A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jolanda
Sajnálom!!!Pedig annyira szorítottam!!!
Nekem mindig kellett kenetet csináltatnom,mert én elég hosszú időt kihagytam a két indulás között.Ezért egyik hónapról a másikra soha nem indultam.Nekem lelkileg soha nem ment!!!
Kriszto
Hogy mit is csinálok húsvétkor?!1-2 napot egyedül leszek itthon,a párom rokonokhoz megy.Nekem meg nem szabad autóznom most.... :( :( :roll: :roll:
Mesélj te is egy magadról!!! :wink:
Barika
Pénteken piri?!Az jó,én soha nem tudtam ennyire,csak kb-ra.
Kell is menned pénteken,vagy hétfőre fog hívni?Úgy mint engem?
Ági
Jó sok képet tegyél fel,ha nem baj nekem privibe is jöhet.Függő vagyok!!!
Már hiányoztál nekem,csak nem akartalak előtt ki csalogatni,gyógyulnod kellett!!! :wink:
Nene
Most nézem 61 napod van hátra?! :shock:
Az tök gyorsan el fog menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Bocsi,de egy kicsit elütöm a billentyűket,közben tömöm a fejem!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

kagyló

Kagyló,

Hát ettől félek én is, mert a lakás még mindig sehol nem tart :cry:
Az idő meg egyszerűen repül.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

sziasztok,

jó étvágyat kagyló (ugye a fincsi husit harapdálod :) :lol: ) ismét pozitív lettél, csak így tovább! nem kell sokat már szobafogságban töltened ;)

sajnálom jolanda, de majd most!

poszi, a csodás a kép a csodababátokról, mindannyiunknak ilyet kívánok! nene jöjjenek a tieitek is! és ági a nagyobbakról is várjuk ám a képeket!

Ma sikerült egy darabot letörnöm a fogamból, így csütörtökön fogorvos, pedig péntek óta csak a sütiket pótlom, melyek eddig a husik váltottak fel, de most belehúztam, káromra ;) Nem kezdünk most, egy hónapot biztosan kihagyunk, addig pozitív élményeket gyűjtünk, barátoknál babázunk, dolgozunk a munkahelyen és nem nézegetünk babás/terhes oldalakat! Na de ide minden alkalommal benézek :lol:

jó a táblicsku, annyira jó, h ilyen lelkesen csinálod kriszto

bari, legalább nincs hideg reggelente ;) sikeres álldogálást!

zugolvasók, drukkolok nektek is!!!! és küldök sok pozitív gondolatot +++++++++
kisalag
Fót

Kép

Kép

Kép

sajna csak pár kép van, mert apa inkább a videózás híve. én meg folyton mérgelődöm miatta.

nene nekem alapból a cukros volt. nekem a dietetikus 200g-os ch diétát írt elő.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

ja a tortán egyedül az autót nem én csináltam.

Ági28

1303124510.7259.htm néhány dolgot átírtam...

Ági! Nagyon ügyes vagy!

Ki, mit főz-süt húsvétkor??

Nálunk nincs semmi extra. Azért nem nagyon írok magunkról. Hétvégén megvolt a tavaszi nagytakarítás, most csodajó frissen mosott függöny és tisztaság illat van a házban, imádom!!! A kert alakulgat... ha már nem csak alakulgat majd teszek fel képet.
Az úszás nagyon a szívemhez nőtt, 23 napja járok és imádom, ebből két nap pihi volt mindössze, de akkor is lelkiismeretfurdalásom volt, hogy miért nem mentem... :oops: Szóval klassz dolog. És mellette semmi kenyér, tészta, krumpli, rizs, sütike és hasonlók... néha gyümölcs, főleg tízóraira, hús és zöldség, saláták minden mennyiségben, kizárólag natúr (semmi öntet!) már egészen jól megszoktam a kecskekaját :lol: :lol:
Szóval most jól vagyok.... Azt hiszem...

Leszámítva, hogy újabb és újabb terhesek, kisbabák és kismamák jelennek meg a környezetemben, amikor is kiborulok, és nem azért mert sajnálom tőlük!!! vagy mert irigykedek, hanem szimplán csak van az a fura, rossz, torokszorító érzés....

Ja és csütörtökön lesz egy éve, hogy egy napot a Telki kórházban töltöttünk... valahogy, ahogy közeledik a nap, egyre rosszabbul vagyok és teljesen meg voltam győződve róla, hogy egy év múlva, tehát ilyenkor, ha nem is a kezemben, de a pocakomban lesz majd az a kisbaba, aki kárpótol minket azért az elvesztett maszatkáért, aki azért mégis csak a miénk volt már, ha csak rövid időre is.... jaj, nagyon nehéz... :cry:

Elvileg pénteken megyek Dévaihoz, ha nem jön meg addig... ki tudja... Ha megjön, akkor másik időpontot kell keresnünk. :(

Na, most aztán kiírtam magam megint egy időre...
bocsi ha sokkkkkk voltam :D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

A hétvégét vidéken töltöttük az egyik baráti házaspárral, próbáljuk kiélvezni az utolsó kettesben lévő heteket, így orvosi engedéllyel elmentünk.

Köszönjük a kérdést, vagyunk. Vagyunk, mert a dokim pénteken jelezte, el kezdtünk nyiladozni, így több fekvés és pihenés van előirányozva. Mondjuk nem panaszkodok, eddig semmi bajunk nem volt, de nehéz megállni, hogy ne dolgozgassak itthon... Éppen én is most akartam nekilátni a lakásnak (függöny, ablak), de Kispapa kifejezte nagyon nem tetszését az ügy kapcsán, így új stratégiát alakítottunk ki, én sokat fekszek, pihenek, minimális munkát "vállalhatok" (minden nap egy ici pici). Amúgy a dokim azért nem kapott a szívéhez, valószínűleg Dóri baba nagyobb súlya miatt alakul a testem. Mert most is mondta, a hasam simán 34 hetesnek felel meg. És új célt tűztünk ki, maradjunk egyben a 37. hétig. Mamma mia............. Csütörtökön a 32. hetet is betöltjük.... Alig van hátra valami......

Poszi, nagyon édi a babátok és szép tempóban nő, de jóóóóó!!!!!!

Jolanda, sajnálom Egyetlenkét..... :cry:

Mné, jó volt olvasni, hogy újra erőre kaptál!!! Hiszek azért abban, hogy sok dolog agyban dől el. Közte ez is. Nálatok biztosan számít.

Ági, aranyos a torta :) És azért részben egyet értek a férjeddel, sok szempontból jó a mai modern technika, jó, hogy videóztok sokat, bár én is imádom a fényképeket, mindig nálam van a fényképező. Most is azon gondolkoztam, hogyan legyen megörökítve a szülés. Mert persze nem a szülőszoba eseményei a lényegesek, de ha lehet az első perceket megörökíteném Dórival. :lol:

Kagyló, én lombik után, ET+16. napon azért teszteltem Kispapával, mert azt mondtam neki, hogy kb. 1 perc és tuti megjön.... De teljesen egyértelműen mensire gondoltam, nem babára...... Így este előkaptuk a tesztet, persze még az összegyűjtött vizelet és a teszt összeérintése előtti pillanatokban is vaciláltunk, hogy helyesen cselekszünk-e... És helyesen cselekedtünk, aznap este már nem vacsoráztam idegességemben... Két csík jelent meg..... :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Ági
Nagyon jók lettek a képek,a gyerekek meg imádni valók!!! :wink: Kár,hogy nem lett több kép.....Ügyes vagy,tök szupi lett a torta!!!!
Kriszto
Jaj,hát te kis sportos tigris,most aztán meg ríkattál rendesen.Ilyenkor mindig azokat olvasom amiket én is érzek,és mindenki szerintem akinek nem jön össze a baba,vagy csak nagyon nehezen!
De most veled fog maradni a baba!!!Te csak erre gondoljál!!!!
Nem szabad olyannak lenni,mint én vagyok,meg keseredett!!!!
:oops: :oops: :( :(
Húúúúú,de jó lenne úszni menni veled,csak én nem tudok,most meg olyan pufi vagyok evvel a hatalmas pocimmal,hogy az egész víz kiloccsanna!!!

Ma kiszámoltam és legkésőbb aminek nem kellene jönnie,az 24-25 lenne!(piri)No szurkálás,van menst fájdalom,nem jó,de ez van!!!Gondoltam megírom nektek!!!

:(

kagyló

Jolanda,
sajnálom és szorítok! :roll:

Katapetra,
majd mesélj, mit mondtak a konzin! :wink:

Ági,
nagyon ügyes vagy, a gyerekek arcán az az elragadottság minden pénzt megér... :lol: :lol:

Kriszto,
nagyon ügyes vagy, hogy így belelendültél az úszásba + még a diétát is tartod....én simán jól besütiztem tegnap és még mára is maradt, de nincs különösebb lelkiismeret-furdalásom... :oops:
a lakást én még nem takarítottam ki, valahogy nem vitt rá a lélek, viszont ma itt benn az irodámat átrendeztem, selejteztem, mert úgy megnőttek a növényeim, hogy sokat át kellett ültetni, lezuhanyoztatni, stb. - és így most még szebbek!!
Együttérzek Veled, a legjobb ha kiírod/kibeszéled magadból. Hidd el, itt senki sem fogja mondani, hogy sok vagy, sokat írsz, stb. Mindenki ezért van itt...

:roll:

Nyuszi,
drukkolok Nektek, hogy minél tovább egyben maradjatok, tényleg inkább akkor pihenj - bár azt is elhiszem, hogy ilyen jóidőben, napsütésben tétlenül otthon feküdni elég nehéz lehet, de felfoghatod úgy is, hogy előre kipihened, kialszod magad - később úgysem lesz rá nagyon időd.... :lol:

Kagyló,
csak ismételni tudom magam - próbálj pozitív maradni (minden téren :D ), tudom nehéz, de próbáld meg :!: :!:

Kisalag,
Nektek (is) jó töltődést kívánok!!! :D :D
leeda

Ági,

Nagyon ügyes vagy, szép lett a torta. Milyen ízű volt?
Lehet, hogy én vagyok ilyen béna, de Neked 3 gyereked van nem?
De, -en vannak a képen! Ki a kakukktojás? :oops:

Kriszto,

Fel a fejjel, és tuti, hogy most már Nektek is sikerülni fog :wink:
Nagyon irigykedem most a szép tiszta, kitakarított lakás miatt :?
Hogy mi mikor fogunk ide eljutni? Most úgy érzem, hogy soha.
A diéta miatt, meg minden elismerésem. Én nagyon nem vagyok egy nyúl fajta, így nagyon nehezen mennek le a zöldségek. Néha -néha szeretem a salátákat, de akkor is inkább kaja mellé :shock:

Katapetra, Leeda,

De jó, hogy előbújtatok. Majd meséljetek mi újság.

Nyuszika,

Igaza van kispapának :lol:
Inkább feküdj és pihenj, hogy Dóri még bent maradjon egy darabig. Tudod Te szoktad mindig nekem mondani, hogy ki fogom bírni, hát most rajtam a sor, és mondom, hogy fogadj szót Apának és pihenj :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csutiról: kórházban továbbra is, de hétvégén otthon volt. Azt írta jobban van már sokkal. Szeretne hazamenni húsvétkor is. Holnap genetika!!! Szorítunk, hogy minden ok legyen!!! :wink:

kriszto

kriszto82

nene a 4. gyerkőc a tesóm két éves kislánya. A tiszta rózsaszín pólóban levő göndörke. de nemsokára meglesznek a bölcsis képek is, majd felteszem, és ott jobban látszanak majd a manók.

A torta tejszínes csokitorta volt.....

Ági28

Sziasztok!

Azt a mindenit, hogy ma hogy pörögtetek...

Először is:

Poszi nagyon gyönyörű ez a kép. Milyen szépen kivehető már a baba.

Jolanda: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de örülök, hogy pozitív maradtál, és a következő pirivel újra indultok!

Kagyló: Úgy látom, kicsit te is jobb hangulatban vagy m. :-) Ennek nagyon de nagyon örülök! Az pedig, hogy menszis érzésed van, én is csak megerősíteni tudom, hogy amikor még terhes voltam nekem is volt. :-) Sőt, mikor már tudtam, hogy teres vagyok, akkor is folyamatosan görcsölt a hasam, úgyhogy ezen ne görcsölj! :-D

Kriszto: Jaj drága!Nagyon meg tudlak érteni! Annyira sajnálom! Olyan jó lenne ezeket a napokat átaludni, vagy egyszerűen csak átugrani De ne add fel kérlek te se! Mindannyiunknak lesz kisbabája, mert mi itt igazán megérdemeljük!

Bari: Azta, te így dátumra meg tudod jósolni, hogy mikor fog megjönni? Ne semmi. Ennyire sajnos nekem soha nem volt "beállva" a ciklusom. A talpmasszázsról mit kell tudni? Annyit beszéltetek róla, hogy engem is kíváncsivá tett. Ki csinál ilyet? Hogy lehet jó szakembert találni? Vagy esetleg van valaki Pesten, akit tudsz ajánlani? Ez is egy kúra? Vagy csak eljárogat az ember?

Ági: Nagyon édesek a gyerekek! És a torta is nagyon szép volt! Utólag is boldog születésnapot kívánok a csemetéknek!

Zafír: Mi van veled? Visszamentél dolgozni? Hites uradat nem tudod egy kicsit noszogatni?

Szélkisasszony: Ti is nagyon eltűntetek. Gondolom zugolvasó vagy most Te is. Hogy vagytok? Ezt az örökbefogadást meg tudom érteni, hogy hátrább soroltátok a fontossági sorrendben. Illetve, nem is tudom hogy kellene írni, de hogy most inkább a vér szerinti manóval foglalkoztok! Olyan szép, ahogy írod, hogy szív szerinti gyerek. Még sehol nem hallottam így. És milyen igaz!

Nene: Sajnálom a cukrot. Nem is tudom elképzelni, hogy hogyan lehet diétázni, ha az ember csak olyat eszik, amit leírtál... Remélem Apánk kicsit biztatóbb lesz, mint a múltkor, és nem fog elkeseríteni megint. De addig is tessék szépen feküdni, és pihenni.

Nyuszi: Nagyon jól tettétek ti is, hogy kihasználtátok a hétvégét, és pihentetek. Most kell még gyorsan minden pillanatot megragadni, mert nemsokára nem lesz egy szemhunyásnyi időd sem.

Emerenc: Te hogy vagy? Remélem, még mindig meg van az optimizmusod.

Katapetra: Jaj de jó, hogy jöttél. El sem hiszed, mennyire örülök neked. És hogy már mentek is a konzira. Gyere majd, és mesélj, mit mondott a doki.

Kretty: Azért ha nem bánod, én inkább azt kívánom, hogy ne jöjjön meg... :-D Az állatkert biztosan nagyon szép, i sok évvel ezelőtt voltunk, és már akkor is nagyon gyönyörű volt.

Kvzsuzsi: Te hogy vagy? Mit csinálsz egész nap? Dolgozol, vagy otthon pihengetsz?

Momelcsi: Hogy vagytok? Gyerőcök szépen fejlődnek? Hogy bírod?

Parane: Te mikor mész Apánkhoz babanézőbe? Tőled is nagyon várjuk a képeket a manóról.

Szivi: hahó! Nagyon el vagy tűnve te is. Mi van veletek. Ti most hol tartotok?

Zs76: Lassan ti is indultok, ha jól sejtem. Ugye? Gyere mesélj! Mi van veletek? Hogy van a lelketek?

Ne haragudjatok, hogy csak ritkán jövök, de sajnos a munka annyi, hogy alig győzöm. Próbállak olvasni benneteket ebéd időben, de reagálni nincs már sajnos időm.

További szép napot kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Köszönöm az eggyüttérzö sorokat mindenkinek,simogatta a lelkemet.
Erőt ad,hogy ilyen gyorsan ujra lehet kezdeni,mostmár csak erre koncentrálok,nincs idö szomorkodni.

Krisztó a táblázatban a kommentjeid haláliak. :D

Jolanda
jolanda

Jaj, nagyon sok voltam bocsánat...

De még elfelejtettem így is egy dolgot!

Mindenkinek nagyon köszönöm a diéta instrukciókat. A zugolvasónknak pedig külön. Remélem most is olvasol bennünket. Jó lenne hallani kicsit többet felőled/felőletek! Mi itt mindannyian nagyon hiányolunk titeket! Remélem, hogy nemsokára a nagy bejelentéssel jöttök hozzánk, de addig is nagyon drukkolok nektek!

És ígérem, hogy a utolsó gondolat: FIÚK!!! Tessék előbújni. Oxigén, Szélúrfi, Szimba és Sajó, Zs76. Ha valakit kihagytam, akkor természetesen őt is várjuk! Gyertek, mondjátok el ti is, hogy hogyan vagytok, és hogyan élitek meg a mindennapok történéseit. Úgy szerettem olvasni a hasznos tanácsaitokat, és meglátásaitokat. Kérlek, gyertek vissza közénk!

Na jó, most akkor tényleg befogom. :-D

Mné
mné

Ági: Nagyon jók lettek a képek. Csodaszép lett a torta és a kismanók is nagyon aranyosak.

Jolanda: Sajnálom egyetlenkét, de örülök, hogy pozitív tudtál maradni.

Mné: Már múlt hét hétfő óta dolgozom. Próbáltam noszogatni Oxigént, de csak vita lett a vége. 36 nap múlva indulás, addig jó lenne, ha elmenne a vizsgálatra, de már nem merem felvetni a témát. Nem igazán tudom miért húzza-halassza, de türelmes vagyok. Legalábbis most még. Talán neked sikerül Oxigént előcsalogatni, hátha nektek elmondja mit is érez. :wink:

Bari: Na igen! Munka ,munka, munka! Most még a hétvégém sem volt szabad. De azt hiszem ez jobb, mint az amikor nem tudtam semmit csinálni, csak feküdni és szenvedni itthon, így nem panaszkodom.

Nene: Sajnálom, hogy rossz lett a cukrod. Kitartást a diétához.

Kisalag: Fogorvos? Hogy én azt mennyire utálom. Már az éves kontrolltól is kiráz a hideg, pedig az most lenne aktuális. Kitartást.

Nyuszika: Igaz hogy a nyuszinak most van munkaideje, de te csak pihenj. :lol:

Csutinak drukkolunk, hogy minden rendben legyen.

Katapetra: Gyere mesélj majd.

Kriszto: Irigyellek, hogy ilyen kitartó vagy minden téren. Én soha nem tudtam diétázni. Szerencsére most nem kell, mert 5 kiló ment le 2 hét alatt.

Húsvét: A szokásos sonka tojás párosítás lesz nálunk. Csinálok még kalácsot gyönyörű 6-os fonással.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Krisztom, én is ugyanigy élek most,mint Te, sport, és nyúlkaja....nagyon jót tesz a közérzetemnek...a lelkem viszont soxor sajog, legutóbb pénteken csúsztam be ismét a gödörbe...szegény férjem, meg azt se tudta mit kezdjen velem....neki sem könnyű ez a helyzet, én pedig még teszek rá, egy lapáttal, dehát ilyen vagyok, gyűlölöm a vereséget, és a kudarcot nehezen dolgozom fel, ebben az esetben a legnehezebben!!!!!

Puszillak, olyan szép napok jönnek!!!!

Szerdán pedig természetesen elmesélem mi volt.
katapetra

Katapetra! Micsoda fordulat! Kíváncsi vagyok mit mondanak! :D

Krisztó! tényleg PÉLDAKÉP vagy! legalábbis nekem! :wink:

Jolanda! jó, hogy ilyen pozitív maradtál!

Nyuszi! TESSÉK PIHENNI! kapj elő szerelmes filmeket, könyveket...stb!
Vendég

Leeda
Próbálom,próbálom...de nehéz nagyon!!! :roll:

kagyló

Ági, nagyon édesek a gyerekek!

Katapetra, örülök, hogy jelentkeztél :D Remélem, hamarosan megint nekiláttok a babaprojektnek:D

Jolanda, üdv neked, és sajnálom! Legközelebb sikerülni fog, bízz benne!

Hűű, Csuti már "jól benne van a korban" :lol: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben lesz a babákkal!

Kriszto, nagyon csodálom a kitartásod! Én régen elhatároztam, hogy majd a terhességem idején nagyon egészségesen fogok étkezni, ennek - és Apánk utasításának ellenére - összevissza eszek mindent... :? tegnap este pl. grízt csináltam kakaóval a tetején...előtte pár órával meg sajtos kenyeret ettem kakaóval!!!pffff neki........... az a baj, hogy nem bírok megenni most egy csomó kaját, amit előtte szerettem, így azért, hogy egyek is valamit, kénytelen vagyok megenni azt, amit végül is megbírok. Próbálok ezen változtatni. Hozzáteszem egyébként, hogy a terhesség előtt nagyon odafigyeltünk a párommal, hogy egészséges kajákat együnk!

Ígérem, mindenkihez fogok majd szólni, ha több időm lesz, de most ha megbocsátjátok, igazából PARANE miatt jöttem:
HOL VAGY?????? Azért ennyire ne zugoskodj már, olyan kíváncsi vagyok, hogy vagy? Mikor lesz babakukk?? Kérleeeek, megöl a kíváncsiság!!!
Vendég

1303195869.5278.htm

Íme a mai.

Ki hogy van? Meséljetek?

Én ma nagyon fogok unatkozni, nincs főnök, nincs nagyon munka, kedvem még annyi sem, szupiiiiiiiiiii, szóval jöhetnek a receptek... ha mást nem, nézegetni jó őket :roll:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Hétfőn voltam Apánknál, long protokol lesz. május 2-án szuri, ami leállítja a saját hormon háztartásom, május 14étől meg a stimuláció kezdődik- HA:cisztamentesvagyokmegfelelőtűszőmennyiségvan és ha Istenisúgyakarja-
ez lesz az 5. és minden tekintetben az utolsó.. :wink:

Lányok neharagudjatok de nem tudok mindenkinek írni, poszi mindig örülök a baba fotóknak.
mné,egyet értek jó lenne ha a kedves régi fórum társaink előbújnának és írnának nekünk!

Drukkkkkkkk!++++++++++++++Kitartás Lányok!
emerenc

Emerenc!

És ilyenkor mi van? Úgy értem másodikától minden nap szuri???? És lesz mensi vagy ilyenkor az nincs? vagy hogy is van ez?
Juj, nagyon jó lesz neked, hogy kezdhetsz... előttem sajna húzzák a dátumot... ki tudja mikor lesz belőle.. :(

kriszto

kriszto82

kriszto! Most nézem a táblázatot :-) Segítség 6 inszem, 3 lombik, a második 1 baba sikeres, de 7 hetesen sajna vége lett, és a 3. lombik, 3 embriócska, 1 db-ot AHA-z tak És ICSI volt..

Ági28

sziasztok! ma van a terhessegem elso napja..... :roll: Delutan hivom D-t, es megbeszeljuk a tovabbiakat! :D :D :D

Szoval Kriszto, beirhatod a tablacskaba: Kretty: indulas Apr. 19, elso szuri hetvegen! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsba jövök!

Krettyyyyyyyyyyy, de jó neked :lol: csak emlegetnem kellett pirkót :lol:

Nekem ma járt le a 3 hónapom, úgyhogy remélem piri nem vicceskedik majd velem és ha pénteken nem is, de 7végén meg fog jönni.

Kérdeztétek a honnan tudom pontosan piri érkezését. Nos nem tudom, de általában 28-32 napra érkezik, így azért be tudom lőni :lol:

Ági, csudaszép a torta és gyerekek....várjuk a további képeket!!! :lol:

Emerenc, drukk a longhoz. Pl. a BMC-ben, Cirisben is sokszor alkalmazzák...

Kagyló, remélem a szép napsütéshez illő hangulatod van ma :wink:

Katapetra, gyere majd,h mi volt a konzin :wink:

Csatlakozom Poszihoz, Parane hol vagy???

Zafír, sztem most hagyd Oxygent, majd rájön ő magától,h mennie kéne...tuti számon tartja,h meddig legyen meg a vizsgálat.

Csutinak nagy drukk már :lol:

Bocsi,h nem írtam mindenkinek, de szépséges napot kívánok azoknak is akiket kihagytam!

ÉS A ZUGOLVASÓK HA CSAK EGY SZÓRA IS, DE GYERTEK ÉS MONDJÁTOK EL,H MI VAN VELETEK!!!!

Puszi,
Bari

bari6

Tessék akkor egy családi képet felteszek! :-) Kép

Ági28

Ági, gyönyörűek.... Juj ez lesz az erőt adó kép :lol:

Köszönjük :!: :!: :!:

bari6

Köszönöm szépen. Szívesen dicsekszem velük. :-) De azért ha valakit zavar az szóljon nyugodtan. :-)

Ági28

Dévainak is akarok küldeni lassan képet a manókról. Had tegye be a gyűjteményébe... van egy képünk, ahol fogja mind a 3 manócskát. Olyan jó nézni. :-)

Ági28

Sziasztok!
Igazán nem semmi mennyiséget termeltetek, amíg nem tudtam jönni. :D
Jolanda: igazán sajnálom! De nagyon szimpatikus, hogy ilyen pozitívan állsz a következő kezdéshez. Nagyon drukkolunk!!!!

Ági: tünemények a gyerekek, és a torta is nagyon szép! Ügyes vagy! :D :D

Csuti: annyira örülök, hogy már jobban vagy! És biztos minden rendben lesz a genetikán is. Nagy küzdők vagytok mindannyian!!!

Poszi: annyira, de annyira szép ez a kép! És persze, hogy érdekel!!! Minden! És a vonalzód is nagyon szép!!!!

Bari: visszaszámlálás!!! :D :D :D
Köszönöm a méhpempő infókat. Be is veszem a beszerzendők listájába.

Kriszto: biztos nagyon szép már most is a kert. És én is nagyon irigykedem a kitartásodon a sportot és a diétát (is) tekintve. Igyekszem én is szénhidrátmentesen étkezni, de a krumpli és a rizs, és némi tészta azért sajnos lecsúszik. De egyre több zöldség van már és lassan itt a görög saláta szezonja is! :D :D :D
D után gyere majd mesélni!!!

Mné: a szívszerinti megfogalmazást én is olvastam valahol és nagyon megfogott. Most valóban szeretnénk a kezelésre koncentrálni és majd ha lejön az ideje, akkor újra belevágunk az örökbefogadásba is! Majd tolmácsolom Szélúrfinak, hogy bújjon elő! Sajna elég sok a munkája így csak elvétve tud olvasni Minket!

Kretty: annyira örültem, hogy azt írtad, "ma van a terhességem első napja". Hajrá!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emerenc: akkor veled is majdnem együtt kezdünk! De jó! ÉS nagyon drukkolok, hogy valóban az utolsó legyen. :wink: :wink: :wink:

Kagyló: olyan jó olvasni, hogy jobb a kedved! Sajnálom, hogy húsvétkor egyedül leszel pár napot!

Nyuszi: pihengess sokat! Dóri babénak üzenjük, hogy bírja még ki azt a pár hetet odabent, mert addigra már biztosan és tartósan meleg lesz itt kint... :wink:

Katapetra: nagyon várunk a szerdai hírekkel (is). És meglátod majd egyre ritkulnak a gödörbe csúszások is! Fel a fejjel!

Zafír: megértem Oxignet is. Nem lehet könnyű neki sem. És ismerem az érzést, hogy mondanád a másiknak, sürgetnéd, mert benned már felrobbannak a dolgok, de nem teszed. Remélem, azért hamarosan ő is rászánja magát és jó híreket kaptok!!! És örülök, hogy jobban vagy már!

Kisalag: remélem, sok-sok pozitív élménnyel gazdagodtok! :lol: :lol:

Nene: ne izgulj! A lakás is kész lesz időre!
szélkisasszony

Kretty!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jupiiiiiiiijjjjjjjjjjééééééééééé!!!!!!!!

Javítgattam a táblit...
1303204012.7604.htm

Szélkisasszony hogy álltok? akkor 6.-án seregszemle és utána kezdés? Piri hogy áll? Kitart addig, ugye?

kriszto

kriszto82

igen 2007 nyár. Ha jól emlékszem aug 19 volt mensi kezdete. És szept 9.-én a visszaültetés! :-)

Ági28

Kriszto: igen! 6-án seregszemle! Pirit hetedikére nemvárom, de gondoltam a hétvége miatt úgy is csak a következő héten mehetek D-hez.
:lol: :lol:
Már nagyon várom!
szélkisasszony

Kriszto: Minden elismerésem a tiéd, hogy így tudod tartani a diétát, és, hogy úszol mellette. Nálam is csak nagyon ritkán fordul elő, hogy csak salátát egyek, sajnos. Mit jelent az, hogy húzzák előtted az időpontokat? Nem igazán értem. Mi történt?

Kisalag: Egy kalappal a fogorvoshoz!

Szélkisaszzony: Akkor Te is nagyjából velem együtt indulsz. Jaj de jó! Nagyon gyorsan fognak így repülni a reggelek. :-D

Csutinak is nagyon drukkolok a mai genetika miatt. Remélem, minden rendben lesz, és hamarosan mostmár véglegesen kiengedik a kórházból. Lányok, nagyon várjuk róla a híreket! Ha tudtok valamit az eredményről, kérlek gyertek, és írjátok meg nekünk.

Ági: Nagyon szép ez a családi kép. Látszik a gyerekeken, hogy igazi rossz csontok. Nagyon édesek.

Mné
mné

Segitseg! Meg csak kicsit jott meg (nalam ez normalis), de akkor is hivjam ma D-t?????? :? :shock:
Vendég

Kretty!

Szerintem ne. Nekem mindig azt mondta, hogy amikor olyan bitangul megvan, na akkor akar látni, hallani.... :lol: :lol:
Majd hívod reggel... ezen a fél napon már nem múlik... a szurik úgyis indulnak a hétvégén... :D :D

kriszto

kriszto82

Kretty
Úgy van ahogyan a kis sportos tigris mondta!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bokszolni is tudd!!! :D

kagyló

Kretty: Bár nem vagyok nagyon jártas ebben a dologban, de nekem is csak módjával szokott megjönni, így januárban, mikor mi is indultunk, én rögtön hívtam Apánkat, és nem mondta, hogy nem akarna látni. Nem tudom, hogy ez a lombiknál máshogy van-e? Nálam szerintem nem számított.

Mné
mné

Kép

Most hogy közeledik a húsvét... nem tudtam kihagyni, annyira cukker... tigrisnyúl :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto
Ja,ja, majd nem hasonlít!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D

kagyló

Kagyló mit csinálsz? Hogy töltöd a napot?
Én lassan megyek haza... ilyen keveset még sosem dolgoztam... de néha ilyen is kell :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto
Varrogatok,nettezek,főzők, stb.Lassan telik az idő.Csodálatos idő van kint, én meg még a levegőre sem merészkedtem ki 11.-e óta.
A héten csak elleszek, de a jövő héten,már ki fogok menni........
Most a 2 nap rossza lesz egykén,de nem szabad autózni.

Hogy - hogy ilyen kevés munkád van?Nekem is volt ilyen időszak a munkahelyemen.Olyankor mindent csinálok csak éppen nem dolgozok.
Mikor kezdtek a 4. lombikkal?

kagyló

Most kiment rengeteg munka és épp egy kisebb pangás van, de sajna ez max. egy-két nap.
Mi május 15 után kezdhetünk, de ugyebár még nem jött meg... szóval ha megjön a héten akkor legközelebb újabb 32-36 nap múlva, szóval a dátumot ezért húzzák előttem, mert ilyen hosszú ciklus max annak jó, aki pénzt akar spórolni az éves pirivel járó költségeken... hogy szépen fogalmazzak... :lol: :lol: Nekem jelenleg szívás!
De ez van.
Ebben a csodaszép időben nem bűn sétálni egyet. :D
A lelkednek is jót tesz majd, csak egy kis körre menj el, hidd el nagyon jó lesz. :D :wink:

kriszto

kriszto82

Nagy nehezen kibogoztam mit is akartál írni.Nem semmi!!!
Nálatok mi a probléma?
Még maradok egy kicsit a lakásban,nem akarom,hogy utána azt mondja a párom nem tettem meg mindent,hogy sikerüljön...
Nem vagyok ehhez hozzá szokva, tudod ha nincs aki megcsinálja a dolgodat,akkor minden feltornyosul.Csak győzzem magam útól érni.
Amit lehet ilyenkor óvatosan megcsinálok,de az így is kevés...
Te végig apánknál voltál?

kagyló

Mi máshol inszemeztünk és utána jöttünk Dévaihoz. Immár több mint egy éve, sajna...
A probléma: igazából nem tudjuk, valami mindig elindul, de mégsem marad meg... ICSI lévén "ott" is van baj, "itt" pedig nem nagyon van (bár az utóbbi két évben elég sokszor volt) spontán ciklusom, tehát nálam is van bibi, a baba meg nem jön... de hivatalosan papírra írt oka nincs, tehát nem tudjuk és ez a legbosszantóbb!!! :? :?

kriszto

kriszto82

Kriszto
Érdekes,hogy még nem találtak arra semmit sem,hogy meg is tapadjon minden beültetés után.Utána meg el kell jutni a 3. hónapig.Aztán végig izgulni az egészet.Mennyire nehéz így nekünk.........
Azt én is sajnálom,hogy 3 lombikot máshol lőttem el,ha apánknál kezdek akkor nekünk szerintem inszem sem lett volna,és tuti addig nem adta volna fel mire baba nem lenne a dologban.
De vissza csinálni semmit nem lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(
Laparon voltál már???

kagyló

Átadtam Dórinak az üzit, hogy maradjon még bent. :) Nem lesz baj, hiszem, meg is teszek érte mindent. Kímélem magam, sokat fekszek, pihenek, semmi megerőltető. Pedig én és a fekvés..... Két külön világ.....

Emerenc, Kretty, drukkolunk!! :!:
Ági, köszönjük a képet, nagyon édes ez a fotó!!!!!!
Kagyló, hidd el, nem lesz semmi baj, ha elmész egy picit levegőzni, sőt, a friss levegő kell is. NAGYON szép az idő kint, kiültem a teraszra olvasni, de annyira meleg volt, hogy Dóri baba is reklamálni kezdett, így be kellett jönnöm. Menj holnap egyet sétálni, mindent megteszel a pocaklakókért!!! Hidd el!!!!

nyuszika85

Mindenkinek szeretettel küldöm a napocskákat!!!!

Kép

nyuszika85

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: