A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

sziasztok
hazajöttem :D nagyon jó volt, szép volt, csak rövid volt :lol:
igyekszem mindent visszaolvasni

emerenc: mi nem kirándultunk gyalogosan olyan sokat, inkább csak kocsival nézelődtünk, meg rokonlátogatásra mentünk

kagyló: hát én azért döntöttem úgy, hogy utazhatok, mert ha a bp-i buszokon nem lesz semmi baja a babának, akkor az autópályán pláne nem!
érdekes amit D. mondott, de az nagyon bíztató, hogy még mindig nem jött meg rendesen! :o ne add fel, nagyon kiváncsi leszek, hogy mit lesz a holnapi vizsgálaton

Nálunk a helyzet, hogy tegnap kellett volna nem megjönnie, és eddig még nem is jött, bár érzek mensi szerű has görcsöket, de más előjele még nincsen, nekem mensi előtt 2 napig barnázás szokott lenni, de most semmi. Hátha :D

cs.andi: nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze, de ne add fel, ha már egyszer sikerült, sikerülni fog mégegyszer :o

Na megyek aludni, mert utaztunk ma eleget!
Jó éjt mindenkinek! :roll:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok
Zsuzsi
Elég sokat gondolkoztam,szinte egész este fent voltam.
Ki van zárva,hogy nekem méhen kívülim lenne, még ha apánk felvetette ezt is.Most voltam kb fél éve,laparoszkopián stb.Mindent megcsinált rajtam az orvosom.Nem lehet sehol gyulladásom,vagy akár össze növésem....
Még ha ki is nevettek de nekem egyszerűen most hormonális problémáim vannak.(kicsit meg van kavarodva).Majd szépen megjön....
:wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló
Éppen azért vetette fel a doki a méhenkívüli lehetőségét mert átjárható a petevezetéked. Nagyon remélem hogy hamarosan véget ér ez a bizonytalanság. Ölellek!

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok

Lehet, hogy én tudatlan vagyok, de hogyan lehetséges méhen kívüli lombik esetén?

Köszi

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

zsuzsi
Mert a beültetés után még néhány napot vándorolnak mielőtt beágyazódnak,ugyanúgy mint egy spontán megtermékenyüléskor,és ilyenkor hajlamosak megszökni :roll:

szurikáta
szurikáta56

szia szurikáta!
köszönöm a gyors és kielégítő választ! :)
most már értem!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Természetesen nem szeretnénk senkit sem zavarni (mármint Szélúrfi) azzal, hogy ő bejön hozzám. Csak egy kicsit parázok ettől. De remélem, lesz közületek valaki majd ott.. Mné??? :wink:

Zsuzsi: nagyon drukkolok! És kibírtad tesztelés nélkül? Nagyon ügyes vagy!!!

Ma hívtam D-t. Minden lelet negatív már csak pirit várom. És az a pár nap már nagyon hamar el fog telni!
szélkisasszony

Szélkisasszony: Igen, kíbirtam tesztelés nélkül, ugyanis nem merek tesztelni, mert amíg nem tudom, hogy negatív, addig reménykedhetek, hogy pozitív! :D
Úgy gondoltam, ha szombatig nem jön meg, akkor aznap tesztelek, mert akkor lesz 3 hete az inszem.

Ezzel kapcsolatban lenne még kérdésem, hogy Ti milyen tesztet szoktatok használni? Van valami kedvenc?
És mikor ajánlatosabb tesztelni, reggel, délben, este?

Köszi

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Két magzat beszélget:
- Mondd, te hiszel a születés utáni életben ? - Persze. A születés után jön az élet. Talán azért vagyunk itt, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik. - Lárifári ! A születés után nincs semmi ! Onnan még senki nem tért vissza ! És különben is, h...ogy nézne az ki ? - Azt pontosan nem tudom, de úgy érzem, hogy ott mindenhol fények vannak... Talán a saját lábunkon fogunk járni, és a saját szánkkal eszünk. - Ez már végképp ostobaság ! Járni nem lehet ! Még, hogy szájjal enni Nevetséges ! Hát nem látod a köldökzsinórt ? És ha már itt tartunk, gondolkodj el egy picit : azért sem lehetséges a születés utáni élet, mert a köldökzsinór túl rövid . - Igen, de szerintem valami biztosan lesz, épp csak máshogy, mint amit itt életnek nevezünk. - Ostoba vagy. A születéssel az élet véget ér, és kész. - Figyelj, nem tudom pontosan mi lesz, de majd a Mama segít nekünk... - A Mama ? Te hiszel a Mamában ? ! - Igen. - Ne nevettesd ki magad ! Láttad már valahol ? Egyáltalán látta már valaki ? - Nem, mert itt van körülöttünk. Benne élünk. S bizony, neki köszönhetjük, hogy vagyunk. - Na, most már hagyjál békén ezzel az ostobasággal, jó ? Majd akkor hiszem a Mamát, ha látom. - Látni nem tudod, de ha elcsendesedsz, akkor hallhatod az énekét, érezheted a szeretetét. Ha elcsendesedsz, érezni fogod a simogatását, érezni fogod óvó kezét .

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi
Ja, de szép volt!!! :lol: Hú,kezd izgalmas lenni,pozítiv lesz és kész!!!
Szorítok!!!
Szurikáta
Köszönöm,hogy válaszoltál!!!Ritkán jössz,hiányoztál!!!
Barika
Hol vagy?Mikor jössz?
Kriszto
Sportoskám,hiába várlak???

kagyló

Kvzsuzsi: De örülök, hogy még sehol semmi, és már nem is lesz, és kész! Mindjárt szombat! +++ A tesztet illetően én minden típust kipróbáltam a múltkor, amit a közeli gyógyszertárakban lehetett kapni. Sokan azt mondják, hogy 10-es erősségű a legérzékenyebb, és a legjobb. DE sok gyógyszertáros fog rád kerek szemekkel nézni, hogy mit akarsz. Sajnos tapasztalatból mondom, hogy foggalmuk nincs, hogy "érzékenysége" is van ennek a tesztnek nem csak ára. Illetve még egydolog, de ez teljesen saját meglátás. Nekem a 25-ös erősebben csíkozódott, mint a 20-as. Utolsó, mostmár tényleg: Ha több tesztet szeretnél megcsinálni, akkor, hogy jól összehasonlítható legyen a dolog, célszerű egy típust használni, mert akkor jól látható a csík erősödése. :-) Hogy mikor érdemes megcsinálni? Én reggelelente csináltam, és mikor már biztos voltam benne, akkor váltottam délutánra.

Szélkisasszony: Aranyos vagy, hogy rám gondoltál, de mi "csak" inszemesek vagyunk, amihez nem kell befeküdni, csak a vizsgáló asztalon, sitty-sutty működik a dolog! Bár valahogy úgy érzem, hogy most jobban örülnék neki, ha mi is lombikosok lennénk...

Szurikáta: köszönöm a varázslatot! Remélem használ ;-)

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Sziasztok!

Kriszto, még nem lett meg adva a cím. :wink:
Zsuzsi,+++++++++++ezer drukk.aranyos ez a kis párbeszéd.
mné, Hajrá Nektek is!
Mintha egy kicsit lelassult volna a fórum? Biztos az idő miatt, álmosak vagyunk. :wink:
emerenc

Zsuzsi! Nagyon aranyos amit írtál! :D Drukk szombatra!

Kagyló! mikor lesz HCG eredmény?

Szélkisasszony! A napok csak úgy röpülnek, majd meglátod!!! :wink:

Mné, ti mikor kezdtek? Az egész lakást feújítjátok?

Bari! te mikor mész UH-ra pénteken? Én valószínű fél 9 körül.
Vendég

Kv Zsuzsi, nagyon szurkolok neked!!!!! Nagyon szép volt amit írtál!

Lányok, Parane ma volt UH-n, senki nem tud róla semmit??? Hééé jelentkezz már no, várjuk a sztárfotót!
Vendég

Kretty
Holnapra hívom apánkat,remélem feleslegesen aggódok,és tényleg csak azért kéri,hogy tuti legyen nincsen gond.Csak indulna már be a vérzés,de kevés még mindig,és nem az még....Nem tudom vissza kell -e mennem apánkhoz,de majd igen,ha kezdeni akarunk,egyenlőre meg kell várni rendbe legyek,amig nem válik le addig nem kezdhetünk.
Podmaniczki utcába voltunk reggel,vérvételen.
Barika?
Kriszto?
Parane?

Ma megint varrtam,ha tudnátok milyen lassan haladok!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

kagyló

Sziasztok!

Összeszedtem magam és küldöm a linket a táblicskuról.
Elég rossz napon volt/van... kicsit még nyűglődöm magamban, de holnap már jövök majd, ígérem!

Mindenki, aki eltűnt! Tessék előbújni!
Jolanda, Vízililiom,Anda, Tulipán,Zs-ék!!!! Gyertek meséljetek, kivel mi van???????

Pusza és szép estét Nektek!

1303845180.1016.htm

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Mné: kérlek ne haragudj! Teljesen benéztem. Persze, persze.

Zsuzsi: nagyon-nagyon drukkolok!!!! Megértem, hogy nem mersz, de szombaton itt fogok ülni a gép előtt és várom a jó híreket.

