Köszönöm a biztatást! Holnapra talán jobb lesz....
Zsuzsi, az én adagomat már nem lehet emelni: 3merional,3fostimon
volt az adagom.Erre az Icsire mindenképp kérdez rá és ha sor kerül rá, minden alkalommal elkel mondani, hogy Icsi lesz. Ezt fogom én is tenni.
Azt hiszem erről már volt szó.....mindig mindent mondani kell.Képzelem mi lehet más Intézetekben.....még mindig a legjobb OEPes helyen vagyunk. De ha már nem lesz több OEPes alkalmam elmegyek máshová. Nem szeretném ha sor kerülne rá....
Megpróbálom rávenni a férjem, hogy pünkösdkor menjünk el vhová, ráadásul akkor lesz a szülinapom is. Csak a bibi az, hogy a gyereke is akkor aktuális.....a férjemnek pedig Ő az első. ( amit meg is értek meg nem is, könnyebb lenne ha már lenne közös gyermekünk )
kagyló, jó, hogy az ember lánya számíthat az őseire!

Nagyon megható amit apukád mondott. Hála Isten az én szüleim is ilyenek, itt zokogtam a vállukon és csak azt mondogatták mennyire szeretnek és milyen fontos vagyok nekik és sikerülni fog, a JÓ Istennek biztos meg volt az oka, hogy "átszervezte" szeptemberre. Én már nem tudok ebben hinni, de mindenesetre jól esett.
Neharagudjatok, hogy csak magamról beszélek, de nagyon meg vagyok zavarodva. Még soha nem voltam ilyen mélyen magam alatt...megpróbálok valamit kitalálni.
Csuti, 3 kislány

Minden rózsaszínben fog úszni!

Az a lényeg, hogy egészségesek! Gratulálok!
Kretty, örülök Neked, hogy mehetsz tovább. ++++++++++
katapetra, nem mondott semmit én meg nem bírtam semmit kérdezni. Mostmár ezen nem tudok változtatni, majd legközelebb jobban résen leszek én is. Köszönöm Neked is a vigasztaló szavakat, nagyon tudják melengetni az ember szívét.
Barikám Neked is puszi és vigyázz magatokra! Jaj olyan jó, hogy sikerült, annyira örültem amikor bejöttél a kórteremben és "élőben" láthattam a sztár fotót!

A katicát meg elteszem legközelebbre!
Kriszto, óriási drukk! ++++++++++++++nagyon várlak a hírekkel!
Neked is köszönöm, hogy aggódtál értem.....
Na megyek elfoglalom magam valamivel a héten nem dolgozom.