Sziasztok!
Kagyló, igyekszem nem gondolkodni, de Te is tudod,h nagyon nehéz...de ígérem inkább helyett a pocimat fogom tömni
Krisztokám, nyami-nyami a képek fordított sorrendjében jöhet minden
Zs76, örülök,h jól van a feleséged és a séta nagyon jóóó! Én minden nap 2x megyek kb. fél-egy órát. Igaz olyan lassan sétálok,h a nyugdíjasok is leelőznek
Szélkisasszony, nagyon remélem,h pár nap és jobban leszel! Sikerült gyógyszert íratnod? Drukk,h jobban legyél
Kretty, nem semmi forgalom van Dévisznél

Huh, olvastam,h megint belehúztak a tüszőcskék...küldök egy kicsit lassabban és kevesebben növekedjenek drukkot
Zsuzsi, puszillak és remélem jól vagy
Leeda, nem fogod elhinni. Tegnap egész délután itt csemegézett a rigó

ma reggel mindent megevett a cicánk így nem maradt semmi a szemtelen rigónak, de délelőtt jelzett a macsek,h éhes és szomjas is. Adtam neki egy kis tápot...nem hiszed el, pár perc és itt volt a rigó. Mostanra üres a tál
Kretty, gyere majd holnap és mesélj mit mondott az endokrinológus
Parane, hogy vagy? Pocid növekszik? Mikor kell Déviszhez menned? Nálatok ICSI volt? Milyen genetikait csináltattok majd?
Ági, huh ezek szerint nálatok egyből végig megy a baci mindenkin

Jobbulást a Manóknak
Szurikáta, örülök,h jól kiunokáztad magad és várjuk majd a képet

Az meg hihetetlen milyenek az emberek....grrrrrrrr
Csajok!
Szeretnék veletek megosztani valamit: ismertek,h nem nagyon szeretek bizonytalanságban lenni és csináltam tesztet. Mára már többet,h biztos legyek benne, bár mindannyian tudjuk, h sosem biztos semmi az ŐSERDŐBEN, de egyenlőre úgy tűnik,h jó úton haladunk, ugyanis a tesztjeim Baribabát mutatnak

Még egy hetet izgalommal kell eltölteni, de bízom benne,h az erős csíkom nem fog eltűnni.
Ha nem zavar benneteket, akkor felteszem és remélem mindenkire ösztönzően tud majd hatni
Tüneteim nem nagyon vannak, azt leszámítva,h a pocakom elég intenzíven fájdogál, néha ledönt az álmosság, de elég sokszor 20-30 perc alvás is ahhoz,h visszatérjen az erőm.
10-es érzékenységű teszt:
25-ös érzékenységű:
Szóval úgy néz ki,h jó úton haladunk, de ha lehet akkor kérnék még drukkot hétfőig
Mindenkinek puszi,
Bari