A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

ohho...
köszi Dodi!!!!
nekem már totál kiment a fejemből...

Kép
Kép
csibe83

Tike,

hogy vagy? Minden okes?

Dodi,

pocak :lol: :lol: :lol: :lol:

Verdát ma elvitték :? :( :( :( De ilyet szerintem simán bevállalhatsz használtan valahonnan, mert tényleg nagyon jó minőség, és rendesen össze van rakva. Mondjuk az autósüléshez nincs talp szerintem (legalábbis nekünk nem volt, pedig minden cart megvettem hozzá)

Te meg az öregedés témaaaaa?????? Kabbe! :twisted: :lol: :lol:

CundA-ba holnap ebédidőben kirohanok, hátha látok valamit...

Lois,

hát, Hévízes beszámolótól nem lettem túlságosan lelkes :cry: :cry: :cry:

Lenyúltam az ötletedet, és szandálcipőt vettem Nimródnak... imádjuk!

Szonibaba,

ma van egy teljesen jó szálloda Sopronban, ha érdekel, szerintem ez jó romantikázós-elvonulósnak (bár ha lehetne, én is inkább a felpattanokarepülőreéselmegyekRómába verziót választanám)

Babakocsi szép, köszi, de ennél is könnyebbet szeretnék...
Az ismert márkák között meg nincs ilyen könnyű, így szerintem be kell vállaljak egy gagyibbat majd... végülis csak 6-8 hónapra veszem, amíg mózesezünk, utána itt a szuperkönnyű MacLaranem!
Az eddigi legkönnyűbb az Espiro Vector Lite:
Váz 4 kg, Váz mózessel 8 kg, Váz sporttal 1o kg...

Kép

Csibe,

csak most, csak neked, tegnapi pocak:
Kép

Nyuszi,

mamatali április 15 bevésve :lol: :lol: :lol: :lol:

Játszóházazás nekem pénteken és csütörtökön is jó, jövő héttől ezt a két napot itthonról dolgozom :lol: :lol: :lol:
De ahogy olvasom, péntek lesz.

Rohangálós babakocsinak szerintem ami Boonak volt Hauck, az teljesen jó, és nem is drága...

Óraállítás - nálunk egyenlőre semmi gondot nem okozott, később kelt (a régi idő szerint) a déli alvásnál már fél órát visszacsaltunk, és este este is. Holnap tuti fáradt lesz, és bölcsibe is megy úgyhogy korán fekvés lesz...

Katy?
Ikokaaaa?

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

pocok!
szép nagy már a pocakod neked is...

mi kb 20perce keltünk :oops: :oops: :oops: :oops:
rég aludtam ennyit,de jól esett...
ma hozznak nekem egy babamérleget és ha tetszik akkor meg is vesszük
9ért...

Kép
Kép
csibe83

Nah, megjöttem a C&A-s portyáról, jelentem 26 ezerrel lettem szegényebb :oops: :oops: :roll: :roll: 8)

Pocok!

Jujjj, ennyire negatívan hangzott, pedig nem szántam ám annak, na akkor most jövök egy másikkal:

Hévíz nagyon bájos városka, nagyon rendezett, van egy helyes kis korzója, mi végigmotoroztuk oda vissza, ettem isteni Sacher tortát :roll:
Mindenképpen érdemes felmenni a szőlőhegyre, van fenn egy ősrégi templom a tetején (csak én néztem meg, a többiek az étteremben lábat lógattak, én meg altattam 8) ). Ahol ott ettünk a Római-pince nevű hely, nagyon kellemes, ajánlom :wink:
HA akarnátok Nimróddal is pancsizni, érdemes lenne átnézni a Kolpingba (kábé 1 km szerintem, talán lehet napijegyet is venni)
A szálloda nagyon jó, első vacsorát leszámítva tutti volt minden kaja, mindenki kedves, udvariasak, egy rosszalló pillantást sem kaptam el, mert a kölkömnek a kanálgépezés volt a passziója. (Bezzeg Botond szépen evett egyedül, de az én kölköm csak kis-fiókaként tátogott, a kezeivel meg rosszalkodott :? )
Szobák szuperek. Masszázson voltam, az is pöpec volt, másnapra tisztára izomlázam volt tőle. Van sok látnivaló a környéken (Sümeg, Keszthely, Afrika múzeum (zárva volt, mikor mi mentünk :?), kilátó (nem bírtunk felmászni meg tunyák vagyunk :oops:)
NA ez így már jobb??? :roll:

Pocakod nagyon csini :wink:

Akkor pénteken játszi??? Mindenkinek jó?

Dodi!

Te és az öregedés?? JA igen én is láttam, csak nem akartam belédmarni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Hülyevagy!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!
Én vadiújat vettem 14-ért. Én műszaki cikket nem mernék megvennék garancia nélkül.

Pocak!
Szandicipő nekünk is nagyon bejött most is, már vettem hozzá passzentos zoknikat is :roll:
Milyet vettél végül? Az a Dr. Step-et? (vagy mi is volt az... :oops: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!
Vagyogatok, de csak olvasóban, nem nagyon tudok semmihez sem hozzászólni (ritka jelenség, de biztos megviselt a tegnapi migrén, ami már egy hete tartott).

Romantikázás most csak belföldben gondolkozunk, max. 2 éjszakában.

Babás tali most pénteken lesz a szokott helyeteken? Mikor? Du.-?
Lehet elugranék Bodzival, de csakis a Crocsok miatt :lol:

Lois!
Miket vettél C&A-ban, hogy ennyit otthagytál? Én is filózok, hogy menjek-e de mostanában soha nem találtam semmi kihagyhatatlant, pedig 3 kölökre valóban is keresgethetek :?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok, én is vagyok, bár inkább csak olvasóban. Szélsőséges érzelmi hullámvasúton ülök, ahol időnként babakocsikat nézegetek, időnként meg üres petezsákokkal álmodok :twisted: :twisted:

Szonibaba: belföldben ajánlani tudom a bikali Puchner kastélyszállót, bár nem olcsó, de romantikázásra tökéletes, nagyon szuper a wellness része és nincs tömeg :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike!
Köszi, megnéztem. Nekünk ez nem a mi stílusunk :oops:
De azért szép :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sziasztok!

lois!
amúgy én sem vennék,pl légzésfigyelőt,de ez csak pár hónapra fog kelleni
és kipróbáltam ott.

pocok!
nagyon szép nagy már a pocakod...

én ma végül nem mentem át a c&a-ba,pedig nagyon mentem volna csak
a lustaság győzőtt...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

hát, én is érzem... fáradok hamar, és fújtatok mint egy igásló... nem tudom, mi lesz így velem még a végéig...

Boo,

na akkor képet, iziben a szerkóról :lol: :lol: :lol:

babakocsi:
Asszem döntöttem: bevállalom az Espiro-t :roll: :roll: :roll:
Vagy használtan 5Oért egyet, ami zöld, az autós része meg kék :? vagy új, garanciával 76ért rózsaszín, lila hordozóval, ami igazából tecc, mert akkor már legyen csajos :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval, asszem az új lesz, mert egyrészt ugye van garancia, másrészt rózsaszín, de nagyon 8) 8) 8) 8) , harmadrészt így talán nagyobb az esélyem eladni később. (ha meg bejön a sport része is, lehet hogy a MacLarent adom el, azt talán jobban árában meg lehet játszani...)

Lois,

CundAban én visszafogtam magam, csak 9el lett vékonyabb a pénztárcám, de mindezt kb 2o perc alatt, mert rohannom kellett vissza melóba...

Hévíz... na, ez így már barátibb :lol: :lol: :lol: :lol:

Péntek nekem még mindíg jó 8) 8) 8) Hova menjünk? Ha jó az idő, mehetünk valahova szabadtérre is!

Szandálcipő végülis Szamos lett, beszaladtam ide a Nagylajosra meló után, mert bekattantam hogy a Vaterás csaj cseszik válaszolni, a fiam meg bundás bakiban nyomta a 18 fokban...
Kép

Szonibaba,

bocs, a vasárnap teljesen kiesett a fejemből, akkor bonyolítottam a babakocsi-businesst... de legalább jöttök pénteken :lol: :lol: :lol:

Tike,

hullámvasutazás teljesen érthető... próbálj meg a hullámok tetején maradni :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nekünk is jó a péntek!! :D Igaza van Pocoknak,elvileg jó idő lesz,mehetnénk szabadtérre is,de a játszó is teljesen okés. :wink:

Mamatalira akkor ki jön,mert oda eléggé időben le kell foglalni az asztalt?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nimród ma újrakezdte a bölcsit!
Reggel a kocsitól állítólag egyedül sétált a kapuig magától, míg Apa szüttyögött, és ugyanilyen természetességgel sétált be a csoportszobába egyetlen Hüpp nélkül... tökjól elvolt, ott aludt, fél ötkor hoztam el...
Utána még egy óra játszótér, 6ra értünk haza, hulla fáradt volt, hisztizett is minden miatt, ha kapott vizet az volt a baj, ha nem, az...

DE: Szerintetek ez normális? Márminthogy kb két és fél hónap kihagyás után így veszi a dolgot. Komolyan aggódom, hogy ne olyan 'minden mindegy' gyerek legyen, aki csak úgy elvan bárhova rakják... bár itthon meg akarnok...

A másik: Apa best of... majdnem letekertem a tökeit ma...
Hullafáradt gyermek motorozik a lakásban - Apa leveszi a pólóját, majd egy laza mozdulattal rádobja az előtte elhaladó gyermek fejére - aki persze hirtelen semmit sem lát, eldobja a kormányt és oldalra leesik a motorról, pofi koppan a parkettán...

Noooooormális??????????????????????????
Ilyen csak egy pasinak juthat eszébe....

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok, Lois!

Az "öregedést" csak arra írtam, hogy nem meglepő, hogy veszítek a kislányos bájamból így 24 felé :roll: :wink: .
Bár momentán 70-nek érzem magam, de amint fél éves lesz a kicsi, pikkpakk erőre kapok :twisted: :lol: :lol: .

Pocok!

Hova lett a pocakod?! :shock: A múltkori képen nagyobb volt! :roll: :lol:
Épp ma mondta apa, hogy ebbe a hotelbe simán visszamenne :wink: . Sztem a Kolpingban sem izgibb a medence, viszont ott több a játszóizé, de ha jó az idő, én nem mennék át. Nagyokat kell andalogni a napfényben a korzón, és felmászni a kilátóba, ahová mi nem bírtunk Kb. a harmadánál bedobtuk a törcsit :twisted: :lol: :lol: .

Lois!

Én 20 ezret hagytam ott, de még így is válogattam :oops: :lol: .
A szandihoz passzoló zoknikat kiszúrtam ám Hévízen :wink: :lol: .

Boo!

felszerkó :lol: :lol: :lol:
Babakocsi ügyben fejlemény van: apa mondta, hogy nem kritérium a terep- (nagy kerekű) kocsi, mert ha itt sétálunk, akkor nem kell rácsatlakoztatni a hordozót, ergo jó a Touragoo is. Nekem ez eszembe se jutott :oops: :oops: :oops: . Szóval elmenősnek meg bááármilyen jó, amhez van talp :lol: .
(Nekem vhogy nem tetszenek azok a kocsik, amiknek hátul nagy kerei vannak, elől kicsik. Tök gnómok szerintem, és a logikájukat se értem
:oops: :roll: )

Tike!

Mikor lesz vmi fejlemény? :roll:

Csináltam képeket a pindurkáról :D ! Lőttem kettőt a "lábaközéről" is :lol: . Kíváncsi vagyok, ti minek látjátok inkább. Amúgy szerdán kiderül, addig várom a tippeket :wink: .
http://kepfeltoltes.hu/view/110328/K_p0 ... es.hu_.jpg

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
képek nagyon jók,de sztem ebből még bármi lehet,m a második képen
eléggé gyanúsan fiús,de az uccsó képen meg olyan,mint nekünk
Kiarával volt...

Kép
Kép
csibe83

Ezeket vettem... (és ahogy az illusztráció mutatja, nagyon ráértem :oops: : Kép

Én a Bikalról pont azt gondoltam, hogy az családi móka. A szálloda részben nem voltam, csak az élményparkban, ott valahogy az jött le, hogy ide családok járnak.

Pocok!
Na akkor muti azt a lila-rózsaszín verdát :wink:
Vagy ez az itt mazsola méretben?? ...mert arra csak gúvasztom a szemem :shock: Én részemről tuti újat garisat vennék :roll:
Örülök, hogy visszalelkesítettelek hévízileg :wink:
Szép cipi, nekem még mindig tépőzár-parám van.
TeApa :arrow: Néha mindenkinél van ilyen rövidzárlat...

Péntek :arrow: Elevenpark, Kopaszi gát alternatívával?? (Esőt mondanak :? ) Azok ott variálhatóak, 1 perre vannak egymástól. Bár lehet a gátnál egy játszótér jobb lenne.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

csalóka lehet a kép, mert az elsőn szűkebb volt a felsőm :oops: :oops:

Amúgy szerintem pasi lakik a pocakodban!

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

na itten van akkor egy link, mert a képek mind miniatűrök :twisted: :twisted: :twisted:

http://pandababahaz.hu/spd/unas_551487/Espiro_Vector_Lite_Purple_3in1_multifunkcios_babak

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

a szép cipi-t, szép cici-nek olvastam :lol: :lol: :lol: :lol:

Tépőzár nálunk még mindíg nem para szerencsére... mondom, gyanús ez a gyerek, semmi csibészséget nem művel...

Aztaaaa, mennyi kincs :lol: :lol: :lol: én csak két nacit és két body-t vettem, meg a kiscsajnak egy kapucnis pulcsis - 2 leggingses szettet őszre. (Leo-tól több zsáknyi cuccot kapunk majd, ugye, kis Zugolvasó? :lol: :lol: :lol: )

Apa - sajna nála elég gyakran van rövidzárlat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (még ő is gyerek :? :? :? :? )

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois!

Két occsó pólóból vettünk ugyanolyat :wink: . Másból nem :shock: :lol: . De majd én is fotózok :twisted: .

Pocok!

A babakocsi színe csudiszééép :D . Sztem én igaziból csak ezek miatt szeretnék lányt :oops: :lol: :lol: . Viszont ez az említett kerékvariáció :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Szépike nagyon, megtapiznám hogy úgy milyen, toligálni jó? Meg úgy általában jók a vélemények?

Dodi!
Akkor a hordi meg a talp amit már korábban belinkeltem, és hozzá egy kis aszfaltjáró BBC. Streety, Mila vagy Loola. Ezek mind Travel Systemesek.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
mi vasárnap apa haverjánál voltunk,ahol sztem a csaj max 1 hét és
megszül,m már eléggé fel volt püffedve az arca és nekik is fiuk lesz,
de elég volt egy napot Kiarával töltenie,h mondta is a párjának,h kell
egy kislány is majd...
én most már totál örülök,h vegyespárosunk lesz...

és én még mindig tartom magam ahhoz,h kislányotok lesz...

Kép
Kép
csibe83

Bőrkabátról lemondtam, kiváltotta a jobbszélen található katonás zubbony, belül kicipzározható mellénnyel, az nagyon kúl.
Két kapucnis felső, meg a halálfejes pulcsi és a kabát 98-as ám őszre. A többi 92-es mostanra. Meg utána máshol vettem egy nagyon király széldzsekit még neki, azt is őszre. Meg magamnak egy új fürdőbugyit, mert a hévízi új fürdőrucim bugyiját elkalkuláltam méretre :?

Eeegen, nekem is vannak fenntartásaim az effajta kerekekkel :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

emlékeztek még gumilányra???neki is Botondnak hívják a fiát és
most született újra kisbabája...

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

igen, a színek elég jók :lol: :lol: :lol:

Kerékvariáció engem nem zavar...az ABCn is elől kisebbek voltak, semmi gond nem volt vele.

Lois,

toligálni jó, könnyű, ez egy az egyben az ABCm koppintása, minden ugyanaz rajta, kivéve a tolókar... a boltban a csaj nézett is anno, hogy honnan tudom pakkra hogy mi hogy működik mondjuk a sport részén... pillekönnyű kocsika, ennek megfelelő gagyibb anyag (textil) használattal. De arra a 6-8 hónapra szerintem teljesen jó lesz.

Katonásat én is néztem, de Nimródnak már van egy ilyesmije (khaki átmeneti dzseki narancs béléssel, most ez a kedvenc az új cipőjéhez)...
Halálfejes póló???????????, És én azt nem vettem észre :twisted: :twisted: :twisted:
Viszont a khaki nacit én is megvettem :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
Sztem kiscsaj (én azon is annak látom, amin Csibe fiúnak)
Babakocsi témában a Quinny Buzz is olyan típus, ami nem jön be neked (Boo-nak is az volt), de nekem tetszett. Nem szenvedtem vele a terepen sem, pedig én is azt gondoltam, h milyen hülye találmány. De persze nem bírtam ki és nekem KELLETT egy olyan. Szerettem. Egyedül azt utáltam, h csak szétszedve lehetett összecsukni.

Pocok!
Crocs miatt semmi gond, engem iszonyat fejfájás gyötört, úh abszolút nem éreztem ingert az örömködésre. Viszont ki akarom élvezni a pillanatot, amikor megkuksizom a motyót :P
Babakocsi szépséges színű, erre szavazok, nem a használt fiúsra :wink:

Bocsánat, de a pólós-motoros sztorin én akkorát röhögtem (meg apa is). De persze a végét sajnáljuk, remélem nem lett komoly harci sérülés belőle.

Hát csajok, jól bevásároltatok, nálam is végül a lustaság győzedelmeskedett és nem mentem.

Pénteken mikor lesz a tali?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba,

semmi gond a motoros sztorin röhögéssel, bevallom, én is itt kuncogok (még szerencse hogy Apa nincs itthon) amikor látom magam előtt, ahogy a kék pólóval a fején eldobja a kormányt és vetődik le a motorról... igazi kaszkadőrmutatvány volt.
Komoly baj persze nem történt, csak piros volt egész este a fél arca a gyereknek :? :? :? :?

Utólag tényleg vicces :lol: :lol: :lol: de akkor nagyon ideges voltam, el is mentem pakolni hogy ne ordítsam le Apa fejét...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Nem póló, hanem pulcsi. Kötött, vékony, cipzáros álló nyakú. Gatya felett van, az USA71-es feliratos, 71 felett csücsül egy csonti halálfej... 8)
Kétféle katonás is volt, egy szürke kapucnis, először azzal szemeztem, mert van egy pont olyan Devergoja az apjának...de aztán győzőt a praktikus énem, na meg tetszett a helyre mellény a másikban.
A kocsiváz a súlya tényleg eszméletlen, enyém se nehéz, de 2 kilóval így is több.

Szonibaba!
Ált. nincs egységes érkezés, én meg Dodi szoktunk lenni az első fecskék 2 felé, a többiek meg mind jönnek mikor jönnek. Estig ott vagyunk :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csajok,
Vaterán lehet alkudni?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Naná, én szoktam.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

coool az a pulcsi... Vakegér vagyok, ha észreveszem a boltban, tuti veszek :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

akkor alkuszom a babakocsi árából, hátha :lol: :lol:
már egy hónapja próbálja eladni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Enyémapa gyakran csinál ilyeneket :roll: . Pedig 32 éves lassan.
De be kell valljam, ezek zöme sztem is vicces :oops: :lol: :lol: .

Csibe!

Még én sem tettem le a kislányról :roll: . De mióta UH-n voltunk, fiúnak érzem :twisted: :lol: :lol: .
Sztem pontosan annyi pozitívum van egy lányban is, mint egy fiúban! Ma volt itt a szomszédom, 7 éves a fia, 4 a lánya, ő is azt mondta, mindben megvan az előny-hátrány. És ő hozzáfűzte "mostanában egyformán hülyék" :twisted: :lol: :lol: .
Én ezért szeretnék vegyes párost :wink: . De a kissrác hozzáfűzte, hogy "ha szeretem a fiamat, kisöcsit szülök neki, mert a lányokkal nem lehet mit kezdeni. Főleg ha ilyen idióták, mint a Csenge" :lol: :lol: :lol: .
Szóval az se lesz baj, ha egyneműek :lol: . Most tényleg ott vagyok, hogy mindkettő jöhet, csak tudnám már... :roll: :lol: .

Gumilánynak fia lett vagy lánya? A nevét nem tudod?
Én Breki kisfiát láttam youtube-on, nagggyon szép kisfiú :D ! Sztem alig hasonlít Árminra, Beni kis kopi, kreolos a bőre, gyönyörű szemei vannak, és tündéri mosolygós pofija :D . Talán a szemeik egyformák, de Benin jobban feltűnt a mandulaság :lol: .

Tabati babáját nem tudjátok hogy hívják? Azóta sem tudom :oops: .

Talik nekem jók :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Ezt nézegetted? http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ba ... 80927.html

Pulcsi :arrow: Nem akciósan sem drága, 1790.- a'szem.
Timberland-ből van nekünk hasonló, de az tök vastag, sose adom rá, de ez jópofa vékony, szerintem bejövős lesz, főleg, hogy most egyfolytában a kardigánok cipzárját bizergálja :? Patentokról nem is beszélve. És hogy Nimród meg még a tépőzárra sem gerjed...el se hiszem :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én vettem 5-6 pólót, egy hosszúgatyát, 4 rövidet, két bodyt, egy hosszúújjút, két pulcsit (az egyis sárga és totál belezúgtam :shock: :D :D), másra nem emlékszem :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Rövidgatyák mind tök drágák és béndzsák voltak :? Gondoltam az még rá is ér.
8 póló rövid ujjú,
1 póló hosszú ujjú,
1 ing,
1 gatya,
2 kapucnis kardi,
1 pulcsi,
1 kabát mellénnyel,
10 zokni,
1 sapka.
Ez az én mérlegem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

néztem... ez a felfújhatós kerekű verziója ugyanannak, kicsit nehezebb, de én most a súlyra (ill. annak hiányára) hajtok, így ejtettem. Meg ez nem garis.

Jó, Nimród most tanul patentolni (bár szakszerűtlenül gombnak hívja a cuccost), na! :lol: :lol: :lol: a cippzárokon már túl van, lazán nyitja ki bárki táskáját és kutakodik, boldog fejjel, és közben közli, hogy 'Tá!!!'.

Ja, ma majd' megzabáltam a homokozóban a játszótéren: volt egy csomó autó, mondtam neki hogy ott van kettő parlagon egy kisfiú mellett, kérje el. Odament, és elkérte :shock: :shock: :shock: Mutatott rá, és mondott valamit, majd kérdőn nézett a kisfiúra és rám felváltva. Kisfiú elmélyülten lapátolt, erre ő a kiccsávó anyjától is elkérte... édes volt%

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

sárgákkal én is szemeztem nagyon!
Egyengyerekek egyenizlésű anyákkal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
Frankón a szállodában hagytad az uh-s mappádat??? Hogy sikerült ezt mégis?? :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Egy narancssárga pólót Z. is kapott, citromsárga carul állna neki sztem, penészvirág lenne benne, ahogy én is, az csak kreoloknak áll jól.
Csak beleolvastam a hirdetésbe, súlyra ugyanannyit írt, azért hittem hogy egyformák.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Khöm, muszáj volt leégetned?! :twisted: :lol: :lol: :wink:
Hááát, az úgy vooolt.... :roll: :oops: :oops: :oops: Hogy tökre úgy nézett ki, mint egy tipikus szállodai paksaméta. Amiből volt is egy zöld az asztalon. Ez meg bordó volt, és a komódon hagytam. Mikor utoljára körülnéztem, láttam, hogy ottvan, nyugtáztam, hogy a szállodai és jól otthagytam. Itthon egyből mondtam apának, hogy otthagytam, erre közölte, hogy "neeeem, ott csak egy bordó RMC-s szállodai volt." Ja, mondom RMC=Rózsa Medical Center :twisted: :lol: :lol: . De utánunk postázták :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Hátnanáhogymuszáj :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Bocsi, de az annyira olyan mintha én csináltam volna, szóval muszáj 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csak hülyülök, sztem is vicces volt :oops: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Mi lett a bölcső-projekttel?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Mi már hagytuk így a szállodai a szobában a repülőjegyet is, és persze a becsekkolásnál derült ki...az is vicces volt......... utólag :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi,

király vagy :lol: :lol: :lol:
Én ki nem raktam anno Nimród leletes-uh-s mappáját a táskámból, állandóan velem volt...

Lois meg igazi jófej... én visszakerestem hogy mégis honnan ez a jó kis sztori, de látom, Lois belső forrásból dolgozott :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois,
nagyjából egyformák ám a kocsik, csak a kerék miatt nehezebb az Air, kb 2 kg-val. Én szőrözök csak...

KépKép

KépKép
kispocok13

Bölcsővel még semmi, Szfehérvárra megyünk majd el megnézni, sztem Hévíz felé menet beugrunk :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

repjegy a hotelban :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem ezek kattjaim, én mindent soxor lecsekkolok ilyenkor, biztos ami tuti...

na jóccakát, megyek ágybólolvasni titeket, írjatok még vicceseket :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Én sem raktam volna ki! Lois tehet róla, mert megmutattam neki, és aztán nem tettem el :twisted: :lol: :lol: :lol: !

Én is megyek aludni. Tudod, az én fiam nem 10-kor kel :twisted: :lol: :lol: .

Lois!

Mindig elfelejtem mondani, hogy a fiam napok óta mondogatja a nevedet :shock: :lol: . Bár sztem nem rád gondol, hanem a szöszicsitrire. :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Zugolvasó bejelentkezik :D

Pocok - ruhák érkeznek, babakocsi király, szerintem is vedd a rózsaszínt!!!!!

Lois, Dodi - otthagyásos sztorik :D :D :D :D :D én is nagy otthagyó vagyok :D

na megyek zugaludni, hogy holnap is tudjak zugolvasni

Kép

Kép
leo50

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: