Boo!
Amúgy a lávli családi banzájotoknak őszintén örvendek!!!

Tök jó, hogy béke van!
(Anyós téma, akit nem érdekel, bátran ugorjon:lol:

)
Én viszont naaagyon bánom, hogy kibékültünk anyóssal.
Pontosan ugyanott tartok, mint tavaly: a hideg kiráz tőle, gyomoridegem van, ha meglátom, minden mozdulata idegesít, és olyan tapintatlan, hogy az hihetetlen!!!!
Semmi bajom vele, amíg 1-2 hetente látjuk, előre megbeszélt időpontban, nagyjából behatárolható ideig, mondjuk egy hétvégi ebéd erejéig, mint más normális nagyszülőket. Vagy normális embereket, mert hogy ő nem az, az ziher!!!
Megjelenik a leglehetetlenebb időpontokban, ha zárva a kapu bemászik, ha zárva az ajtó, addig kopogtat, amíg be nem engedem.

És nem egy tojásért ugrik át, vagy ha azért, akkor is itt van alsó hangon 1 órát! És hiába jelzem látványosan, hogy nem alkalmas, lecarja!!!! 15 percenként közli, hogy 'na, én megyek', feláll, és átül egy másik székre, és magyaráz tovább.
Én közben pakolászok, számítógépezek, tévézek, és nem veszi magát észre!!!!
És persze beszólogat, hogy "na, ha majd két fiad lesz...megtudod", "mi ez a gyereken? Pizsama, vagy melegítő? Milyen egy hülye fazon ez?", "mit adsz neki? Konzervet? De jó neked, az enyémek nem ették meg, nem volt ilyen könnyű életem, mint neked...", "már most látom, pont olyan rossz gyerek lesz, mint az apja" (egy lufit kergetett a lakásban fülig érő szájjal) - nem bameg, mert mi neveljük a kölykünket, nem csak nő!!!! Vááááááá, úúúúútttttáááááálooooom
És igen, tudom, hogy érzékeny vagyok, mert gyereket várok, de érdekes módon mégsem kerget senki más az őrületbe!!!! tudom, magányos, társaságra vágyik...stb. És esküszöm, megértem őt, de vannak határok basszus!!! Ha tudnám, hogy jön, semmi bajom nem lenne, de ez mekkora parasztság, hogy hívatlanul idejön?!?!?!?!
Mit csináljak, lányok?! Megőőőőrülök tőleeee!!!!!!!!
Legközelebb vhogy felhozom a témát, hogy mennyire gyűlölöm, ha vki hívatlanul beállít, és milyen iszonyú parasztság egy kisgyerekes családhoz, csak úgy betoppani.....

De figyeljétek meg, ez sem fogja izgatni!!!!
Ja, és úgy volt ma itt másfél órát hívatlanul, hogy délután megyünk hozzá ebédre!És ezt is most közölte, mert szerinte mi ezt megbeszéltük

! Hát, velem nem, az ziher, mert színjózan voltam, és emlékszem minden szóra, még arra is, hogy mi volt az alibim.
Ricsi ugyan ittas volt, de alig, és vele sem beszélhette ezt félre, mert ő meg mindig azt mondja egyből, hogy az ilyeneket beszélje le velem, ráadásul biztos nem szervez be egy anyás ebédet a Hungaroringes nyíltnap közepére, mikor onnan csak nyomós indokkal jönne el, ez meg a legkevésbé sem az!!!
Ergo, ezt benézte, de mivel már nagyjából megfőzött, nem akarom megszívatni, átmegyünk délután... De ez is milyen?!? Pihenni akartam, és pakolászni, nem pedig idegölő panaszkodáast hallgatni

.
Bocsi csajok, kijött
Én szedtem vasat, sőt úgy tudom, szinte kötelező, mert majdnem minden kismama vérszegény lesz! Nem értem, neked miért nem mondták eddig, mikor porcelánbaba vagy, mióta babás vagy.
És Ferrocentot szedtem, mert az nem okoz szorulást, sőt vmennyire hajt is. De megszünt, szóval én meg azt vadászom, mit szedjek helyette....
Tipp vkinek?!