Megláttam a BK-ben, hogy tojásos nokedlit esznek, és csinálnom KELLett

! Fél tízkor álltam neki beburkolni egy nagy adag tojásos nokedlit. szerintetek?
Pocok!
Köszi

. Ez7ért is csókolgatom egééész nap

. És őis annak látja magát, mert amint tükröt lát, odaszalad, és puszilgatja magát

. Ez a ruhaboltokban mindig nagy derüt kelt

.
Katy!
Botond minden új cipőnél ezt csinálja (meg az overálnál is ez volt). De 2-3* ráadom, és utána már megy, mert különben otthon hagyom, és ezt nem reszkírozza meg

. De eleinte mindig olyan, mintha sícipőben járna

.
A tiétek hányas? 21?
Botondé 24-es, és bazi nagy, ha a lábához teszem, de a talpbetét szerint viszont alig egy mili van az "optimális zónáig", és még a másik is jó rá, szóval inkább a nagyobbat vettem.
Még sztem pár hétig az előzőt használjuk, ami amúgy teljesen jó állapotban van

.
Unokatesódnak óóóriási gratula

. Azt olvastam több helyen, hogy a 9. hét után már drasztikusan csökken a "vetélések" száma, szóval pár nap, és fellélegezhet kicsit

. (Én azt sem tudtam, hogy már a 10. betöltött héten befejeződik az embrionális szakasz, szóval nekem már nem embrióm van, hanem magzatom

.)
Botond sztem is babás

. Ezért is mondom, hogy nekem ő még nem kisfiú

. Persze sok szituban igen, de mi még "babázzuk"

.
Jaaaj, nem is meséltem nektek:
Valamelyik nap Botond ült a kanapén, könyvet olvasgatott nekem(szó szerint, hangosan magyarázza, mit lát, nagyon cuki), apa melletünk olvasott. Párbeszéd:
- Bíka
- Ez nem béka Kicsim, ez egy róka.
- Hátakkó' lóka.
Apával majd' lefordultunk a székről. És tuti, hogy ezt mondta, mert tök érthető volt, és még a hangsúly is passzolt

.
Ja, és lehet fotózni a béjbit

. Pár napja, ha gépet lát, vagyis, ha a piros fényt fotózáskor, megtorpan, elvigyorodik, aztán meg szalad oda, hogy mutatsd meg milyen lett a kép

. Nem tudom, honnan lát ilyeneket

.
Boo!
Igen, azt írták, hogy nehéz, ezért is írtam, hogy az nem zavar

. Az előző kocsink, amit írtam, hogy imádtam, ugyanúgy nagy volt, meg nehéz (nem DM-kompatibilis

), de nálunk egészen mások a szempontok, mint nálatok.
Azt a nehéz cart cipelné a tököm az emeletre, és tényleg nehéz vele közlekedni szűkös helyen, a BKV meg horror lehet

. De nekünk terepre kell, viszonylag nagy kerekekkel, strapabírással, és nekem szimpi, hogy nehéz, mert fosok, hogy Botond belecsimpaszkodik, és fel fognak borulni

.
Igazából mi nem is akartunk másik kocsit (max. az előzőból egy újat), de aztán jött ez az isofix zizim, és a legolcsóbb szett újonnan 40-45 körül van

. És ez csak egy caros hordozó!
Akkor már inkább veszünk egy komplett szettet bkocsival 50 körül

. És ahogy elnéztem, ezek vannak csak ilyen olcsón, mert tök sok van belőle

.
Szóval írjatok róla sok jót, mert 80-100.000-ért úgysem veszünk kocsit, olcsóbban meg messze ez a legjobb

.
De amúgy tényleg, ha az én szempontjaimat nézed, akkor sztem jó

.
Elvis térre nem is tudom mit mondjak

. Nagyobb nevet nem sikerült találni a világtörténelemben, akinek egy hangyafasznyival több kötődése van M.o-hoz, mint hogy 40 éve egyszer kiejtette az ország nevét egy koncerten?!
A következő a Back STREET Boys lesz

?
Én is pont tegnap gondoltam arra, hogy Katy talán már terhes

. Talán pont tegnap terhesült meg

. Katy?! Ja, nem

.
Valaki más?! Legyetek szívesek nem félidőig rejtegetni azokat a babákat, jóvan?!?!?!?
Nyuszi!
Mi is Sterimart szoktunk, szívás után meg babaynovorint. De most nem kapta egyiket se, mert ölnik belőle a takony, nem kellett kérlelni

.
Szonibaba!
Szedjen fogamzásgátlót

. Ezt azért írom, mert én akkor vagyok ilyen, ha ösztroribi vagyok, nevezetesen menszikor, meg terhesen

. Viszont mikor gyógyszert szedtem, ki voltak iktatva a hülyepics@hormonjaim, és nagyon jó természetem volt

.
De komolyra fordítva: magában kell ezt tudatosan kezelnie. Én tisztában vagyok vele, hogy terhesentúlreagálom a dolgokat, ezért ha úgy érzem, épp megint világmegváltó sérelem ért,, azt hajtogatom magamban, hogy csak én túlzom el, torzan érzékelem a szitut...stb. És ez bejön, mert lenyugszom,és ált. beigazolódik, hogy tényleg csak én reagáltam túl

.
Van egy bnőm, aki mindig kombinál, én őt azzal szoktam észhez téríteni, ha túlzásba esik, hogy fogja fel, hogy nem körülötte forog a világ, és mások sose fognak annyi (negatív) energiát feccölni rá, mint amennyit ő feltételez

. Ő meg ezt elhiszi nekem

.