A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi!

Botond még mindig nagyon édes! Olyan kis babás az arca (jó értelemben!!!) :D

Holnap én is csinálok új képeket, a tesóm nagyobbikjának szülinapja lesz, ott majd fotózok végre!

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Pont most van meg, úgyhogy én tuti nem... :roll: :roll:

Péntekben nagyon bízom, már "ki vagyok éhezve rátok"! (azért nem kell megijedni :lol: :lol: :lol: :lol: )

El akartam nektek mesélni, hogy fel kell vennem egy embert, és feladtam egy hirdetést. Nekem az a szokásom, hogy egytől-egyig mindenkinek válaszolok. Érkezett vagy 100 önéletrajz és tegnap megkértem a titkárnőt, hogy írja meg a nemleges válaszokat. És képzeljétek, az egyik jelentkező barátja ma válaszolt nekem egy olyat, hogy nem hittem a szememnek.
Nem tűr nyomdafestéket, ezért nem írom le szó szerint, de az tuti, hogy egy elmebeteg írta, pl. ilyeneket, hogy b@sszuk meg, mert nem az ő párját választottuk. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Olyan már volt, hogy valaki megköszönte, hogy egyáltalán reagáltam, de ilyet még soha nem kaptam. :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Elvis Presley tér: no komment, de tényleg. :evil:

Kép
katy76

Katy! Lilinek is van egy Adidas cipője,de ő sem nagyon szereti :roll:
Akartam már neked írni,hogy anyunak van egy gyerekorvos vendége és az ő javaslatára most Lilinek egy Vitacolan nevű vitamint adok,ami sima B vitamin,tehát étvágygerjesztő. Állítólag ez már a mi gyerekkorunkban is volt. Narancsos ízű,Lilinek a narancslevébe teszem,simán megissza és nem akarom elkiabálni,de sokkal jobb étvágya van neki :lol:

Lilinek hiába szívjuk az orrát,nem jön semmi,pedig hallom,hogy ott van a cucc... Ti milyen orrsprayt használtok? Én a Sterimart,de nem valami jó szerintem.Jó éjszakának nézünk elébe,szegénykém. Most aludt csak el,de nehezen :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

szisztok!
hát tényleg szép méretekkel született Nati!!!
én is úgy tudom,h többedik baba nagyobb súllyal születi,szóval
rettegek én is előre,bár Kiara a 41. héten 3750el született,
remélem azért kisöcsi hamarabb jön és akkor talán kisebb vagy ekkora
súllyal születik...

Dodi!
sexy kép szerintem is visz mindent...

ma voltunk a mária bababoltba és mindenkinek csak ajánlani tudom,m
nagyon jó és annyira cuki ruhák vannak...
ott sikerült végre Kiarának mankát is találnom,m a régieket elkoptatta
és már lyukas volt...

Kép
Kép
csibe83

katy,nyuszi!
Kiarának nike cipője van,de ő el tudja viselni a lábán...
bár szívesen felvesz bármit...nekünk csak a mamusz viseli el itthon,
a zokni azonnal leszedi...

Kép
Kép
csibe83

Katy!
Ezek után még jó, h nem vettétek fel a csajt :?
Ultra gáz.

Dodi!
Képek cukik naon.

Isofix: aki teheti, vegyen olyat (használtan is vannak, pl. Maxi Cosit láttam legutóbb asszem 30e körül). Én már csak tudom, 3 kölköt kötögetek naponta többször :roll:

Csibe!
Őőőő mi az a manka?

Mit kezdjen magával az a vki, aki túl érzékenyen reagál a dolgokra és túl sokat kombinál? :oops:

Ja, beszéltem ma Ronmayel, jól vannak, Nati szopizik rendesen.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szonibaba!
manka=mamusz
csak itthon mankának neveztem el...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
Hát ezek a képek behalás édesek, együtt is nagyon szépek vagytok :) Nem tudok dönteni sexyman meg a kutyusos között.
Ööö, ennek a kutyának naggyon nagy feje :shock: :shock: Én gyakran csinálok úgy dolgokat, hogy a kutya itt dekkol mellettem és az ölembe rakja a fejét, te ebed gigabuksijával ez nem menne :roll:
Graco :arrow: Most lusta vagyok utánanézni, de sztem a bázistalp amit lehet hozzá kapni nem isofixes, csak sima bázistalp biztonsági övvel rögzíthető. Nekem is van egy, mert a férjem kocsijába is volt egy hordozó, és akartam hozzá, de sokallottam az árát úgy hogy nem is isofixes. Amúgy kényelmes dolog, kövi gyerekhez vennék, főleg, hogy mi 8 hónapos koráig abban babakocsiztunk. Utána már nem raktam ki-be. Meg most akciós is az enyémhez :roll: Kacérkodtam is a gondolattal hogy megveszem :roll:
Ha gondolod szüjjé' csak a szülinapodon, onnantól kezdve a te szülinapod senkit sem érdekel majd, csak az övé :D

Ronmay Natija húdejó súlyban van :shock: :shock: :D :D Kábé ennyit érnek ezek az utolsó UH becslések :D

Barioltást én is ma váltottam ki, több mint 8 e volt... és lesz belőle még1 :?

Katy!
Unokatesódnak gratula!!
A sztorid nagyon durva. Ilyenkor annyira el tudok ámulni hogy mennyi elmebeteg ember rohangál... :shock:
Mamatali lesz (ugye??), csak a helyszínt kéne lefixálni :roll:
Nyilatkozzatok Lányok!

Takonypóc bébiknek jobbulást :) :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Megláttam a BK-ben, hogy tojásos nokedlit esznek, és csinálnom KELLett :roll: ! Fél tízkor álltam neki beburkolni egy nagy adag tojásos nokedlit. szerintetek? :twisted: :lol: :lol:

Pocok!

Köszi :wink: . Ez7ért is csókolgatom egééész nap :oops: :lol: . És őis annak látja magát, mert amint tükröt lát, odaszalad, és puszilgatja magát :lol: :lol: :lol: . Ez a ruhaboltokban mindig nagy derüt kelt :lol: .

Katy!

Botond minden új cipőnél ezt csinálja (meg az overálnál is ez volt). De 2-3* ráadom, és utána már megy, mert különben otthon hagyom, és ezt nem reszkírozza meg :twisted: :lol: :lol: . De eleinte mindig olyan, mintha sícipőben járna :lol: .
A tiétek hányas? 21? :twisted: :lol:
Botondé 24-es, és bazi nagy, ha a lábához teszem, de a talpbetét szerint viszont alig egy mili van az "optimális zónáig", és még a másik is jó rá, szóval inkább a nagyobbat vettem.
Még sztem pár hétig az előzőt használjuk, ami amúgy teljesen jó állapotban van :shock: 8) .

Unokatesódnak óóóriási gratula :D . Azt olvastam több helyen, hogy a 9. hét után már drasztikusan csökken a "vetélések" száma, szóval pár nap, és fellélegezhet kicsit :wink: . (Én azt sem tudtam, hogy már a 10. betöltött héten befejeződik az embrionális szakasz, szóval nekem már nem embrióm van, hanem magzatom 8) .)

Botond sztem is babás :wink: . Ezért is mondom, hogy nekem ő még nem kisfiú :oops: :lol: . Persze sok szituban igen, de mi még "babázzuk" :oops: :lol: .

Jaaaj, nem is meséltem nektek:
Valamelyik nap Botond ült a kanapén, könyvet olvasgatott nekem(szó szerint, hangosan magyarázza, mit lát, nagyon cuki), apa melletünk olvasott. Párbeszéd:
- Bíka
- Ez nem béka Kicsim, ez egy róka.
- Hátakkó' lóka.
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apával majd' lefordultunk a székről. És tuti, hogy ezt mondta, mert tök érthető volt, és még a hangsúly is passzolt :lol: .

Ja, és lehet fotózni a béjbit 8) . Pár napja, ha gépet lát, vagyis, ha a piros fényt fotózáskor, megtorpan, elvigyorodik, aztán meg szalad oda, hogy mutatsd meg milyen lett a kép :lol: . Nem tudom, honnan lát ilyeneket :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Boo!

Igen, azt írták, hogy nehéz, ezért is írtam, hogy az nem zavar :wink: . Az előző kocsink, amit írtam, hogy imádtam, ugyanúgy nagy volt, meg nehéz (nem DM-kompatibilis :lol: ), de nálunk egészen mások a szempontok, mint nálatok.
Azt a nehéz cart cipelné a tököm az emeletre, és tényleg nehéz vele közlekedni szűkös helyen, a BKV meg horror lehet :? . De nekünk terepre kell, viszonylag nagy kerekekkel, strapabírással, és nekem szimpi, hogy nehéz, mert fosok, hogy Botond belecsimpaszkodik, és fel fognak borulni :oops: .
Igazából mi nem is akartunk másik kocsit (max. az előzőból egy újat), de aztán jött ez az isofix zizim, és a legolcsóbb szett újonnan 40-45 körül van :? . És ez csak egy caros hordozó!
Akkor már inkább veszünk egy komplett szettet bkocsival 50 körül :wink: . És ahogy elnéztem, ezek vannak csak ilyen olcsón, mert tök sok van belőle :wink: .
Szóval írjatok róla sok jót, mert 80-100.000-ért úgysem veszünk kocsit, olcsóbban meg messze ez a legjobb :twisted: :lol: :lol: .
De amúgy tényleg, ha az én szempontjaimat nézed, akkor sztem jó :wink: .

Elvis térre nem is tudom mit mondjak :evil: . Nagyobb nevet nem sikerült találni a világtörténelemben, akinek egy hangyafasznyival több kötődése van M.o-hoz, mint hogy 40 éve egyszer kiejtette az ország nevét egy koncerten?! :evil:
A következő a Back STREET Boys lesz :twisted: ?

Én is pont tegnap gondoltam arra, hogy Katy talán már terhes :shock: :shock: :shock: . Talán pont tegnap terhesült meg :twisted: :lol: . Katy?! Ja, nem :? .
Valaki más?! Legyetek szívesek nem félidőig rejtegetni azokat a babákat, jóvan?!?!?!? :wink:

Nyuszi!

Mi is Sterimart szoktunk, szívás után meg babaynovorint. De most nem kapta egyiket se, mert ölnik belőle a takony, nem kellett kérlelni :? :lol: .

Szonibaba!

Szedjen fogamzásgátlót :twisted: :lol: :lol: . Ezt azért írom, mert én akkor vagyok ilyen, ha ösztroribi vagyok, nevezetesen menszikor, meg terhesen :twisted: . Viszont mikor gyógyszert szedtem, ki voltak iktatva a hülyepics@hormonjaim, és nagyon jó természetem volt 8) :lol: :lol: .
De komolyra fordítva: magában kell ezt tudatosan kezelnie. Én tisztában vagyok vele, hogy terhesentúlreagálom a dolgokat, ezért ha úgy érzem, épp megint világmegváltó sérelem ért,, azt hajtogatom magamban, hogy csak én túlzom el, torzan érzékelem a szitut...stb. És ez bejön, mert lenyugszom,és ált. beigazolódik, hogy tényleg csak én reagáltam túl :oops: .
Van egy bnőm, aki mindig kombinál, én őt azzal szoktam észhez téríteni, ha túlzásba esik, hogy fogja fel, hogy nem körülötte forog a világ, és mások sose fognak annyi (negatív) energiát feccölni rá, mint amennyit ő feltételez :twisted: :lol: . Ő meg ezt elhiszi nekem :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Köszi 8) .
Bizony, a bullmasztiffoknak óriási "vödörfejük" van (apa így mondja), főleg ha vki egy minirakéta-fejű vizslához van szokva :lol: . Ha ők az öledbe teszik a búrájukat, akkor te bizony mást nem csinálsz, max. törekedsz a megfelelő mennyiségű oxigén belélegzésére :lol: .
Ő egyébként a képen Zuzuka, aki nemrég hunyt el, és itt még tök jól volt :( . Pedig csak pár hetes kép...

Én nem ragaszkodom az iso-fixhez, nekem a sima bázis is jó, csak pár napja még azt sem tudtam, hogy van olyan is. Sztem nem számít olyan sokat a biztonságnál, főleg arra a pár hónapra, és főleg úgy, hogy Botondnál semmilyen talp se volt :twisted: .
Nekünk a kocsink biztonságos, nem a talpunk :lol: :lol: :lol: .

Mamatalihoz nekem mindegy a hely :oops: .
Nekem a Boo-féle is jó, ha nincs bazi messze :twisted: .
Hol is van az :roll: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
itt óbudán a stop shopban van a Boo féle.
szóval megyeri hídon átjössz és ennyi...

Kép
Kép
csibe83

Oké, oda menjünk 8) :lol: !!!!
Ti ilyen közel laktok hozzánk :shock: ? Mármint a többiekhez képest :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi csajok a hülyepicsa témában a véleményt. Öhöömm...bevallom rólam van szó :oops:
Mostanában történt pár olyan dolog velem, amit nem tudok hogy feldolgozni. Nem katasztrofálisak, csak nekem esnek szarul és naponta foglalkoztatnak.
Akkor tehát:
1. szedjek fogigátlót
2. nem köt le a 3 gyerek eléggé, szüljek még egyet
3. keressek fel egy pszichológust
:lol:
Az első kettőt nem tudom, hogy fogom egyszerre kivitelezni :lol:

Mindenesetre ma du. leléptem tök egyedül az Allee-ba és CSAK magamnak vásárolgattam. Na jó, ez így nem teljesen igaz, mert a végén a DM-ben vettem a kölkeknek mindenféle fürdős marhaságokat (vizetbeszinező habfürdőt, testfestő szappant, ilyesmit). Remélem jótékony hatással fog bírni ez a kiruccanás a kis lelkemnek.

Hátul gombolós pizsirugi ügyben nem jutottam előrébb, H&M, C&A, Zara kilőve, más szóba jöhető bolt nem jött velem szembe az említett áruházban.

Dodi!
Mesélős Botond behalás :lol:
Marci is iszonyat cukin tudja elmesélni a Kipp Kopp Karácsonyát.

Babakocsi: én vmi kis kocsibabedobom esernyőkocsit keresek Bodzinak. Ötletek? Nem szeretnék nagyon gagyeszt, de nagyonmax. 20e-t szánok rá.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

sziasztok!

szonibaba!
ez a babakocsi tetszik??
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
ha jól tudom Booéknak is ilyen van csak zöld színűbe,de nem merem tutira
mondani...
ronmayék mikor jöhetnek haza???

jó nagy pangás volt ma...de biztos a jó időnek tudható be...
mi is délelőtt játsziztunk :arrow: Boo ezt a játszi nagyon jó,de
kicsit messze van sajna...viszont azért egyszer megnézhetnénk...

Kép
Kép
csibe83

tényleg!!!
mikor raktok pocakképet???
én is csinálok újjat majd.és nekem most tuti ki fog jönni a
köldököm,m most tart ott kijövetelbe,mint Kiarával a végén...

Kép
Kép
csibe83

Betegeskedőknek jobbulást!

Mamatalira helyszín nekem mindegy, csak fini legyen a kaja, és ne rúgjanak ki minket 11kor :-)

Tegnap pajtiztunk barátnőméknél, 5 csemete volt, 3 hónapostól 4 évesig... Nimród rettentő mód élvezte... babakonyhában aktívkodott, beült egyik apuka ölébe mesét olvasni, aztán meg elvonult a barátnőm lányával (három hónappal idősebb a csajszi) a gyerekszobába :-) Hamar feloldódott, jó volt látni!

Boo,

pocakom szerintem már jóóóóóóóóóóóóó nagy, nagyobb mint ilyenkor Nimróddal volt, már egy csomószor zavar - hajolgatni nem jó, cipő felvétel is kényelmetlen... akartam ma fotót csináltatni apával, de persze elfelejtettem... de majd pénteken látod élőben!

Kisasszony viszont hiperaktív...
Név: apa rákattant a Bori-ra, amit anno én javasoltam, a Bora-t egyenlőre még nagyon nem csipázza, de még van 19 hetem hogy meggyőzzem... Egyenlőre ezekre szűkítettük, de lehet hogy utsó percben bekattan valami és egy teljesen másik név mellett döntünk...

Katy,

nekem anno olyan volt, hogy a srác, akit 'eltanácsoltam' a cégtől, megfenyegetett telefonon, sms-ben... nem volt teljesen százas, az tuti, szerintem üldözési mániája volt, de akkor azért elég parás volt a dolog, mert már pocakos voltam Nimróddal...

Szerintem Petrának csak meg kell szoknia a cipellőt, nem?

Dodi,

24-es tappancs?????? Tudom, hogy Nimród a kisebbek közé tartozik, de akkor is... ő még csak most növi ki a 21-es benti szandiját :shock: :shock: :shock:
(bár, ha jól emlékszem, Zének már régen 24es cipője volt, nem?)

Hátakkó' Lóka... cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tojásos nokedlin én is elgondolkoztam, de győzött a lustaság :oops: :oops: :oops: viszont a csokis-zabpelyhes keksz most lett kész...

Barátnőmnek nem pont ez van, de hasonló, ő szerette, de nem volt nagyonnagyon elájulva tőle... nagy és nehéz, azt mondta.

Szonibaba,

jól tetted, hogy ma kikapcsolódtál 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: remélem, segített!

KépKép

KépKép
kispocok13

Akkor menjünk oda amit a Boo mondott!!

Boo!
Lefoglalod?? :roll:

Pocok!
Eeegen, Zém sima télije 23-as, a havas téli meg 24-es vala :roll:
Hétfőn tervezek neki átmenetit venni (vagy szandálcipőt..nem döntöttem még el), szerintem amit az mutat az lesz a frankó méret.
Ti mit vesztek tavaszra? Előzményekből kiindulva lehet a szandálcipő lenne az ésszerű megoldás, bakancsszerű nembéleltet nem használnánk ki szerintem.
Bori szívemnek kedves, Anyukám neve :roll:

Szonibaba!

3 gyerek nem köt le eléggé?? :shock: :shock: :lol: :lol:

Dodi!
Rakétafejű vizsla?? ja, van benne valami :roll:
Bázistalp, jaja, nem is azért írtam, a másik hordimhoz sem isofixes van, csak azt hittem olyat gondolod a Gracot.
Mondjuk a mostani nagyobb ülései mind isofixesek, az egyik az ócskább az nem nagy szám, de a másik a safefixes az nagyon tuti.

Nyuszi!
Mi Free Nasalt szoktunk. De szerintem egykutya. Sós víz. Utána meg Baby Nasivint. De énFiam nem taknyos szinte sosem, szóval biztos van még sok érdemeleges cucc, amit nem ismerek.

Én a bőrével küzdök, most átálltunk a Babé fürdetőre, ettől rosszabb mint valaha. Most ajánlottak egy Sanatopic nevű cuccot (szappan és krém), ismeri esetleg valaki??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

cipőtípusban én is így agyalok, egyenlőre fogalmam sincs, mindenesetre a béleletlen őszi baki alig volt a lábán...

Bori nekem nagyikám :-)
Anyu és én is Anna, de az most olyan gyakori h Apa leszavazta, pedi nagyon tetszik.

Zé bőrével mi a bibi?

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!

Petra még 21-es cipőt hord, ez az új adidas 22-es, de nagy rá. Azért vettem ekkorát, mert tavaszra és nyárra vettem. Nyáron, ha éppen esős idő van, akkor ez tökéletes lesz.

Egyébként csak pénteken csinálta a fesztivált, mert tegnap reggel az apja ráadta, ő meg csak ment, csak ment, csak ment benne ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megtaláltam a megfelelő szállást a nyaralásunkhoz. Balatonra megyünk, mert én a körülményességemmel nem vagyok hajlandó egyelőre messzebbre menni. :oops:
Gyenesdiáson találtam olyan apartmant, ami egy hálós, de van külön nappali hozzá (+ konyha, fürdő, terasz).
Ott a strand egy kánaán a gyerekek számára, nekem nagyon megtetszett.
Szállodába akartam eredetileg menni, de ott az apartmanok baromi drágák, én meg mindenképpen két helyiséget szerettem volna, mert Petra korán fekszik.

Lois!
Mi a baj Zétény bőrével?

Petrának nagyon könnyen kiszárad az arcbőre. Én mindent kipróbáltam, a babét is. Jó volt, de nem az igazi. Aztán egyszer a doktornő felírt egy hidratáló-zsírozó krémet, amit a patikában készítenek el. Teljesen bevált, azóta rendben van a gyerek arcbőre. És egy 300g-os tégely kb. 500 Ft-ba kerül, szemben az 50ml-s babéval, ami 4e Ft.

Kép
katy76

Boo!
Még én se találtam Petrán eddig anyajegyet! :wink:

Kép
katy76

Katy,

Gyenes nagyon jó hely gyerekkel, anno sokat jártam oda...
De jó nektek! Nálunk szerintem idén is ugrik a nyaralás...

KépKép

KépKép
kispocok13

És lefoglaltam áprilisra is egy vendégházat Parádsasváron, oda a tesómékkal megyünk. Az is tele van bababarát szolgáltatásokkal, játszótér is van stb. Oda csak egy hosszú hétvégére megyünk egy hónap múlva, de már alig várom! :wink:

Pocok!
Megértelek, hogy így nem szívesen mész, bár tavasszal még pár napra Ti is el tudtok menni valahová! :wink:

Kép
katy76

Nem is büszkélkedtem:
Nimród mikor eszik, a kanál alját lehúzza a tányér szélén, ahogy én szoktam neki, hogy ne csöpögjön a cucc az aljáról :shock: :shock: :shock:
pedig sosem tanítottam, kis utánzómajomgyerekem van :lol: :lol:

Boo,
Mironnak pár év múlva ez szexepil lesz :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

Nati írtó cuki!fb-n már van róla kép...

Boo!
hát ez az árpádfejedelemnél van a szentlélek térhez közel...
nagyon tetszett nekem is és Kiarának is...

lábméret:
Kiarának is 21-22es lába van még...
ráadásul neki még csak most tört át a 13. foga,de lehet,h most már több is,m
újra elkezdte csikorgatni...

mamatali:
igyekszem én is iott lenni,főleg hogy rá is látok a helyre...csak apán múlik az egész...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
milyen nike cipő az?

Kép
Kép
csibe83

Hédinek lánylétére már most 23-as cipőt vettünk és mióta elindult ez a 6. pár cipője :? :shock: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Először is köszi a drukkokat, bár visszaolvasni később fogok...

Nem is tudom, hol kezdjem :lol:

Talán ahol abbahagytam:

Szerda este elment a nyákdugó,és ez kb a szülésig tartott. NYálkásszerű cucc, mint egy meztelen csiga úszkált a combomon végig..fuj, undi. De nekem darabokban távozott. Ilyen is van.
Hajnal ötkor fájásokra ébredtem, de nevezhettem volna akkor még jóslónak. Reggel nyolcra 10 percesek lettek.Kutya séta hagyomány tisztelőknek :lol: hátha az felerősíti vagy elmulasztja. Egyik sem.Szülésznő beszél strepto miatt menjünk be. Ekkor még nem sejtettem, hogy emiatt fogok most szívni. Bementünk 7 perces fájások. Injekció kinyit , áá várjuk meg a vizsgálatot. Felpuhult méhszáj egy újnyi. Remek. Fájások ugyan rendszeresek, de nem elég kitartóak. Szuper. 10-re mentünk be és du. egy körül úgy döntöttek kiraknak a vajúdóbol a csecsemő osztályra a túlhordásosak közé.Köszi. :twisted: Antibigyót még mindig nem kaptam meg. Újra végig zongoráztam, a nőt aki sohasem szül meg és benne leszek a hírekben. Egy nővérke, mondta menjek tusolni hátha az csillapít. Jó. Beálltam a zuhany alá, és összeomlott a rendszer. Mire kijöttem 4-5 perceseim voltak, amik már kezdtek nem viccelni. Jó, akkor itt az ideje, hogy átmenjek a szülőszobára. Persze többször fordultam, mert a cuccaim egy részét is vittem. Kicsekkoltam a csecsemőosztályról. Ekkor már du. négy óra volt, és kezdtem nagyon rosszul érezni magam.ELfoglaltam a helyem az alternatív szobában. Apát riasztottam, hogy pattanjon mert elkezdődött. 2-3 perces fájás, antibigyó sehol.(Még jó, hogy emiatt másztam be korán)Szülésznőm úton.20 perc alatt mindenki megérkezett. Én akkor már minden lehetséges pózt kipróbáltam, széket labdát, puffot, ágyat , bordásfalat. minden szar volt. Szülésznőm mondta, akkor enged vizet a kádba. Mondom oké, meglátjuk. Mikor beleültem, már sokkal jobb volt. Gyertyát gyújtott, félhomály, mint egy romantikus estén :lol: Ebbe csak a minduntalan erősödő és sokasodó fájások rondítottak bele.Antibogyót gyorsan beszúrták, de tudtik, hogy a második szuri az már halu, ergo felesleges ez az egy is :twisted: Lassan elérkeztünk a kitoláshoz, ahol nagy lélekjelenlét kellett a gátvédelem miatt. NYilván a F@om is tele volt az egész szüléssel, ami kicsit kimerítő volt hajnal óta, de ez az amit igazán szerettem volna. Így minden egyes mondatot amit mondtam betartottam. Mikor azt mondták ne toljak nem toltam, mikor azt mondták csak kicsit csak kicsit toltam. Volt olyan rész, hogy már félig kint volt a feje, és én azt éreztem, hogy évezredek óta így vagyunk és nem tom hány tolást kell még el szuszognom, akkor mondta a sz.nőm fogjam meg. Vaciláltam, végül azt mondtam nem inkább csináljuk. Aztán szépen lassan kiúszott a kiscsaj. NEkem hosszúnak tünt, de nem volt az. Rámtették, volt nagy sírás rívás, aztán ki a kádból az ágyba ahol szépen a lepényis kijött, csak úgy magától.
Apuka elmetélte a zsínort, engem meg elvittek megvizsgálni, Nati az apjával maradt.
És itt jönnék azzal a hasonlattal amit Szonibaba mondott. Van egy anyag amit egyszer elvágtak aztán összevartak de ez ott akkor is gyenge. Kiderült, hogy a Rolóval szerzett gátmetszésem miatt, ott indult meg egy kis repedés, de a hüvely fele. Mindössze egy öltés. Igazából nem is érzem, hogy vmit ott csináltak volna. A gátam egybe maradt. Persze dühít, hogy a Rolónál szerzett seb miatt, történt ez. DE jó érzés az hogy ott voltam végig csináltam mindent.
NEm repesztettek burkot, nem kaptam oxitocint, semmit. Minden úgy volt, ahogy a természet kitalálta. NAti 3900 gr és 54 cm 36-os buksival jött a világra.

Miután kinyomkodták a méhemet, apuka jött Natival, aztán egyből cici cici és ez tart mostanáig :lol:
Igazából én kértem hogy most mérjék le. Igen meglepődtem a súlyán és anyáztam a János kórház uhus gépét.
Másnap fürdették csak le, hisz ő volt a kis vizibéka. A csecsemősök tündérek itt.
Persze az antibogyó miatt csak kedden fogok hazamenni, amitől már kész vagyok. Itt bejárási tilalom van, üvegajtónk keresztül telefonon tudunk csak beszélni. Rolót láttam ma egy pillanatra, amitől bőgőrohamot kaptam, ő nem látott, nem is akartuk csak kikészült volna. BÁr semmi jelét nem adja hogy hiányoznék neki :twisted: :lol:
Az egyetlen örömöm a kislányom, aki ugyanolyan hörcsögfejű mint a bátyja egy két hurkával megfejelve.
Hihetetlen hogy napra pontosan bújt ki.

Tejem mára lövelt be, ami köszönhető az óránkénti szopinak. Bimbóim sajognak, mert egy kis vámpír a csajszi.
Mindenesetre dudáim kétszer akkorák és kőkemények, úgyhogy apa hoz be fejőt, mert ezt nem lehet bírni. NAti sokszor eszik keveset fajta. Bár mérni azért még nem mértem le. Most vhogy az nem is érdekel, hisz látom, hogy jól van lakva. Viszont nagy cumista lesz. Ugyanis a cicim nem bírta a sok cumát rajta, amin lépten nyomon bealudt. Volt hogy öt órát volt cicin, hol az egyiken hol a másikon, így mondtam hogy neem aludnom kell. APával hozattam cumit, amit alig lehet elvenni tőle úgy beszívta. HA nincs cumi, akkor az öklét tömködi, újszopóst meg nem akarok. Így majd kitalálom mi lesz, most legalább mindenki alszik :lol:

Na úgy gyosrban ennyit....olvasok... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
Nagyon ügyes vagy, még1X gratulálok!! :D

Pocok!
Nekem az összes anyai felmenőm Borbála kábé 1000 évre visszamenőleg :roll:
Mi azért hordtuk a béleletlent is soket ősszel, de valahogy a tavasz sokkal kurtább mint az ősz. Legalábbis az elmúlt évek tapasztalata nálam ez. Ha meg mégis car iső lenne a bundás falcont még mindig ráadhatom. A szandálcipő falcont nagyon sokat hordtuk, irtóra szerettem, és baksisért vettem a teszveszen újan. Ő akkor hordott 21-est :oops:

Bár sosem diagnosztizálták, de sztem atópiás ekcémája van.
Ja, bocsi, ezek szerint itt még nem értekeztem róla, csak máshol.
Anyajegyet is kérdeztem a bőrgyógyásztól, azt mondta érdemben 10 éves kor felett jelennek meg. Nekem sok van, férjemnek egyse, gyereknek se, és kíváncsi voltam, hogy így marad e.

Boo!
Most frankón ábécésorrendbe írtál minket?? :lol: :lol: :lol:
Nekem ma kell vennem neki papucsot, mert holnap megyünk fürdőbe,és C. nem jön, szóval még a WC-re is be kell vinnem magammal, ergo kell egy pacsker. Nekünk már tavaly is volt olyan Crocs-szerű, azt elviselte a lábán, ellentétben a méregdrága szandállal :?
Meg vehetek magamnak is fürdőruhát...újra. Pénteken felpróbáltam vagy 6-ot Zével, de akkor még nem tudtam, hogy vennem is muszáj, csak treníroztam a nyárra :roll:
Cukinszexi Boo :arrow: :lol: :lol: :lol: Én anno levetkőzve sehogy sem tudtam magamat szexinek látni :oops: Hanem kisbojlernak :roll:

KAty!
Sztem néztem azt a Parádsasvári vendégházat. Nem Z. betűvel kezdődik a neve??
Én totál rákattantam Csibe linkjére, ott már vagy háromszor majdnem lefoglaltam valamit. Tegnap pont egy fullextrás Hajdúszoboszlót 30 ezerért, de annyira nagyon messze van innen :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Tegnap reggel a kisfiam úgy belenyúlt a szemembe, hogy azon felül, hogy begyulladt, megsérült a pupillám is, és brutálisan fényérzékeny lett a szemem :? . Elképesztően fájt, azt hittem becarok másfél napig :shock: :evil: . De most már kaptam rá antibiotikumos krémet (a szemgolyómra krémet :shock: !), meg egy gyulladáscsökkentő krémet. Most is be van még kötve, de csak hogy gépezek, amúgy a halvány fényt már nagyjából bírja...
Botondnak meg torokgyulladása van :( . De nem panaszkodik, egy kis hős 8) . Sokkal tökösebbek, mint mi :oops:. Legalábbis én itt sírdogáltam a szemem miatt, annyira fájt, ő meg simán elvan a bajaival, bár kicsit nyűgös, de nem vészes.

Na, elkezdek írni, aztán amíg bírom, bírom... :roll:

Szonibaba!

Nekem 3 szempontom volt:
- valamennyire dönthető legyen
- legyen kupolája
- legyen Karfája
Mi ilyet vettünk, bár ez lapracsukható és pasis a színe:roll:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=2

Csibe!

Az én pocakképem elég vicces lenne. Most tartok ott, hogy valódi pocakom még nincsen, de úgy festek, mint egy telecart búvárruha :twisted: És a melegítőkön kvül minden kényelmetlen :S.

Eddig bírta a szemem, fárad a nem bibis is :twisted: :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay,

örülök hogy úgy alakult, ahogy szeretted volna, Nati nagyon cuki vámpírlány!!!!

Lois,

Csibe linkjét én is naponta csekkolom :oops:
a mostani keleti hangulatú sem rossz, anno majdnem a Hévízt foglaltam...

Dodi,

telecart búvárruha - hülyeeeeeeeeeeeee

:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ma a Brendonban egy fél vagyonért vettünk fellépőt, bilit, wc szűkítőt ez utóbbi kacsás, és máris kedvenc :-) ... Kíváncsi leszek...

Ja, és Apa vadászott egy "terhes nő a fedélzeten" jelet a kocsiba :? :lol: ill megvettük a harmadik árnyékolót a kocsi hátsó ablakára, mert a fiam rühelli a napot, már a tavaszi napsütéstől nyüglődik.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

dehogy illetlenség :-) amint kipróbáljuk, megörökítem!
A bilit kapásból okosan vittebe a wc-be, de mikor pelenka nélkül apa ráültette, igencsak meglepődött :lol: :?

Nyaralás: eddig csak egyszer volt közös klasszik nyaralás, így nem nyilatkozom ... Mindenesetre Nálunk a napozás nem megy, Apa hülye fehér bőre miatt (amit Nimród is örökölt) :-(

Dodi,

bunkón elfelejtettem írni hogy jobbulást :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Szonibaba 20.000-ig keres kocsit :roll: :twisted: :lol: :lol: .

Sógor hozta haza a betegséget :twisted: . Bár nekem is garatgyuszim volt, vagy meg is hülhetett, és úgy... Nem tudni biztosan :roll: . Szegény Szabi szomorúan kérdezte, hogy tőle kapta-e el, de hát ez ellen nem lehet mit csinálni :? . Szívás.

Mi is mindig csoportosan nyaralunk :roll: . De hát szinte mindig együtt vagyunk, mostanában dúl a láv, úgyhogy még ügyintézni is megyünk apával :oops: :lol: :lol: . Azért, hogy hármasban legyünk egy apartmanban, vízparton, azért nem fizetünk: veszünk egy nagy felfújható medencét oszt' kész :twisted: :lol: :lol: . Szóval mi bandában megyünk mindig. Nekem is sokkal könnyebb, mert így a csajok mindig Botondon csüngnek, és én is tudok pihizni 8) .
A tavalyi bolgár osztaggal idén Zakhyntos-t terveztük repcsivel, de apa le akarja fújni a baba miatt :? . Főleg a pocak miatt, mert félt terhesen, de sztem ez nem indok. Az anyagiakat inkább megérteném, mert rengeteg kiadás lesz így is (köldökvér, 2 gyerekszoba, babakocsi, ...meg a millióegy apróság, ami már nincs meg, vagy nem jó, vagy mittomén).
De azért még szelíden fűzögetem, ha mást nem egy belföldre :roll: .
Nyáron beköltözünk Loisékhoz egy hétre :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!

Persze-persze, semmi gáz :twisted: :lol: :lol: :wink: .
Sztem amúgy bazira nem tesz jót, hogy gépezek, de kaptunk anyutól egy Apple IMAC számítógépet, mert látta, hogy szenvedek a tetves laptopommal, és szte úgyis járt nekem vmi a diplomámért (azok után, hogy kicsengette :oops: ) 8) :D .
Olyan gyönyörűséges, és gyors, és okos, és minden, hogy nem lehet itthagyni :oops: :lol: . Ráadásul tegnap délben kaptam és ide se ülhettem, mert kifolyt a szemem :twisted: . Napközben meg babáztam, szóval most élvezkedek :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ronmay!
gratula itt is és olyan jó neked,h túl vagy rajta!
Nati nagyon cuki!!!!

Dodi!
szemednek jóbbulást...egyszer Kiara a felmosó fejet lökte el és pont
neki a szememnek,hát akkor én azt hittem,h kifolyik a szemem,de
sezrencsére elmúlt,szóval átérzem kicsit,h mennyire fájhat...

Lois,pocok!
örülök,h tetszik a link...
még tudok másikat is,ha érdekel,de ott nem mindegyik éri meg sztem,
viszont nagyon sok hely van és nagyobb az esély,h találtok valamit
itt tudtok licitálni is,de azonnali áron is el lehet vinni...
http://www.gulliver.hu/

nálunk apa ha telken vagyunk,akkor mindig molyol vmit a kertben v
napozik v isteni babgulyást csinál bográcsban...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
Szegény szemed, ez gáz. Tesóm csinál egyszer ilyet , azóta is érzékeny a szeme, szívás :?
Búvárruha :arrow: Te nagggggyon lüke vagy.... :D

Pocok!

Igen, néztem ezt a keleties Hévízt, de ide inkább gyerek nélkül mennék... már ha csinálnék olyat :roll:
A holnapi Őrségre vagyok kíváncsi, az ha jó áron lesz, lehet rácsapok :roll: Neked nem tetszik?
Kanállehúzás :shock: :shock: :shock: Azannya.... mi nagyon nem tartunk még itt :oops: Viszont csúszdázik a Ded fejjel lefelé előre... már ha a hülye kunsztok is számítanak :oops:

Boo!

Szerintem ha holnap foglalsz nem fogják azt mondani, hogy telefonálj vissza inkább szerdán :wink:
Kettesben nyaralás :arrow: Mi is bandázósak-tengerparton tespedősek vagyunk, kettesben alig, tartottam is már tőle, hogy lehet egyszer elmegyünk kettesben és el is válunk mert kiderül, hogy nem tudunk úgy elleni :oops:
Aztán csináltunk úgy négy éve édeskettesben egy autós egyhetes olasz városnézős poroszkálást szanaszét (Padova-Róma-Firenze) és imádtunk minden percét. Teljesen egy hullámhosszon voltunk, sebesre jártuk a lábunkat és a végén filóztunk rajta hogy kiköltözünk :roll: Utána már többször csináltunk ilyen programokat (utoljára kis-terhesen lett volna egy út, amiről már írtam, hogy nem ment el nélkülem) Szóval én bármikor-bárhova megyek szívesen :roll:
De a tengerpartozás gyerekkel szerintem sokkal jobb társasággal, megoszlanak a terhek. Mi sokat mentünk úgy is hogy nekünk még nem volt gyerekünk, csak mindenki másnak :)
Dodi :arrow: Jöhettek bármikor :wink:

Csibe!
Húú, ezen a linken már túl sok minden van, beleveszek ...nekem a napi1-es bejött, tetszik, hogy most és hirtelen dönthetek és a napi 1 utat fel bírja dolgozni az agyam :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
hát igen...elég sok van...a bőség zavara...

mi nemsokat voltunk még apával együtt nyaralni,főleg Kiara előtt,
de mi is jól elvoltunk...
Kiarával meg csak telken voltunk és Balcsin...

Kép
Kép
csibe83

Lois!

Nemmmmondoooood :shock: :shock: :shock: :evil: .
Anyáám, ha érzékeny marad a szemem, megőrülök :evil: :evil: :evil: .
Még mindig tök homályosan látok rá, és zavar az erős fény, meg kicsit fáj/zsibog, de ez már szinte semmi. Tegnap 10-15 percenként elöntött a könny, és hírtelen olyan érzés volt, mintha tüzes vasat szúrnának bele, plusz alapból volt egy gyulladásérzés :evil: . Nem is értem mitől volt ez periodikus. De ha fény érte, azonnal olyan lett megint, fény nélkül meg negyedóránként...
Egész este, meg ma délelőtt egy félig leragasztott napszemüvegben voltam, mint a bandzsa gyerekek, mert ha közvetlen a szememet ragasztottuk le, akkor iszonyat hamar elfáradt a jó szemem. Már azzal is homályosan látok, úgy szétterheltem szegényt, a pusza lézetéssel :? .
Megyek is aludni, nem györtöm tovább :wink: .

Buvárruha: örülök, hogy többeknek tetszett a hasonlat, ez volt a cél, de tényleg tökre kifejezi, ahogy érzem magam :roll: :? .
Úgy nézek ki, mint egy bébihájas kamasz, aki bezabált káposztából. Ráadásul ugyanúgy állandóan kint van a s'ggem, mint a mai kiscsajoknak, de nem azért mert menőzök a csipőnacimmal, hanem, mert már nem tudom begombolni, és folyton lecsúszik. Úgy festek, mint egy dagi kőműves :twisted: :lol: :lol: .
Jaa, és Botonddal "csak" a hátam volt tiszta ragya, most a fejem is olyan, mintha leköpködtek volna egy zacskó málnamaggal :evil: .
De sebaj, majd ha betöltöm a 12. hetet, minden sokkkal derűsebb lesz :wink: . De azt most is nyomatékosítani fogom a lelkészünkben, hogy én bizony TERHES vagyok, nem pedig "áldott állapotban" vagyok (mindig kijavít, de csak lenne egyszer ő így :twisted: ).

KépKép

KépKép
kicsidodi

Belinkelnétek újra azt az oldalt? :roll:
Csakegyút, vagymi... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Demondom :oops: Mostmár azért jobb neki, de 1-2 évig utána gáz volt, vissza is mászkált vele dokihoz, mindig azt mondták, hogy nem látnak semmit, de folyton szúrt neki, arra ébredt reggelente hogy ki sem tudja nyitni :? Amúgy ő egy agresszív szobanövénybe hajolt bele :shock: :?
Ne vigyem el neked a bandázsomat pénteken? Az nagyon jó erre az időszakra. Szerintem szeretnéd.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ezen vannak az al-linkek:
http://csak1nap.hu/

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

képzeljétek megnéztem a brendon honlapján a babakocsink és
nagyon örültem magamnak,h már vagy 4 hónapja megrendeltem az ebayen,
m rá kellett jönnöm,h az a szín amit én rendeltem még csak most jött be és
90ezerbe kerül itthon,én meg 40+posta ktgért vettem meg...
most nagyon örülök,ráadásul már az ebayen nem is nagyon lehet
kapni abc design babakocsikat...
igaz amit most vettünk babakocsi az nekünk is böszme és nehéz,
de nem szeretnék úgy járni mint az első kocsinkkal és ezért inkább
tutira megyek...

Kép
Kép
csibe83

az tény,h jó ez az oldal...
ráadásul apa múlthéten rendelt valami nyakláncot nekem nőnapra...
na ezen tökre meglepődtem,h tudja mikor van...
de szintén el kellett mondania és nem lehetett meglepi,m én vagyok
itthon amikor a futár hozza a dolgot és nekem kell kifizetnem...

holnap megint hosszú napunk lesz,m védőnőhöz is mennem kell és
terhesgondozásra is,így megint szegény Kiara szívja meg ezt majd...

Kép
Kép
csibe83

tévedtem a babakocsival,de ez a brendon mekkora egy szemét...
a budaörsi brendonba 90ezer és a váci útiba meg le van akciózva
70ezerre...nevetséges!!!!

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: