A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszi Barika,már ki is húztam a magamét...pofátlanul :wink: :lol:

Én is éreztem...hogy itt nagyobb a baj, mint egy könnyű megfázás...jaj a drága, úgy izgul értetek, pedig szegény tényleg nagyon megszenvedte a hétvégét..... :( ülni alig bir...... :? :(

JOBBULÁST SZURI!!!!!! Kép .

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Szurika!Kép

Katapetra!
Holnapra:
Kép

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Katapetra,
holnapra nagy drukk nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sokat fogok rád gondolni!!! Ügyes légy!

Mné,
remélem együtt fogunk örülni Apánknál. Nem emlékszem, hány órára mész?

Szurika,
nagyon sajnálom, mielőbbi gyógyulást kívánunk!!!

Lányok!

Holnap ilyenkor már fogom tudni, hogy van-e babóka. A férjem folyamatosan erről beszél, és fel sem tudom fogni. Jaj, szorítsatok nekünk és Mné-nek is!
Köszi a drukkokat mindenkinek!!! Remélem jó hírrel jövünk majd.

Bari,
köszi a laptetőt, remélem szerencsét hoz majd!

Kriszto,
neked pedig nagyon szép számokat és kövér petikéket kívánok a holnapi UH-n!

Mindenkinek szép estét kívánunk!

Csuti
Kép
csuti83

Csuti!!!!! Hidd el, mind a ketten (Mné is) folyamatosan a tudatomban lesztek......Óriási DRUKK

na és persze Krisztókámnak is!!!!!Pusza :wink:

katapetra

Csuti, nem jól fogalmaztál...holnap tudod meg, hogy hány baba van! :D Így helyesebb, mivel biztos hogy van pocaklakód!!!!! :D :D
Vendég

Mné! Én már annyira izgulok.... +++++++++++ Remélem minden ok!!!!++++++++

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Ismét jelentkezem, de csak egy gyors jelentés erejéig. Iszonyatosan fáradt vagyok, és ez az állandó idegfeszültség kikészít...

Szóval a nőgyógyászom is megtalálta azt, amit Dévisz szerdán, de szerinte két dolog lehetséges.
1.) Vagy tényleg nagyon korai, és azért ennyire pici
2.) Vagy pedig bár elkezdődött a terhesség, de sajnos itt meg is állt, és nem fog tovább fejlődni a csemeténk.

Viszont egyértelműen kizárta a méhen kívüli terhességet!

Szerinte a hcg emelkedése nagyon kevés két nap alatt, ez is igazolja, hogy talán itt megállt a manócskánk. Egyenlőre nem lehet semmit tudni. Holnap kell hívnom a mai vérvétel eredményével, és hétfőn irány a kórház, ahol ő dolgozik, és ismételt vérvétel.

No hát dióhéjban ennyi.

Nagyon szépen köszönöm, hogy szorítottatok, és drukkoltatok!

Mindenkinek nagyon drukkolok holnapra! Szép számokkal tessék majd jelentkezni.

Szurika: Jobbulást kívánok én is, és ha esetleg bármiben tudok én segíteni most neked, akkor szólj!

Szép estét kívánok mindenkinek! Aludjátok ki magatokat, mert holnap nehéz nap elé néztek!

Pusza:

Mné
mné

Mné, sajnálom,h nem kaptatok egyértelmű véleményt ma sem. Nehéz ilyenkor bármit is mondani, hasonló helyzetben voltam...DE bízz még kérlek! Akár milyen nehéz is, még ne add fel. Nekem is mondták a SOTE-n,h még előkerülhet Bogyó és akkor elvileg már 6 hetes voltam...amikor is másnak már lassan szívhangja van...bízni kell a végsőkig :wink:

Kép

bari6

ÓÓÓÓ drága Szurikáta,

Mielőbbi gyógyulást kívánok, remélem minél hamarabb itt leszel újra köztünk.

Mné,

Ez a bizonytalanság a legrosszabb, de ahogy Bari is írta, kérlek bízz.

Csuti, Katapetra

Holnapra nagy DRUKK :!: :!: :!:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mné!

Sajnálom és nagyon-nagyon nagy erőt kívánok a további pár naphoz!
Holnap Dévaihoz is mész, ugye? Mikor?
Még szorítunk Nektek tovább!! Hátha csak picurka a babóca...
Ölelés:

Kép

(két Szurikáta :D , addig is, amíg a mi kedvenc nagyikánk felépül és újra itt lesz köztünk!)

Mindenkinek szép álmokat!

kriszto

kriszto82

Mné: én is csak azt tudom írni, hogy ne add fel. Őszintén sajnálom, hogy még mindig nem kaptatok biztos és egyértelmű választ. Elhiszem, hogy felemészt ez a bizonytalanság. De a pozitív gondolkodás sokat segíthet. Drukkolunk tovább, látod!!! :lol: :lol:
És nagyon várjuk a mai híreket is!

Csuti: remélem is, hogy már csak a létszám a kérdéses!! :lol: :lol: Sokat gondolok Rátok is!!!

Katapetra: nagy-nagy drukk neked is! Sok-sok ölelés neked is.

Kriszto: a Te jó híreidet is nagyon várom már! Drukkolok neked is!!!
szélkisasszony

Sziasztok!

Már meg is jöttem! :D
Képzeljétek a kisdokker szabin van, ezért fél nyolcig fáztunk...
Nálam kb. szerdán várható punkció, a tüszőcskéim növögetnek és kapok most 3 napig lórugásnyi merionalt és puregont, hogy nehogy leálljanak, vasárnaptól cetrot is. Elvileg 3-4 nagyobb van oldalanként és sok kisebb. Remélem megmaradnak vagy még nő hozzájuk...
Szóval kérek még egy pici szorítást!

Katapetra! Már túl vagy rajta, reméljük minden oké és sok, szép petikéd lett. Majd gyere a hírekkel!

Mné! Te is, ha tudsz valamit!!!

Csutiék úton... úgy izgulok...

Nene! Meggyógyultál?

Napsütésesebb és sokkal melegebb napot mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Kriszto: de jó! Mennek a drukkok továbbra is!!!
szélkisasszony

Kriszto: Ezek nagyon szuper hírek! Rám számíthatsz a drukkolásban!!!+++++ Szerda, már mindjárt itt van. Ezek szerint már nincs szó a fagyibabákról ugye? Vissza is fogod kapni őket! Nagyon remélem, hogy nem fáztál meg reggel a várakozásban.

Katapetra: Nagyon-nagyon szorítok neked is! Már ha minden igaz, akkor DVD-zel, vagy esetleg szundítasz! árunk nagyon a hírekkel.

Ma megkaptuk az ÁNTSZ ßhcg eredményét, ami 386. Majdnem 100-al több, mint a tegnapi. Én ezt nem értem! Két nap alatt csak 70-et emelkedett, és egy nap alatt pedig 90-et. Hogy lehetséges ez? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani Apánk. Az szerintem nagyjából biztos, hogy a babafotó most is el fog maradni!

Mné
mné

Kriszto, nagyon örülök és csak így tovább :lol:

Katapetra, jaj már túl vagy rajta biztos és most élvezed az altató hatását :lol: Gyere majd,ha tudsz :wink:

Mné, drukk Déviszhez :wink:

Csuti, drukk és várjuk a híreket :lol:

Nene, köhögés?

Szélkisasszony, mikor mentek katonszemlére?

Mindenkinek szép napot!!!

bari6

Bari: március 4-én megy Szélúrfi a seregszemlére. Illetve a mintát már 3-án leadja, de csak másnap találkozik a dokival és az eredményekkel. Izgulunk! :shock:
És veled mi újság? Hogy vagy? Április végén indultok? :lol:

Mné: én nem értek az értékekhez, de remélem, hogy tényleg a babó miatt növekszik, aki szintén jó ütemben fejlődik. A képről lemondanánk, ha D megnyugtatna végre... :? Drukkolunk tovább!!!
szélkisasszony

Kriszto,

Ezek nagyon jó hírek. Drukkolok tovább, hogy szerdáig minden ok legyen.

Katapetra,

Nagyon várunk a hírekkel :lol:

Mné,

Hányra mész Apánkhoz? Jól emlékszem, hogy ma kell visszamenned?

Szélkisasszony,

Szerintem nagyon jó eredményeitek lesznek, és Ti is hamarosan kezdhettek.

Bari,

Nagyon gyorsan telik az idő, így nemsokára itt van április vége, és Ti is kezdhettek újra.

Köszönöm én jobban vagyok, habár ez a fránya köhögés még megvan, de szerintem ez is napról napra jobb lesz, legalábbis én így akarom hinni :D

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, örülök,h jobban vagy :lol:

Szélkisasszony, már csak egy héééét! Jaj, nagyon drukkolok :wink:
Én kb. egy órája hívtam Déviszt :oops: nagyon elkezdtem görcsölni meg pirizni és beparáztam,h ez nem normi. Azt mondta normális a sok hormon miatt. Nekem 3 hónap alatt nincs ennyi pirim mint most. Ez egy kicsit megvisel, de talán hétvégén már jobb lesz :lol:

Mné, Csutiiii nagyon várunk benneteket!!!

bari6

Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HÁROM PETEZSÁK!!!!!

10*7*4 és 10*7*3 és 9*5*4 - es méretű, gyönyörű élesszélű petezsákocskák, bennük magzati elem!!! azt hiszem jól emlékszem a méretekre, de ezt majd Csutika elmondja pontosan!
Dévai vigyorgott, mint a vadalma.
Pici gubanc annyi van, hogy hiperstimus a leányzó, így a hús és a fehérjepor most kötelező!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

szisztok,

jobbulást Szurikáta!!!

Bari, gyógyító puszik hasfájásra XXXXXXXXXXX görcsölés ellen, pedig fájást elűző mosolyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Szorítás, drukk és ima a mai napra és a hétvégére is!!!

borzalmas volt a ma reggeli fagyoskodás, mától én is húsevő, sokat ivó és futó lettem, ill. leszek :) no a futást, bizonyosan gyors ütemű sétára cserélem, de úgy lesz ahogy DévaiI mondta, végül is ő tudja hogyan lesznek babák ;) - akkor ezért nem jött KisDoki 7re

ma 2015-ön állt a számláló :)))))

szép hétvégét mindenkinek!
kisalag
Fót

Bari: szegény! Egyébként lehet valami van a levegőben, mert én egy hete görcsöltem úgy 3 napig, hogy a család már orvost akart hívni. Pedig én még nem is kaptam hormont. :cry: A kamasz éveimben volt utoljára, hogy ennyire görcsölt. És az sajna már elég régen volt. :wink:
Remélem, hamar rendbe jössz.
Aranyos vagy! Mi is nagyon drukkolunk magunknak (is)! 8) Én nagyon bizakodó vagyok! :)
A cérnabeültetésről írtad, hogy nagyon nem olcsó. Kb. mégis mennyi?
szélkisasszony

Köszi csajok, már jobban vagyok :) vettem be gyógyszert :wink: a piripótlásra meg ettem egy napközis piskótát csokiöntettel :lol:

Szélkisasszony, ami infót én kaptam ill. olvastam róla 20-25ezer/alkalom, de állítólag az első ingyenes, ill. ebben a árban egy csomó minden benne van (masszázs, szúrások, tea és mindenféle vitamin...)

Mné, veled mi van? Gyere Te is,h mit mondott Dévisz!

Emerenc, Parane???

Kisalag, hány induló tüszőcskéd volt? Emelt az adagodon, vagy maradt minden a régi?

Katapetra, lassan mehettek hazaaaaa :lol:

Pusztik

bari6

úgy pörögtem, hogy észre sem vettem a jó hírt! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Csuti: gratulálok!!!!!!!! vigyorgok, mint egy vadalma. Kép Kép Kép
szélkisasszony

ez a 2. inszem a 3 ovulációs indukció után és most is sok tüszővel indulunk, de hogy mi marad belőlük....
eddig mind az 5 kezdésnél más és más volt az adag és a gyógyik is változtak. Most csak Merional (napi egy) és persze az elmaradhatatlan folsav. Szerintem én vásárolom fel az ország összes készletét :)

Mné, Katapetra várjuk a híreket!

Csuti veletek mi van? Láthatók már a babókról a képek?
kisalag
Fót

Csuti,

nagy gratula!!!! :D :D :D

Kriszto, Kisalag,

mennek a drukkok!! :lol:
leeda

Kisalag!

Csutiról írtam fentebb! :D
Ők csak valamikor este lesznek, messze laknak...

kriszto

kriszto82

Csuti, azta!!!!! Nem is annyira régen még pont Te mondtad Nekem, hogy ne szaladjak előre a 3-as ikres terhességgel............... Hmmmm...... Remélem minden ilyen női megérzésem bejön, ugye Kriszto?!?! (Álmom, miszerint 3 babát kaptál vissza).

Hatalmas gratula, de gyere, mesélj mit mondott Apánk. A hús kapcsán ne aggódj, én is hiperstimus lettem, a 12. hétig húszabálás ezerrel, de még itt vagyunk, túlélhető, főleg, ha három babáért és magadért küzdesz!!! Ja, és eszerint megoldódott egy kérdés: jelen esetben nincsen méhen kívüli terhesség :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

örülök az örömötöknek Csuti!!!!!

gyerünk a húsevéssel ;)

bocsi Kriszto, csak annyi lemaradásom volt, 2 napot kellett bepótolnom :oops: :)
kisalag
Fót

Csuti,

Ez nagyszerű hír, nem hogy egy vagy kettő, hanem egyből három :lol: :lol: :lol:

Majd gyere mesélj, kíváncsiak vagyunk ám, mint mondott Apánk :wink:

Kisalag,

Ezek szerint már kezdhettetek is újra?
Ez nem semmi tempó :wink:
Drukk, hogy most minden jól menjen.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Csuti!

nagyon gratula a babákhoz, kitartást a húsevéshez!!!!

Mnét nagyon várom, hogy nála mit látott Apánk.

Katapetra, remélem már szerelembe estek a fiúk és lányok nálatok.

Többieknek nagy drukkok a punkcióhoz, kezdéshez.
Krisztó, nagyon szupi hogy szerdán már punkció, addig csak egyszer kell fagyoskodni, tuti fél 8 lesz a nyitás. Remélem, megéri majd, és sok szép tüsződ lesz.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Csuti: Nagy-nagy GRATULA!!!! Láttam, mikor kijöttetek, de nem volt túl felhőtlen az arcod, így nem akartalak zavarni benneteket! Jaj de jó! 3 pöttömke. :-D Hajrá húsevés!

Katapetra: Nagyon várunk már a hírekkel. Szerintem lassan már otthon kellene lennetek, nem? Már lerágtam az összes körmöm!

Kisalag: Nagyon örülök, hogy Ti is kezdhettek ismét!

A számláló Csutiék UH-ja után 2016-ra ugrott. :-) Olyan szuper, hogy szerdán még sak 2014 és két nap alatt 2 terhesség, és ebből az eggyik a MI Csutinké!!!

Nene: Örülök, hogy jobban vagy! Neked mikor kell ismét menned Apánkhoz?

Momelcsi: Ti ha jól emlékszem, akkor kedden mentek, ugye? Hogy vagy/tok?

Szélkisasszony: Már csak 1 hét, és sorakozó! Nagyon drukkolok én is!

Kisdoki 12-kor már bent volt, biztosan csak valami elfoglaltsága volt reggel. Remélem, hogy hétfőn már megy nyitni a kapukat legkésőbb negyedre, és nem hagyja, hogy kint fagyoskodjatok!

Én délre mentem Apánkhoz ma. 5-en voltak előttem, és 3órát vártam. A hajam kihullott a várakozástól. Rengeteg műtétes volt ma.
Nálunk a helyzet nagyjából változatlan. A "cisztikus képlet" nőtt egy picit, és 5*4*3mm. Háááát nem olyan szép, mit Csutié, de remélem, hogy a mi kis Manócskánk szundikál benne. Hétfőn 5 körül ismét kell mennem kukucskára. Csajok, én nem tudom, hogy Ti ezt hogy bírjátok, de engem iszonyatosan megvisel ez az állandó matatás odabent! :oops: Már nagyon vártam a hétvégét, hogy végre nyugodtan "jegelhessem".

Mné
mné

Mné, de jó,h jöttél :lol: Akkor ezek szerint Dévisz ma bíztatott :lol: szuper. Én nagyon rosszul viseltem ezt a várakozást :? Bevallom, mikor kiderült,h nem nagyon mozdulunk semerre és már én is tudtam,h mekkorának kéne lennie Bogyónak, már úgy voltam vele,h ha nem akar velünk maradni menjen el magától,h ne legyen műtét és a további megpróbáltatás...szóval együttérzek veled és hidd el sokat gondolok rád is nagyon,mert tudom mennyire rossz ez a bizonytalanság :cry:

Puszillak

bari6

Mné, szerintem nincsen semmi veszve, de teljesen megértem a helyzeted... Minden alkalommal várni órákat, hogy utána ne tudj többet... De szívből remélem, hogy pár hét múlva már csak nevetve emlékszel vissza ezekre a napokra és örömködsz a babádnak! Drukkolunk :)

nyuszika85

Sziasztok Lányok
Megjöttem! :lol:
Leírnám a napomat:
Reggel 1!2 8-ra megérkeztünk az intézetbe, megkaptam az ágyamat, hálóinget, átvedlettem, és vártam a soromra.
8:20-kor jött is az altatóorvos, akivel átsétáltam a műtőbe :? .
Ott vérnyomás mérés, asztalra felvekvés, vénás alatatás, Filmszakadás! :D
Mikor felébredtem egyből azt kérdeztem a férjemtől, hogy NA?, mi újság? Válasz: 2 :arrow: :shock: Micsodaaaa????? :(
Ez nem lehet, ez szörnyű, ZOKOGTAM!16-ból kettő visszahúzódott, maradt 14, ebből csak kettőben volt érett petesejt.
Gyűlöltem magamat...haza akartam menni....
Mire feleszméltem kb 1, 1/2 1 óra után jött az emriológus...vonszoltam magam a fájdalomtól, a lelki bánattól az irodájába.
Ott leültünk, és elmondta, hogy végül nem 2, aza kettő, hanem 5! És gyönyörűek!!!!!!
Ekkor újra neki a bőgésnek :D

Hát az történt, hogy a jobb oldal, mint már írtam nagyon sok petikét termelt, az az tüszőt, a bal pedig csak 4-et,és mivel dokikám a sokból nem tudott csak kettőt kinyerni, azt hitte a másikba már nem is lesz...De az én bal petefészkem az ügyesebb, és ott 4-ből 3 beért!!!!!

Mikor mentünk hozzá délután konzira, én panaszkodtam neki, hogy:
- drága doktor úr telesírtam a párnámat, errő ő:
-Én pedig szétrugdostam az összes ajtót!: D
megijedt ő is , hogy valamit nem jól adtunk be....
Hát a jobb a rosszabb, az én petefészkeim között!

Ez a történetem...bocsi, hogy hosszú lett...de a "pokolból" olyan jó volt a fényre kerülni!

Köszönöm mindenkinek az aggódását, törődését, drukkját!!!!!!
Ja, holnap hív a biológus,úgy néz ki hétfőn kapom vissza őket! :D

Csuti!!!!!!jaj de boldog vagyok !!!!!!Olyan jó!!!!!Annyit godoltam Rád, és Mnére!!!!!!!

Mné drága, ezek jó adatok, de úgy látszik itt mindenkinek átkell esnie sok-sok megpróbáltatáson, ahhoz, hogy karjában tartsa a kincsét

Mégegyszer sorry a sok beszédért!!!!!

puszi!!!!!!!!!!

katapetra

Katapetra, huhhh, tényleg izgalmas volt a storyd eleje, de a vége nagyon jól sült el!!!! Gratulálunk, ügyesek voltatok, most pedig pihenj és holnap reggel mihamarabb jelentkezz, hányan vannak!!! :lol:

Egyébként jól vagy? Pocakod fáj? Pihenj sokat és készülj, hamarosan kismami leszel!!!! :D

nyuszika85

Pocakom egy kicsit húzódik, de csak ha lépek, ha fekszem, vagy ülök, akkor olyan mintha egy picit mesiznék.....

Köszönöm Nyuszi!!!!!

katapetra

Katapetra: Jaj, de jó! Nagy-nagy Gratula neked is! Kicsit levert a víz, amikor a 2-t írtad... De örülök, hogy jóra fordultak a dolgok, és 5 szép petike lett a vége! És ez már egészen biztos, hogy hétfőn lesz transzfer? Pihenj sokat a hétvégén, mert egyhamar nem lesz már rá lehetőséged. :-)

Mné
mné

Katapetra,

én is megijedtem, de végül megkönnyebbültem, ez nagyon szép szám!! :D szerintem feküdjél, ne "lépkedjél", ha csak nem muszáj, eléggé meg lettél gyötörve!!! és csak pozitívan, mint eddig!!!!!! :D
leeda

Hadd gondoljam azt, hogy az én imáim ilyen erősek. Mert mindhármótokért imádkoztam tegnap is és mai is. És úgy tűnik, mindnekinek a maga nemében happy end lesz a vége.
Mné, én nagyon bízom a manócskádban, hisz már méreteket is tudott mondani D. Ne haragudj a kérdésért, de minden egyes alkalommal most kell fizetni a kukucskáért? mert már jó párszor voltatok. Gondolom, ilyenkor ez számít a legkevésbbé, de azért ez a része is megterhelő lehet.
Katapetra, úgy érzem, nagyon emberségesek az orvosok, sőt még a biológus is fel fog hívni. Nálunk mi telefonálunk általában.
De szupi az 5, főleg ha mind szerelembe is esnek.

Mi kedden reggel fél 8-ra megyünk, elsőként. Szerintem már így a 35. hét elején nincs szíve órákat várakoztatni minket. :lol:
Megjött a következő véreredményem, sajna már hetente 1-et esik az összfehérje, már 59-nél tartunk. De már nem idegeskedem miatta, max. még 2 vérvétel lesz szerintem. A többi érték jó, vérnyomásom is, némi ödéma kezdődött, dehát ez már normális. Ma már reggel +11kg-nál tartok, ha három hét múlva tényleg anyuka leszek, talán még becsúszom a bűvős 14kg alá.

kellemes hétvégét mindenkinek, próbáljatok megnyugodni és élvezni a napsütést!!!!!

KépKép
momelcsi

Csuti,

Ahogy már írtam, hatalmas gratula és öröm :lol:

Katapetra,

Rád is sokat gondoltam ma, és minden jó, ha a vége jó alapon, remélem, hogy miután visszakapod a kicsit/kicsiket utána is ilyen jó vége lesz :lol:

Mné,

Érted agyon aggódom magam, mert szerintem sincs rosszabb dolog, mint a bizonytalanság, és a várakozás. A bizonytalanságnál még talán a rossz is jobb, mert akkor tudod, hogy pontosan mi van, felállsz és kezded újra. DE ez a bizonytalanság felőrli az ember idegeit.
Nekünk március 9-én kell mennünk majd Apánkhoz legközelebb.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Csuti!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Három petezsák!!!! Ez igen!Majd gyere Te is és mesélj!
Gondolom Dévisz mondta, hogyha a 3. kislány az az övé.... :D

mné, Kitartás, mennek továbbra is a drukkok!++++++++

Bari: a gondolatolvasó. :D Szegény, probálj meg pihizni, szörnyű dolog a mensi görcs, átérzem.

Katapetra: Ez igen! Ügyesek vagytok! Nagyon drukkolok továbra is!

Kisalag, szerintem nem Te vagy az egyetlen "nagy" gyógyszer fogyasztó! :wink: :D Drukkolok nagyon, hogy Nálad is rendben legyen minden, szépen fejlödjenek a tűszöcskék!

Nálam minden rendben.
Nem tudom mikor lesz a punkcio, bár jó lenne ha Krisztoval együtt lenne, mert lehetne átlagolni a tűszőink számát. :D
Most kevesebb adagot kapok, mint szoktam és ezért halladok lassabban, de biztosan.
merional 2x1
fostimon2x1
gonapeptyl1x1, de azért ne versenyezzünk! :lol:

Szörnyen, hideg volt reggel! ( Itt most szépen fogalmaztam, ha pontosabb akarnék lenni csak egy illetlen szóval tudnám kifejezni)
Egyszerűen bellém fagytak a tűszőim! :D

Mindenkinek mennek a NAGY DRUKKOK!
Kismamiknak pedig poci simi! :D
emerenc

Drága Melcsim, neked külön ködszönöm az imát, a fentiek(égiek) kicsit megtréfáltak az elején :wink:

De nagyon pozitivak vagyunk továbbra is! SIKERÜLNIE KELL!

katapetra

Lányok! Lenne egy kérdésem hozzátok!
Ma amikor megvettem a gyógyszer adagomat(40.000) a Déliben, megkérdeztem, hogy az ampullákat, a gyógyszeres üvegeket amiben hormon volt, tűket, ami ugye mind veszélyes hulladék és nem dobunk ki, leadhatom e nekik? A válasszuk: nem! De akkor hova vigyem? Nem tudja! Néztem a netet de lakosság részére nem találtam ilyen lerakó helyet. Ti hová viszitek? Be a kukába?
Nekem már 3zacskónyi összegyült, és ahol kérdezem senki nem veszi át!
A szemétbe nem szeretném dobni, így is elég méreg az amit kipisilünk...bocsi. :shock:
Szerintetek?
emerenc

Mné: hááát, nem vagytok valami könnyű helyzetben, de remélem, happy end lesz a vége! Annak kell lennie. D mondott valamit? Drukkolunk!

Csuti: majd gyere és meséld el, mi volt. És miért írta Mné, hogy nem volt felhőtlen az arcod. Sokat gondolunk rátok!!!

Katapetra: basszus... nagyon megijedtem! De végül minden jóra fordult!!!! És ez most már töretlen kell, legyen. :lol: Azt azért kérlek verd ki a fejedből, hogy ha kevesebb lett volna, annak Te lettél volna az oka. Te mindent megtettél!
De most már ne is gondoljunk ilyenekre! Pihenj sokat, hogy ha hétfőn beülti lesz akkor friss és kipihent kismamit kapjanak a gyerekek. :lol: De legfőképpen pozitív kismamit!!!

Momelcsi: de jó, hogy rólad is hallunk! Minden elismerésem a Tiéd a súly és végül is minden más tekintetben is. :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkolunk nektek is, hogy minden rendben legyen!!!
szélkisasszony

Sziasztok!

Katapetra! Jupijéééééé! Sokat gondoltam rád én is, örülök a szép számnak és nagyon szorítok, hogy holnapra megszeressék egymást!!!
Mihelyt van híred, tessék jönni elújságolni!
Jó pihenést neked!!

Mné!Jaj, borzasztó, hogy még mindig a bizonytalanság. A HCG eredményekre mit mondott Apánk? Akkor most másik dokihoz nem is mész, csak hétfőn Apánkhoz? Próbálj meg pihenni kicsit!

Melcsi! Még egy pár hetet biztosan kibírnak azok a gyerkőcök!van még pár oldal a 950-ig! :wink: Vigyázz magadra nagyon! :D

Nyuszi! Legyen IGAZAD!!!!!!!:D :D

Emerenc! Septox foglalkozik a kórházi hulladékokkal ééééés képzeld abban a cégcsoportban dolgozom! Szóval ha gondolod elhozhatod hétfőn, ha nem találsz addig megoldást.
Jó lesz, ha együtt leszünk szerdán. De azért ne kiabáljuk el azokat a tüszőszámokat! Én teljesen idegbeteg vagyok, hogy mi lesz, ha hétfőn már csak 1-2 tüszőm lesz, mert elzabálják azok a többi elől a hormonokat!

Csajok! Én nem tudok futni! Teljesen lelkiismeretfurdalásom van emiatt is, azt mondta D, hogy ma meg holnap fussak, de nem megy, annyira "döcögnek" a tüszőim, hogy fáj, és nem esik jól a futás.... Szerintetek nagy gond, ha nem megy? Csak nem fog annyit számítani, hiszen tényleg megagiga adag hormont kapok az eddigiekhez képest...

Bocsi a nyafiért! :roll:

kriszto

kriszto82

Kriszto, ha nem esik jól semmiképpen sem erőltesd, nem hiába van a szervezet ilyen jól kitalálva....jelez, ha nem akarja...
Én mikor elkezdtem a szurizást megkérdeztem a dokim, hogy futhatok e, de ő határozottan nem javasolta a stimus időszakban.
na ez egy másik szemszög...hogy melyik a helyes? a jó ég tudja, végül is az, ami Neked, ill. a szervezetednek jól esik!!!!!
Puszi

katapetra

Katám, laptető a legjobbkor.... :wink: :wink:
Puszillak!!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kicsit nem figyelek és már nem tudlak benneteket követni, mert annyi a hozzászólás. :lol:

katapetra: kérlek hozz képbe engem egy friss táblázattal, légyszí :D

Kriszto és Mné: Ha kis doki alatt Paragit értitek (ha jól vettem ki akkor igen, mert mondta nekem, hogy ő szokott nyitni), akkor rá 2 hétig ne számítsatok reggelenként, mert szabin lesz és csak március 16-án jön legközelebb.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Nahát tényleg LAPTETŐŐŐŐŐ, pedig nem gyúrtam rá :D

Akkor jön az osztogatás....fosztogatás :D

vegyétek:

Kép .

katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: