Sziasztok!
Hűű, annyira felpörögtek itt az események, hogy alig bírom lekövetni...mostanában nem volt ídőm írni, de nagyjából követtem a dolgokat. Viszont vagy tényleg Katapetra jöjjön vissza a táblázatával, vagy Kriszto te alkoss egy újat ígéretedhez híven, mert így el fogom veszteni a fonalat!!!
Csuti drága, nagyon szép a sztárfotód, örülök, hogy a jelentős fogyás és rosszullét mellett rendben vannak a babák! Nagyon jó egészséget kívánok nektek!
Nene, ne aggódj, nem lesz semmi baj...gondolom, halálra rémültél, de nyugi, nem lesz gond, egészséges lesz a baba!
Zafír, hogy érzed magad, javultak a műtét utóhatásai? Mikor is tudtok menni beültire, mennyit kell várni a műtét után?
Kagyló, jól emlékszem, hogy pénteken már punkciód lehet?? Nagyon szurkolok a szép nagy tüszőkért...aztán nehogy kipukkasszátok őket
Momelcsi, tündériek a babák, nagyon büszkék lehettek!
Kisgaby, a te tündérkéd is rettenetesen édes
Parane, ne dolgozz sokat!!! Mondom ezt én...de én nagyon igyekszem kímélni magam! Annyira nagy szerencse, hogy együtt dolgozunk a párommal, így egy csomó gázos dolgot le tud venni a vállamról.... Ugye ti jövő héten mentek a következő UH-ra? Mikor pontosan??? Alig várom a helyzetjelentést, és az újabb képet! Én is úgy vagyok vele, ha van tünet, az a baj, ha nincs, az.... Te hogy vagy? Én nagyon jól, nem kerülget rókakoma, eddig csak 1-2 reggel volt egy pici émelygésem, de azt simán lekezeltem egy kis keksszel. Fáradt vagyok, a cicim már tiszta eres, és kemény, és néha még szurkálódik a hasam, de korántsem annyira vészes, mint az első 2 hétben. Ami furcsa, hogy bár, mint írtam, nincsenek rosszulléteim, de sokkal hamarabb érzem magam jóllakottnak, és sokkal kevesebbet eszem, mint előtte. Nekünk jövő héten péteken kell menni a következő UH-ra...alig várooooom! Remélem, rendben lesz minden!
Vissza kell még olvasnom, bocs, ha valakit nem szólítottam meg...sok puszit mindenkinek! Jaaa, és csodababát!