Én is jelentkezem!
Kagyló: Jaj, anniyra szeretnélek kirángatni ebből a negatív hangulatból, de foggalmam sincs, hogy hogy is kellene. Csak azt tudom mondani, mint a többiek. Kérlek ne add fel, nincs még veszve semmi! Nálunk az unokatesóm mesyélte, hogy ő is pecsételt a terhessége elején (csak akkor még nem tudta, hogy terhes), és most lesz nemsokára 3 éves Bazsi. NYUGI!!! Azzal biztosan nem teszel jót, sem magadnak, sem a párodnak, de a pocaklakónak sem, ha negatív vagy! Pároddal a fagyis eset óta kibékültetek? Messze megy a férjed hétvégén autóval, hogy nem mehetsz vele? Szerintem is jó lenne, ha egy kicsit társaságban lennél, de persze nem olyanokkal, mint a "kedves" telefonáló. Szóval a lényeg, a lényeg, mi itt mindannyian nagyon szeretünk, és nagyon drukkolunk neked! És már csakazért is lesz babád! Punk-tum!!!
Bari, Kretty: Volt már ilyen máskor is, hogy egyik napról a másikra ilyen rövid idő után csak úgy abbamaradt? Hívtátok D.-t? Azért remélem, hogy nem viccelődik tovább veletek piri.
Emerenc: De jó, hogy te is jöttél, már hiányoltalak! Pusszantalak téged is!
Katapetra: Hidd el, ez a pár hónap ripsz-ropsz elrepül, de adiig is, hajrá spontánkdás!
Kvzsuzsi: Veled mi van? Te is jó régen írtál. Te most szombaton leszel 2 hetes, ugye? Mikorra nem várod pirit?
Cs.andi: Nagyon drukkolok ám! És már hogy jönne meg? Micsoda feltételezés! Nem fog, és kész! Kérlek gyere majd a hírekkel!
Nene: Jaj de jó hírek! Nagyon örülök neki, hogy most minden rendben volt odabent. És azt esetleg megkérdezhetem, hogy a lábacska méretéről most nem esett-e szó? Ha jól emlékszem, akkor a múltkor ezzel rémísztgetett Apánk, de mostmár az is rendben van ugye?
Loreena: Nagyon szépeket írsz! Olyan jó olvasni! Én is hiszem, hogy akkor fognak megszületni a gyerekeink, amikor ők akarnak. Kicsit az elején besegítünk nekik, de csak, hogy érezék, menniyre várjuk már őket, és ne várakoztassanak minket már sokáig!
Parane: Miéért aggódsz? Minden rendben lesz kedden! Szép nagy méretes Manócskát fogtok látni a monitoron.
További szép napot kívánok mindenkinek!

súgok Neked valamit...