Sziasztok Lányok
Megjöttem!
Leírnám a napomat:
Reggel 1!2 8-ra megérkeztünk az intézetbe, megkaptam az ágyamat, hálóinget, átvedlettem, és vártam a soromra.
8:20-kor jött is az altatóorvos, akivel átsétáltam a műtőbe

.
Ott vérnyomás mérés, asztalra felvekvés, vénás alatatás, Filmszakadás!
Mikor felébredtem egyből azt kérdeztem a férjemtől, hogy NA?, mi újság? Válasz: 2

Micsodaaaa?????
Ez nem lehet, ez szörnyű, ZOKOGTAM!16-ból kettő visszahúzódott, maradt 14, ebből csak kettőben volt érett petesejt.
Gyűlöltem magamat...haza akartam menni....
Mire feleszméltem kb 1, 1/2 1 óra után jött az emriológus...vonszoltam magam a fájdalomtól, a lelki bánattól az irodájába.
Ott leültünk, és elmondta, hogy végül nem 2, aza kettő, hanem
5! És gyönyörűek!!!!!!
Ekkor újra neki a bőgésnek
Hát az történt, hogy a jobb oldal, mint már írtam nagyon sok petikét termelt, az az tüszőt, a bal pedig csak 4-et,és mivel dokikám a sokból nem tudott csak kettőt kinyerni, azt hitte a másikba már nem is lesz...De az én bal petefészkem az ügyesebb, és ott 4-ből 3 beért!!!!!
Mikor mentünk hozzá délután konzira, én panaszkodtam neki, hogy:
- drága doktor úr telesírtam a párnámat, errő ő:
-Én pedig szétrugdostam az összes ajtót!: D
megijedt ő is , hogy valamit nem jól adtunk be....
Hát a jobb a rosszabb, az én petefészkeim között!
Ez a történetem...bocsi, hogy hosszú lett...de a "pokolból" olyan jó volt a fényre kerülni!
Köszönöm mindenkinek az aggódását, törődését, drukkját!!!!!!
Ja, holnap hív a biológus,úgy néz ki hétfőn kapom vissza őket!
Csuti!!!!!!jaj de boldog vagyok !!!!!!Olyan jó!!!!!Annyit godoltam Rád, és Mnére!!!!!!!
Mné drága, ezek jó adatok, de úgy látszik itt mindenkinek átkell esnie sok-sok megpróbáltatáson, ahhoz, hogy karjában tartsa a kincsét
Mégegyszer sorry a sok beszédért!!!!!
puszi!!!!!!!!!!