Boo!
Ne haragudj, de én bevallom, nem gondoltam, hogy el tudnátok jönni

. Mindenki eszünkbe jutott, akivel talizni szoktunk, így természetesen ti is, de mivel én azt hittem, hogy még mindig nagyon carul álltok anyagilag (két napja tudom, hogy már nem

) , nagyon bénán jött volna ki, ha felhívlak azzal, hogy nincs-e felesleges pártízezretek, amit elverhetnénk pancsizásra, mert mi bizony megyünk...

Sztem ez inkább bunkóság lett volna részemről.
Meg sokszor írod, hogy teapa mennyire sokat dolgozik, és hogy sosincs szabija, így bennem fel sem merült, hogy el tudna jönni 3 napra úgy, hogy erről alig egy héttel előtte szól bent...

.
(Az már csak utólag jutott nekem is eszembe, hogy Hévízet mennyire lehúztad, meg degáz wellnesselni, olyan helyre meg nem szokás hívni az embert, amit nem szeret csinálni

. De erre én nem is gondoltam akkor, mert az első két érvem elég meggyőzőnek bizonyult...)
Szóval kérlek, ne vedd magadra, és senki más sem, akinek nem szóltunk! Nem ezért tettük, mert nem kedvelünk titeket, hiszen a talik/vacsik mindig szuperek, és mindig nagyon várom őket! Nagyon bírom ennek a társaságnak minden tagját

! Egyszerűen csak baromi béna helyzet ez, hogy hogyan oldjuk meg, hogy ne bántsuk meg azokat, akikről tudjuk (feltételezzük), hogy úgysem tudnak eljönni, de közben mégis tudjanak róla azok, akiknek jó...
De most megvolt a tanulság: ha legközelebb ilyen lesz, akkor megy a kör e-mail, és aki jön, jön, aki marad marad.
(De ember legyen a talpán, aki ennyi embert össze tud verbuválni 3 napra

)
De akkor jól sült el az ajándék!

Ennél lehet, hogy kevésbé is örült volna teapa, hogy kapott egy 3 napos üdülést 9 vadidegennel
Amúgy én is vettem tegnap apának egy nacit a CundA-ban, aminek annyira örült, hogy még fel sem próbálta.
Amúgy tetszik neki, csak ő ilyen.

Majd első használatkor rájön, hogy baromi szarul áll neki

.
Ja igen, a CundA olcsóbb, min a Tesco.

Atescoban nagyon felmentek az árak, főleg, mióta gyerekcucc kell, nem bébi

. De a bébirészleg is horror a korábbihoz képest

.
hosszúujjú bodít is akartam venni, hogy a tűző napon, ne lógjon ki a karja
Őőő, akkor most megsúgom, hogy a kisfiam 10 óta egy szál alsógatyában ("budzsi"

) volt kint, meg papucsban, persze krémmel bekenve, de ennyi

. És már most tök szép színe kezd lenni

. Miron sztem nem extra érzékeny bőrű gyerek, sztem ne öltöztetsd nyáron, hanem vetkőztetsd.
Mondjuk a szomszéd kislány is átjött, rajta volt egy trikó, póló, bugyi, hosszú nadrág, zokni, cipő, baseballsapka. Felhívtam az anyját, hogy levehetne-e Csenge ezt-azt, mert melege van. A trikó, meg a bugyi maradt.