A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Nálunk a béka bíka, bár már alakul :lol: . Nálunk a maci-paci-bácsi triumvirátus zavaros egy kicsit (baci-paci-báci) :lol: . Most az egyik kedvencem, hogy a kint az neki kítn. Becarás ahogy mondja "Apuci kítn, Szabi kítn, Mimi kítn, Lilo kítn" :lol: :lol: :lol: . (Ez az ébredés utáni létszám ellenőrzés :lol: ). És ha segíteni akarok, és mondom, hogy "kinnn-t", akkor közli, hogy kín :lol: )

Katy!

A Suttogó úgy emlékszem, azt írja, hogy párszor figyelmeztetni kell, hogy ha nem fejezi be, el kell mennetek. Utána, ha nem fejezi be, ki kell menni vele a kocsiba, és várni egy picit. Ha még mindig ordít, akkor haza kell menni :roll: . És persze végig határozottan, de indulatmentesen . Állítólag így pikkpakk leszokik róla, és nem lesz többet ilyen, de azért megnézném, hány anyuka hagy ott pl. egy komplett nagybevásárlást, mert a gyerek behisztizett, :twisted: :roll: .
Botond múltkor a Deichmannba csinálta ugyanezt, de egy tök normális pár állt előttünk, egyből maguk elé engedtek, és a pasi még poénosan megjegyezte, hogy "Én megértelek, haver!. Ez a cipősdi nem nekünk való, legszívesebben én is sírnék már." :lol: :lol: :lol: Így nem volt olyan ciki :wink: .

De megnézem a szuperdadust, az jobb már a nagyokra sztem :wink: .

folyt...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Konkrétan a bevásárlás alatti hisztire azt írja, hogy vonjuk be a gyereket, és kapjonő is egy listát (ha még nem tud olvasni rajzokkal), amiket az ő feladata összeszedni. Így végig figyelnie kell a sorok között, hogy hol van, ami neki kell. Ez sztem tök jó módszernek tűnik, viszont nekik ez még nagyon korai.
Megnézem még, hogy mit ír általánosságban a hisztiről :wink: .

Boo!

Sztem ne görcsölj Mironon, ami a szülést illeti :roll: :wink: . Az nagyon jó, ha a bnőddel addigra jól kijön, azt mindenképp forszírozzátok. Ha meg már megszokja a bnődet, sztem nem lesz gond otthon sem, főleg ha olyan dolgot csinálhat, amit máskor nem. Legalább neki is szép emlék marad az a nap :lol: :lol: :lol: . Ha aznap nincs fürdés, hanem a tévét bámulva 11-kor ájul el a kanapé előtt, mogyorós chipset tolva, akkor mi van? Egyetlen nap! Ez most nem róla fog szólni :twisted: :lol: . Tényleg ne görcsölj ezen, hozd össze a csajjal, és jóó lesz :wink: :lol: .

Tike!

Övterelőm nekem volt, de a márkáját nem tudom, használtam vettük egy ismerőstől (5000-ért). De majd megnézem neked, csak apa elment a kocsimmal.
De mindenképp vegyél! (ejnye Boo! :twisted: ), mert ha nincs kocc, akkor tényleg feleslegesnek tűnik (ahogy a biztonsági öv is, pedig tudjuk, hogy nem az!), viszont mikor mi apa kocsijával karambolóztunk, belénkjöttek, (az én kocsimban volt a terelő) és megrántotta a pocakomat az öv. Botond kkor már hetek óta fejvégű volt, de akkor (33 hetesen asszem) átfordult harántba, és hetekig imádkoztunk, hogy visszaforduljon, na meg egyből rohantunk UH-ra, hogy nem lett-e baja. A pocakom órákig kő kemény volt, és bazira fájt is, amiatt, hogy keresztbe volt bennem a gyerek :? . A dokim is jól lecseszett, hogy ez nem játék:S! Szóval kicsi az esélye, hogy szükség lenne, rá, de ha van, akkor nagy! PEdig a miénk csak a legalapabb eset volt.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Képzeljétek, Botond az előbb ivott egy szívószálas Hohes C-t, ideszaladt hozzám, és a 0,2 l-ből a 2-re mutatva közölte, hogy "kettő" :shock: :D :D :D . Aztán sógornak is megismételte. Tegnap meg kockákból várat építettünk, amiken mindenféle állat, meg tárgy van, meg számok. Mindig ha egy leesett, megmondtuk, hogy mit "dobott". És ha számot dobott, közölte, hogy "szám" :shock: :D :D . És ezeket viszont tuti, hogy a Dórából tudja, mert abban mondogatják ezeket, nekem még eszembe sem volt, hogy beazonosítson pl. egy kettest :shock: :lol: . Ja, és mikor hangosan számol mutogatja az ujjain a számokat. Mondjuk azt nem jól, hanem össze-vissza, de attól még cuki :lol: :lol: :lol: .

Becarás milyen okos(ak), én még ott tartok, hogy "nééézd, itt a kutya, a ház, a hal" :oops: :lol: :lol: :lol: . Ő meg idejön és hanyagul közli az előbb is, hogy "Ó-ó báci ház zsizsi. Bíz, bíz!" (Ó-ó a bácsi háza ég, kell víz - egy mesekönyvben) :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

még egyben csak tegnap Fótoztunk ma meg punnyadás volt,aztán
apával este jól összevesztünk,így mire ideértem már nem fogok senkinek
sem reagálni,bocsi...pedig mindenre akartam...
most abban reménykedek,h le tudok nyugodni és nem indul meg a szülés
nálam és esetleg még aludnom is sikerül...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!

Háát, én is kíváncsi lennék, hogy hányan állnak ki a kasszánál a sorból, csak mert a gyerekük nyűgös-hisztis!
Én alapvetően nem vagyok híve az ilyen szakkönyveknek, mert gyakran olyan tanácsot adnak, amiből az a gondolatom támad, hogy az író még soha nem látott közelről gyereket.
Ez a lista dolog pl. ilyen nekem. Oké, hogy nem tud olvasni, ezért rajzol az ember a papírra, de azért ahhoz is legalább 3 évesnek kell lenni, addigra meg az ember túl van a hiszti korszak nagy részén.

Petra eddig egyébként nem nagyon produkált durva hisztiket, ez a Brendonos volt talán az első, ami nem itthon történt. Ha itthon csinál hasonlót, akkor egyszerűen ott szoktam hagyni, és mondom neki, hogy csináld csak fiam, ha ennyi energiád van. Általában úgy meglepődik, hogy ott hagyom, hogy abbahagyja és utánam jön.

A hiszti nekünk szól, ha ugrunk rá, annál rosszabb szerintem. :roll:

Számolás:
Petra ma magára aggatta 3 bugyiját (már vettem neki előre), mármint a nadrágjára húzta rá. Kérdeztem tőle, hogy Petra, hány bugyi van rajtad? Ő meg elkezdte nézni, és mondta, hogy egy-kettő-három. :lol: :lol: :lol:
Én mondjuk sokszor szoktam neki mondani a számokat, mert úgy öltözködünk pl., hogy egy zokni, két zokni stb.
Vagy számolni szoktuk a falatokat, kanál kajákat játékból. Ezért tanulhatta már meg.
Amúgy 10-ig számol, de a 7-est utálja, mert 99%-ban kihagyja! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo!
Ne aggódj, behozza hamar Miron a beszéd lemaradását!
Egyébként biztos vagyok benne, hogy Petra a bölcsi miatt is beszél már ilyen szépen! Azért nem mindegy, hogy hányféle inger éri őket. Ott másképp beszélnek a gondozónők, más szavakra helyezik a hangsúlyt, ezért ő felszed egy picit onnan, egy picit itthonról.
Meg a lányok amúgy is korábban kezdenek beszélni.

Kép
katy76

Övterelő: nekem is BeSafe volt, anno béreltem, ahogy Katy írta, most meg kaptam kölcsön :lol: :lol: :lol:

Számolás - még semmi :roll: :roll: De Petra és Botond nagyon ügyesen nyomják! :lol: :lol: :lol:

Katy,

teljesen átérzem a hiszti-dolgot, Nimród is szokott ilyesmikkel próbálkozni, nagyon kis akaratos manó lett... én sem tudom, hogy ilyenkor mi a legjobb, mert ugye nyilvános helyen mégsem tehetem meg hogy nem figyelek rá...
Nekem tetszik a félbehagyomavásárlást ötlet, végülis a Tesco-ban nem hiszem, hogy bárki lenyúlná a félig telepakolt kosaramat :lol: :lol:

Boo,

jó hogy a szülőszobalátogatás ilyen pozitív volt :lol:

Converse? Megpróbálom átnyomni a srácon hogy vásárolja vissza, vagy eladom... 38-as sárgaés 42-es fekete magasszárú valakinek? 59oo.

Villanyszerelő :lol: :lol:

Dodi,

Botond már így dumál? :shock: :shock:

Akkor Állatkertezünk valamelyik délután? Kedd? Szerda? Csak hogy úgy alakítsam a hetemet... Valamelyik nap illene bemennem kicsit dolgozgatni... :? :?

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

nyugi... nyugi... nyugi... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lányok!
Ha valakit érdekel, pénteken Zuglóban a Cserepesházban ingyenes Alma koncert lesz 16-17 óráig!
Cím: Cserepesház - 1144 Bp. Vezér u. 28/b

Én elviszem a Petrát, biztos fog neki tetszeni, ha valakinek van kedve, csatlakozzon! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katy76 2011.05.16 13:33-kor.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Ha sokan lesznek, akkor eljövünk, és vagy átmegyünk a Sugárba, vagy kitalálunk valami progit! :wink:

Fogorvos: :D

Mi is bevittük a babakocsit + motort az állatkertbe. A babakocsi már csak azért is jó, mert rá lehet akasztani a motort és az összes táskát, kabátot stb. :wink:

Kép
katy76

Én most az állatkertet kihagyom, már csak azért is, mert nem tudok korábban lelépni egyik nap se. Viszont úgy menjetek, hogy elvileg 16:30-kor van a Fókashow, amit kötelező megnézni, mert annyira cukik, hogy csak na!! Petra kiabálta, hogy Labda!! Petya is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: (így hívja magát :lol: :lol: )

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Rohanós napom van, most csak annyit, hogy Botondnak boldogat :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nagyon szépen köszöni szépen :D !

Állatkertbe mi is mennénk, és ha összeverődünk, akkor Almára is :wink: . Mi tavaly ősszel voltunk Kolompos táncházban, és már akkor annyira élvezte Botond, mint áááálat :lol: :lol: :lol: . Szóval tuti jó lesz :wink: . Ha meg nem, akkor tényleg jöhet vmi más progi :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csodálatos, valódi ünnepnap volt a mai :twisted: :
A kisfiam összesen kapott eddig annyi büntit, mint ma :evil: . Volt seggre pacsi, kapott a kezére, kétszer megjárta a gardróbot, kiabáltam, elhajtottam magamtól, néztem csúnyán sokszor, és fegyelmeztem határozottan szinte egész nap!!! :evil:
A köztes időben bújtunk, puszilgattam, beszélgettünk, és szeretettel is próbáltam jobb belátásra bírni... :roll: .
Ugyanis volt: egész napos süketség, szófogadatlanság, dacoskodás, többszöri hiszti, földönfekvős kiflihiszti, anya ütlegelése, harapása, és pofán dobása egy fém autóval :evil: :evil: :evil: . Szóval ma ő volt Chucky :twisted: ! És nem én voltam fáradt, vagy hisztis, vagy nagyonterhes :twisted: ! Fél10-ig aludtam apa jóvoltából, jó kedvem van/volt, nem fájok, jókat ettem...stb. :lol: És sógor egész nap itthon volt, aki előszeretettel olvas mindenféle pszichológiai könyveket, és teljesen egyetértett a fegyelmezés szükségességével :wink: . Ő is azt mondta, hogy a dackorszak erről szól: ő feszegeti a határokat, nekem meg ki kell jelölnöm azokat. Nem azért csinálja, mert rosszat akar, hanem mert nem tudja meddig mehet el. Hát én megmutatom, ha ez kell :twisted: :lol: :lol: .
Persze bánt, hogy fegyelmeznem kell, de mindig eszembe jut, ahogy a Suttogó is, meg a Szuperdada is azt írja, hogy nagy tévedés azt hinnünk, hogy a gyerekünk kevésbé fog szeretni, amiért kijelöljük a határokat, és fegyelmezünk. Szóval ezt mantráztam ma (és ezt bizonyítja, hogy mindig ő jött puncsolni hozzám :wink: ).
Viszont ha a kölyköm ilyen maradna, min amilyen ma volt (fegyelmezés híján) akkor kevésbé lenne szerethető az ziher :twisted: .

Megyek is, átnyálazom a Szuperdada "határok kijeölése" fejezetét, mert azért nem is írtam le tegnap, mert ez egy komplett fejezet :twisted: :lol: .

(Apa persze ma nem tudott itthon lenni, ezért valójában nekünk nem ma van "ünneplés" hanem holnap lesz. Bár a mai nap után én jobban tenném, ha lelépnék reggel, és estig kódorognék valahol, apa meg ráncba szedné a kis Tarzant :twisted: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

A záróakkord: hulla fáradt, mondom, gyere csillagom, menjünk csicsikálni. Nem-nem :twisted: . Még elolvastunk együtt egy mesét, de ő akkor sem alszik. Betettem a kiságyba, sírt, simiztem, sírt, kijöttem, sírt. Óra indul. Mire ennek a hsz-nek a felét leírtam, már síri csend. Értsd: kb. 1,5 percig sírt :lol: . Húúú, de nem kell még nekünk gyerekágy :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mostanában néha olyan érzésem van itt, mintha blogot írnék :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

még mindig egyben,gondozáson minden oké.csütörtökön mehetek újra.
ha még egyben vagyok,akkor az állatkertet lehet mi is bevállaljuk.

Dodi!
Botondnak Boldogat!!!

Tike!
holnap csinálok gyorsan egy táblát...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Kirááály, ott már úgyis levezettek pár szülést :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink: .

Nekem két tippem van a szülésedre: május 24. vagy július 1. Bocsi :oops:.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Képzeljétek, ma összefutottam Ronmay-el és láttam Natit élőben... nagyon cuki minimanó! :lol: :lol: :lol:

Csibe,

nem vagy semmi... én a 38. héten szerintem örülök, ha levegot tudok venni, miközben az ágyon átfordulok egyik oldalamról a másikra...

Dodi,

vannak ilyen car :lol: napok...
"Határok kijelölése"t zanzásítva örömmel venném én is...

Botondnak meg boldogat, remélem, holnap megint a kis szokásos jófejgyereked lesz!

Katy,

Alma tök jó lenne, mert itt van egy köpésre meg minden, de nekem sajna 5től ( :shock: :shock: ) osztálytalálkozóm van :twisted: De azért még kitalálom... lehet hogy Apa-fia koncertlátogatás lesz belőle amúgy.

Boo,

Állatkertezni csütörtök is okés, annyi, hogy mi nem érünk oda olyan korán, szerintem csisszre a fókashow-ra csak, mert kb 3ig alszanak a bölcsiben, utána uzsi, és akkor tudom összeszedni. (Imádja a hasát, kiakad ha elhozom, mikor tudja hogy a többiek esznek...) de majd kitalálok valamit :wink: :wink:

Sárga cipi nem tecc? Szerintem pedig vicces 8) 8)
Na, most már én is felpróbálok egy slim-et ezek után, ha te is, Nyuszi is dícséritek :wink:

Fognyűvőnél persze nem voltam, mindíg halasztgattam a bejelentkezést, most meg már nekem is előrehaladott a pocakosságom, szóval úgysem csinálna semmit. Majd szülés után...

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

[quote]K írta:irááály, ott már úgyis levezettek pár szülést

dehülye vagy!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi: júLius...????
nem inkább júNius...... :lol:

Szegény Csibe akkor már a 45. hét körül járna...... :shock:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Khöm...Mokibuci neszójjábe... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Peeersze, hogy június, bocsi Csibe :oops: :oops: :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, Converse, juteszembe...

Apa teljesen csalódott volt a rendelés miatt... a hétvégén meglátta a neki való Converse-t, és hirtelen felindulásból meg is vette.
http://www.designerclothing.com/images/products/thumbnails/1302513531-50253800.jpg
Mondom, hogy még gyerek :lol: :lol: :lol:

Ez azért nagy szám, mert alapból kb 3 hónapig keres egy cipőt, ugyanazt felpróbálja vagy' húszszor, és utána még itthon is próbálgatja sokat, majd gyakorta rájön hogy nem jó a méret, és kicseréli :roll: :roll: :roll: súlyos... én már mondtam, hogy felejtsen el cipővásárlás ügyben. (Mondjuk én a másik véglet vagyok, hamar döntök, aztán sokszor utána megbánom vagy rájövök hogy nem is volt rá szükségem... mondjuk Nimród óta nagyságrendekkel jobb vagyok :wink: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
a júli 1 az már nagyon durva lenne és addig nem is engednék a dokik...
nekem mindenki azt mondja,h max ez a hét...
hát azt mondom úgy legyen :D :D :D :D

Pocok!
biztos jól fogod bírni te is a végét...Nimród miatt muszáj lesz,hidd el...

ja tegnap összeraktuk a babakocsiját kisöcsi nek és nagyon szupi,
Kiara le is tesztelte azonnal,fb-re raktam képet is,de teszek ide is egyet....
és tegnapra végül apa megálmodta a nevet is és Benett lesz végül :D :D :D

Kép
Kép
csibe83

Lois kornyadt és nem ért ide :oops:

Pocok!
Sajnálom a cipiket, meg hogy későn szóltam, hogy ezek kicsik :oops:
ÉnFérjemnek én is két slimet vettem most, bejöttek neki is.

Dodi!
Számfelismerés :shock: :shock: :shock:
ÉnFiam így számol: Egy-öt-tíz. A többi nem tetszik neki.
A szívószálasról jut eszembe, simán kibontja a szívószálat és beszúrja dobozba. Így néztem :shock: Nagyon szépen fejlődik a finom-motorikus mozgása.
Nemet kántálni ő is nagyon tud, bár mostanában szeretgetős napjaink vannak, egész nap puszilgat. És esküszöm hajlat-fetisiszta, egyfolytában a könyökhajlatomba puszil :shock:

Nyilvános hiszti :arrow: Nálunk ez vissza van...sőt igazából itthon sem szokott. Nyávogás meg dacoskodás esetleg, de inkább csak kérlel. Azt viszont kitartóan :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Katy: nyilvános hiszti: Hédi a tescoban próbálta be, baromi kellemetlen, de csak egyszer kell kibírni a nem veszek róla tudomást módszert. Szóltam neki, hogy nyugodta hisztizzen, anya megy fizetni és elindultam a pénztárhoz. Persze a szemem sarkából figyeltem, úgy hogy ő ne vegye észre. Megdöbbent és gyorsan befejezte és jött utánam. Azóta nem csinálta :lol:

Alvás: a mindig kicsit kiljebb ülünk módszert próbáljuk, anno a kiságynál is az vált be. Most ott tartunk, hogy megkapja a kakaóját, én a nagyágyon ülök, ő megy szépen a helyére. Eleinte még próbált beszélgetni, de nem válaszoltam, ha lejött az ágyról csak annyit mondtam, menj szépen az ágyadba, szép álmokat. Úgy tűnik beválik, egyre rövidebb idő alatt, egyre kevesebb lemászással alszik el. Lassan én is kezdek kiljebb jönni :lol: :lol:

Rossz hír: 2 napja újra köhögök, az éppen gyógyulófélben levő bordáim jobban fájnak, mint valaha és nem akar a köhögés felszakadni :twisted: Én baromállat ettem 2 gombóc fagyit a múlt héten, vagy az volt a ludas, vagy Hédivel fertőzzük egymást, őm csütörtök óta szed gyógyszert a köhögésére :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

sziasztok!

tike!
most már gyógyuljá meg gyorsan!!!!

táblát teszek fel és elküldném vaakinek emailbe,h folytassa,m én nem
tudom meddig csinálom még :roll: :roll:

Kép

Kiara ösi kocsijában:
Kép

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike

Óriási gratula neked!Szívből örülök! Elképesztő ez a nov 29. Gyorsan számolgattam és mi akkor már 9hósak leszünk, neked meg akkor lesz egy tündi bündi újszülötted :lol:

Du. alvás.: Nekünk ez fél éve kezdődött, és kb. 2 hónapja kezdett el javulni a helyzet. Roló meg van győződve róla hogy neki nem kell aludni és ezt be is akarja bizonyítani :lol: De mi nem engedünk. Most már jó, mert választhat egy játékot amivel alhat a Krokkóján kívül. Azt legtöbbször mikor elalszik elveszem :lol:

Ma először alszik Roló a bölcsiben. Heti kétszer jár oda. Igazából családi napközi féle. 3man vannak ma.Kíváncsi vagyok hogy megy. Mindenesetre nekem furi, hogy nem kell ebédet varázsolnom és du. alvás sem itthon lesz.
Csend van.

Pocok

Crocsot honnan rendelsz?

KépKép

KépKép
ronmay

El is felejtettem írni, hogy mi elkezdtük a szobatisztaságot.
Ami abból áll, hogy egy nap cirka 10 bugyi landol a szennyesben :lol:
Mire a klotyóra érünk addigra bent van a pisi. És tudja hova kell mert megkérdezem és mutatja hogy oda. Legutolsó story, hogy mondja hogy kaka, kérdem kakálni kell?Bólogat hogy igen, mondom futás a wcre(ugyanis a bilire nem akar ráülni), ülünk ülünk nem jön semmi, aztán mondja hogy nem. Oké, mondom akkor majd máskor. 2 perc és hallom a nyögéseket a sarokban. persze besz@rt :twisted: :lol:
Nem tudom mikor lesz szobatiszta. Tudom azt a leghosszabb kivárni, hogy az első besikerüljön. Ráadásul őt is megértem, hogy unja, hogy kell pisilni kakálni, ha igen futás a wcre, mert tudod nincs rajtad pelus...szöveget
Szal, akinek van tapasztalata azt szívesen meghallgatom, hogy hogyan is kell ezt csinálni.
Meg majd utána is olvasok... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

:D :D :D
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Apa Converse kirááály :D :D :lol: .
Apának meg van Batman-es, Superman-es, meg Looney tunes-os pólója, de csak edzésre hordja őket többnyire. Pedig mondom neki, hogy rajta különösen mókás :lol: . Mondjuk az is vicces, ahogy a benga férjem Superman-es pólóban dobálja a súlyokat :lol: .

Apa viszont úgy vesz cipőt, hogy egyetlen(!) alkalommal elmegyünk, akkor egyet tuti vesz, de inkább kettőt, és már a felpróbálásért is könyörögnöm kell, mert ő csak ránéz, kér egy méretet, és "jó lesz" :twisted: :lol: :lol: . A röhej, hogy mindig jó is, nem ragozza túl :lol: .

Lois!

Már is van meglepikunsztunk :lol: . A formabedobóba próbálja dobálni a dolgokat, sikertelenül :oops: :oops: :oops: :lol: . Egyedül a kör megy mindig :oops: :lol: . Próbálom rávezetni, mutogatom, hogy aminek ilyen a formája, az abba a lyukba való, stb. Magyarázok, mint egy geometraiórán... :roll: :lol: :lol: . Aztán - anélkül, hogy komolyan gondolnám - mondom neki, hogy akkor fogd meg a háromszöget, és keresd meg a háromszög-formájú lyukat. Megcsinálta :shock: :shock: :shock: . Keresd meg a másik háromszöget. Pipa. Keresd meg a kockát. Pipa. A másikat is. Pipa. Keresd meg a csillagot. Pipa. A másikat is. Pipa. :shock: :shock: :shock: :shock: Már csak a kereszt maradt, de azt nem kellett keresgélni, így az nem kunszt :lol: . De csajok én becartam, hogy tudta 8) :D :D :D . Mindig mondtam neki formabedobózásnál, de azt hittem csak magamnak mondogatom :oops: :lol: . Azóta nem próbáltuk újra, mert félek, hogy csak mázlija volt :roll: :lol: . De neeem, mindet nem találhatta el... :wink: .

Viszont az ő finommechanikája nem egy órásmesteré :oops: :lol: . A gyümölcslével odáig jut, hogy leveszi a szívószálat, és víjjog, hogy tegyem bele :lol: . De legalább, ha kiveszi, már vissza tudja tenni :wink:. Meg hát a formabedobós sutasága is az ügyetlenségéből adódik szerintem (mert az esze a helyén van, ahogy mostanában tapasztalom 8) ).

Hiszti: Hááát enyémgyerek az apja természetét örkölte (vagy az enyémet :oops: ), tiedgyerek viszont az ő apjáét. Ergo ő is ufó :lol: . De eljön majd a ti időtök is :twisted: :lol: :lol: :wink: . Legalábbis én azt hittem, hogy az én mintagyerekem ilyen sose lesz, de rá kellett jönnöm, hogy ebben is csak a tankönyvit hozza :roll: :lol: .

Tike!

A fagyi orvosság 8) :lol: . Anyum, ha bacis torokgyuszim volt, fagyival etetett, mert a hideg kinyírja őket, a mások által favorizált meleg tea viszont jó táptalaj. Szóval más gyerekek irigykedtek, hogy bezzeg az orvos gyereke fagyizhat :twisted: :lol: . Mondjuk hörghurutra nem biztos, hogy nyerő, de azért a nagyja a szádban elolvad :wink: . A hideg üdítő sokkal rosszabb ilyen szempontból!
Jobbulj! :wink:

Csibe!

Kiara tényleg egyre szépül :wink: :D .

Boo!

A hangsúlyos-karattyolás korszakot én is imádtam/imádom :D .
Formabedobó :D :D :D ! Hát, enéymfiam csak beszél róluk :roll: :lol: :lol: .
Botondnak én "katonákat" csinálok a kenyérből :oops: . Anyukám sztem vagy 10 éves koromig azt csinált, pedig másoknál látom, hogy már rég túrják befelé a nagy szendvicseket, én meg itt falatkázok :twisted: :lol: :lol: .
Pocaktartót hordod? Vagy nem jött be?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

Épp a napokban írtam erről, nézd vissza a hsz-eim között;).

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nem tudom ki kérdezte Crocs rendelés a crocs.eu oldalról lehet rendelni. Új regisztrációnél néha adnak 20% kedvezményt.

Hiszti – nálunk nagyon durván nyomja Lea, én azt az elvet vallom, hogy ha 1x valamit mondtam, akkor az úgy van (csak 90%-ban sikerül betartani) és ha hisztizik, akkor nem veszek róla tudomást és mondom is neki, h nem látom a Leát, esetleg elindulok megkeresni, amíg sír. Ez bevált. Ha befejezte, akkor megbeszélem vele, h miért volt és legközelebb miért nem kéne csinálni. Eddig működik, de van, hogy elég soká tart, h abbahagyja, de mindig abbahagyja előbb-utóbb. Ranschburg Jenő írta, h akkor hisztiznek, ha van közönség és ők még elhiszik, mikor azt mondjuk, h tényleg nem látjuk őket.

Dodi – jó a blogod, szeretem :D

Csibe – Kiara nagyon édes és az a komisz mosoly, Lea is ilyen komisz fejeket vág

Szobatisztaságot én nyárra hagyom, leveszem szépen a pelust a kertben, kap kis bugyit, megbeszéjük a dolgot és hajrá….
Boo – ez a karattyolás halál édes lehet, meg a széttárt kezek is, Lea is széttárja a kezét, mikor nagyon nyomatékosan akar valamit mondani, meg kell zabalni

Kép

Kép
leo50

Leo!

Köszi 8) :lol: !

nem látom a Leát, esetleg elindulok megkeresni
Hát ez király, kipróbálom! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

én ma benéztem kb. 10 helyre,hogy hátha ott van mert őrjöngött valamiért és a végére abbahgyta, ő is jött keresni :D

Kép

Kép
leo50

Boo!

De fura, nekem meg pont tökre jólesett, hogy összetart. :lol: Ahogy a terhes nacikban is jobban érzem magam, sőt szülés után nekem a hasleszorítós bugyi megváltás volt :oops: :lol: :lol: . Én pont ezektől érzem, hogy olyan formás, kerek pocakom lesz, nem ez a lötyi fos :twisted: :lol: :lol: .
Akkor viszont kérném is mert, és is belenőttem. 100 cm :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Leo!
Ez jó ötlet, hogy nem látod! :lol: :lol: :lol: :lol: Ki fogom én is próbálni, szerintem már holnap reggel lesz is rá alkalmam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A kora reggeli készülődés kezd káoszossá válni, mert mindent egyedül akar csinálni, de én nem vagyok hajlandó ezért még korábban kelni, mint 3/4 6. :roll: :roll: Úgyhogy hiszti az minden reggel van, de holnap majd elindulok megkeresni Petrát! :wink:

Szívószál: Petra kb. 2x ivott vele, mert én nem nagyon adok neki gyümölcsleveket. A dobozos kész tápszerbe dugtam egyszer szívószálat, baromira tetszett neki. :wink:

Dodi!
100 cm a pocakod???? Ne csináld már, nem hiszem el! Én 105 cm-rel mentem szülni és 16 kg volt rajtam és b@szott nagy hasam volt! :shock:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy!

Pedig de :roll: ! Vagyis most megmértem megint a hitelesség kedvéért, most "csak" 98,7 cm egész pontosan, de két napja 99,8 volt :shock: . (Mondjuk aznap habzsidőzsi volt :oops: :lol: ).
Sztem itt a fórumon az egyik élpocakos voltam: 116 centis pocakkal mentem szülni :twisted: :lol: . Akkor nem volt vicces :? :lol: .
És most még jobban be vagyok carva, mert Botonddal ilyenkor még kisebb hasam volt (bár laposabb hassal is kezdtem), pedig ő nagyobb volt, mint a picúr.
Gondolhatod, ha a dokim hüledezik a hasam méretén (mármint a korához képest). :roll: :?
Most olyanokkal próbálkozom, hogy ügyelek a helyes tartásra (gyakorlatilag behúzom a hasam), és próbálok keveset hízni, mert az is számít, még a vizesedésnél is. Hát evvan :? .

Holnap 4d :D ! Anyu kollégája mondta, hogy szívesen meg UH-zza a szívét (cukrosoknál nem árt), és mozizhatunk is :wink: . Naná, hogy élünk a lehetőséggel :lol: .

Boo!

Köszi, örömmel lecsekkolom a nacit, bár van egy olyan sanda gyanum, hogy az a naci, ami téged összeprésel, az nekem kb. combközépig fog feljönni :twisted: :lol: . 67 kiló vagyok :oops: :? . Pedig ha ennél jobban ügyelnék a "diétámra", az már fogyi lenne (nekem :twisted: ). Na, nem nagy diétáról van azért szó, csak nem eszem édességet, üditőt, az adagokat mindenből csökkentettem, kevés kenyeret eszem, megválogatom a köretet, reggelire joghurtot eszem fitness műzlivel (az emésztésem miatt is), meg ilyenek. Szóval igaziból csak úgy eszem, ahogy amúgy is kéne, egészségesen :oops: :D . Mondjuk mióta odafigyelek, nagyon kevés jött rám, de szépen gyarapszom, a baba is, a hasam is :wink: :lol: . Szóval most ezzel elvagyok így, nem érzem tehernek (mármint az odafigyelést, nem habzsolást...) :wink: . Így össz 4,5-5 kilót híztam, ami a 2 kiló induló vízzel, meg ekkora hassal, meg mellekkel, nem olyan vészes :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Ja, olyan nálunk is volt, de mantrázom neki olyankor, hogy nemnyomjukmegnemnyomjukmeg és mostanában már óvatosan fogja a dobozt. De mióta kap tehéntejet azóta nincs gyümölcslé, szóval ezt a tudományunkat most parkoltatjuk.

Állatkert :arrow: Még nem tudom, valszeg nem megyünk.

Dodi!
Már miért örökölte volna az apjáét?? :shock: Nemis. Olyan tündibündi mint én 8)
A'szem én is 104 centivel mentem szülni :roll:

:arrow: Szundi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kisfiam reggeli után közölte: "Köszi a hami" :lol: :lol: :lol: .
Amúgy most is pont úgy volt, mint eddig bármikor: hetekig semmi fejlődés, sőt, inkább visszafejlődés (pl. minden! állát papagáj volt :twisted: :lol: ), aztán meg hirtelen egy rakás új dolgot mond, meg csinál :shock: :D :D . Tudom, hogy ez így normális, de mégis mindig meglep még mindig.
Azt viszont beleírhatnák a könyvekbe, hogy "a szellemi fejlődés ugrásának következtében gyermekünk várhatóan szófogadatlan, akaratos, és hisztis lesz." :twisted: Merthogy épp egy időben történt a kettő! Szóval egyik percben ámulok, hogy jajdeokosénfiam, a másikban meg vááááfelteszlekaVaterára :lol: :lol: :lol: . Jaaa, és csak hogy jó legyen a buli, azóta anyás is, bújik belém, meg ha nem lát, és ráeszmél, sír...stb. Remélem rendeződünk szülésig, mert ez így nem poén :twisted: . De tuti menni fog, elvégre ez csak pár napja van... :wink: .

Lois!

Megnéztem, Botonddal 34 hetesen volt 106-os pocakom. Inkább a végén durvult el :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nem tudtam reggel kipróbálni Leo javaslatát, mert Petra egy angyal votl... :roll: :roll: Szinte azt kívántam, hogy hisztizzen már, de nem volt hajlandó! :lol: :lol: :lol:

És nem is említettem, hogy összeszedte magát végre, kezd normálisan enni, és az otthoni mérlegen (többet mér, mint a dokié) elérte a 11 kg-t (reggel kaki előtt, tápszer után)! :D

Kép
katy76

Katy!

Jóságért irigy :roll: :lol: . Nekem szerintem lesz ma alkalmam kipróbálni :twisted: .
Súlyhoz meg juhuuu-juhuuuu :D :D :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi: Én is 116-al mentem szülni és már most is 94-nél tartok :roll: :lol:

Hédi nem tud szívószállal inni, mondjuk nem is kap szívószálas üdítőket. Reggel-este kakaó a csőröspohárból, napközben víz kizárólag pohárból. Mondjuk ennek akkor nem igazán örülök, amikor malackodós kedve vabn és tudom, hogy ki fogja borítani, de akkor sem hajlandó csőrösből inni :twisted: :twisted:

megyek gőzölni, hátha segít...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: