Itt vagyok
Csak magunkról, mert a munkahelyről jelentkezem, és még készülnöm kell a déli órámra.
Tegnap Rugóval bementünk Db-be busszal délután, elmentünk G. munkahelyére az autóért, aztán meg jöttünk ki Böszörménybe, mert volt egy szakok közötti vetélkedő a tornacsarnokban. Rugó teljesen oda volt meg vissza, kapott egy andragógia pólót (a lábszára közepéig ért), ott ült a csapatban, és volt feladat, amiben részt is vett. Amikor nem koncentrált, akkor meg kollégák meg hallgatók játszottak vele, lufikat dobáltak neki, meg Rugó megpróbált korárlabdát kosárra dobni
Nagy szám volt, szerintem nagyon jól érzete magát. Volt ingyen dzsúz, puffasztott rizs meg alma, abból meg megtömte a hasát. Hazafelé mekiztünk, este ki is dőlt hamar.
Nekem folyamatosan éjszakáznom kell. Lemondom a holnapi angolt, lehet, mert nem tudok készülni semmit ma éjjel sem. De nem tudom, lehet, összekapom még magam, mert utána kedden megyek legközelebb.
Otthon már alakul a rend, ma visszapakolnak Gáborék, de mire mi hazamegyünk Rugóval, már apósom nem lesz ott
Képeket majd a festés után csinálok, most majd hétvégénként egy-egy helyiséget festünk ki.
Betegeskedőknek jobbulást.
Fruzsi ügyes.
Maggie, ez a bowling jcsak ó lehet
Szendvics-evés, készülés,. és megyek, megtartom a harmadik órámat is ma
Bocs, hogy csak magunkról.