Sziasztok!
Láttátok az új képünket???

Menion! Nappali ám!
Mióta jobb idő van, nálunk valahogy rövidebbenk tűnik egy nap, de főleg azért jöttem ritkábban, mert a fiam érdekesen alszik mostanában és amikor tudok kénytelen vagyok én is vele aludni.
Csak egy átlagos napot írok le.Reggel 6 körül kel, 7-kor reggeli,majd nem alszik vissza, játszik, max.fél órát szunnyad amíg én is reggelizem és zuhanyozom. Majd 11 körül eszik, aztán készülődünk sétához, akkor alszik vagy 2 órát, én meg tolom, aztán 3 körül kajcsika, utána játék, élénkség, aztán 5 körül beszundít kb.7-ig akkor én mosgogatok, vasalok, takarítok minimál szinten, és ha marad időm egy órát alszom vele.
Ébredés után 8 körül fürdés, majd játék apával-én itt vagy tv-zek, vagy szundítok egy picit, és 22 óra körül még egy evés, aztán még picit apázok, majd én is alszom 23 óra körültől. Vagyis aludnék!!!
Sajnos rendszer lett, hogy 1-2 óra között hajnalban kipattan a szeme, aztán elvan egy darabig de 3 körül mindenképp éhesen sír már, így kajáltatom, és innen felületesen alszik 5-6-ig, néha közben én is csak szundikálok. Szóval jó, ha megvan megint a pár óra nekem is részletekben. Ezek után amikor ő alszik, én is próbálok, itt-ott elkapni egy fél órát, de egyre kimerültebb vagyok, a legnehezebb, hogy 23 óra után 1-2 körül ébred, én meg mint egy zombi ébredek vele, rettenet ez a hajnal így!!!
Sajnos rokoni, baráti segítség nagyon ritka, talán havi 1 nap, most is elvitték sétálni, max.ennyi, így gyorsan írtam most hosszabban, aztán kicsit még takarítok....
Szóval az átaludt éjjel egy álomvágy nekünk, de egyszer összeszámoltam, és nagyon keveset alszik max.10 órát kb.részletekben, ez nem kevés egy ekkora babának???? Nekem mindenesetre egyhuzamban elég lenne, de így 1-2-3 óránkénti bontásban már vészesen kevés

. Most szedek emelt dózisú multivitamint, mert néha rogyadozik a térdem.
Ennyi a panasz, egyébként imádom őt, és egyre ügyesebb, szebb, okosabb, és még a tavasz is itt van, szóval very happy az élet csak aludni kéne egy jót!!!!!!!!
Szép napot nektek!!!