Sziasztok!
Egy picuri időm van, de aztán rohanok is.
Ági28! Régen jártál erre, hogy vagytok???
Ancsi80! Téged is hiányollak ám, mesélj mi a helyzet veletek? Hogy telnek a napjaid, még mindig úszol a melóban?
Barikám! Nyuuuuuuuuuuuuuugiiiiiiiiiiiii! Babócák a pocakban kapaszkodnak ÉS KÉSZ!!!!!!!
Cs. Andi! Ti kb. mikor kezdtek?
Csutim! Örülök, hogy minden ok! És hiába 3babának nagyszoba jár!!!:wink:
Emerenc! Most jutott eszembe, hogy csak pénteken mész uhu-ra, sebaj, azért mesélj!! Hogy vagy? Kezdő tüszőcskék hányan voltak?
Kagyló! Ucccccu neki nyaralás! Én azt mondom! Ki tudja, lehet, hogy sok-sok minden miatt jót tenne egy kis kikapcsolódás, romantikázás, önfeledt összebújás..
Katapetra! Meddig maradtok itthon? A következő próbálkozásnál is ugyanoda mentek és lombikra??? Én annyira de annyira szorítok nektek egy "házi"babócáért! Igazából nincs ok, amiért ne sikerülhetne, nem????
Kisalag! Ti hogy álltok a leletek beszerzésével? Unod már kellően az orvoshoz, kivizsgálásra járást? Milyen volt a terheléses cukor vizsgálat?
Kisgaby! Mesélj, hogy vagytok, hogy telnek a napjaitok? Gyerekek? Gondolom nőnek ezerrel!
Kretty! Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden ok legyen és indulhassatok! Miért lenne ciszta? Nem lesz ÉS KÉSZ!!!
Kvzsuzsi! Néhány napja tudtam meg, hogy egy baráti párnál egyszemke gyönyörűen megtapadt és ott van most anyu pocijában!! TEHÁT EGYETLENKÉD igenis ott van és ott is marad!!! Nagyon szorítok!
Leeda! Mindig olyan keveset mesélsz magadról! Férjed is jár talpmasszázsra? Nagyon fájdalmas?
Loreena! És az ő drága szőke hercege! Puszillak és néha írj nekünk pár sort, arról a kimondhatatlan érzésről ami hatalmába kerített!
Mné! Sajnálom, hogy nem kezdtek, nem irigyellek a leletbeszerzés miatt sem, DE lehet, hogy pont most lesz picuritok, aki orvosi segítség nélkül fog megfoganni. Én nagyon szorítok érte!
Momelcsi! Puszillak és a gyerkőcöket is! Remélem jól vagytok, nem beteg senki és szépen gyarapodnak a csöppségek.
Monilla! Hogy áll most a pajzsmirigyes dologgal? Gyógyszer? Vagy még előbb újabb kontroll? Remélem helyre áll. Egyébként a gyógyszer nekem gyakorlatilag 2hónap alatt úgy beállította, hogy stabilan áll 1 körül a tsh-m, ami tökéletes!!
Nene és Nyuszika! Hol fogtok szülni? Ha jól emlékszem Nene János, és reméljük Dévai, Nyuszi neked pedig saját dokid van, ha jól tudom. Nagyon nagyon szorítok nektek,hogy szép, könnyű szülésetek legyen. Juj, az már milyen jó érzés lehet, ha a kórházi pakkot pakolja az ember össze! Jaaaaaaaaj, nagyon jó lesz nektek hamarosan, vagyis jobb, hiszen most sem olyan rossz?!!:roll:
Parane és Poszi! 13. hét! túl a kritikus 12-n, ez csodás! Parane, nálatok is megvoltak a vizsgálatok? Meséljetek majd kicsit, hogy hogy alakultok, pocak? Éhségérzet, közérzet? Munka? Meddig fogtok dolgozni???
Szélkisasszony-Szélúrfi! El nem tudom mondani, hogy mennyire szorítok ma nektek!!! Gyeretek majd a hírekkel!
Szurikáta! Úgy tudom te is nagy kertész vagy, akár csak én. Szép a kerted? Unokák? Munka? Mesélj nekünk ha lesz kicsi időd.
Zafír100-Oxigén! Kezdés mikorra várható??? Hogy vagytok???
Zs76! Gyere majd mesélj!!! Nagyon szorítunk!!
Anda72, Erikk, Jolanda, Szimba, Sajóék,Szivi77, Tulipán, Vízililiom és az összes többi kedve zugolvasó! Nem bújtok kicsit elő??? Meséljetek, ki hogy áll???
És a táblázat!:
1305703379.1453.htm
Mindenkinek csodaszép napot! Kevés munkát és poci-, babasimit, türelmet, drukkhegyeket és mindent...
(jaaaaa és megvan az ötödik kilóóóóóóóóm..... mármint elhagytam!!! (mostmár napok óta nem jött visssssszzzzzzzaaaaaaaaa)
)