A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo,

krumplit és egyéb nehezeket vegyetek meg hétvégén együtt, vagy apa emelje meg a sejhaját fektetés után és irány a 0-24 tesco!
Nálunk legalábbis ez a rendszer és tecc... Lehet hogy el vagyok kényeztetve, de még nem terhesen sem voltam hajlandó 17kg-t cipelni :twisted:

Lois,

sztem április :-)

Tornacipivel én is szemeztem, de túl bumszlinak tartottam az orrát, gumicsizma lett helyette. :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

na én megyek aludni kicsit...
holnap oltás...remélem jól viseli Kiara és nem fog nagyon sírni...
hétfőn olyan jól elvolt a védőnővel,még puszit is adott neki,de
sztem holnap nem fog ennyire örülni...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Átküldtem priviben :)
Ja nagy a szám, mert felnőttéletemben kocsival járok, de gyerekként mi is cekkerrel jártunk....sőt csináltunk olyat a tesómmal, hogy kimentünk a piacra kocsival, és utána hazagyalogoltunk mint a málhás szamár, mert elfelejtettük hogy kocsival mentünk a kocsi meg szépen ott maradt :oops:

Jaja, teregetésnél engem is frusztrálna, hogy nézik a bugyijaimat :oops:
De itt sem teregetek ki, van mosókonyhám extraszuper szellőzéssel, ahol még nyáron is hamarabb megszárad mint kinn...és eel is kussolok miatta szemlesütve :oops:

Pocok!
Én még nem láttam olyan cipőt, de kíváncsi vagyok.
Én most vettem egy Lee Coopert, és nagyon bele vagyok szerelmesedve, már két napja tavaszt játszom és azt hordom...és nem érdekel hogy lefagy benne a lábam!! 8)
Én is áprilisra gondoltam :roll: Elejére.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

JA nem is írtam, Zéténynek ma fürdés után hőemelkedése volt... nem tudom hogy ez az oltás miatt e...bár eddig sosem volt neki egyik miatt sem.
A másik meg :arrow: Aszonta a doki a bőrére hogy mostantól csak kétnaponta fürödjön 5 percet :shock: Mondtam, hogy ezt tuti nem :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kocsiotthagyás piacon zseniális :lol: :lol: :lol:

muti azt a Lee Coopert, naaaaaaaa...

Hotelt azért majd még holnap csekkolom telefonon sztem gyerekbarátság ügyben, aztán hajraaaaaaaá! Néztem az oldalukat, a 3éjszakás csomag 34e/fő.

Fürdéskorlátozás szarul hangzik... Kaptam homeopata gyerekorvos kontaktot, állítólag nagyon jó, hátha tud vmi okosat mondani...

Katy,
neked ne küldjem át?

KépKép

KépKép
kispocok13

Megvettem Hévízt :-) féláron :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Ne hari esélyem sincs visszaolvasni..még szokom a helyzetet.
Igazából, azt gondoltam, hogy a jól bevált elveim, amiket kifundáltam működni fognak...hááát módosítanom kell picit :lol:

Először is:
Roló kiborult. Először azt hittem vazz mi lesz itt, aztán rájöttünk, hogy mi a szitu. Roló rendkívül együtt érző, így mikor Natus sír, ő is :lol: De nem akárhogyan, potyognak a könnyei. Hiába mondjuk, hogy ő így tud csak beszélni. Ha nem sír, minden oké, puszilgatja simogatja, odabújik hozzá. Mondja hogy cici és ÍÍ (Nati), mikor Nati eszik. Meg kell zabálni. Igyekszem úgy csinálni, hogy Nati akkor egyen mikor Roló pl. alszik. Így mikor R. Felébred akkor csak vele foglalkozom.
Két napja vagyunk itthon és változik R. is. Kezdi megszokni a sírást, bár van még hogy elpityergi magát. Ma reggel Apa dolgozni ment, én reggel 6kor keltettem Natit, hogy hami, aztán Rolót 7,30 kor. Ugyanis bölcsi van és a Mama vitte le. Olyan édes volt beültünk a székbe hárman és mind a két mazsolám odabújt. R. simogatta Nati fejét, fogta a kicsi kezét puszilgatta, én meg nyeldestem a könnyeimet. Az egyik olyan nagy már a másik meg olyan pici. Így voltunk legalább 20 percet. Nagyon meghitt volt az egész.

Szopi:

Nati egyik napról a másikra átesett a ló másik oldalára. Állandóan alszik. Keltegetni kell, hogy egyen. Persze aközben is bealszik, így van hogy 1 óra a szopi. Tejem kezd több lenni, de még mindig nem vagyok elégedett. BÁr sokkal jobban állok mint R.-el ilyenkor.
Este. A kiságyában kezdi az estét, aztán éjfélkor szopi és utána még nem megy a visszatétel. Igényli a testközelséget. Eddig reggel én keltettem a cicik miatt.
Rolónál is ez volt, és számítottam is rá. Egyenlőre szoktatom a kiságyhoz.
A cumit se használjuk, mióta ilyen alvós lett.Furi. biztos még ezer dolog fog változni...

gyorsban ennyit, igyekszem olvasni is.

Dodi

A streptot szülés előtt négy órával kell egyet aztán négy óra múlva még egy injekció.

Szonibaba

Te miért akarsz babakocsit venni?
Ott az Ariánk nyugodtan használhatjátok. Nekünk nem kell egyenlőre, míg mózesezünk.. :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Kép

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

szia ronmay!
képeket!!!
hát nem véletlenül mondják,h ember tervez és gyerek végez :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

ronmay!
Nati nagyon édes!!!
Roló Natis kép van??

Kép
Kép
csibe83

Csibe

Még nincs....de lesz! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay!
oké...
hát sok sikert és kitartást...
lassan én is átélhetem,h milyen két gyerekes anyukának lenni...

máris dobok egy táblát is

Kép
Kép
csibe83

Kép

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
Én is megvettem.... :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay,

elbőgtem magam mikor olvastam az összebújásost, utána meg a kádas kép... A ciki h melóhelyen vagyok :-)
olyan édesek lehetnek! Olyan jó nektek! Gyere amikor csak tudsz, képekkel, hírekkel!
Roló biztos hamar rájön és nem fog sírni!

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Bocsi, kicsit eltűntem :oops: . Olvastam, de mire ode jutottam, már nem volt kedvem írni :oops: . De mára már tök jól vagyunk, Botond is alig taknyos, meg én is kezdem összeszedni magam 8) . Nem menekültök pénteken :twisted: :lol: .

Ma kaptam GYED-et, közel 10.000-rel kevesebbet :evil: . Ez lehet amiatt, hogy nem igényeltem most adókedvezményt? :roll: Szeretnék, de majd egy összegben, év végén... Itt lehet a difi szerintetek?

Vettünk Botondnak új kismotort. Az előző nem az a standard kismotor volt, azt nem szerette annyira, ráadásul már ki is nőtte, meg Mini megrágta a fogantyúját :twisted: :evil: . Szóval vettünk neki egy zöld 3-as méretű kismotort, és tegnap óta nem lehet róla leszedni :lol: :lol: :lol:. Úgy terveztem, hogy lakásban tilos lesz, de tagnap már késő volt kimenni...de hogy ezek után, hogy fogom elvenni? :roll: :lol:

Pelusok:
Annyira dícsértétek a Huggiest, hogy vettem egy csomaggal, tesztelésre. :lol: A gumirozása, mérete, formája rendben van, de vmi olyan iszonyat büdös benne a pisi, hogy hihetetlen :shock: :evil: :evil:.
Se a Pampersnél, se a Liberonál nem tapasztalatm ilyet soha! Egyszer belepisil, és hiába bírná simán a pelus, ki kell cserélnem, mert iszonyú büdi :? . Azóta vettem Liberot is, ekkora méretben már nem igazán érzek vastagságkülönbséget, szóval semmi bajom vele, de a Pampers olcsóbb :wink: .

Reggel óta írom ezt a hszt-t, ezért vagyok ilyen zizi :lol: .
Botond az imént elaludt ebéd közben :lol: . Délben szokott enni, de csak fél egyre sült meg a hal, és két falat között beszundizott, nagyon cuki volt. :lol: .

Lois!

Téényleg, bandázs, elis felejtettem :oops: :lol: . Ari vagy, de nekem is van, csak még Nikinél, de ma visszakérem, az már neki úgysem kell. :wink: . Vagy nekem jobban :twisted: :lol: .

Én nem úgy gondoltam, hogy ez Z-nél is deffekt. :oops: :lol: . Tök ügyes, hogy direkt le tud úgy csúszni, de enyémgyerek nem azért megy így, mert olyan ügyes, hanem mert nem tud még rendesen lejönni :twisted: :lol:.

Csibe!

Köszi, nagyon kedves vagy, hogy szóltál, de nem apartmanba szeretnénk menni, vagy legalábbis aparthotelbe, mert az jó, ha van konyha, de min. reggelit én szeretnék :roll: . Nekem az nem pihenés, ha ott is vásárolni kell, meg főzni, meg ilyenek... :oops: :wink:
Meg medencéset szeretnék... :roll:
De sztem lehet nem lesz a nyaralásból semmi, mert apa egyelőre elég érdektelen :? . Botonddal próbálom megfűzni :twisted:

Boo!

Tényleg ne cipekedj, ez rohadtul nem játék!!!! :evil: Egy ismerősöm megemelte magát 7 hónapos terhesen, megsérült a köldökzsinór, oxigénhiányos lett a baba, és most fogyatékos! Ha kell, fordulj 4-szer, vagy aprózd el a bevásárlást, mert ez így nagyon gáz!!!!!

Én vizsont tök gyenge fos vagyok :oops: :evil: . Érzem, hogy annyi izomerőm van, mint egy 80 éves néninek :twisted:. Ma aszonta a védinéni, hogy a 12. hét után óvatosan csinálhatok vmi kismamatornát, hátha nem satnyulnak el teljesen az izmaim... Komolyan mondom, ha nem élnénk házaséletet, már csak a zsír tartaná a vázamat :twisted: :lol: :lol: .

Lois!

Énapa is így tervezte a köszöntést, de Botond először megijedt a virágtól, aztán meg ütögetni kezdte :twisted: :lol: . Apa tök csalódott volt, de én értékeltem így is a dolgot :wink: .

Lois!

Én alig várom a jó időt, mindig kintre teregetek 8) . Egész más a ruhák illata, állaga, pikkpakk megszáradnak, nem foglalja a szárító a helyet, ráadásul nem párásodik be a gyerekszoba :lol: . Te miért nem teregetsz kintre? :roll:
Jaaa, mosokonyha....akkor kussoljáá is :twisted: :lol: .

Ronmay!

Annyira jó a kádas kép :cry: :D :D :D .
Húú, én már most készülök arra, hogy mennyire más lesz, mint ahogy elképzelem :lol: . Sztem én újra beseggelem az egész Suttogót, hogy minden eshetőségre fel legyek készülve nagyjából, és abban van tesós rész is, azt külön átveszem többször :lol: . Korábban Botond is mindig sírt, ha babát látott sírni :lol: . Nála ez már elmúlt. Tökre örülök, hogy most született meg a "kereszttesója", meg a napokban jön még egy bébi a közeli ismerősök között, így talán nem lesz neki újdonság egy kisbaba :wink: . Mikor Áront először látta, Niki éppen szoptatta. Botond odament, és megpuszilta Niki térdét :lol: , aztán a babát is kétszer. Olyan cuki volt :D . Én féltem hogy talán vad lesz vele, vagy mittomén, de mindig annyira finoman nyúl felé, sose kell rászólni, és mindig agyondícsérjük ilyenkor :wink: . Remélem nálunk se lesz gond :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csak gyorsban: Dodi: gyed nekem is 9000-el kevesebb lett, megkérdeztem, a 28 napos február miatt kevesebb :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

GYED:
nekem is kevesebb kb 10el.

mosókonyha:
ha elkezdünk építkezni én is kapok egyet :oops: :oops: :oops:
addig meg elszenvedek vele...

Dodi!
nálunk van kinti és benti motor is...
már egy hete alig lehett leszedni róla,pedig már hónapok óta megvan,de
mégis most kapott rá az ízére...

Kép
Kép
csibe83

Tike!

Köszi :wink: . Akkor jóvanakkor, megbocsátok nekik :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kiara is alszik már végre fél órája
megkaptuk a kullancs ellenit és 1 hónap múlva újra majd egy év múlva aztán meg
5 asszem...
és Kiara tegnap sem evett és ma sem,vagyis tegnap egy tányér levest evett
egész nap,de a doki nem látott semmit,valszeg a két szemfoga jön és az lehet a ludas
amúgy semmi más baja nincs...

nekem magas a vérnyomásom,így a védőnő azt mondta beszéljek a
házi orvosommal és kapok valszeg vérnyomáscsökkentőt...

Kép
Kép
csibe83

Motor: nálunk egyelőre az összes motorunk bent van. Imádja mindhárom kölök, már két napja állandó motorverseny van nálunk. Én vagyok az indító. Látnátok Bodzit milyen cuki, ahogy próbálja tartani a tempót a nagyokkal :lol:
Tescoban a 3-as méret féláron van 1600-ért.

Pocok, Lois!
Ti gyerkőccel mentek Hévízre?
Mert én próbálom apát egy csakketten útra rávenni, de egyelőre sikertelen vagyok :roll:

Ronmay!
Köszi a babakocsi felajánlást, de csak olyan autóba bedobósat szeretnék, h ha elmegyünk vhova, akkor legyen nálunk. A tiéteket meg nem akarnám ilyen hosszú távra igénybe venni.
Licitáltam a teszveszen egy PP Sí-re kiwi zöld.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Csibe!
A magas vérnyomás, az nem toxémia jele v. nálad a pajzs miatt? Vagy?
Hihetetlen, h már te is túl vagy a 28. héten is. Úgy megy az idő...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Mi is lecsaptunk Hévízre :twisted: :lol: :lol: .És csapatostul megyünk, ahogy szoktunk 8) :lol: .

Szonibaba, mi visszük a bébit is :wink: .

Csibe, köszi a tippet :wink: . Remélem össze is jön :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Botond ma:
Odajött hozzám táncikálva.
- Táncolni szeretnél? Gyere, keressünk zenét.
Bekapcsoltam a tévét, de minden zenecsatornán vmi műsor volt.
- Sajnálom Szívem, de most sehol sincs zene.
- Akko Doa Doa? (=Akkor Dóra Dóra? :arrow: Dóra a felfedező után minden mesét így hív :lol:)
:lol: :lol: :lol:

Ja, meg előkerült a napszemcsim, hogy kisütött a nap. Állandóan elkérte, ezért elővettem az övét is. Így aa egész délután napszemüvegben motorozott. :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Írtam egyet még délben, de eltűnt valahova...nem lelem :shock: :shock: :?

Ronmay!
Nagyon megható lehetett...kicsit irigy is vagyok :oops: :oops: :oops:
De attól függetlenül hogy vágyom még1 kistes(k)ra, valahogy olyan elképzelhetetlennek is tűnik, hogy még egy törpe itt motoszkálna :roll:

Szonibaba!
Mi is visszük Zétényt. Pocokék is gyerekestül jönnek szerintem.

Nekünk is van benti és kinti motor is. Benti a mini, kinti a jó méret. De univerzálisan vált, és mindkettővel száguldozik.
MA akkorát voltunk kinn, amekkorát idén még nem :oops: Volt séta, motorozás, játszó, fagyizás.... tavaszi zsongás :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Pocokék is gyerekestül jönnek szerintem.

Eggyel biztos :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!!!!
először is apa zöld utat adott a pénteki talira,szóval én is megyek
ha még van hely :roll: :roll: :roll: :roll:

Dodi!
nincs mit...

szonibaba!
én is úgy tudom,h az toxémia,de nem tudom köze lehet-e a pajzsmirigyhez,
majd holnap felhívom a háziorvost és megtudakolom...
védőnő mondott egy vérnyomáscsökkentőt és terhesen is lehet szedni,
de mondta,h a háziorvos megmondja a tutit...

Kép
Kép
csibe83

Apa rábólintott erre a Hévízesdiakciós útra, gyerektelenül. Erre meg én szégyelltem el magam, h nélkülük akartam menni. Így inkább maradunk.

El is felejtett megírni: életemben először volt pofám és nem adtam borravalót a fodrásznak. Kipróbáltam egy újat-bár ne tettem volna.
Úgy mentem oda, h az az elképzelésem, h az egész hajam legyen nagyon világos barna és szőke csíkok legyenek benne. Kérdezem a fodrászt, h ez így megvalósítható egy lépésben? Mert ha nem, akkor hagyjuk a csíkokat és legyen simán csak világosabb. Erre ő: perszepersze, abszolút kivitelezhető, meg egyébként is a mostani hajszínem túl sötét az arcomhoz. Na ehhez képest az alaphajszínem maradt tök uaz, csak telecsíkozta vmi vörösesbarnával. És mindezt 11.500ft-ért :shock: Rég nem csíkoztattam, nade ezt az árat kicsit sokalltam, főleg, h nagyon nem azt kaptam, amit megbeszéltünk az elején.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Mi is gyerekkel, naná! Dehogy hagyom másra :lol: :lol:

Csibe,
köszi a tippet!

Dodi,
Botond naon laza!

Kinti és benti motor nálunk is van :-)
és én télen is a teraszra teregetek, uuuuutálom a lakásban a szaunát, és ha kinnt szárad a cucc, tényleg jó illata van!

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
mindannyian le tudtatok csapni Hévízre????

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
De ha tényleg toxémia, akkor a vérnyomi csökkentő az az okot nem szünteti meg, csak a tünetet. Vagy nem? Nem értek hozzá.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Hévíz: még mindig van 2 hely. Szal sztem ez a része kamu, de nem baj.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

ja, Pocok!
Pénz a szládon :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

pocok!
nem fagynak meg a ruhák télen kint???
milyen tippet adtam,m most fogalmam sincs hirtelen?!?!

Kép
Kép
csibe83

szonibaba!
ezt nem tudom.nekem a védőnő nem mondta a toxémiát,de én is
így tudom...
holnap okosabb leszek,ha a háziorvossal beszélek...
de ha mégsem akkor inkább lemegyek a terhesgondozásra ismét
hétfőn és beszélek a nőgyogyival.akkor már úgyis nem helyettesítő
lesz...

Kép
Kép
csibe83

Szonibaba!

Ne viccelj, miért szégyelled magad :shock: ?! A gyerekeknek az a fontos, hogy egy kiegyensúlyozott, boldog anyuci legyen velük! 3 gyerek pedig durván leszívhatja az embert, szóval igenis, ha arra vágysz, hogy két napig kicsit szusszanhass, az nem szégyellnivaló, hanem dícséretes, mert a mártírmamikat senki sem csípi, főleg nem a gyerekek :wink: :lol: :lol: .

Csibe!

Igen, pedig mikor a sajátunkat le akartam foglalni, már csak egy volt, pedig 2 kellett volna, el is szontyolódtam kicsit. Aztán beszéltem Lois-szal más ügyből kifolyólag, és akkor mondta, hogy múltkor látta, hogy azért ezt "frissítgetik", szóval próbáljam meg később. És igaza volt, mikor visszamentem, megint volt 3, mire lefoglaltam, már csak 2, amiket én lefoglaltam, és ahogy én leütöttem, lett belőle 5 :shock: :lol: :lol: . Szóval ez a része tényleg csak marketingfogás, hogy cardösszemagad :lol: . Remélem a többi részével nem lesz gáz :roll: ....
Most is van még 3 :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szonibaba, Csibe!

Azért nem eszik ilyen forrón a kását :wink: . A magas vérnyomás valóban a toxémia egyik jele, de ha azt gondolnák, hogy erre komoly esély van, már kórházban lennél. Ettől függetlenül holnap mindenképp(!) járj ennek a végére, mert nem játék!
Mennyi volt amúgy?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
ez komoly,nem gondoltam volna...
de a lényeg,h sikerült mindenkinek lefoglalni :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Sztem a másik topicban engem bazira nem bírnak :oops: . Mindig csak beböfögök vmit, persze okoskodóan. Gondolnátok? Pedig annyira nem jellemző :twisted: :lol: :lol: . De poénkodni meg nincs kivel, meg nincs miért (még) :roll: .
Szóval továbbra is nektek rinyálok :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
hétfőn 140/60 volt,meg kedden is kb,ma még mielőtt elmentünk
oltatni akkor is ennyi volt és délután meg 130/50...
ez szerintem csak kicsit magas,de hétfőn se a védőnőnek,se a helyettes
nődokinak nem tetszett...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Igen, ez tényleg emelkedett, de azért még nem magas. Viszont jobban oda kell figyelned, az biztos. Majd gondolom elmondják mikre. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
és ezért nem bírnak???
én örültem mindig,amikor valaki tudott valami jó tippet adni...
sosem orroltam senkire sem...bár nem tudom mi is a gond pontosan...

Boo!
lefoglaltad a helyet már amúgy péntekre???
meg hánykor is pontosan?mert azt apának nem mondtam még...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
én sem érzem még annyira fú de magasnak,de remélem nem nő...
anyum azt mondta fogjam vissza a sós ételeket,miközben semmit
sem sózok külön meg magamnak,csak amit főzés közben teszek a kajába...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 15:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Csibe!

Ja, nem írtak semmi erre utalót, csak azokból ítélve, amiket eddig oda írtam, én nem csípném magam annyira :oops: :lol: :lol: .

Boo!

Nem jó felől nézed a dolgot: minket nem fognak zavarni a csöndes nyugdíjasok :twisted: :lol: :lol: . Ki a fene akar zajos fiatalokat, meg visongó gyerekeket maga körül, mikor kikapcsolódni megy?! :roll:
Az más kérdés, hogy mi magunk leszünk a zajos csőcselék, de az az ő bajuk! Ők csak ázzanak szépen csendben, és mormogjanak el néhány mérsékelt sájzét, amíg mi "kikapcsolódunk" :twisted: :lol: :lol: . Mi nem barátkozni megyünk, azokat visszük magunkkal. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
ja..akkor sztem no para...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Nem különösebben izgat a dolog :oops: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na tiplizek, úgyis mindenki szülifelizik :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hévíz :arrow: Ööö, szerintem lesznek ott nekünk is hasonszőrű pajtások :wink:

Boo!
köszi a foglalást :wink:
Belepillantottam az étlapba, kafa :D És akkor most karaokézni is fogunk??? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: