Béku
Jobban vagy?
Gratulálok, hogy Maja még mindig Maja
Durva, hogy pár nap alatt mennyit alakult…
Sajnálom a vénáidat, nekem is elcseszték múltkor
Jó, ha nézik az ember pocakját, én is büszke vagyok rá
Bár tegnap büszkén feszítettem fürdőruhában és szerintem furcsán néztek az emberek, de férj szerint csak üldözési mániám van…
Pannik
Jó volt ez az Sz.-es párbeszéd
Velem sem volt túl bőbeszédű...
Vicky
Ó, nyugi, állandóan olvasok, tudom, később nem lesz rá időm
De már simán tudom kritizálni sógornőmet, mit csinál rosszul a gyerekkel

Persze neki nem mondom, csak este foglalom össze... Úgyhogy elméletben nagyon jó vagyok, csak majd gyakorlatban leszek meglőve...
Ann
Jó lett a vonalzód.
Nagyon helyesek a húgod gyerekei, a kicsi valami zabálnivaló, levettem a mintát!
Engem is dühített, hogy alapvizsgálatokat miért nem csinálnak meg az elején, mindenesetre így nagyobb üzlet a gyógyszeriparnak, vagy ne gondoljak ilyeneket…?
Gyoreneildi
Csináltál új tesztet???
Eszter
Csodállak, hogy ennyi energiád van és ennyire pozitív tudsz lenni!!!
Nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb meglegyen az ok! Fülöp doktorhoz nem mentek?
Timso
Szívből gratulálok Milli babához így ismeretlenül is!
Nem semmi a kálváriátok!
Van egy ismerősom, sajnos habituális vetélő, nagyon későn, 5. hónapban veszítette el a babákat. Ő is kapott beutalót immunológiai vizsgálatra és egyszerűen elhajtották onnan, hogy ha ilyen későn vetélt, akkor nem lehet ez az ok… Máshol nem csinálnak ilyen vizsgálatot, szegény eléggé ki van készülve miatta. Talán Pécsett is csinálnak még ilyet egy helyen, azt még megpróbálja…
Nekem sajnos nem jön be a honlap, amit küldtél.
Andi
Ez a stopperes táblás sztori beszarás! Rajó majd Iza elől is felfalja a csokit?
Nem engedte, hogy megmérd a vércukrát?
Hatalmas gratula a 3. trimeszterhez!
Képzeld, nekem is visszajött Vuk, gyomorégéssel megspékelve, így majd megnézem, mit is írtam neked
Heni
Gratulálok az IR-es eredményeidhez, nem semmi fejlődés!!!
Tűű doki tuti elégedett lesz.
Navared
Én is nagyon boldog névnapot kívánok így utólag!
Drukkok mennek a mai csapatnak!
Nekünk elég rohanós volt a hétvége, szombaton családi ünneplés, este lánybúcsú.
Képzeljétek, megpróbált felszedni egy kis cigánysrác, teljesen kiakadtam. Amúgy is imádom őket... Mondtam, hogy terhes vagyok és különben is hagyjon már békén!
Szombaton ünnepeltük a 12. évfordulónkat, délután wellnesseztünk, masszázs, aromafürdő... Engem mondjuk nem nagyon voltak hajlandók masszírozni, de azért jó volt.
Este meg vacsi a Gundelban, hát nem tartottam a diétámat!