy a történtek miatt. És ezt még tetézi, hogy nem érted miért? Talán jó lenne tisztázni D-vel a történteket! Az lehet segítene egy kicsit.

Kretty: :D :D :D :D :D Tessék!!! És akkor mi a további forgatókönyv??? Nagyon örülök! Tényleg!

Zs76: borzasztóan sajnálom! Amikor nektek volt a transzfer, nekünk akkor volt a punkció. Mondott valamit D? Vagy még csak ma mentek? Ne haragudj, nem emlékszem! És úgy tudom, ismeritek az egyik lányt, akik fótiak és velem egyszerre volt a punkciója és a transzfere is. Mónikának hívják! Nem tudsz róla esetleg valamit? :oops:

Bari: jól teszed, hogy otthon maradsz! Örülök, hogy jól vagy! Egyébként mindenkinek veszélyeztetett terhességnek kezelik? Drukkolok a picurkának is, hogy beérje a Tesót!!!!

Csuti: 3 kiscsaj??? :lol: :lol: :lol: D el lesz ragadtatva! :wink: Annyira örülök, hogy minden rendben veletek!! Csak így tovább. Az a szuri mire kell?

Kriszto: mi újság pirivel? Remélem, megérkezett már az az átkozott!! :evil: Este gyere majd a hírekkel! Drukkolok nagyon!!!!!!

Katapetra: Minden nap jársz futni? Nagyon ügyes vagy és kitartó! Nem lesz baj! És majd irigykedhetünk, hogy spontán babótok van!! :wink:

Nyuszika: Akkor inkább olyan drukkok menjenek, amik kicsalogatják Dórit? Rendben! És szurkolok, hogy minden rendben menjen!!!!

Még nem teszteltem! Egy részt nem merek, másrészt nincs még tesztem. Majd pénteken elsétálok a patikába! És kérek egy gyönyörű csíkosat! :wink:
Egyébként én a cicijeimtől nem tudok aludni. A hasam csak néha fájdogál. És elég gyakran szédülök. Éhes sem vagyok, így elég nehéz legyűrni a husit! De nem is csodálom, amikor egész nap nem csinálok semmit, mitől legyek éhes???
A bőrt már lesimogattam a pocimról, és Szélcsikóval minden nap megbeszélem, hogy nagyon szeretnénk, ha velünk maradna!
Hát ennyi!
Puszi mindenkinek!
szélkisasszony

Poszi: :lol: :lol: :lol: :lol: Hiába az a mézes pálinka! :wink: :D :D
Örülök, hogy jól vagytok! És azért lesz még időtök vásárolni a picurkának! Persze tudom, hogy már nagyon szeretnétek!
Nem kaptatok képet??? :lol:
szélkisasszony

Köszönöm a biztatást! Holnapra talán jobb lesz.... :wink:
Zsuzsi, az én adagomat már nem lehet emelni: 3merional,3fostimon
volt az adagom.Erre az Icsire mindenképp kérdez rá és ha sor kerül rá, minden alkalommal elkel mondani, hogy Icsi lesz. Ezt fogom én is tenni.
Azt hiszem erről már volt szó.....mindig mindent mondani kell.Képzelem mi lehet más Intézetekben.....még mindig a legjobb OEPes helyen vagyunk. De ha már nem lesz több OEPes alkalmam elmegyek máshová. Nem szeretném ha sor kerülne rá....
Megpróbálom rávenni a férjem, hogy pünkösdkor menjünk el vhová, ráadásul akkor lesz a szülinapom is. Csak a bibi az, hogy a gyereke is akkor aktuális.....a férjemnek pedig Ő az első. ( amit meg is értek meg nem is, könnyebb lenne ha már lenne közös gyermekünk )
kagyló, jó, hogy az ember lánya számíthat az őseire! :D Nagyon megható amit apukád mondott. Hála Isten az én szüleim is ilyenek, itt zokogtam a vállukon és csak azt mondogatták mennyire szeretnek és milyen fontos vagyok nekik és sikerülni fog, a JÓ Istennek biztos meg volt az oka, hogy "átszervezte" szeptemberre. Én már nem tudok ebben hinni, de mindenesetre jól esett. :wink:
Neharagudjatok, hogy csak magamról beszélek, de nagyon meg vagyok zavarodva. Még soha nem voltam ilyen mélyen magam alatt...megpróbálok valamit kitalálni.
Csuti, 3 kislány :lol: :lol: :lol: Minden rózsaszínben fog úszni! :lol: :lol: Az a lényeg, hogy egészségesek! Gratulálok! :lol:
Kretty, örülök Neked, hogy mehetsz tovább. ++++++++++
katapetra, nem mondott semmit én meg nem bírtam semmit kérdezni. Mostmár ezen nem tudok változtatni, majd legközelebb jobban résen leszek én is. Köszönöm Neked is a vigasztaló szavakat, nagyon tudják melengetni az ember szívét.
Barikám Neked is puszi és vigyázz magatokra! Jaj olyan jó, hogy sikerült, annyira örültem amikor bejöttél a kórteremben és "élőben" láthattam a sztár fotót! :lol: A katicát meg elteszem legközelebbre!
Kriszto, óriási drukk! ++++++++++++++nagyon várlak a hírekkel!
Neked is köszönöm, hogy aggódtál értem.....
Na megyek elfoglalom magam valamivel a héten nem dolgozom.
emerenc

[quote="szélkisasszony"]S írta:szélkisasszonyziasztok!

Zs76: borzasztóan sajnálom! Amikor nektek volt a transzfer, nekünk akkor volt a punkció. Mondott valamit D? Vagy még csak ma mentek? Ne haragudj, nem emlékszem! És úgy tudom, ismeritek az egyik lányt, akik fótiak és velem egyszerre volt a punkciója és a transzfere is. Mónikának hívják! Nem tudsz róla esetleg valamit? :oops:

A Mónikáról nem tudok semmit,a párommal tartja a kapcsolatot.Nekünk ma kellett volna menni,de a meló fontosabb most már,így pénteken megyek Bp-re,s akkor beugrunk.
zs76

Emerenc!

El sem tudom mondani, hogy mennyire sajnálom. a két leállításunk után én is egy cseppet átértékeltem az intézetet... már nem azt hogy nem vagyok velük megelégedve, mert maximálisan imádom őket és nem mennék máshová és tudom mennyire profik! Hanem azt, hogy ennyire sok emberre, a különböző gondokra-bajokra nem lehet tökéletesen figyelni, nem lehet folyamatosan 110%-on pörögni. Pedig igenis Dévai megköveteli, de ők is emberek, elfáradnak, hoznak hibás döntéseket stb.... Az egészben az a rossz, hogy az ember lánya nem érti, hogy miért vele, náluk történik ilyesmi, miért van mindig valami ami nem klappol????...áááááááááááá
De egy iszonyú pozitív, kitartó embernek ismertelek meg, és tudom, hogy néhány nap múlva már a következő (és egyben utolsó, hisz kisbabád lesz) próbálkozásra fogsz készülni! És nálatok aztán simán összejöhet egy babóca "otthon" is, szóval fel a fejjel! Hatalmas ölelést küldök neked!!

Katapetra! Hazajön a férjecske és:

Kép

és csak azt veszed észre, hogy Kép

én pedig küldök neked egy hatalmas nemsokárahazajönazuradésjuhéééééééé-puszit: Kép

Szélkisasszony! hmmmmmmmmmmmmmmmm erről a cicifájásról eszembe jut valami.... :wink: :wink: :D :D

kriszto

kriszto82

Kretty!!!
Majd mesélj, hogy akkor hogy lesz?? Annyira örülök, hogy nem kellett leállni és meglátod szépen ezen az úton a szülőszobáig meg sem állsz! :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kretty: ez nagyon biztató! remélem minden rendben lesz pénteken! a gyógyszerekkel mi lett? változtatott az adagokon?

Csuti: hát ez nagyszerű! 3 kislány! naggyon gratula! :)))) mi az a Proluton depot injekció? azt miért kapod??

Poszi: örülök, hogy minden rendben lesz! Ti maradtok Dévainál végig?

Szélkisasszony: nem is kell még tesztelni, ráérsz pénteken! :) addig is beszélgess csak tovább Szélcsikóval, az a legjobb! :D

Voltam délelőtt D-nél, megkukucskált, és hát petezsákot nem lát a méhemben, bal oldalon lát két sárgatestet, és kérdezte, hogy rendesen menstruálok-e, mondtam hogy nem, hát azt mondta, akkor akár lehet méhenkívüli is, és elküldött vérvételre. Úgyhogy nehogy egyszerű legyen az élet :) Még az elején kérdezte, hogy teszteltem-e, mondtam, hogy nem, minek. Azt mondta, azt akkor is kell, ha megjön, mert ugye lehet akár méhenkívüli is.
Úgyhogy holnap Podmaniczky vérvétel, pénteken reggel telefonálok, hogy mi újság.
Remélem negativ lesz!!!!
Nem szeretnék bonyodalmakat, ha már nem vagyok terhes, akkor legyek egyszerűen nem terhes!! Ne méhenkívüli! :x

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Emerenc! Hidd el, tudom mit erzel! a multkori lombik utan, nekem is megingott a hitem, es bevallom, most is ezt erzem. Nem hiszem el, hogy 4 stimulaciobol 1 transzferre futja csak, hiszen jol stimulalhato vagyok. Ha ez nem sikerul, India utan felkeresek egy masik intezetet, fizetost, es remelem ott tudnak majd rajtam segiteni. Mindenki a kornyezetemben ezt tanacsolja.

Es jogos a felhaborodasod, az elso nap meg tudjak allapitani, hogy milyen vastag a petesejt fala!

Ami nalam van, mar csak 3 potencialis van, 75 puregon es 1 merional. Penteken meglatjuk. :(

Csutiiiiii! 3 lany!!! En in en is en is ilyet szeretneeeek! :)

Kriszto, nalad mi a helyzet?
Vendég

Katapetra én a Pataky műv háznál lakom, de anyukámék a Bajcsy kórház utcájában laknak, és én ott nőttem fel. Nagyon sok osztálytársam a lakótelepen lakott, így sokat jártam fel arr, és a tóhoz is. Meg mostanság is sokat megyünk a sportligetbe a gyerekekkel. Én nagyon szeretem kőbányát, bár szeretnénk a panelból költözni, mert hiányzik a kert.

Emerenc nagyon sajnálom.... :-(

Csuti örülök, hogy megismertelek. Ma sokat gondoltam rád, mert voltunk anyuval egy angol használt gyerekruci turiban a keletinél, és annyi édes kis mini badit láttam 300 ft-ért. Annyit tudtam volna neked vinni! :-)

Barika hajráááááááá!

kagyló nagyon aranyos édesapád, hogy így szeret, és megért. :-) Hát ugye erről szól a család!

Ági28

Emerenc: kérlek NE add fel!

Ahogy te sem Kretty!!!! nem szabad feladni!!!!!!Ilyenkor tudom, hogy hihetetlenül hangzik, hogy lesz nekünk is babánk, de elfog jönni az az idő!!!!!!!
Puszillak

Kriszto: CSÚCS vagy csajszi :lol: , nagyon köszönöm a dagi bébiket....a zsiráfokat(de jó lenne tekergőzni :D ), és a puszikát is!!!!!

JAAAAA, és ez a kedvenc TOPICOM, bizony ám....

Úgy hozzám nőltetek..... :oops: :D

Muszáj, hogy anyukák legyünk, MINDANNYIAN!!!!!!
katapetra

Zsuzsi: remélem tényleg nem méhen kivül van.....drukkolok!
katapetra

Katapetra! Nem adtam fol es sosem fogom, csak mashol keresek segitseget! :wink:
Vendég

Sziasztok

Már megérkeztem apánktól,nem is voltak sokan előttem 2-en.Igaz 45 perccel később mentem oda.Július végén indulunk,és donor inszem lesz,ez már tuti.Megkérdeztem a papírokról is mi van ha később sajátból újra lombikot szeretnénk...hát lehet,de azt mondta felesleges lenne nekünk. :( :cry:
Kenetet kell csak csináltatnom,mert van ami ehhez nem kell,mert ugye lombiknál is más vizsgálatokat kérnek.
Szegényke fáradt volt,két napja alig alszik valamit,császározni volt ....
Kis doki nem volt,igaz azt szeretem ha lehet apánkkal beszélgetni.
Fogok kapni gyógyszert és injekciót is,legyen pár petike.(ezt megkérdeztem tőle).Kérdezte tőlem,hogy van-e kifogásunk az ellen,hogy ikrek legyenek....mondom nem sőt az lenne a legjobb...
Aranyos volt,azt mondta megoldjuk ezt a kilátástalan helyzetet ami most van és akkor helyre áll minden....
Először csak néztem rá,de csak mosolygott rám...
Emerenc
Nagyon sajnálom!!!! :(
Hidd el apánknál jó helyen vagy!A legtöbb esetben előfordul,hogy nem termékenyül meg,nálam is volt már.De miért lett ICSI helyet más azt nem tudom....
Majd a következőnél minden rendben lesz!!!!
Kretty
Látod csak jó hírrel jöttél!!!! :wink:
Pénteken is evvel fogsz,csak nyugi....és jön a punkció,és a beültetés,végül a kis kretty baba.
:wink:
Ági
Végre előkerültél?!Te is ritkábban jössz mostanában....gyerekek?
Csuti
Tök jó!!! Három kislány!!!
Neveken gondolkoztatok már?
Poszi
Szégyellős lehet ha ennyire csak tippelni tudják a nemét!!! :wink:
Mit szeretnétek?
Szélkisasszony
Csíkos tesztet nekem is hozzál és magadnak is.... :wink: :lol:
Nagyon várom,hogy jó hírrel gyere te is!!!!
Barika
Mi jót csináltál ma?Hogy állsz a varrással?
Kriszto
Megjött már???
Zsuzsi
Nem lesz méhen kívüli!!Lehet ott a babóka!! :wink:
Gyere pénteken!!!!Amikor én voltam Béta HCG-n mondta a csaj ott,hogy már másnap megkapják az intézetben.De én sem mertem apánkat felhívni,csak akkor amikor mondta.Igaz holnap nem is lesz!

kagyló

Zsuzsi: próbáltál házi tesztet csinálni? de mintha nemet irtál volna...ha méhen kivüli lenne, akkor a teszt pozitiv lenne, vérzéssel, és görcsöléssel jár....nálam igy volt.. NÁLAD.NE LEGYEN!!!!!
katapetra

Most olvasom a híreket... Emerenc, nagyon sajnálom..... Szívből remélem, hogy mihamarabb talpra állsz!!!!! És igen, legközelebb akkor mindig mondani kell, hogy ICSI!!!!! Bármennyire is szomorú, hogy nekünk kell figyelmeztetni a orvosokat. De az is igaz... Annyi meddő pár jár oda.... És látszik, hogy komolyan veszik a dolgokat, de dühítő..................

Zsuzsi, reméljük nem méhen kívüli babáról van szó.......... :roll:

Csuti, 3 lány?!?!? Wowwww..... Apa készítheti a pénztárcáját.... Sok sok parfümöt, sminket kell venni és egy bazi nagy seprűt, amivel kergetheti majd a fiúkat a kapuból :)

nyuszika85

Kép

azonnal írok, de ezt muszáj volt... :lol: :lol: :lol: :D :D :D

kriszto

kriszto82

Juj de izgi.....
katapetra

Legeslegelőször Zsuzsi!
Nem, nem lehet méhenkívülid! Nem lesz és kész!!! Lelkileg kicsit jobban vagy?

Nene! Azt hiszem mégis csak láttalak. De nem voltam benne biztos, amikor megérkeztünk az ajtó előtt ültetek a férjeddel és a pocakoddal! :D :D Dévai azzal köszönt, hogy "még mindig nem szülünk??" Jól sejtem??? Szép pocakod van ám és nagyon csini kismami vagy, gondolom nem híztál 10kg-ot sem. Le a kalappal!!! :D :D

Csajok! Nálunk, jaj még most sem tudom abbahagyni a vigyorgást. Nem vagyok terhes sajna, de..
Szóval nem jött meg, és nincs cisztám, csak a multicisztás petefészkeim miatt nem jön meg, így kell a bogyó, hogy legyen piri és tudjunk kezdeni.Szóval épp az uhu szobában voltunk és kérdeztem Dévaitól, hogy hogy van, nem panaszkodott csak mondta, hogy kivan, fáradt, sok-sok zűr van stb. Én pedig elmeséltem, hogy fogytam, nagyon-nagyon örült, majd mondtam, hogy kérdezze meg hogy a férjem mennyit fogyott, mondom 16kg-ot, huh Dévisz olyan cuki volt, teljesen odáig volt és vissza... megy ki az uhu szobából és közli a férjemmel, hogy "gratulálok!", na halljátok szegény első pillanatban nem a fogyásra gondolt, de Dévai gyorsan hozzátette... így utólag annyira vicces volt. Bár jobb lett volna, ha van odabent valaki a pociban és ahhoz gratulál de mindegy... szóval kimentünk, megkérdeztük apa eredményét és képzeljétek Dévai közölte, hogy nem lehet lombikunk.... az ütő is megállt bennünk... de azért nem, mert annyira jó a kép, hogy inszem lesz.... na én teljesen kibuktam... végigfutott az agyamon a két és fél év a 8inszem, a három lombik... és most kezdődik elölről???? Első hangok amik kijöttek belőlem, hogy "na neeeeeeeeeeeeee", Dévisz csak nézett, de gyorsan elmondtuk, hogy már inszemeztünk és neeeeeeeeeeee, és szerencsére azt mondta, hogy akkor lombik, mert már indokolt a sikertelen inszemek miatt.... basssszus.
Tehát a rengeteg felesleges szó után, a lényeg holnaptól 5 napig bogyó és 5napra rá mensi és kezdéééééééééééés!! Elvileg IVF-fel, de mi ICSI-t szeretnénk... ezt majd lebokszoljuk! :roll:

Én annyira de annyira boldog vagyok, amilyen már elég régen nem voltam sajna..

Megyek futok egy kört, megfogok pár lepkét, pillangót, macskát, verebet... mindegy most bármit lehet velem fogatni... még jövök, ha itt vagytok...

ha nem, jó éjt nektek csajszikák, imádok mindenkit! :D :D

kriszto

kriszto82

Ne csigázz Kriszto.....már percenként frissitek..... :lol:
katapetra

A boldogság átütött az én szobámba is..... :lol: :lol:
nagyon örülök, hogy kezdhettek!!!!!!
Gratulálok!!!!én is :wink:
Resszekessetek állatkák, Kriszto ma este mindenkit befog :lol: :lol:
DE JÓÓÓÓÓÓ, jó fej volt a doki :)
Pusszantalak drága, piri mindjárt itt lesz, és GOOOOOOOO
katapetra

Sziasztok!

Krisztoooooooo, végreeeee itt van az ugrálós tigrincs jupppiéééé. :lol:

Csutikám, köszi a duci babókat!!! Huh 3a kislány jaj se jóóóó! Amúgy lehet még a cuniból kuki :wink:

Kretty, nagyon örülök,h nem kellett leállni, látod mi megmondtuk ;)

Zsuzsi, jaj nagyon drukkolok,h ne legyen gond és ne legyen méhen kívülid...

Szélkisasszony, ezek nagyon jó érzések :lol: Remélem pénteken valami szépet mutatsz nekünk!!!

Nyuszi, hogy viseled ezt a meleget?

Nene, mi volt ma Dévisznél?

Kagyló, megríkattalak amit Apukádról írtál. :cry: Egy kicsit irigykedtem :oops: A varrással egész jól állok, de ez egy kicsit nagyobb így lassabban haladok :roll: Ma főztem meg tévéztem meg aludtam meg varrtam meg sétáltam....ja és ettem is :lol:

Ági, köszi :) nem írtad,h h vannak a gyerekek :roll: A nyarat hogy oldjátok meg?

Katapetra, húúú jó lehet a tábor :lol: Hány évesek?

Emerenc, hihetetlen pozitív vagy és ilyennek is kell lennünk :wink:

Poszi, kösziii, de jó,h jöttél :lol: Kis ficánkátok van :lol: Nem kaptatok képet?

Zafííír, hiányzol :(

Nálunk minden OK, ma nem volt semmilyen érzésem sem. A nap végére egy kicsit befordultam...de már jól vagyok :lol:

Legyen szép estétek!

Puszi,
Bari

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: