Sziasztok!
Azt a mindenit, hogy ma hogy pörögtetek...
Először is:
Poszi nagyon gyönyörű ez a kép. Milyen szépen kivehető már a baba.
Jolanda: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de örülök, hogy pozitív maradtál, és a következő pirivel újra indultok!
Kagyló: Úgy látom, kicsit te is jobb hangulatban vagy m.

Ennek nagyon de nagyon örülök! Az pedig, hogy menszis érzésed van, én is csak megerősíteni tudom, hogy amikor még terhes voltam nekem is volt.

Sőt, mikor már tudtam, hogy teres vagyok, akkor is folyamatosan görcsölt a hasam, úgyhogy ezen ne görcsölj!
Kriszto: Jaj drága!Nagyon meg tudlak érteni! Annyira sajnálom! Olyan jó lenne ezeket a napokat átaludni, vagy egyszerűen csak átugrani De ne add fel kérlek te se! Mindannyiunknak lesz kisbabája, mert mi itt igazán megérdemeljük!
Bari: Azta, te így dátumra meg tudod jósolni, hogy mikor fog megjönni? Ne semmi. Ennyire sajnos nekem soha nem volt "beállva" a ciklusom. A talpmasszázsról mit kell tudni? Annyit beszéltetek róla, hogy engem is kíváncsivá tett. Ki csinál ilyet? Hogy lehet jó szakembert találni? Vagy esetleg van valaki Pesten, akit tudsz ajánlani? Ez is egy kúra? Vagy csak eljárogat az ember?
Ági: Nagyon édesek a gyerekek! És a torta is nagyon szép volt! Utólag is boldog születésnapot kívánok a csemetéknek!
Zafír: Mi van veled? Visszamentél dolgozni? Hites uradat nem tudod egy kicsit noszogatni?
Szélkisasszony: Ti is nagyon eltűntetek. Gondolom zugolvasó vagy most Te is. Hogy vagytok? Ezt az örökbefogadást meg tudom érteni, hogy hátrább soroltátok a fontossági sorrendben. Illetve, nem is tudom hogy kellene írni, de hogy most inkább a vér szerinti manóval foglalkoztok! Olyan szép, ahogy írod, hogy szív szerinti gyerek. Még sehol nem hallottam így. És milyen igaz!
Nene: Sajnálom a cukrot. Nem is tudom elképzelni, hogy hogyan lehet diétázni, ha az ember csak olyat eszik, amit leírtál... Remélem Apánk kicsit biztatóbb lesz, mint a múltkor, és nem fog elkeseríteni megint. De addig is tessék szépen feküdni, és pihenni.
Nyuszi: Nagyon jól tettétek ti is, hogy kihasználtátok a hétvégét, és pihentetek. Most kell még gyorsan minden pillanatot megragadni, mert nemsokára nem lesz egy szemhunyásnyi időd sem.
Emerenc: Te hogy vagy? Remélem, még mindig meg van az optimizmusod.
Katapetra: Jaj de jó, hogy jöttél. El sem hiszed, mennyire örülök neked. És hogy már mentek is a konzira. Gyere majd, és mesélj, mit mondott a doki.
Kretty: Azért ha nem bánod, én inkább azt kívánom, hogy ne jöjjön meg...

Az állatkert biztosan nagyon szép, i sok évvel ezelőtt voltunk, és már akkor is nagyon gyönyörű volt.
Kvzsuzsi: Te hogy vagy? Mit csinálsz egész nap? Dolgozol, vagy otthon pihengetsz?
Momelcsi: Hogy vagytok? Gyerőcök szépen fejlődnek? Hogy bírod?
Parane: Te mikor mész Apánkhoz babanézőbe? Tőled is nagyon várjuk a képeket a manóról.
Szivi: hahó! Nagyon el vagy tűnve te is. Mi van veletek. Ti most hol tartotok?
Zs76: Lassan ti is indultok, ha jól sejtem. Ugye? Gyere mesélj! Mi van veletek? Hogy van a lelketek?
Ne haragudjatok, hogy csak ritkán jövök, de sajnos a munka annyi, hogy alig győzöm. Próbállak olvasni benneteket ebéd időben, de reagálni nincs már sajnos időm.
További szép napot kívánok mindenkinek!
Pusza: