A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Rapid!

Pocok!

Tisztára belém tetted a feszkót teapa útjával :twisted: . Mármint hogy én sem tudok könnyen dönteni :? !
Énapának be van tervezve mostanában egy Nürnburgring (németországi versenypálya), de az elvileg most lenne még tavasszal, 4-en mennek pasik (mint a múltkor), és csak 2 v. 3 napra versenyezni. Áldásom rá 8) :lol: . De a többiek már variálnak, hogy jobb lenne nyáron menni, de apa egyből mondta nekik, hogy nyáron már nem hagy itt pocakkal, 2-3 napra sem, mert sose lehet tudni...
Ezt csak azért írom, hogy oké, Kína biztos király, meg minden, de hacsak nem jár jól jövedelmező előléptetéssel ez az út (egyáltalán munkaút?), akkor sztem ne hagyja itthon a beteg hátú feleségét terhesen, egy kétévessel, segítség nélkül, egy egész hétre, pláne ne egy olyan nővel tegye, aki amúgyis feketelistás már. :twisted: :lol: :lol:
Szóval megint én leszek a carfej, de ha rajtad áll a döntés, akkor inkább ne menjen :roll: !

Apa szokta mondani, mikor nem vagyok elég következetes a gyerekkel, hogy nem a haverja vagyok, hanem az anyja, ne jófejeskedjek :roll: :lol: . szóval most azt mondom, hogy te teapának nem a haverja vagy, hanem az élettársa, és gyermekei anyja, akinek most szüksége lenne rá, szóval ne jófejeskedj :wink: :lol: .
És látva a listát, nem ez lesz az utolsó alkalom egy ilyen útra szerintem :wink:

Na, dugultam. :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok: Sztem úgy dönts ahogy legbelül érzed, és a szavaidból az jön le, sztem, hogy a nem fele hajlasz :roll: 1 hét tényleg nem a világ, de a többi körülmény jócskán a nem felé billenti a mérleget...

Nálunk is megvolt tegnap az év eddigi legnagyobb veszekedése...mostanában amúgy sem vagyunk topon :roll: :roll:

Kezdődött azzal, hogy Hédi mostanában rákapott a szomszédolásra, amivel nincs is baj, bizonyos keretek között. Miután egy hiszti után apa átrakta a kerítésen azzal a feltétellel, hogy megnézheti a csirkék etetését, én bejöttem vacsit csinálni. ( este 7) Kikötöttem, hogy csak addig mehet át, mert este van, ja meg beteg is vagy mi a szösz. Jön be apa, gyerek sehol. Rákérdezek. Ok, mindjárt haza hozza. Kis idő múlva jön apa, én már az asztalnál ülök, gyerek sehol ( fél 8) Rákérdezek :arrow: Hajniéknál spagettit vacsorázik. Kiakadtam, hogy és ez szted így normális? Nehogymár egy 20 hónapos döntse el, hogy mi legyen. Válasz: Most vettem volna ki a kezéből a kanalat? Jól összevesztünk, aminek eredményeként hazahozta Hédit, mondanom sem kell mekkora hiszti közepette.

Vacsi után jött a 2. felvonás: A főnöke mára várja a választ, hogy vállalnak -e egy melót. Sopronban valami 16 lakásos társasház, meg mittudoménmégmi. 3 ember menne, 1 maradna itthon- váltásban, szóval olyan 2 hetet lenne ott, 1 hetet itthon.
Mikopr feltettem a keresztkérdéseket, hogy mennyiért, mikor, meddig és az 1 hét itthonban is reggeltől estig meló van-e. Nekem esett, ha nemet mond, lehet, hogy nem lesz munkája stbstb.
Persze az még csak véleltlenül sem fordult meg a fejében, hogy itthon hagy egy veszélyeztetett terhes feleséget egy 2 évessel, 0 segítséggel....

Ma reggel rákérdeztem mit válaszolt a főnökének: igent mondott :roll: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Igen értem az anyagi oldalát én is sajnos.Mondjuk nincs másik 28 ember a helyére, mert olyan szinten hiányszakma, hogy azt el sem tudjátok képzelni. Családdal kell inkább valami egyezségre jutni, még az a legjárhatóbb út. Jövő hónaptól Hédit megpróbáljuk egész napra bölcsibe hagyni és akkor már könnyebb lesz egy kicsit. NA meg ha apa nincs itthon akkor nem kell minden este több fogásos vacsi, egy ideig jó lesz nekünk a virsli, melegszendó és társai is. Az bántott leginkább a dologban, hogy láthatóan nem tudja átérezni a terhesség nehézségeit és tök természetesnek veszi, hogy mindent bírok. Mondjuk Hédinél is már gigapocakosnak kellett lennem, hogy leessen neki a dolog :roll:

tike

Pocok! Én meg lennél lőve megmondo őszintén,hogy mit csináljak. Mivel tudom,hogy ez egy vissza nem térő alkalom,így azt mondanám,hogy menjen,viszont ott vagy te nagy pocival,Nimróddal és egy fájós háttal.... Viszont ha meg azt mondod neki,hogy ne menjen,akkor te leszel a szar fej :twisted: Ő egyébként hogy vélekedik erről vagy neki egyértelmű,hogy megy?
Anyóssoddal ennyire rossz a viszony? Mert ha nem,akkor minek fizetsz egy idegennek azért,hogy a segítségedre legyen? Hagyd őket jó sokat kettesben NimróddaL,te meg addig foglalkozz magaddal,amíg apa járja a világot :x

Boo! Örülök,hogy találtál leggingset,nekem is van a tescoból és szeretem nagyon és nem jön szét.

Csibe! Mi van teapa lábával?

Katy! Úristen,én már az olvasásában is elfáradtam annak,amit te csináltál.... Persze én is megcsinálom ezeket,de nekem szerencsére van segítségem :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tike!

Tudod, én töredelmesen bevallottam itt, hogy idióta, hisztis, és s-ggfej vagyok terhesen, mert a hormonjaim megörjítettek (bár a többi tünettel ez is alábbhagyott pár hete 8) ), szóval engedd meg, hogy csendesen megjegyezzem: szerintem kicsit túlreagáltad a dolgot :roll: . Nem olyan komoly dolog ez, amiért igazából veszekedni kéne... De ez csak az én véleményem, és nem is akarok ebbe belemenni, csak a következő hetekben mindig kalkuláld bele a véleményedbe az "terhességi torzítást", mint tényezőt :lol: :lol: :lol: :wink: .

A meló már jobban kiborítana, de ez meg gyakorlatilag kényszerhelyzet, amit együtt kéne megoldanotok, és tudomásul vennetek, nem egymásnak esni miatta :roll: :wink: . Szóval a béke legyen veletek! :lol:

Boo!

Őszintén nagyon örülök a financiális fejlődésnek :D ! És csak így tovább a sárgaköves úton :wink: :lol: .

Csibe, Pocok!

Ti mikor mentek végülis wellnesselni (elfelejtettem:oops: )?
Mi lőttünk még egy útat a csakegyutazás.hu-n :roll: 8) :D :D . Hasonló a csomag, mint a hévizi, csak Sümeg, és csak hétköznapra lehet foglalni. Nekünk ez mondjuk nem gáz, de ahol apuka dolgozik, már neccesebb.
És a múltkor volt mellettünk egy kisgyerekes család, egész jó fejek voltak, és volt náluk minden, amit mi nem vittünk, úgyhogy megint velük megyünk. :twisted: :lol: :lol:

Lois!

Ez a kence tényleg nagyon király! Ma már alig találtam foltot a deden :wink: .

A kisfiamnak amúgy most már minden napra jut vmi aranyköpése, de mire ide jutok elfelejtem :? . És az a kisebbik baj, hogy itt nem írom le, de seholsem, pedig olyan jó lenne később ezeket elolvasni. szóval nyitok egy füzetet, mert most már érdemes :P

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

apának hál istennek nem gipszelték be a lábát 8) 8) 8) 8) :D :D :D
és ennek örömére visszavittük megint a gps-t a plázába szervízbe,majd
posta és apát megfűztem,h ugorjunk be a deichmannba játszis cipőt
venni nekem...próbáltam képet találni róla,de nem sikerült...

tike!
igaza van Dodinak és tényleg lehet kicsit túlreagáltad ezt a dolgot,
de tuti dolgoznak benned a hormonok...

Boo!
ezt én is elmondtam volna neked szívesen,amit a bérszámfejtő mondott...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
mi valszeg szeptemberbe megyünk...ebben állapodtunk meg apával...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,

köszönöm a soksok okos gondolatot :lol: :lol: :lol:
Apa is elolvasott titeket délután, mondta hogy legszívesebben írt volna pár mondatot az Apák védelmében ... mondtam hogy szerintem 3:1 arányban a nem mehet opciónál tartunk, ő szerinte csak Dodié a nem, a többi vagy igen, vagy rám bízó...(plusz egy nem szavazatot kaptam priviben)

Elmondtam neki mik a paráim, rábíztam a döntést: megy :twisted: :twisted: :twisted:

Nyuszi,
anyóssal nem rossz a viszony egyáltalán, aranyos és kedves, csak fárasztó, még Apa számára is... meg kicsit furi - mondjuk nem érezném nála 1oo% biztonságban a fiamat pár napra, mert olyan sztorik vannak Apa gyerekkorából, hogy el sem hinnéd...

Apának nem természetes hogy megy, mert látja a parákat - viszont nagyon vágyik rá, neki most indul be úgy a melója hogy végre utazhat. Ilyen meg azért tényleg egyszer-egyszer van.

Tike,

megértelek, én is ugyanígy túlreagáltam volna :oops: :oops: :oops:

Dodi,

milyen csodakence? MIlyen foltok?

Mi jövő pénteken megyünk Hévízre :lol: :lol: :lol:
Sümeggel én is nagyonnagyonnagyon szemeztem ám... de akkor direkt nem szóltatok, mert klikkesedtek :twisted: :twisted:
Viszont megleptem magunkat ugyanitt egy Zichy kastélyhoteles hétvégével... gyerekbarát, vannak állatok, játszótér, pónilovaglás, kerékpározás, ilyesmi :lol: :lol:

Boo,

Na, nem gondolotam volna, hogy te leszel az ügyeletes jófej az utazás témában...

Ma én költöttem rengeteget gyerekruhára... 2 sapi, 2 játszis cipő, fürdőgatyó (ötlet tőled lopva, rájöttem hogy jövő héten mégsem engedhetem a nagyfiamat egy szál úszópellusban a hévízi medencébe) , 5 pár zokni, tornacipő, meg a nyuszi hozta ajándékok...ja, és DMben is voltam tegnap, meg piacoztam, gondolhatod...

TGYÁS tutibiztos? Nekem mindíg mindenki azt mondta, hogy ha a szülést megelőző egy évben nincs meg a 18o nap bérrel ellátott nap (szabadság, betegszabadság v ledolgozott nap) akkor szívás, mert nem a fizum alapján számolják a TGYÁSt.

Csibe,

akkor ma neked is shoppingolós napod volt :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

ja, Apa stratégiája a b@szogatás lett...
nyaggat hogy miért nem tornázom itthon (mondjuk ebben igaza van), a hátamra vetíti le az összes parát. Mintha nem lennék terhes...
Meg most kitalálta, hogy felelőtlen vagyok, hogy már nem szedem a vitaminokat...
Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő.

Szóval szarfej vagyok, és igazából miattam van az egész, mert felelőtlen vagyok, és ha nem lennék az akkor simán elutazhatna.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Én nanáhogy befogadlak, ha már Boo ilyen jó szívvel örökbe adott téged nekem :lol: :lol: :lol: :lol:

Pocokmen útja :arrow: Én csak a saját terhességemből tudok kiindulni, nekem anno akkor (a 32.-ik héten) már kinyílt a külső méhszájam, 2 hétre rá már mindenhol kinyíltam, ezért én ha terhes lennék megfejelve egy 13 kilós 21 hónapossal, az én férjem tuttira nem menne sehova mert akkor is hasonló gebaszokra számítanék :?
De az én uramnál a mi helyzetünkben ez csak úri passzió út lenne, nem meló.

Ööö, szerintem Kína ott van már egy ideje, meg nem is megy sehova, olyan meg nincs hogy sohavisszanemtérőalkalom.
Amúgy sajnálnám, hogy lemarad róla, de a család az első.

Én. spec tudtam, hogy ápr. utolsó hétvégéjén mentek Hévízre :roll: Mi meg pont addig leszünk Sümegen. Meg ez csak hétköznapos, gondoltam fel sem merül benned, hogy jönnétek a munkából kifolyólag :oops: :oops: :oops:

C&A-ban 3 napig mindenre 20% kedvezmény, én vagesz térdgatyókat shoppingoltam a Dednek. Valami sport vagy tornacipőt szeretnék neki, de eddig teljes kudarc :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kence :arrow: Sanatopic. Atópiás ekcémára.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Most már csak csapongásra futja:

Tike!
Sajnálom, a feszkót, meg a távolmunkát is :?

Boo!
Lóvé a háznál :arrow: Az szerintem is kisimítja az embert :roll:

Takarítós lányok :arrow: Én kussolok :oops: Én javarészt ráhagyom a segítségemre :oops: Jelenleg a kertet próbálom sk. ráncba szedni :roll:

KAty!

Jujujj, ne is mondd, az rémes lehetett :shock: Hogy próbáltad tisztítani? Nekem nyomatékosan elmondta a doki, hogy ne bizergáljam, meg öblögessen és hasonlók :roll:

Én a tegnaphoz képest kevésbé vagyok ijesztő, nem annyira dagadt (tegnap brutál deformált volt) bár még mindig fiónás a fejem és elkezdett szépen lilulni is. Mindenki rémülten néz rám és feleségverő férjként könyveli el az énUramat :twisted:
Aki amúgy nagyon együttérző: Tegnap néz rám kedves/gyöngéden, várom hogy monnd valami jujjdeszeretleket, erre meg annyi mondd:
-Lefényképezhetem a fejed??

:evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

köszi, de úgysem mennék oda a nyakatokra - meg senkiére sem...

Majd elviselem anyóst 1 napra, jön a babysitter, esetleg elhívom az unokatesómat pár napra, meg Apu is besegít.
És reménykedek, hogy Nimród nem lesz beteg, mert egész napra azért tényleg sok lenne már ekkora hassal. Vagy mondjuk nekem nem kell kórházba menni (Leo barátnőjét aki velem egyidős terhes, most fektették be), mert akkor nem tudom, ki látná el Nimródot.

kinyílás - na most majd jól megnézem, Nimróddal nekem ez hogy volt...

Sümeg csak vicces évődés volt ám :wink:

Tornacipőt én H&Mben vettem, 25oo pénzért. Olyan mint egy Converse, van rajta egy tépőzár pluszban a tetején. A fúzóje meg gumis, nem kell kötögetni, viszont jól néz ki :lol: :lol:

CundA... gonoszgonosz... most akkor oda el kell holnap mennem... mikor kezdődött a három nap?

Együttérző Apa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bocs.... :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Apa legújabb:

nyilvános fórumba ne írogassak ilyeneket....
ezt annyira utálom, még ő van felháborodva!

töröltem a kompromittáló részeket.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Hüllye vagy :arrow: Ha nem látnálak szívesen, hidd el kussolnék :wink: :wink: Na jó talán nem egy hétre, de rövidebb időre mindenképp 8) NA majd hétfőn jól rábeszéllek, hogy mennyire királyság nálunk egy wíkkkkend 8)

H&M :arrow: Az nekem itt nem van :(
Ilyen?
http://divat-ruha.teszvesz.hu/gyermekru ... 94354.html

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ilyen a cipi
http://www.hm.com/gb/product/77371?article=77371-B
Persze a 23as nagy lett :oops: :oops: :oops: kisebb meg nem volt már...

Úgyhogy teszveszeltem ezt
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, ilyen!

a 23asnak 14cm a bth-a, az sztem nektek már kicsi, nem?
Nézzek holnap 24-est nektek?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Teapa most biztos imád engem . :? :twisted: :lol: :lol:
Ja, a fórum nyilvános, csak épp a kilétetek nem, szóval nemtom mit izgul :twisted: . Csak azt látják, hogy vmi kispocoknak szarfej pasija van, aki jól itthagyja, és még pampog is :twisted: :twisted: :twisted:
Nemneeem, csak viccelek ám!!! (Húú sztem ezt az engesztelést egy liter pálinka alatt nem úszom meg :roll: :lol: :lol: )
Megint kijött Botond ekcémája, és megkérdeztem Loist, mi volt az a krém, ami nekik úgy bejött... :wink:

Süggel kapcsolatban meg azért nem riasztottalak, mert arra emlékeztem, hogy mostanában mentek az "előzőre" is, csak nem tudtam pontosan melyik hétvégén. Ráadásul ti - a szó szoros értelmében - dolgozó emberek vagytok, így a hétköznapok nem kivitelezhetőek. Gondolkodtam, mikor leszek kevésbé car fej: ha elhúzom a mézesmadzagot, mikor tudom, hogy úgysem tudtok jönni, vagy ha tapintatosan elsunnyogom, mert tudom, hogy úgysem tudtok jönni :roll: . Így döntöttem, lehet carul. :roll: :lol: :lol:
Jaa, csak vicceltél?! Akkor minek töröm magam...?:D:D:D

Lois!

Apafotó :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: . Pedig ez annnnniyra énuram :? :lol: . Ő olyanokat megcsinál, hogy mikor behisztizek és fél órája bőgök a mondvacsinált világvége fájdalmamon, odajön, és lefotózza a fejemet :twisted: . Mondjuk nálam ez beválik, mert rájövök, hogy milyen idióta vagyok. De próbálkozna csak be mondjuk Boonál, vagy Pocoknál egy ilyennel egy jóóól eltalált pillanatban :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

El tudok nézni Árkádba, Arénába, Pólusba, ha gondolod, szívesen!

Ja, nem is mondtam: bölcső mindenhol készlethiányos... :twisted: :twisted: ma délelőtt végre rászántam az időt, kiderítettem hogy Lengyelolrszágban gyártják, és találtam is egy ottani online boltot, aminek van angol honlapja, és szállítanak ide 8) 8) 8) így Kb ugyanannyira jön ki, mintha itthon venném meg.
Viszont lehet hogy valami kollegát megkérek, hozzon egyet (most elég sokan és sokat járnak Varsóba) - csak a repülőn lehet h túlsúlyt fizettetnek, akkor meg ugyanott vagyok.

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

semmi személyes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

persze, tudom, nem írtam ide név szerint...

De kitöröltem, nehogymár ezen múljon... délután mondjuk még eszébe sem jutott ez a fele a dolognak, hanem lelkesen olvasta.... szerintem most este lovallta bele magát szép csendben, amíg úgy csinált, mintha dolgozott volna.

Sümeg - tényleg ne strapáld magad :lol: :lol: :lol:
De fotókat majd rakjatok ám!

Húúúúúúúúúúúú, Teapa biztos kapna hideget-meleget, meg egy sallert is ha odajonne olyankor jópofizni :? :? :? amúgy lehet hogy én is elröhögném magam :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Őőőőő, apa felhívta a figyelmemet vmire a Kínai úttal kapcsolatban:
a szomszédaiknak erősen sugárzó a mosolya mostanság. :roll:
Szóval akkor most már tutira: nincs az az ég, hogy a férjem sugárfertőzött területre utazzon, még ha komplett ázsia jóléte múlik is rajta :twisted: . Vagyis elutazhat, de akkor ott is marad, mert hogy a gyerekeim közelébe nem engednék egy kétlábon járó mikrót, az tuti :twisted: :lol: :lol: :lol: .
De komolyan, ez nem vicc!!! Tudod, annak idején "Csernobil sem volt veszélyes"... :roll: Én nem rizikóznék, az ziher!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

majd dobj egy hsz-t vagy egy sms-t hogy menjek-e tornacipőzni nektek, délelőtt mennék, mondjuk 1o körül, bölcsi után.

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

igen, már Boo is szólt tegnap, le is csekkoltam, 2ooo km a táv Peking meg Fukushima között.
Apa erre azt mondta, ő nem fosik a dologtól - mondjuk annak utánaolvasok gyorsan hogy ő sugározhat-e, de szerintem nem.

mikró :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

2000 km az lóf@sz, csak hogy cizellált legyek. :roll:
De az is elég, ha ő rákos lesz 10 év múlva emiatt, vagy ha a cuccai sugároznak, mert azok meg tudnak!
Ez tuti, mert a reptereken über sugárzást mértek a japánból érkező csomagoknál...

Szóval tényleg nézzetek utána! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nolám, pedig azt hittem én voltam este az utolsóutáni körmölő 8)

Pocok!
Jujj, néznél nekem holnap?? Az nagyon kedves lenne :roll:
Nem is tudom mekkora kéne, a 23-a Falconjának 14.5 a bth-ja, szóval gondolom akkor ebből kéne a 24-es.
MAx, kicsit később hordjuk majd :)
De nem strapás ez neked?? Nem akarlak ugráltatni :oops:

Bölcső :arrow: Látom alaposan utánanéztél :)
Szerintem rendeled meg nyugodtan, ha mégsem tetszik, simán árában eladod legfeljebb :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

nem gond, előtte felhívom őket, és csak akkor megyek, ha van :wink: :wink: :wink: :wink:
Aztán hétfőn megy a házhozszállítás!

Most lemértem megint a 23ast, tényleg 14cm, jól emlékeztem. Akkor ez 24es lesz, max felpróbáljátok a 23asunkat, és ha jó, hordjátok 8)

Bölcső - hát igen, ha valamire rákattanok, azt meg kell szereznem :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

ja, meg amúgy is rohangálok, mert a játszóteres gagyicipő amit vettem tegnap, nem lett jó, ill. a nyári sapik közül nem volt igazi méret, és sajna jól sejtettem, hogy az egyik kicsi lesz, a másik meg nagy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Bár ezeket jövő héten is intézhetem... na majd kiderül.

Tegnap kimostam Nimród nyári ruhakészletét - megint túlrendeltem és vásároltam magam :oops: :oops: :oops: csak rövidnaciból van kb 5 kantáros (na jó, ezeket még tavaly rendeltem), 2 farmer, 3 terepszínű, egy drapp. És még postán érkezik másik kettő...
Valakinek esetleg van hiánya gatyókból?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Sztem nem vásároltad túl magad. :roll: Vagy ha igen, akkor én is :oops: :lol: :lol: . Botondnak van 3 rövid farmer, 4 mintás rövidgatya, 3 játszós a kertbe, 1 hosszú lenvászon naci, 3 hosszú nyári farmer, meg 2 "susogós" naci :lol: . Tudod, ami hosszú, de tök vékony anyaga van, mondjuk nyári estékre. :wink: Persze ezekből nekünk is van, ami még tavalyról maradt :wink: . Azért azzal számolj, hogy egész nap szaladnak, másznak, motoroznak, homokóznak, önállóan esznek, és nyáron remélhetőleg szobatiszták lesznek (részben), szóval az üzemi balesetek száma szaporodik :P. Sztem nincs az a számú rövidgatya, ami egy fiú gyereknek sok ;).
Na jó, a pólók+felsők számát nem merem leírni, az tényleg túlzás :oops: :oops: :oops: :lol: . De mentségemre legyen mondva, minden occsóért szokok venni. :roll: Meg azokból párat ajiba kaptunk. :wink:
Cipőkből meg asszem most teljes a készlet: drapp-kék bőrszandi, gagyicrocks a kertbe, és a magas szárú adidas sportcipője.

Húúú csajok, mi lenne, ha lányom lenne? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jut eszembe, mit hoz nálatok a nyuszi? :roll: :D
Mi terveink szerint szétszórunk Botondnak egy csomó apróságot a kertben, aztán együtt megkeressük, és kosárba szedjük. :wink: Vettem katica, méhecske, meg csibe formájú csokikat (amiknek zömét mi fogjuk megenni) :twisted: , műanyag színes tojásokat, amiket tegnap este felmatricáztam , meg lufikat is fújunk egy csomót, mert Botond imádja :wink: . És ha ezek nagy részét összeszedi, akkor megkapja a "fő ajándékát" (ami nem volt betervezve, de megláttam, és saaajnos meg kellett neki vennem, mert akciós volt :roll: :lol: :lol: ): egy FP tanulólabdát. :wink:

Ja, épzeljétek, Botond fél a pasi szúnyogoktól. :? Tegnap is be akart jönni egy a fürdőszoba ablakon, mikor fürdött, de persze az ablak csukva volt, csak látta, ahogy próbálkozik és megint sikítozni kezdett, hogy "papagááááj, neee, neee, papagááááj" (:P), és sírt, hogy vegyem ki. :shock: Meg tudtam nyugtatni, de az okát nem értem, mert direkt mindig mindig bogarat "szeretgetünk" még ha anya épp okádik is stikában, mert nem akarom ráragasztani a hülye fóbiáimat. Szóval nem miattunk van...Nem értem. :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi, megnyugtattál :lol: :lol: :lol: :lol:
(akkor megyek a CundA-ba, vadászok kicsit ha már úgyis 2o% off van :oops: :oops: pólókból végülis nincs túl sok, max 1o)

Cipőből van a magas tornacipő (2 méretben), a bőr szandálcipő (ez már nyáron meleg lesz) a Crocs amit még nem szeret (két méretben), meg vettem Zetpol vászoncipőt homokozni (szintén két méretben) . Majd még kap egy szandit és kész.
Csak annyira gáz, mert a 22esek pont jók most rá, viszont nyáron állítólag nagyon nő a tappancsuk, így tutira 23as kell majd...

Lois,

Az ötödik boltban siker!
Egyet találtam, fehér. Menjek?

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Húú csak olvasok itt, hogy mindenki takarít, én meg örülök ha élek…

Pocok

Simán! Had menjen! Érezze jól magát, és ha hazajön minden szuper lesz, hiányozni fogtok neki tuti, és picit majd vissza vesz az utazásból. Higgy nekem én Apa tudod 2 hóra zúzott el…
Most meg úgy néz ki, jövő hét végén Rolóval ketten megy Franciaországba egy hétre. Holnap indult volna a kis család, de Nati náthás lett, így vele nem megyek sátrazni. Még van egy hetem hogy eldöntsem hogy megyek e a srácokkal vagy sem. Most azt mondom nem, mert kicsit reformálnom kell Natus fektetését. Ha az sikerül akkor lehet megyek velük…:roll:
Félrelépés: Nekem ilyen meg se fordul a fejemben :roll:
Úgy látom ezzel a menjen dumával egyedül vagyok. :lol: Én utálom ha korlátoznak és „nem engednek”. Felnőtt ember, ő döntése, ha menni akar menjen. Legyen neki lelkifurdija, ne neked. Majd érzi ő ne félj hogy nem megy egy darabig..Én a rávezetés híve vagyok nem a akkor sem mehetsz dirr durr csitt csatt mert nekem mennyire szar lesz….:roll: DE én őrült vagyok ezekben :lol:

Boo, Pocok

Én rengeteget fürdettem a Rolót egyedül, terhesen nem terhesen. Macera, de egy gyerek nem gyerek. :lol: Kettőt is fürdettem már egyedül..naaa az zuzda, főleg a mese altatás.
Bár már jó rendszert építettem ki, hisz ez van délutáni alvásnál is. Ketten vannak és Nati bent van velünk. Jóó mulatság! :lol:

Tike

Hédi nagyon édes! Hogy vagy?

Boo

Khm..nem tudom neked milyen céged van..de nem ő dönti el mit kapsz Tgyásnak. :roll: Én nem kapok ugyanannyit mint Rolóval, mert nem a munkabéremet veszik alapul, hanem az elmúlt évet, ami ugye Gyed volt. Sztem kérdezd meg az Oepet. Nem letörni akarlak, de én 10ezerrel többet kapok TGYÁS néven mint a Gyedem. Mert a múlt évben gyeden voltam és biza azt nézik. :roll:

Eddig jutottam mennem kell…

KépKép

KépKép
ronmay

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Ma este megy le Roló Debrecenbe a Bátyámmal 7végére..De jóó lesz egy kis nyugi, és mennyi időnk lesz! Pedig Nati itt marad.
Akkor érzi az ember, hogy egy gyerek mellett mennyi ideje volt mikor már ott van a másik :wink:
Úgyhogy csajok élvezzétek ki az időrengeteget :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok!

Miért veszel mindenből 2 méretet? :roll:

Ronmay!

Ja, persze, nálunk is rávezetés van amúgy, mert ha azt mondanám "nem mehetsz" csakazértis menne. :twisted: :twisted: :twisted:
De tudod, ezt már a múltkor is írtam (számotokra meg mi vagyunk sztem ufók :oops: ), apa múltkor 3 napra ment Németországba versenyezni, de két nap után hazajött este, mert hiányoztunk neki. :roll: :lol: Én egy hét alatt megmakkannék nélküle, és ő detto nélkülünk :oops: :lol: . de tudom, hogy ez meg a másik véglet. :wink:

Boo!

Tényleg, én is azt az infót kaptam, hogy a GYED-em marad a max, de a TGYÁS-om, az nem annyi lesz, hanem ilyenkor a mindenkori minimálbér kétszeresét veszik alapul, ami most asszem 144.000, és ennek fogjuk kapni a 70%-át. :roll: :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo Kedves!
HA egy szóval is jelezted volna a múltkor, hogy szívesen eljönnétek velünk wellnessezni, hidd el szóltam volna. Részemről csak arra emlékszem, hogy herótoztad Hévízt, arra nem, hogy méé' nem megyünk máshova, mert akkor ti is jönnétek :roll:
Nyuszi egyértelműen jelezte, hogy sajnálja, hogy ők lemaradtak róla, ezért nekik lett szólva :)
Sajnálom, legközelebb rákérdezek nálad is :wink:

Pocok!

Köszi még1X az erőfeszítéseket :roll:
Teszveszen találam egy 24-es új szürkét, ha a 23-as nagy lenne és annyira tetszene, hogy nemélheteknélküle :roll:

Én ma felvázoltam reggeli közben a férjemnek a mennivagynemmenni dilemmáját, és ő egyértelműen nem. Mondtam neki, hogy oké, Kína nem lenne neki annyira vonzó, de mondjuk lenne egy BL döntő, na akkor mi van, ő sziklaszilárdan nemet mondott továbbra is, de hozzátette, hogy ő is a emlékszik nálam az utolsó 10 hétre, és ez sokat nyom a latba.

Nyári rucik, pólókból én már bazi sokat vettem, van vagy 15, rövid ujjas bodyt én nem tervezek venni.
Gatyák :arrow: Hosszú vékony van már 7 :oops: , térdgatyót vettem tegnap kettőt, meg szerintem a tavalyiak is jók lesznek többségében. Kantáros egy sem van, szerintem melegben az nem annyira kényelmes viselet.
Cipők :arrow: Egy szandálcipő, meg egy gagyicrocs van eddig csak.

Ronmay!
Nagyon helyesek a gyerkőcök :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Ne haragudj, de én bevallom, nem gondoltam, hogy el tudnátok jönni :roll: :oops: . Mindenki eszünkbe jutott, akivel talizni szoktunk, így természetesen ti is, de mivel én azt hittem, hogy még mindig nagyon carul álltok anyagilag (két napja tudom, hogy már nem 8) :wink: ) , nagyon bénán jött volna ki, ha felhívlak azzal, hogy nincs-e felesleges pártízezretek, amit elverhetnénk pancsizásra, mert mi bizony megyünk... :roll: Sztem ez inkább bunkóság lett volna részemről.
Meg sokszor írod, hogy teapa mennyire sokat dolgozik, és hogy sosincs szabija, így bennem fel sem merült, hogy el tudna jönni 3 napra úgy, hogy erről alig egy héttel előtte szól bent... :roll: .
(Az már csak utólag jutott nekem is eszembe, hogy Hévízet mennyire lehúztad, meg degáz wellnesselni, olyan helyre meg nem szokás hívni az embert, amit nem szeret csinálni :roll: :lol: . De erre én nem is gondoltam akkor, mert az első két érvem elég meggyőzőnek bizonyult...)

Szóval kérlek, ne vedd magadra, és senki más sem, akinek nem szóltunk! Nem ezért tettük, mert nem kedvelünk titeket, hiszen a talik/vacsik mindig szuperek, és mindig nagyon várom őket! Nagyon bírom ennek a társaságnak minden tagját :wink: :D ! Egyszerűen csak baromi béna helyzet ez, hogy hogyan oldjuk meg, hogy ne bántsuk meg azokat, akikről tudjuk (feltételezzük), hogy úgysem tudnak eljönni, de közben mégis tudjanak róla azok, akiknek jó... :roll:
De most megvolt a tanulság: ha legközelebb ilyen lesz, akkor megy a kör e-mail, és aki jön, jön, aki marad marad. :wink:
(De ember legyen a talpán, aki ennyi embert össze tud verbuválni 3 napra :twisted: :lol: :lol: )

De akkor jól sült el az ajándék! :D :D :D Ennél lehet, hogy kevésbé is örült volna teapa, hogy kapott egy 3 napos üdülést 9 vadidegennel :roll: :lol: :lol:
Amúgy én is vettem tegnap apának egy nacit a CundA-ban, aminek annyira örült, hogy még fel sem próbálta. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Amúgy tetszik neki, csak ő ilyen. :roll: Majd első használatkor rájön, hogy baromi szarul áll neki :twisted: .

Ja igen, a CundA olcsóbb, min a Tesco. :shock: Atescoban nagyon felmentek az árak, főleg, mióta gyerekcucc kell, nem bébi :twisted: . De a bébirészleg is horror a korábbihoz képest :evil: .

hosszúujjú bodít is akartam venni, hogy a tűző napon, ne lógjon ki a karja :shock: :shock: :shock:
Őőő, akkor most megsúgom, hogy a kisfiam 10 óta egy szál alsógatyában ("budzsi" :lol: ) volt kint, meg papucsban, persze krémmel bekenve, de ennyi :roll: . És már most tök szép színe kezd lenni 8) . Miron sztem nem extra érzékeny bőrű gyerek, sztem ne öltöztetsd nyáron, hanem vetkőztetsd. :lol: :lol: :lol:
Mondjuk a szomszéd kislány is átjött, rajta volt egy trikó, póló, bugyi, hosszú nadrág, zokni, cipő, baseballsapka. Felhívtam az anyját, hogy levehetne-e Csenge ezt-azt, mert melege van. A trikó, meg a bugyi maradt. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!

Róló tényleg egy vadmotoros szőke herceg. :lol: :wink:
Nati meg engem emlékeztet a kicsi Rólóra, de benne több az apja, ugye?

Lois!

Énapa is azt mondta, hogy még a Shanghai Circuit (versenypálya) kedvéért se menne most oda, nemhogy melóügyben :roll: . Mondjuk nálam nem volt semmi gond a terhesség végén, csak nyűgös voltam, de az naaaaagyon. :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megjöttünk az uh-ról :lol:

Doki: Látja amit én látok?
Én: Még a végén lesz 2 pezsgője a doktorúrnak
Doki: Miért 2?
Én. MAgamondta, hogy ha megmarad 2
Doki: Még van azért 3 hét a 12. hétig, ne kiabáljuk el

Egyébként első és 2. ránézésre is minden rendben, növekedési ütemet továbbra is tarja, crl: 2,1, terminus: nov.27

Következő találka ( remélhetőleg előbb nem lesz rá szükség): máj. 13 ( péntek - basszus babonás vagyok :twisted: ) 12. heti uh és vérvétel.

Hédi bent volt velem az uh-n, nagyon édes volt, asszisztensnő mondja neki ott a tesó, err odajött az ágy melé és mondogatta tesó..tesó...kibontjuk :lol: :lol: :lol:

Hazafelé meg megszólal,hogy anya pocijából kibújta az Andris :shock: :shock: :shock: Lehet, hogy ő már tud valamit????

tike

Tike!

:D :D :D
Sztem is fiú lesz :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay,

tök igazad van, én is így csinálom, ha nem vagyok terhesésporckorongsérvesésegyébbajos... de így kicsit parázok.
Nem baj, tuti így is lelkifurdija lesz :twisted: :lol:

Időmilliomosság - látom a barátnőmön... neki most lesz 2 a nagy, és 5 hónapos a kicsi - hát, szét van szegény csúszva néha (bocs Leo :oops: ) pedig segítsége is van.

Roló nagyon nagyfiús! Valahogy nekem ő a legfelnőttesebb a csapatból! kb 3nak tűnik ezeken a képeken :shock: :shock: :shock: Hihetetlenül megnyúlt, vagy csak nekem tűnik magasnak?

Boo,

akkor ha legközelebb lesz Sümeg, mi ketten jól befoglaljuk magunkat és itthagyjuk a Lois-Dodi klikket :twisted: :twisted:

Tegnapi napotok igencsak keményen hangzik... ehhez képest én halálosan nyugis életet élek, de tényleg!

Kívánom, hogy a bérszámfejtődnek legyen igaza, és ne nekünk!

Crocs - árat nem tudom, nem csekkoltam itthon, szerintem nem feltétlenül olcsóbb, talán picurit, viszont ezerszer nagyobb a választék. Méretet nagyjából tudom, de az amerikai honlapon asszem fennt vannak a bth-ak, onnan lehet lesni.
Ha meg nem jó, visszaküldheted ingyen, csak sok idő mire visszautalják a zsét.

Dodi,

nem direkt veszek mindenből két méretet... a tornacipit megvettem mert beleszerettem, és reménykedtem hátha nem nagyonnagy.. .de az lett, ezért vadásztam neki egy eggyel kisebbet is.
A gagyicipő meg annyira olcsó, hogy nem számított, max benti cipő lesz a bölcsiben ősszel, ha egész nyáron nem nő bele.
A crocs volt a kivétel, ott direkt rendeltem két méretet, mert a kicsi épphogy pont jó most, a másik viszont még nagyonnagy lenne.

Lois,

tényleg nincs mit.

Teapa egy álompasi, de ezt már tudjuk régóta... Szerintem nem is létezik amúgy, csak megkértél valakit hogy játssza el a szerepét...

Kantárosnaci - na azóta már én is rájöttem a dologra, tavaly kb kétszer volt rajta az egyik... majd eladom őket...
És a rövidujjú body is csak most megy még nálunk is, nyáron már pólót fogok ráadni, az alá legalább befúj a szél...

Vettem ma neki 2 pókemberes ("Pó")atlétát a CundAban :lol: :lol: :lol: De fekete Boo-gatyát nem találtam :twisted: :twisted: pedig kettőt is végigjártam... fehérem van, de az nem olyan praktikus a játszótérre...

Dodi,

Botond egy szál gatyóban :lol: :lol: :lol: fényképet kérünk! Akkor ezért ilyen "kreol" latin lover a drága...

Nimród pofiján is meglátszik már a napi kétszeri kintlét, először piroska volt, most már normálisan néz ki... de vittem be a bölcsibe 5o pluszos naptejet, mert pont olyan szuper bőre van a fiamnak, mint az apjának...

ma délután megyünk 4Dre... kíváncsi vagyok, mekkora az óriásbébim...

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

aztaaaaaaaaaaa, huráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hédi :shock: :shock: :shock: én ebben hiszek... fiúcska lakik odabennt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,

akkor mércsakazénpasimilyenhülyeakaratosfafejűűűűűűűűűűűűűűűű????????????????????????? na jó, költői kérdés volt.

KépKép

KépKép
kispocok13

De ha a mostanin is nagyobbnak mérik, akkor lehet hogy nem is 29 hetes vagyok, hanem több... és akkor azt jól megpedzem Apának, hogy akkor nem 32 hetes leszek, mikor elmegy...

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszi a dicséreteket! Tényleg megnyúlt, 92-98-as rucik mennek, és 11kg.
Bezzeg a huga, egy kis hájfejű dumdum golyó. :lol: Olyan combjai vannak, hogy már nem tudom, hol a nuni. Nekem ez olyan furi Roló gizda combijai után. Cirka 5kg :shock: Roló 3 hónaposan volt annyi.

Tike!

Szuper!!!Drukkolok ezerrel!

Amúgy, amint megszületik a kistesó, egyeske hihetetlen nagynak tűnik és önállónak. Eszik, iszik egyedül. Le föl megy a lépcsőn és nehogy megfogd a kezét ááá nem, Ő a nagyfiú.

Igen hasonlít Rolóra, csak más színekben nyomul. Sötét haj, sötét szem és hájasabb :lol:
Roló ilyenkor:
Kép

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok

Rolót tegnap kapta meg a nap, mára szép színe lett..úgyhogy lehet kezdeni a kenegetős időszakot :twisted: Ez szuper mert a fiam az összes lehetséges kemikáliára kipöttyöződik, kivéve a gyógyszertárira nem. Legalábbis ez volt tavaly, remélem most ezt kinőtte :wink:

komolyan mondom már úgy várom, hogy szüljetek :lol: Már azt is végig gondoltam, hogy mire Dodi megszül, addigra már Nati 7 hónapos lesz..tök dúrva és tom mindjárt itt lesz 8)

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: