Tike,
hogy vagy? Minden okes?
Dodi,
pocak
Verdát ma elvitték

De ilyet szerintem simán bevállalhatsz használtan valahonnan, mert tényleg nagyon jó minőség, és rendesen össze van rakva. Mondjuk az autósüléshez nincs talp szerintem (legalábbis nekünk nem volt, pedig minden cart megvettem hozzá)
Te meg az öregedés témaaaaa?????? Kabbe!
CundA-ba holnap ebédidőben kirohanok, hátha látok valamit...
Lois,
hát, Hévízes beszámolótól nem lettem túlságosan lelkes
Lenyúltam az ötletedet, és szandálcipőt vettem Nimródnak... imádjuk!
Szonibaba,
ma van egy teljesen jó szálloda Sopronban, ha érdekel, szerintem ez jó romantikázós-elvonulósnak (bár ha lehetne, én is inkább a felpattanokarepülőreéselmegyekRómába verziót választanám)
Babakocsi szép, köszi, de ennél is könnyebbet szeretnék...
Az ismert márkák között meg nincs ilyen könnyű, így szerintem be kell vállaljak egy gagyibbat majd... végülis csak 6-8 hónapra veszem, amíg mózesezünk, utána itt a szuperkönnyű MacLaranem!
Az eddigi legkönnyűbb az Espiro Vector Lite:
Váz 4 kg, Váz mózessel 8 kg, Váz sporttal 1o kg...
Csibe,
csak most, csak neked, tegnapi pocak:
Nyuszi,
mamatali április 15 bevésve
Játszóházazás nekem pénteken és csütörtökön is jó, jövő héttől ezt a két napot itthonról dolgozom
De ahogy olvasom, péntek lesz.
Rohangálós babakocsinak szerintem ami Boonak volt Hauck, az teljesen jó, és nem is drága...
Óraállítás - nálunk egyenlőre semmi gondot nem okozott, később kelt (a régi idő szerint) a déli alvásnál már fél órát visszacsaltunk, és este este is. Holnap tuti fáradt lesz, és bölcsibe is megy úgyhogy korán fekvés lesz...
Katy?
Ikokaaaa?