A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Tündi :D hát már tudom mivel lehet rá hatni, na meg cicus amiatt nem akart menni mert egy kicsit féltékeny, hogy én pötikével kettesben vagyok itthon :)

Maggie izomláz :D
nekem a hasamban van, felüléseket csinálok pár napja, sokszor cicus számol és hát így elég lassan jutunk el a 2x20-ig :lol: a végére már kb 2x30-35 -öt csinálok :lol:

Vera hogy vannak a gyerekek?
Báló azóta volt lázas?
Ha jól vagytok akkor egy dinókiállítási találka?
A természettudományi múzeumban van.

Mesi veletek mi újság?

Regi Na javul Szelike álla?

Panndi Fruzsi nagyon ügyes :D

Kaqk Emma nyügi még?

Heni hogy vannak a gyerekek? Folyik még Petike orra?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

az enyém és az Áron orra folyik,köhögünk is kissé, nem vészes, de Péterke jól van:-)

Ma sikerült reggelről gyors ütemben elültetni a krumplit a kertbe, apának csak 11re kellett ma menni ügyintézni.
Áron élvezte, de a robi kapától nagyon fél :roll:

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok :D

Csak magunkról, mert a munkahelyről jelentkezem, és még készülnöm kell a déli órámra.

Tegnap Rugóval bementünk Db-be busszal délután, elmentünk G. munkahelyére az autóért, aztán meg jöttünk ki Böszörménybe, mert volt egy szakok közötti vetélkedő a tornacsarnokban. Rugó teljesen oda volt meg vissza, kapott egy andragógia pólót (a lábszára közepéig ért), ott ült a csapatban, és volt feladat, amiben részt is vett. Amikor nem koncentrált, akkor meg kollégák meg hallgatók játszottak vele, lufikat dobáltak neki, meg Rugó megpróbált korárlabdát kosárra dobni :lol:

Nagy szám volt, szerintem nagyon jól érzete magát. Volt ingyen dzsúz, puffasztott rizs meg alma, abból meg megtömte a hasát. Hazafelé mekiztünk, este ki is dőlt hamar.

Nekem folyamatosan éjszakáznom kell. Lemondom a holnapi angolt, lehet, mert nem tudok készülni semmit ma éjjel sem. De nem tudom, lehet, összekapom még magam, mert utána kedden megyek legközelebb.

Otthon már alakul a rend, ma visszapakolnak Gáborék, de mire mi hazamegyünk Rugóval, már apósom nem lesz ott 8)

Képeket majd a festés után csinálok, most majd hétvégénként egy-egy helyiséget festünk ki.

Betegeskedőknek jobbulást.

Fruzsi ügyes.

Maggie, ez a bowling jcsak ó lehet :wink:

Szendvics-evés, készülés,. és megyek, megtartom a harmadik órámat is ma :arrow:

Bocs, hogy csak magunkról.

Kép
vindolanda

Sziazstok!

Megvagyunk! Ma voltunk fodrásznál. Végre!!! Befestették világosra, le is vágták kicsit, I-nak is hajvágás volt, Emma jól elvolt.

Gyors ebéd és műr alszik is.

Tegnap de-t itthon voltunk, lent rajzolás, motorozás, du-án séta a DM be, apuhoz, bicózás, hinta....picit néha még nyűgi..de nem is nyűgi, csak nem tudja az érzéseit kezelni, reagálni..most ez után olvasok. nem hisztis, rossz..csak néha nem tud 1-1 helyzettel mit kezdeni.

Este is ismét azt szeretné hogy addig bent legyünk míg el nem alszik..:-( áááááá mindig kitalál valamit visszahivogat, hiszti, sírás...tegnap hagytuk sírni 5 percet, mikor lenyugodott megölelgettük stb..aztán egyedül el is aludt. Miért kell ezt eljátszani 3-4 havonta???na mindegy.
egyébként most azt is emlegeti hogy fél...azt nem szeretném..én is félős vagyok.

Emma köhög nagyon mélyről, pincurkát taknyi,.. ennyi..:-(
én is taknyos vagyok. picit.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Fruzsi ügyes volt egyedül is, nem sírt egyszer sem :) Hazafelé mondtam neki, hogy holnap nem megy oviba, erre elkezdte görbíteni a száját, és mondta, hogy de, én is! :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Fruzsi de ügyes, és hogy megszerette az ovit :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Fruzska :) :) de édes lehetett :)

Móni,szerintem kihagyjuk,B. ma is lázasodott :( szerintem uazt játssza el,mint Míra :(

:arrow: dógozni :?

KépKép
viranka

Sziasztok! :)

Csak életjel, még rendben minden. :)

Csak nagyon hosszúak a napok...

Mindenkinek jó délutánt, én ledőlök picit.

Maggie, NEM vagyok szupermami...

Kép
Kép
Kép
zdori

Helló, csajok!
Gyorsan bejelentkezem...

Móni, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN a gyógyult Gergőci! :-)

Mesi, Ti hogy vagytok???

Regi, begyógyul hamar Szeli sebe, ezek a nagyobb sérülések folyton lejöhetnek, de pikkpakk rendbejön.

Maggie-m, aranyos vagy, de igazából ez a 4 kiló meg sem látszik rajtam, majd ha sikerült legalább 10-et leadni, boldog leszek. Mozogni sajnos semmi időm, pedig lelkes voltam, legalább a kajára tudok figyelni általában. Neked sok erőt, és minden más fogyizónak is!!!

Vindo, sporty Rugó :-D Édes lehetett!
Hát, Te nagyon bírod ezt a hajtást, én legszívesebben csak feküdnék...

Kaqk: egy frizurakép? Nagyon édes a babó! :-)

Heni, jobbulást Nektek Áronkával!

Dóri, akkor is hős anyuka vagy nekünk! ;-)

Panndi, szuperügyesek a lányaid, de ezt már tudtuk! :-D

Dettyk???

Nem tudom, mi van a héten, de két napot fájt a fejem, amitől alig tudtam dolgozni, az mára elmúlt, azóta a derekam fáj nagyon, és bár alszik általában tűrhető mennyiségekben, olyan vagyok, mint a mosott hm-hm. Ez a tavaszi fáradtság? Inkább szellemi fáradtságnak tűnik, egyik feladat jön a másik után és egyik sem egy lejtmenet. Tuti út a kiégéshez? ;-)

Hm, amióta orrcseppezünk (antibiós orvostól), Ádi egyáltalán nem náthás... :shock: csak ugye ezt nem használhatjuk állandóan...
irina

bár alszik = bár alszOM
irina

Halihó!

Fürdésidő van megint, de Bercó még vacsorázik. Bundás kenyeret sütöttem, azt eszi nagy hévvel. Eztán fürdés és szerintem megint sikerül majd bealudnom mellette.
Irina, valahogyan így vagyok én is. Majd megint elkezdem a magnéziumot enni, akkor talán jobb lesz a helyzet. Nem gondolkodtál még Te is ilyenen? Ennyi meló mellett meg nem nagyon csodálkozom azon, hogy fáradt vagy.
Én egyelőre nem érzem a derekamat, pontosabban nagyon is érzem. Meg a lábam is fáj, kicsit túltoltam a dolgokat. Pedig lenne még itthon mit csinálnom. Öregszem, na.

Zdori, Drága, remélem nem vetted sértésnek. De tényleg ámulattal figyelem, hogy mennyi mindent csinálsz szimultán. Tiszta szívemből azt kívánom, hogy mindig ilyen tettrekész, energikus, optimista légy!

Panndi, ez igen! Fruzsi igazán ügyeske. Zsófival sokat volt együtt a nap folyamán vagy önálló életet él?

Kaqk, jobbulást akkor mindkettőtöknek!

Vindo, jó kis program lehetett ám. Nem csodálom, hogy Rugó elvarázsolt mindenkit. :lol:
dmaggie

Irina, nem mindig a meleget érzed meg? Nem akkor fáj a fejed. A mai napot mi is megéreztük a gyerekekkel is bent, eléggé zizzentek voltak. Semmi durva dolog nem történt, de másabbak voltak.
A fejfájásokat én is utálom egyébként, szerencsére most elkerült. Meg egyre többször inkább beveszek valamit, nem halogatom, mert akkor nekem is napokig tartana. A fájdolomcsillapító mellé még szoktam használni no spat, meg B6-ot is. Egyszer egy irtózatos migrénes roham alkalmával a mentősök is ilyen koktélt adtak be.
Amúgy nem nagyon szoktam csak úgy kapkodni a gyogyókat, de ez valami utálatos dolog tud lenni.
dmaggie

Maggie, de, szerintem a melegfront volt, de ennyire durván ritkán szokott kiütni... még a menzesz szokta ezt csinálni, de változó erősségben. És semmilyen gyógyszer nem hatott. :shock:
Köszi, a magnéziumot (és a nospát) megfontolom, jól jön bármilyen segítség!
Neked a lábfájáshoz mielőbbi javulást, Te is aztán rendesen ki tudod készíteni magadat.... ;-)
Szóval csak csínján.
Én is érzem az öregedést, hogy fogok én még egy gyereket kihordani és megszülni? :lol:
Puszi!
irina

Maggie, emlékszem, hogy migrénes vagy, tényleg szörnyű lehet... gondoltam is rád kedd-szerdán, örülök, h nem fájt a fejed.
irina

Irinám, egy idő után szinte egyik sem tudja csillapítani, ha úgy igazán belelendül a migrénem. Most Quarelint ajánlott az orvosom, elfogadtam. De tényleg csak végszükségben használtam eddig. Már nem emlékszem, hogy a fejfájás szakrendelésen mit ajánlottak. :roll:
A lábam csak a fáradtságot érzi talán. Bár nagyon durva visszereim is vannak az egyik combomon, lassan meg kellene mutatni egy érsebésznek, mert a kencék egyáltalán nem használnak. Gondolom a hosszas álldogálás a vasalóállvány mellett nem tett neki jót. :wink: :lol:

Nyugi, bírni fogod. :lol:
dmaggie

Maggie: :-)
A qualerint anno erős menzeszfájdalmakra próbáltam szedni, de nem vált be.
Ha fáj a fejem, mindig azzal vigasztalódom, hogy akkor migrénesek hogy szenvedhetnek...
Visszér: tényleg fontos kezeltetni.
Nálunk főleg S-nak van...
irina

Hát ez hülyén jött ki, szóval nem élvezem, hogy a migréneseknek fáj a fejük és jobban, hanem arra gondolok, hogyan léteznék migrénesként, és ez erőt ad. :roll:
irina

Irina, jobbulást!

Bálintnak is!

Zsófiék külön vannak alapvetően, de étkezéseknél és az udvaron együtt. Már este is szomorkodott, hogy holnap csak Zsófi megy oviba :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Irina, én értettelek. :lol:
Most nagyon meg is ijedtem, a keresztfiunk anyukájának mélyvénás trombózisa lett. Tőlem egy évvel fiatalabb. Neki még több és csúnyább visszere van. De pont a jobbik lábában keletkezett a trombózis. Ő is hívott a kórházból, hogy azonnal megadja az érsebésze számát, ha már őt nem tudja megoperálni mostanság, legalább én nézessem meg. Csak mi éppen mással voltunk akkor elfoglalva. Komolyan venném, csak egyelőre azt kellene elérnem, hogy találjak egy jó orvost.

Panndi, akkor azért megvan a támasz. Egyem is meg, milyen kis közösségi emberke.
dmaggie

Jó reggelt!

Rugó sikeresen aludt tíz órát az éjjel, olyan, mint a mosott sz...r. Eszeget, mesét néz. Nekem el kellene kezdenem takarítani. G. délelőtt még elment munkaügyben, de azt mondta, délelőtt jön haza. Pályázati határidejük volt szerdán, azóta pihengetnek, veszik ki, amit éjszaka elhasználtak, munkaidőt.

Visszerek :shock: :?

Nekem szerencsére nincsenek, nincsen hajlamom sem rá... DE tessék kezeltetni :!:

Irina, kapd össze magad :!:

Én csak bamba vagyok, de most három nap itthonlét jön, majd feltöltődöm.

Rugó első kérdése: Másik autó hol van?
Sokszor emlegeti az óvodát, oda akar járni.

Észrevette, hogy notebookozok, jajgatni kezdett :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!
Bálónak a legjobbakat (bocsánat, ez tegnap este lemaradt...)!!!

Vindo, sajnálom a kialvatlanságot! Ádi átlag 11 órát alszik összesen egy nap (napközben + éjjel), és épp tegnap buktam ki azon, hogy nem tudok még egy 3,5 évest, aki este 10-kor alszik el, és utána már én is dőlök az ágyba. Valamit tennünk kell ezügyben.

Hát ez tényleg nem a mi hetünk. Ádi minden reggel közli, hogy nem akar oviba menni, ma végre sírt is emiatt. :-( Megkérdeztük az óvónőt, ők semmit nem vettek észre (konfliktust mással). Délután csicseregve hozzuk el onnan mindig, úgyhogy ott már nincs baj, csak a beadáskor még. Hát nem tudom, mi ez.

Á, egy kollégám is felhúzott tegnap, pedig nem akarta, tudom, a lényeg az, hogy én beosztásban eggyel felette vagyok. Arra panaszkodtam épp, hogy konferenciaköltségeket most már nem térítenek nekünk jóformán, és nekünk kell saját pénzből mindent állni, mire mondta, hogy képzeljem el ezt az ő beosztásában kapott fizetésekből.
Na erre úgy mondtam volna, hogy igen, de nekem meg gyerekem van, plusz nem kevés svájcifrank-hitelem 20 évre. :evil:
irina

Jó reggelt!

Irina: tudom, nem lesz tőle jobb kedved, de a 3-6 éves gyerekek átlagos alvásigénye 10-12 óra. Szóval Ádi tökéletes a 1 órájával. Zsófi 12 órát alszik kb egy nap, este nyolctól reggel hatig, és ebéd után kb 1-től 3-ig.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Irina Gréta se akar oviba menni, minden reggel lelki beszéd van :roll:
Óvónéni mondta, hogy a kicsik "megkergültek" feladatokat látványosan unják, nem fogadnak szót, kúsznak, másznak alvás helyett.
Tegnap már kint voltak velük délelőtt mert másképp nem bírtak velük :D
Ez a levegőben van, mindenki érzi a tavaszt :D
Én tudok olyan gyereket aki este 10-kor fekszik le és te is ismered. Igaz sokat nőtt az utóbbi hónapokban és lehet már meg se ismernéd :wink:
Szőke hosszú haj, szép barna szem és a beceneve születése óta cica, ha Mónikának hívják utálja és be se áll egész nap a szája :D
Kitaláltad kire gondolok?

Csajok aki ráér és épp nem betegek egy minitali mostanság valahol?

Vera jobbulást a drágának+++

Vindo jó ki program lehetett :lol:
Kocsit hiányol és nem a nagypapát 8)

Kaqk egy pocakfotót nem teszel fel?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Nálunk is 11 óra Péterke alvási igénye. Este 9kor bújnak ágyba, legkésőbb f10 mire elalszik és f7kor kel. Délután meg 1-3 ig alszik.

Ároné 12-13 óra.

itt esik az eső :evil:

tegnap délután játszóztunk egy jót:-)

Heni
KépKép
heni81

Naposabbat :)

Irina,én is kiakadnék ha este 10kor dőlnének ki,akkor már én is alszom :) elhiszem h. kolega kiakasztott :( tényleg ez az egyetemek összevonása v. micsoda Titeket is érint?

Móni,ki is lehet ez a kiscsaj? nem is tudom :)

Bálint reggel 6kor kel aztán jobb esetben alszik 1-3ig(néha kihagyja az oviban is) aztán este legkésőbb n9kor fektetés és 9re már alszik mind2 :)
De ma éjjel is 3tól f5ig alig aludtam :( megint felment a láza,szenvedett,hol szomjas volt,hol a ZORROm folyik-ot skandálta,hol pisilnie kellett,aztán hánynom kell felkiáltással felült(persze nem hányt de ilyenkor lavór elé és megnyugszik).Legalább azzal nem jött h. éhen akar halni :) aztán M.kelt f7kor onnantól veszekedtek,piszkálták egymást.Jól esett :)

Vindo,Rugó :) lassan be kell szereznetek még 1 kocsit :)

Panndi,Fruzsi szeptembertől jár majd oviba vagy Csanába?

Ovit Bálint várja,amikor itthon van :) olyankor első nap lelkesen megy :) aztán jön az alig akar bemenni,nyakamat fogó szorosan ölelő pusziszkodás,nehezen bemegy :) ablakhoz rohanás és amíg kiérek a kapun addig integetünk egymásnak :)

:arrow:

KépKép
viranka

Csajok, köszi! :-)
Nem akartam panaszkodni, nem lóg ki a fenekünk a nadrágból, de úgyse lát bele senki a másik költségeibe, szerintem felesleges ilyen megjegyzéseket tenni, amiket fent is idéztem.

Panndi, Móni, Verus, akkor megnyugodtam az alvásdolog felől. De örülnék, ha már 9-kor aludna Ádi, nem baj, ha reggel előbb kel. Majd átszoktatjuk, de eddig 3,5 év alatt sem sikerült...

Móni, akkor ez egy kerge hét az ovikban...:-) Cicust figyelem ám a blogodban, de tényleg irtó sokat változott. Igazi kis hölgy már!

Verus, minket egyelőre nem vonnak össze, ha vmi történik is, az max az, hogy megszűnünk. Egyszer szeretném már magam kvázi biztonságban tudni...

Jelentem, a Westend előtt virágoznak a cseresznyefák! :-D
Ádi fagyiért nyúz egész héten...
Itt csöpörög az eső és sötét-borús az idő, viszont meleg van, reggel már 13 fok volt. :shock:

Na megyek dolgozni, majd visszanézek még.
irina

Ui:
Verus, jobbulást Bálónak!!! Mit kapott el?
irina

Sziasztok!

Báló.:-( jobbulást!

Emma alvása is 9-7 és napközben 1-3 ig.

Még mindig nagyon szakadósan köhög+ taknyos lett..:-(
De a kedve jó..enni nem sokat..:-(

pocakfotót majd igyekszem..:-) bár ...

na mennem is kell hív

KépKép
kaqk
Debrecen

Csillám,gőzőm sincs :( kötőhártya gyulladása van,néha köhög,de nem vészes :( Mírának is ez volt múlt héten :( szerdától péntekig lázasodott,aztán semmi baja nem volt :) vagyis neki mandulagyuszi volt a dg.
Cseresznyefa :) nálunk folyamatosan nyílnak a korai mini tulik :) olyan szépek :) és rügyeznek a fák :) :)

de megint felment neki :( kapott algopirynt és most alszik :shock: :(

KépKép
viranka

Vera: doki mit mond?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok! :)

Betegeknek gyors jobbulást!!!

Fáááááradt vagyok... Nem tudok éjjel aludni rendesen... Forgok-forgok, már amennyire bírok... De különben minden rendben. :)

Megyek, sok a tennivaló, persze, mint mindig...

Kép
Kép
Kép
zdori

Kaqk,szerdán azt mondta tüdeje tiszta,torka nem piros :) remélem holnapra már nem lesz lázas :) max. megyünk ügyeletre,de nem lesz lázas,nem lesz lázas :)
előbb hűtőfürdöztünk :( 39,6 volt aláza csillapítóval együtt :( de több,mint 1 fokot lement :) már dumál,vonatozik :)

KépKép
viranka

Vera: nem lesz lázas, nem lesz lázas........................

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Voltam ma védőnőnél, Gáborral minden rendben, az elmúlt öt hétben 20 dekát híztam :lol: Ennek örömére mióta hazaértem, eszem :wink:

Verus: csanába fog járni heti három délelőttöt, Zsófi meg megy rendes oviba, és ott már ott is fog aludni. Fruzsit meg elhozom ebéd után. Fura lesz, hogy Zsófi egész nap nem lesz itthon :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ja, és jobbulást továbbra is!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: 20 dkg? nem semmi vagy..:-) Gábor baba jól van ez szuper!

Biztos furcsa lesz h Zsófi nem lesz otthon.. :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

:shock: :shock: Jöttem volna olvasni de tegnap kora délután óta nem írt senki :shock: :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi Zsófi nagyon fogja élvezni az egész napos ovit :D
Te meg nem fogsz unatkozni, ott lesz Fruzsi meg Gábor baba :D

Vera na mi újság?
Láz nem volt, az tuti :)

Kaqk Emma hogy van?

Mi hajnalban keltünk, törphercegem 4. fogacskája áttörni készül és a kisPasi ezt nagyon nehezen viseli. Majd 1 órán keresztül sírt és sírt vigasztalhatatlanul. Persze most fáradt akárcsak az anyja :)

Olyan szépen süt a nap már kora reggel, szerintem rendbeteszem a teraszt pötinek és kint is randalkázhat majd :D
Cicusomnak meg ott az udvar 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csatlakozom...nincs sok olvasni való :?

Gergő 4. fogacskája..hurrá....hát igen, a pasik nehezebben viselik a fájdalmat... :)

Itt is kora reggel óta süt a nap.:-)

Reggel pincurkánk is rúgkapálásba kezdett..:-)

tegnap pizzát és piskóta tekercset sütöttünk..:-)
mennem kell megnézni a dolgozó lányomat...vmit kalapál..
:lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Verus, Báló???

Panndi, +20 dkg az szép ;-)

Móni, szegény fogacskás, de legalább áttört! :-) Pihenj délután, ha lesz időd! ;-)

Tényleg nem tolongtunk itt...

Fiúk nagyszülőzni mentek, én itthon dolgozom (ezt hogy utálom, h hétvégén is, de muszáj). Majd sétálok egyet napközben, hogy felderüljek.

Egy kérdés: aki adatott kullancsoltást: Ádi egyet kapott még régebben, a 2. oltást hány éves korában kell kapnia? 3 körül vagy 6 éves kora körül? Nem emlékszem rá.
irina

Sziasztok!

Remélem kicsi betegek jobban.. +++++ :)

Nálunk ezen a téren Domi még trutyiorras.. :D ha értitek.. :)

Nagy a készülődés ma jön kutyus haza.. reggel elmondtuk a fiúknak,hogy lesz és mit szabad és mit nem..ha itt lesz akkor úgy sem figyelnek arra amit mondunk.. :) nagyon várják.. :)

Irina egy jó kis finom kávé csoki,vagy fagyi pihenés képen? Ezt találtam az oltásról :

Kullancs-encephalitis elleni védőoltás::

Mit kell tudni a védőoltásról?

Magyarországon két oltóanyag van forgalomban.

Az egyik fájtában külön van 1-12 éves korú gyerekeknek, illetve 12 éves kor feletti személyeknek.

Az alapimmunizálás 3 oltásból áll. Az első oltást követő 1-3 hónap múlva kell beadni a 2. oltást, és ezt követő 9-12 hónap múlva a 3. oltást.

Amennyiben gyors védettség kialakítása szükséges akkor a 2. oltást, az elsőt követő 7. napon, a 3.-at pedig az oltás megkezdését követő 21. napon lehet beadni.

A védettség legkorábban a második oltást követő 14 nap múlva alakul ki.

A hosszan tartó védettség biztosítása érdekében 5 évenként emlékeztető oltás szükséges.

A másik fajtában külön van 1-16 éves korú gyerekeknek, illetve 16 év feletti személyeknek oltóanyag.

A védettség kialakításához ennél is 3 oltásra van szükség. A második oltást az első után 1-3 hónappal később, a 3. oltást a második után 9-12 hónap múlva szükséges beadni. Amennyiben gyors védelem kialakítása szükséges, abban az esetben a 2. oltás az első után 14 nappal adandó.

5 évenként emlékeztető oltás szükséges!

Remélem segít neked.. :)

Én megfőztem holnapra is,úgyhogy most pihi lesz.. :)
varga tünde

Tündi, köszi szépen!
Csekkoltam, nem egy, hanem két kullancsoltást kapott Ádi még 2009-ben. Majd megkérdezem a gyerekorvost, hogy kapjon-e most, vagy ráér pár év múlva, mert elvileg 2 oltás után is már immunizálódik.
A fiúk biztos odáig lesznek a kutyustól! :-)
irina

Halihó!

Mi nem keltünk nagyon korán, hétkor. Igaz, én már csak feküdtem akkor, próbáltam valamilyen elfogadható pózt találni, jól elgémberedtem, mert persze Bercó átjött hajnalban.
Mondta reggel, hogy: Most szépen aludtam, nem rugdostalak... :lol: apa szerint meg, dehogynem. :lol:

Közben felöltöztettem. Csak most vette le a pizsijét, (egyedül) és pisilt is, aztán egy szál szerszámban kiment a teraszra Dávid után, ott figyeli, hogy "gyúr" Dávid. :lol:

Mónikám, szegénykém. Emlékszem még, hogy milyen borzasztó tud lenni a fogzás ideje. Jaj, még nem is gratuláltam. Nagyon ügyes vagy a felülésekkel.
Gondolatban már én is tornázok, csak a tettekig kell eljutnom. :lol:
De most majd hátha. A Kedvest is próbálom rábeszélni. Most egy kicsit megijedt, utánaolvasott a bajának (bambuszgerinc) és ettől beparázott kissé. Hátha eléggé ahhoz, hogy végre rávegye magát a mozgásra.

Kaqk, csodás lehet!

Viranka, jobbulást Bálintnak!

Zdori, óvatosan.

Irina, jó munkát mára! Hú, nagyon fegyelmezett vagy, hogy ennyire nyomod a melót, én biztosan elcsábulnék.

Tünde, de izgalmas.
dmaggie

Én meg nagyon ügyes voltam, gyakorlatilag készen van az ebéd. Bár a lángost még ki kell majd sütni, de az már nem nagy dolog. Esély volt rá, hogy elugrunk Nánásra, egy röpke vásárlásra, de nem jön össze. Azért úgy készültem, hogy Dávidnak legyen ebédje, ha mégis mennénk. Gergő most barátozik, nincs itthon.
dmaggie

Sziasztok!

Köszönöm Bálint jobban :) Igaz hőemelkedése volt de.meg úgy horkol a másik szobában h. az Apja megírígyelhetné :lol: :? de legalább éjszakát végig aludta,reggel 7 előtt kelt fel,h. pisilnie kell és folyik az orzzom :) :) tegnap este elalvás után kínomban bekentem mellkasát a kb. 4 éve lejárt Baby loof-fal :) de könnyebben vette a levegőt :)

Móni,pihenj kicsit :) pasik már csak ilyenek :?

Maggie,gyorsan menj el érsebészhez,ne húzd sokáig a dolgot!!!!!!

Irina,sétálj kicsit,ülj be a fincsi cukishoz egy szelet sütire és máris gyorsabban fog menni a munka :)

Tündi,de izgi lesz :) :) gondolom fiúk nagyon várják :)

Panndi,Fruzsi hogy bírta a cirkuszt? de. előadáson voltatok?

Na most a kullancsos oltást nem értem,vagyis meg kellene néznem :) mert 2öt tuti kaptak, a 3.ra nem emlékszem,de akor nemsokára oltatni kellene őket :)

:arrow: teregetni,aztán fűzni kicsit :) olyan klassz mintákat néztem ki :) amikhez vehetem a gyöngyöket :) de a gyöngyösboltos pasival összehaverkodtam,így kicsit olcsóbban kapom őket 8) + rendelt matracot tőlem :)

KépKép
viranka

Sziasztok Lányok!
No itt vagyok újra- kicsit zavaros volt a hét, mi is lebetegedtünk, indult egy már szokásosnak mondható náthával, aztán taknyi, köhögés, Zsuzsunál krupp-gyanús köhögés, Gergőnél 39 fokos láz, de szerencsére mára már "csak" a hurutos köhögés, és szaftos taknyolás maradt....

Móni!
Olvastam, hogy gyógyultnak nyílváníttattak a gyerekek! Nagyon örülök neki!
Fogacskát sajnálom, hogy ilyen fájdalommal nő...

Irina!
A szombati munka miatt nem irigyellek, de legalább nyugalom van... :wink:

Viranka!
Örülök, hogy Bálint jobban!
Vegyed csak a gyöngyöket, nagyon szép dolgokat tudsz csinálni és úúúúgy irigyellek miatta!

Tünde!
Dominak jobbulást! De jó, kutyus!!! :)

Maggie!
Nyami lángos!
Milyen üzlet van Nánáson?

Kaqk!
Jaj, már a Picurka is mozgolódik? De jó!
Emma mit kalapált? :)

Kép
gica1

Sziasztok, jövök én is.

Sajnos a másik gépen (ami R. szerint az enyém) még nincs net, így aztán nem nagyon tudok jönni.
Mi eddig vásárolgattunk balkonnövényeket, sziklakerti növényeket, meg baumaxban is voltunk. Épp hazaértünk, megyünk majd ki kertészkedni. Várjuk aput, ma délutánra jelentkezett be.

Kinn szép idő van :P

Aludtam nyolc órát tegnap, fitti vagyok.

Betegeknek jobbulást!

MOst ennyi, de lesz már notebookom holnaptól, és jövök ám. Írogatok majd megint, mint a régi szép időkben :oops:

Meggylevet iszok.

Kép
vindolanda

Irina, szerintem Ádinak tavaly kellett volna kapnia a harmadikat. Fruzsi tavaly 1 évesen kapta az elsőt, egy hónap múlva a másodikat, és most fogja a harmadikat.

Vera: cirkusztól mindkét lány odáig volt, este hatkor kezdődött az előadás, volt egy rövid szünet, másfél órás volt, de simán végigülték, Zsófi majdnem sírt, mikor véget ért :) Fruzsinak ez volt ugye az első cirkusza, de hazáig mondogatta, hogy cirkusz, bóhoc, cirkusz, bohóc, szóval nagyon élvezték :lol:

Móni: éljen a fog! :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Voltunk a Dávid meccsén, nyertek, de a poén az lett, hogy Bercó lehányt. Szegény, nem tudta, hogy mi történik, kérdezte is, "Anya, mit csinálok?"
Gyanítom, hogy elrontotta a gyomrát, délelőtt begyümölcskaramellázott. Hiába szóltunk, hogy nem lesz jó vége. Most alszik. De egy tálka oda van készítve mellé.
Én meg mosom a ruháinkat.

Viranka, éppen tegnap este kaptam meg a telefonszámot, fel fogom hívni. Ügyesen bizniszelsz. :wink: :lol: Így is kell. Szerintem én is bekentem volna, de akkor segített is legalább. Mi is fel vagyunk szerelkezve ilyen dolgokkal.

Gica, jaj. Gyógyuljanak meg gyorsan a gyerkők! Nánáson egy varroda van, ott lehet jó áron zakókat, öltönyöket venni. Azt szerettük volna megnézni. Az öcsém már ma sikerrel járt, 3, illetve 1,5 ezerért vett zakókat.

Panndi, de jó. Melyik cirkusz volt? Neked mennyire tetszett az előadás? Az igazságot megvallva, nekem csak az Eötvös Cirkusz tetszett eddig még. Arra szívesen elvinném Bercót is.

Vindo, jó kertészkedést!
dmaggie

Sziasztok!

Nemrég értünk haza. Dínókiállításon voltunka Természettudományi múzeumba meg sétáltunk egy hatalmasat a kopaszi-gáton. Nagyon jó volt de elfáradtunk mindannyian.
Majd holnap hozok képeket.

Mennem kell Gergőmentesíteni, legóznának Z meg cica :arrow: :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: