A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Én is jelentkezem!

Kagyló: Jaj, anniyra szeretnélek kirángatni ebből a negatív hangulatból, de foggalmam sincs, hogy hogy is kellene. Csak azt tudom mondani, mint a többiek. Kérlek ne add fel, nincs még veszve semmi! Nálunk az unokatesóm mesyélte, hogy ő is pecsételt a terhessége elején (csak akkor még nem tudta, hogy terhes), és most lesz nemsokára 3 éves Bazsi. NYUGI!!! Azzal biztosan nem teszel jót, sem magadnak, sem a párodnak, de a pocaklakónak sem, ha negatív vagy! Pároddal a fagyis eset óta kibékültetek? Messze megy a férjed hétvégén autóval, hogy nem mehetsz vele? Szerintem is jó lenne, ha egy kicsit társaságban lennél, de persze nem olyanokkal, mint a "kedves" telefonáló. Szóval a lényeg, a lényeg, mi itt mindannyian nagyon szeretünk, és nagyon drukkolunk neked! És már csakazért is lesz babád! Punk-tum!!!

Bari, Kretty: Volt már ilyen máskor is, hogy egyik napról a másikra ilyen rövid idő után csak úgy abbamaradt? Hívtátok D.-t? Azért remélem, hogy nem viccelődik tovább veletek piri.

Emerenc: De jó, hogy te is jöttél, már hiányoltalak! Pusszantalak téged is!

Katapetra: Hidd el, ez a pár hónap ripsz-ropsz elrepül, de adiig is, hajrá spontánkdás!

Kvzsuzsi: Veled mi van? Te is jó régen írtál. Te most szombaton leszel 2 hetes, ugye? Mikorra nem várod pirit?

Cs.andi: Nagyon drukkolok ám! És már hogy jönne meg? Micsoda feltételezés! Nem fog, és kész! Kérlek gyere majd a hírekkel!

Nene: Jaj de jó hírek! Nagyon örülök neki, hogy most minden rendben volt odabent. És azt esetleg megkérdezhetem, hogy a lábacska méretéről most nem esett-e szó? Ha jól emlékszem, akkor a múltkor ezzel rémísztgetett Apánk, de mostmár az is rendben van ugye?

Loreena: Nagyon szépeket írsz! Olyan jó olvasni! Én is hiszem, hogy akkor fognak megszületni a gyerekeink, amikor ők akarnak. Kicsit az elején besegítünk nekik, de csak, hogy érezék, menniyre várjuk már őket, és ne várakoztassanak minket már sokáig! :-D

Parane: Miéért aggódsz? Minden rendben lesz kedden! Szép nagy méretes Manócskát fogtok látni a monitoron.

További szép napot kívánok mindenkinek!

Mné
mné

mné: én is pusszillak! :D
emerenc

Lányok!

Elfelejtettem egy dolgot megkérdezni tőletek. Előre is elnézéseteket kérem.
Szóval, ez a hónap a házilagos gyártásé, és hát maradt egy kis clostym. Azon gondolkodtam, hogy szerintetek be lehet szedni? Csak annyit, amenniyt a múltkor D. felírt, vagy előírt Nagoyn nagy gáz lenne? Nem tudom, hogy mi tévő legyek. Szerintetek?
Kérlek ne gorombítsatok le nagyon, ha rosszat kérdeztem!

Köszönöm

Mné
mné

mné, háááát. Azért az az UH ellenörzés csak fontos! :wink:
Egy kicsit kockázatosnak tartom. Kellene tudni, most hány tűsző is van, hiperstimuláció veszélye fenn áll e? Minden ciklus más és más. Nem vagyok biztos, hogy most is úgyanaz kellene e.
Szerintem most gyógyteázz! A ciklus első felében cickafark tea, 15. naptól palástfű tea. Ettől semmi bajod nem lehet csak jó sülhet ki a dologból! :wink:
emerenc

Mné!

Inkább NE!!!!
Én is gondoltam rá, de kapunk eleget így is, az meg aztán nem hiányzik, hogy bekavarjon!!!
Szerintem nem kellene eröltetni. Inkább, amennyiben tényleg kiszámítható a ciklusod, mármint a hossza, használj lh tesztet a ciklus közepe felé közeledve és az megmutatja a peteérés idejét, aztán lehet spontánkodni. :wink: :wink:

Emerenc! Cukker vagy, hogy írtál! Válaszolok ám majd!!! :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné szerintem se akciózz egyedül. Bár mikor még csak szimpla nőgyógyásznál voltam, kaptam clostit, azt kellett szednem, és nem is figyelt UH-val. bár nagyon nem jött össze a gyerek.
De egy ismerősömnek szintén nem jött a baba, kapott clostit, és két vagy három hónap clostizás után babás lett.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Mné
Beszéltem a csajjal mert hívott, és nem szoktam senkit sem csak úgy kinyomni.Igazából most nem traktált negatív dologgal mint múltkor. Végül is azért hívott fel,hogy megmondja,szerda délután óta nincsen neki pecsételés.
A hasa sem fáj,szóval úgy néz ki sikerült neki.
Nálam sajnos ennyire nem jó a helyzet.Tudom azt mondjátok nem kell agyalni,ezt én is tudom. Sajnos megvan az a rossz belső érzéseim,amik általában akkor működnek ha éppen valami rossz készül.Hát nekem már évek óta ilyen érzéseim vannak,ha babáról van szó.Valamiért nekünk nem akar ez a dolog össze jönni...
Akár mennyire is szeretném,még ha fejre is állnék nem sikerül.
Mi sem bizonyítja jobban a megérzéseimet,mint az,hogy egyre több a barnázás.Ezt nem pecsételésnek hívják!Sajnos!!!
Talán a sok utrotol,vagy mit tudom miért fogja még vissza,és nem jön meg.
De vagy holnap,de legkésőbb kedden tutira apánknál leszek.
Ennyire nem hiszem,hogy barnázna valaki ha megtapadás lenne!!!!
Talán velem az a baj,hogy annyira akarom,szerintem nem lenne szabad.

Tényleg tök ari tőletek,hogy ennyire mellettem vagytok!!!
De higgyétek el ha én azt mondom,meg fog jönni akkor,sajnos ez van....
hiába mondom magamban minden nap,megtapadt.Én is beszélgettem velük esténként,de .....................hiába.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Majd apánk megmondja ha megyek hozzá,és ezt fogja ő is!!! :(

kagyló

Barika
Most kell menned holnap vagy nem?
Ági
Vártam tőled privit....

Ma csak a KisDoki van ott?Ha holnap reggel hívom apánkat akkor szerintetek délutánra behívna?
Kiváncsi vagyok támogatás nélkül mennyire jönne ki a lombik?

kagyló

Kagyló! Amíg D ne mondja ki a végső szót, addig van esély!

Mné, nemsoká ti is kezdhettek, várd ki, így a legbiztonságosabb!!!

Bari, hogy állsz??? :wink:

Velem még mindig semmi...mostmár annyi sem, mint eddig volt... :evil: Soha nem volt ilyen velem...Szerintetek felhívjam D-t, hogy adjon vmi pirimeghozót?
Vendég

Kretty: Szerintem hívd fel D-t, és menj el hozzá, kukucskáljon egyet, abból sok minden kiderül. :wink:

Mné
mné

Köszönöm a tanácsokat! Akkor maradok a palástfű teánál. Azt is iszom minden nap, csak gondoltam, ha már van a tulajdonomban egy csodagyógyszer, akkor ki kellene használni. De igazatok van, felelőtlenség lenne.

Köszönöm

Mné
mné

Kretty
Igazad van,apánk fogja kimondani....
Nagyon szomorú vagyok,már kezd világos piros lenni...
Nem tudom mi lesz ezután.
Annyira szerencsétlen vagyok!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Ne haragudjatok,hogy mostanában csak magammal voltam elfoglalva.De mostantól majd csak veletek fogok törődni,addig sem foglalkozok holnaptól magammal,még megindul teljesen.Bármiről beszélgessünk csak ne rólam...oké?

kagyló

remélem nem bántok meg senkit eme fotóval:
Kép súgok Neked valamit...

kisgaby

Kép
kisgaby

Kisgabi! GYÖNYÖRŰEK!!!!! :D :D :D
Vendég

Kisgaby
Istenem de gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon!!!!!!!!!!!!

kagyló

Sziasztok!

Kisgaby, nagyon szépek!!! Annyira cukkerek és hogy már most mennyire ragaszkodnak egymáshoz :lol:

Kagylókám, kitartást :wink:

Kretty, na nálam tudod mi van??? A naaagy semmiii :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a hasam rendületlenül fáj, piriből barnabás lett :( de nem ez az első ilyen pirim. Nem tartom kizártnak,h holnap nem lesz semmi és majd csak hétvégén jön meg rendesen.
Az uccsó piridhez képest hányadik napon vagy? Küldöm a pirimeghozó drukkot

Jóéjcsit mindenkinek!
Bari
:wink:

bari6

édes kagyló, kérlek még bizakodj!!! pihenj sokat és persze, hogy maradj velünk!

Bari, kretty én is küldöm a pirimeghozó drukkokat, hogy holnap már tudjatok menni DévaiI-hoz!

Milyen csudi édesek ezek a babák! Jajjj de szeretnék én is két pirinyót.... két picurit egyszerre, szegény párom meg ne tudja ;) kitérne a hitéből.

mné, akkor mi most házilag készítünk ilyen szépeket, mint amilyen gyönyörűséges babákat mostanában láttunk :D :oops: :lol: Van még valaki, aki csatlakozik?

Túléltem a fogorvost és megfogadtam, h nem eszek ezután sütit, hát a szó szoros értelmében beletörött a fogam ... jobb, ha betartom DévaiI utasítását és maradok a husinál, de a mostani csalódás után szükséges volt arra az óriási adag somlóira :( No de nincs szomorka már, házi gyártás lesz ez a hónap és a májusi mensi után ismét szurik várnak, már hiányoznak ;) Ugyis lejár minden orvosi papírom, így lesz időm pótolni azokat...

Szép, jó éjszakát mindenkinek :P
kisalag
Fót

Sziasztok!

Na én most egy pár napra elbúcsúzom Tőletek!
Holnap reggel elindulunk kirándulni, és meg sem állunk Svájcig! :D

Én ma vagyok a 24. napon, és a 27 napon, azaz vasárnap kéne nem megjönnie! És nem is fog és kész!
Bár ma eléggé feszkós voltam, és én ha ilyenem van, annak tulajdonítom, hogy meg fog jönni! De most nem fog! És kész! :D

Barinak és Krettynek pirimeghozó drukk. Kagylótól, CsAnditól és Tőlem menjen át hozzátok minden piri!

Cs.Andi, mi egy nap különbséggel voltunk inszemen, Te pénteken voltál, én meg szombaton!
Akkor egyidősek lesznek a babák! :)
Ez hányadik inszemed? Az első babóca is így sikerült?

Kagyló: még mindig igyekszem átküldeni feléd egy kis pozítiv gondolkodást! Remélem érzed! :)

Mindenki aki megy holnap D-hez írjon, hogy mi volt, azért ha netközelben leszek, akkor jól elolvasom mit termeltek egész nap!

Legyetek rosszak! :wink:
És pihenjetek sokat a "hosszú" hétvégén!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

kisgaby:GYÖNYÖRŰEK! ELRAGADÓAK! :D Nagyon örülök, hogy felraktad a képüket! :D
Kisalag, mi állandó házigyártásra vagyunk rá állva, csak időként beiktatunk 1-2 lombikot. :wink: :lol:
zSUZSI, ezért a Svájci kirándulásért nagyon "irigy" vagyok! :D
Francio.ban szoktunk síelni és ott is gyönyörűek a hegyek, de svájcban ilyenkor lehet igazán jókat túrázni a hegyekben.......húúú fogom a hátim és megyek én is..... :D

Kretty, Bari, mennek a pirimeghozódrukkok! Egy kis AVIVA torna? Krisztonak szokott segíteni!
Vagy lesznek még csodababák???? :D Hú, az lenne a legjobb! :lol:

Képzeljétek, a babás fórumon Moncsigának meglepibabája lett!Vártam, hogy jön majd elmondani,DE nem bírtam ki! :oops: Az első baba több inszem és 3.lombikra sikerült, azt hiszem, most meg csak úgy!!!!!Hihetetlenül jó! :lol: :lol:
Moncsiga GRATULÁLUNK ÉS MILLIÓ PUSZI! :D
emerenc

Sziasztok :D
Bocsánat, hogy mem jeletkeztem, de teljesen elhavazódtam, most se tudtam visszaolvasni :oops:

Segítséget szeretnék kérni, hogy csinálom a vizsgálatokat, amelyeket Dévai kér és a progeszteronnál elakadtam:

27-29 napos ciklusam vannak, ha 21 vagy 22 napon nézetem a progeszteront az még belefér??

Előre is nagyon köszönöm

Továbbra is nagyon szorítok mindenkinek, remélem hamarosan már tudok normálisan jönni :?

Puszi
ancsi80

Kisgaby,nagyon szépek!!!!!Köszönjük!
kvzsuzsi,így van,jó lenne nekünk egy december végi babóca(vagy kettő?? :wink: :wink: )
Igen,Peti is Apánk"gyereke",ő 3.-ra sikerült..Jó pihit nektek!
Mné,ígérem ha lesz miről beszámolok róla!Ti májusban kezdtek újra?Nagyon szurkolok!
Kagyló,nem feladni!Hallottunk már ilyenről..
Ancsi,sztem jó a progi akkor..de ez csak az én véleményem..
Bari,Krettypróbáljatok a tornát,de 7végén tutti,h megjön,és j.héten mehettek Apánkhoz..izgi..
puszi

Kép
cs.andi

Barika! jossz ma velem? Mindjart hivom D-t az idopontert. 8)
Remelem ezuttal nem vicceskedik a piri... :evil: :evil: :evil:
Vendég

http://www.youtube.com/watch?v=9taa15sP4ZA na ma ilyen kedvem van.... :lol:

Kretty! Mikorra kell menned???? Lehet, hogy talizunk!!! :D

kriszto

kriszto82

Juhuuuuuuuuuuuuuuuu! Kisgaby! Annyira nagyon helyesek, szépek! Igazi jó testvérek... :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok
Köszönöm szépen,de itt sajnos nem lesz csoda.Várom,hogy megjöjjön,egyre több a barna.Utána megbeszéltem a párommal,pár hétre haza megyek,egy kicsit gondolkozni.Szükségem lesz rá!
Na,de mától csak rátok figyelek!!!!
Kriszto,Kretty
Itt a pirike?!Akkor ma nem csak tali lesz,hanem indulás is.Végre eljött ez a nap is. :wink:
Barika
Pirike?????????Neked is kellene már menned................
Hahó,hol vagy?
Ancsi
Jó sokáig tart nálad a vizsgálatok csináltatása.Igaz nálam is 1,5 hónapig tartott. :(
Emerenc
Nálad mi várható?Hol is tartasz most?
:oops:
Zsuzsi
Utazhatsz svájcba?!Nekem meg azt mondta apánk nem szabad!!!
10 nap múlva teszt?Hogy érzed magad?

kagyló

Kretty, most hívtam Déviszt ugyanis pirkó itt van rendesen :lol: 4-ig kell odaérnem valamikor!!! Te mikor mész???

Kagylókám, naaaagy léleksimi és jól teszed a pihit ;)

Pusza mindenkinek!

Bari

bari6

Barika
Na végre!!!Akkor indulás!!!!Juhéééééééééééééééééééééé!!! :wink: :lol:

kagyló

Bari,ez aztán a pontos piri..csak nem tréfált meg!!Lehet kezdeni!!! :D

Kép
cs.andi

Akkor most megint lesz kikért izgulni! :D

Kagyló, jól teszed kapcsolodj ki, pihenj,utazz el! Ha szabad, azért én még bízakodok....... :wink:

Basszus annyira koncentráltam a pirimeghozó drukkra, meghogy kagylónak megne jöjjön, hogy most én érzem, hogy mindjárt megjön! :lol: :lol: :lol:

Hajrá csajok! :D
emerenc

Megjött!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hétfőn kell menni apánkhoz.
Egy darabig eltűnők,haza megyek,hátha erőre kapok.Nagyon kiborultam,nem bírom abba hagyni a sirást!!!!!!!!!!!!!!
Jók legyetek,veletek vagyok!!! Szorítok nektek!!!!
pusza

kagyló

Nagyon sajnálom........ :cry:

Kép
cs.andi

Kagyló: Nagyon sajnálom én is!

Mné
mné

Bari, Kretty: Hajrá, indulás! Szerintem ez a hülye idő zavart be. Nektek elmúlt tegnap, nekem pedig újra megjött... Én ezt nem értem. Szerintem ezek a frontok miatt vannak sajnos.

Kisgaby: jaj de aranyosak! Nagyon megszorongatnám őket. Kérlek add át nekik pusszantásaimat. :-)

Kriszto: írtad az LH tesztet, hogy inkább azzal próbálkozzam. Lehet, hogy nagy butaságot kérdezek, de ez ugyanaz, mint az ovuláció teszt? Az sajnos van otthon, de mindig negatív... Esetleg van ötlet, hogy melyik típussal érdemes próbálkozni?

Pusza:

Mné
mné

Jaj, Kagyló! Nem is tudok mit mondani! Nagyon-nagyon sok erőt kívánok!

1303466069.9443.htm

kriszto

kriszto82

Kagylo! Sajnalom!

4 orakor Bari-Kriszto-Kretty talalka lesz D-nel!

Barika! Mostmar tenyleg mondhatom: MA VAN A TERHESSEGUNK ELSO NAPJA!!!!!! :wink: :D
Vendég

Kagyló,

én is nagyon sajnálom, talán D. meg tudja magyarázni, miért jött meg ilyen korán... :?

Kisgaby,

hát egyszerűen tündérek...és hogy mennyire hasonlítanak egymásra... :D

Bari, Kriszto, Kretty,

:D jól összehoztátok... :wink:

Nene, Nyuszika,

remélem Ti is jól vagytok, napozzatok azért egy keveset (pulcsival a hason...) :lol:

Szép napot Mindenkinek és nagyon kellemes Húsvétot! :D
Kép
leeda

Kagyló!

Borzasztóan sajnálom.. :cry: , ÖLELLEK!

Bari, Kretty!!!! Hajrá!

Kvzsuzsi! nagy drukk!!!!!!!Jó utat Svájchoz!

MINDENKINEK NAGYON KELLEMES , ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNUNK, DRÁGA FÉRJEMMEL EGYÜTT!
katapetra

kagyló, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
gyere hétfőn, mit mondott Apánk!

Boldog Húsvéti Ünnepet Mindenkinek!
Hétfőre sok locsolót! :lol:
puszi!
emerenc

Sziasztok!

Jó sok minden történt mióta nem voltam. Mármint veletek. :D

Mné: Valóban az eredménytől fél, de ugye decemberben már egyszer kimondták az ítéletet, hogy nincsen egyetlenegy katonácska sem. Ennél rosszabb hír már nem érhet minket, tehát nincsen mitől félnie. Tudja hogy ha ugyanazt a választ kapjuk, amit decemberben (dec. 23 volt utána nem volt olyan boldog a karácsonyunk) akkor is szeretni fogom. 15 éve kitartok mellette és ez ezután is így lesz. Neked sem lehet könnyű, meg tudom érteni mit érzel. :(

Kvzsuzsi: Nagyon jó utat kívánok nektek. Vigyázzatok magatokra! Én már régóta szeretnék eljutni Svájcba, de eddig még nem volt rá lehetőségem, így most én is irigyellek. :D

Katapetra: Örülök, hogy a lelked ismét rendben van és végre tudtok újra indulni.

Parane: Ne aggódj minden rendben van odabent. A baba fontosabb mint a munka, főként rá koncentrálj.

Poszi: Remélem jól vagy és nem lettél beteg.

Nene: Pihenj amennyit csak lehet.

Kisgaby: Nagyon gyönyörűek a gyerkőcök. :D

Kagyló: Én is nagyon sajnálom. :cry:

Bari+Kriszto+Kretty: HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Nálunk csak annyi az új helyzet, hogy a testem vicceskedik velem, mert a 28-29 napos ciklusomból most 23 napos lett. :? Úgy látszik a műtét megzavart picit.
Kriszto kérlek írd át a kezdés időpontját 05.19-re.
Számolgattam és úgy látom, hogy ha a következő is 23 nap körülire sikerül, akkor együtt kezdek Mnével és Krisztoval. :D

Kisalag: Ti mikorra tervezitek a kezdést?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír, megértem a párod, az enyém is padlón volt, pedig neki van egy maroknyi katonája. Tudom, hogy neked sem könnyű! De ha szeretitek egymást, minden megoldható! :wink:

Húúúúúú, majdnem lemaradtam a kezdésről!!!! 5-re sikerült odaérnünk, már senki nek volt. Akkora dugó volt, hogy nem értünk oda hamarabb! Krisztó tanácsára felhívtam D-t, és már csak 1 ember volt nála. De cukipofa volt és megvárt. A kisdokkerrel (aki jó barna lett, és így úgy néz ki mint Ken-a Barbie pasija) együtt elég sokat tanakodtak, hogy mi is legyen velem...azt mondta D nem vagyok egyszerű eset... :roll: De azért elindultunk, most kaptam prednisolont és káliumot is a szokásos puregon és merional mellé.

Barika, nálad mi volt? sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni! Na de ami késik, nem múlik!!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is :lol:
Indultunk :lol: Minden OK volt, marad az eddig a tüszőkre nézve bevált módszer az egy Gonal fél Merional, prednisolon, kálium és most sima folsavat kaptam. Tegnaptól husi, hétfőtől gyogyi, keddtől szuri :lol: péntektől indul az UHU :lol:
Kretty, pénteken találkozunk majd tuti :lol:

Kellemes hétvégét és Húsvétozást mindenkinek!
Az utazóknak jó utat, de vigyázzatok magatokar!

Egyen mindenki sok-sok finomságot :lol:

Pussza, de majd még jövök :wink:

bari6

Kretty: Köszi a támogató szavakat. Aranyos vagy. Sok mindenen átmentünk már, remélem ez is közéjük fog tartozni. Ken? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Belegondoltam, van benne valami. A márciusi nyaralásán barnult le csak nem tudom hol, mert a műtőben elkezdték őt kérdezni erről, de a válaszra már elaludtam. :lol:
Akkor feladtad nekik a leckét. :lol: A lényeg, hogy elindultatok. Mikor mész legközelebb?

Bari: Jó husizást (kitartás). A vonalzód önálló életre kelt. Ismét 1 nap van hátra. :D

Krisztoról tudtok valamit? Neki mit mondott Dévai?

Zafír
zafir100

Bari! én is péntekem megyek UH-ra. A program nekem is ugyanaz! :)
Vendég

Kretty nagyon tetszik a vonalzód. :D

Zafír
zafir100

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Sikerüüüüült!!!!! :D

Köszönöm Zafír! :wink:
Vendég

kretty Barika
Ügyesek legyetek!Barika köszönöm a privit,teljesen igazad van...........

Nekem azt mondta apánk hétfőn menjek hozzá.Szerintetek jól hallottam? Vagy elfelejtette,hogy hétfő húsvét?

Emerenc
Meg hoztad a pirimet

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Most már légy szíves valami pozitívra gondoljál,ha éppen az eszedbe jutok....................... :roll: :(

kagyló

Mné:
Átadtam a puszikat a babáinknak... nagy-nagy kacagásba törtek ki. Imádják a puszikat és a kényeztetéseket. :-)
Örülök, hogy úgy döntöttél, hogy csak a palástfű teát veted be csodaszerként és a closty-t nem.

Momelcsi:
Jól vagy? Hogy viseled a mindennapokat?
Kitartást kívánok Neked!

Kretty:
Kívánom, hogy élvezd a várandósság minden pillanatát! Gratulálok!

kisgaby

Kép
kisgaby

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: