Pénteken jó kis mélypontom volt, mert felhívtak a CSANAból, h ne menjünk, mert minden gyerek sugárban hány, aki előző nap volt.
Hát izgultam egy sort, de volt olyan mákunk, h megúsztuk.
A munkahelyen is nagy a csend és több negatív hírt kapok, mint +. Csak az biztat, hogy november még messze van.
Amúgy Lilla múlt héten kicsit taknyos volt és mivel kedden nem nézett ki túl jól nem vittem oviba a múlt héten. Végül semmi komoly nem volt. Még lázas sem lett. 1 napig folyt az orra, kicsit köhögött 1 napig, talán 2, de már kutya baja.
Daninak is megint folyik az orra és kicsit elkezdett köhögni. Már nem tudom megítélni mi ez, mert jön a szemfoga is. És emiatt még 3 + megy a hasa is...ma kifejezetten nagyon nyűgös, de lehet a levegőben is van valami.
Amúgy nem is meséltem képzeljétek már váltott lábbal megy felfelé a lépcsőn mint a nagyon (persze fogom a kezét) és egyedül iszik pohárból. És ma tudatosan egy babára mondta, h baba.
Cica meg megint kicsit nyafogós lett. Szerintem az van, hogy látja, hogy Danit babusgatjuk ha sír valamiért. Most próbáljuk vele megértetni, hogy nyafi nélkül is foglalkozunk vele és szeretgetjük, ha szeretné. Szerintem jól haladunk.
Amúgy nagyon kis okos, olyan szövege van, hogy csak na (persze látom a többieknek is)
Ezt úgy értem, hogy olyan szavakat is használ, hogy ínycsiklandozó...(most épp ez jutott eszembe) mikor először mondta, majdnem lefordultam a székről