Kagyló: ha lassan is haladsz vele, de legalább haladsz! :wink: Nézd a másik oldalát, még mennyi tartalmas időtöltés vár rád! :D

Kretty: igen, én is azt hiszem, hogy nagyon hamar el fog telni ez a pár nap!!

Bari: meg volt az első szuri?

Jó éjszakát mindenkinek!
szélkisasszony

Kagyló!
Nagyon szorítok neked, hogy ne legyen méhenkívüli! Egyszerűen nem lehet....

Kvzsuzsi! Ahogy anno azt hiszem Vjulcsi írta mindig a kezem-lábam összes ujja keresztben,csuriban van érted, hogy szombaton szép csíkocskákat láss a teszten, teszteken. :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok, hogy drukkoltok nekem! :D
Remélem nem fogok senkinek sem (magamnak sem) csalódást okozni :lol:

Kagyló: azért egy kicsit irigyellek, hogy ilyen nyugis elfoglaltságaid vannak, én vajon mikor fogok ilyenekre ráérni?? Jól értettem, hogy holnap lesz meg az eredmény? Nagyon drukkolok, hogy ne méhenkívüli legyen!

kriszto: mi a baj? miért vagy így letörve! Nézd mindenben a szépet! Most már tényleg itt van a tavasz!!! ma is olyan szép idő volt! és Már este 8ig világos van, és kint lehet lenni! :D

Jó éjt Mindenkinek

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Bocsi,h nem jöttem és most is csak pár szóra. Ha tudok olvasok és írok, de most csak inkább az olvasás megy :oops: Baromira sok a melóm és mellette találkozók is vannak a hétre megbeszélve.

Zsuzsi, örülök,h szerencsésen hazaértetek és h piri még elkerült és remélem fog is legalább egy évig :lol:

Kagyló, nagyon várlak,h milyen lett a HCG-d :!: :!: :!: Remélem pici lesz és nem kell a méhen kívüli kálváriát végig járnod. Mondjuk mikor nálam volt az gyanu nekem poz. volt a tesztem, DE Dévisz nagyon elővigyázatos és ez így jóóóó!

Parane, gyere majd!

Kretty, mi sztem fél 7-re odamegyünk,mert nem akarok sokat késni a melóból...

Mindenkit nagyon-nagyon puszikálok!

bari6

Kagylóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!
Hoooooooooooooooool vaaaaaaaaaaaaaaaaagy???????????

Parane!!!!!!!!!!!!!
Mi volt tegnap??????? Gyere mesélj!!!

Többiek: pusszancs!

kriszto

kriszto82

Kagyló: nagyon izgulok érted!!! Remélem, minden rendben!!!

Parane: csatlakozom Kriszto-hoz! Gyere és mesélj!!!!!

Lányok!
Épp az imént beszélgettem egy ismerős lánnyal, akinek pénteken volt a beültetés. És ő azt mondta, hogy (BMC-be járnak) a leszívás után is kapott zárójelentést és a beültetés után is és rajta van valami olyan mondat, hogy táppénz köteles???? Ő így van Tp-n.
Ti tudtok erről valamit? Csak mert az én kedve háziorvosom amúgy is olyan "kedves", hogy csak na!
szélkisasszony

Sziasztok!

Kretty: Igen, majdnem az egész lakást felújítjuk. Már 5 éve annak, hogy ideköltöztünk, és kifestettünk, úgyhogy már épp itt az ideje. A kiskutyám teljesen tönkrevágta a falat már. :-D Úgyhogy festünk, parkettázunk, nyílászárókat lefestjük, illetve a fürdőt csempézzük, mert az 5 éve elmaradt, és nagyon pustulatul néz ki, és nem szeretném a gyerekemet ilyen fürdőben fürdetni.

Szélkisasszony: Semmi baj, annyian vagyunk, hogy nem is lehet ezt már követni. Viszont ha jól látom a vonalzódat, akkor Te hamarabb fogsz kezdeni, mint mi, így lehet, hogy UH-on sem fogunk összefutni.

Kriszto drága: miért van/volt rossz napod? Sok a meló, vagy a depi kerülget megint? FIgyeld csak meg, hogy hogy el fog repülni ez az egy hónap. És Dévissel csak ezt beszéltétek meg pénteken? Vagy volt esetleg valami más is?

Kagyló: Hol vagy? Nagyon várunk már a HCG eredménnyel. Sikerült beszélned Apánkkal?

Parane: Hahó!!! Nagoyn aggódom már miattad! mi volt tegnap. Kérlek gyere, és nyugtass meg, hogy minden rendben van veletek! Kérlek-kérlek, kérlek!!!

Kvzsuzsi: nagyon édes volt az idézet, jót mosolyogtam raja. Megkérdezhetem, hogy honnan szedted?

Nagyon leült a fórum! Lányok! Mi újság? Mi történt? Miért nem jöttök?

Mné
mné

sziasztok

igen, én is csak helyeselni tudok mné megállapítására, hogy mindenki nagyon eltünt, zugolvasók lettetek? :D

ezt az idézetet, már régebben is megkaptam néhányszor e-mailben, de tegnap valaki felrakta a FB oldalamra, és gondoltam mivel illik ide a fórumra, megosztom veletek is! :)

szélkisasszony: nem tudom, hogy mi van írva ezekre a papírokra, de az én körzetim, mikor megtudta, hogy meddőségi klinikára járunk, azonnal mondta, hogy bármikor úgy érzem, hogy otthon szeretnék maradni, csak telefonáljak oda, és máris betegállományba vesznek
elvileg lombik után sztem meg aztán mindenképpen kellene, de ha ilyen "k" a dokid, akkor kérdd meg D-t, hogy írjon egy ilyen papírt, és szerintem meg fogja írni! :lol:

én mindjárt hívom D-t, mert már csak 1 adag crinone-om van, hogy írjon fel receptet, és valamikor beugrom érte! csak ne lenne olyan messze :shock:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

láttátok már az új bemutatkozó filmet:
http://www.devaiintezet.hu/frameset_hun.htm?video.htm

:D :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Mné: most már csak azér tis kibekkelem egyszer, hogy találkozzunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért én sem tudom olyan nagyon pontosan a kezdést. Bár megbeszéltem Pirivel, hogy legyen rendes és pontos... ebből eddig csak nagyon ritkán volt konfliktusunk. :wink:

Zsuzsi: ahogy az én dokimat ismerem (ráfogta, hogy csak nyavalygok, pedig gerincsérvem volt... no comment) nem lesz ennyire segítőkész. Azt hiszem nyíltan meg fogom kérdezni, hogy hajlandó-e? Aztán majd meglátjuk. Remélem, ha minden kötél szakad D ír pár kedves sort neki! 8)
Hívtad D-t? Mikor mész a receptért?

Kriszto: ne búslakodj! A táblába is azt írtad, hogy "legrosszabb esetben" is csak 39 nap és kezdés. Tudom ám milyen várakozni... :wink:
szélkisasszony

Sziasztok!

A jó hírem az,hogy nem lett méhen kívüli, ha jól értettem azt mondta 20 alatti az érték.Fogalmam sincs mit jelent,vagy mennyinek kellene lennie,de megkönnyebbültem....mert paráztam rendesen.
Kérdezte,hogy mi lesz a folytatás, döntöttünk-e.....mondtam,hogy igen,igaz nem én,hanem a párom hozta meg a döntést.Donor inszem lesz,egy hónap legalább amit pihennem kell azt mondta apánk, és ha a krióba sikerült elintézni mindent akkor fel kell hívnom,és ha valami lejárt meg kell csináltatni és kezdünk...
Azért jöttem ennyire későn,mert a párommal mielőtt elment dolgozni,meg kellett beszélnünk még pár dolgot evvel kapcsolatosan.
A 6. lombikot későbbre szeretné rakni, ha a donorból sikerül, akkor utána ha minden jól megy szeretne egy második babát is,és akkor már újra szeretne egy kicsit reménykedni,hogy a lombik meghozza.
Igazából magas ez a gondolkozása,de mivel látom rajta,nehezen és szinte kétségbe is van esve,hogy másé lesz a baba majd,de "a szavaival élve: inkább így legyen mint mást öleljek és szeressek".
Mert azt nem tudná elviselni.....

:(

Már az is valami,hogy ezt a döntést meghozta, és ennyit változott mindenben...
Örökbe fogadni nem akar,ezt jobbnak látja.

Tudjátok az a legrosszabb az egészben,hogy most én bennem vannak kételyek...
:cry: :cry:

kagyló

Kagyló: jaj de jó, örülök, hogy a HCG-d rendben van. És hogy a párod meghozta élete talán legnahazebb döntését. Minden elismerésem az övé! Jól olvastam, hogy inszem lesz? Hűha, ez nagyon magas nekem! Hogy lehet lombik után inszem? Vagy ha donor van a dologban, akkor elölről lehet kezdeni?

Mné
mné

Kagyló: annak azért örülök, hogy nem lett méhen kívüli.
Megértem, hogy min mentek keresztül. Igaz, mi csak a közelébe kerültünk annak, hogy donoros inszemre lesz szükségünk.
És szerintem természetes, hogy vannak bennetek kételyek. Ez egy nagyon komoly és nehéz döntés.
Sok erőt kívánok hozzá. Kitartás.
szélkisasszony

Sziasztok

Felhívtam D-t, és mondtam neki, hogy már csak 1 adag crinone van.
Kérdezte, hogy mikor volt az inszem, és hogy teszteltem-e már :?: :?:
Mondtam neki, hogy szombaton lesz 3 hete, és hogy május 2-án kell tesztelnem.
Először azt mondta, hogy akkor jó, nem kell tovább szedni, aztán mikor rákérdeztem mégegyszer, azt mondta, hogy akkor menjek be egy receptért!
Nem nagyon értettem, hogy most akkor kell-e használni tovább, vagy nem :?: :?:
Ti értitek?
Használta már valaki ezt a crinone-t? Meddig kell ezt használni,
Vagy akkor csináljak egy tesztet holnap reggel?
Köszi

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kagyló: örülök, hogy nem lett méhenkívüli! izgultam nagyon

az biztos, hogy komoly döntés ez a donor inszem, de azt nem értem, hogy miért kell ez Nektek? hiszen apa most is tudott adni katonákat nem? vagy rosszul tudom?
Szerintem ne kételkedj, ha donor kell, akkor úgyis lehet olyat választani, aki hasonlít is valamennyire apára :)

Mondjuk azt sem értem, amit mondott, hogy mást szeressél és öleljél, ezt azt jelenti, hogy szétmennétek, ha nem sikerülne a baba? Bocsánat, hogy ilyen intimet kérdeztem!

Kitartás Nektek! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Mné,szélkisasszony,zsuzsi,
Igen lehet inszemet csináltatni,nekem 3 volt belőle a párommal még nagyon régen.Apánk szerint valami kromoszoma eltérés lehet közöttünk,amikor valami oknál fogva két ember nem nem klappol össze.
Igen,van a páromnak,csak nem jön össze terhesség belőle. Ilyenkor az 5. után fel szoktak ajánlani lehetőségeket.
Nos nálunk ha szeretnénk lehetne még lombik,támogatás nélkül,sajátból,csak sok értelme nem lenne.Vagy örökbefogadás,vagy a donor inszemináció,nos ezekből lehet választani.
Nagyon sok oka volt annak,hogy mi nem indultunk.Kétszer hagytam el,az utolsónál még a válás időpontja is megvolt.Két héttel előtte,vissza léptünk,amivel elúszott pár ezer is.Így indultunk most!!!
Nekem nagyon nehéz feldolgozni,amiért éveket és rengeteg mindent végig csináltam,hogy nem lehet baba.
Úgy éreztem inkább legyek elvált, és legyek egyedül,majd talán jön valaki évek múlva akivel újra lehet kezdeni,talán egy babám is lenne.
Van amikor egy kapcsolatban az egyik fél jobban szereti,vagy jobban ragaszkodik a másikhoz mint kellene.
Soha nem léptem félre, és talán valahol ettől is félt!!Talán ezért mondta nekem,amit mondott.
Szélkisasszony
Mi az,hogy a donor közelében voltatok????
Akkor most nálatok mi is van,lesz????Ezt nem értem!

kagyló

Kagyló! Minden tiszteletem a tiétek, hogy ezt meg tudtátok beszélni és folytatjátok együtt tovább! Én gyenge lennék ehez. Már az első sikertelen lombik után is válni akartam. :oops:

Zsuzsi, most csinálsz teszet holnap? :wink:

Rólam annyit, hogy elkeztek nőni a petikék, fáj a pocim és depressziós is vagyok. Minden egyes szurinál megkérdezem magamtól: miért csinálom ezt?
Vendég

kretty, azért, hogy gyermeketek legyen. :wink:
emerenc

Kretty
Sajnos nehéz,és egyre nehezebb!!De tudod én mindig olyan voltam,lelkileg nagyon össze tudtam törni,de mindig újra és újra egyre jobban éreztem,hogy erősebb lettem.Ilyenkor bármire képes voltam,hogy sikerüljön a baba.De időre mindig szükség van!!
Attól,hogy az első nem sikerült még nem kell a válásra gondolni,mert még bármi lehet!!!!Ezt hidd el nekem!!!
De ha nagyon nagyon sok idő elmúlik akkor már egyre kilátástalanabbnak tűnik minden.............
Szóval nem feladni,és nem gondolni a válásra!!!!!!!!!!
Hogy miért is csinálod ezt?! Erre a kérdésedre az a válasz amint Emerenctől kaptál!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

kagyló

Kretty: mi mindig azon nevetgélünk a férjemmel, hogy azért csináljuk ezt végig, hogy legyen egy síró, éhes, szomjas, bekakáló, bepisilő gyerekünk :D :lol:

Igen, úgy gondolom, hogy holnap akkor csinálok egy tesztet. Hazafelé beugrottam egy gyógyszertárba, és vettem egy tesztet
Hát biztos remegni fog a kezem :shock:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Szépjóestét!

Zsuzsi, csuriban a kezem holnap reggelre és aztán gyere a jó hírrel :lol:

Kagyló, nehéz bármit is mondani a kapcsolatotokról, de biztos vagyok benne,h jelent valamit,h nem váltatok el. Nagyon nehéz döntés elé kerültetek, de azt hiszem egy máik oldaladat is megismertük ma: NAGY KÜZDŐ VAGY!!!

Kretty, én még nem nagyon érzem a mozgolódást. Neked is sok tüszőcskéd szokott lenni ugye? Egyed a husit ezerrel az sokat segít+min. 2-2,5 liter víz :wink:

Csajok, van több eltűntnek nyilvánított függőtársunk :? Kiabálok nekik,h bújjanak elő :lol: : NYUSZIKAAAAAAA, PAAAARAAANÉÉÉÉ, ZAFÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR, KATAPETRAAAA, KISALAAAAAAG, LEEEEDAAAA, LOOOOOR, NENEEEE, SZIMBAAAA, SAJÓÓÓÓ, ÁGIIII és mindenki aki erre jár :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Bari

bari6

Sziasztok!

Olvasom naponta, többször is a fórumot, így teljesen képben vagyok :lol:

Kagyló, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de szerintem hatalmas döntés a férjedtől, hogy belevág a donor kérdésbe. Mi ez, ha nem igaz szerelem?!

Kretty, légy egy picit optimistább, kisbabáért küzdötök, minden egyes szuri közelebb visz hozzá!!!

Nálunk reménytelen a helyzet.....A szobabútor még sehol és ha így haladunk, a megrendeléstől számított kb. 7. héten lesz meg minden, nevetséges... Tegnap megint felidegesítettem magam, mert teljesen időben rendeltünk, ennek ellenére ez a helyzet és ki vagyunk szolgáltatva. Az idő meg csak telik... DE! Este rájöttem, nem hagyom magam felidegesíteni, élvezni fogom a készülődést ebben a maradék pár hétben és pont! A bútor csak egy tárgy, aki idebent van, Ő a legfontosabb!!! :lol:
Szóval ezért sem jelentkeztem, mert semmi nem történik, növekszünk, és minden napnak továbbra is örülünk, amit egyben töltünk. Még min. 3 hetet muszáj együtt lenni, utána félre teszem az anyai szigort és átadom a döntés jogát a lányzónak!
Ma megyek védőnőhöz, 9-re, remélem, mire visszajövök, Zsuzsi remek hírekkel örvendeztet meg Bennünket :)

Mindenkinek sok sok puszi!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Zsuzsi: nagyon-nagyon drukkolok! Gyere a jó hírrel!!!!

Kagyló: nálunk azért került szóba a donor, mert Szélúrfit félre kezelték és az amúgy sem nagy számú hadra fogható serege teljesen lenullázódott. Az új orvosa (akinek örökké hálásak leszünk, persze D és csapata mellett) nem tudta megmondani, hogy helyre áll-e valaha a termelés. És ekkor mi nagyon-nagyon komolyan elbeszélgettünk a donor kérdésről. Hála az égnek nem lesz rá szükség (legalább is nagyon remélem, hogy a jövő heti számláláson jó sokan lesznek!), de tudom milyen kétségek merülnek fel ilyenkor az emberben.
Valóban, ahogy Bari is írta nagy küzdő vagy! Ne add fel! Ne adjátok fel!!!
szélkisasszony

Sziasztok!

Hát csináltam reggel egy tesztet, de szerintem ez az összes teszt rossz, én még sosem láttam két csíkot! :(
Mondjuk sosem bíztam meg bennük.
Viszont pirinek se híre se hamva. Nem értem. Lehet, hogy a crinone miatt nem jön piri, és ha abbahagyom meg fog jönni?

Kicsit később felhívom D-t, hogy akkor most szerinte mi lehet

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Bari,
itt vagyok, többé-kevésbé :wink: én is el vagyok kissé havazva, de be-benézek... :D

Zsuzsi,
én is drukkolok! :roll:

Kretty,
ezzel én is így voltam, a depresszió hálistennek azért elkerült és próbáltam minél pozitívabban hozzáállni a témához...

Szélkisasszony,
nemsokára kezdtek, de jó!!!! :lol:

Nyuszi,
csak szép nyugodtan, most aztán főleg nem kéne idegeskedned..nagyon jól mondtad:most az "albérlőd" a legfontosabb, csak rá koncentráljál... :D :D

Mindenkinek sok puszi, szép napot!
leeda

Sziasztok!

A tesztelésről: Anno ahányszor én vettem a tesztet, mindig negatív lett. Amikor legutoljára lombikoztunk, szóltam a páromnak, hogy én nem veszek tesztet, mert én csak egy csíkos tesztet kapok a boltban. Jól kinevetett és közölte, hogy ő két csíkos tesztet hoz. Neki lett igaza! Tényleg 2 csíkos volt a teszt, amit ő hozott! :-) Ma már itt játszanak teli pocakkal a szőnyegen. :-)

Képzeljétek! Ma pont egy éve volt a punkciónk, akikből Andris Marci és Adél Médi megszületett. :-D A naptárban is piros szívvel jelöltem ezt a napot. :-)

Nyuszi, csak nem Faktum bútort rendeltél?

kisgaby

Kép
kisgaby

Sziasztok!

Zsuzsi, inszemetek volt így nálatok pontosan nem lehet tudni a megtermékenyülés időpontját ;) Lehet,h még a 20-as teszt nem jó hozzá. Próbáld ki a Kisgaby féle praktikát :lol: hozass Apával :wink:

Nyuszi, örülök,h jöttél és,h minden rendben van. Húúú elhiszem,h bosszantó lehet, de nyugi, Dóri biztos megvárja,h megérkezzen a csudaszép bútora :lol: Izgulsz már a szülés miatt? Apás szülés lesz?

Leeda, ha tudsz gyere majd ;) Jobb már a talpmasszázs vagy fáj még?

Szélkisasszony drukk a katonaszámhoz :wink:

Pussza megyek dolgozni!

Szép napot!
Bari

bari6

Sziasztok!

Ma nem is lehet beszélni D-vel??? Azt mondták, hogy ma kórházi napja van :( én nem is tudtam, hogy van olyan, hogy ő nincsen ott :(

Teljesen tanácstalan vagyok, most akkor folytassam a cronine-t, vagy ne?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, addig nem szoktuk abbahagyni míg Dévisz ki nem mondja,h nem sikerült :( ill. ha meg nem jön rendesen a vérzés.
Nekem Crinone és Utro mellett megjött a múltkor....kitartást!

bari6

Kvzsuzsi!
Mindenképpen folytasd!!! Egészen biztos vagyok benne, hogy azt mondta volna a telefonban, hogy "mikor kell tesztelnie??...áááá 4 nap múlva, jó, akkor hívjon fel aznap reggel, hogy mit mutat a teszt!"
Szóval szerintem folytasd!

Mné!
Na nem irigyellek a lakásfelújítás miatt, mi is csináltuk pár éve, és sajna megint lenne mit tenni... Bár ha jobban belegondolok, kalandos egy-egy ilyen felújítás, szépítgetés...naaaa, ilyen vagyok mostanság egyik pillanatban ezt a másikban azt gondolom, és ez abszolút minden téren így van! Már kezdek az agyamra menni.... :lol: :lol:

Szélkisasszony, én annyira szorítok, hogy a katonák hadrendbe álljanak és saját hadsereg próbálkozzon bevenni a várat.

Drága Lor!
Nem akarlak skype-on zargatni, de látlak ám és ez csak azt jelentheti, hogy Marcibaba még odabent és nagyon jól érzi magát! :wink:

Kagyló!
Jaj, összeszorul a szívem ahogy olvastalak... nagyon nem könnyű ez az egész! De tényleg iszonyú kitartó vagy és ez jóóóóóóóó

Kretty! Jaj, maximálisan tudom mit érzel, nálunk fordítva volt, sajnos és "csak" a harmadik után, de hiszem, hogy lesz közös gyermekünk és nem adhatjuk még fel... Szorítok a tüszőcskéknek!

Bari! Neked iiiiiiiiiiiiiiiiiis!!! Jó munkát, kitartás, ha minden jól megy egy hét és otthon leszel.

Leeda! Nálatok a kezdéssel kapcsolatban van valami fejlemény? Esetleg egy csíkos tesztecske????

Szurika! Aztán néha pihizz is! Kertészkedés? Jól emlékszem, hogy te is nagy kertbarát vagy??

Nyuszi! Dóri biztosan tudja, hogy még várnia kell.. Végülis jó helyen van ő még azért néhány hétre!! A bútor pedig biztosan megérkezik hamarosan.. és igen, igazad van, nem szabad bosszankodni, hiszen a legeslegeslegfontosabb dolog már a tiétek...
:D

Andi???? Mi a helyzet? Kezdtek?????

Parane! Irgum-borgum, tessék jönni!!!!!! Kíváncsiak vagyunk, hiányolunk.....

Nene veled mizu????? Bocsi, veletek?????

Melcsi! Anyuka! Remélem néha tudsz picurkát pihizni! Puszillak Titeket!

Emerenc! Veled mizu? Hogy számolgattad, mikor kezdessz????

Poszi! Hatalmas pocisimi a csodababócának!!!

Jolanda???? Vízililiom?????

Tuti kihagytam valakit.....

Na majd pótolom.... :wink:

1303982351.4771.htm

kriszto

kriszto82

Bari, köszi a választ, hát akkor kitartok.
Nekem semmi előjele nincsen, hogy meg akarna jönni, mensi előtt 2 napig szoktam barnázni, és most néztem meg, hogy az előző négy inszemnél is úgy volt, hogy már az inszemet követő 12-14 nap környékén volt barna, és meg is jött, holott akkor utrot szedtem.
Hát akkor folytatom tovább, és kitartok türelmesen hétfőig! :D
Azért szombaton is csinálok egy tesztet! :wink:

Köszi a biztatást! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!
Most van egy kis időm..2 napja"húsvéti"nagytakarítást csinálok,meg szekrényátrendezést stb.,de kész vagyok!!! :D Lassan megyek Petiért,aki a tesóméknál töltötte ezt az időt..Már nagyon hiányzik,de azért jobb is hogy nem volt itthon,mert akkor nem haladtam volna semmivel.És tegnap fél 10-ig aludtam!!!! :oops: Bár amúgy sem panaszkodhatok a fiamra,mert ált.8 körül kel,és ő sosem volt éjszakázós gyerek.. :D
Én ma kezdtem a clostyt,szerencsére minden oké.Apánk meg egy tünemény volt!!!
Zsuzsi,semmit ne hagyj abba,tarts ki!!Nekem utro mellett is simán megjött mindig(csak Petinél nem).Van egy barátőm,a 6.inszem után tesztelt negatívat,abbahagyta a gyógyszert.Barnázni kezdett,így visszament a dokijához,kiderült,hogy babás.Most volt egy éves a kislánya..
Kagyló,minden tiszteletem a tieteké!!
Nyuszi,ne aggódj,rendes gyerekek ezek,és biztos megvárja a kislányotok,mire minden készen áll a fogadására.
Bari,befognak indulni azok a tüszőcskék!!!Hajrá!!!
Mné,nem irigyellek a felújítás miatt,de utánna minden nagyon szép lesz,és ide várhatjátok majd a babátokat!
Kriszto,bocs ha lemaradtam,de ti most majd kezdtek?
Szélkisasszony,nektek is nagyon szurkolok,biztos hogy jó eredményeket kaptok!!!! :D
Képzeljétek,a"régiek"közül,Moncsigán kívűl(ahogy Emerenc megírta múltkor)van mégegy"csodababásunk"!!!!Annyira örülök neki,remélem nem baj,hogy megírtam.. :lol:
Emerenc,hogy vagy?Indultok majd?
Andi
Andi

Kép
cs.andi

Sziasztok!

Hűűűűű, jó sokat kellett visszaolvasni, bocsánat, a hűtlenségem miatt, de az ünnepeket édesanyáméknál töltöttük, és hétfő éjjel indultunk ki, nemvolt még bekötve a net...tegnap este ezt a problémát is kipipáltuk :) Mi olyan gyártásba kezdtünk, hogy ihaj :D :oops:

Kagyló: sajnálom, hogy nem sikerült, de örülök, hogy nem lett méhenkivülid(nekem volt, tudom mit beszélek)...a párod előtt pedig le a kalappal!

Kretty, ahogy olvasom a szavaid, mintha csak magamat olvasnám vissza, ne csüggedj! Kérlek! Kell majd a pozitiv példád, és bátoritásod nekem, júliusban....

Bari: nagyon drukkolok, hogy szép nagy tüszőcskéid nőljenek! Uh holnap?

Mné: lakásfelújitás? :roll: hát az fincsi....mi már az első hóóó-rukk-on túl vagyunk, de megérte a sok munkát!!!!!puszillak

Zsuzsi: nagyon szoritok Nektek, és nekem nagyon-nagyon tetszett az idézeted!!!!! annyira megható volt....
Puszillak

Kriszto: Ne légy szomorú!!!!!nemsokára eljön a mi időnk is!!!!! Ölellek

Szurika: remélem jobban vagy, ne dolgozz túl sokat!!!! Vigyázz magadra, belőled csak egy van! puszi

Puszilom a kismamikat, a keleti gyógymódosokat:), a várakozókat, a biztatókat, és az édesanyákat!
katapetra

jujjjj, ez bizony az....vegytek belőle, én gyűjtögetem még egy darabig:)
katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: