Halihó!
MESI, HATALMAS DRUKK NEKTEK MÁRA, ZSOZSIKÁNAK SOK PUSZI!!!
MÓNI, CICUS HOGY VAN???
Dettyk, Pankától behalok, mint mindig, Bence fiad meg már szép szál férfi

Szépségesek!
Fleur, azért az jó hír ám nagyon, h negatív a tenyészet (éljen!)! Van a közeletekben sóbarlangos hely (nem igazi, kialakított?). Errefelé van ilyesmi, a Tátra utcában, ha gondolod, utánanézek.
Kaqk, ne aggódj! Ádi is fura mostanában (az ütögetést leszámítva is), van hiszti bőven, lehet, hogy a sok időjárás-változás is okozza, erre Ádi csecsemőként is nagyon érzékeny volt.
Vindo, hú, akkor nálatok is van elég akció az oviban...
Lányok, olyan aranyosak vagytok, köszi a tanácsokat és a megértést! Szerintem is fel van fújva az oviban egy kicsit a dolog, főleg a szóhasználatot illetően. Én is azt látom, hogyha nincs gond a gyerekekkel, akkor tök jó minden, nagyon sokat és jól foglalkoznak velük, de ha valami előjön... plusz én is azt mondtam S-nak itthon, hogy én a távolból nem tudom a dolgot megoldani, másutt ez nem fordult elő (pontosabban 1-2-szer rácsapott a húgomra meg ránk, de ezt rászólás után abbahagyta, ez hetekkel ezelőtt volt).
Tegnap tényleg lehetett valami, mert a diákok meg én is, mint az őszi légy, olyanok voltunk, le is feküdtünk aludni S-val, miután Ádi elaludt. Ma sem vagyok túl friss.
Ma munka, kutcsop, plusz S-nak van névnapja, ajándékot is szeretnék venni, még nem tudom, mit.