A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ancsi: Az elsőt megkönnyeztem, nagyon szép volt. :cry:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok
Kisgaby
Szeretnék én is képeket látni,ugye teszel fel?Vagy akár privibe is jöhet!
Köszönöm!
Kisalag
Szép nagyok lettek a tüszőim, eddig úgy néz ki pénteken lesz a punkció.De pontosabban majd szerdán tudom megmondani!Dupla adagos?! :lol: :lol: :lol:
Jaj,nem is tudom mi legyen a párom nyaggat,és már nekem is forr a vérem,csak mindig elfelejtem megkérdezni...de szerintem szerdán rákérdezek,és akkor neki is esek az embernek............nehezen bírom ki,ha nem kapom meg a magamét............... :oops: :oops: :oops:
(ennyi idő után már elégé vad vagyok)
Zafir
Kandúrjaim?!Sajnos nekem nincsen semmilyen állatom,pedig szeretem őket.Aranyosak!Milyen jól értesült vagy kinek kije van,hát igen kellenek az orvos csemeték.Szegények nem tudnak máshol ismerkedni.......
Barika
Nem vagy semmi,ennyi minden van (volt)rajtad?
:lol: :lol: :lol:
Szerdán 7 után apánknál leszek,általában 10 óra körül szoktam onnan eljönni.Ha addig oda érsz,szívesen találkoznék veled!!! :wink:

Nyuszika
Mesélnél nekem a terhes tornáról egy kicsit, szeretnék majd én is járni...legalábbis remélem,hogy nem a fitnesz terem marad nekem
hanem a terhes torna.....

Kvzsuzsi
Jó sok tüsződ van!Nekem eszembe nem jutna a Kis Dokiról,hogy nem szereti a csajokat.Az igaz,hogy olyan kisfiús,de ilyen nem.........
Képzeld el nekem is megvolt az első Uh-m a Kis Dokival.
Nem igazán jött be,de majd apánktól megtanul mindent és akkor tud egy kicsit majd gyengéd is lenni! :wink:
Apánk Uh-ja tök jó!A volt orvosom is jól csinálta,meg sem éreztem! :lol:

Kriszto (te kis sportos) :lol:

Tündi bündi Doki? Na de ilyet,képzeld az egyik oldalon azt olvastam róla sármos........nekem sajnos nem jön be.
Nem hiába én a férfiasan mackós pasikra bukók!
:lol: :oops:
Egy orvosra nem is szabad úgy nézni mint egy férfira...hiszen mi sem vagyunk rájuk hatással,gondolj bele hány száz....nézhet egész nap.
Kisgaby
Nagyon szépek!

:wink:

Ancsi
Nem semmi!Már ilyen sok beültetésed volt,kész vagyon!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Ne haragudjatok, hogy nem jöttem mostanában. Iszonyat volt az elmúlt pár nap, és sajnos ismét zárás van. Ráadásul pont ma van egy hónapja, hogy a Manócskánkat utoljára láttam, illetve hallottam... Egész nap pityergek, és borzalmasan rosszul érzem magam. Lányok! Lesz ez jobb?
Holnap igyekszem jönni, és addig visszaolvasok...

Mné
mné

Mné! nem tudom, hogy fel lehet-e ilyet dolgozni valaha! Ha már a kezedben lesz a gyermeked, biztosan! :cry:

Bari, nekem honap telik le a 90 nap. De a piri megviccelt, szóval még kb 3 hét van kezdésig! Kérdezd már meg D-től, hogy mi van akkor, ha a húsvét hétvégén jön meg...(amilyen béna vagyok, tuti) :shock:

Kagyló! akkor nemsokára a pocidban lesznek a babók!
Vendég

Sziasztok!

Hűű, annyira felpörögtek itt az események, hogy alig bírom lekövetni...mostanában nem volt ídőm írni, de nagyjából követtem a dolgokat. Viszont vagy tényleg Katapetra jöjjön vissza a táblázatával, vagy Kriszto te alkoss egy újat ígéretedhez híven, mert így el fogom veszteni a fonalat!!!

Csuti drága, nagyon szép a sztárfotód, örülök, hogy a jelentős fogyás és rosszullét mellett rendben vannak a babák! Nagyon jó egészséget kívánok nektek!

Nene, ne aggódj, nem lesz semmi baj...gondolom, halálra rémültél, de nyugi, nem lesz gond, egészséges lesz a baba!

Zafír, hogy érzed magad, javultak a műtét utóhatásai? Mikor is tudtok menni beültire, mennyit kell várni a műtét után?

Kagyló, jól emlékszem, hogy pénteken már punkciód lehet?? Nagyon szurkolok a szép nagy tüszőkért...aztán nehogy kipukkasszátok őket :oops:

Momelcsi, tündériek a babák, nagyon büszkék lehettek!

Kisgaby, a te tündérkéd is rettenetesen édes :D

Parane, ne dolgozz sokat!!! Mondom ezt én...de én nagyon igyekszem kímélni magam! Annyira nagy szerencse, hogy együtt dolgozunk a párommal, így egy csomó gázos dolgot le tud venni a vállamról.... Ugye ti jövő héten mentek a következő UH-ra? Mikor pontosan??? Alig várom a helyzetjelentést, és az újabb képet! Én is úgy vagyok vele, ha van tünet, az a baj, ha nincs, az.... Te hogy vagy? Én nagyon jól, nem kerülget rókakoma, eddig csak 1-2 reggel volt egy pici émelygésem, de azt simán lekezeltem egy kis keksszel. Fáradt vagyok, a cicim már tiszta eres, és kemény, és néha még szurkálódik a hasam, de korántsem annyira vészes, mint az első 2 hétben. Ami furcsa, hogy bár, mint írtam, nincsenek rosszulléteim, de sokkal hamarabb érzem magam jóllakottnak, és sokkal kevesebbet eszem, mint előtte. Nekünk jövő héten péteken kell menni a következő UH-ra...alig várooooom! Remélem, rendben lesz minden!

Vissza kell még olvasnom, bocs, ha valakit nem szólítottam meg...sok puszit mindenkinek! Jaaa, és csodababát!
Vendég

Mné, nagyon nehéz lehet, úgy sajnálom...nagyon nehéz feldolgozni minden baba elvesztését, és szerintem is csak akkor tudod igazán túltenni magad rajta, ha megszületik az angyalkád! De addig is ne pityeregj, hessegesd el a negatív gondolatokat, és próbálj meg pozitív lenni, mert nagyon fontos a testünk működéséhez, hogy szellemileg és lelkileg kiegyensúlyozottak legyünk! A sikerhez ez is nagyban hozzájárulhat.
Vendég

Poszi! De jó hogy jöttél! Hidd el, próbálkozunk mi is csodababát gyártani, csakhát én nem szeretem a pálinkát...meg a rock zenét sem nagyon...szerintem itt lehet a gond... :D
Vendég

Kretty
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kagyló

Poszi
Látod én is ettől a kipukkasztástól félek,de már minden bajom van........de ha kipukkad akkor mindennek lőttek,sajnos a párom nem tud vele mit kezdeni. :(

kagyló

Mné
Tudod az idő minden sebet begyógyít,majd talán igazából akkor fogod tudni elengedni,ha ott lesz a kisbabád a karjaidban.
Sírd ki magad,utána könnyebb lesz! :cry: :cry: :cry:
Néha kegyetlen az élet! :( :( :cry: :cry:
De te nem adod fel úgy?
Újra erőre kapsz és itt fogunk érted izgulni!!!!!!

kagyló

Kagyló, nem rosszalkodni :) és akkor nem pukkadoznak ki :D

Jujj, képzeljétek, én annyira félek, hogy ebben a korai időszakban valami baj lesz, hogy nem is merek hancúrozni a párommal :oops: (szerencsére nehezen, de alternatív megoldások gyakori alkalmazása mellett teljesen megérti :lol: ) Pedig már én is tökre kivagyok...eddig olyanok voltunk, mint a nyulak... :oops:
De észrevettem, hogy ha pl. sokat sétálok, akkor van egy nagyon pici halvány rózsaszín pettyezgetés (még csak pecsételésnek sem lehet nevezni, de tudom, hogy TI úgyis megértitek a legkisebb aggodalmat is), és ezért nagyon tartok a szextől is. Lehet, hogy nincs igazam, Apánkat a nagy izgalomban múltkor nem kérdeztük meg, de jobb az elővigyázatosság, úgy gondolom!

Parane, te iszol palástfű teát? Azt olvastam, segít a baba megtartásában, úgyhogy vettem. (de még nem ittam rendszeresen, most akarom elkezdeni)
Vendég

Poszi
:evil: :evil: :( :(
Jaj nekem!!!!!!!!!!!!!!
Akkor szenvedünk együtt!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kagyló

Poszi
Nekem is az alternatív megoldás fog most maradni?!
Istenem!!! :(
Neked nem lehet light sem?Szerintem meg kell kérdezni.
Én is azon leszek szerdán............. :oops:

kagyló

Jesszus Kagyló... :lol: :lol: :lol: nem tudom konkrétan mit értesz light alatt...kinek mi :lol: :lol: majd kitudakolom Dévisznél, mit lehet :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: nyulak... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Poszi
Szépen óvatosan, hát én ebbe bele....... :(
Mondtam a páromnak alukáljon,de vigyorog itt nekem,erre ennyit mond pukkkkkkkkkkkkkkk!
Sanyarú sorsom lesz én már látom.........kézi munka! :( :cry:
(Ebbe mi jó nekem?!)
Kretty
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kagyló

Csajok :lol: :lol: :lol:
Mint tüszőgyáros azt tudom mondani,h mi 5 nappal punkció előtt szoktunk utoljára hancúrozni mert nekünk anno 4-5 nap megtartóztatást mondtak, így akkor még óvatosan meg lehet szeretni egymást úgy,h mindenkinek jó legyen :lol:

Poszi, örülök,h jól vagy :lol:

Mné, hidd el az idő segíteni fog :wink:

Ancsi, nagyon szép amit írtál :cry:

Zafír, nagyon-nagyon drukkolok,h legalább pár katonát találjanak :wink:

Kretty, nekem elvileg 22-én kell megjönnie...pont húsvét előtt :shock: Ha péntek reggelre jönne piri rendesen akkor nem kérdés és péntek du-n lehet menni. Ha utána (szombat, vasárnap vagy hétfő) akkor kedd reggel azonnal. Kb. a 4. 5. napon van az első szuri, így annyi,h kevesebb napunk lesz beszerezni, de kifutni nem fogunk az időből :lol:

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Sziasztok!

@kriszto82: szóval nekem ez az 5.inszem, és most vagyunk a 7.napon :D , ha az is érdekes hány éves vagyok, hát 33 :)

Hát egy kicsit összezavartatok, hogy Paragi és KisDoki is van, aztán rájöttem, hogy a kettő egy és ugyanaz! :o és tényleg megnéztem a fészbúkon, és van felesége :D

@zafir100: valóban jó kedvem van, mert számomra ez teljesen hihetetlen, hogy csak a Closty-val 6 tüszöcske van, míg a másik helyen szurit is kaptam, és sose volt több 4-nél! :D
húúú, az nagyon jó lenne, ha mégiscsak találnának kiskatonákat a klinikán! drukkolok! :P

@kisgaby: nagyon helyesek a babák! gratulálunk hozzájuk! :lol:

@ancsi80: köszi a drukkokat, én is csak ugyanezt tudom mondani. Ez olyan szép ahogy leírtad D-t. igen valami ilyesmit látok én is a szemében, és ezért van az, hogy akármikor elmegyek hozzá, annyira feldobódva jövök ki onnan! :D

@kagyló: mit csináltok 4 órán keresztül D-nél? ilyen sokat kell várni, vagy ennyi megbeszélnivaló van! :o

Jó éjt Nektek pihenjetek, az mindenre jó! Na jó persze a hancúr helyett nem jó, de utána...

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Jó reggelt! Látom, tele lett a fórum hormonokkal, és nem a szurikról beszélek :lol: :lol: :lol:

Poszi, ha megkérdezed Apánkat, azt fogja mondani, hagyatkozzatok a szomszédasszonyra... Az első 12 hétben pláne nem támogatja a hancúr-partyt, így marad a Kispapa buli, de ne félj.....Hozzá lehet szokni............... Kagyló, Te is készülj fel, ha már most kínszenvedést okoz a különlét, mi lesz a 12. hétig?!?!??! Mert ugye ez már a terhességed 2. hete :)

Terhestorna? Igazából meglepődtem, azt hittem speciálisabb torna. Igazából izomerősítés, teljesen olyan, mint egy normál torna (kar, hát, mell, láb, popó erősítés), a hasizmok maradnak csak pihentetve. És persze, ami nem kényelmes (növekvő hordó miatt), azt akkor kihagyod.
Még lenne a kismama jóga, az ugye mélyizom torna, de ezt nem próbáltam. Szerintem már nem is fogom.... Marad ez a torna heti egyszer (mennék többet is, ha lenne) és a szobabicaj, legalább ennyit mozgok, amíg bírok.

Bari, csináltam ma reggel pocakfotót Nektek :wink:

Kép

Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszi,
tündériek a fotók....nemsokára már majd azt is láthatjuk, ki dudorította ki ennyire a pocidat... :lol: :lol:

Kvzsuzsi,

mi most majd egyenlőre az alternatív gyógymódok felé próbálunk visszanyúlni, talán kipróbáljuk ezt a Vargha - féle gyógymódot (talpmasszázs), bár erről is megoszlanak a vélemények, mint annyi mindenről. Akinek használ, az isteníti, akinek nem, az csak kuruzslásnak tartja, meg pénzkidobásnak.... :?

Bari,

ugye Te is jársz talpmasszázsra? Leírnád nekem légyszíves, hogy mik a tapasztalataid? Nagyon köszönöm :wink:

Kagyló,

szerintem már ne hancúrozzatok, főleg ha pénteken lesz a punkció, én is úgy tudom, hogy 4-5 naposnak kell lenni a katonáknak :roll:

Katapetra,

tudod, hogy miket kívánok Neked!!! :roll:

Szép napot Nektek!
leeda

Kisgaby,

A gyerekek valami tüneményesek.
Megkaptam a privit, köszönöm és már válaszoltam is rá :wink:

Bari,

Hát én a gyerekszobáról még egy darabig tuti nem tudok képet küldeni, mert hát a lakással még sehogy sem állunk :cry:
Pocak képet meg majd nézek, de csak régebbiek vannak, vagy majd megkérem a zuramat, hogy csináljon egyet.

kvzsuzsui,

Hogy miért szidott le D. a 10 kg miatt, ezt csak azzal tudom magyarázni, amit az egyik ismerősöm mondott, hogy ennek a dokinak az a dilije, hogy max. 10 kg lehet hízni egy terhesség alatt. Azt nem nézi, hogy nézel ki, mert rám sem szokott nézni, csak a papírokat nézi, és látja, hogy elérted a 10 kg, akkor jól megszid.
Tegnap a védőnő is megdicsért, hogy nagyon szép a vérképem, és ne foglalkozzak a dokival, mert egyáltalán nem sok, amit felszedtem, majd Ő szól, ha vészes kezd lenni. Ami viszont jobban izgatta a vércukrom, na arra Ő is azt mondta, hogy csináljuk újra a terhelésest, és ha ismét határérték lesz, akkor próbáljak meg cukormentes diétát tartani, ha nem is szigorúan, de nézzem meg mit és hogyan ehetnek a cukorbetegek, és azt nagyjából tartsam be, már az is segíthet. Ha viszont rossz lesz a terheléses cukrom, akkor szigorú diétát fognak előírni, és akkor majd Dévainak sem kell aggódnia, mert tuti nem lesz gond a kilóimmal.

Kagyló,

Én is csak azt tudom mondani, mint Nyuszika, hogy mikor én rákérdeztem D.-re, akkor azt mondta, hogy a terhesség 9. hetéig teljes megtartóztatás, azaz kérjük meg a szomszédasszonyt, utána is csak nagyon óvatosan. Viszont mivel nekem már nagyon rég gondom van a görcsöléssel mi szinte teljesen mellőzzük a szexet. Remélem Nektek nem lesz ilyen, és élvezhetitek majd továbbra is az örömöket.
Egyébként az én párom nagyon megértő, és szóba sem hozza, hogy már több hónapja nem szerethettük egymást. Azt mondja, ha ezzel jár, akkor ezzel jár, és elfogadja. DE hát a férfiak sem egyformák :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Nyuszi, húúú de nagy a pocid :lol: nagyon szép :wink:

Zsuzsi, Kagyló, Emerenc, megy a tüszőnövesztő drukk :wink:

Szélkisasszony merre vagytok?

Zafír, hogy vagy ma?

Etus, jó pihit és megy a Bálintmaradjonapocakban drukk :wink:

Csutinak rókamentességet!

Leeda, nos a talpmasszázs ezen formája nem éppen a legkellemesebb :shock: mi több időnként elég fájdalmas tud lenni :oops: de sztem hatásos :wink: amúgy számomra olyan csikisen fájós érzés. Múlt héten voltam tavaly óta először és újra meg kell szokni. Megjegyzem, én baromi csikis vagyok :oops:
Figyu, ha kell szólj, mert tudok egy Varghás csajszit aki priviben is masszíroz, kb. fele annyiért mint amit ott elkérnek ;) ha érdekel szólj és küldöm az elérhetőségét :wink:
Amúgy tényleg mindenkinek ajánlom. Vol egy PCO-s lombikos kolléganőm aki a PCO-ja miatt soha nem pirizett, csak akkor ha fogigátlót szedett a stimuk alkalmával. Elkezdett járni talpmasszázsra és több ízben meghozták neki :wink: és ez komoly...amúgy azóta már neki is megszületett a CSODABABÁJUK!Ő mmindig azt mondta neke,h csodák nem léteznek...ma már nem meri ezt mondani... :lol:

Bocsi akit kihagytam, terészetesen a drukk megy mindenkinek mindenhez!!!

Pusza,
Bari

bari6

Zafír,

Itt van pár kép a cicámról :-)
Krisztó, ezt Neked raktam fel, mert itt éppen egy tigrissel játszott :lol:

Kép Rusty Tigrissel játszik

Kép Rusty, mint tini

Ez a kép nemrég készült:

Kép Kérek egy kis husikát

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok
Zsuzsi
Műtét volt,ezért kellett várni.Ahányszor megyek mindig sokan vannak.Szerintem ez is! :roll:
Nyuszika
Sajnos én nehezen bírom ki,szerintem most a hormonok is betesznek hozzá.

:oops:
Netten sokat megnéztem a terhes tornával kapcsolatosan,csak jó sok helyből lehet válogatni.De ez még a jövő zenéje,lesz-e belőle valami.Köszönöm az infót! :lol:
Szép nagy pocid van,irigy vagyok! :oops:
Leeda
Megoldom,de ha jól számolom akkor ma, mert legalább 4 naposnak kell lennie.Én meg majd ábrándozom tovább.Tudod már a hasam is fáj, úgy hogy szerintem pénteken lesz.Ahogyan én érzem! :wink:

Nene
Mivel jár egy terhesség,de azért ahogyan magamat ismerem a beültetés után biztosan fogok bűnözni. :oops:
Csak addig ki is kell húzni valahogyan.........
10 kg -ot lehet hízni,én 20-ig meg sem állnék!Látod ezért kell a terhes torna, mert akkor azért valamit csak le lehet mozogni...vagy nem?
Ha meglesz a lakás kép (baba szoba)én is kérek szépen képet.
Barika
Növögetnek!!!Mint a gomba!!!!!!!!!!!!! :wink:
Már csak 17 napod van,lassan te is mehetsz!Remélem készülgetsz rá testileg,lelkileg?!

kagyló

Bari,

igen, megköszönném ha elküldenéd az elérhetőségét a lánynak. És akkor ő ezek szerint ugyanazt csinálja mint ott? Köszönöm!!! :D

Nene,

ez a cica egyszerűen tündéri...ahogy az első képen görbíti a hátát, és milyen kis pinduri hozzá....és azok a felálló szőrök..teljesen elolvadtam.... :lol: :lol: :lol: :lol:
a kutya sem piskóta, milyen türelemmel várja, hogy ő mikor kap kaját.. :D

Kagyló,

akkor hajrá... :D
leeda

Sziasztok!

Csak bekopogtam egy pillanat erejéig és..... (éppen az altatással küzdök)

Nyuszika gyönyörű pocakját látom (irigykedve lestem, mert visszaemlékeztem, hogy mennyire csudijó volt ilyen pocakkal élni) :-D

Nene! Az a macsek és a kutya! Annnyira ééééééédesek!
Nekünk nincs, csak nagyon szeretnék egyszer. Anyósomnál van 2 szépséges labrador és egy cica. De ők örök harcban élnek egymással, mármint a kutyák és a macska. :-)

kisgaby

Kép
kisgaby

Sziasztok! :D

Nagyon aranyosak a cicás képek! :D Imádom őket! Hihetetlen, hogy a kutyus, hogy vár a sorára..... :D
Zafir cicái, meg szépen, ahogy meg van írva, külön kis párnájukon pihengetnek.... :D
Az én cicám is, amikor vissza kapom a kis babókat, mindig oda bújik hozzám, a kis arcát oda dörzsöli az enyémhez, biztos érzi, talán az én viselkedésemből, hogy valami másképpen van.... :D
Nagy genszter.

Szerdán lesz a punkciom, de van egy kis félelmem, a tűszőimmel kapcsolatban, 2db vezér van ami nagyon meg nőtt és éreztem is őket, mintha babszem lenne bennem. Ma meg semmi. Attól tartok szét durranttak, pedig itthon maradtam, nehogy baj legyen.
Közben idegeskedni sem lenne szabad....kész 22es csapdája.
Milyen jó lenne itthonra egy UH vizsgáló, le sem tapadnék a képernyőről, miután rá jöttem, hogy mit is kell nézni!.... :lol:

Kagyló, kitartás a péntekhez!

nyuszika, gyönyörű pocak! :D

Neharagudjatok, de nem bírok többet írni, nagyon aggódok.

Mindenkinek mennek a drukkok!
Zafir egy kis reményszál is remény!
:wink: NAGYON SZORÍTOK!
Ancsi80, lehet, hogy írták már...az Inhibin B-t a Podmaniczkyben leveszik. 15.000ft körül van és legalább 3 hetet kell rá várni. Nekem Dévisz írta fel, de szerintem ,papir nélkül is leveszik.(ennyiért) Elötte ne ígyál semmit, a többi hormon vérvétellel ellentétben,minnél koncentráltabb legyen. És fuss.
emerenc

Emerenc,

nincs a környékeden vmi SZTK vagy nőgyógyász ahol meg tudnád még gyorsan nézetni? Akkor talán megnyugodnál...de valószínűleg minden rendben lesz, szorítok!! :wink:
leeda

Leeda, ment a privi :wink:

Húúú Emerenc, megy a dukk holnapra :lol: Ha minden igaz akkor találkozunk :wink: Majd megpróbálok besurrani :lol:

bari6

Egy kis meglepcsi :lol:

babak.xls
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bari6 2011.04.05 13:39-kor.

bari6

Bari, a besurranó....de ahhoz az kell, hogy ott feküdjek, és legyen mit leszívni.....édes finom puha ágyikó, sárga-kék huzattal, milyen nagy dolog ha már benne fekszik az ember.... :wink:

leeda, én is gondoltam rá, de ezzel az erővel Déviszhez is mehetnék....János kórház van hozzám közel, de ismerve a körülményeket, nem lenne egyszerű vizsgálatot kérnem, mikor nem ott kezelnek. :x Valami csak maradt, kérdés megfelelő méretűek lesznek e.
Köszönöm, a szurkolást. Rám fér.

meg egy szerencseszuri is jól jönne.... :wink:
emerenc

Hú, Bari, mennyi polyás! Jó lenne ha lehetne belőlük rendelni. Vagy lehet? Biztos ami biztos kettőt kérek! :lol:
emerenc

Csajok! Próbálgatjuk Barival az új táblit, ha sikerül, akkor így fog működni, hogy link lesz és megnézheti mindenki...

Este jövök, de úszom a melóban... utána virágpiacozok... már úgy várom!!!

Mindenkinek pusszancs, pocisimi, tüsződrukk, Emerencneesskétségbemindenrendbenlesz-megnyugtatás...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Emerenc!!! drukkkkkk!!!! nyugi nem lesz gond, ott vannak azok a nagyok és a többi is, amik holnapra lesznek nagyok, ill. pont akkorák, amekkorák a punkcióhoz kellenek!!!! nincs szerencseszurim :( de drukkokat küldök ezerrel +++++++++++

Kagyló: te kis huncut különc ;) nem csak a szuri az együttlét terén is kilógnál a sorból ;) tessék velünk együtt koplalni :lol: Gondolj addig valami másra, mondjuk tervezzétek a gyerekszobát ;) ott is minden át lehet élni: felvillanyozódtok a tervezéskor, teljes extázis, majd az asztalos visszarángat a való világba a számlával :wink: nagyon hatásos ;)

Bari, mindjárt izgulunk értetek is :)

szép napot mindnekinek
kisalag
Fót

Emerenc, megint mint tüszőgyáros szólok hozzád. Talán még emlékeztek, de uccsó lombiknál hétfőn az uccsó UHUn már 20-25 ös méretig voltak tüszőcskék. Nagyon féltem a durranástól, de mind megmaradt. Ne izgulj Emerenc, mert az most nem jó :wink: Mondogasd magadban,h minden rendben van a tüszőcskékkel :lol: Szurika biztosan jön majd a szurijával :wink:

A pólyásokból meg lehet válogatni :wink: azért szúrtam be ennyi,h a zugólvasók is vehetnek belőle :lol:

Tobábbi szép napot!
Bari

bari6

Kisalag
Inkább nem szeretném tervezgetni a baba szobát, elégé babonás vagyok.Pedig a sógornőm is avval jött,hogy van egy rakás baba ruha,elhozzák valamelyik nap...mondtam,hogy köszönöm de nem szeretném,majd ha túl lennék a 3 hónapon,akkor talán már lenne esély!
De nekem ez olyan nagyon távolinak tűnik, szinte lehetetlenség,hogy valami is sikerüljön nekem!!!! :(
Emerenc
Holnapra szorítok!!!!!De nagyon-nagyon!!!!!
Barika
Hát hogyan tudtad ekkorára megnöveszteni?
Neked csoda petikéid vannak! :wink: :lol:

kagyló

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat a mini hordóra :lol:

Bari, Kriszto, szerintem szuper lesz így a tábla! Köszönjük

Emerenc, ne izgulj. A punkció előtt korábban eljöttem haza a munkahelyemről, mert ülni nem bírtam és féltem, hogy búcsút inthetek a tüszőknek. Hazajöttem, fekvés, másnap reggel ébresztő és fájdalom semmi. Nulla.... Tiszta ideg voltam, hogy mi van...... Aztán pár óra múlva kiderült, hogy még "éretlenek" is voltunk (mindhárom aznapi punkciós), így a műtéteket egy órával el is halasztották, hogy alakuljunk odabent. Ne izgulj, semmi rosszat nem jelenthet, ha nem fájsz!!! Holnap pedig nagyon szurkolunk :)

Édesek a cica fotók :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Pfúúú Kagyló jó kérdés,h h csináltam, de a lényeg,h ne utánozz :lol: a 9ből csak 3 volt érett és a maradék 4 nem ért be másnapra :( és 2 hibás volt... szóval legyen kisebb, de minőségi :wink: Tudod mennyi merionalt kaptam a végén? 1/8-ot :lol: :lol: :lol: mondjuk alapból 1/4el indulok :lol:

bari6

Barika
Hoppá!!!Ilyen sokat kaptál?!
Az hogyan lehetséges,hogy ilyen nagyok lettek és mégis nem érett be vagy hibásak lettek?!
Ezt nem értem!
Azt hittem ami szép nagy,az érett is! :shock:
Látszik,hogy nem értek hozzá............ :oops:
Evvel a kipukkadással kapcsolatosan csak azt tudom mondani én is ettől tartok.Van amikor nagyon fáj a hasam, van amikor semmit sem érzek.Képzeljétek el a hormonok nem csak bizonyos dolgokban készítenek ki,hanem ma végig bőgtem a madagaszkár 2 is.
Kisgaby is küldött a babákról képet és azon is sírtam...
Nem bírom a gyűrődést!Már azon sem lepődnék meg ha holnap apánk rám nézne és már akkor is sírnék. :(

kagyló

Sziasztok!

Akkor én is bemutatom Nektek a két kisszerelmemet :D

Kép Kép

Majd még jövök
Addig is pusz
ancsi80

Ancsi,

hát tündériek...és rögtön 2 van belőle :lol:

Bari,

köszönöm a leveled, válaszoltam, remélem megkaptad!! :D

Kagyló,

ne stresszeld magad ennyire, nem tesz jót!! :wink:
leeda

Kezdek megnyugodni....aranyosak vagytok nagyon.

ancsi! Nagyon édik ezek a kutyusok! :D

Ez lesz a 15.bevetésem. Már mennék nyugdíjba.
Azaz gyesre. :wink:

kisalag, nagyon drukkolok ám Nektek! Hajrá! :D

jövök majd holnap. Hogy mi volt.
emerenc

Sziasztok!

emerenc
nagyon drukkolok! én még futottam 2nappal a punkció előtt és éjjel majdhogynem sírtam a fájdalomtól, de nem lett baj!
mindenesetre ha beszereznéd a házi UH berendezést akkor én is megyek :wink:
én naphosszat nézném mit csinál a kis manó! :D

bari, kriszto
nagyon szuper lenne a táblázat, főleg az ilyen csapongó embereknek mint én

poszi
te se dolgozz ám sokat!!! :wink:
csodababa pedig nagyon jól bánik anyuval, se hiperstimu, se húsevés,csak az élvezetek! de már remélem nekem sincs sok és csak a jó oldalát látom a terhességnek!

mi ma voltunk újra UH-n és a manókánk szépen növekszik, dobogott a kis szíve!
ott az ágyon feküdve maradtam volna még vagy 1órát, csak hogy nézegessem, de miután D. többször megköszönte...éreztem öltöznöm kell :lol:
azt nem mondanám hogy megdicsért...pedig megtehette volna, de mondta hogy milyen jó hogy ennyi húst ettem, mert megúsztam a kórházi fekvést, ill. elkezdtek a petefészkek is visszahúzódni.
szóval azzal külön örömet okozott hogy csökkentette hivatalosan a húsadagomat!!!

DRUKK mindenkinek!

Zafír jobban vagy? Kiengedted már a gázt?

pusz
parane
Budapest

Parane! Gratula! Ne aggódj, D nem nagyon dícsérget!

Emerenc! Ahogy Bari is írta, a minőség fontosabb a mennyiségnél! Nekem csak 3 volt, de mind ép és egészséges, érett! Szóval HAJRÁ holnap!!!! :wink:

Nyuszi, szép a pocid!!!!:)

Bari! az min jelent, hogy hibás? mitől lehet hibás?

Kagyló! csak POZITÍVAN!!!!!
Vendég

Amit még elfelejtettem: ma telt le a 90 nap! :D
Holnap vérvétel és EKG, és testileg-lelkileg készen állok a kezdésre! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Nene, nagyon aranyosak! Nekem is az első kép tetszett nagyon :lol:

Ancsi, nagyon aranyos a kutyitok :lol: Hogy hívják?

Leeda, megkaptam és mindjárt válaszolok is :lol:

Parane, gratula a szívhanghoz :lol: Örülök,h minden OK! Jól gondolom,h pincurka angyalka lett
:?

Kretty, eddig amik nem voltak jók, arra azt mondták,h lemezhibásak...ha jól emlékszem olyan is volt ami ICSI közben ment tönkre. Arra nem tudnak magyarázatot adni,h miért voltak most rosszabbak. Amúgy Kálmánt faggattam a transzfer előtt,h mi mitől függhet...azt mondta,h minden ciklus más és más...eddig kettő lombik volt, és valóban tök más volt az eredmény.... Amit még megfigyeltem,h nekem időnként multicisztás a petfészkem. Hol a bal hol a jobb és van amikor mind a kettő, szinte mindig változik....Most eszem a méhpempőt, remélem hatással lesz a ciklusomra és meghozza a várt eredményt...a diétáról ne is beszéljünk :roll:

Emerenc, tuti lesz holnap punkciód!!! Just Relax :lol: és ha megengedik akkor surranok :wink: Mit értettél 15 bevetés alatt??? :shock:

Kagyló, miről ismerlek fel,ha korábban odaérek?

Pusza és jó éjt mindnekinek!
Bari

bari6

@nyuszika85: nagyon szép a pocid! gratula :D

@leeda: igen, a talpmasszázst nekem is nagyon ajánlották, szerintem nem pénzkidobás, én csak azt tartom kuruzslásnak, amikor temérdek gyógyszernek nevezett tablettát beszedetnek veled, aztán semmi eredménye! :roll:

@nene2: hát igen, ezek a kilók is olyanok, hogy van akin látszik a 10 kg, van akin meg nem! ez terhesség nélkül is genetika függő! :) az a lényeg, hogy azt csináld, ami neked meg a babának jó! :D , nagyon szép a cicád, nekem is van, és az enyém is így szereti a nyershusit! a kutya se semmi, ahogy nézi a cicát! nagyon édesek! :P

@bari: reméljük hat a növesztő drukk! holnap reggel kiderül :D

@emerenc: ne idegeskedj, sztem ott vannak még azok a tűszöcskék, :D nem kell azt folytom érezni , drukkolok, hogy minden rendben legyen holnap! :D

@ancsi80: tüneményesek a kiskutyusok! :D

Mindenkinek megy a drukk!
Ügyesek legyetek holnap! :D
Jó éjt mindenkinek

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

még annyit szeretnék kérdezni, azoktól, akik már voltak itt az Intézetben inszemen, hogy hogyan zajlik. Arra gondolok, hogy kell-e vigyek hálóinget, van-e lehetőség az akció után lepihenni, vagy rögtön el engedenk. Szóval, hogy mi a menete, mert az eddigi tapasztalatok alapján minden Intézetben mások a szokások! :D

Köszi a segítséget Mindenkinek!

Jó éjt!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok,

mint nagy inszemes - három után lehet már mondani -, leírom nekem hogy volt:
1. eset: a beállító lapodra rá van írva a feltételezhető inszem napjára is hogy uh-d lesz. Ekkor reggel uh (8.000 Ft) és 5-6 felé vissza az inszemre (40.000 Ft). Párodat vidd magaddal reggel, ő addig katonákat ad. Ugy kell menni, mint egy normál uh-ra, tehát a sort végig kell állnod!

2. eset: nincs a beállító lapodon az inszem idejére az, hogy uh. Ekkor a párod reggel elintézi a katonákat, te meg du-ra mész, de a pontos délutáni időpontot az utolsó uh-nál biztosan elmondják.

Menet: 1. szobában maradsz, ahol a normál nőgyógyászati vizsgáló szék van. Felfekszel úgy, hogy nagyon elől legyél a "székben". és ELLAZULSZ!!!! Ekkor megmutatják, hogy a katonákon a te neved szerepel e és még kb. 5 percig fekszel és utána szépen leszálsz (na jó, én mászni szoktam :lol: ) a székről és felöltözöl. Ennyi.

Az irodai részben még megbeszélitek a nyitott kérdéseket és "hétfőhöz képest három hét múlva" szeretne látni ismét DévaiI.
Nekem volt hogy ő csinálta, de volt hogy a KisDoki. Volt hogy mondták, h mi történik, volt h nem.
Most, mikor nem voltam elég laza, akkor segítettek a "szűkületen", ekkor 8 percig voltam bent.

Miután kijössza a rendelőből le is ülhetsz, de már mehetsz is. Ami fontos szokott lenni, hogy lehetőleg ne kátyus úton vezess haza (valahol olvastam a neten).
Nem kell vinni külön ruhát, de az egy napot szánd rá, főleg, ha reggel uh-val kezdesz.

Ha valami kérdésed van még, vagy nem elég érthetően írtam le, akkor kérdezz nyugodtam, próbálkozom vele :)
kisalag
Fót

várjuk a mai uh-sok eredményeit és a punkciósok se maradjanak sokáig távol!!!!
kisalag
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: