A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Azért egy hét az nem sok pikk pakk elmegy :roll: :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

92-98? Atyaég... Nimródra még a 86-osak jók...

Igen, egy hét tényleg hamar elmegy, és múltkor mikor öt napot volt Angliában, jó is volt, hogy nem kellett utána pakolászni, rendet rakni meg ilyenek... szóval erről az oldaláról fogom meg a dolgot, és akkor majd még örülök is :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

gatyóra itt is köszi, majd jövő héten lebizniszeljük :lol: :lol: :lol:

Teapa is tényleg ufosodik... amúgy rájöttem, Tiapátok már felnőttek, enyém csak most lesz 3o... még más életszakasz, másképp gondolja a dolgokat.

Oltásra nem lebetegedésnek továbbra is hurrá!

4D nem volt túl nagy szám, kislányom sajna szégyenlős volt és aludt... vagy a feje előtt volt a keze, vagy a két lába között, vagy a köldökzsinór zavart be a képbe. De minden okés, pont egy héttel nagyobb a koránál, 145o g, fejvégű (nagyon lennt van a feje már) magzatvíz mennyiségével most nem volt para szerencsére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.04.22 20:08-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Húúúúúúúú, ez a citromos Gösser még mindíg tuti cucc!

KépKép

KépKép
kispocok13

Kicsi a pocakban

Kép

Kép

És a Nagy a bölcsiben (hátulról, a copfos kislány ölében)

Kép

szégyenlős Pampalini

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.04.22 20:39-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

fúú.jó sokat termeltetek tegnap óta...

Tike!
hatalmas gratula!!!
Hédi nem semmi...

Pocok!
hugi nagyon édes és kb olyan jól megszívatott titeket,mint minket öcsi
múltkor...

ronmay!
Roló tényleg nagy fiú már és Nati írtó édes és tényleg dumm-dumm..

mi ma el lettünk paterolva itthonról és átmentünk unokatesómhoz...
Kiarának is és nekem is van már kicsit szinünk,hála a játszinak...
ja és apa felhív,h rendelt nyuszit Kiarának és holnap mehetünk érte :shock: :shock: :twisted: :twisted:
de hozzátette,h nem marad sokáig és max kipateroljuk Fótra...
de ennek örömére holnap mehetek mdf piacra és vehetek zöldségeket :evil: :evil: :evil: :evil:
mi is eldugunk kicsi csoki tojásokat és azokat kell megkeresni majd...
a shoko bonsnak van húsvéti csoki tojása és azt dugdosom el...
na meg persze festünk tojást és azzal várjuk a locsolókat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
pedig én szívem szerint menekülnék...

Kép
Kép
csibe83

azt el is felejtettem írni,h szerda este lefekvés előtt sikerült Kiarának
bilibe pisilnie.
én úgy örültem,de sajna azóta sem pisilt bele...
ja és most már nyugodtan leírhatom,h Kiarát nem zavarta meg a másik ágy
és tök úgy viselkedik,mint a rácsosnál és eszébe sem jut kijönni belőle...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,

Zugolvasó bejelentkezik

Tényleg szét vagyok csúszva, pedig a kisebbik ded idális második gyerek, tök sokszor csöndben van, alszik..... de akkor is, nem tudom ki írta, de igaza volt,1 gyerek nem gyerek, kettőnél kezdődik a tánc, szerintem......

Pocok - Teapa útja - szerintem is necces, bocsi, nem azért, mert c@r fej, hanem azért, mert annyi minden történhet, rossz a hátad, nagy a pocid....stb. Kína meg tényleg nem megy sehová!!!!
Ha én arra gondolok hogy éreztem magam a kisebbik terrorbrekivel a 30-ik hét környékén egyértelmúen nem, már alig vártam, hogy gyermekem apja hazatérjen a munkából és foglalkozzon a nagyobb terrorbrekivel......vagy szüljek már meg végre érzésem volt, de hát persze ti tudjátok......szerintem az a szitu, h valószínüleg kevesrt tud ahhoz, h jól értse milyen rizikós egyedül hagyni egy ennyi idős kismamát egy ilyen pici gyerekkel.....majd énapát átküldöm, ha gondold fürdetni v. segíteni, ha kell......

no, megyek szétesni....:-) még a végén úgy tűnik túl sok az időm...

Kép

Kép
leo50

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Rapid!

Pocok!

rájöttem, Tiapátok már felnőttek, enyém csak most lesz 3o... még más életszakasz, másképp gondolja a dolgokat.

Esküszöm egyből ez jutott eszembe, mikor kérdezted, hogy akkor teapa mér' ilyen, csak nem akartam leírni, mert az én számból hülyén hangzott volna :roll: :lol: :lol: :lol: .
De én is komolyan erre gondolok! És a világon nincs ezzel semmi baj, mindenki máskor "érik be", és valljuk be, ez benne volt a pakliban, mikor közösen gyereket vállaltatok, ahogy a mi kapcsolatunkban is benne voltak azok a bukkanok, amit az okoz, hogy én vagyok 8 évvel fiatalabb... :wink:

Ricsi is azt mondta, múltkor, mikor Czigkával beszéltünk az apatémáról, hogy neki 30 éves korára jött el az idő, hogy gyereke legyen, korábban nem lett volna ilyen elhivatott. (Félreértés ne essék, egyáltalán nem vonok párhuzamot teapa, meg ő közötte! Tök mások, meg teapát nem is ismerem... :wink: ). És még azt is mondta, hogy akkor sokkal jobban érdekelte volna a kocsizás, ma már szívesebben van velünk adott esetben, és tuti hogy pár évvel ezelőtt nincs az az ég, hogy lemondjon egy nürnburgringet, most meg mérlegelés nélkül mondta, hogy nyáron ő már nem hagy itt...
Változnak, ahogy mi is, és mindennek megvan az előnye-hátránya. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo - szanatórium+fullpanzió :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
leo50

amig anya alszik, be akartam irni nektek, de sajna elveszett az uzenet

majd reggel elmondom anyanak, es o leirja, mert a billentyuzet mar nagyon idegesit

puszi neki, mert kedvesebben irt le, mint ahogy gondol ram :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.04.23 18:31-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi

Az én férjem még 37 éves korára se érett meg :lol:
De viccen kívűl ő 35 volt mikor jött a Roló és olyan ő mint más 30 évesen volt. Gyerek még most is. Szal lehet ő sose érik meg :lol:
Bár egy hős lesz ha elmegy Rolóval ketten FRo.ba. Biztos minden lány összepisili magát, hogy Férfi egyedül a fiával dee édesss :lol: És sztem neki tetszik is ez a szerep 8)

Lemértem gyerekemet tegnap 87 cm. és majdnem 15cm a talpa.

Leo

Te most szültél?

KépKép

KépKép
ronmay

Hát, Enyémapa jóóóóóóóóóóóóó fáradt volt hajnalban...

Szóval, annyit akart írni, hogy csak akkor megy el, ha minden este van itt valaki, aki segítsen nekem.

Amúgy tegnap, mikor este elment edzeni, Nimród megint felsírt (mostanában minden éjjel van egyszer ilyen) és alig bírtam visszatenni a rácsos ágyba a pocakomtól :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Leo,

remélem nem sértettelek meg a szétcsúszással... :oops: :oops:

Boo,

crocs ügyben írtam.

nemnem, amikor hívtál, már itthon voltunk :lol:
Rám hasonlít? :oops: :oops: :oops: na majd ha kinnt lesz, meglátjuk! Amúgy UH alatt az ugrott be, hogy olyan mint Anyukám... nem tudom, miért, de Őt láttam benne. Jó érzés volt. (hüpp,hüpp)

Miron kakilása nagyon édes lehetett!
Nimród a próbafülkékben a tükörben szokta magát szórakoztatni... kedvence az Arénás H&M, mert ott még asszem forognak is a tükrök...

Dodi,

nem lett volna sértődés belőle, hidd el - én is látom, gyerek még ő is :roll: :roll: :roll: :roll:

Ronmay,

akkor enyémfiam töpszli... 13cm-es a talpija :oops: :oops:
Zé is kb akkora mint Roló, ha jól emlékszem.

Leo,

teapa átküldését köszi, de van nektek is két gyereketek, miért jönne ide segíteni? :roll: :roll:
Amúgy meg majd csinálok beosztást, hogy mikor ki (rokon, barát) lesz itt segíteni :lol: :lol:

Boo,

te is jól látod, ha beteg, ő is halálán van azonnal, mint az összes pasi...

Ja, ma voltunk robogót nézni. Megunta a dugóban állást (Hungária krt-on jár melózni) és kitalálta hogy kell egy motor. Szerencsére a nagy motorról sikerült lebeszélnem, így kiegyeztünk egy robogóban - bár ezzel is össze tudja (és fogja is) törni magát, hiszen még életében nem motorozott :shock: :shock: :shock:

ezt találta:
Kép
jó kis retro-feelinges cucc... aranyos :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

helyes-Kolos most volt a Csillag Születikben 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok - tenyleg szet vok csuszva :D :D :D :D :D :D ezen hulyeseg megsertodni, max magamra:P

Furdetes - en mar nagyon kiraly modon le tudom rakni mindkettot egyedul, ugyhogy nincs szukseg apara, szolj, ha kell segiteni, komolyan!!!!!!

Kép

Kép
leo50

Cuki vagy, szólok :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Apa tud segíteni motor-ügyben, ha gondolod! :wink: Egy jó ismerősünknek motorboltja van... Ilyet is tud. Sztem nagyon stílusos, mint kocsiban a Mini Morris :wink: :lol:

Ja, amúgy csomó más dologban még apa is gyerekes, és ő olyan is marad örökre :twisted: . Nem is azt szoktam mondani, hogy két fiam lesz, hanem három, ugyanis már most 2 van :twisted: :lol: :lol: . sztem ezt Lois meg tudja erőstíeni :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

köszi, ez remekül hangzik :lol: :lol: :lol: :lol: holnap hívhatlak ez ügyben? Igazából ilyesmit keres mint ez, retro stílusban, használtan (mert így is drága, ez 11o), 5o köbcentis... ennyi. Ha vannak ilyenek nála...

Boo,

tudom, sok kretén motoros van...
Amúgy most nézegeti hogy mennyibe fognak még fájni az egyéb cuccok, sisak, ilyen-olyan védő, stb...

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

pocok!
na az tök jó,h teapa csak akkor hagy itthon ha tuti lesz segítséged...

mi elhoztuk ma a nyuszikat...nagyon cukik.le is fotóztam,de majd holnap
teszek képet talán...ma megfestettem a tojásokat,m holnap Fótozunk...
sütögetünk egy jót 8) 8) 8)

Kép
Kép
csibe83

Holnap hívhatsz, de nem biztos, hogy tudunk mit mondani. :roll: :lol: Holnap-holnapután ünnepnap, és nem szívesen hívnám emiatt a srácot :roll: :oops: . De keddtől bármikor :wink: .
Amúgy mutattam Ricsinek, azt mondja egy ilyen újonnan többszázezer, és hogy ez jó ár ezért. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

akkor jól nem hívlak :twisted: :twisted: :twisted:

Csibe,

igazi, élő nyuszik??????????????????

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

Nekem Aprilli scarabeo van..ami nem olyan csúcs szuper de én a BP. kátyúira mindenképp nagy kerekűt vennék.
Szép a Vespa cuki retrós meg minden, de kényelmesebb vagyok, hogy ne rázzon szét ne akadjon bele semmi lyukba.
Nekem a nagy kerekű nagyon bejött, csak nem Aprilliát vennék. Most fogom majd eladni..És jövőre tervezek nagy motort :oops: télen csinálom majd a jogsit..most akartam, de ugye Nati jött... :oops: :lol:

Leo

Kíváncsian várom a fürdetés fektetés dolgot.mennyi idősek a gyerekek? Mert a vonalzódból nem jöttem rá, lehet én vagyok a béna.Az egyik kettő elmúlt... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Hahó, csak gyorsan:

fürdetés: nem én vagyok zseni, hanem mázlim van a kisebbel, Lea 2 éves múlt, Ábel 5 hónapos. Ha egyedül vagyok, akkor külön fürdetem őket, először Ábelt kiskádban a földön és akkor Lea tudja öntögetni rá a vizet. A vizezés a lételeme ugyanis...aztán Ábelt kiveszem, megtöröl, megetet, Lea meg asszisztál hozzá. Néha felül a pelenkázóra a fejéhez, mikor pelenkázom. Aztán miközben etetem Leának mesélek valamit. Utána Ábelt leteszem, altatni nem nagyon kell..folyt köv

Kép

Kép
leo50

sziasztok!

pocok!
igen,igazi élő nyuszik.az egyik 3hetes és a másik 6hetes.
holnap megpróbálok tenni képet,de kedden már tuti fogok...
nagyon cukik amúgy...

mi ma Fótoztunk,de nem nagyon volt sajna jó idő...
Kiara jól elfáradt...
holnap meg "várjuk" a locsolókat...

leo!
fürdetésed tetszik.lehet lopom is majd,ha úgy alakul :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Csibe - köszi :-)

Fürdetés 2. rész - aztán jön Lea, ő sokáig fürdik a nagy kádban, szanaszét vizezi magát, aztán öltözés, evés, mese és mostanában 150x visszakísérem az ágyába (már rég nagy ágyban alszik), mert próbálok mese után kijönni, és visszaszoktatni az egyedül elalvásra (18 hónapos koráig egyedül aludt). Az egész mókának persze a feltétele, hogy mindkét gyerek ruhája, kajája, törülközője oda legyen készítve.

Most megpróbálom kijavítani a vonalzómat :D :D :D :D

Kép

Kép
leo50

Kész vagyok a nagytakarítással! :D :D :D :D :D :D :D

Petrának elmúltak a kiütései is, de ma képzeljétek, itthon esett egy nagyot és pont ott ütötte be az arcát, ahol a motorbalesetnél. Most nagyon durván lila szegénykémnek. :?

Anyósomnál volt tojáskeresgélés, de Petrát nem vonzotta a dolog különösebben.

Ronmay!
Hűűű, tényleg nagyon megnőtt Roló! Nagyon szép kisfiú! :wink:

Petra még mindig 80-86-ban nyomja. Pedig most már ő is 10, 5kg körül van, de pici (mint az anyja), szerintem olyan 82 cm körül lehet. Majd holnap már lemérem.

Pocok!
Én is kenem már Petrát, ő is kb. olyan tejfehér bőrű, mint a fiad.

Tike!
Jajj, de örülök, hogy minden rendben!!!! Mi van azzal a hematómával? Ott van még? :roll:

Hallott már valaki a lepkehimlőről? Szerintem a tesóm nagyobbik lányának az van.
Voltak ügyeleten tegnap, de egy igazi f@szfej orvos volt, szinte rá se nézett a gyerekre.
Pár napig hőemelkedése volt, aztán az elmúlt és kijöttek az arcán furcsa foltok.
És én a héten két helyről is hallottam a lepkehimlőről, hogy most nagy járvány van állítólag, és a tünetek pont ilyenek. :roll:

Úgy volt, hogy holnap megyünk hozzájuk, de szerintem nem kockáztatok, Petra így is egész héten nem volt bölcsiben.

Kép
katy76

Petrához is jönnek holnap az unokatesói locsolni a sógorommal együtt. Én nem vagyok hagyományőrző, kifejezetten nem szeretem a locsolkodást, de próbálom nem befolyásolni a gyereket, majd ő eldönti, hogy fogja-e szeretni vagy sem. Egyelőre fogadjuk a locsolókat, de nem festünk tojást, meg ilyesmi (majd csak akkor, ha ő akarja).

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Nálunk már szombat délután itt járt a nyuszi, és szátszórt egy valag apróságot a fűben, amit Botondnak kellett kosárba szedni. :wink: Én azt hittem, hogy kb. 3-at fog észrevenni, és pont eddig is fogja izgatni a dolog, de neeeem. :shock: :D Mindent összeszedett az utolsó matricáig, sőt utána újra elkezdte szétszórni, merthogy ez milyen vicces volt. :lol: Ráadásul mindennél leragadt, elmondta mi micsoda, a katicákkal, meg a méhecskékkel (csoki) zümzümöt kiabálva szaladgált a kertben, imitálva a repülésüket, nagyon cuki volt. Végül megkapta a FP tanulólabdát, amit azóta is alig vett a kezébe. :twisted: :twisted: :twisted:
Volt barátkozás, sütögetés, tegnap meg templom, meg családlátogatás, amit megintcsak iszonyúan élvezett! :D Nem is aludt egész nap, csak a hazaúton, úgy be volt zsongva egész nap, és folyamatosan produkálta magát. :lol: Asszem tényleg színész lesz a gyerek, ahogy annak idején Boo "javasolta". :wink: :lol:
Ma itthon leszünk Botonddal, apa a Hungaroringen van nyílt napon, de mi nem mentünk, inkább kipihenjük a húsvétot, meg készülődünk Sümegre. :wink:
Én locsolókat nem várok, elég volt, amit tegnap kaptam a rokonoktól. :twisted:

Katy!

Én a lepkehimlőről eddig sose hallottam, de a napokban írta egy csaj a másik topikban, hogy náluk is beteg vki... :?

Boo!

Degenyóvaaagy :twisted: :lol: :lol: . Szóval dögöljön meg a szomszéd lova is. :twisted: :lol:
Mondjuk én befogom, mert apa sokszor a hóna alá csapja a dedet, és lefarcolnak, és persze sosincs semmi gikszer, és a gyermekem egy álomgyerek, nem úgy mint nálam :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Amúgy a lávli családi banzájotoknak őszintén örvendek!!! :D :D :D :wink: Tök jó, hogy béke van!

(Anyós téma, akit nem érdekel, bátran ugorjon:lol: :wink: )
Én viszont naaagyon bánom, hogy kibékültünk anyóssal. :twisted: :oops: :oops:
Pontosan ugyanott tartok, mint tavaly: a hideg kiráz tőle, gyomoridegem van, ha meglátom, minden mozdulata idegesít, és olyan tapintatlan, hogy az hihetetlen!!!! :evil: :evil: :evil:
Semmi bajom vele, amíg 1-2 hetente látjuk, előre megbeszélt időpontban, nagyjából behatárolható ideig, mondjuk egy hétvégi ebéd erejéig, mint más normális nagyszülőket. Vagy normális embereket, mert hogy ő nem az, az ziher!!!
Megjelenik a leglehetetlenebb időpontokban, ha zárva a kapu bemászik, ha zárva az ajtó, addig kopogtat, amíg be nem engedem. :shock: :shock: :shock: :evil: És nem egy tojásért ugrik át, vagy ha azért, akkor is itt van alsó hangon 1 órát! És hiába jelzem látványosan, hogy nem alkalmas, lecarja!!!! 15 percenként közli, hogy 'na, én megyek', feláll, és átül egy másik székre, és magyaráz tovább. :twisted: :evil:
Én közben pakolászok, számítógépezek, tévézek, és nem veszi magát észre!!!!
És persze beszólogat, hogy "na, ha majd két fiad lesz...megtudod", "mi ez a gyereken? Pizsama, vagy melegítő? Milyen egy hülye fazon ez?", "mit adsz neki? Konzervet? De jó neked, az enyémek nem ették meg, nem volt ilyen könnyű életem, mint neked...", "már most látom, pont olyan rossz gyerek lesz, mint az apja" (egy lufit kergetett a lakásban fülig érő szájjal) - nem bameg, mert mi neveljük a kölykünket, nem csak nő!!!! Vááááááá, úúúúútttttáááááálooooom :evil: :evil: :evil: :evil:

És igen, tudom, hogy érzékeny vagyok, mert gyereket várok, de érdekes módon mégsem kerget senki más az őrületbe!!!! tudom, magányos, társaságra vágyik...stb. És esküszöm, megértem őt, de vannak határok basszus!!! Ha tudnám, hogy jön, semmi bajom nem lenne, de ez mekkora parasztság, hogy hívatlanul idejön?!?!?!?!
Mit csináljak, lányok?! Megőőőőrülök tőleeee!!!!!!!!
Legközelebb vhogy felhozom a témát, hogy mennyire gyűlölöm, ha vki hívatlanul beállít, és milyen iszonyú parasztság egy kisgyerekes családhoz, csak úgy betoppani..... :twisted: De figyeljétek meg, ez sem fogja izgatni!!!!

Ja, és úgy volt ma itt másfél órát hívatlanul, hogy délután megyünk hozzá ebédre!És ezt is most közölte, mert szerinte mi ezt megbeszéltük :shock: :? ! Hát, velem nem, az ziher, mert színjózan voltam, és emlékszem minden szóra, még arra is, hogy mi volt az alibim. :twisted:
Ricsi ugyan ittas volt, de alig, és vele sem beszélhette ezt félre, mert ő meg mindig azt mondja egyből, hogy az ilyeneket beszélje le velem, ráadásul biztos nem szervez be egy anyás ebédet a Hungaroringes nyíltnap közepére, mikor onnan csak nyomós indokkal jönne el, ez meg a legkevésbé sem az!!! :twisted:
Ergo, ezt benézte, de mivel már nagyjából megfőzött, nem akarom megszívatni, átmegyünk délután... De ez is milyen?!? Pihenni akartam, és pakolászni, nem pedig idegölő panaszkodáast hallgatni :evil: :evil: :evil: .
Bocsi csajok, kijött :oops: :oops: :oops: :lol:

Én szedtem vasat, sőt úgy tudom, szinte kötelező, mert majdnem minden kismama vérszegény lesz! Nem értem, neked miért nem mondták eddig, mikor porcelánbaba vagy, mióta babás vagy. :roll: :lol:
És Ferrocentot szedtem, mert az nem okoz szorulást, sőt vmennyire hajt is. De megszünt, szóval én meg azt vadászom, mit szedjek helyette.... :? :roll:
Tipp vkinek?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay,

miért nem vennél megint ilyen motort? Azóta Lois-apu is ezt javasolta, szóval este utánanézünk a dolognak...
Amúgy ez egy Honda Giorno.

Csibe,

nyuszik nagyon édesek lehetnek!

Katy,

én is hallottam a lepkehimlőről - ugyancsak a másik topicban írta valaki...

Boo,

rabszolga :lol: :lol: :lol:
Mi ma úgy volt, hogy pajtizni megyünk, de tegnap este Nimród belázasodott, így ugrott a program (persze most kutya baja) :twisted: :twisted: , de rajtad felbuzdulva megpróbáltam őket elküldeni locsolkodni :arrow: nem sikerült, majd jövőre megszervezik... most játszótereznek kicsit, nekem meg a semmiből kellene valami ebédet rittyenteni...

Szép kis napotok lehetett tegnap :lol: :lol: elhiszem hogy elfáradtál, a vendégjárás fárasztó :roll: :roll:

Mi tegnap rokonoztunk (volna), de Nimród fáradt volt és nyűgös és szerintem lázas is, így kb fél óra kivételével végigsírta-hisztizte a vendégséget, úgyhogy 4kor le is léptünk. Utána béke volt, sőt, még a Városligetben kacsákat is etettünk... estére meg lázas lett...

Vas nem ártana valóban - én mondjuk nem szedem, mert szorulást csinál (Tardyferon) és a leleteim így is jók lettek.

Dodi,

ajándékmegtalálás... cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! na, majd jövőre mi is csinálunk valami hangulatosat, mert most csak odaadtam neki reggel... mondjuk volt nagynagy öröm :arrow: Lego Duplo Kukásautót kapott, és a kuka az egyik mániája... egész délelőtt boldogan kiabálta hogy ku-ka, ku-ka és azzal játszott.

Anyós :arrow: szerintem is taplóság, és én tuti megmondanám neki burkoltan... megértelek...

Hormonjaim nekem is tombolnak... ma reggel bőgicséltem kicsit, hogy nem jó ez így meg minden, és Kicsifiam megint nagyonnagyon cuki volt... jött, hogy 'Ajja-ajja' (ez vagyok ugye én), felvettem és megölelgettem, és úgy bújt, simizett és vigasztalt mint egy kiscica... imádom!!!!!!
(tegnap meg reggel az ágyban a vállamon az oltáshelyeket vette észre, és puszilgatta kb 2o percen keresztül, hogy 'bibi-bibi')

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

Tényleg, akkor nem figyeltem meg eléggé...Vespának néztem első blikkre de majd megnézem megint :oops: :lol:
Aprillia nem jó. Sok baja van. Mondjuk az enyém injektoros, ami keveset fogyaszt de ha elromlik a gatyád is rámegy. Nekem megbízhatatlan volt..
Én Libertyt vennék...kevesebb is van a apiacon használtan mint a scarabeo, ergo megbízhatóbb. Az emberek nem akarják eladni.

Leo

És mikor kezded el a fürdetést?Vagyis a kicsi mikor kerül ágyba?
Nálunk ez még nem működik tökéletesen. Natinak kell az esti egy órás szopi ami félig relax. Roló is ilyen volt. Így nehéz letenni míg Roló fürdik..vagyis akkor már hatkor el kellene kezdeni a fürdést :lol:
Ábel már átalussza az éjszakát? Ő szopizik még?
Natus a teraszon durmol és csepereg az eső :evil:

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok!

Botond is kapott Duplot, anyutól, Micimackósat:D! Most jutott eszembe, hogy írtad, bent van minden a csomiban. :oops: :lol: :lol: Meg kapott mesekönyveket, meg egy gnóm bárányt, amit, ha fejbe vágsz, "bajing" hangot ad, szóval magyarázd meg a gyereket, hogy semmit se ütögessen, de ezt igen. :? :lol:

Kukázás édes. :lol: :lol: :lol: Korábban a takarítás volt a favorit, most a kukásautó...Ez a gyerek született ökoman. :lol: :lol: :lol:

Enyémgyerek mostanában mindenkinek belebújik a cipőjébe, becsoszog benne, és kérdezi, hogy "tecci(k)? :lol: Apájéban is nagyon cuki, de mikor a magas talpú balerínámban csoszog, attól méginkább becarok, persze egyből mondom, hgy anyáé, meg lányos, de most még mindent utánoz, amit csinálok. :roll: :lol: :lol:
Viszont az már mondja, hogy "Babuka kuki, apucika kuki, anya nem kuki, nyuni" :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Apájé :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! Nálunk is volt élőnyuszi, meg pörgés ezerrel, családi hepajkodás, ma meg lazulás van. Alig vártam, hogy kedd legyen és bölcsi meg pihi, de sajna holnap ismét a dokinál kezdünk mert Hédi csúnyán köhög, és én is kiharcolok valamit, mert lassan tényleg kiköhögöm Babócát. :twisted: :twisted:

Én nem szedtem vasat Hédivel, csak elevitet, nézték a vérképemet és rendben volt, ezért azt mondták nem kell. Most az elevitet is csak pár napja kezdtem, mondván előtte beszedem a maradék centrum multivitamint :roll: :roll: A héten el kell mennem a védőnőhöz is, mert még nincs kiskönyvem és már a múltkor mondták, hogy azért most már talán csináltathatnék....

Leo: fektetés nekem is tetszik, nálunk egyenlőre csak nagyvonalú tervek vannak, ami vagy bejön vagy nem. Hédit apa fürdeti születése óta.Ez az ő kettőjük programja és volt már, hogy kiküldött a kisasszony :lol: Terv: Pici fürdetése együtt, pici szopizik és aztán remélhetőleg alvás ( Hédi 10, max 15 perc szopi után bealudt, ekkora mázlink úgysem lesz megint :twisted: ), közben Hédi-apa fürdenek, Hédi öltöztetés,kakaó,mese :arrow: mindenki alszik

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ronmay,

köszi, ránézünk :lol: :lol: :lol:
(Bár Apa ebbe már olyan szinten beleélte magát és beleszeretett, hogy szerintem kedden elhozza)

Dodi,

Bárány :lol: :lol: :lol: :lol:

takarítás is megy még... kíváncsi leszek, meddig tart a lelkesedés
'Tö' - törölni mindent, tálcát, földet, kezet, pofit evés után, és bármit amit kiönt (pénteken pl az oviudvaron locsolt ki valami vizet, és egy kifli volt legközelebb, azzal próbálta feltörölni, majd egy törölközővel)
'Po' - porszívózni - morzsát földről evés után, vizet földről :twisted: és bármit. Illetve ha én porszívózok, ő rögtön rohan a sajátjáért és jön segíteni...

Nálunk az újdonság: ha kérdezem, hogy 'vicces?' vagy csak mondom, elkezd nevetni :lol: :lol: :lol:

Viszont még mindíg azt mondja hogy nekem is kukim van :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Ha a vérképed rendben van, akkor ne szedjél szerintem vasat! A nőgyógyászod biztosan figyel rá és ha szükség lesz rá, akkor felír neked. Eleve az sem mindegy, hogy mi okozza, ezért nem mindegy, hogy milyet szedsz.
Ha nincs hiányod, akkor egyáltalán nem jó ilyeneket szedni. Örülj neki, hogy rendben van a vérképed! :wink: (a fehér bőr pedig nem ettől függ)
A vas pont nem olyan dolog, amiből "annál jobb, minél több van", mert a többlet is okozhat gondokat. :roll: Úgyhogy én a helyedben az orvosra bíznám, hogy kell-e szedni.

Kép
katy76

Pocok, Tike!
Gyermekeiteknek jobbulást!

Nálunk Apa is és anyukám is dögrováson van, mindkettő köhög, fáj a torkuk, kezdenek náthásodni. Pedig nem is találkoztak. :roll: Főztem húslevest, vittem az anyukámnak is, úgy örült neki, olyan aranyos volt! :wink:

Kép
katy76

Láz :arrow: mára semmi nem volt... fogalmam sincs, mi volt ez a tegnapi zűr... mindenesetre bosszantó...

Boo,

unikornis... tenagyonhülye :lol: :lol: :lol: :lol:

Vas :arrow: megnézem, nekem volt itthon rengeteg még Nimródos pocakosságból, de nem rég szelektáltam a gyógyszeresben... ha megvannak még, szívesen adok belőle, és akkor nem kell carakodnod a recepttel.

Tike,

Nimród lassan három hete köhög :evil: :evil: :evil: és sima megfázás, ma volt először, hogy nem szívtunk az orrából. De állítólag sima megfázás, nem is kell rá semmit szednünk a vitaminon kívül.

Családnak jobbulást!

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

jó sokat termeltetek...

reggel én is dugdostam el kicsi csokigolyókat és Kiara meg összeszedte
a kiskosarába.ő is nagyon élvezte és tetszett neki...
szerencsére csak apa locsolt meg...
déltől aludtunk majd 3,5 órát :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
holnap reggel megkapja a kullancsellenit Kiara...

Boo!
szegény Miron...

Tike,Pocok!
gyerekeknek jobbulást!!!

Kép
Kép
csibe83

Én is itt :)

Programdús hétvége, de nem a húsvét kapcsán, úgy látom csak mi vagyunk ennyire antihúsvétisták :oops: :oops: Nálunk nincs se ajándék, se locsolkodás, semmise :roll:

Most sem reagálok sztem érdemben semmire sem, olyan nagy elmaradásaim vannak :oops: :oops: :oops:
Meg amúgy is szanaszét vagyok, holnap ugye wellnessre fel, szóval kéretik elnézni csélcsapságomat :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

CSibe,

nyusziképek?

Lois,

jó wellnessezést nektek!!!!!!!
(amúgy nálunk is csak az ajándék volt, semmi más, se locsolkodás, se egyéb...)

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
nem raktam még fel a gépre,este meg a kicsin nyomulok,de holnap több
időm lesz sztem...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: