A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móniéknak egy nagy kalappal kívánunk utólag is! Gyorsan heverjétek ki a műtétet!

Fleur, gyógyuljatok már meg Ti is végre!

Kaqk, tegnap azt mondták a csanában, hogy minden gyerek zizzent volt :shock: Még Rugó is sírt, pedig ő nem az a fajta.

Egy másik kisfiú meg megharapta Rugót :shock: Az előzményeket nem ismerem, az is lehet, hogy Rugó kezdte :roll: Nem nagyon szeretik egymást Misikével, vele már verekedtek is :lol: Nálunk szerencsére nem csinálnak ebből problémát. Meg én sem fogok, elvégre Rugó is harapott már meg mást.

Irina, tényleg nagy feneket kerítenek az óvónők ennek :shock:
Nem hiszem, hogy Ádi az egyetlen a praxisukban, aki ilyeneket csinált óvodai évei alatt.

Dettyk, akkor bajok vannak a munkahelyeddel???
Panka elképesztő, nagyon sokat változott, és ez igen, nagyon sportos :lol:
Bence pedig 10 éves már 8)

NIKI??????????

Rugó ötkor kelt. Én éjszakáztam, így G. eligazította olyan hétig, de azért nem sikerült maradéktalanul aludnom, inkább skubiztam az ágyban.

Rugó mondja: Faszi nem jön :lol: :lol:

Most kakaózok.

Kép
vindolanda

Mindig egyedül maradok. Megyek is házimunkázni :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

MESI, HATALMAS DRUKK NEKTEK MÁRA, ZSOZSIKÁNAK SOK PUSZI!!!

MÓNI, CICUS HOGY VAN???

Dettyk, Pankától behalok, mint mindig, Bence fiad meg már szép szál férfi :-) Szépségesek!

Fleur, azért az jó hír ám nagyon, h negatív a tenyészet (éljen!)! Van a közeletekben sóbarlangos hely (nem igazi, kialakított?). Errefelé van ilyesmi, a Tátra utcában, ha gondolod, utánanézek.

Kaqk, ne aggódj! Ádi is fura mostanában (az ütögetést leszámítva is), van hiszti bőven, lehet, hogy a sok időjárás-változás is okozza, erre Ádi csecsemőként is nagyon érzékeny volt.

Vindo, hú, akkor nálatok is van elég akció az oviban...

Lányok, olyan aranyosak vagytok, köszi a tanácsokat és a megértést! Szerintem is fel van fújva az oviban egy kicsit a dolog, főleg a szóhasználatot illetően. Én is azt látom, hogyha nincs gond a gyerekekkel, akkor tök jó minden, nagyon sokat és jól foglalkoznak velük, de ha valami előjön... plusz én is azt mondtam S-nak itthon, hogy én a távolból nem tudom a dolgot megoldani, másutt ez nem fordult elő (pontosabban 1-2-szer rácsapott a húgomra meg ránk, de ezt rászólás után abbahagyta, ez hetekkel ezelőtt volt).

Tegnap tényleg lehetett valami, mert a diákok meg én is, mint az őszi légy, olyanok voltunk, le is feküdtünk aludni S-val, miután Ádi elaludt. Ma sem vagyok túl friss.
Ma munka, kutcsop, plusz S-nak van névnapja, ajándékot is szeretnék venni, még nem tudom, mit.
irina

Vindo, melyik faszi nem jön? :lol:
irina

Zsozsi már a műtőben....

KépKép
KépKép
fleur

a kárpitos faszi :wink:

Egy relaxfotelt csinált most, a múltkor a székeket húzta át. Tegnap nem jött :roll: De este fél nyolcra ideért.

Ó, de jó hogy írod, hogy Sándor-nap van. Apu, egyik bátyám mind Sándorok.

Kép
vindolanda

Minden jót kívánunk a Gremese-családnak!

Porszívózni kéne :roll: :arrow:

Irina, jó munkát akkor :P

Kép
vindolanda

Zsozsika megy a +++++++++++++++++++++++++++++

Gréti hogy van ma?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a drukkokat, itthon vagyunk.
Cicus jól van, eleven hétördög :D
Gergőcinek újra kétoldali középfülgyulladása van arcüreggyulladással társulva. Kap megint ab-t, remélem végre rendbe jön.

Majd jövök, de nagyon fáradt vagyok és még valami ebédet is kell kreálnom :roll:

Zsozsikára sokat gondolok, biztos túl van rajta és már ébredezik.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi írt:
Sokat volt bent, orrán jött a vér, száján a trutyi, hányt is, dobhártyájába csövet tettek, küzdöttünk kicsit míg megnyugodott, kapott kúpot most alszik

:( remélem hamarosan már jobban lesz

KépKép
KépKép
fleur

Basszus Móni azért nálatok is nagyon gáz már ez a fül mizéria :(
Sikerült megmutatni orvosnak tegnap?

Jól értem akkor már Grétus otthon? Éjjel még bent kellett maradnotok gondolom...

vindo
Rugónak nagy szövege lesz :D :lol:

Aztaa de csinos nagy pasi lett Bence...Panka meg nagyon cukor.

Kaqk
Remélem Emma lelki világa már helyre rázódott....

Vera
Jah persze indulunk is Ausztráliába :D :lol: nekem javasolhatná az orvos nem hiszem hogy meg tudnám oldani.
Amúgy pont tegnap kaptunk egy tök jó 8 napos Horváth nyaralási ajánlatot, de utazással meg költőpénzzel már tuti benne lenne vagy 150 000 Ft ba és arra jutottunk, hogy ez most a jelenlegi helyzetben kicsit sok lenne....:( úgyhogy tengerpart lefújva asszem

Irina
Ha megnéznéd megköszönném...a Tátra u. itt van a közelben.

KépKép
KépKép
fleur

És tegnap mi is nagyon kész voltunk....de én még ma is...a fejem szét akar esni...

KépKép
KépKép
fleur

Zsozsi :( jobbulást neki :)

Móni jó volt hallani a hangodat :) :) hétfőn Hpban randizunk :) :)

Fleur,miért nem tudnád megoldani? :wink: 8)

a majdnem kész Sárkánnyá lett dinó :) én csináltam aképet jó sz@r,de legalább látszik vmi :) már csak a száját kell hímeznem :)
Kép Kép

KépKép
viranka

Hali
Grétus otthon..De jó! :-)

Zsoszsi drága..szegénykém, remélem most már minden rendben lesz!

Köszi Emma ma talán már jobban kopp kopp.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vera ez tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vera nagyon jóóó :D

KépKép
KépKép
fleur

Micsoda dinoszaurusz 8) Vagy sárkány:)

Rugó a bilin üldögél, és hangosan nyög :roll:
Már túl vagyunk az ebéden, mert a hajnali kelés miatt jól megéheztünk.
Ki is van porszívózva, megy a mosógép.

Holnap viszont, lehet, jönnek anyósomék, és a hétvégén csempézés és fürdőszoba helyrehozás lesz.

Remélem, Rugó kidől majd délután. Öttől azért nem kellene estig fenn lennie :x

Gergőnek jobbulást!
Jó, hogy Grétának már jobb kedve van.
Móni, hogy bírta Gréta az evési-ivási tilalmat?

Ránézek a nyögő fiúra :arrow:

Kép
vindolanda

Komolyan nem értem, ha ekkora dolgok jönnek ki a fenekéből, miért ordít, ha kúpot kap :?:

Kép
vindolanda

Rugó elaludt a földön. Be kell csempésznem az ágyba, aztán meg dolgoznom kell :arrow:

Kép
vindolanda

Betettem az ágyba. Kipirult, a füle is piros, olyan, mintha láza lenne.
Figyelni fogom.

Kép
vindolanda

Valamelyest meleg, de ha magas láza lenne, már felkelt volna, gondolom :roll:

Kép
vindolanda

Nincs itt senki :roll:

Elkezdek olvasni meg jegyzetelni, a szakdolgozókkal mára végeztem :arrow:

Rugó alszik továbbra is. G.nek szóltam, hogy hozzon kúpot haza.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo! Én itt! ;)
Remélem, Rugó nem lázasodik be!!!

Móni! Örülök, hogy Gréti eleven! :)

Zsozsi is remélem, hamarosan teljesen gyógyult lesz!

Szegénykék... :(

Esik az eső, én meg otthagytam este egy ügyfélnél az ernyőmet... :evil: :oops: Szelit viszem ma a fodrász barátnőmhöz hajigazításra.
Még itt ülök az irodában, bezártunk már, de Szeliék fél 3 körül ébrednek a bölcsiben, és utána még uzsi. Hazamenni meg nincs értelme... :roll: Mire hazaérnék, indulhatnék is vissza... :?

Vera! Nagyon ügyi vagy! :) Szerintem jó lett! :)

Panka haláli kiscsaj! :) Bence tényleg milyen nagyfiú már! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Emese+++++

Gréti.. :)

Vindó csak nem+++++++

El kellene mennem vásárolni...pffff ennyi kedvem van....
varga tünde

Halihó!

Várom, hogy hűljön a levesem... :wink:
Nagyon érdekelt, hogy mi van a kis hőseinkkel. Látom, Grétike már a gyógyulás útján, de az Emese írása nem túl pozitív. Szegény kicsi Zsozsi. :cry: Azért bízom benne, hogy gyorsan regenerálódik! Jobbulást neki.

Mónikám, gyógypusszancsot kívánok Gergőkének is!!!! No, ennyit akkor a pihenésedről. Pedig jól kipurcanhattál a kórházban. Gergő 6 éves volt, amikor a szemét operálták, vele voltam, de a három nap alatt teljesen kész voltam.

Fleur, remélem nálatok is rendeződik majd a helyzet. Puszi a nagyfiúnak is.

Panndi, szép kis poci. Hogy vannak a lányok?

Dettyk, jó volt olvasni a soraidat. Nagyon sokat változtak a gyerekek, csak a szépségük nem kopik.

Irina, a többiek már mindent leírtak, csak egyet tudok velük érteni. A problémákat az adott helyen kell megoldani és kész.

Vindo, jó munkát nektek! Remélem nem lesz beteg Rugó!

Regi, tényleg inkább gyere ide. :wink:

Viranka, aranykezed van! :lol:
dmaggie

Vindo,elaludt Rugó?

elméletileg Balu névnapjára készült a Sárkány vagy mi (?) de hol fonalam nem volt,hol meg kedvem csinálni :) de reklamált fiam,h .szárnyat is csináljak 8)

Itt is szakad a hülye eső :evil: :evil: :evil: :evil:

Panndi,lányok hogy vannak?

Dóri,most már hess a betegségenek :( senki nem lett beteg az elmúlt napokban?

Irina,nem lehet h. óvónénik felfújják a dolgot?

B. meg nem hajlandó aludni az oviban :( előnye is van este kidől hamar :) :) esküszöm már hiányoznak atűzoltós mesék :) (meg mondjuk már unom is h. állandóan riasztást kapnak és tüzet kell oltanunk :) )

:arrow: fájnak az ujjaim annyit dolgoztam ma ,meg megyünk barátnőmékhez ,úgy volt bográcsozunk,de az eső elmossa :) jah és holnap nem kell dolgoznom,mert irodába kötelező szabi van :lol: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Itt vagyok.

Igen, elaludt, és két órán keresztül aludt. Mikor felébredt, le volt izzadva. Kért kakaót, evett valami rágcsát, most mesét néz. Talán hőemelkedése van. De a füle megint pirosabb, mint szokott, nála azt kell nézni :x

Jövök viszont képekkel, amiket a múltkori falusi turistáskodásunkról ígértem.

Itt egy tájházban nézelődünk, de Rugót nem nagyon érdekli :lol: Azért fegyelmezetten tűrte.
Kép

Az udvar már jobban érdekelte, volt faszénégető kunyhó, régi tűzoltókocsi, kombájn meg szekerek. És persze sok vakondtúrás, amit szét kellett taposni.
Kép

Ez egy majdnem kihalt falu volt, de aztán elkezdték felújítani a házakat, megvették városiak, nyaralók vannak itt, meg bérelik különböző turistacsoportok csoportok is. Sok tájház, kiállítóterem, meg hasonlók vannak itt.
Kép

Kép

Kép

Itt is eleredt az eső :roll:

Kép
vindolanda

Hahóóó :roll:

Kép
vindolanda

Vagyok!
Sziasztok!
Hát Ádi is beteg lett délutánra, az oviból hívtak, hogy nagyon levert, a fülét fájdítja, valami bűzös váladék folyt is most alvás közben belőle. :shock: Nagyon rossz a kedve, de hőemelkedésnél ez nála szokott dolog (onnan tudom, hogy lázas, hogy meleg, de nem nyűgös). Most 37,6 volt, ismét alszik. Holnap ügyelet, este már nem mászkálunk vele.

Jaj, annyit gondolok Zsozsira és Grétusra, Mesi, Móni, kérlek, írjatok!!!

Vindo, remélem, Rugónak semmi komoly nem lesz.
irina

Vindo, nagyon jók a képek, na ébred a muki!
irina

Hát, most kapott egy kúpot, 38,8 a láza. Amúgy jól van, csak kicsit nyűgös. Gáborral együtt egy komódot raknak össze.
Beteszi a tiplit a helyére, be is veri kalapáccsal :shock:

Ádinak jobbulást kívánunk!

Tényleg, Zsozsival és Grétával mi újság lehet?

Kép
vindolanda

Vindo, sajnálom, h Rugó lázas. Jobbulást neki, reméljük, kialussza, ahogy szokta! :-)

Na, végre hatott a Cataflam, Ádi hangulatilag kivirult, beszél, játszik, eddig szegénykém csak óbégatott és a fülét fájlalta. :roll:
irina

Jó hajnalt :D

Vindo jobbulást Rugónak++++
képek nagyon jók :D
akkor ma mennek anyósék? Jól olvastam?

Irina Ádónak is jobbulást+++++
Fülfájás nagyon rossz :(
a kirándulós képeitek nagyon jók :D még meg sem dicsértem :roll:

Dettyk bakker, már 10 éves a fiad :shock:
szuperek a képek :D
gyere gyakran

Tegnap beszéltem Mesivel, Zsozsika jobban van. Ma hazamenne, majd jön és mesél.

Cicus extra eleven :) nem igazán érti meg, hogy vigyáznia kell, nehogy felszakadjon a seb :?
A kórházban nagyon rendesek voltak, mindenki. Amikor felébredt cicus az altatásból és nagyon rosszul érezte magát, hörgött, vérzett az orra, véres nyál jött a szájából, három nővérke ugrált körülöttünk, hogy minnél hamarabb jobban legyen. Figyeltek mindenre, Ha éjjel egy picit felsírt már ott is volt valaki, hogy tud-e segíteni. Ilyen pozitív hozzállással még nem találkoztam ami azon az osztályon van. A szék nagyon kényelmetlen volt éjszakára, de egyszer ki lehetett bírni :) Maximálisan azon voltak, hogy a gyerekeknek ne legyen olyan nagyon rossz élmény. Még bohócdoktorok is jöttek :)
Gergőke fülecskéje fájdogál, de egy kis hős, nagyon jól tűri. A kórházban első kérésre rögtön megnézték Fleur, csütörtökön és pénteken is. Sőt hétfőn is oda viszem vissza, ahhoz aki cicust műtötte. Célzott rá, hogy cseréljem le az háziorvosát, mert ez az Ő hibája. Most próbálja kikezelni, hogy végre meggyógyuljon. De lehet fel kell majd szúrni a fülecskét :( Na meg műtétről is beszélt, mert nem tartja normálisnak, hogy 8 hónaposan ez a 4. fülgyulladás. engem is idegesít nagyon.

Olvastam ám mindenkit de semmi nem jut az eszembe :oops:

Vera ez az állat nagyon jó :D

na megyek megpróbálok visszaaludni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Az még lemaradt hajnalban, hogy megérte a szenvedés ugyanis cicusnak már most, 2 nappal a műtét után, érezhetően jobb a hallása :D Ez csak jobb lesz, azt mondta a doki, hogy 3-4 hét mire teljesen visszaáll.

Amúgy meg ki az ágyból csajok :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mónikám, Te aztán fitti vagy. :lol: Én is már régen ébren. A szokásos reggeli rutin után elvittem Bercót oviba, már vásároltam és mindjárt indulok a munkahelyemre. Ma tanítás nélküli mn van, értekezlet lesz. Azt meg legtöbbször csak kilenckor kezdjük. Szerencsére közel van a suli. :wink:
Nagyon jó, hogy ilyen jó élményeid vannak a kórházról. Bízom benne, hogy hamarosan majd ez lesz az etalon. Már akartam írni, hogy nagyon jól döntöttél, hogy vállaltátok a műtétet. A hallásnak nagyon fontos szerepe van mindenben. Jó gyorsan reagál Gréti is. Szuper.

ÁdiMucinak és Rugónak pedig jobbulást kívánunk!

Na, főzök még egy kávét, mert elfelejtettem inni reggel. :roll:
dmaggie

Csillám,nagyon boldog szülinapot :)

Cicus nagyon ügyi :) Melyik gyerek kelt hajnalban? (B.hn8kor kelt :shock: szerintem ilyet nem csinált életében :)

Ádi,hogy van?

Maggie,olyan jó olvasni írásaidat :) hiányoztál ám :)

:arrow: +okos Apuka otthagyta bnőméknél a telefonját bicskáját,mehetek érte :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Éjjel egyszer voltunk fenn, és Rugó hajlandó volt szirupot bevenni, nem kellett kúpot adni neki 8)
MOst kicsit nyűgös, különösebben még nem magas a láza. A hasa viszont kicsit megy, és éjjel hallottam, hogy forog neki. Lehet, valami fosós vírust nyakalt be.

Hajrá, Gréta :!:
Jó, hogy így javul a hallása :D

Irina, boldog születésnapot!!!
Meglestem az adataidat a markmyprofessor-on :wink:

Maggie, munkanap :shock:

Igen, ma jönnek anyósék. Lesz csempézés a wc-ben, zárcserék az új ajtókon, meg talán a kádat befejezik, és leverik a csempét a fürdőben. Takarítani most nincs értelme, ezzel vigasztalom magamat :roll:

Tegnap éjjel még lakberendeztünk, egy új komódot állítottunk be, egy asztalt meg a galériába vitt fel G. Nagyon megszenvedett vele, mert, mi hülyék, nem szereltük szét, és a korlát fordulójában beszorult.

Na, meg kell még locsolnom a virágokat, mert azt anyósom mindig lecsekkolja :roll:

Emese, jelentkezz! Minden jót Zsozsinak!

Kép
vindolanda

Most szedtem le Gergőcit az íróasztalomról. Felmászott a kanapéra, annak a karfájára és átmászott az asztalomra :shock: Kihagyott a szívverésem mikor megláttam hol van. Én közben a konyhában mosogttam, de figyeltem befelé. Egy perce, még cicus lábainál legózott. Benéztem, nincs ott, néztem körbe hol van és az asztalon vigyorgott :roll:
Mit fog csinálni később, ha 8 hónaposan ezt teszi????????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo jó munkát nektek

Vera Gergőci volt, de hipp-hopp visszaaltattam :)
csak nekem nem sikerült visszaaludni.

Maggie nem is gondoltam arra, hogy ne legyen műtét :roll:
A hallás az egyik legfontosabb az ember számára, ha halogatjuk akkor visszafordíthatatlan lett volna, azt meg nagyon nem akartam.
Rettegtem a 17.-től, de túl vagyunk rajta és így már jobb 8)

Irina boldog születésnapot :lol:

Ádó ma hogy van? Mit mondtak az ügyeleten?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sütnöm kell napraforgót. Most almás töltelékkel :roll:
Műtét előtti napon azt csináltam neki csak sonkásan, most így kéri.
Mondtam cicusnak választhatna egyszerűbb sütit is :)
Holnap pedig átmegyek kislányba :D , jönnek anyumék :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni örülök,hogy minden oké! Átmegyek kislányba :lol: :lol: nagyon jót nevettem.. Gergőci :shock:

Jobbulást Ádinak és Rugónak!

Tényleg mit mondtak Ádi fülére?

Mi úgy keltünk apával mintha agyon csapott volna minket valaki... Apa feje fájt is...

Én túrógombócot csináltam.....
varga tünde

Na, ide jutottam. Megpróbáltam elvonulni, hogy dolgozgassak, de erre Rugó utánam jött a galériába :lol:
Apósom csempét rak a wc-ben, G. a fürdőszobát bontja. G. kinézett egy barnás fürdőszobaszekrényt, de most az a tüzép nincs nyitva, ahol be lehet szerezni, így napokig nem lesz majd csapunk a fürdőszobában :roll:

Már nagyon utálom a koszt.

Gergő az asztalon :shock: :shock: :shock:

Móni, jó sütögetést 8)

Tünde, hülye idő van, az biztos.

Ma angolra is megyek, du. egy órára.

Rugó 11-kor kapott egy nurofen sziripot, szinte követelte ("másik dzsúz").

Kép
vindolanda

Halihó!

Immár itthon. Nagyon érdekes volt az értekezlet, soha ilyen csend nem volt még. A szeptemberben indult fejlesztő iskolát mutatták be a lányok.

Bercót elhoztam ebéd után az oviból, most mesét néz. Nem alszik. Nem is nagyon baj, mert takarítani szeretnék, estére a szomszédok jönnek át vacsizni. Kolbászt, hurkát akarok sütni.

Egész nap esik az eső, meg hideg is van.

IrinaCsilla Isten éltessen!!!! De mintha ma József nap lenne. :roll: De a férjecskédnek utólag is boldogságosat a névnapjára.

Ádival mi van? Meg Zsozsival?

Gergő meg igazi kis vagány. :lol:

Rugó meg látom, átmegy öngyógyítóba. :lol:

Viranka, ölellek.
dmaggie

Tünde, nagyon csúcs ez a kép.

Vindo, a kirándulás nem volt semmi. Gyöngyörű ez a vidék.
dmaggie

Csak életjel... Lányok hogy vannak? Hát, Fruzsinak vírusos kötőhártyagulladása van, ma reggelre én is elkaptam, Zsófi még fertőz, szóval remekül vagyunk, igazi karanténban élünk már hetek óta :twisted:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Helló, lányok!
Köszi, Ádi már jobban, ma még nem lázasodott be (bár nem mértük meg neki, mert nagyon elfáradt, mire hazaértünk...). Kiderült, hogy az, amire gondoltunk, perforált az egyik füle, a másik hurutos. Megtudtam, hogy úgy is perforálhat, hogy nem szakad át a dobhártya, hanem a szövetein átdiffundál a trutyi. De csak alig fájdította ma. Antibiotikum és később, ha rendbejött, hallásvizsgálat. Nagyon rendes doktornőt fogtunk ki, és nekem a Madarász fülészet jobban be is jött, mint a Heim Pál (most már ugye az előbbibe tartozunk).

Panndi, gyönyörűséges nagy pocid van, szépek vagytok! :-)

Fleur, megnéztem, épp volt egy reklámfüzetük a fülészeten: a Tátra u. 31-ben igazi sóterápiás helyiség van ("sóbarlang")!!!
Itt a linkjük: http://tatrasobarlang.hu/
(Kb. 50 méterre van tőlünk, úgyhogy bármikor eljöhettek hozzánk is előtte-utána, ha otthon vagyunk! :-)

Mónikám, Grétus mozgásfejlődése után én Gergőként nem bírok csodálkozni ;-)

Verus, fantasztikus ez a dínó. Ebből kéne megélned! ;-)

Drágák vagytok, köszi a rámgondolást (melengetitek a szívemet...)! :-)
Elvileg anyuék jönnek később, hogy ünnepeljünk, de én már annak is nagyon örültem, h Ádi betegsége ellenére jó napunk lett! :-)
irina

Mindenkinek nagyon köszönöm az sms-eket/telefont és ránk gondolást! :) Most már jól vagyunk! :)

Nehéz volt, főleg úgy látni Zsozsit, ahogy műtét után láttam. Majdnem egy órát volt a műtőben. Az orvosa szerint extrém nagy orrmandulái voltak, és a tubusokat is nehéz volt a fülébe betenni, annyira behúzódott a dobhártya, a bal fülében szinte már nem is volt dobüreg. Ennek folyományaként, hónapokig nem érheti a fülét víz.

Miután kialudta magát, már minden rendben volt, csak most nagyon kell vigyázni rá a lepedék leválásig és a teljes sebgyógyulásig.

El sem hiszem, hogy a két éve tartó kálváriánk végére értünk, melyből az utolsó két hónap nagyon sűrű volt.

Felébredtek. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi: ez nagyon rosszul hangzik. Sajnálom. jobbulást és kitartást! puszi

Mesi: De jó hogy jobban. Szegény Zsozsi megszenvedett. Most már minden ok lesz!

Maggie: jó volt olvasni rólatok!

Irina: itt is Happy Birthday! :-) Ádónak pusszancs és jobbulást!

Vindo: Rugó? Láza??? puszi neki is!

Mi jól, Emma alakul már nem olyna kis dühös, ma voltunk shoppingolni és imádja a boltokat..:-) amit eddig is tudtunk..:-)
én jól, majd hozok pukli fotót.:-)
émelygés alig....lehet bejön h 12 hét elteltével elmúlik! :-)

Hétfőtől remélem TP.

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina, boldog születésnapot!

Mesi: örülök, hogy jobban vagytok, ügyesek voltatok! Jobbulást Zsozsinak!

óni, örülök, hogy Gréti is jól viselte, neki is jobbulást! Gergőnek is!

Meg minden betegnek, Ádinak is!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Csak eletjel :arrow:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: