Kvzsuzsi!
Mindenképpen folytasd!!! Egészen biztos vagyok benne, hogy azt mondta volna a telefonban, hogy "mikor kell tesztelnie??...áááá 4 nap múlva, jó, akkor hívjon fel aznap reggel, hogy mit mutat a teszt!"
Szóval szerintem folytasd!
Mné!
Na nem irigyellek a lakásfelújítás miatt, mi is csináltuk pár éve, és sajna megint lenne mit tenni... Bár ha jobban belegondolok, kalandos egy-egy ilyen felújítás, szépítgetés...naaaa, ilyen vagyok mostanság egyik pillanatban ezt a másikban azt gondolom, és ez abszolút minden téren így van! Már kezdek az agyamra menni....
Szélkisasszony, én annyira szorítok, hogy a katonák hadrendbe álljanak és saját hadsereg próbálkozzon bevenni a várat.
Drága Lor!
Nem akarlak skype-on zargatni, de látlak ám és ez csak azt jelentheti, hogy Marcibaba még odabent és nagyon jól érzi magát!
Kagyló!
Jaj, összeszorul a szívem ahogy olvastalak... nagyon nem könnyű ez az egész! De tényleg iszonyú kitartó vagy és ez jóóóóóóóó
Kretty! Jaj, maximálisan tudom mit érzel, nálunk fordítva volt, sajnos és "csak" a harmadik után, de hiszem, hogy lesz közös gyermekünk és nem adhatjuk még fel... Szorítok a tüszőcskéknek!
Bari! Neked iiiiiiiiiiiiiiiiiis!!! Jó munkát, kitartás, ha minden jól megy egy hét és otthon leszel.
Leeda! Nálatok a kezdéssel kapcsolatban van valami fejlemény? Esetleg egy csíkos tesztecske????
Szurika! Aztán néha pihizz is! Kertészkedés? Jól emlékszem, hogy te is nagy kertbarát vagy??
Nyuszi! Dóri biztosan tudja, hogy még várnia kell.. Végülis jó helyen van ő még azért néhány hétre!! A bútor pedig biztosan megérkezik hamarosan.. és igen, igazad van, nem szabad bosszankodni, hiszen a legeslegeslegfontosabb dolog már a tiétek...
Andi???? Mi a helyzet? Kezdtek?????
Parane! Irgum-borgum, tessék jönni!!!!!! Kíváncsiak vagyunk, hiányolunk.....
Nene veled mizu????? Bocsi, veletek?????
Melcsi! Anyuka! Remélem néha tudsz picurkát pihizni! Puszillak Titeket!
Emerenc! Veled mizu? Hogy számolgattad, mikor kezdessz????
Poszi! Hatalmas pocisimi a csodababócának!!!
Jolanda???? Vízililiom?????
Tuti kihagytam valakit.....
Na majd pótolom....
1303982351.4771.htm