A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni
KépKép
heni81

Tündi mai menü: paradicsomleves betűtésztával
krumplipüré, sült hússal (ez tegnapról maradt)
cicus köhög és folyik az orra
csak amiatt megyünk dokihoz, hogy adjon igazolást, nem megy a héten oviba
nem fázhat meg nagyon mert akkor elmarad a műtét. Azt meg nem szeretném, mert a hallása nehogy rámenjen erre az egészre.

Heni ez jó kupon :)
a kistesó szerintem mindig gyorsabban tanulnak, ösztönzi őket a nagyobb testvér :roll:
a gyerekek a gyerekszobában vannak az első perctúl kezdve.
van, hogy ott alszok mikor rám van szükségük, ez van hogy csak 1-2 nap, van hogy hetekig eltart :oops:

Panndi csini pocak :D

Vera mi is hatkor keltünk :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nálunk szegedi van knédlivel :roll:

Móni értem, nálunk már ilyen éjszakai igénylés nincsen, Áron is ha felsir éjszaka , csak átmegyek és megsimizem, vagy iszik és alszik is tovább. Én úgy érzékelem , hogy kb 2 éves korukra alakul ki, hogy éjszaka aludni kell és megértik, hogy kinek hol a helye. Sokat aludtunk mi is Péterkével még annó, de amióta az új ágya van, az új szobájában, nem kell és Áron is sokkal jobban alszik amióta nincs éjszaka cumisüveg, meg már egyáltalán nincs, csőrös itatópohából iszik és jóval kevesebbet. :D

Mi f7kor 8)

Heni
KépKép
heni81

Reggelt!
:-)

Mi 3/4 8 kor keltünk.:-)

Panndi: csini a pocakod! :-) Gastro nem lesz semmi, és milyne lehetetlen időpontot tudnak adni a gyerekeknek..
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Móni: javult már "matrica" helyzet?

Móni: nálatok első perctől egy szobában vannak a gyerekek?
Nem ébresztette, zavarta Cicust Gergi?

Engem meg jól itt hagytak az irodában..mindenki lelépet vhova. :-(

Március van süt a nap...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: milyen az a szegedi?

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt is süt a napocska!!!!! :D :D :D :D

Heni
KépKép
heni81

Kaqk , hús, káposzta, tejföl
Kép

Heni
KépKép
heni81

Szlovákiában igy eszik, meg mi is :wink:

Kép

Heni
KépKép
heni81

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm küldjél légyszi!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: te milyen nyelveken tudsz fordítani?

Keresek: szerb, horvát, lengyel, román, később majd lehet cseh szlovák nyelvre fordítókat.

KépKép
kaqk
Debrecen

Most csak Gergi matrica, cicus elaludt :)

Heni székelykáposzta :D
de rég ettem
na ha jönnek márciusban anyuék csináltatok vele :)

Kaqk Gergő nem ébresztette fel cicust, de cicus volt, hogy felhisztizte Őt.
De szeretnek egy szobába lenni :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk szlovák/cseh, német, angol.
Szlovákot vállalok nagyon szivesen mindig minden körülmények között 8) az igazán az én asztalom.
Fogok most is honlapot forditani, vagy segiteni, még nem beszéltük meg :roll: az új vállalkozás???? :wink:

Móni lehet akár székelykáposzta is, de mi csak szegedinek hivjuk és SK is úgy szerepel az étlapon, hogy segedinsky gulás :roll: knédlivel. Ettem egy keveset belőle, Áronnak nem jött be :roll:

Disznótorost azt ette volna!

Heni
KépKép
heni81

Azon gondolkodom, hogy levágatom a hajam :roll: :roll: :roll: szerintetek?
Kép Kép

hát mi tagadás , 6 év alatt azért öregedtem :oops:

Heni
KépKép
heni81

teli rakom képpel az oldalt :roll: bocs!

Heni
KépKép
heni81

Heni én a rövidre szavazok.
Nagyon jól állt :D :D
Képek meg jöhetnek nyugodtan :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Huh Heni: nem is tudom..tetszik mindkettő. Nagyon jó állt a rövid..lehet azt választanám. :-) öregedtél??? ne viccelj!

én most torost ettem.

Móni: értem....ezen gondolkozunk. Emma már nagyon várja hogy tesóval egy szobában aludjon. :-) akkor lesz egy alvós szoba, és egy játszó szoba. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni,nem öregedtél,kerekedtél :oops: szerintem rövid nagyon jól állt :) :)

:arrow: most jöttünk haza Hpból M. futószemölcseit szedték le,1re mentünk,1/4 4kor jöttünk ki :evil: :evil: kissé csúsztak :evil:

már megint nyúzzák egymást :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: azaz M ingerli Bt,sa vége M. vísít,B üvölt :lol: :lol: mi is ilyenek voltunk :lol:

KépKép
viranka

Verus, ja kerekedtem is :wink: vicces, hogy a fejemem is láccik:-) egyiken 75 a másikon 78 kg vagyok :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, en vagyok az egyetlen ugy tunik, aki a hosszu hajra voksol, de en komolyan legalabb tiz evvel fiatalabbnak is latlak az elso kepen.:-)
Lanyok, jovok majd ha Jo hirrel szolgalhatok...egyelore nem :cry: but I never give up!:-)
Puszi nektek!
Vendég

Reggelt!

Heni hosszú.. :)

Most Domi lett este lázaska,már köhögött pár napja de csak ébredéskor.. Szóval ma őt viszem dokihoz...

Niki szorítok.. :)
varga tünde

Sziasztok,

Péterke beteg :( lázas is, füére ment a nátha :evil: pedig fújja, szivatja :roll: valami virus is van most állitólag , ami a fület támadja :roll:

csak 6700 Ft maradt a gyógyszertárba :evil: :evil: :evil: huh nagyon pipa vagyok a magyar egészségügyre :evil:

Heni
KépKép
heni81

Logisztikai ügyintéző tanfolyamot fogok elvégezni, jelentkeztem, 3 hét múlva itt az első csomag :D most féláron vannak csomagok ebben a hónapban az elónál, ha valakit érdekel.

Heni
KépKép
heni81

Tündi, Heni: jobbulást a fiuknak!

Itt szépen süt a nap, remélem most már így marad! :-)

most épp savanyú krumplifőzeléket készítettem...ezt kívántam meg.:-) Apu megint csinált kínait..küldött is..de ha csak rágondolok.... :? I szereti, majd ő megeszi..:-)

pénteken vagy hétfőn megyek UH-ra. már nagyon várom.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kagk nagyon izgi.. :) Olyan jó ez a része is.. :)

Móninak már írtam facre,ide is bemásolom tanácstalan vagyok:

Képzeljétek hogy jártam..

Mondtam a gyerekorvosnak,hogy mi a helyzet mit mondott a gégész.
Azt mondta,hogy:
Beninél: egyértelműen nem is gondolkodna,hogy ki kell-e venni az orrmandulát,mert nem kell nem indokolt egyáltalán mivel: nem horkol nincs hangja mikor alszik,csak akkor van orrhang,ha valamit beszed akkor persze,hogy nagy mivel védekezik.Ennek örüljek,mert nem a hörgőkre megy le,hanem megállítja.Ha kivetetem akkor is bármikor lehet arcüreggyulladása.A fülére meg nem ment rá,ha rámenne arra és a hallását veszélyeztetné akkor gondolkodna a kivételen,de ez mivel nincs így nem.
Dominál: meg várna még 5 éves korági.Ha utána is még horkol akkor vetetné ki.Meg 3 éves kor után elkezd elcsökevényesedni várná,hogy mennyire húzódik vissza,ha még akkor is nagy akkor gondolkodna ezen.
Most annyira megkevert. Egy biztos elviszem őket áprilisban egy maszek dokihoz is és kikérem az ő véleményét is.Áhhh

Emese örülnék,ha anyud véleményét is megkérdeznéd ő is ebben nagyon jártas..

Persze lányok a tiétekre is kíváncsi vagyok.. :)
varga tünde

Tündi ha nem indokolt a mandula kivétele, én nem tenném. Nekem is megvan, és jobb, hogy van, mert begyullad a mandulám és kész, nem megy tovább, arra meg már tudom mi használ. Soha nem volt semilyen komolyabb betegségem és a gyerekorvos annó ezzel magyarázta. :roll: igy ez maradt meg bennem.

Heni
KépKép
heni81

Tünde jól tetted a lazítást :D kell néha
Akkor a fiúknak is kiveszik???
Jobbulást nektek
Elhiszem, h megkeveredtél....én is megkeresnék mást is, mert hát nem tudnám mit tennék.

Vindo Hó :shock: no és a hóember :D
Nem lehet átalányt kérni, mert házközponti a fűtés. Csak azt tehetjük, hogy idén előre félreteszünk télre. 21 fok körül. Van hogy csak 20. Főleg este rossz, mert akkor többet ülünk egy helyben.
Otthon ilyenkor 23 fokra fűtöttünk.
Az nagyon jó ár ám :D
Akkor megyek szolizni :D
Szavakkal nagyon ügyes

Dóri
Remélem megússzátok a báránykát.

Maggie
:( :(

Niki
:( nagyon sajnálom...hátha az idő megoldja és mégis.....

Móni
Hát szerintem nálad ez volt az a pillanat, amikor én is az alvásra szavaztam volna.

Vera
Fosós ajjaj :( jobban már?

Kaqk
Émelygés :(

Panndi
Csini poci
Zsófi meg Fruzsi nagyon édes lehet :D

Heni
Veszélyes kuki :D :D
Hát szerintem a rövid nagyon jó volt, olyan kis vagány. Azt nem mondanám, hogy idősebbnek nézel ki. És a világosabb szín is nagyon jól állt neked.
Puszi Péterkének
Tanfolyam szuper!!!

KépKép
KépKép
fleur

Pénteken jó kis mélypontom volt, mert felhívtak a CSANAból, h ne menjünk, mert minden gyerek sugárban hány, aki előző nap volt.
Hát izgultam egy sort, de volt olyan mákunk, h megúsztuk.
A munkahelyen is nagy a csend és több negatív hírt kapok, mint +. Csak az biztat, hogy november még messze van.

Amúgy Lilla múlt héten kicsit taknyos volt és mivel kedden nem nézett ki túl jól nem vittem oviba a múlt héten. Végül semmi komoly nem volt. Még lázas sem lett. 1 napig folyt az orra, kicsit köhögött 1 napig, talán 2, de már kutya baja.

Daninak is megint folyik az orra és kicsit elkezdett köhögni. Már nem tudom megítélni mi ez, mert jön a szemfoga is. És emiatt még 3 + megy a hasa is...ma kifejezetten nagyon nyűgös, de lehet a levegőben is van valami.

Amúgy nem is meséltem képzeljétek már váltott lábbal megy felfelé a lépcsőn mint a nagyon (persze fogom a kezét) és egyedül iszik pohárból. És ma tudatosan egy babára mondta, h baba. :D :D

Cica meg megint kicsit nyafogós lett. Szerintem az van, hogy látja, hogy Danit babusgatjuk ha sír valamiért. Most próbáljuk vele megértetni, hogy nyafi nélkül is foglalkozunk vele és szeretgetjük, ha szeretné. Szerintem jól haladunk.
Amúgy nagyon kis okos, olyan szövege van, hogy csak na (persze látom a többieknek is)
Ezt úgy értem, hogy olyan szavakat is használ, hogy ínycsiklandozó...(most épp ez jutott eszembe) mikor először mondta, majdnem lefordultam a székről :D

KépKép
KépKép
fleur

Ja és a legfontosabb szót majdnem elfelejtettem :D JIJJA :D :D

KépKép
KépKép
fleur

Jijja! :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Csak bejelentkezni tudok most. Ma babysitteltünk, Rugó jól viselte :D
Éjjel munka, holnap munkanap :?

Azért jövök majd valamikor :D

Kép
vindolanda

Hát, a dolgok máshogyan alakultak, mint terveztem :roll:
Este tízkor elkezdtem émelyegni, a hasam úgy felpuffadt, mintha lenne ott egy labda és leesett a vérnyomásom. Lefeküdtem 11 körül, de fél kettőig csak kínlódtam, és úgy feszített a hasam, hogy a lábam nem tudtam kinyújtani. Fél kettőkor meg elkezdtem sugárban hányni, de durván, mintha egy slagból ömlene a víz :shock: Vagy hatszor hánytam, aztán hatig aludtam 2-3 órát.
G. elvitte Rugót a csanába, Bsz.be beszóltam, hogy kikészültem.
Most már nem hányok, de nem is eszek, csak kólát iszogatok meg vizet. Hőemelkedésem van és szédülök :x
Be kellene gyújtani a kályhába is.
De ahhoz fel kellene öltözni, leesett a hó megint :shock:

Tünde, írj egy sms-t Emesének, lehet, nincsen babanet-közelben :roll:

Fleur, a 20 fokban én is fáznék :roll:
Jijja 8)

Heni, én a hosszúra szavazok:)

Csak ki kellene menni fáért. De olyan szédülős vagyok, ha mozgok :evil:

Kép
vindolanda

Móni
Nektek mikor lesz a műtét?

KépKép
KépKép
fleur

Vindo: ohhh neeeee jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mi jól. tegnap a kis picassom alkotott. fel is raktam FB-ra. a telómmal fotóztam..aztán mire gépre letöltöm...na az nem most lesz.De-t az oviba virágültetés volt aztán erről beszéltek, hogy növekszik....le is rajzolta az óvónéni. erre Emma du-án lerajzolta. fa ágakkal lombbal, gyökérrel, napocska, felhők....:-) nagyon jól sikerült, ámultam is.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Vindo jobbulást++++++++++++++
igyál sok folyadékot és a vízbe amit iszol tegyél egy pici sót.
Pótolni kell a szervezetedben a kiürült mennyiséget, különben még roszabb lesz.
Na meg igyál kólát, az segít :)

Heni Péterke jobban van már?
Nekünk a december volt a legdúrvább patika szempontjából. Összesen 32000 ft-ot hagytunk abban a hónapban a gyügyszertárban :?
Mi sem voltunk túl boldogok miatta :roll:

Kaqk jók ezek a rajzok nagyon :)
cicus tegnap a csládot rajzolta le, kirándulás közben :)
volt napocska, fák, hinta, na meg mi négyen :)

Fleur jijja :lol: :lol:
a kis drága :D :D
március 17.-én.
2 hét múlva műtik pont.
jövőhét kedd vérvétel, ekg és altató orvossal is beszélek

Most voltak itt az ovónők, szóltak, ne vigyük cicust oviba mert hányásos-hasmenéses járvány van.
az egyik kis barátja már kórházba is került :(
Legalább eljöttek szólni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: de rendesek az óvónénik! Műtét..jaj csak lennétek már túl rajta..utána már jó lesz minden!
Család: Emma is lerajzolta a családot..és mi is már 4-en vagyunk rajta. :-)annyira ügyesek.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

én is beléptem a hasmenéses csapatba :( szerencsére még csak ez van :) :) Nagyi legalább jól van :) Bálinttal kedden még vissza kell menni dokinénihez,mert bár tisztul a tüdeje,de még nem 100-as :(

Emma,milyen ügyes :) Bálint kijelentette tál rajzolni :) :) de színezni szépen színez :) na és tegnap olyan szép rendőrautót rajzolt aszfaltkrétával a garázshoz :) :) még szirénája is volt :)

Jijja :) :) édesek lehetnek :)

Niki+++++++++++++

:arrow:

KépKép
viranka

Reggelre megint hó esett! Áááááááááá már nagyon utáljuk. Emma is mondja hogy ez a hó miért jött már megint???
A hajam katasztrófa ahogy le van nőve. Hiába mosom meg rakom be..sehogy sem áll. Nem is megyek szívesen emberek közé. :-( . már csak 4 hét. 12 hét után már Emmával elmentem festetni, akkor meg még szőkés voltam, most már ugye sötétbarna..számít ez..hogy van e szőkítés??

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma nagyon ügyes 8) 8) 8) 8)

Na, bevackolom magamat az ágyba a notebookkal, dolgozgatok, hogy éjszaka le tudjak feküdni időben :roll: DE az is lehet, elalszok közben. Bár a sok kóla miatt nem vsz.

Móni, ez a 32 000 nagyon durva. Lehet, jó, hogy Rugó nem veszi be a gyógyszereket. Van pozitív oldala is :roll:

Egy kalappal a műtéthez :!: MInden rendben lesz.

Akkor ott is hánynak :?

Hát, nekem az volt a furcsa, hogy az elmúlt húsz évben betegségtől nem hánytam soha. De ezzel most minőségi előrelépés történt :lol: :lol: :lol:

Lesz ám net az ágyban is 8)

Szombatra kell összeszednem magamat, akkor levelezős vizsgák lesznek írásban, a teszteket meg kell szerkeszteni. Vasárnap meg angolom van, arra is fel kellene készülni.
Meg persze szakdologzati finis is van. Szerencsére tegnap ketten küldtek részeket korrektúrázni, de mind a ketten rosszul csatolták. Az egyiknek az volt a neve, hogy hiba.txt. Már az elején sejtettem, hogy nem ezt írta :lol:

IRINA?????

Niki, drága, várunk vissza :!:

Kép
vindolanda

hó itt is esett :evil: :evil: :evil: tavaszt akarok :) este majdnem sírógörcsöt kapta,mikor mentem ki Robival :) :)

gyógyszertárban én keveset költök :) :) ált.B. beteg és Ő közgyógyra kapja a gyógyszereket :) legalább van vmi jó ebben az egész allergiában :)

KépKép
viranka

MÓNI :shock: :shock: :shock: :shock:

most kicsit félek az agyhártyagyulládás virustól is :evil: mindenütt erről beszélnek.

Heni
KépKép
heni81

Már bevackoltam 8)

Kép
vindolanda

Heni, ne aggódj :!:

A pneumo-s oltás nem arra volt? Már nem is emlékszem.

Elkészítek egy tesztet :arrow:

Kép
vindolanda

Írásbeli tesztet :wink:

Kép
vindolanda

Csajok kisült a túróslepény :D
Ki kér egy szeletet? :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo, jó tesztelést

Heni ne aggódj miatta
1-2 megbetegedés nem járvány

hó itt is van. Már olvad is :roll:
Néztem előrejelzést és csak áprilistól mond jó időt :twisted:
Én is tavaszt akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, most nem tartok rá igényt :lol: :wink: De köszönjük :D

Kép
vindolanda

Móni: ÉNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

KépKép
kaqk
Debrecen

április????????????????????????????????????NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: