A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari, nem volt olyan övelvezetőm. Nem tartottam fontosnak, lévén, hogy azt hittem, csak kényelmi funkciót tölt be. :(

Igen, tényleg borzasztó tud lenni egy baleset. S bár csúnyán tört össze a kocsi, eleve nem mentem gyorsan, na meg valóban, a vészfékezés miatt nem is mehettem már bele nagy tempóval az előttem lévőbe, mert a légzsák sem nyílt ki.

A lényeg, hogy megvagyunk, a magam baja nem érdekel, Dóri meg él és virul odabent, nem tervezi a kijövetelt ennek ellenére sem :)

Szép vasárnapot Mindenkinek!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Nyuszi: Jesszusom!!! Örülök, hogy a baleset ellenére jól vagytok! Azért magadat se hanyagold el. Ha valami fáj, tessék utána járni, nehogy nagyobb baj legyen belőle! Van valami híretek a bababútorról?

Katapetra: Tényleg nagyon édes a férjed, hogy elvitt séta repülőzni. Sajnálom, hogy most 5 hétre el kell utaznia, de bízom benne, hogy hamar elrepül ez az öt hét, és újra egymáséi lehettek!

Zafir: Sajnálom, hogy le kellett állítani a hormontermelésedet. Elkezdtem én is parázni a ciszták miatt, de kagyló javaslatára el is fogok kezdeni felüléseket csinálni, hogy véletlenül se alakuljon ki egy ciszta sem. Ezek szerint viszont jövő hónapban, ha a jó I-ten is így akarja, akkor együtt fogunk kezdeni. :-D

Kriszto: Gyere mesélj, mi a baj? Tudunk valamiben segíteni? És bár még nem tudom, hogy mi történt, de én is ölellek!

Nene: Aggódom érted! Hogy vagytok? Véletlenül nem Te voltál kedden este előttem Dévainál a férjecskéddel? Én fél 7-re mentem, és ha Ti voltatok, akkor Ti is előttem érkezhettetek egy pár perccel. Hogy alakul a baba-szoba?

Bari: Te hogy érzed magad? Nagyon csöndben vagy. Nem szoktál így megbújni a zugba...

Kvzsuzsi: Hogy érzed magad? Pocakod fájdogál? Gyere mesélj Te is, hogy hogyan telnek a napjaid.

Szélkisasszony: Fáj még a pocakod? Pihenj Te is sokat. had fészkelődjön be a Kicsi Csikó. :-)

További szép napot kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Sziasztok! :D

Nyuszika, Drága! Nagyon megíjedtem mikor olvastam a bejegyzésed! De most már jobb, hogy Dóri jól van! És Neked sem lett komolyabb bajod! Mindig van valami.....vigyázz magatokra és minnél hamarabbi regenerálodást! :wink:
Szurikáta, jó unokázást! Most aztán tényleg szép idő van!

Mindenkinek drukkolok, Kriszto Téged nagyon várlak, hogy milyen csavar történt.....
Pénteken volt az UHangom.....mocorognak. :D De 3nál most sincs több. Vannak kis aprólékok, jó lenne ha beérnék a nagyobbakat!
Teljesen olyan érzésem van, mintha már a kicentrifugázott ruhát szeretnénk még kicsavarni.....DE azért bízakodok......
Nem nagyon fogok jönni, most úgy érzem jobb lesz ha kikapcsolom magam a történésekből. De hiányozni fogtok!
Privit el olvasok és szívesen is válaszolok. :wink:
KITARTÁS!
Csuti nagyon édik ezek a cicás képek. A cica a kutyussal már a kedvencem!
Vigyázzatok magatokra! :D
emerenc

Katapetra,
pihenj sokat, húzd fel a lábad, hátha elmúlik az a szörnyű görcsölés.

Nyuszika,
jaj, biztos nagyon nagyot csattant gondolom előről, hátulról tört az autó. Nagyon sajnálom, de tényleg a lényeg, hogy nektek hála nem lett semmi bajotok!!! Vigyázzatok magatokra! Egyedül voltál a kocsiban, vagy volt veled valaki?

Mné, és Zafír,
drukkolok nektek, hogy a jövőhónapban együtt tudjatok kezdeni!!!

Lányok!
Kérdeznék valamit. Már vagy két napja fájdogál a derekam, vagy a vesém, nem tudom pontosan. Fel vagyok öltözve, atléta, felső, sokszor mellény, hogy meg ne fázzak. Szerintetek a pocakhúzódástól fáj a derekam, vagy baj lenne a vesémmel? :shock: Kicsit félek, de eddig nem volt baj a vesémmel, remélem most sem arról van szó.
Képzeljétek. Annyira feszülget, húzódik a hasam, hogy sokszor ha megyek, nem tudok rendesen kiegyenesedni. :roll: ...és elég gyors iramban növöget a pocim. :wink:

Bari,
akkor aludtál te is egy jót, biztos jól is esett. Tedd ezt legközelebb is, mivel már ET. 13. napján vagy (ha jól emlékszem) és a kis pocaklakók igénylik a pihengetést :lol: . Jaj de izgi, nem sokára mész D-hez, drukkolok!!!

Mindenkinek nagyon szép vasárnapi napsütéses napot kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok
Nyuszika
Jaj,Istenem!Még a hideg is kirázott!De Hála Istennek nem lett semmi bajotok!!!!!Nagyon vigyázzál magadra,és a kislányra!!!
Barika
Jól teszed,aludjál sokat!Hát persze,hogy azért fáj a pocid mert a Barikák ott vannak... :wink: Simogasd a pocidat!!!Hogy bírod még ezt a rengeteg húsit???
Zafir
Nem tudtam,hogy neked endometriózisod van...
:(
De az egyik ismerősömnek is az volt, és képzeld el,elindultak a lombikon, leállították, és spontán össze jött a baba!!! :wink: :lol:
Nem írtad meg apánk milyen vizsgálatokat kért tőled újra... :(
Már piris vagyok,utána be szeretnék jelentkezni.Ha minden jól megy egy ciklust kell kivárnom és indulok!!!
Katapetra
Hú,de hosszú ciklusod volt. :shock:
Most éppen én is így szenvedek...
Mné
Olyan sportos leszel a végén mit Kriszto... :lol: :wink:
Ági
Hol vagy?Jól vagytok?

Elolvastam újra az új fórumot, de én nem tudok hozzá szólni mert kis mamikat kérdez...
Én meg sajnos nem vagyok még az.... :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Bár a 3. voltam a sorban, a mentősök szerint is szerencsésebb volt, hogy hátulról pont nem csúsztak belém, így csak elől csattantunk. A többi autó meg össze vissza...
Most értünk haza a Bajcsyból, a dokim szerint is minden ok, teljesen rendben vagyunk. Ma is volt NST, egy keményedést jelzett a gép, azért vannak jelei, hogy csak csak a végét tapossuk már. Gyermek jól van, most is éppen csuklik. UH-zott is a dokim, ott is minden ok, a lepény meg szépen érik, ahogy kell. Így most megnyugodtam, mert Dóri tényleg úgy néz ki, hogy jól van, a magam fájdalma, amit azt hiszem Szuri ismer...., nem érdekel.
Babaszoba pedig ma lesz teljesen kész, így holnap majd csinálok fotót is megosztom Veletek is az eredményt. Mi nagyon elégedettek vagyunk, megérte a sok fáradozást. Persze ha van, akit zavarna egy ilyen fotó, szóljatok és akkor priviben küldöm el annak, akit érdekel :) Nem szeretnék senkinek sem lelki fájdalmat okozni.... :(

Köszönöm az aggódást, kedves Tőletek!

nyuszika85

Laptető lett, mondhatom a lehető legjobbkor!!!!!!!!

Mindenki vegyen belőle, most egy pici szeletet én is kiélvezek több szempontból is.

Kép A cél!!!!

nyuszika85

Nyuszika: Már nagyon kíváncsi vagyok a babaszobára, engem érdekel.

Emerenc: KITARTÁS!!!!!

Mné: Te körülbelül mikor fogsz kezdeni? Nagyon jó lenne, ha együtt tudnánk indulni, bár szerintem a jövő hónap sem az én hónapom lesz. Ma este én is elkezdem a felüléseket és bejelentkezem talpmasszázsra is.

Kagyló: A vizsgálatokat tőlem kérdezted? Ha igen, akkor a válaszom:semmilyen vizsgálatot nem kért Apánk. Mi az elején, amikor Oxigént még csak vizsgálgatták, lombikra készültünk, így minden vizsgálat úgy készült, hogy lombik lesz. Még a lombikos tájékoztatón is részt vettünk. Gondolom ezért nem kell semmi.
Aranyos vagy hogy biztatsz, de tudod, hogy hatalmas csoda kell ahhoz, hogy nekünk spontán vagy egyáltalán közös babánk legyen.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Nyuszika: hát megállt bennem az ütő, amikor az első mondatokat olvastam. :shock: Örülök, hogy mindketten jól vagytok! Gondolom, az ijedtség is nagy volt! A babaszobát én is szeretném látni! :lol:

Katapetra: szegénykém. remélem már nem görcsölsz.

Bari: Baribabák szépen kapaszkodnak. Biztos ezért érzed a hasad.

Csuti: lehet, hogy csak a babák nyomják a vesédet vagy a környéken valamit? Remélem, nem írtam nagy butaságot. De ha nem múlik, talán jobb lenne megkérdezni egy dokit.

Zafír: ne tessék ilyen negatívan hozzáállni a dolgokhoz. 17-én mentek és kezdtek. Punk-tumm.

Nekem ma nem fáj a pocakom, de a hólyagom igen. Olyan, mint mikor felfáztam. Többször érzem, hogy pisilnem kell. :shock: :shock:
Hát nagyon nem szeretném, ha valamit összeszedtem volna. Szerintetek ihatok valamilyen gyógyteát, ha nem múlik el?
Tegnap volt egy ponton egy éles szúrás. Szélcsikócska elvileg még nem lehet, bár kitudja. Nagyon örülnék neki!
szélkisasszony

Emerenc: Te is hiányozni fogsz nekünk, de megértelek! Ha most erre van szükséged tedd ezt. És várunk vissza! Remélem, hamarosan sok sok smile-val írsz nekünk! Sok ölelés.
szélkisasszony

Emerenc: én is egyet megértelek......DE nagyon várunk bármikor, és drukk az aprócskáknak is!

Nyuszi: örülök, hogy jól vagytok!!!!!! Dórikának pocaksimit küldök! A babaszoba engem is NAGYON érdekelne :)

Csuti, én is arra tippelnék LAIKUSAN, persze, hogy a babócák növekedése, és helyezkedése miatt van, De ugye nem vagyok doki...esetleg Ági lehet, hogy többet tudna mondani.

Kriszo: ne tünj el ennyire!!!!!!

Kagyló: neked mióta húzódik piri? Remélem ez a cysta ki is ment, és nem fog már bezavarni, hisz júliusban mi is indulunk.

Zafir: csodák pedig vannak :wink: drukkolok, és ha nem igy, akkor mnével közösen indulhassatok jövő hónapban!

Szélkisasszony: a gyógyteák terén nem sok infóval tudlak kisegiteni, de szerintem egy tőzegáfonya tea biztosan nem árthat....De a gyakori pisilés lehet már biztató jel is ....ahogy alakul át a szervezeted.
puszi

Bari: remélem jól telik a napod, jó pihit!
katapetra

Sziasztok!

Nyuszi, örülök,h ma is mindent rendben találtak!!! Én is várom nagyon a fotókat :lol:

Mné, köszi,h hiányoltál. Nem zugolok, csak egész délelőtt főztem. Mit nem mondjak el is fáradtam...most meg pihizek vagyis Forma1-et nézünk :lol:

Emerenc, nagyon drukkolok,h minden OK legyen a stimud alatt és legyen sok-sok tüszőcskéd! Küldöm a tüszőnvesztő drukkot!!!

Kagyló, egész jól megy a husi. Sokat számított,h Anyukám múlt héten hozott pacalt, így az változatos volt. Én egyedül ettem meg 2 nap alatt 1kg pacalt :oops: mit ne mondjak, jól esett :lol: Ma már ettem rántott husikát, uzsira meg majd egy kis csülökpöri lesz :lol: Hozzáteszem,h a körettel szoktam játszani. Sok csalamádé, vagy cékla, vagy kukorica saláta és sok-sok víz :lol:

Katapetra, jaj az a fránya piri. Én is nagyon szenvedős vagyok, jó lenne ha egy jó évre elfelejteném végre pirit :wink: Remélem ma már jobban vagy!

Csuti, ugyan én sem vagyok tapasztalt, de a legtöbb kismama ezekre szokott panaszkodni. A testednek, gerincednek meg kell szokni a terhelést. A vesédet meg lehet azért érzed,mert valamelyik picurka ráfeküdt :roll: Tényleg, hívjátok Őket valahogy?

Kretty, mizu? Hétfőn már UHU? Majd gyere :lol:

Szélkisasszony, a hüvelyedben érezted a szúrást? Ha igen, az teljesen normális :lol: A sok pisikét meg meg kell szokni, ezzel jár :lol: Én 3x-5x járok ki éjszaka :shock: lassan már csukott szemmel...

Zafír, akkor is tudom,h igazam lesz, bibibiiiii :lol: de Neked is bízni kell ám benne :wink:

Krisztokám, puszikállak :wink:

Zsuzsi??? Cs.Andi???

Pussz mindenkinek!
Bari

bari6

Zafir
Tudom,hogy mit érzel...De azért néha amikor a párom azt mondja lesz közös kis babánk...jól esik,még ha tudom erre semmi esély nincsen. :(
De hidd el nekem,soha nem tudhatod,hogy mikor történik valami csoda...
Igaz,pont én mondom amikor én nem hiszek benne,mert ennyi idő után képtelen vagyok rá. :cry:
Látod,állandóan bújik a párom,mégis piri van...
Majd lesz valami,legalábbis remélem...
Katapetra
Nekem nem húzódott a pirim,sőt előbb jött mint kellett volna.Reméljük az a cysta már felszívódott,és jössz velem júliusban.
De azért nem élem bele magam,mert nálam is találhat valamit apánk.
Jövő héten hívom majd valamikor,kérek időpontot.
Barika
Imádom a pacalt,mindig 2 kg szoktam megfőzni,és abból mindig teszek a fagyasztóba is.Nem igazán vagyok savanyúságos,pedig mindig teszek el,van bőven a szekrényben,de csak a párom eszi.
Változatosságnak én szoktam barackos húsit csinálni,oldalast,borsos tokányt, és még sorolhatnám....
De attól függetlenül,hogy húsis vagyok,ilyenkor nem kell...
Remélem jól vagy,és elfoglalod magadat,nem gondolkozol...
Pár kilót biztosan fel fogsz szedni... :lol:
Kriszto
Hol jársz?Láttam írtál, de magadról semmit sem,azon kívül,hogy a munka.....hát kis sportoskám szed össze magad és mesélj!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Ancsi80! Hogy vagy? Mizu veled régen jártál erre!!!

Bari6! Viszont-ölelés és pusza! :wink:

Cs. Andi! Lassan kezdtek?

Csuti83! Annyira szép a pocid, már többször megnéztem :oops:

Emerenc! Azt még elárulod, hogy kb mikor lesz punkciód? Vagy még nem lehet tudni?Nagyon szorítok Neked!

Jolanda! Eltűntél...

Kagyló! Nagyon szép a torta, nagyon ügyi vagy. Gondoltam rád a hétvégén, sok fincsi süti volt nálunk is. Néha kell...:roll:
Nagyon ügyik vagytok ezekkel a gobleinekkel, csodaszépek.

Katapetra! Nagyon gyorsan eltelik majd az öt hét, hidd el, aztán már kezdtek is... addig meg majd mi lefoglalunk! :D

Kisalag!Picit te is eltűntél! Hogy állnak a papírok beszerzései? Kezdés mikorra várható?

Kisgaby! Néha gyere mesélni, hogy hogy vagytok!

Kretty! Holnap uhuuuuuuuuuuu! Szorítok, hogy sok, nem túl sok, szépet lássatok!

Kvzsuzsi! Fééééééééészkelőőőőőőőődiiiiiiiik. szoríííííííííííííítok! :wink: :wink:

Leeda! Hogy vagy?

Loreena!Hogy van a kisherceg? És az anyukája?

Mné!
Remélem nem fáradtatok el nagyon a hétvégén. Sikerült befejezni?

Momelcsi! Remélem jól vagytok, gyerekek nőnek és minden rendben veletek!puszi

Nene2! Pocaklakód hogy van? Hogy bírod a meleget?

Nyuszika85! Jajj, és huuuuuuuuh, nagyon örülök, hogy ennyire "könnyen" megúsztátok és hogy a kishölgy ilyen már ilyen szép tömeggel rendelkezik, és hogy teljesen jól van, jól vagytok!!!!

Parane! Hogy vagy? Dolgozol még? Meddig tervezed?
Poszi! A kérdéseim ugyanazok, mint Paranenak!!! :lol:

Roza1! Nem jössz közénk?

Szélkisasszony-Szélúrfi! Szélcsikócska biztosan jól érzi magát odabent, szépen osztódik, fejlődik és hamarosan beleharap majd anyuba!!!:D

Szurikáta56! Remélem nem volt annyira rossz élmény az autóban utazás és jól vagy, nem viselt meg nagyon, majd gyere mesélj milyen volt unokázni, milyen utatok volt. Békéscsabán voltatok? Vagy nem jól emlékszem?

Tulipán, Vízililiom teljesen eltűntetek....

Zafír100! Nagyon gyorsan el fog telni ez a néhány hét és már csak azt veszed észre, hogy szuri, szuri hátán majd csíkocskák a tezsten...

Zs76! Hogy van asszonykád? Pihen, pihen és pihen???

És a táblázat:
1306074085.2091.htm

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kagyló!

Most csak a munka van, sajnos! Baromi lassan telik az idő, a maratoni hosszúságú ciklusomról már nem is beszélek...
Itt mindjárt leszakad az ééég! :shock: :shock:
Na, ma nem kell locsolni! :lol: Remélem...
Ja és pecsenyére sültem ma a napon. :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

Az úszás nagyon-nagyon megy, de szeretnék olyan helyen úszni ahol barnulni is lehet, bár reggel 6-7 között nem sok ilyen hely van, sajna.... így marad a munka utáni kertben napozás (gyűlölök napozni!, de a D vitamin hiány miatt muszáj) és a reggeli uszodában úszás...

Na megyek... lehet, hogy szundi lesz :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Üdv mindenkinek!
Az asszonyka olvasgat,nem fekszik mindig,kimegy a kertbe a nyugágyra,csinál ebédet,sétálunk kb 800m minden nap .Stressz mentesen kell élni a hétköznapokat :D
zs76

Kriszto: ígértél egy csavar magyarázatot. :D

Kagyló: te is higgy a csodákban. Légyszi'. :wink: :wink: :wink:

Zs76: nagyon jól teszitek! Így aztán tényleg minden feltétel adott a babónak! Nagyon drukkolok!

Bari: sajna ez akkor fáj, ha pisilek, és átlag 10 percenként mennem is kell. Sokat iszom, mert azt olvastam az kimossa a bacikat. És azért szerintem holnap felhívom D-t. Gondolom, nagyon örülni fog nekem. Basszus, pedig úgy vigyáztam... :shock: :shock:
Remélem, Kiscsikónak nem lesz baja.
Szerintetek egy kis kamilla tea árthat?
szélkisasszony

Sziasztok!

Nyuszika! Jesszus! jó, hogy nem lett semmi bajotok!

Krisztó! Ne dolgozz annyit (he-he, bagoly mondja verébnek... :wink: )

Szélkisasszony, a progeszteron vérbőséget csinál, és azért kell annyiszor pisilni. No meg a petefészked is meg lett szúrkálva, és ettől fáj. Nekem, a legutolsó stimumnál csak akkor fájt a pocim, amikor pisiltem. Most meg SEMMIT nem érzek. :shock:

Kíváncsi vagyok, mit mond D holnap... :roll: :roll: :roll: most már elegem van az állandó céltalan szurkálásból, ez a negyedik stimum, ha és nem is lesz több! :evil:
Vendég

Ms. Holmes! Egy pindurka türelem még..jóóóóó???Nem tudom még, hogy mennyire kell kiborulnom a helyzeten, ezért nem rinyálnék nektek előre, ha még nem is biztos. De nincs nagy baj, csak lehet, hogy csúszik a kezdésünk, néhány nap és remélem eldől. Egyébként pirkót is várom már, holnap már a 28. napon leszek, szóval elvileg egy hét és juhéééééé! Remélem így lesz.
Már látom, hogy Szélcsikócska első mondatai kérdések lesznek, ha csak fele annyira lesz kíváncsi mint az anyukája!!! :lol: :lol:

Kretty! Igen, munka, munka, munka... de milyen jó lesz majd utána otthon babázni... lehet, hogy ideig nem fog majd hiányozni a munka... kidolgozzuk magunkat előre... :lol: :lol:

Többiek? Hogy telt a hétvége? Ki, mit csinált? Valami fincsiséget főztetek?

Múlthét végén csináltam ilyeneket, már meg akartam mutatni, csak sosincs időm: Kép túrós-pudingos, nagyon fincsiii
Kép sportszelet egy kis extrával, dominóóóóó

és hogy a húsevőknek se legyen hiányérzetük:
Kép

Szép estét csajok! :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

szélkisasszony: ez bizony felfázásnak tűnik. Nekem volt ilyen külföldön, ahol semmi gyógyszer nem állt rendelkezésemre csak. Elmentem a zöldségeshez vettem citromot, a boltban meg ásványvizet. Egyfolytában ittam, úgy kb 4-5 litert egy nap, a citromot meg magában ettem. úgyanis a felfázás ellensége a c-vitamin!! szerintem próbáld meg! nekem a véres pisit sikerült ezzel a módszerrel visszafordítanom nyaralás közben!!!

Többieknek is drukkolok, itt vagyok, csak most inkább zugolvasok, csak szélkisasszonynak akartam gyorsba segíteni!

Jó éjt Mindenkinek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok! Ma reggel annyian voltak az intezetben, hogy fel nyolckor alig fertem be... :shock: :shock: Gyorsan kijottem es majd visszamagyek 9 korul.
Vendég

Kretty!

Huh, az gáááááz...
nagyüzem van...

kriszto

kriszto82

Nyuszi,
hú, nagyon megijesztettél, de örülök, hogy minden rendben van!! :roll:

Kriszto,
köszönöm, én megvagyok, remélem miattad sem kell aggódnom! :shock: Viszont nagyon szépek a sütijeid + a husi is nagyon jól néz ki, bármelyik étteremben megállná a helyét... :D :D

Szélkisasszony,
én is a sok ivást + C-vitamint javasolnám + nekem még a tömény vörösáfonyalé is bejött, de úgyis az a biztos, amit majd D. mond...

Bari,
remélem veled is minden o.k és már nem kell sokáig várnunk egy újabb "állatkerti" helyzetjelentésre - netán 1 képre... :lol:

Kretty,
kitartás!! :wink:

Kvzsuzsi,
helyettem is majd sétálj egy jó nagyot ebben a szuper időben, és relaxáljál...

Szép napot Mindenkinek!! :D :D
leeda

Kriszto: ok, persze. Nem akartam kíváncsiskodni! A sütik pedig fantasztikusan néznek ki! Biztos ilyen finomak is voltak! nyami...

Zsuzsi: aranyos vagy,köszi. Estére már enyhültek a tünetek, éjszaka is csak egyszer kellett felkelnem. De ezt betudom annak a majd 4 liter ásványvíznek, amit magamba döntöttem. :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért hívom majd később D-t, biztos, ami tuti.
De ahogy Kretty azt írta, rengetegen voltak reggel, majd inkább később.
Kretty: drukkolok nagyon, hogy ne céltalan legyen a szurizás. Majd gyere, hogy mit mondott D.

Leeda: köszi neked is! remélem, most már csak javulni fog a helyzet.
szélkisasszony

Szép reggelt?!inkább napot! :)

Kretty: nem semmi! nem csoda....jó helyre jártok :)
én is várom, hogy vagytok?!

Szélkisasszony: a tőzegáfonya-vörösáfonya tényleg a legjobb...de örülök, hogy már jobban vagy...én tavalyi évemet időszakosan ezzel töltöttem...szörnyű volt....gyógyulj meg teljesen!

Kriszto: jaj de ügyes vagy...nyamiiiii, az a husi mivel van töltve? :)olyan guszta.....de a sütik is fantsztikusak!

Én holnap megyek a szakvéleményért, az IR vizsgálattal kapcsolatban....hát nem jó hireket kaptam....egy kedves ismerősöm, akinek sszintén ez volt a probléma...nem igazán biztatott...valószinű gyogyót kell szednem, diétáznom kell, és akkor lehet, hogy spontán teherbe esem.....DE JÓ LENNNEEE :roll:

Puszi
katapetra

Kretty! Cukker vagy, hogy segítettél! :wink:

Mesélj, mi volt? Sokat vártál????

kriszto

kriszto82

Katapetra! megosztod velünk az inzulin és cukor-értékeidet? Kíváncsi lennék... iszonyat, hogy ez az IR milyen szinten megosztja a véleményeket, orvos és orvos, "IR-beteg" és "IR-beteg", mindenki mást és mást tud és másra esküszik... hihetetlen...

kriszto

kriszto82

Halihó!

Hívtam D-t. Hát meg kell nézetni a vizeletem, és ha tényleg van benne baci akkor antibiotikum. Hát, nagyon nem szeretném. Ráadásul megint rosszabb.... :twisted: :twisted: :twisted:
Én nem tudom mi a fene ez. Pedig iszom egyfolytában. Doki persze már csak holnap van. Na addig szenvedek megint.

Kagyló: ez akkor akár lehet nagyon jó hír is, nem? Ha ez rendben van, lehet saját babátok és akár spontán is??? Húúúú... majd mesélj mi volt!

Kretty: még nem végeztél???
szélkisasszony

Basszus, most már véres is! :shock: :shock: :shock:
Miért is lenne probléma mentes nálunk valami. Grrrrrr...
szélkisasszony

Sziasztok!

csak gyorsan beleolvastam és Szélkisasszonynak írnom kell!
Először is nyugi! Velem ugyanez volt csak kicsit később és azonnal a háziorvos is és D. is antibiotikumot javasoltak!
Ha nem megfázás hanem felfázás akkor az fertőzés és sajnos magától csak rosszabb lesz!
Én Augmentimet szedtem 1héten keresztül, de már a második nap jobban voltam!

Amint tudsz, vagyis azonnal menj el a háziorvoshoz, vagy hívd fel!
Nem szabad tovább várni mert azzal most csak rosszabbat teszel mint a gyógyszerrel!
Puszillak
Parane
parane
Budapest

Krisztom: köszi a segitséget....akkor leirom:

Glucose terh. 0.perc: 5.24 mmol/l Ref.tart.: 4.10-6.00
Glucose terh.60.perc: 6.26 mmol/l
Glucose terh.120.perc: 4.53 mmol/l Ref.tart.:4.10-7.80

Inzulin terh.0.perc: 19.76 mlU/l Ref.tart.:2.60-24.90
Inzulin ter.60.perc: 96.30 mlU/l
Inzulin terh.120.perc: 80.55mlU/l

ha, tudsz valamit, akkor szólj....puszi, de a husit ird le, légyszi!
katapetra

Sziasztok! Kagyló köszi a kérdést. sajna ismét bölcsibacink van, így itthon boldogítanak a manók.

Nyuszika a bajcsyban ki a dokid?? Sajnálom a balesetet.

Ági28

Katapetra: a husi: fehérpecsenye (karaj), töltve: egy tálba összevágtam paradicsomot, paprikát, sajtot, füstölt,főtt karajt(felvágottat), lilahagymát, apróra, összekevertem és a drága férjecske úgy vágta nekem össze a husit, hogy a karaj szeletelésekor minden másodikat vágta csak át, így minden páratlan vágásnál ki lehetett hajtani a húst, kiklopfolni és tölteni, összehajtani, egymás mellé rakni a tepsiben, mi úgy tettük egymás mellé, hogy kicsit egymáson voltak, így jobban megtartották egymást. Sajt a tetejére, sütő, és nagyon finom lett...

IR hmmmmmmmmmm passzolok.... kíváncsi leszek mit mond a dokid...
holnap mész?

kriszto

kriszto82

Sziasztok,

Fel 10-re ertem oda es fel 12-kor jutottam be... :shock: :shock: :shock: Megint nagyon sok van, mar csak 1/8 merionalt kapok, most meg a puregont is elvette D. Majd szerdan meglatjuk a folytatast. :cry: :cry: :cry:

Kriszto! remelem el tudtad intezni, amit akartal.

Majd meg jovok, most dolgoznom kell. :(
Vendég

Kriszto:
Holnap megyek de, ő egy endokrinológus, ő adja ki a szakvéleményt a dokimnak...őt holnap hivom, hogy mikor tudna fogadni.....hát ennyi...
köszönöm a husi receptet :)

Kretty.....szoritok szerdáig......:(
katapetra

megjöttem! :)
Szép napot mindenkinek.(mondjuk itt nálunk készülődik a vihar) :shock:
kriszto
Igen,Békéscsabán voltam,és onnan mentem ma reggel Szolnokra.
Nagyon jól éreztem magam,a gyerekek tündériek.Majd teszek fel képet róluk.
Szolnokon azt mondta a doki,minek mentem oda,nem is kellett volna,elég a dokumentáció amit a rendőrség átadott :shock: :shock: :evil: :evil: .Borzasztó hogy szórakoznak az emberrel.Ez mind idő,pénz,fáradság,és teljeses felesleges volt....
szélkisasszony
Ilyenkor a Nolicin tablettát szokták adni,nagyon hatásos gyógyszer,de a terhesség miatt fokozott orvosi felügyelet mellett. Nekem 3 nap alatt rendbe jött vele.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Kagyló, igyekszem nem gondolkodni, de Te is tudod,h nagyon nehéz...de ígérem inkább helyett a pocimat fogom tömni :lol:

Krisztokám, nyami-nyami a képek fordított sorrendjében jöhet minden :lol:

Zs76, örülök,h jól van a feleséged és a séta nagyon jóóó! Én minden nap 2x megyek kb. fél-egy órát. Igaz olyan lassan sétálok,h a nyugdíjasok is leelőznek :lol:

Szélkisasszony, nagyon remélem,h pár nap és jobban leszel! Sikerült gyógyszert íratnod? Drukk,h jobban legyél :wink:

Kretty, nem semmi forgalom van Dévisznél :shock: Huh, olvastam,h megint belehúztak a tüszőcskék...küldök egy kicsit lassabban és kevesebben növekedjenek drukkot :!:

Zsuzsi, puszillak és remélem jól vagy :wink:

Leeda, nem fogod elhinni. Tegnap egész délután itt csemegézett a rigó :lol: ma reggel mindent megevett a cicánk így nem maradt semmi a szemtelen rigónak, de délelőtt jelzett a macsek,h éhes és szomjas is. Adtam neki egy kis tápot...nem hiszed el, pár perc és itt volt a rigó. Mostanra üres a tál :lol:

Kretty, gyere majd holnap és mesélj mit mondott az endokrinológus :wink:

Parane, hogy vagy? Pocid növekszik? Mikor kell Déviszhez menned? Nálatok ICSI volt? Milyen genetikait csináltattok majd?

Ági, huh ezek szerint nálatok egyből végig megy a baci mindenkin :( Jobbulást a Manóknak :lol:

Szurikáta, örülök,h jól kiunokáztad magad és várjuk majd a képet :lol: Az meg hihetetlen milyenek az emberek....grrrrrrrr :evil:

Csajok!

Szeretnék veletek megosztani valamit: ismertek,h nem nagyon szeretek bizonytalanságban lenni és csináltam tesztet. Mára már többet,h biztos legyek benne, bár mindannyian tudjuk, h sosem biztos semmi az ŐSERDŐBEN, de egyenlőre úgy tűnik,h jó úton haladunk, ugyanis a tesztjeim Baribabát mutatnak :lol: Még egy hetet izgalommal kell eltölteni, de bízom benne,h az erős csíkom nem fog eltűnni.
Ha nem zavar benneteket, akkor felteszem és remélem mindenkire ösztönzően tud majd hatni :wink:
Tüneteim nem nagyon vannak, azt leszámítva,h a pocakom elég intenzíven fájdogál, néha ledönt az álmosság, de elég sokszor 20-30 perc alvás is ahhoz,h visszatérjen az erőm.
10-es érzékenységű teszt:
Kép

25-ös érzékenységű:
Kép

Szóval úgy néz ki,h jó úton haladunk, de ha lehet akkor kérnék még drukkot hétfőig :wink:

Mindenkinek puszi,
Bari

bari6

Barikám: Örülök, hogy megosztottad a képeket. :lol: Nagyon szépen megerősödtek a csíkocskáid. Küldöm a drukkokat: DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK,DRUKK

Kriszto: Ezek a sütik nagyon jól néznek ki. Megjött a kedvem a sütievéshez. :D Kérlek ne borulj ki, minden rendben lesz. Gondolj arra, ha csak jövő hónapban tudtok kezdeni, akkor Mnével és velem tudsz majd indulni. :D Már amennyire jó hír ez. :lol:

Katapetra: Hajrá spontán baba!!!!! Nagyon jó lenne!

Szélkisasszony: Nagyon megijesztettél. :cry: Amint tudsz már eredményeket, mindenképpen írj, mert addig aggódni fogok.

Nálunk semmi különös. Szerencsére semmi rossz tünete nincsen a hormonleállításnak eddig. Most már lelkileg is picit jobb, használt Barika délelőtti alapos biztatása és fejmosása. :lol: Még egyszer kkkköööösssszzzziiii.

Zafír
zafir100

Baribébi! Széééééééééép!!! :wink: Csodaszép és egyre szebb lesz...
Még szép, hogy szorítunk, de nem csak egy hétig!!! Pusszancs! :wink: :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

Barus:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nahát!!!!!! nagyon-nagyon drukkolok!!!!!! De szép kis csikocskák!!!!!!
:D :D :D jaj nagyon szoritok is, meg minden.....:D :wink:
Már csak egy hét......
Pusszantás
katapetra

Zafír!
A társaság miatt természetesen jó lesz az is,ha később kezdünk, de egyelőre még nem tudjuk, jövő kedden kiderül, hogy pontosan mizu.

Kretty!
Rendben lesznek azok a fránya tüszőcskék, hidd el!!! Egyszerűen irtó érzékeny vagy a gyógyszerekre, nem? Mindegyik tüszőcskéd azt szeretné, hogy a benne lévő petikéből legyen a kisbabátok, biztos azért hajráznak. :wink: De szerdára biztosan csatasorba rendeződnek és akkor mentek szépen tovább!!!
Még egyszer köszi,hogy jelezted mikor megy a műtőbe, hisz nem akartam Apánkat zargatni, ezért kellett tudnom. Így Ágikával beszéltem és megtudtam, amit akartam, ennyi. Kösziiii

Jól hallottam, hogy már 2033-on áll a terhességek száma? Az igen, jó sok kismamika lett mostanság.

pusza

kriszto

kriszto82

Bari: ez egyszerűen fantasztikus!!!!! mennek a drukkok, de annyira örülök a csíkjaidnak!!!!! Csak így tovább Baribabák!!!!!!

Nálam annyi van, hogy a Dél-pesti kórházban kötöttünk ki, mert nálunk nincs egy hétig urológia. :wink: Jellemző... Szóval a doki először megkérdezte, hogy és akkor mi van, ha véres a vizeletem? Aztán elmondtam neki, hogy Szélcsikócska 3 napja csücsül a pocakomban. Na ott fogott padlót. Sok jóval nem kecsegtetett, bíztatott. Az antibiotikumot nem javasolta, de felírta az Augmentint. Beszéltem D-vel, azt mondta, azt szedhetem. Az urológus meg csak mondta és mondta, hogy ez nem jó ómen, és a lehető legrosszabbkor. Már ott tartottam, hogy lefejelem.
Szóval most nem vagyunk valami fényes hangulatban. De nem mondunk le Szélcsikóról.
Főleg, hogy Baribabák ilyen szépséges csíkokat produkáltak.

Kretty: hát eléggé belehúztak a tüszőid. remélem, minden rendben lesz szerdán.
szélkisasszony

Köszi csajok! :wink:
Ami a számlálót illeti, úgy tudom,h ma egyet biztosan ugrott. Azt is tudom,h egy baba biztosan van a második még kicsike és 2 embrikét kapott vissza a csajszi :lol:

Zafír, örülök,h jobb kedved lett :lol: és tudod, bármikor számíthatsz rám :wink:

bari6

mekkora egy bunkó vagyok. meg sem köszöntem a sok infót és tippet.
Parane: köszi neked is, nagyon örülök, hogy jelentkeztél!!! puszi.
szélkisasszony

BARIIIII: Jaj de örülök nektek! El sem tudom mondani, hogy mennyire. Már el is meséltem a férjemnek, és ő is nagyon szorít nektek! De izgalmas! Vajon 1-2 vagy 3 Baribaba kreálja ezeket a szépséges csíkokat. Gondolom, most még jobban várod a jövő hét hétfőt. Addig esetleg nem mész el HCG vizsgálatra? Mennek a drukkok ezerrel. :-D

Szélkisasszony: Sajnálom ezt a fránya felfázást. Remélem, hogy az Augmentin helyre tesz.

Kretty: 1/8-ad Merional? :shock: Ezt már ki sem lehet mérni. Drukkolok, hogy szerdára rendeződjenek a tüszőcskék!

Kriszto: Nagyon finomak lehettek a sütik, és persze a husi is. Megkérdezhetem, hogy a sportszeletet dominoval kombinálva a nosalty-ról szedted? Elkérhetem a receptet? LÉGYSZI! :-)

Nene: HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Merre vagy? Hogy vagy? HIÁNYZOL!!!

Katapetra: Remélem, hogy minden rendben lesz az endokrinológusnál.

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Kriszto: Pénteken 2033 volt az biztos.

Harcias Szélkisasszony: Nagyon kedves doki. :? Mi van akkor ha véres????? Úgy mondta mintha ez természetes lenne!

Zafír
zafir100

Szélkisasszony! Szerintem először is nyugiiiiiiii! Holnap nagy dolgok fognak történni, igaz? Erre koncentrálj, az Augmentinre ha Apánk azt mondta mehet, akkor nincs kérdés.

Mné: sportszelet:anyumtól van, nem tudom pontosan, hogy egyezik-e valamelyik nosaltyssal, de leírom a mienket:
0,5kg darált háztartási keksz, 3 ek kakaó, 1 margarin, 2 dl tej, sütőrum, ízlés szerint, és cukor szintén ízlés szerint. (20 dkg-ot ír a "recept", de az szerintem nagyon sok)tepsibe nyomkodni (gáztepsi fele méretű tepsi), és a tetejére 2 tortabevonóból csoki. (csoki+étolaj)
Ezt fehércsokival pöttyöztem: olaj és csoki (nagyon kevés kell hozzá, kb. egy csík a 10dkg-os csokiból) éééés felszívótű és fecsi! :lol: :lol: Mire nem jó, ha az ember jártas a tűk világában??..... :lol:

Bari te aztán mindenkit ismersz??? Elképesztő..

kriszto

kriszto82

Zafír: hát igen. ő volt az ügyeletes és gondolom nem volt nagyon kedve dolgozni. Az is épp elég volt, hogy átbumliztunk a város másik végébe. De már hamar túlteszem magam ezeken!
De végre jól kibőgtem magam! Uff. Én szóltam. :D :D :D :D

Örülök, hogy jobban vagy! Így is kell!

Mné: veletek minden rendben? Sikerült egy picit megnyugodnod?
szélkisasszony

Mné! Tényleg, befejeztétek a munkát? A felújítást? Gondolom elfáradtatok rendesen..

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: