Sziasztok!
Bocsi, kicsit eltűntem

. Olvastam, de mire ode jutottam, már nem volt kedvem írni

. De mára már tök jól vagyunk, Botond is alig taknyos, meg én is kezdem összeszedni magam

. Nem menekültök pénteken

.
Ma kaptam GYED-et, közel 10.000-rel kevesebbet

. Ez lehet amiatt, hogy nem igényeltem most adókedvezményt?

Szeretnék, de majd egy összegben, év végén... Itt lehet a difi szerintetek?
Vettünk Botondnak új kismotort. Az előző nem az a standard kismotor volt, azt nem szerette annyira, ráadásul már ki is nőtte, meg Mini megrágta a fogantyúját

. Szóval vettünk neki egy zöld 3-as méretű kismotort, és tegnap óta nem lehet róla leszedni

. Úgy terveztem, hogy lakásban tilos lesz, de tagnap már késő volt kimenni...de hogy ezek után, hogy fogom elvenni?
Pelusok:
Annyira dícsértétek a Huggiest, hogy vettem egy csomaggal, tesztelésre.

A gumirozása, mérete, formája rendben van, de vmi olyan iszonyat büdös benne a pisi, hogy hihetetlen

.
Se a Pampersnél, se a Liberonál nem tapasztalatm ilyet soha! Egyszer belepisil, és hiába bírná simán a pelus, ki kell cserélnem, mert iszonyú büdi

. Azóta vettem Liberot is, ekkora méretben már nem igazán érzek vastagságkülönbséget, szóval semmi bajom vele, de a Pampers olcsóbb

.
Reggel óta írom ezt a hszt-t, ezért vagyok ilyen zizi

.
Botond az imént elaludt ebéd közben

. Délben szokott enni, de csak fél egyre sült meg a hal, és két falat között beszundizott, nagyon cuki volt.

.
Lois!
Téényleg, bandázs, elis felejtettem

. Ari vagy, de nekem is van, csak még Nikinél, de ma visszakérem, az már neki úgysem kell.

. Vagy nekem jobban

.
Én nem úgy gondoltam, hogy ez Z-nél is deffekt.

. Tök ügyes, hogy direkt le tud úgy csúszni, de enyémgyerek nem azért megy így, mert olyan ügyes, hanem mert nem tud még rendesen lejönni

.
Csibe!
Köszi, nagyon kedves vagy, hogy szóltál, de nem apartmanba szeretnénk menni, vagy legalábbis aparthotelbe, mert az jó, ha van konyha, de min. reggelit én szeretnék

. Nekem az nem pihenés, ha ott is vásárolni kell, meg főzni, meg ilyenek...
Meg medencéset szeretnék...
De sztem lehet nem lesz a nyaralásból semmi, mert apa egyelőre elég érdektelen

. Botonddal próbálom megfűzni
Boo!
Tényleg ne cipekedj, ez rohadtul nem játék!!!!

Egy ismerősöm megemelte magát 7 hónapos terhesen, megsérült a köldökzsinór, oxigénhiányos lett a baba, és most fogyatékos! Ha kell, fordulj 4-szer, vagy aprózd el a bevásárlást, mert ez így nagyon gáz!!!!!
Én vizsont tök gyenge fos vagyok

. Érzem, hogy annyi izomerőm van, mint egy 80 éves néninek

. Ma aszonta a védinéni, hogy a 12. hét után óvatosan csinálhatok vmi kismamatornát, hátha nem satnyulnak el teljesen az izmaim... Komolyan mondom, ha nem élnénk házaséletet, már csak a zsír tartaná a vázamat

.
Lois!
Énapa is így tervezte a köszöntést, de Botond először megijedt a virágtól, aztán meg ütögetni kezdte

. Apa tök csalódott volt, de én értékeltem így is a dolgot

.
Lois!
Én alig várom a jó időt, mindig kintre teregetek

. Egész más a ruhák illata, állaga, pikkpakk megszáradnak, nem foglalja a szárító a helyet, ráadásul nem párásodik be a gyerekszoba

. Te miért nem teregetsz kintre?
Jaaa, mosokonyha....akkor kussoljáá is

.
Ronmay!
Annyira jó a kádas kép

.
Húú, én már most készülök arra, hogy mennyire más lesz, mint ahogy elképzelem

. Sztem én újra beseggelem az egész Suttogót, hogy minden eshetőségre fel legyek készülve nagyjából, és abban van tesós rész is, azt külön átveszem többször

. Korábban Botond is mindig sírt, ha babát látott sírni

. Nála ez már elmúlt. Tökre örülök, hogy most született meg a "kereszttesója", meg a napokban jön még egy bébi a közeli ismerősök között, így talán nem lesz neki újdonság egy kisbaba

. Mikor Áront először látta, Niki éppen szoptatta. Botond odament, és megpuszilta Niki térdét

, aztán a babát is kétszer. Olyan cuki volt

. Én féltem hogy talán vad lesz vele, vagy mittomén, de mindig annyira finoman nyúl felé, sose kell rászólni, és mindig agyondícsérjük ilyenkor

. Remélem nálunk se lesz gond

.