Sziasztok Lányok
Vadvirág
Remélem sikerült átvészelnetek a mai napot...sok-sok erőt kivánok Nektek az elkövetkező időkhöz és sokat gondolunk Rátok

Bea
Igen, mi is 50-es ruhákért szaladtunk el mikor hazajöttünk a PIC-ről végre, mert annyira óriási volt rájuk az 56-os

Mi is jól kihasználjuk a ruhákat

Lilcsike mostanában hajra "gyúr" a bordikáin meg zongorázni lehetne

Márti
Gratulálok a gyerkőcökhöz

Megnéztem a fotóalbumotokat és nagyon szépek vagytok mindannyian

Mi 40 és 42 cm-er születtünk csak a súly volt kicsit kevesebb...1150 ill. 1700 g

Most Lilcsike 74-es, Gergő pedig 80-as ruhácskákat hord
Zizi
Sajnálom, hogy a Párod négy napig odavan... Van segitséged vagy egyedül vagy a gyerkőcökkel?
Eri
Nem tudom, hogy ez vigasztal-e, de nálunk is erős volt ma a szél viszont egész nap havazott és igazán csodás a táj

Nagyon szépen diszitik a várost, napról-napra szines égőkbe öltöztetik a házakat

Csilla
Én is Boldog szülinapot kivánok a gyerkőcöknek igy utólag és neked drukkolunk ám
Lányok
Gergő már annyira bátor, hogy ma felállt a kádban+az etetőszékben+kivülről a rácsos ágyának a matracára és ott lógott a rácson...

Lilcsike meg megy utána és Ő is szeretné ezeket csinálni

Volna egy kérdésem: Néhány hónapja beszélgettünk itt babakocsikkal kapcsolatban és valaki rakott fel képet a kocsijáraól amit azt hiszem árverezés útján vett meg. Milyen márka volt ez és mekkorára lehet összecsukni? Bocsánat, hogy már megint ezt a témát hozom fel, de a gyerkőcök kezdik sajnos kinőni a P.P.-os hordozót ami azt jelenti, hogy decemberben át kell Őket ültetni a nagyobb autósülésbe de ez egyben sajna azt is jelenti, hogy már nem tudunk ezzel a babakocsival vásárolni járni, mivel a váz mellett a normál ülőfelületeket is be kéne tenni a csomagtartóba, viszont az a Puntoba nem fér be gyógytornára viszont azzal hordom Őket. A lényeg, hogy kicsire csukható kocsit keresünk, és fogalmam sincs milyet vegyek. Nem akarok egymás mellettit, mert az az áruházak pénztáránál nem fér ki meg otthon a járdákon sem mindenütt...
Van valakinek javaslata esetleg?
Puszi:Dorsi