A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

mondtam én, hogy ZS76-éknak is szorítani kell, mert láttam őket reggel az UH-n. 8) 8) DRUKK!!!

Zsuzsi! Biztos minden rendben lesz! és hétfőn 3 babát kapsz vissza! :wink:

Krisztó, te mikot indulsz?

Emerenc? Akkor te már kapod a szurikat?

Bari és Baribabák! Pihenjetek sokat, és remélem nemsokára meglátogat benneteket rókakoma! :wink:

Mi vidéken vagyunk, egész nap napoztam és most úgy nézek ki, mint egy sültrák... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

zs76(Edina): drukk Nektek is, mondtam én, hogy hétfőn találkozunk! :) Remélem Edina jobban van már, és elmúlt a hasfájása! :) Nektek mennyi indult meg?

szurikáta: köszönöm a varázslatot, Kettőékre nagyon ráfér valami varázslat, de persze, itthonról én is nagyon drukkolok Nekik! :lol:

poszi: nekem is így volt, mint Neked, csak én nem az intézet kapujában sírtam el magam, hanem bent D-nél, szegény nem is értette, hogy pontosan mi a bajom! :lol:
az nagyon rossz lehet, hogy letört egy darab a fogadból, szerintem kérdezd meg D-t, hogy ilyenkor mi a teendő, biztos tud olyan érzéstelenítőt, ami nem árt a babócának! Gratulálok a Tökéletes Csodababának!!

Emerenc: ti voltatok 3 óra körül tegnap D-nél? örülök, hogy Te is indulsz!

Bari: nem depizni!! remélem a hétvégét a férjeduraddal töltöd, és jól megszeretget téged!!, hogy kitartson egész hétre! mert a baribabák csak a nyugodt barimamát szeretik, a depiset nem!! 8)

kagyló: szerintem az a papír, amit aláírtok, biztos nem örökre szól!, csak szerintem mostanra, de azért kérdezz rá tőle! :shock: az biztos jót tenne, ha elmennétek nyaralni! hova terveztétek? :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Edinának 11-ből 9 szerelembe esett.Én nagyon izgultam,mert a múltkor 8-ból 2 termékenyült meg.Azt mondta a hölgy a telefonba,hogy nagyon gyönyörűek, továbbtenyésztést célozzák meg, hétfőn kell telefonon érdeklődni.
zs76

zs76,ez hihetetetlenül jó!! :lol: Drukk továbra is!
zsuzsi, nem én késöbb mentem.Nektek is nagy drukk! Hajrá Kettőcske! :arrow: Egyhez sorakozz! :D
Kretty, majd szerdától van szuri!
Kriszto,nem lett volna baj, de ma meg is jött, pont mint az elözőnél. :D Ezt mondta is D, hogy még meg jöhet bármikor ez egy ilyen gyógyszer. :o Te, hogy állsz pirikével? Avivázol? 20án kell mennem UHra. oly jó lenne ha tudnál csatlakozni....ez nekem olyan lesz, mintha hosszú ciklusom lenne.
Bari, lehet, hogy az idő is betesz, akivel találkoztam, mindenki nyomotka volt. Picurok már jól besüppedve.... :D +++++++++++
SZép hétvégét Mindenkinek!
emerenc

Sziasztok

Nem tudom mi van ma velem,de nagyon rosszul voltam egész nap,voltunk feri hegyen reptért néztük meg,jó párszor le kellett ülnöm,állandóan fáj az alhasam.Reggel bevettem Algoflex-M-et, azóta már összesen 4 db-nál tartok. És még mindig borzalmasan vagyok... :( :( :( :cry:
Pedig még nem is tartok ott,hogy nagylány legyek,az sem lehet.Lehet össze szedtem egy gyulladást. :(
Zsuzsi
Azért jó lenne ha nem örökre szólna az a papír.Párom már avval jött,hogy ezt előbb is mondhatta volna nekünk...
Szerettünk volna Marokkóba menni idén,ez volt tervbe véve,de ebből már nem lesz semmi sem,ahogyan én látom.Mi lesz a következő,amit ki fogunk találni nem tudom,mert minden évben külföldön voltunk eddig,és azért hiányzik nekem,ott tudok igazán kikapcsolódni.Ha meg még is itthon maradunk,akkor marad a balatoni házunk,ahol 1-2 hetet el fogunk tölteni.
Holnap gyere a hírekkel!!!
Kriszto
Várom mikor fogsz indulni,olyan lassan megy az idő,legalábbis nekem...

:shock:

Ha tudtam volna ennyire megkívánjátok a kakaós csigát,akkor nem írtam volna róla,mert így nagyon rossz nektek.
Pedig gondoltam rá lefényképezem nektek,de már csak 2 db maradt,és az sem sokáig,mert a párom jár rá rendesen.

Majd írok mindenkinek,de elégé nehezen megy....
Még így fekve is az ágyon...
Jók legyetek!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok

kagyló: ezt megértem, hogy csak külföldön tudsz kikapcsolódni. Nekem a nyaralás = tengerpart. Mi is minden évben tengerhez megyünk, ez idén sem marad el, már márciusban befizettünk görögországba. de próbáljátok meg pl horvátország is gyönyörű, nekem az a kedvenc országom, már többször voltunk ott! Nincs messze, és szerintem aránylag kigazdálkodható!

zs76: akkor Ti lehet nem is jöttök hétfőn beültire? ha továbbtenyésztés, akkor az mit jelent? hány napig tart?

Drukk Mindenkinek! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi!
Az + 2nap még.Sokkal nagyobb az esély a megtapadásra,ha továbbtenyésztik.Ezt olvastam a D.weboldalon.Reggel telefonálni kell 8:30-kor,s majd kiderül.Megint idegeskedhetek :D
zs76

Sziasztok!

Zsuzsi, Zs76 naaagy drukk holnapra :lol: aztán gyertek a jó hírekkel :wink:

Merre vagytok csajok??? Mindenki romantikázik??? :lol:

Én befejeztem a Sünit :lol: Na nem lett tökéletes, de elsőre sztem nem olyan rossz :roll:
Kép
Tegnap vettem újabb kézimunkát. Egy vukkot és egy hangyócát :lol: A hangyócával kapcsolatban majd Kagyló kérném a segítségedet :roll:

Szép estét majd mindenkinek!

Puszi,
Bari

bari6

Sziasztok!

zs76: szerintem ne izgulj, az tök jó, akkor ha tovább tudják tenyészteni, ha a beágyazódás esélyei megnőnek, mindenképpen kérjétek!!! majd írjál, hogy mit mond D holnap a telefonban! :)

bari: sztem nagyon szép a sünikéd, én nem tudok ilyet csinálni :(

Többiek? Mindenki végigaludta :oops: a vasárnapot? Hát igazatok van! Nem is volt ez a nap semmi másra jó!

akkor további jó éjszakát Mindenkinek :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Jó reggelt!
A párom beszélt D.-vel, 6 embrió van,szerdán kell telefonálni 8:30-kor.
zs76

Sziasztok!

10-re megyek Egyetlenkéért! :) Úgy látszik hiába szorítottam Kettőékért, nem maradtak itt! :(

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Zsuzsiiii, latod milyen eros Egyetlenke :wink: Agyazz meg neki gondolatban es transzfer utan takargasd be es ott fog maradni :wink: Drukk es du-n gyere majd :lol: Par ora es kismami leszel :lol:

Zs76, Drukk szerdara :wink:

Merre jar mindenki :shock:

bari6

Zsuzsi!
Nagy drukk!
zs76

Zsuzsi,
én is drukkolok!! :D

Zs76,
Nektek is nagyon szorítok, szuper, hogy ilyen szépen fejlődnek!!! :lol:

Bari,
nagyon ügyes a "műved", remélem még az igazi sünike is jár hozzátok, és majd hozza magával a kicsiket is!! :D :D
leeda

Sziasztok!!!

Csak egy villám bekukk, mert el kell mondanom, de rengeteg malóm van.
Szóval Amazonjaim mára 4-en vannak!!!!! És D-vel megbeszéltük, hogy megyünk értük!!!!!
Így szerdán punkció!!!!
Szerintetek a Cetrotide-ot beadják a János kórházban? Vagy hol? Segítsetek kérlek! Most olyan szinte felgyorsult minden! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Szurika: kérhetek még szerencseszurit? És persze varázslatot?

Puszi, rohanok! :lol:
szélkisasszony

Szélkisasszony, micsoda hííííírek :lol: Ezek szerint minden varázslat segített :lol: :lol: :lol:
Úgy tudom,h beadják a Jánosban ;) Csak az elsőt kell életmentős helyen beadatni :wink:
Megy tovább a tüszőkszépennövekedjenek drukk!!!

bari6

Szép napot!

Barikám, először is Neked mennek hatalmas drukkjaim, és lelki támaszom, a nehezebb pillanatokra, szoritok értetek!!!!!!
A sündörgők nagyon édik:)ügyes vagy!

Zsuzsi: hajrá Egyetlenke!!!!!!!
csuriban az ujjam érte!

Szélkisasszony: Tüszőnövelő Drukk!!!! Hogy elszaladt az idő....jaj de jó, hogy már szerdán punkciótok lesz!!!!!!nagyon sokat gondolok ám rátok!!!!!

zs76: örülök, hogy újra itt vagytok!hajrá embrikék!!!!!!Egyébként, legközelebb én is kivárnám az 5 napot, mert az már biztosabb, az embriók addigra kicombosodnak:)nagyobb az esély!!!

Kriszto: Ti mikor indulnátok?
Úszni jársz még? Puszilak

Mi jól vagyunk, teggnap este értünk haza M.o-ra, sima utunk volt, most éppen pirit várom...vagyis DEHOGY várom!!! :evil:
Úgy néz ki, hogy júliusban kezdünk újra :wink:

Puszácska mindenkinek!!!!
katapetra

Zafir!

sajnálom..... :(
DE, ti nagyon szeretitek egymást, és a baba ezt fogja érezni, ezért mindig Ti lesztek az igazi, eredeti szülei!!!!! :wink: nem az a szüő, aki megcsinálja, hanem, aki felneveli, és szereti, de nagyon őt!!!!Drukkolok Nektek, és minden tiszteletem a tiétek!!!!
Puszi
katapetra

1305546354.0572.htm

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de most ennyire futja sajnos.... annyi minden összejött mostanság...

Mindenkinek ezerrel drukkolok, frissítek óránként, hogy kivel, mi van, de nem tudok ideülni, hogy írjak érdemi mennyiséget..

Igyekszem jönni este, vagy holnap reggel!

Mindenkinek pusszancs és igen, kitartóan úszom továbbra is :D :D

A táblázatban ha van hiba, hiány, szóljatok! Na rohanoooooooook

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Szélkisasszony,
gratula+++++++ :D :D :D
én egy pár szurit a Jánosban adattam be, hátul a szülészeten, rendesek voltak a nővérek... :lol:
de jó, nagyon örülök nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Katapetra,
nagyon örülök hogy megint itt vagy, most meddig maradtok?
A július mindjárt itt lesz, pikk-pakk és kezdhettek... :D
leeda

Sziasztok!

Itthon vagyunk Egyetlenkével :)
Megettem a mai húsadagom felét:)
Kálmán égre földre dicsérte Embrikét, hogy milyen szép, 7 sejtes.
Erre a zuram csak annyit mondott, hogy reméli több esze lesz mint nekem, mert nekem ma is sikerült otthon hagynom a papírokat, így szegénynek haza kellett mennie érte :(

Én is megkérdeztem Kálmánt, hogy mit gondol mikor van a beágyazódás, és azt mondta, hogy csütörtökön délután 4-8 között!
Na remélem, hogy úgy is lesz, és be is fog ágyazódni :lol:

szélkisasszony: hát ez nagyon gyors volt, hányadik napon vagy? olyan mintha még csak most kezdted volna a szurikat :shock:
Drukk a punkcióhoz :)

katapetra: üdvözlünk újra itthon :) remélem, hogy meghozza a szerencséteket a külföldi út, és piri elkerül messzire :)

zs76: nagyon drukkolunk, hogy gyönyörű többsejtes embrikék legyenek szerdára!!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!
:D :D :D :D Nagyon köszönjük!!!

Leeda: még soha nem voltam a Jánosban! De majd csak megtaláljuk! És csak úgy megkértél valakit? Bocsi, csak parázok egy picit.

És ma este kell 23-kor az Ovitrelle-t beadni. Biztos, hogy ez ma akart lenni??? Nem inkább holnap?
szélkisasszony

Zsuzsi kismami :lol: Pihenj sokat egyetlenkével :lol: és küldöm Nektek is a ragacsot :wink:
Kép

Szélkisasszony, az Ovitrellet tuti ma kell beadnod :lol: Holnap estére van még Cetrotided ugye?
Olyan izgi :lol: A héten Te is kismami leszel :lol:
Leszünk most egy páran :!: Remélem pozitív példa leszek előttetek!

bari6

Bari: ma is és holnap is van Cetrotid. :shock:
Igen, én is nagyon izgulok! Gondolom pénteken kapjuk vissza őket! :lol: :lol: :lol:
ÉS biztos, hogy jó példa leszel előttünk!

Zsuzsi: ne haragudj!!! Én is nagyon-nagyon drukkolok!!! Hajrá egyetlenke!!!
szélkisasszony

Sziasztok

szerintetek az ovitrelle-t hánykor kell megkapjam?
Mert a terápiás lapon az van, hogy 19-én 1/3-ad ovitrelle, de már nem emlékszem, hogy mit mondott hány órakor??? :(

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, én reggel adtam be.

Szélkisasszony, HAJRÁ!

Hiba csúszott a gépezetbe...meg fog jönni... :shock: :shock: :shock: Egy héttel korábban! :cry: :cry:
Vendég

szélkisasszony
Kép Kép :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

Szélkisasszony, HAJRÁ! Igen csak úgy beadják, a szülészetet keresd, egy db nővér szokott lenni, lasszóval el csipni és rém rendes beadja! Én csúsztattam egy kis kávé pénzt is, de nem várta el! :D Nagyon szurkolok! És a négy pont jó! :D
zsuzsi! Drukk, Egyetlenkének! :D +++++++++++
Barika+++++++++++++++++++
emerenc

Szélkisasszony,
már a többiek válaszoltak, de én is megerősítem, én csak szimplán megkértem ott egy nővérkét... :D

Zsuzsi,
hajrá!!! :D :D
leeda

Sziasztok!

Eddig nem nagyon tudtam jönni, mert vizsgázgattam, és róka megint utánam jött, így elég rosszul voltam. Pedig már nagyon, de nagyon elzavartam Barihoz :lol: Már ideje lenne tovább állnia!

Szélkisasszony,
de jó, már lehet, pénteken mentek a kiscsikókért? :wink: el sem hiszem, hogy itt jártok már, eltelt az idő, nagyon örülök! Akkor a szerdai punkció már tuti biztos. Jaj nagyon fogok drukkolni nektek, értetek!

Zsuzsi,
akkor már te is túl vagy a nehezén, kaptál pocaklakót, nagyon vigyázz rá, és meglátod milyen gyönyörű gyermek lesz ám belőle! Neked is nagyon örülök! Én is 7sejtes babót kaptam vissza, és meg is maradt, úgyhogy neked is nagyon megragad majd, látod milyen szép babaragacsot kaptál Baritól.

Bari,
nagyon-nagyon szorítok, és hiszem, hogy sikerülni fog, úgyhogy bízz!!! Jaj, nagyon sokat gondolok rád, rátok, emlékszem, én is hogy izgultam, hogy mi lesz. Minden jó lesz, majd meglátod!

Kriszto,
mikor várod pirit? Hónap vége úgye? Akkor már nem sokára ti is kezdtek. De jó lesz :lol: :D :lol:

Katapetra,
jó hogy újra itthon vagytok, biztos ti is örültök. Vigyázzatok magatokra, és élvezzétek az itthoni levegőt.

Zs76,
6 embrió??? :lol: :lol: :lol: nem semmik vagytok ám! Kívánok hozzájuk a lehető legnagyobb szerencsét, húh, nem semmi!

Lányok,
mi ma megyünk UH-ra, és van egy olyan érzésem, hogy kiderül a neműk, vagyis a neten azt olvastam, hogy már 16 hét után kimutatható. Majd kérek képet is, és felrakom nektek buzdításként. :wink: Képzeljétek, tegnap megvettük a 3 ágyat, hát, mondhatom, nem fog beférni a szobába, pedig a legkisebbeket vettük. :roll: :shock: :roll: úgyhogy most elgondolkodtunk, hogy mi megyünk a kis szobába :lol:

Mindenkinek napsütéses szép napot kívánok, nálunk már süt a napocska :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Elfelejtettem kérdezni, hogy valaki tudna nekem segíteni, hogy Dr. Elekes milyen orvos? Mert hozzá kaptam időpontot a speciális szívUH-ra, és azért kérdezem.

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok,

Minden nap olvaslak benneteket, és mindenkinek nagyon drukkolok, és izgulok étetek.

Csuti,

Elekes doktor egy genetikus, aki nagyon alapos, nekem szimpi volt. Igaz nagyon laza, mert se köpeny nincs rajta, se orvosi ruha, csak farmer és végig rágózza az egész UH-ot, de szerintem nagyon precíz, és a genetikai vizsgálatokra 12. heti és 20. heti UH-ra csak ajánlani tudom.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok Csajok, Zugolvasó Fiúk-Lányok!

Ma csodanap van, tessék fontos dolgokra használni a gondolataitokat :lol: :lol: :lol:

http://www.gyogyitoharmonia.hu/?gyogyito=harmonia-1

Majd még jövök, addig is puszika!!!

Bari

bari6

Sziasztok!
:D :D :D
Ma is csupa vigyorból állok ki! :oops:

Csuti: akkor ma lesz kukkantás a triumvirátusra? De jó!!! És nagyon várjuk a képet is!!!!
Rókakomát, azt a kis visszalopódzót lassan Zsuzsinak és nekem is küldheted.

Zsuzsi: hogy vagy??? remélem, egyetlenkével nagy az egyetértés, hogy az albérlet tökéletes neki! Nagyon drukkolunk nektek!!!!

Bari: mit csinálsz ebben a szép időben?

Nagyon köszönjük mindenkinek a biztatást, az információkat.
Nagyon bízunk az amazonjainkban, szóval holnap remélem, megtudom milyen az altatás. :D

Tegnap megkaptam az Cetrotide-ot a János kórház szülészetén. Valóban nagyon kedves volt a nővérke! :D
Aztán 11-kor az Ovi..., amibe már majdnem belealudtunk. De Szélúrfi egy hős! Már meg sem érzem, ahogy beadja. És hát ma már rendesen érzem a 4 szuri helyét, meg fészkeket is.
Meló helyen ma visszatanítottam egy régi kolléganőmet, aki amíg nem vagyok addig helyettesít. Meglepően jól fogadta a főnököm, így stressz nélkül lehetek otthon. :D :D :D

És már alig várjuk, hogy együtt lehessünk a lurkókkal.
A beültetés után is van még szuri? Vagy gyógyszer?

Holnap majd egyszer csak jelentkezünk!
szélkisasszony

Szélkisasszony,
de jó, nagyon drukkolok nektek!! :D
úgy tudom, a műtét után már nincs szuri, viszont nekem naponta 3x kellett Utrogestan golyót használnom, és nem szájon keresztül... :D :D progeszteront tartalmaz, nekem hőhullámaim voltak tőle, meg hőemelkedésem, másnak semmi tünetet nem okoz.
leeda

Sziasztok

szélkisasszony: nekem beülti után van még egy ovitrelle, amit csütörtökön kell beadni. Erre kérdeztem rá tegnap, hogy ki mit gondol, hánykor, mert az elfelejtettem :(. ez az injekció, ha jól tudom, akkor ha este adod be, akkor a tűszőrepedést okoz, ha reggel, akkor meg a megtapadást segíti!
Köszönjük mi jól vagyunk, egy kicsi feszítést érzek odabentről, de remélem, csak azért mert most már hatalmasra osztódott, és keresi a megfelelő helyet :)
az utrogestant pedig már a punkció napjától felírja D!

Bari: mi van veletek? hogy vagy? mit csinálsz ebben a gyönyörű időben?

csuti: kiváncsian várjuk a sztárfotót a triumvirátusról, bár gondolom, most már nem férnek el egy képen! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok Lányok és Fiúk!

Ne haragudjatok, hogy ennyire elhanyagoltalak benneteket.

Most is csak egy pillanatra jövök, mert rengeteg a melóm, és most ki kell használni, hogy tudok dolgozni, mert mi is INDULUNK!!! :-D Ma megyek fél 7-re Apánkhoz. Kérlek drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!

Kriszto: Ha megkérlek, javítasz a táblicskuban? Előre is köszönöm!

Mindenkinek mennek a drukkjaim, és rengeteget gondolok ám rátok!

Pusszantás

Mné
mné

Sziasztok!

Mindjárt jön a pillanat :lol: GONDOLJATOK MAJD :lol:

Köszönöm kérdéseteket, egész jól vagyok :lol: Átlendültem a depis hangulaton :oops: Érzek ezt azt...de még olyan messze van 30-a :roll:

Zsuzsi, pihizz sokat Egyetlenkével és tuti csinálja magának a helyecskét :lol:

Szélkisasszony, már csak egyet kell aludolnotok és mehettek :lol: Nagyon-nagyon szurkolok Nektek is!

Kretty, merre vagy? Voltál talpmasszázson?

Zs76, drukk Nektek is holnapra!

Mné, drukk estére és várunk a hírekkel!!!

Lor, Melcsike, remélem jól vagytok Ti is!

Kagylóóó, merre vagyol??? Még nem is láttad a remekművemet :cry:

Katapetra, üdv újra itthon. Húúú örülök,h hamarosan indulhattok :lol:

Csutikám, juj de izgi :lol: Várunk majd a hírekkel :lol: és persze majd a képekkel!!!

Kriszto Te Drága, ölellek!

Nyuszika, merre vagy? Egyben vagy még??? Ezer éve nem jártál erre :roll:

Nene, nem írtál magatokról semmit :( Haladtok a szobával?

Emerenc, mikor kell UHUra menned?

Nagyon drukkolok mindenkinek, minden zugolvasónak :wink:

Szimba, Sajó hiányoztok nagyon! Remélem veletek is minden OK!

És egy kép az állatkertről :lol:

Kép

Pusszantok mindenkit!
Bari

bari6

Bari,
ez nagyon édes :D :D tök jó, csak leülsz a terasz elé és olyan, mintha néznéd a TV-t, csak ez élőben megy... :lol: A macsek nem bántja a madarakat, látom - vagy csak túl lusta :lol: :lol:
Ilyen szép időben meg nehogy már rossz legyen a kedved, itt a nyár!!!

Mné,
drukkolok!!! :D :D
leeda

Sziasztok!

Mné: Hurrrrrááááá! Gyere majd mesélni, mit mondtak a dokik.

Szélkisasszony: Örülök, hogy már simán mennek a szurik. 4-en vannak már? Lesznek még többen is. :wink:

Kvzsuzsi: Gratulálok Egyetlenkéhez.

Kriszto,Poszi: Köszönöm a kedves szavakat.

Kagyló: Jobban vagy már?

Katapetra: Nagyon köszönjük! Mi is is gondoljuk és ezért szerencsére sikerült elfogadnunk a fennálló helyzetet. Sok erőt nektek a kezdéshez.

Csuti: Húúúúúúúúúúúúú! Nagyon kíváncsi vagyok milyen neműek lesznek a babucik. :D

Barikám: Remélem ma is minden rendben veled. :)

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

Szélkisasszony drukk holnapra! :D Remélem gyönyörű amazonokat fog találni Apánk! :lol:

Szurikáta, írtam privit! :)
emerenc

Sziasztok!

Itt vagyok, minden egyes nap, csak nem látjátok :oops: :oops: :oops:
Annyira pörögnek az események, hogy nem bírom követni az eseményeket... Nem is szeretnék senkit kihagyni, így ezúton drukkolok Minden Újdonsült Kismaminak és Leendő Kismaminak :) Nagyon ügyesek vagytok lányok, és tudjátok, ez a nyúl éve, így sok sok kisbaba fogan meg idén :lol: :lol: :lol: Minden nap olvasom az eseményeket!

Mi még egyben vagyunk, de kezdek lazulni... Csütörtökön betöltjük az ominózus 36. hetet, ami azt jelenti a dokim szerint, ha Dóri úgy gondolja, jöhet, mert már minden szempontból érett lesz. Én mostanában újra erőre kaptam, így hatalmas hordómmal jövök megyek, nem bírok megülni otthon. Babaszoba alakul, ahogy ígértem, csatolok képet, de csak, ha 100% lesz (most 90 %). Megnyugtató, mert ha jön Dóri, akkor már megvan a kis szobája, kórházi pakkom kész. És izgatottan várom, nálunk hogyan indul el a folyamat. A család tippelget, hogy mikor jön, én május végére, június első napjaira szavazok. :D Nem mintha rajtam múlna :)
De jó tervezgetni, vagyis inkább hihetetlen.... Nem régen még mindenen aggódtam, most meg.... :shock:

Szép hetet Mindenkinek, engem a mai napsütés feldobott NAGYON, és hétvégére még nagyobb meleget ígérnek. Így lesz sütögetés a kertben, tortázás, mert Kispapinak most lesz a szülinapja.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

emerenc
Írtam 2 privit :) :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.05.18 05:17-kor.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Nos, megjöttem, és sajnos nem túl boldogan. Az indulás lefújva. Dévisz még nem javasolja. Majd a következő pirikor indulunk... Addig pedig be kell szerezni egy-két lejárt leletet. Pfff. Azt hittem, hogy megúszom. Eléggé neki vagyok szontyolodva, sőt ez nem is kifejezés. Ráadásul még csak egy ócska sárgatestet sem látott odabent. Ez miért lehet? Egyszerűen nem értem az egészet. Miért nem lehet egyszer valami úgy, ahogy az ember eltervezi, vagy szeretné.

Ne haragudjatok, hogy most csak nyavalygok, holnap igyekszem jönni, és visszaolvasni. Most megyek, bambulom a TV-t...

Pusza

Mné
mné

Sziasztok
Zsuzsi
Köszönöm a Horvátországi tippedet.Nem az a problémánk,hogy anyagiak miatt nem engedhetjük meg magunknak a nyaralást...
Hanem ott van,hogy júliusban indulunk,és mindjárt itt van június,kezdhetem a leleteket csináltatni.Ki tudja megint mennyit kér újra apánk.De ha nem sikerül az első inszem,(ami szerintem ki van zárva,mert valahogy úgy érzem a 3-ból valamelyik fog.)Akkor nyár végén tudunk menni bárhová.Hiszen tunéziában is akkor voltunk,egyiptomba is stb.Hogy vagytok egyetlenkével???
Látod,mégis csak lesz egy kisbabád!!!! :wink:
Barika
Hűha!!!Milyen szépet készítettél!!! :wink: Nem is olyan nehéz,ugye???
Olvastam,hogy bőven vettél még varrni valót.... :lol:
Mit segíthetek a hangyánál???!!!
Remélem vége van már a tünet keresésnek....nyugi,már meg vannak tapadva!!! :wink:

Szélkisasszony
Már a punkció?!!!Szorítók!!!!!Holnap délután sietni fogok haza!!!!!!!! :lol: :lol:
Zs76
Üdv közöttünk!Nem semmi,tovább tenyésztés...na ez az ami az én életemből kimaradt.Neked is drukkolok!!!
Mné
Sajnálom!De majd a következő hónapban.Milyen leleteket kért apánk tőled?
Zafir
Köszönöm jobban vagyok,sok gyógyszer megtette a hatását.
Ja, és az is,hogy szombat este óta csak csipegettem,mert nem volt étvágyam 1,5 kg kevesebb lettem....de legalább nem kell fogyóznom....
Nálatok van valami jó hír?Mikor kezdtek??? Nem várod meg velem a júliust???

Nyuszika
Várjuk a képeket!!!Nagyon elrohant az idő,még akkor írtam neked privit,amikor indulni akartál...erre tessék!
Hú,de irigy vagyok ..............
:oops:
Csuti
Én nagyon-nagyon várom a képeket!!Milyen neműeket szeretnétek??Most lehet,hogy nagy butaságot kérdezek....de azért nagyon hü...ne tartsatok...
Megkérdezhetem,hogy miért kell speciális orvos a szív uh-hoz?
Egy nőgyógyász nem ugyan azt látja?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mne, en ezt nem ertem? mi koze van a sargatestnek az indulashoz? Ne legyel elszomorodva!

Csuti! Kivancsi vagyok, milyen nemuek a babok. Ha jol emlekszem ti fiu partiak vagytok, de remelem az egyik kiscsajszi!

Bari es Beribabak! remelem jol vagytok, sokat gondolok ratok! :wink:

Szelkisasszony, nagy drukk, remelem szep hirekkel jossz majd!

Zsuzsi! Drukk egyetlenkenek! :D

En ma este megyek D-hez, ugyanis tegnap este megjott a piri. :evil:
Vendég

Kretty,
de akkor kezdhettek előbb, ugye? Vagy mit mondott D?

Szélkisasszony,
szorítok!! :D :D
leeda

Leeda, ha ma nincs ciszta, akkor indulunk.
Vendég

Sziasztok!

Egy picuri időm van, de aztán rohanok is.

Ági28! Régen jártál erre, hogy vagytok???

Ancsi80! Téged is hiányollak ám, mesélj mi a helyzet veletek? Hogy telnek a napjaid, még mindig úszol a melóban?

Barikám! Nyuuuuuuuuuuuuuugiiiiiiiiiiiii! Babócák a pocakban kapaszkodnak ÉS KÉSZ!!!!!!!

Cs. Andi! Ti kb. mikor kezdtek?

Csutim! Örülök, hogy minden ok! És hiába 3babának nagyszoba jár!!!:wink:

Emerenc! Most jutott eszembe, hogy csak pénteken mész uhu-ra, sebaj, azért mesélj!! Hogy vagy? Kezdő tüszőcskék hányan voltak?

Kagyló! Ucccccu neki nyaralás! Én azt mondom! Ki tudja, lehet, hogy sok-sok minden miatt jót tenne egy kis kikapcsolódás, romantikázás, önfeledt összebújás..:oops:

Katapetra! Meddig maradtok itthon? A következő próbálkozásnál is ugyanoda mentek és lombikra??? Én annyira de annyira szorítok nektek egy "házi"babócáért! Igazából nincs ok, amiért ne sikerülhetne, nem????

Kisalag! Ti hogy álltok a leletek beszerzésével? Unod már kellően az orvoshoz, kivizsgálásra járást? Milyen volt a terheléses cukor vizsgálat?

Kisgaby! Mesélj, hogy vagytok, hogy telnek a napjaitok? Gyerekek? Gondolom nőnek ezerrel!

Kretty! Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden ok legyen és indulhassatok! Miért lenne ciszta? Nem lesz ÉS KÉSZ!!!

Kvzsuzsi! Néhány napja tudtam meg, hogy egy baráti párnál egyszemke gyönyörűen megtapadt és ott van most anyu pocijában!! TEHÁT EGYETLENKÉD igenis ott van és ott is marad!!! Nagyon szorítok!

Leeda! Mindig olyan keveset mesélsz magadról! Férjed is jár talpmasszázsra? Nagyon fájdalmas?

Loreena! És az ő drága szőke hercege! Puszillak és néha írj nekünk pár sort, arról a kimondhatatlan érzésről ami hatalmába kerített!

Mné! Sajnálom, hogy nem kezdtek, nem irigyellek a leletbeszerzés miatt sem, DE lehet, hogy pont most lesz picuritok, aki orvosi segítség nélkül fog megfoganni. Én nagyon szorítok érte!

Momelcsi! Puszillak és a gyerkőcöket is! Remélem jól vagytok, nem beteg senki és szépen gyarapodnak a csöppségek.

Monilla! Hogy áll most a pajzsmirigyes dologgal? Gyógyszer? Vagy még előbb újabb kontroll? Remélem helyre áll. Egyébként a gyógyszer nekem gyakorlatilag 2hónap alatt úgy beállította, hogy stabilan áll 1 körül a tsh-m, ami tökéletes!!

Nene és Nyuszika! Hol fogtok szülni? Ha jól emlékszem Nene János, és reméljük Dévai, Nyuszi neked pedig saját dokid van, ha jól tudom. Nagyon nagyon szorítok nektek,hogy szép, könnyű szülésetek legyen. Juj, az már milyen jó érzés lehet, ha a kórházi pakkot pakolja az ember össze! Jaaaaaaaaj, nagyon jó lesz nektek hamarosan, vagyis jobb, hiszen most sem olyan rossz?!!:roll: :roll:

Parane és Poszi! 13. hét! túl a kritikus 12-n, ez csodás! Parane, nálatok is megvoltak a vizsgálatok? Meséljetek majd kicsit, hogy hogy alakultok, pocak? Éhségérzet, közérzet? Munka? Meddig fogtok dolgozni???

Szélkisasszony-Szélúrfi! El nem tudom mondani, hogy mennyire szorítok ma nektek!!! Gyeretek majd a hírekkel!

Szurikáta! Úgy tudom te is nagy kertész vagy, akár csak én. Szép a kerted? Unokák? Munka? Mesélj nekünk ha lesz kicsi időd.

Zafír100-Oxigén! Kezdés mikorra várható??? Hogy vagytok???

Zs76! Gyere majd mesélj!!! Nagyon szorítunk!!

Anda72, Erikk, Jolanda, Szimba, Sajóék,Szivi77, Tulipán, Vízililiom és az összes többi kedve zugolvasó! Nem bújtok kicsit elő??? Meséljetek, ki hogy áll???

És a táblázat!: 1305703379.1453.htm

Mindenkinek csodaszép napot! Kevés munkát és poci-, babasimit, türelmet, drukkhegyeket és mindent...

(jaaaaa és megvan az ötödik kilóóóóóóóóm..... mármint elhagytam!!! (mostmár napok óta nem jött visssssszzzzzzzaaaaaaaaa) :lol: :lol: )

kriszto

kriszto82

Jesssszus mennyit írtam.... bocsiiiii... ez van ha van mit mondanom.... :lol: :lol: :oops: :oops:

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: