A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!!!

Eszter:
Hihetetlen,hogy a történtek után is ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz,nagyon csodállak érte.
Hosszú út áll most előtettek,de Én tudom,hogy ilyen kitartással csak jó jöhet.

Akkor holnap leszünk páran a BMC-ben!!!Ki is jön pontosan?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Rajtam lesz egy gólyás kitűző, a felsőmön.Onnan fel fogtok ismerni, aki szeretne dumcsizni:-)
Vendég

Lányok: drukkolok holnap!!! :)

BMC felé most nem járok,reggel megyek vérvételre... :?
ha nem éhgyomorra kéne menni,nem is izgatna a dolog,de múltkor is 10h-ra végeztem,ez a hely dugig van emberekkel,és nagyon lassan halad...

majd jól teletömöm a táskámat kajákkal,hogy amint végeztem,mindet benyomjam :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Kahlan, nyugodtan megismerkedhetsz Eszterrel szerintem Ő az az ember aki Örülni fog Neked ebben a helyzetben is meg máskor is.
Én még nem tudom mi lesz rajtam de a gólyás kitűzőről felismerlek majd. 8 körül fogok odaérni.

Korábbi kérdéseidre: mellékhatások ahogy eddig láttam mindenkinél máshogy van, sőt nálam az első kettőnél nem volt semmi sem, most pedig kicsit rosszabbul viselem a stimut.

K-tól nyugodtan kérdezhetsz, ha csak valaki miatt nem mérges (nagyon ritka) akkor kedvesen fog válaszolni és mindent elmond amit tudni akarsz. Sőt Ő talán kérdés nélkül is a legtöbbet mondó orvos a többiekhez képest szerintem.
Nálam gyógyszerfelírás előtt még kért mellultrahangot, friss rák szűrés eredményt és néhány vizsgálatot, de lehet, hogy Neked ezek megvannak mert évente egyszer kérik.
szép délután mindenkinek
pannik
Budapest

Sziasztok!

kicsit lemaradtam a zugolvasásal, de sajnos a lényeget láttam. Eszterkém, annyira nagyon sajnálom, de nagyon csodállak, hogy máris a jó irányba nézel, meglátod egyszer elnyeritek a jutalmatokat érte! puszillak!!!!

IR es eknek írnám, ( ők talán jobban értékelik)

1,5 év diéta, -31kg után az éhgyomri cukrom 4,8, az ÉHGYOMRI INZULINOM 6,9!!!! lett. Annyira nagyon örültem neki, hogy mikor hazaértem megnéztem, hogy egyezik e a mértékegység az eddigiekkel, mert nem mertem elhinni :) Majdnem 35 ös éhgyomri inzulinnal kezdtem. Kedden megyek Tűű dokihoz, remélem ő is elégedett lesz :) Annyira örülök!!!!! Végre valami eredmény. Aszem nem lesz akadálya a szeptemberi kezdésnek!!! :) :) :)
Bocs, hogy így önzőzök, de végre van valami!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni: tiszta szívből gratulálok!!! :)
Bár én nem vagyok IR-es,de látom,milyen kemény egy diéta,és minden elismerésem azoké,akik ezt tudják tartani!!! :D :D :D
Vendég

Henikém: Ekkora GURUT, mint Te!!!!!!!!! :) Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!! A kilók számát tekintve is, meg amúgy is!!! :)
A dokid szeirntem ki fog ugrani a gatyájából!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Heni, az eredményeidhez gratulálok, a kitartásod meghozta a várva várt jó híreket és drukkolok, hogy a szeptemberi kezdésnek semmi akadálya már ne legyen és kismanót hozzon Nektek :)
pannik
Budapest

Heni, gratulálok, nagyon ügyes vagy! Biztos lesz a siker! :wink: :lol:
Vendég

Heni, nagy gratula!!! Nagyon ügyes vagy!!!
A terheléses értékek milyenek lettek?

Holnapi bmc-seknek nagy nagy talicskával. Zsuzska, Pannik lassan puncijó időpontot is fogtok tudni.
ann74

Lassan igen :) De Ann, Neked kb akkor lesz a beültetés amikor nekünk, talán egy kicsit később, nem??
Zsu, Neked meg mindjárt itt a konzultációd már csak egy hét :)
pannik
Budapest

Pannik, igen :D már csak egy hét...izgulok, van már egy kis listám, hogy miket kérdezzek.Remélem a nagy izgalmamba nem felejtem el elővenni! :lol: :lol: Tőlem kitelik. :roll: :lol:
Vendég

Pannik nekem decemberben a 11. szuris napon volt a puncijóm, a ciklus 13. napján. Szerintem nekem olyan 1 hetes csúszással lesz majd hozzátok képest, mert ti hétfőn kezdtétek szurit, nekem pég péntek volt az első bmc-s napom.
Nem tudom fagyisnál hogyan múködik ez. Gondolom a tervezett punkc.+5 vagy 6 nap az 5 napos blasztok esetében. Legutóbb a 18. napomon volt a beülti, most az a 12ére szombatra esik amikor nem dolgoznak. Úgyhogy sztem lehet 14én lesz.
Pannik, az a 7-ei M-es találkozód elég neccesnek tűnik már.
ann74

Zsu, ezt én rendszeresen úgy szoktam, hogy összeírom, aztán szépen otthonhagyom. :)
ann74

:) Én is így voltam ezzel, ez nagyon izgalmas időszak. Volt, hogy bevittem a kis cetlimet a kérdésekkel és azzal kezdtem, hogy feltettem mindet.
Zsu, ki az orvosod? nem mentettem el a táblánkat és fejből nem emlékszem rá :(
pannik
Budapest

Sziasztok!

Eszter, pénteken nem akartam elhinni az sms-ed. Azt gondoltam, hogy ez nem volt szép az élettől, nagyon mérges voltam. :cry:
Viszont mint mindig annyira tisztelem, hogy ilyen erős csaj vagy! És már most is előre nézel!
Annyira, de annyira szeretném már, hogy sikerüljön neked és hogy én menjek be hozzád a Jánosba meglátogatni.
Nagyon sokszor gondolok rátok, és csak továbbra is drukkolok.
Ahogyan írtam, ha bármiben segíthetek szólj!

Nava, utólag Boldog névnapot kívánok!

Heni, fantasztikus vagy! Ezek az értékek szuperek!
Szeptemberben tuti siker lesz!!! És jövőre már a kezedben lesz/lesznek a baba/ák! :lol:

Holnapra mindenkinek drukkolok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ann, nekem is volt, hogy itthon hagytam, aztán volt olyan is, hogy elfelejtettem elővenni.De most tuti helyre raktam! :lol:

Pannik, S-hez járok.
Vendég

Amúgy furi, de vicces volt egyszer, amikor kb. 3 hónappal ezelőtt írt cetlit találtam meg. Olyan együgyűnek tűntek akkor a régebben összeírt kérdéseim.
ann74

Jaj, Ann, ne is mondd, lehet, hogy tényleg necces a 7-e. M azt mondta, hogy a beültetés előtti napon kellene találkoznunk és amint tudom mikor lesz a leszívás hívjam. Holnap rákérdezek K-nál, hogy mit gondol, mikor lesz a puncio? oan jó lenne már tudni. most egy kicsit hevesebben dobog a szívem, hogy belegondoltam, milyen közel vagyunk a nagy naphoz :shock: :shock: :shock: :shock:

Ann, igen, egy kicsit előtted vagyunk Zsuzskával, de minden attól függ, hogy Neked hogy alakul a természetes ciklusod meg hogy Nekünk hogy alakul a stimu. Holnap lesz a 8-ik nap, azt mondod lehet, hogy csütörtökön leszívás????? és akkor mikor kapom vissza őket? hétfőn 5 naposan? Uh, jövő héten már action lesz. Kezdhetek félni az altatástól, meg a branültől :(
pannik
Budapest

Pannik, nehogy félj az altatástól és a branültől. Amúgy nálam is a branül a mumus, mert mikor nagy műtétem volt múlt nyáron akkor egy egész infúziót lecsepegtettek még mielőtt a műtőbe bevittek és iszonyatos módon fájt a branül. De aztán a kis műtéteknél utána nem fájt sohasem, főleg hogy ahogy nekünk beszúrják, utána 1 perccel már alszunk is.
Amúgy szokott egyáltalán lenni csütörtökön leszívás? Mert akkor ha mondjuk 2 naposan teszik vissza őket, pont 7 vége van. Szóval sztem vagy szerda vagy péntek.
Én most nem érzek semmit. Nem vagyok izgatott, vhogy nem várok semmit, nem tervezgetünk. Most nincs A és B terv, egyszerűen alig beszélünk róla, de vhogy nincs is miről. De ez nem azt jelenti, hogy rezisztens vagyok. És azon sem gondolkodom, hogy mindez jó avagy nem...
ann74

Ann: nekem mindkét leszívást szerdai napon csinálták,és a transzfert pedig utána pénteken illetve hétfőn! :)

De hallottam már szombati beültetésről,csak nem tudom,melyik doki csinálja... Gondolom nem Sz,mert nekünk (akik egyszerre voltunk leszíváson) mind 2 naposat csinált,de be is jött legalább kettőnknek a 4-ből,a többiekkel nem találkoztam ;)
Vendég

Hahó!

Most csak röviden:

Navi: utólag is boldog névnapot.

Heni: nem semmi ez a fogyás, hogy csinálod/csináltad?

Breki. SZTK-hoz egy pár tanács.
Hét elején mindig sokan, hétvége felé kevesebben. Ha nem kell korán menni, ne menj 7-re, mert akkor vannak a legtöbben. Még szerencse, hogy van kismamis sorszám. Régen ez se volt, csak a hosszu (fél órás) sorbanállás, ehhez képest most "idilli" állapotok vannak. Kaját én is viszek magammal, aztán falatozás, ha készen vagyok. (Hamarosan én is mehetek, már itthon a beutaló. 1-2 hét, és M-hez is mennem kell, mert leleteket vinni kell klinikára) M végül elvállalt? Remélem elégedett vagy vele.

üdv kispatak
Vendég

Elővettem a papírjaimat, megnéztem, hogy is volt ez előző két alkalommal.
Az első stimu 2009 június 19-én kezdődött és június 29-én volt a leszívás 11 petesejtet nyertek
Második stimu 2010 március 4-én kezdődött március 15-én volt a leszívás, 9 petesejtet nyertek mind megtermékenyült.
Tényleg készülhetek szerdán a leszívásra, mert az lesz a 11-ik nap.
pannik
Budapest

Kispatak: köszi a tippet,nem megyek 7-re!
Amúgy 7-től van a labor? vagy korábban kezdenek?
(13.kerületben 6-ra jártam... :? )

M elvállalt,de lassan egy hónapja,hogy voltam nála,azóta nem kellett menni,majd 10-én,addig csak labor.
Vendég

Pannik: az nagyon klassz lenne!!! :D
és ha ilyen sok petesejted lesz megint,akkor tuti 5 napos embriócskákat kapsz vissza :)
Vendég

Igen, kalassz lenne Béku, így legyen most is :D iciripicirit most már izgulok, hogy ezt így szépen átbeszéltük

Béku, az hogy lehet, hogy 1 hónapja nem voltál a választott nőgyógyásznál? én azt hittem gyakrabban kell menni a várandósság alatt... vagy az első trimeszterben kellett sokat menni meg az utolsóban kell majd?
pannik
Budapest

Pannik: voltam 9 hetesen,meg 13 hetesen,aztán meg 18 hetesen...

Nem igazán sűrű a látogatás a dokihoz,inkább az a sűrű,ami közte volt,azaz: házidoki,vérvétel,EKG,védőnő,fogorvos,down-szűrés.. Mindezt a 13. hétig... :)

A doki ez előtt,meg mindez után látott :lol: :lol: :lol: :lol:

A terv szerint elég sok a vizsgálat,ezt Andiék már tudják,én holnap letudom a 2. vérvételt,majd azután jön a terheléses,ill. a következő UH-szűrés.

Doki leginkább ezek eredményét nézi meg,illetve elsőre csak UH volt, másodszor a méhszájat nézte.
Vendég

Úgyhogy még csak 2X találkoztunk,és múltkor nem is kellett volna,csak mivel akkor mondta meg,hogy elvállal,ezért pillantott rám :)
Vendég

Sziasztok!

Elöször is KÖSZÖNÖM SZÉPEN -,KÖSZÖNI SZÉPEN ANYU A JÓ KIVÁNSÁGOKAT!Természetesen továbbitottam,meg is lepödött, és nagyon jól esett neki!
Kulön köszönet: Andi .kisbéka,Judit és bocsi akit kihagytam tudom még 2 lányt ide mondtam volna de nem jut eszembe nevük.

Heni gratula szép eredmények!
Holnapi bmc-ek nek jó eredményeket ill. a vv-eknek rövid várakozást.
A pihenösöknek kitartást!
Zsuzsibmc tetszika képed!
Jó éjt mindenkinek !
evolet
Szolnok

Sziasztok!

Eszter:-( Nemrég értünk haza... rögtön olvasni szerettem volna mit irtál... sajnálom nagyon nagyon de tudom Ti sem ahogy mi sem soha nem adjátok fel :-)

Henikém ! De jó látni :-) irjál e-mailt nekem :-)

Mia! Remélem javulsz alul :-)

Nekem arcüregem rendben, azonkivül egy van a cicik amik rettentően fájnak szerintem az Agolutin inj-tól :-(

puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Breki: vérvétel 7-9 között. Ha nem kell pont hétfőn menni, ne is menj akkor. Szerda után kicsit kevesebben vannak, és 7-re se szabad, mert akkor borzalom ami ott van. Fél 8 után már jobb, de legjobb 8 után lenne, ha birnád korgó gyomorral.
Örülök, hogy M elvállalt végül. Nem fogod megbánni

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: sajnos meg van szabva,mikor menjek,és az bizony hétfő :?
fél9-ig lehet csak cetlit húzni,de 8-ra megyünk,múltkor épp fél9-re értünk oda,és így is 10-re végeztem,úgyhogy kell a kitartás.

Párom odakísér,hogy éhgyomorra el ne ájuljak (már hajnali 5-től éhes vagyok mostanában :lol: :lol: :lol: :lol: ),ott meg már elücsörgök egymagam,neki legkésőbb 3/4 9-kor indulnia kell,és már így is késik a munkahelyéről,de nem para,szólt előre.
Vendég

Kisborsó, Mia babaragacsok és pozitív befészkelődő gondolatok mennek ezerrel felétek, nagyon sokszor eszembe jutottok

Evolet, köszi a jókívánságot a holnapi naphoz, édesanyádnak jobbulást Neked pedig mielőbbi jó híreket a bmc-ben :wink:

Kisbeeka, most már ezt is tudom, hogy mi minden van a várandósság elején. én azt hittem a nőgyógyászhoz gyakrabban kell menni, de ezek szerint minden más vizsgálat az ami sok utánajárást igényel. Ó bárcsak már ezekkel kellene foglalkoznom nekem is :D hiszem, hogy rövidesen így lesz
pannik
Budapest

Pannik: ez nagyon gyorsan eljön ;)
pár hét,és már mehetsz is a vérvételre ;) :D :D :D
Vendég

Köszi csajok, tudom, hogy ti jobban értékelitek, mint aki azt sem tudja mi is ez az IR.

Ann!
Tűű doki azt mondta, nem szeretné, ha terhelésest csináltatnánk, mert feleslegesen ne terheljük a szervezetet. Az amúgyis a legszélsőségesebb értékeket mutatja.egyszerre úgysem eszem annyit soha.
Én nagyon "szerettem" volna terhelésest is nézetni, de ő azt mondta, hogy az éhgyomri cukor-inzulin kombináció alapján ő látja, mi hogyan alakul odabent ( nem mondhattam neki, hogy de én meg így nem "értek" hozzá :)) De azt én is látom, hogy tutkó szuper így, még sosem vártam ennyire az orvoshozmenetelet :)

34,5 volt előszőr, aztán 24, aztán 15, aztán 18 !!! most meg 6,9!!!!!, mi ez ha nem javulás??????

Borsókám, amint van időm írok, oksi?

Remélem tényleg kiugrik a gatyájából :) :) :)

Majd jövök még, most meló ezerrel, megy a drukkom mindenkinek!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Szép jó reggelt!

Kisborso köszi javulgatok, de most meg egész éjszaka görcsölgetett a hasam(olyan menstruációs féle görcsök), meg folyton kicsi hányingerem van, szerintem ez a sok hormon összezavarja az ember testét rendesen, ja meg a mellem az nekem is szétrobban!!:shock: :shock: :shock:

Pannik köszi a ragacsokat, élek velük! :D :D

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Heni, igaza volt tűnek, tényleg nagyon megterhelő az a 75 gr-os glükoz ivás, csak diagnózis felállítására jó, amúgy sztem kártékony inkább. Én is normáls kajás terhelésesen voltam legutóbb és úgy nézték, és a metet is be kellett vennem ahogy szoktam.
A javulás amúgy valóban látványos.34ről letornázni 7-re nem piskóta!
További kitartást kívánok hozzá!
ann74

Heni, ez nagyon szuper szorítok nagyon!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni :oops:
Most volt az első lombikom és tudnáttok e nekem segíteni, hogy beültetés napján illetve rá 2 napra kaptam ovitrelle-t 1-1 ampullával, hogy ez mikorra ürül ki a szervezetből? Most vagyok ET+10.
Válaszotokat előre is köszönöm :wink:
gab80
Budapest

Jóreggel!

A mai bmc-s csapatnak a legjobbakat kívánom!!! Hogy mindenki olyat halljon, amit szeretne, és megtudjuk mikor lesznek a punkciók pl.. hú Csajok, már most nagyon drukkolok Nektek... :wink:

Eszterkém: rengeteget gondolok Rátok a héten, hogy a nagy orvos-futamnál kiderüljön valami végre! Ne nevess ki, de titokban azt kívánom, hogy "csak" egy IR legyen, hisz az tényleg nagyon könnyen kordába rázható és utána nem lehetne gátja az álmaitok megvalósításának!!! :wink:

Henikém... tök egyetértek!!!....... Csajok, asszem ha valaki megmondhatja mostanában, hogy a 75g-s glükózos terhelés milyen szélsőséges értéket tud kihozni (és mekkorát szívok most miatta) na az én vagyok... :? :? Simán felivtte 8-ra a cukrom.... azóta csináljuk a kontroll (igaz ujjbegyes) ellenőrzéseket (természetesen Met nélkülieket is) és az éhgyomrik ugyanúgy 4,8 körül voltak, mint a glükózosnál, viszont a kaja utánik 1 esetben 6,4, egyébként 6 alatti értékeket mutattak (met nélkül is!!)... ma pl. 5,8... na ennyit arról a szar cukros löttyről... amit szerintem 2 bigmac benyomásával sem tudnék produkálni, mert általánosságban nem kap ekkora dózist a szervezetem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval az egy dolog, hogy ez az elfogadott nemzetközi standard vizsgálat, de tény, hogy főleg annál aki odafigyel úgy egyébként, nem biztos, hogy "valóságos értéket mutat".... itt a mindennapokra célzok....... :wink: :wink: :wink: tehát nem tudom mennyire rális ezt nézni, és ebből következtetéseket levonni, és emiatt piedesztálra állítani az embert :shock: ....Persze tudom, hogy a terhesség előrehaladtával az értékek emelkedhetnek, ezért esetemben kiemelkedően fontos a diéta... tehát a jelzésértéket aláírom a dologban mindenképp.... :wink: És ugye aki nem diétázik, nem szed metet ott kiszűrhető a cukros vizsgálattal a már folyamatban levő baj... Biztos nem véletlen találták ki ezt a vizsgálatot... :wink: CSak helyenként eltúlzottnak találom.

Gab80: az ovitrelle kitisztulási ideje 10 nap.

Mia: dolgoznak a hormonok, ne foglalkozz vele szerintem, ne kattanj rá... Jó filmek, olvasás, pihenés inkább.... és vizualizáld a pozitív tesztet ... :wink: :wink: :wink:

Pannik: Terhesség elején relatíve több vizsgálat van, vérvételek, genetika ez-az miatt, de amúgy maga a terhesgondozás az havi 1 alkalom, vagyis inkább úgy mondom hogy én ZOlihoz pl. 4 hetente járok. A végén több lesz már az utolsó hetekben, főleg ha bármi problémát látna (lepény, méhszáj, egyéb a normáltól eltérés esetén). :wink:
És ugye vannak az extra fizetős vizsgálatok még (mint pl. a 4d, aki elmegy ilyenre 1-2 alkalommal)

Béku: bár ezt utólag fogod csak olvasni, de drukk a mai vv-hez!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: köszi,aranyos vagy,hogy gondoltál rám!! :D

Nagyon jól ment ma minden,ahogy elterveztem,mert reméltem,hogy háromnegyed óra elég lesz,hogy kismamás sorszámmal sorra kerüljek,és mázlim volt,félre már mentünk kifelé :D

A nő,aki a vért vette,egy állat volt,nekem gyönyörű vénáim vannak,és úgy végigszántotta a karomat lejjebb... :shock:
emiatt eléggé sajog az a rész,de ez gyorsan elmúlik,és nagyon gyorsan szoktam regenerálódni ;) :D

mindenütt köhögtek a laborban,és nagyon tele volt,úgyhogy egy üvegajtó mellé/mögé rendeztem magam,és onnan sasoltam a számokat ;)

Képzeljétek,most először megcsodálták a pocakomat!!!! :D
Tény,hogy a sok idős között ez egy fiatal pár volt,és talán a lány is kismama,de pont elcsíptem,ahogy széles vigyorral mutatta párjának a pocakomat... :roll: :oops: :oops: :oops:

Utálom más esetben,ha bámulnak,de lányok,ezt mindenkinek kívánom,hogy az új jövevény miatt nézzék meg az emberek!!!!! :)
Ez a mai jókívánságom mindenkinek!!!!! :D
Vendég

Kisbeeka :-)

De jó, ez fantasztikus érzés lehet remélem elöbb utobb de ikább elöbb mindenkinek része lesz benne.

Kérdésem: fáj a torkom :-( gondolom ez még az arcüregből maradt. Ez szerintetek befolyásolhatja a megtapadást????

puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Kisborsó: szerintem tuti nem befolyásolja,emiatt ne aggódj!! :)
nekem nagyon sokáig vírusos volt a torkom,mégis már akkor megtapadt a baba,nem ezen múlt! :)

Nagyon hamar eljön a perc itt mindenkinek,mikor ilyen fantasztikus dolgokat élhet át :D :D :D
Épp előtte a buszon beszéltük párommal,hogy a nagy télikabát miatt rajtam nem fog látszani még jó ideig,max. ha már levethetem :D

Amúgy azt gondolom,hogy eljön a csodaszép napsütéses, madárcsicsergéses,virágillatú tavasz,és mindenki 100%-os optimizmussal néz a jövő elé :)
Bevallom,nekem nehezemre esett a klassz nyári stimuláció után ezt télen végigcsinálni,mikor sötét van hajnalban,és hideg,borongós,de szerencsére nem szegte kedvemet,soha optimistább nem voltam!!! :D

Ezzel csak azt akartam mondani,hogy hiszem,hogy a tavasz meghozza mindenkinek a várva várt eredményt!!!! :)
Vendég

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Lányok!

Köszönöm a névnapi köszöntést!!! Aranyosak vagytok! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszter! Nagyon nagyon sajnálom!!! Most nagyon meglepődtem :( Ölelés!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Béku
Jobban vagy?
Gratulálok, hogy Maja még mindig Maja :)
Durva, hogy pár nap alatt mennyit alakult…
Sajnálom a vénáidat, nekem is elcseszték múltkor :(
Jó, ha nézik az ember pocakját, én is büszke vagyok rá :)
Bár tegnap büszkén feszítettem fürdőruhában és szerintem furcsán néztek az emberek, de férj szerint csak üldözési mániám van…

Pannik
Jó volt ez az Sz.-es párbeszéd :)
Velem sem volt túl bőbeszédű...

Vicky
Ó, nyugi, állandóan olvasok, tudom, később nem lesz rá időm :)
De már simán tudom kritizálni sógornőmet, mit csinál rosszul a gyerekkel :) Persze neki nem mondom, csak este foglalom össze... Úgyhogy elméletben nagyon jó vagyok, csak majd gyakorlatban leszek meglőve...

Ann
Jó lett a vonalzód.
Nagyon helyesek a húgod gyerekei, a kicsi valami zabálnivaló, levettem a mintát!
Engem is dühített, hogy alapvizsgálatokat miért nem csinálnak meg az elején, mindenesetre így nagyobb üzlet a gyógyszeriparnak, vagy ne gondoljak ilyeneket…?

Gyoreneildi
Csináltál új tesztet???

Eszter
Csodállak, hogy ennyi energiád van és ennyire pozitív tudsz lenni!!!
Nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb meglegyen az ok! Fülöp doktorhoz nem mentek?

Timso
Szívből gratulálok Milli babához így ismeretlenül is!
Nem semmi a kálváriátok!
Van egy ismerősom, sajnos habituális vetélő, nagyon későn, 5. hónapban veszítette el a babákat. Ő is kapott beutalót immunológiai vizsgálatra és egyszerűen elhajtották onnan, hogy ha ilyen későn vetélt, akkor nem lehet ez az ok… Máshol nem csinálnak ilyen vizsgálatot, szegény eléggé ki van készülve miatta. Talán Pécsett is csinálnak még ilyet egy helyen, azt még megpróbálja…
Nekem sajnos nem jön be a honlap, amit küldtél.

Andi
Ez a stopperes táblás sztori beszarás! Rajó majd Iza elől is felfalja a csokit? :)
Nem engedte, hogy megmérd a vércukrát?
Hatalmas gratula a 3. trimeszterhez!
Képzeld, nekem is visszajött Vuk, gyomorégéssel megspékelve, így majd megnézem, mit is írtam neked :)

Heni
Gratulálok az IR-es eredményeidhez, nem semmi fejlődés!!!
Tűű doki tuti elégedett lesz.

Navared
Én is nagyon boldog névnapot kívánok így utólag!

Drukkok mennek a mai csapatnak!
Nekünk elég rohanós volt a hétvége, szombaton családi ünneplés, este lánybúcsú.
Képzeljétek, megpróbált felszedni egy kis cigánysrác, teljesen kiakadtam. Amúgy is imádom őket... Mondtam, hogy terhes vagyok és különben is hagyjon már békén!
Szombaton ünnepeltük a 12. évfordulónkat, délután wellnesseztünk, masszázs, aromafürdő... Engem mondjuk nem nagyon voltak hajlandók masszírozni, de azért jó volt.
Este meg vacsi a Gundelban, hát nem tartottam a diétámat! :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: örülök,hogy jól sikerült az ünneplés!! :)
Köszi,én jobban vagyok,talán a 7végi kertrendezgetés jót tett :D
Párom gazolt,fűrészelt,én meg égettem :lol: :lol: :lol: :lol:

Asszem nekem is sokszor üldözési mániám van :roll:
Párom se veszi észre,mikor mutatom neki,hogy bámulnak (ez most nem a pocakra vonatkozik ;) ),pedig elég idegesítő tud lenni,de az is lehet,hogy csak érzékenyebben reagálom le az emberek szokásos tapintatlanságát :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi volt a menü? :D
Vendég

Sziasztok!
Bocsi csak az utolsó oldalt olvastam. Pénteken megpróbáltam behozni a 2 napost lemaradásomat, de nem sikerült. Jó sokat tudtok írni. És ez nagyon jó, én meg majd összeszedem valahogy hogy kivel mi is történt.

Eszter, nagyon sajnálom. Nagyon becsüllek hogy ilyen hamar talpra tudsz állni. Én szerintem hetekig a sebeimet nyalogatnám. Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit mondanak a dokik.

Heni, nagyon ügyes vagy. Minden elismerésem!

Navi, Boldog Névnapot!

Béku nagyon ügyes vagy.

Estrella, szuper lehetett a hétvége.

Mai BMC-s csapatnak drukkolok!

Ma apa is volt bent. Üzeni hogy jók az újságok. Sajna a vérvétele kicsit rosszul sült el, le kellett fektetni, de már jól van. Este kötelező alvás lesz neki. Nem érdekel se a munkája se a tanulni való.

És most jön a szokás szerinti kérdésem:
Első menses napját kéne pontosan meghatároznom. Én eddig mindig csak akkor kezdem el számolni, amikor úgy rendesen fájdalmasan megjött. Az előtte lévő dolgokat nem. Még ha néha volt egy kis vér is (inkább piros váladék). Előre is köszönöm!
franci

A laptető Mindenkié! :)
franci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: